נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי BiA » 27 מאי 2020, 17:50

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 מאי 2020, 17:57

סוף סוף! אני מניח שיתחילו דליפות עוד לפני.
איזה כיף,הגיע הזמן כבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מאי 2020, 18:05

זה ה-אירוע או שמדובר בחשיפה של משחק? כי כתוב game reveal, ביחיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 18:20

יש יש יש :)

איזה כיף. אגב, שרייר אומר שזה רק אירוע אחד ויהיו כמה, סוני חושפת קלפים לאט לאט:
Other PlayStation 5 events may follow in the coming weeks and months, and Sony is not expected to reveal every essential detail on the console during its first presentation"

וזה מוונצ׳רבייט:
So then what will Sony show off next week? Expect it to focus on what is possible in next-gen games with the PlayStation 5. The company seems aware of the backlash that Microsoft faced for its first Xbox 20/20 event. Fans were unhappy with the lack of gameplay at that presentation. In response, Sony wants to rely on PS5 games that are actually running on real hardware.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מאי 2020, 18:30

נשמע שהולכים להראות את המשחקים שכבר ממש קיימים (הורייזן 2, בלופוינט, SH אולי, COD, רוקסטדי?), בעוד שבאירוע של אוגוסט סוני יתנו את הטיזרים להכרזות הרחוקות שלהם אוהבים עם ספיידרמן וGOW2. בנוסף כמובן לעוד גיימפלי ממה שכבר הוצג.
מה שגם גורם לי לחשוב, בהתבסס על ה'ידיעה' שלנו (שיכולה כל הזמן להשתנות) שיש 2 אירועי PS5 לסוני, שרק באוגוסט אנחנו נקבל את האירוע על המכשיר עצמו, עם מחיר והכל (אולי גם עיצוב רק אז?). כשמייקרוסופט שמו את התצוגה הגדולה שלהם ביולי היה קשה לראות אותם מחכים עם המידע הזה עד אז, אבל פתאום מרגיש שהם יהיו הראשונים.
בכל מקרה הסטרים הקרוב נשמע כרגע כמו מה שקיווינו שהסטרים דור הבא של מייקרוסופט יהיה. אך עם צד א' שבמקרה של סוני זה בערך רוב ההייפ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מאי 2020, 18:37

לפי מה שאומרים יהיו כמה וכמה אירועים, לא רק 2... קצת מעפן, כי רציתי שיתנו אירוע אחד שיפציץ, אבל מצד שני אין גם ככה תערוכות אז בסדר, שיפזרו את ההכרזות טיפה :/

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מאי 2020, 18:48

ככה או ככה אני בטוח שסוני ראו מה קרה למיקרוסופט וקראו מה הקהל רוצה. גם במקרה הכי רע שהם חושפים רק משחק אחד בלבד באירוע (הורייזן 2 נניח יושב טוב על המשבצת הזו), אני בטוח שזו תהיה צלילה מפורטת שתראה את הדור הבא ותגרור התרגשות. אולי זה מה שהיוטיובר הזה שפייג' (נראה לי?) ראה והתלהב.
או זה או שנראה את המשחקים הגדולים שיצאו במסגרת ההשקה עם גיימפלי קצר (אולי ערוך, אבל גיימפלי). כלומר שתי האופציות האלו הן המינימום הריאלי שאני יכול לצפות, כל עוד סוני מעסיקה לפחות איש שיווק אחד לא שתוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 18:49

Stick כתב:נשמע שהולכים להראות את המשחקים שכבר ממש קיימים (הורייזן 2, בלופוינט, SH אולי, COD, רוקסטדי?), בעוד שבאירוע של אוגוסט סוני יתנו את הטיזרים להכרזות הרחוקות שלהם אוהבים עם ספיידרמן וGOW2. בנוסף כמובן לעוד גיימפלי ממה שכבר הוצג.
מה שגם גורם לי לחשוב, בהתבסס על ה'ידיעה' שלנו (שיכולה כל הזמן להשתנות) שיש 2 אירועי PS5 לסוני, שרק באוגוסט אנחנו נקבל את האירוע על המכשיר עצמו, עם מחיר והכל (אולי גם עיצוב רק אז?). כשמייקרוסופט שמו את התצוגה הגדולה שלהם ביולי היה קשה לראות אותם מחכים עם המידע הזה עד אז, אבל פתאום מרגיש שהם יהיו הראשונים.
בכל מקרה הסטרים הקרוב נשמע כרגע כמו מה שקיווינו שהסטרים דור הבא של מייקרוסופט יהיה. אך עם צד א' שבמקרה של סוני זה בערך רוב ההייפ.

