אני תמיד אוהב לראות משחק פיינל פנטזי חדש בתחילת דור ולהתלהב ממנו, לצפות לו מאוד בזמן שמחכים לו שנים ארוכות, ואז לשחק, להתאכזב ולנטפק אותו למוות.. סוג של מסורת:) אבל פפ7 היה סה"כ כזה סבבה עבורי שממש בא לי לעודד את סקוור ולקוות לדברים טובים מהם (שהם לא רימייק) בכל זאת.
מעבר לזה Housemarque כבר אישרו שהם עובדים על משחק AAA. אז אם מדובר במשחק של סוני, שזה הימור די סביר בהתחשב ב 5 משחקים האחרונים שלהם, אז לפחות אפשר לצפות למשהו אחר וגדול יותר מהתחמושת טווין סטיק שוטר הרגילה שלהם.
לאינסומיאק יש סטודיו נוסף בצפון קרוליינה, צות קטן של איזה 30-40 אנשים שעבדו על כל המשחקי ראצ'ט בשנים האחרונות, ככה שהפיתוח של ספיידרמן 2 לא אמור להשפיע על ההיתכנות של משחק ראצ'ט נוסף. סה"כ זה נראה כמו משחק השקה קל - פרנצ'ייז יחסית מוכר ואהוב שהמשחק האחרון מכר ממש טוב עבורם, יש לו אפיל יחסית רחב ואפשר למכור אותו כמשחק לכל המשפחה במקום המשך ל knack המעפן, וגם אינסומניאק הוא סטודיו עם תפוקה סופר נאה שיודע לפמפם משחקים וברגיל עובד על כמה פרוייקטים בו זמנית ככה שזה לא מפתיע שאנשים מהמרים עליו.
אני גם חושב שנראה את GT7 ואני לא יופתע אפילו אם מדובר במשחק שיגור או משהו באיזור. בתחילת הדור הקודם לפחות היה להם את דרייב קלאב, אבל מאז הם כבר הספיקו לסגור את הסטודיו שלו ככה שאם הם לא מקבלים משחק מ PD בעצם אין להם משחק מרוצים וזה מרגיש כמו משהו שחייב להיות בכל תחילת דור.
וכל השאר ידוע, או שיראו אותם עכשיו או שיראו אותם בהזדמנות אחרת, אבל אנחנו יודעים בדיוק על איזה המשכים למשחקים הם עובדים. ההפתעות היו אמורות להיות דימון סולס (כנראה) וסיילנט היל אבל הם לא היו בדיוק הסוד הכי שמור בתעשייה ככה שאני מרגיש שכל ההימורים על המסיבה של סוני הם סופר משעממים ואנחנו כבר יודעים הכל, או ככה לפחות זה מרגיש.. אבל אם לסוני אין איזה קלף בשרוול סביר להניח שאת ההפתעות דור הבא, אם בכלל יהיו כאלה, אנחנו בעיקר נקבל מצד ג' ואולי גם ממיקרוסופט.