נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי idan » 31 מאי 2020, 01:55

שאתה מדבר על רמיזות לפפ16 אתה מתכוון לממש רמיזות מאנשים שכביכול יודעים משהו או מתיימרים לדעת, או סתם אנשים שעל סמך כל מיני הנחות בסיסיות וניתוח של ההיסטוריה של סקוור חושבים שמדובר בתרחיש הגיוני יחסית, או לפחות לא מופרך, כמוני וכמו לאסקין? מבקש הבהרות למה פפ16 זה כבר משהו שממש מרים לי הייפ, לא בא לי להתאכזב לחינם :)
אני תמיד אוהב לראות משחק פיינל פנטזי חדש בתחילת דור ולהתלהב ממנו, לצפות לו מאוד בזמן שמחכים לו שנים ארוכות, ואז לשחק, להתאכזב ולנטפק אותו למוות.. סוג של מסורת:) אבל פפ7 היה סה"כ כזה סבבה עבורי שממש בא לי לעודד את סקוור ולקוות לדברים טובים מהם (שהם לא רימייק) בכל זאת.

מעבר לזה Housemarque כבר אישרו שהם עובדים על משחק AAA. אז אם מדובר במשחק של סוני, שזה הימור די סביר בהתחשב ב 5 משחקים האחרונים שלהם, אז לפחות אפשר לצפות למשהו אחר וגדול יותר מהתחמושת טווין סטיק שוטר הרגילה שלהם.

לאינסומיאק יש סטודיו נוסף בצפון קרוליינה, צות קטן של איזה 30-40 אנשים שעבדו על כל המשחקי ראצ'ט בשנים האחרונות, ככה שהפיתוח של ספיידרמן 2 לא אמור להשפיע על ההיתכנות של משחק ראצ'ט נוסף. סה"כ זה נראה כמו משחק השקה קל - פרנצ'ייז יחסית מוכר ואהוב שהמשחק האחרון מכר ממש טוב עבורם, יש לו אפיל יחסית רחב ואפשר למכור אותו כמשחק לכל המשפחה במקום המשך ל knack המעפן, וגם אינסומניאק הוא סטודיו עם תפוקה סופר נאה שיודע לפמפם משחקים וברגיל עובד על כמה פרוייקטים בו זמנית ככה שזה לא מפתיע שאנשים מהמרים עליו.

אני גם חושב שנראה את GT7 ואני לא יופתע אפילו אם מדובר במשחק שיגור או משהו באיזור. בתחילת הדור הקודם לפחות היה להם את דרייב קלאב, אבל מאז הם כבר הספיקו לסגור את הסטודיו שלו ככה שאם הם לא מקבלים משחק מ PD בעצם אין להם משחק מרוצים וזה מרגיש כמו משהו שחייב להיות בכל תחילת דור.

וכל השאר ידוע, או שיראו אותם עכשיו או שיראו אותם בהזדמנות אחרת, אבל אנחנו יודעים בדיוק על איזה המשכים למשחקים הם עובדים. ההפתעות היו אמורות להיות דימון סולס (כנראה) וסיילנט היל אבל הם לא היו בדיוק הסוד הכי שמור בתעשייה ככה שאני מרגיש שכל ההימורים על המסיבה של סוני הם סופר משעממים ואנחנו כבר יודעים הכל, או ככה לפחות זה מרגיש.. אבל אם לסוני אין איזה קלף בשרוול סביר להניח שאת ההפתעות דור הבא, אם בכלל יהיו כאלה, אנחנו בעיקר נקבל מצד ג' ואולי גם ממיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 02:41

- גיימפליי של הורייזן.
- גיימפליי של בלופויינט ואני מחזיק אצבעות שזה לא DS כי זאת האופציה הכי גרועה אחרי KNACK בספר שלי.
- טריילר עם גיימפליי של GOW2.
- טריילר עם גיימפליי של ספיידרמן.
- טריילר גיימפליי של רטצ'ט חדש.
- דמו RT עם GT.

כל זה יהיה לפני השיגור, אין לי מושג אם כבר באירוע של יום רביעי אבל נחזיק אצבעות שכן.
We're just normal men. We're just innocent men

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 31 מאי 2020, 08:20

DrKeo כתב:- גיימפליי של הורייזן.
- גיימפליי של בלופויינט ואני מחזיק אצבעות שזה לא DS כי זאת האופציה הכי גרועה אחרי KNACK בספר שלי. -
- דמו RT עם GT.

כל זה יהיה לפני השיגור, אין לי מושג אם כבר באירוע של יום רביעי אבל נחזיק אצבעות שכן.

הורייזן לא בטוח בכלל אבל יש סיכוי.
בלופוינט כנראה יהיו שם.
GOW2 אין סיכוי, אולי שנה הבאה.
ספיידרמן אין סיכוי.
רצ'ט חדש? מי בדיוק עובד עליו? כולם על ספיידרמן.
סיכוי סביר ל GT.

בכל מה שנוגע ל AAA, תצוגה טובה לדעתי תהיה:
- הורייזן 2
- GT7
- IP חדש
- המשחק של בלופוינט

בניהם כנראה יהיו משחקים קטנים יותר שכמובן מיועדים רק ל PS5
בנוסף, אני מקווה שתהיה תצוגת תכלית של PSVR2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 08:57

דין, ספיידרמן כנראה משחק של חגים 2021, לדעתי הוא יותר בטוח מכל דבר אחר בערך, מה גם שהיו דיווחים על אנשים שראו אותו בפעולה כבר לפני כמה חודשים... הוא במאה אחוז יוצג לפני שהמכשיר יוצא, בין אם זה בתצוגה הקרובה או בהמשך הקיץ - זה די ודאי.

GOW2 לדעתי כן יופיע אבל לא גיימפליי, את זה ירצו בטח לשמור להמשך באיזו תצוגה ייעודית שתפוצץ אנשים בנפרד... אני מאמין שנראה ביום חמישי רק טיזר קטן.

אני מקווה שאין להם ראצ׳ט, אני חושב שהסדרה הגיע למיצוי, מעדיף IP חדש אם כבר יש להם צוות קטן שעושה משהו להשקה.

לגבי PSVR2 - אני חושב שהמכשיר כן יצא בהשקה או מאוד קרוב אליה, אבל מאחר והתצוגה היא רק שעה אחת - החשיפה בטח תגיע בתצוגה אחרת שלהם, בהמשך השנה. יעדיפו כנראה להתרכז בשלט והקונסולה עצמה, מלבד המשחקים.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 31 מאי 2020, 09:23

אני ממש אשמח לראות ראצ'ט חדש בחלון ההשקה. יכול להיות שהרבה אנשים מרגישים שהסדרה מיצתה את עצמה, אבל מכיוון שלא שיחקתי בסאגה לפס3 זה יהיה לי די מרענן ואחלה קונטרה לדימונס סולס (אם הרימייק הוא אכן DS). בכלל אינסומניאק עושים עבודה טובה בלהוסיף קצת חיים לליינאפ הנוכחי שמורכב יותר ויותר ממשחקים גדולים עם טון gritty וכביכול "בוגר".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 09:32

די נו, זה לא יהיה DS! :)
כאילו, הם טוענים שזה משחק שמנצל את הדור הבא כמו שצריך, אני לא רואה שום סיכוי שזה יהיה DS... זו תהיה אכזבה אדירה אם כן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 10:24

dean כתב:
DrKeo כתב:- גיימפליי של הורייזן.
- גיימפליי של בלופויינט ואני מחזיק אצבעות שזה לא DS כי זאת האופציה הכי גרועה אחרי KNACK בספר שלי. -
- דמו RT עם GT.

הורייזן לא בטוח בכלל אבל יש סיכוי.
בלופוינט כנראה יהיו שם.
GOW2 אין סיכוי, אולי שנה הבאה.
ספיידרמן אין סיכוי.
רצ'ט חדש? מי בדיוק עובד עליו? כולם על ספיידרמן.
סיכוי סביר ל GT.

בכל מה שנוגע ל AAA, תצוגה טובה לדעתי תהיה:
- הורייזן 2
- GT7
- IP חדש
- המשחק של בלופוינט

בניהם כנראה יהיו משחקים קטנים יותר שכמובן מיועדים רק ל PS5
בנוסף, אני מקווה שתהיה תצוגת תכלית של PSVR2.

לא בטוח שיש סיכוי להורייזן? כלומר תמיד יש סיכוי שגרילה לא עובדים על הורייזן אבל מה שהם לא עובדים עליו, הם עובדים עליו כבר מעל ל-3 שנים בפול כוח והם מעולם לא עבדו יותר מ-3 שנים בפול כוח על משחק, כלומר הורייזן המקורי היה בפיתוח בפול כוח 3 שנים וכמה סנטים אבל באירוע הזה כבר הגענו ל-3 שנים וכמה סנטים מאז הורייזן 1. בקיצור, יש לגרילה משהו כמעט לגמרי מוכן, אלה אם מדובר ב-IP חדש לגמרי ויש לי ספק שזה המקרה. בנוגע ל-GOW2, למה אין סיכוי? מרץ 2022 כזה תלוש? GOW 3 נחשף שנה וחצי ליציאה, GOW 2018 נחשף שנה וחצי ליציאה, למה לא GOW2? וספיידרמן אין סיכוי? רוב הסיכויים שהוא יוצא כבר ב-2021. ומה עם ראצ'ט? יש לאינסומניאק שני צוותים והצוות השני לא הוציא משחק מאז אפריל 2016, מאוד הגיוני שיש להם משחק ראצ'ט או משהו אחר מהצוות הזה מוכן כבר לסביבת השיגור.

סוני לא הכריזו על משחק חדש שנים, אם אני לא טועה ה-AAA האחרון שהם חשפו זה GOT ב-2017. בקיצור, יש להם הרבה להראות, אני לא מבין את ה-down playing שאתה עושה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 10:27

Laskin כתב:די נו, זה לא יהיה DS! :)
כאילו, הם טוענים שזה משחק שמנצל את הדור הבא כמו שצריך, אני לא רואה שום סיכוי שזה יהיה DS... זו תהיה אכזבה אדירה אם כן

אממ... איזה רימייק יענה בדיוק על ההגדרה של 'לנצל את הדור הבא כמו שצריך'? גם אם הם עושים רימייק מאפס לTLOU2 זה עדיין לא עומד בהגדרה הזו.
כלומר, יכול להיות שהם יקחו המון חופש יצירתי ויהפכו אותו למשחק שמנצל את הפס5 ב100%, אבל זה נכון לגבי כל משחק בעולם. מצד שני, אין שום משחק מדורות קודמים שמנצל את הדור הבא כמו שצריך בנקודת המוצא שלו. אז שאפתנות הרימייק היא במסגרת השאפתנות של בלופוינט עם הפרויקט, זה לא שיש משחקי פס5 על הפס3 שהם לא דימון סולס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2020, 10:29

נשמע שדימון סולס זה הסיוט של כולנו פה :)

זה יהיה הזוי אם סוני תקשיב ככה לחבורה של כמה פאנבויס, צריך להבדיל מתי זה fan service באמת מבוקש כמו FF7R או RE2 ומתי זו סתם חבורה קולנית באינטרנט. מקווה מאוד שלא נפלו עם זה.

אני גם אשמח לראצ'ט חדש, אחלה סדרה ששומרת על איכות טובה מאוד כבר דורות, ותמיד כיף לראות איך החתירה של אינסומניאק לגראפיקת פיקסר נראית בכל דור, בהנחה שהם שומרים על המסורת של משחק עם גיימפליי קלאסי (שלא מאתגר יותר מדי את המערכת) ומקסימום גרפיקה אז זה צריך להיות מפוצץ ראשים בצורה חזקה שתתחרה עם כל משחק אחר בליינאפ הבלעדיים של השנה-שנתיים הראשונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 10:33

גם אם זה DS עדין יהיו זמני טעינה אפסיים וגרפיקה מדהימה אז אני משער שמה שלא יהיה הם יוכלו להגיד שזה מנצל את הדור הבא כמו שצריך. וכן, DS יבאס לי את התחת, יש לסוני ספריה מעניינת לעשות לה רימייקים ו-DS נמצא ממש מאחור ברשימה שלי, ביחוד אם מחשיבים בלעדיים של צד ג' כמו MGS3 למשל. כלומר כבר שחקתי ב-re-imagining של DS, קראו לזה DS3 וזה כנראה היה משחק הרבה יותר טוב ממה שבלופויינט יודעים לעשות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 10:39

אני לא יודע איך מחולקים הצוותים של אינסומניאק, אבל יש להם צוות של VR, שעשו כמה משחקים לאוקולוס, אני מנחש שהם עכשיו עובדים על משחקים לPSVR2... אלא אם יש להם שלושה צוותים ואז עוד אחד לא הוציא כלום מאז 2016, אבל לא יודע אם זה המצב באמת.

סטיק - GOW למשל, יכול להיות משחק שעונה על זה. גם MGS3. לעשות נגיד את GOW בוואן-שוט כמו GOW האחרון יהיה אתגר שכנראה אפשרי רק בדור הבא, עם כל המיקומים השונים שקיימים בו, ובכלל - הייתי עוד יותר שמח אם יעשו את GOW1+2 אבל זה בטח לא יקרה בעיקר מטעמים כלכליים (ירצו לחלק ל-2 כדי למכור בנפרד). או יער עצום בMGS3, כעולם פתוח, אפשרי בהחלט בדור הזה, אבל זה בטח יהיה מרשים הרבה הרבה יותר ממה שאפשר לעשות עם DS ואני באמת מנסה לדמיין אותו כמשהו מטורף, ולא מצליח.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 10:43

כבר דיברנו על דימון סולס בזמנו ולא אחזור על ההודעה שלי, אבל בגדול הסיבה היחידה שנראה את דימון סולס לדעתי היא כי סוני מתכננים להמשיך עם המותג במהלך הדור. בין אם בשת"פ עם FS ובין אם לא, ובכל מקרה זה מוריד את הסבירות לBB2 (שהיה תופס את המשבצת הזו) ככה שאלו לא לגמרי באמת חדשות טובות למעריצים.
בכל מקרה צריך לזכור את הבלאגן של המותג, בכל הקשור לזכויות ההפצה שלו. אם זה באמת הרימייק, סוני נכנסת עמוק לבוץ כדי לעשות אותו. לכן אני חושב שזה מהלך שלם ומחושב עם תוכניות ברורות לעתיד, ולא סתם איזה מהלך מחופף בגלל כמה צעקות באינטרנט.

בכל מקרה, כמי שהוא כנראה המעריץ הגדול של הסדרה כאן בפורום (או אחד מהם לפחות), אני די ניטרלי לגבי זה, אז אני יכול להניח עד כמה אתם לא מתרגשים אם ככה :).
מצד אחד אני בטוח אשחק בו, ומשחק סולס סולידי שפשוט נראה מדהים ויזואלית זה בהחלט WIN בספר שלי. מה גם שדימון סולס הוא היחיד בסדרה שלא סיימתי.
עם זאת קשה שלא להתרשם מכך שלחזור לפרוטוטייפ, לאחר שFS שיפרו את הזאנר כל כך הרבה מאז, זה לא בדיוק מלהיב. זה גם לא שאנחנו מקבלים איזו החייה של מותג או זאנר מהעבר ואפשר להנות מזה בקטע נוסטלגי.. FS ממשיכים להוציא משחקים בקצב גבוה ומבחינת איכות צוות הפיתוח קצת קשה להתרגש מהרימייק הזה מול ER או כל משחק אחר שיבוא מFS בהמשך הדור.

אבל אם אני חושב על זה לגמרי ברצינות, קשה לי לחשוב על מותג של סוני שהייתי רוצה לראות יותר, חוץ אולי מאשר רימייקים מודרניים לGOW הישנים, DMC V הזכיר לי כמה כיף לפעמים זה סתם H&S בלי הרבה התחכמויות.
אבל הסבירות לא גבוהה, ולכן האמת? DS הוא אחת מהאופציות הראשונות שלי לרימייק, והוא לא כזה מלהיב..
אולי כל הקונספט הזה של רימייקים הוא בעצמו לא טירוף.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 10:45

Laskin כתב:
סטיק - GOW למשל, יכול להיות משחק שעונה על זה. גם MGS3. לעשות נגיד את GOW בוואן-שוט כמו GOW האחרון יהיה אתגר שכנראה אפשרי רק בדור הבא, עם כל המיקומים השונים שקיימים בו, ובכלל - הייתי עוד יותר שמח אם יעשו את GOW1+2 אבל זה בטח לא יקרה בעיקר מטעמים כלכליים (ירצו לחלק ל-2 כדי למכור בנפרד). או יער עצום בMGS3, כעולם פתוח, אפשרי בהחלט בדור הזה, אבל זה בטח יהיה מרשים הרבה הרבה יותר ממה שאפשר לעשות עם DS ואני באמת מנסה לדמיין אותו כמשהו מטורף, ולא מצליח.

בסדר, באותה מידה לעשות את דימון סולס בוואן שוט או טירה ענקית שהיא עולם פתוח אלו דברים של הדור הבא :).
מה שאני אומר זה שכל רימייק יכול לקבל אלמנטים שאפשריים רק על הדור הבא, אבל זה תלוי בשאפתנות ובחופש שבלופוינט לוקחים על עצמם. שום משחק דור קודם הוא לא משחק דור הבא בבסיס שלו, זה לא משנה אם זה GOW או MGS או DS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 10:49

יער עצום כעולם פתוח ל-MGS3? רגע חברים, תעצרו את הסוסים. אלה בלופויינט, הם בחיים שלהם לא עשו משחק אמיתי, רק פורטים ושכבות צבע, ואתה כבר רוצה לתת להם לידיים לבנות משחק עולם פתוח של MGS? עם כל הכבוד לבלופויינט, זה לדעתי לגמרי מעל הראש שלהם. גם אל תשכח שהמשחק הזה, אם הוא שיגור באמת, הוא נבנה רק בשנתיים וחצי. אף אחד לא עושה רימייק ברמה הזאת בשנתיים וחצי, בטח ובטח לא על חומרה חדשה, לשיגור ועם צוות שאין לו שמץ בבניית משחקים.

וכן סטיק, אם זה צד א' נטו של סוני אז כל הקטע של הרימייקים זה באמת לא מלהיב במיוחד, ביחוד כי לסוני אין ספריה עמוקה במיוחד. סוני לא באמת עלתה לגדולה בצד א' עד החצי השני של דור הפס3 וזה היה רק לא מזמן, לפני דור וחצי. אנשים צמאים לרימייקים מהילדות שלהם, משחקים משנות ה-90 וכו', לא למשחקים שיצאו על הפס3 וקבלו המון המשכים שהשאירו את הנוסחה חיה עד היום. כלומר בספר שלי DS3 זה DS רק פי 10 יותר טוב מכל בחינה, אז אני אמור לסמוך על בלופויינט שאין להם נסיון בכלל בלעשות ככה out of the gate משחק סולס ברמה של FS? כלומר אלה אם המשחק לא שודרג כמעט מעבר לגרפיקה, ואז זה באמת חסר ערך לחלוטין.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 31 מאי 2020, 10:58

Gow בוואן שוט ו mgs עולם פתוח... אבל רימייק של ds הוא מה שלא הגיוני כאן :D

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 11:00

כן אבל אם הוא לא שודרג מעבר לגרפיקה אז זה לא רק חסר ערך, זה אכן משחק שנופל מכל שאר הסדרה בכל צורה. הרוב פה לא שיחקו בו אבל אנשים צריכים להבין, המשחק הזה באמת *מרגיש* כמו פרוטוטייפ. זה לא רק שFS שיפרו והשתפרו עם הזמן, דימון סולס זה באמת משחק שמגיע לו כל הקרדיט על הנחת היסודות שמשמשים אותם עד היום, אבל הוא משחק לא גמור (באשמת סוני, שהיו בטוחים שזה כשלון שלא שווה עוד דקת פיתוח), ואני לא מדבר רק על באגים או גליצים. יש המון תוכן חתוך, המון דברים שלא לגמרי עובדים כמו שצריך והם יותר יסוד שאפשר לראות בעתיד על מה FS חשבו עם דימון סולס. כלומר רימייק לדימון סולס חייב להיות, ואני גם בטוח שהוא יהיה, רימייק שהוא הרבה יותר משכבת צבע אלא במינימום הידוק מכניקות וסיום שלם של המשחק. מעבר לזה, התסכלות באמת על דארק סולס (בעיקר 1 ו3) והשוואה של דימון סולס אליהם. עד כמה זה מלהיב? לא ממש, זו האמת.
מה היכולת של בלופוינט לעשות את זה? אני מניח שבקרוב נדע... אפשר גם להתייחס לעובדה שהצוות של סקירו לא עשו DLC, כלומר הם עובדים על משהו די במיידי. זו אולי עזרה על ER, אולי פרויקט חדש, ואולי הם בשת"פ עם בלופוינט אחרי שהם סיימו עם המנוע לPS5 (שיכול אולי גם לשמש את FS במסגרת אזיה הסכם, כמו שסוני עזרו להם עם המנוע לBB והוא שימש אותם כל הדור). מיאזאקי כבר אמר בעבר שאין לו חצי עניין בימייק ושהוא לא עובד עליו אבל הצוות שהוא בראשו כבמאי הוא הצוות של ER, אז הכל יכול להיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 11:02

דווקא נשמע לי שלעשות את DS בוואן-שוט זו עבודה קלה יותר, כי אתה לא קופץ מהשמיים שם לתוך הגיהנום ועולה חזרה לאיזור חדש לגמרי וכד'... סה"כ לעשות טירה גדולה, וכל מה שמסביב, זה הרבה יותר קל.

וכן נדב, אם יש להם משהו להתבסס עליו - אני חושב שזה אפשרי אפילו לבלו-פוינט. זה לא שהם ממש צריכים לעצב הכל, מכניקות וכו', רק לחבר יחד ולשפר/לעדכן דברים מיושנים שלא יהיו מהנים היום.
לא שזו עבודה קלה, אבל עם מימון ועזרה מסוני, מי יודע, אולי הביאו להם את כל סטודיו יפן לעזור, אני חושב שזה אפשרי.

לגבי אופציות נוספות - הייתי מת לראות את CHRONO TRIGGER או CROSS, אבל זו עבודה בשביל SQUARE... מקווה מאוד שיגיע היום שנראה רימייק שלהם כמו שהיה לFF7. חלום. אבל גם לסקוור זה ייקח איזה 5 שנים לפחות.

עידן - MGS3 הוא כבר סוג-של עולם פתוח, אז למה לא? וGOW רק צריך SSD בשביל זה, אני באמת חושב שזה אפשרי לגמרי, והרבה יותר סביר מאשר רימייק ש(כמעט) אף אחד לא רוצה :D

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 11:17

לאסקין, עד כמה שאני יודע "יותר קל" = "יותר סביר", ולא להפך :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 11:23

לא אם אתה רוצה להרשים מישהו... ואם מדובר במשחק השקה לדור הבא שסוני "בונים" עליו - כדאי שהוא ירשים מישהו :)

לעזאזל, הזמן הולך ממש לזחול עד יום חמישי בלילה :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 11:56

Stick כתב:כן אבל אם הוא לא שודרג מעבר לגרפיקה אז זה לא רק חסר ערך, זה אכן משחק שנופל מכל שאר הסדרה בכל צורה. הרוב פה לא שיחקו בו אבל אנשים צריכים להבין, המשחק הזה באמת *מרגיש* כמו פרוטוטייפ. זה לא רק שFS שיפרו והשתפרו עם הזמן, דימון סולס זה באמת משחק שמגיע לו כל הקרדיט על הנחת היסודות שמשמשים אותם עד היום, אבל הוא משחק לא גמור (באשמת סוני, שהיו בטוחים שזה כשלון שלא שווה עוד דקת פיתוח), ואני לא מדבר רק על באגים או גליצים. יש המון תוכן חתוך, המון דברים שלא לגמרי עובדים כמו שצריך והם יותר יסוד שאפשר לראות בעתיד על מה FS חשבו עם דימון סולס. כלומר רימייק לדימון סולס חייב להיות, ואני גם בטוח שהוא יהיה, רימייק שהוא הרבה יותר משכבת צבע אלא במינימום הידוק מכניקות וסיום שלם של המשחק. מעבר לזה, התסכלות באמת על דארק סולס (בעיקר 1 ו3) והשוואה של דימון סולס אליהם. עד כמה זה מלהיב? לא ממש, זו האמת.
מה היכולת של בלופוינט לעשות את זה? אני מניח שבקרוב נדע... אפשר גם להתייחס לעובדה שהצוות של סקירו לא עשו DLC, כלומר הם עובדים על משהו די במיידי. זו אולי עזרה על ER, אולי פרויקט חדש, ואולי הם בשת"פ עם בלופוינט אחרי שהם סיימו עם המנוע לPS5 (שיכול אולי גם לשמש את FS במסגרת אזיה הסכם, כמו שסוני עזרו להם עם המנוע לBB והוא שימש אותם כל הדור). מיאזאקי כבר אמר בעבר שאין לו חצי עניין בימייק ושהוא לא עובד עליו אבל הצוות שהוא בראשו כבמאי הוא הצוות של ER, אז הכל יכול להיות.

אם FS עוזרים להם זה משהו אחר, אם זה פיתוח בלעדי של BP אז אני לא מצליח לראות אותם עושים משחק סולס יותר טוב מ-DS3 על הבסיס הזה כשיש להם אפס נסיון. איך עם אפס נסיון אתה מנצח מאסטרים? לא ברור לי, כלומר אלה אם באמת FS עובדים על המשחק הזה ואז מדובר במשהו אחר לגמרי.

Laskin כתב:דווקא נשמע לי שלעשות את DS בוואן-שוט זו עבודה קלה יותר, כי אתה לא קופץ מהשמיים שם לתוך הגיהנום ועולה חזרה לאיזור חדש לגמרי וכד'... סה"כ לעשות טירה גדולה, וכל מה שמסביב, זה הרבה יותר קל.

וכן נדב, אם יש להם משהו להתבסס עליו - אני חושב שזה אפשרי אפילו לבלו-פוינט. זה לא שהם ממש צריכים לעצב הכל, מכניקות וכו', רק לחבר יחד ולשפר/לעדכן דברים מיושנים שלא יהיו מהנים היום.
לא שזו עבודה קלה, אבל עם מימון ועזרה מסוני, מי יודע, אולי הביאו להם את כל סטודיו יפן לעזור, אני חושב שזה אפשרי.

לגבי אופציות נוספות - הייתי מת לראות את CHRONO TRIGGER או CROSS, אבל זו עבודה בשביל SQUARE... מקווה מאוד שיגיע היום שנראה רימייק שלהם כמו שהיה לFF7. חלום. אבל גם לסקוור זה ייקח איזה 5 שנים לפחות.

עידן - MGS3 הוא כבר סוג-של עולם פתוח, אז למה לא? וGOW רק צריך SSD בשביל זה, אני באמת חושב שזה אפשרי לגמרי, והרבה יותר סביר מאשר רימייק ש(כמעט) אף אחד לא רוצה :D

לעשות הכל ב-ONE SHOT זה קל בדור החדש, הסיבה היחידה שיש מגבלות ב-ONE SHOT היא המהירות אכסון. אפילו עם SSD של 1GB/S קל לעשות ONE SHOT, בקונסולות החדשות זה הולך לקרות המון.

בנוגע ללהתבסס, על מה בדיוק יש להם להתבסס? MGS3 הוא משחק סופר לינארי (כשיש לו אזורים קצת יותר מפוצלים) עם מכניקות מ-2005. לעשות אותו כמו שצריך לדור הזה, אני מצפה משדרוג כמו ש-RE2 קפץ לזמנים המודרנים. כלומר אני מצפה מ-MGS3 להתעלות ברמת המכניקות על MGS5 ושוב, מי אלה בלופויינט ומי שמם בלהמציא מחדש משחק של קוג'ימה ולעשות אותו ברמה דומה ל-2020 כמו שהוא היה ל-2005 מעבר לגרפיקה? כלומר כל ההילה המזוייפת הזאת שנוצרה סביב בלופויינט מבוססת על זה שהם לקחו משחק גאוני מ-2005, שדרגו בו כלום ואשכרה השאירו את הקוד מקור ושמו עליו שכבה יפה של גרפיקה. אלף פעם ראיתי אנשים באנריל 4 עושים את מריו 64 או זלדה OOT בגרפיקה יפה, אף אחד מהאנשים האלה לא מסוגל לבנות משחק מודרני ברמה ש-OOT או מריו 64 היו באופן יחסי ב-1998 ו-1996. אף אחד לא חושב שסייבר אינטרקטיב יודעת לעשות משחק היילו ברמה של היילו 1 ב-2001 כי הם עשו את היילו 1 אנברסרי, אז למה חושבים שבלופויינט מסוגלים לעשות משחק ברמה של SOTC, MGS3 או DS?

אולי DS זה באמת מה שמתאים להם כי הם יכולים לקחת את המשחק המקורי, להוסיף לו קצת פוליש, לסיים אזורים לא גמורים וגנוב דברים מ-DS3. זה נשמע לי כמו משהו שיותר מתאים לבלופויינט מאשר לבנות משחק מאפס ולדמיין אותו מחדש עם איזה חזון מטורף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2020, 11:57

יצא תיאור של איך הפס5 נראית לפי אתר גיימינג רוסי פופולרי:

final design doesn't look like anything that has been leaked before
- PS5 has one unique detail, nobody talked about it because Sony most likely can track down the leaker if it actually leaks
- Sony didn't unveil all the secrets of PS5, they should announce at least one software feature - "it was briefly talked about in Western press but nobody paid enough attention"
- design-wise PS5 doesn't look like Xbox Series X at all nor does it look like a smart speaker. It's a traditional console: it's a flat, square, symmetrical box with rounded edges
- at the same time PS5 is "very fat", almost twice as fat as PS4 Pro

שמנה פי 2 מהפרו? :oops:

כמובן שזו ״הדלפה״ וכו׳ אבל כן, לסוני כדאי למהר עם זה כי בשלב הזה בפיתוח אין ספק שעוד ועוד זוגות עיניים נחשפים לעיצוב. ברור שביום חמישי הם יראו את הקונסולה, זה לא יהיה דומה לאירוע החשיפה של הפס4 ששם לא נחשף העיצוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 12:02

bling כתב:יצא תיאור של איך הפס5 נראית לפי אתר גיימינג רוסי פופולרי:

- PS5 has one unique detail, nobody talked about it because Sony most likely can track down the leaker if it actually leaks
- Sony didn't unveil all the secrets of PS5, they should announce at least one software feature - "it was briefly talked about in Western press but nobody paid enough attention"
- design-wise PS5 doesn't look like Xbox Series X at all nor does it look like a smart speaker. It's a traditional console: it's a flat, square, symmetrical box with rounded edges

כמובן שזו ״הדלפה״ וכו׳ אבל כן, לסוני כדאי למהר עם זה כי בשלב הזה בפיתוח אין ספק שעוד ועוד זוגות עיניים נחשפים לעיצוב. ברור שביום חמישי הם יראו את הקונסולה, זה לא יהיה דומה לאירוע החשיפה של הפס4 ששם לא נחשף העיצוב.

המכשיר נחשף ביוני 2013, אז לא נשמע לי תלוש שהוא יחשף שוב ביוני 2020. כלומר אולי זה אירוע חשיפה ראשון, אבל הם דחסו אותו מפברואר 2013 בפעם הקודמת ליוני 2013 שזה כבר החודש שבו הם עשו את האירוע הגדול השני סביב הפס4. הם לא רק חשפו את המכשיר, הם גם חשפו מחיר. בכל מקרה, יהיה מעניין ביום חמישי, מאוד מעניין. אני מת לדעת איך הקונסולה נראה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 12:04

שמנה פי 2, אבל הם טוענים לריבוע סימטרי, אז אני מבין מזה שלא יהיה מלבני, כך שסה"כ יכול להיות בערך אותו נפח.
אבל אני לא בטוח שאני מאמין לדליפה מאתר רוסי, זה ידוע שהם רוצים לגרום למלחמה בין ארה"ב ליפן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2020, 12:11

DrKeo כתב:
bling כתב:יצא תיאור של איך הפס5 נראית לפי אתר גיימינג רוסי פופולרי:

המכשיר נחשף ביוני 2013, אז לא נשמע לי תלוש שהוא יחשף שוב ביוני 2020. כלומר אולי זה אירוע חשיפה ראשון, אבל הם דחסו אותו מפברואר 2013 בפעם הקודמת ליוני 2013 שזה כבר החודש שבו הם עשו את האירוע הגדול השני סביב הפס4. הם לא רק חשפו את המכשיר, הם גם חשפו מחיר. בכל מקרה, יהיה מעניין ביום חמישי, מאוד מעניין. אני מת לדעת איך הקונסולה נראה.

כן מחיר הם בטח לא יחשפו. יש שם משחק פוקר די עצבני עם מייקרוסופט ולא בטוח מי יתקפל ראשון. באמת מעניין יהיה לראות מה יקרה עם זה, מישהי תהיה חייבת להוביל מתישהו.

עיצוב הם פשוט חייבים להראות לפי הטיימליין, כמו שפייג׳ הביא פה, הם בפראנויות שזה ידלוף והם יודעים שבשלב הזה אם הם לא עושים את זה אז מישהו יעשה את זה בשבילם בכל רגע.

מקווה שזה לא יצא איכשהו בטעות עד יום חמישי, זה כבר יהיה ממש מבאס וחסר ערך גם עבור המעריצים כי לא יהיה בזה עניין אפילו של ״תראו חשיפה של משהו חצי שנה מראש״, היחיד שיהנה מזה זה המדליף עצמו אבל העובדה הזו לא בדיוק עצרה הדלפות דומות (שכבר הרסו מסיבות E3 שלמות בעבר) שיצאו בדקה ה 90 לפני החשיפה עצמה.

לאסקין, כנראה שבחמישי נדע אם הרוסים צדקו או שזה סתם ניסיון חכם לייצר מלחמת עולם חדשה :!:

נשמע שבעיקר הפרט העיצובי הייחודי יסגיר אם זה אותנטי מספיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 12:25

משחק פוקר שמונע pre-orders, רק אחרי שמכריזים על מחיר הרשתות הגדולות לוקחות pre-orders כך שאני לא יודע כמה המשחק צ'יקן הזה הולך להמשך. יש לי הרגשה שסוני תחשוף ראשונה כי היא זאת שאכפת לה פחות. אני לא כל כך בטוח שסוני במשחק צ'יקן בכלל, יכול להיות שMS משחקת עם עצמה. כלומר הפס4 לא חשפה מחיר עד אמצע יוני, מי יודע, אולי גם הפס5 תחשוף מחירים ביוני או ביולי. אני לא בטוח שלסוני אכפת בכלל ממיקרוסופט, יש לי הרגשה שהם נראים לסוני כמו חרק קטן על השמשה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים