שוב השוואה בין מנוי שהוא התחייבות כספית לעומת אחד שאינו מחייב אותך בכלום.
אתה (ואחרים פה) כל הזמן אומר להתעלם מהקטע של "זה בחינם" אבל זה בלתי אפשרי, כי זה בדיוק כל הקטע.
וכן, אני חושב שבהחלט יכול להיות מצב בו יהיו יותר מדי חנויות שיחלקו דברים בחינם וזה לא ימשוך אותי, אבל זה תלוי אם הן עושות את זה אחת לשנה או מה... אם אחת לשבוע - אני לכל הפחות ארשם לחנות, ואכנס רק כשיהיו משחקים שממש יעניינו אותי ואז רק אוסיף אותם לספרייה. אני לא רואה מצב בו אני, גיימר, אפילו אם כבר זקן ועייף יותר ממה שהייתי - אתעלם לחלוטין מחנות שעושה זאת מדי שבוע רק כי "יש לי יותר מדי במה לשחק". אלא אם בעקביות מדובר במשחקים מחורבנים ואז רק כשיוכיחו את עצמם תהיה לי סיבה לבדוק את זה.
פה מדובר בחנות שכבר זמן מה, בעקביות, מדי שבוע - מביאה משחקים מצויינים, בחינם, וללא דמי מנוי או שום דבר שקרוב לזה... פשוט לא מסוגל להבין למה לא לפחות להרשם ולהוסיף רק את מה שמעניין אתכם.
זאת בנוסף לעובדה שמדובר בחנות ממש סבבה, שנותנת הרבה יותר מסטים למפתחות, ויש שם אחלה, אחלה של מבצעים... וגם כמובן - לא מעט משחקים בבלעדיות, זמנית או קבועה. בקרוב גם יהיו שם משחקים בהפצה שלהם, כמו הפרוייקט הבא של רמדי, של פליידד או של צוות ICO. זו לא סתם עוד חנות בעיניי, יש לה יתרונות ייחודיים.