אתה יוצא פה בהרבה הנחות. מי אמר שיהיו שניים, אולי יהיו 5 אירועים? מי אמר שלא יראו את המכשיר? אולי יראו. מי אמר שהמשחקים יהיו קרובים או רחוקים, לאו דווקא יחלקו אותם ככה על פי הקטגוריה של תאריך יציאה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 מאי 2020, 19:06

השני אירועים זו הדליפה שהייתה כל הזמן הזה, אחד ב4 ביוני ואחד באוגוסט. ראיתי רק אחרי זה שגייסון אמר שאולי יהיו עוד וזו בהחלט חדשה, אבל שלחתי לפני זה:).
בכל מקרה אני אומר שככה זה נשמע לי, זו לא הכרזה רשמית... לפי מה שאומרים הם מבינים שהקהל רוצה גיימפלי, ויראו כזה. אני מניח שגיימפלי אמיתי ורציף ממשחק שיוצא עוד חצי שנה-שנה זה יותר סביר מגיימפלי כזה לGOW2 שיוצא אולי עוד שנתיים. זה לא בלתי סביר (הראשון הוצג עם גיימפלי רציף ב2016), אבל פחות סביר. לכן זה פשוט מה שנשמע לי מהדיבורים.
עכשיו אירוע 'כניסה לדור הבא' שיהיה מה שמייקרוסופט היו אמורים לעשות, ובאוגוסט אירוע דור הבא כללי יותר ועם ירידה לפרטים. אבל כמובן שמאס שגייסון רמז לכמה אירועים זה פחות רלוונטי.
בכל מקרה האירוע הזה ספציפית עדיין מכונה game reveal, ככה שלפחות כרגע עדיין לא נשמע שהמכשיר עצמו (עיצוב, מחיר, מערכת הפעלה וכו') יחשף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 מאי 2020, 19:10

Stick כתב:ככה או ככה אני בטוח שסוני ראו מה קרה למיקרוסופט וקראו מה הקהל רוצה. גם במקרה הכי רע שהם חושפים רק משחק אחד בלבד באירוע (הורייזן 2 נניח יושב טוב על המשבצת הזו), אני בטוח שזו תהיה צלילה מפורטת שתראה את הדור הבא ותגרור התרגשות. אולי זה מה שהיוטיובר הזה שפייג' (נראה לי?) ראה והתלהב.
או זה או שנראה את המשחקים הגדולים שיצאו במסגרת ההשקה עם גיימפלי קצר (אולי ערוך, אבל גיימפלי). כלומר שתי האופציות האלו הן המינימום הריאלי שאני יכול לצפות, כל עוד סוני מעסיקה לפחות איש שיווק אחד לא שתוי.

אני חושב שהורייזון 2 בהחלט היה המשחק 'המרכזי' שהוא דיבר עליו בוידאו שלו שהולך לשמוט לסתות,והוא רמז לשיחרור באיזור דצמבר.
אם אנחנו באמת מדברים על כמה אירועים,אני לא חושב שנראה את הקונסולה שבוע הבא,אבל פיאסקו כמו שהיה עם MS בטוח לא יהיה,יהיה שם גיימפלי עם הכרזות חדשות,אולי לא מספר דו ספרתי,אבל גם 3-4 משחקי נקסט-ג'ן אמיתיים כשאחד או שניים מצד א' של סוני יספיקו לייצר מספיק באזז עד האירוע הבא שלהם. אני מתגעגע ל-E3 הרבה יותר ממה שחשבתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2020, 19:22

יססססס!

סוף סוף

רק למה לפצל את האירוע לכמה חלקים, רוצים לראות התפוצצות של הדור הבא, ממתי סוני בכלל שומרת קלפים היא תמיד שופכת הכל באירוע ענק בין אם זה ליינאפ של משחקים ל 50 שנה ובין אם זו הכרזה על קונסולה.

סבבה אז שישמרו מחיר לאירוע אחר אם הם רוצים, אולי אפילו את המראה של הקונסולה עצמה (כמו שעם הפס4 הם פיצלו את זה לאירוע משחקים וטכנולוגיה ואירוע E3 שבו נחשפה הקונסולה, מחיר, פרטים קונקרטים יותר על ההשקה פלוס העקיצות כלפי מייקרוסופט עם ה share למשחקים וכו' :)) אבל בחייאת, לפחות מבחינת חשיפות של ליינאפ דור הבא, הם אף פעם לא מחזיקים שום דבר ואני מקווה שנראה הכל בשבוע הבא.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 27 מאי 2020, 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 20:21

גם אני חושב שהורייזן 2 הוא המרכזי של סוני כי הוא בטח יוצא בסביבות השיגור. אבל לא הייתי מזלזל בגימפליי של ספיידרמן ו-gow2, הרי זה מתאים בול לטיימליין של המשחקים המקוריים. GOW נחשף עם גיימפליי בE3 2016 ויצא במרץ 2018, בול המקביל לדמו שבוע הבא ויציאה במרץ 2022. כנ״ל על ספיידרמן, הדמו גיימפליי שלו ב2017 ויציאה בסוף 2018 שזה בול מתאים לדמו שבוע הבא ויציאה בסוף 2021.

אני לא יודע אם זה הלוז של המשחקים הללו, אבל אני חושב שזה סה״כ הגיוני. סוני חובבת דמואי גיימפליי, אז אני לא אהיה בשוק אם כל אלה יקבלו דמו.

אני לא יודע אם סוני תפציץ את הכל יחד, אבל הורייזן 2, gow2, ספיידרמן 2 והמשחק של בלופויינט הם כולם פייר גיים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 מאי 2020, 20:26

DrKeo כתב:גם אני חושב שהורייזן 2 הוא המרכזי של סוני כי הוא בטח יוצא בסביבות השיגור. אבל לא הייתי מזלזל בגימפליי של ספיידרמן ו-gow2, הרי זה מתאים בול לטיימליין של המשחקים המקוריים. GOW נחשף עם גיימפליי בE3 2016 ויצא במרץ 2018, בול המקביל לדמו שבוע הבא ויציאה במרץ 2022. כנ״ל על ספיידרמן, הדמו גיימפליי שלו ב2017 ויציאה בסוף 2018 שזה בול מתאים לדמו שבוע הבא ויציאה בסוף 2021.

אני לא יודע אם זה הלוז של המשחקים הללו, אבל אני חושב שזה סה״כ הגיוני. סוני חובבת דמואי גיימפליי, אז אני לא אהיה בשוק אם כל אלה יקבלו דמו.

אני לא יודע אם סוני תפציץ את הכל יחד, אבל הורייזן 2, gow2, ספיידרמן 2 והמשחק של בלופויינט הם כולם פייר גיים.

קשה לי להאמין שנראה מהם גיימפלי,טריילר in game בהחלט יש סיכוי אבל גיימפלי? אנחנו עוד לא שם,ואני חושב שסוני דווקא ירצו מעגל הרבה יותר קצר של הכרזה-שיחרור ממה שהלך בדור הקודם,אז גיימפלי נראה אולי שנה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 20:34

לא יודע, ממתי סוני לא פוצצו את כל הload שלהם במכה אחת? אפילו כל הבלעדיים האחרונים של סןני שיצאו מסוף השנה (דרימס, tlou, ds ו-got) הוכרזו כולם שנים ליציאה. אולי לא כל אחד יקבל דמו גיימפליי מלא, אבל משהו ממש יכול להופיע מכל אחד מהם. נגיד הדמו של gow מ-2016, זה לא שממש היה שם ״גיימפליי״, סתם קרייטוס הולך עם הבן שלו וצד צבי. כלומר יכול להיות משהו פשוט יחסית ואנטרקטיבי רק כדי שזה לא יהיה סתם טריילר.

אגב, אני ממש בספק אם העובדה שסוני הולכת על דמואים קשור בכלל לתצוגה של ms. הרי יש רק 4 שבועות בין התצוגות, אחד לא מרים דמו גיימפליי ככה בכמה ימים. סוני ממילא ככה אוהבת להראות משחקים, זה כנראה היה הכיוון ממילא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2020, 20:43

הגזמת קיאו. אומנם הגיימפליי שהוצג הוא די מופשט ביחס לגרסה המלאה אבל זו לגמרי הדגמת גיימפליי אמיתית בספר שלי, היו קטעי סיפור, היו קרבות נגד אויבים ומיני בוס. זה רחוק מאיזה דמו אינטרקטיבי בסיסי.

אני מקווה שנקבל לפחות שני הדגמות גיימפליי מלאות פלוס חשיפות וטריילרים שכוללים גיימפליי או גראפיקת גיימפליי (כמו התצוגה של אינפמס SS באירוע של הפס4)

אה כן, ובלי שום קרוס ג׳ן אלא אם כן הוא באמת יותר דור הבא מדור קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 20:49

bling כתב:הגזמת קיאו. אומנם הגיימפליי שהוצג הוא די מופשט ביחס לגרסה המלאה אבל זו לגמרי הדגמת גיימפליי אמיתית בספר שלי, היו קטעי סיפור, היו קרבות נגד אויבים ומיני בוס. זה רחוק מאיזה דמו אינטרקטיבי בסיסי.

אני מקווה שנקבל לפחות שני הדגמות גיימפליי מלאות פלוס חשיפות וטריילרים שכוללים גיימפליי או גראפיקת גיימפליי (כמו התצוגה של אינפמס SS באירוע של הפס4)

אה כן, ובלי שום קרוס ג׳ן אלא אם כן הוא באמת יותר דור הבא מדור קודם.

לגמרי שכחתי את הקטע עם הטרול :)

ואני בטוח שנקבל במינימום גיימפליי של בלופויינט והורייזן 2, אבל אני לא אתפלא על ספיידרמן 2 ו-gow2 ואפילו לא על GT7 למרות שהוא יצא בטח באיזה 2024 :)

GT7 לגמרי אמור להיות הדמו RT שלהם.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 מאי 2020, 20:53

E3 :cry:
אני גם לא אוהב את כל הפיצולים האלה. יעני אם יש להם מספיק חומר בשביל שתי מסיבות טובות של שעה וחצי-שעתיים אז לבריאות, אבל אני בספק.

והדמו של GOW היה די מושלם בשביל מה שהוא ביקש לעשות, להציג בפעם הראשונה ריבוט לפרנצ'ייז מוכר. החשיפה של קרייטוס שיוצא מהצללים, הילד והיחסי בן-אב שלהם, הגרזן, הדרקון בסוף שמסמל את המעבר למיתולוגיה הנורדית וגם התזמורת בהתחלה שהרימה את ההייפ לטריילר, היה שם הכל. אם לחשוף משחק חדש אז ככה, אבל בתור המשך יכול להיות שהם יסתפקו רק בטריילר, אני יכול לחשוב על משהו מאוד ספציפי שאם הם יראו אותו זה יספיק בשביל להטריף את הקהל. אבל מצד שני הדמו ההוא היה כ"כ מוצלח והתקבל כ"כ טוב שאולי הם ממש ירצו לשחזר משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 21:19

כן, הדמו של GOW בהחלט היה מושלם והוא גם היה ביוני 2016, בול התזמון המתאים לשבוע הבא אם המשחק יוצא במרץ 2022.

בנוגע לפיצולים, גם אני לא מבין את זה. אני יכול להבין אם רוצים לעשות נניח משהו לצד א', משהו צד ג', משהו שמתרכז ב-OS ובפיצ'רים של המכשיר וכו'. אבל אין סיבה לא לעשות BLOWOUT לצד א' שלהם, זאת המומחיות שלהם לא? יש להם הזדמנות לעשות E3 דומה לזאת של 2018, פשוט שלושה דמואים ארוכים וזהו. נניח דמו של בלופויינט, דמו של הורייזן ומשהו יותר מצומצם מ-GOW וספיידרמן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2020, 21:44

E3 2018 לא נחשבת לחרא טהור של סוני? לא בטוח שזו השוואה שטוב להעלות :)

אני גם מבואס שאין E3, כל הפיצולים והדיגיטל הזה זה לא באמת זה, הקורונה הרסה הרבה מהכיף, אבל אין מה לעשות צריך להסתדר עם מה שיש.

לפחות זה לא יכול להיות גרוע כמו הפרזנטציה של מייקרוסופט, לא מבחינת רמת תוכן ואני מקווה גם שלא מבחינת אנשים עם תחתונים שצועקים על הילד בזום לפני שמכריזים על המשחק הבא. :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 21:51

bling כתב:E3 2018 לא נחשבת לחרא טהור של סוני? לא בטוח שזו השוואה שטוב להעלות :)

אני גם מבואס שאין E3, כל הפיצולים והדיגיטל הזה זה לא באמת זה, הקורונה הרסה הרבה מהכיף, אבל אין מה לעשות צריך להסתדר עם מה שיש.

לפחות זה לא יכול להיות גרוע כמו הפרזנטציה של מייקרוסופט, לא מבחינת רמת תוכן ואני מקווה גם שלא מבחינת אנשים עם תחתונים שצועקים על הילד בזום לפני שמכריזים על המשחק הבא. :/

מה שהיה חרא ב-E2018 היה שראית הכל כבר. אם זאת הייתה ההכרזה המקורית של DS, TLOU2 ו-GOT אז המצח היה נושר לך מהפנים. הבעיה היא שראית כבר שלושה טריילרים של DS לפני התצוגה, טריילר של GOT ושלושה טריילרים של TLOU2 אז זה הרגיש מוזר שכל מה שהם עושים ב-E3 זה להציג דברים מוכרים, בלי כולם חדש. אם שבוע הבא הסטרים מתחיל ישר לתוך 10 דק' של הורייזן 2, משם ל-5 דק' של בלופוייט ואז לאיזה שני טריילרי ספיידרמן 2 ו-GOW2 של 3 דק' כל אחד אנחנו נחרבן במכנסיים. 20-25 דקות של תוכן, מפילים את המקרופון, נתראה עוד חודש בחשיפה של המכשיר וה-OS, סוני out.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 21:54

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מאי 2020, 22:09

איזה כיף זה ממש וודאי כבר.

וקיאו אהבתי את התיאור שלך אבל אני לא רוצה להגיע בשביל 20-25 דקות, רוצה אירוע גדול וממושך כמו החשיפה של הפס4 בפברואר, שיהיו קצת דיבורי הייפ, אפילו פרזנטציה קטנה, שיעשו מופע שלם עם טק דמוז והכל, לא שסתם יריצו כמה הכרזות עם גיימפליי ואחרי 20 דקות יקפלו את הבסטה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 22:16

bling כתב:איזה כיף זה ממש וודאי כבר.

וקיאו אהבתי את התיאור שלך אבל אני לא רוצה להגיע בשביל 20-25 דקות, רוצה אירוע גדול וממושך כמו החשיפה של הפס4 בפברואר, שיהיו קצת דיבורי הייפ, אפילו פרזנטציה קטנה, שיעשו מופע שלם עם טק דמוז והכל, לא שסתם יריצו כמה הכרזות עם גיימפליי ואחרי 20 דקות יקפלו את הבסטה.

אני חושב שאם הם יעשו דבר כזה, אולי טיפה פטפטת בין לבין עם תאורים של פיצ'רים מגניבים או הדגמות של OS וכו' זה יכול להיות מגניב. דברים כאלה הם מגניבים בתצוגה של 40 דקות, בתצוגה של שעתיים כש-70% זה זה, מדובר בקטסטרופה. דווקא עכשיו יש להם הזדמנות, אירוע דיגיטלי, הם יכולים לעשות אותו מהודק ככל שירצו. הוא יכול להיות BLOWOUT, אבל הוא לא צריך להיות שעתיים ומרוח. שעה זה כבר מעל ומעבר, ביחוד אם הם מתכננים גם אירועים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 מאי 2020, 22:42

אלאנה פירס התארחה בפודקאסט של Kinda Funny וטענה שסוני ניסתה להרים סטרימים שיציגו את הדור הבא כמה פעמים במהלך השנה,אבל ההנהלה הבכירה בפלייסטיישן התנגדה לרעיון של סטרים מוקלט מראש סטייל מה שאינסייד אקס בוקס עושים מהסלון של הבתים שלהם ורצו פרזנטציה מושקעת. היא מאוד מקושרת בתעשייה ואין סיבה לא להאמין לה למקרה שמישהו תוהה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2020, 22:48

אני עדין לא מבין מה הבעיה לצלם משהו סטייל מה ש-NO CLIP עושים, כלומר פאקינג NOCLIP עושים את זה עכשיו אז למה סוני ו-MS לא יכולים? למה לעשות זום מהבית כאילו זה סדר פסח עם סבתא שמראה רק את המצח שלה? תראו קצת מפתחים מגרילה מברברים, עושים קצת הייפ ומדברים על החזון שלהם ואז תראו גיימפליי דמו של 10 דק'. אז תעברו לאחד הבכירים של סוני שידבר קצת על החזון, אז קצת הדגמה של ה-OS ופיצ'רים מגניבים שמתשמשים ב-SSD ומשם לדוקומנטרי קצר על בלופויינט עם ראיונות, הייפ ואז גיימפליי של כמה דקות מ-DS (?). אז תעשו פיצ'ר שמדגיש את השלט החדש ותראו איך הוא מתפקד בהורייזן 2 וב-DS בכדי להמשיך את זה. משם תמשיכו לסנטה מוניקה וכך הלאה. זה לא כזה מסובך, כמו הפקת כתבה של 60 minutes או אפילו NOCLIP. זה נראה אלגנטי, זה מקצועי, זה עושה הייפ, זה מעניין וזה לא פאקינג שיחת זום.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים