This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Stick כתב:נשמע שהולכים להראות את המשחקים שכבר ממש קיימים (הורייזן 2, בלופוינט, SH אולי, COD, רוקסטדי?), בעוד שבאירוע של אוגוסט סוני יתנו את הטיזרים להכרזות הרחוקות שלהם אוהבים עם ספיידרמן וGOW2. בנוסף כמובן לעוד גיימפלי ממה שכבר הוצג.
מה שגם גורם לי לחשוב, בהתבסס על ה'ידיעה' שלנו (שיכולה כל הזמן להשתנות) שיש 2 אירועי PS5 לסוני, שרק באוגוסט אנחנו נקבל את האירוע על המכשיר עצמו, עם מחיר והכל (אולי גם עיצוב רק אז?). כשמייקרוסופט שמו את התצוגה הגדולה שלהם ביולי היה קשה לראות אותם מחכים עם המידע הזה עד אז, אבל פתאום מרגיש שהם יהיו הראשונים.
בכל מקרה הסטרים הקרוב נשמע כרגע כמו מה שקיווינו שהסטרים דור הבא של מייקרוסופט יהיה. אך עם צד א' שבמקרה של סוני זה בערך רוב ההייפ.
Stick כתב:ככה או ככה אני בטוח שסוני ראו מה קרה למיקרוסופט וקראו מה הקהל רוצה. גם במקרה הכי רע שהם חושפים רק משחק אחד בלבד באירוע (הורייזן 2 נניח יושב טוב על המשבצת הזו), אני בטוח שזו תהיה צלילה מפורטת שתראה את הדור הבא ותגרור התרגשות. אולי זה מה שהיוטיובר הזה שפייג' (נראה לי?) ראה והתלהב.
או זה או שנראה את המשחקים הגדולים שיצאו במסגרת ההשקה עם גיימפלי קצר (אולי ערוך, אבל גיימפלי). כלומר שתי האופציות האלו הן המינימום הריאלי שאני יכול לצפות, כל עוד סוני מעסיקה לפחות איש שיווק אחד לא שתוי.
DrKeo כתב:גם אני חושב שהורייזן 2 הוא המרכזי של סוני כי הוא בטח יוצא בסביבות השיגור. אבל לא הייתי מזלזל בגימפליי של ספיידרמן ו-gow2, הרי זה מתאים בול לטיימליין של המשחקים המקוריים. GOW נחשף עם גיימפליי בE3 2016 ויצא במרץ 2018, בול המקביל לדמו שבוע הבא ויציאה במרץ 2022. כנ״ל על ספיידרמן, הדמו גיימפליי שלו ב2017 ויציאה בסוף 2018 שזה בול מתאים לדמו שבוע הבא ויציאה בסוף 2021.
אני לא יודע אם זה הלוז של המשחקים הללו, אבל אני חושב שזה סה״כ הגיוני. סוני חובבת דמואי גיימפליי, אז אני לא אהיה בשוק אם כל אלה יקבלו דמו.
אני לא יודע אם סוני תפציץ את הכל יחד, אבל הורייזן 2, gow2, ספיידרמן 2 והמשחק של בלופויינט הם כולם פייר גיים.
bling כתב:הגזמת קיאו. אומנם הגיימפליי שהוצג הוא די מופשט ביחס לגרסה המלאה אבל זו לגמרי הדגמת גיימפליי אמיתית בספר שלי, היו קטעי סיפור, היו קרבות נגד אויבים ומיני בוס. זה רחוק מאיזה דמו אינטרקטיבי בסיסי.
אני מקווה שנקבל לפחות שני הדגמות גיימפליי מלאות פלוס חשיפות וטריילרים שכוללים גיימפליי או גראפיקת גיימפליי (כמו התצוגה של אינפמס SS באירוע של הפס4)
אה כן, ובלי שום קרוס ג׳ן אלא אם כן הוא באמת יותר דור הבא מדור קודם.
bling כתב:E3 2018 לא נחשבת לחרא טהור של סוני? לא בטוח שזו השוואה שטוב להעלות
אני גם מבואס שאין E3, כל הפיצולים והדיגיטל הזה זה לא באמת זה, הקורונה הרסה הרבה מהכיף, אבל אין מה לעשות צריך להסתדר עם מה שיש.
לפחות זה לא יכול להיות גרוע כמו הפרזנטציה של מייקרוסופט, לא מבחינת רמת תוכן ואני מקווה גם שלא מבחינת אנשים עם תחתונים שצועקים על הילד בזום לפני שמכריזים על המשחק הבא. :/
bling כתב:איזה כיף זה ממש וודאי כבר.
וקיאו אהבתי את התיאור שלך אבל אני לא רוצה להגיע בשביל 20-25 דקות, רוצה אירוע גדול וממושך כמו החשיפה של הפס4 בפברואר, שיהיו קצת דיבורי הייפ, אפילו פרזנטציה קטנה, שיעשו מופע שלם עם טק דמוז והכל, לא שסתם יריצו כמה הכרזות עם גיימפליי ואחרי 20 דקות יקפלו את הבסטה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים