PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 14:05

Laskin כתב:חשבתי שאם אוסיף שאני זורק *אותו* זה יחשוף שלא מדובר בגב שלי, אלא כנראה מישהו אחר :/
לי יש בבית מושב אסלה יפנית, ואני ממליץ על זה לכל אחד, בקלות הרכישה הכי טובה שלי אי פעם... שינה לי את החיים.
ואני לא מגזים.
זוכרים את הקטע הזה ב"איש ההרס" עם סילבסטר סטאלונה, שהוא לא מבין איך משתמשים בכונכיות בשירותים אז הוא מקלל ליד המכונה שנותנת דו"חות כדי שיוכל לנגב עם נייר כלשהו, ואז כולם צוחקים עליו מאחורי הגב כי הוא מנגב כמו קוף?
אז ככה אתם נראים לי, אדם מהעתיד, כשאתם מנגבים את התחת כמו קופים :D
זה אמנם איזה 2000+ ש"ח, אבל תחסכו הרבה יותר מזה במהלך השנים הקרובות על מגבונים, נייר טואלט ופרוקטולוגים.

תודו לי אחר כך
https://www.nyga.co.il/Product.aspx?cid=94&pid=1765

* משנה את נושא הת'רד ל"נושא התחת הרשמי" *
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 14:18

מעולה! הגיע הזמן, גם ככה נשארו לנו רק עוד 2 משחקים בערך לדון בהם כאן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 15:28

דווקא הכותרת "תחת" כנראה תתאים לכל מה שיצא לפס4 אחרי חגים 2020 :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 16:13

לא יודע, אולי אחד ממשחקי באטמן או מה שרוקסטדי עובדים עליו הוא קרוס ג׳ן, ולא הייתי בונה על זה שיצאו עוד השנה... אבל יהיו מעטים כאלו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 16:15

זה באמת יהיה מדכא אם המשחק של רוקסטדי שהם עובדים עליו כבר 12587 שנים יצטרך להיות מוגבל בכוח של הX1.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 16:27

לאורך כל הדור אני זכרתי בשביל רוקסטדי שעם כל הביקורות על ארקהאם נייט, הוא המשחק הראשון שבאמת עשה לי הרגשה של 'דור הבא'. הוא כמובן נראה מדהים לזמנו, אך גם המעבר המיידי מגיימפלי לקאטסינס ולהיפך בכל אורכו (בדיעבד זה טיזר לGOW :)), והיציאה החלקה של המצלמה למבט-על על כל העיר כמה פעמים מאוד הרשימו אותי. וזה עוד כביכול עם המגבלה של מנוע UE3 משודרג ולא מנוע שנבנה לדור הבא (למרות שברור שזו חרטא, כי השדרוגים שנעשו על ידם הם מן הסתם שדרוגים שמחייבים את הקונסולות הנוכחיות. כלומר זה לא שונה נניח מND שהעבירו את המנוע שלהם מהדור הקודם ולא בנו חדש מאפס). אני בטוח שהמשחק שלהם יהיה דור הבא בלבד, כי ההמתנה הארוכה יצרה הייפ שמחייב את זה, ואני בטוח שהוא ינצל את השור הבא כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 16:38

זה בעיקר תלוי האם הם כיוונו במקור למשוך את הפיתוח שלו על פני 6 שנים, או שתכננו להוציא אותו ב-2019 נגיד, ונתקלו בקשיים כאלה ואחרים שגרמו לדחיות שלו.
אם תכננו להוציא ב-2019, אני בספק גדול אם הוא לדור הבא בלבד, גם אם הבינו שהדור הזה עושה להם בעיות. הם יתפשרו על פיצ׳רים מסויימים בגירסת הדור הנכחי ויוצאו אותו כקרוס ג׳ן.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2020, 17:06

אני בכלל לא בטוח שזה אותו פרויקט. בקלות יכול להיות שהם עבדו פרק זמן מסוים על משחק שנפל ובמקרה כזה פרויקט חדש יכול להיות דור הבא בלבד. או שאולי הם פיתחו קונספט במשך זמן מסוים רק כדי לגלות שהם לא מצליחים, אבל שהזמן שעבר מאפשר להם להעביר פיתוח לדור הבא שם החלומות שלהם אפשריים.
או, שאולי עם ההצלחה של ארקהאם הם קיבלו את הגב והבטחון לפתח פרויקט שאפתני וחדש מאפס לדור הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2020, 17:09

כן, גם אני לא יודע, אבל זה תלוי בזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 19:24

Stick כתב:לאורך כל הדור אני זכרתי בשביל רוקסטדי שעם כל הביקורות על ארקהאם נייט, הוא המשחק הראשון שבאמת עשה לי הרגשה של 'דור הבא'. הוא כמובן נראה מדהים לזמנו, אך גם המעבר המיידי מגיימפלי לקאטסינס ולהיפך בכל אורכו (בדיעבד זה טיזר לGOW :)), והיציאה החלקה של המצלמה למבט-על על כל העיר כמה פעמים מאוד הרשימו אותי. וזה עוד כביכול עם המגבלה של מנוע UE3 משודרג ולא מנוע שנבנה לדור הבא (למרות שברור שזו חרטא, כי השדרוגים שנעשו על ידם הם מן הסתם שדרוגים שמחייבים את הקונסולות הנוכחיות. כלומר זה לא שונה נניח מND שהעבירו את המנוע שלהם מהדור הקודם ולא בנו חדש מאפס). אני בטוח שהמשחק שלהם יהיה דור הבא בלבד, כי ההמתנה הארוכה יצרה הייפ שמחייב את זה, ואני בטוח שהוא ינצל את השור הבא כמו שצריך.

כל הקטע הזה של מנוע דור קודם הוא כזה בולשיט. נכון שזה לא דור הבא, אבל זה היה UE3.5 שעליו רץ הסמרטין.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 31 מאי 2020, 19:32

אני לא יודע כמה זה בולשיט,ל-AK הייתה לדוגמא בעיה רצינית של pop-in שרוב משחקי אנריל 3 סבלו ממנה עוד מדור ה-360/פס3,ומשחקים שרצו על אנריל 4 סבלו ממנה הרבה פחות,כנראה בגלל שיפורים שונים בפייפליין שלא קיימים ב-UE3. מה שכן,AK הוא ללא ספק המשחק הכי מרשים שעשה שימוש במנוע בגרסא הזו,שני אולי רק ל-MK11,אבל זו לא באמת השוואה הוגנת כי הסקופ אחר לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2020, 20:29

ברור שזה לא ue4, אבל זה גם לא ue3. זה לא מה שמריץ את גירס 3, זה המנוע של סמריטן שכבר יודע לעשות המון פיצ׳רים של הדור הבא, למשל dof בוקה. אז כן, אין ל3.5 את כל הפיצ׳רים של 4 כמו של4 שיצא לפני כמעט 8 שנים אין ray tracing או סימולציות עשן שיש היום בue4.24. המנוע מתפתח עם הזמן.

הנקודה שלי היא שue3.5 הוא ממש לא מנוע דור קודם, ה360 בחיים לא הייתה מריצה אותו וכדןגמה הדמו של סמריטן הדגים אותו, כלומר גרפיקה הארד קור של הדור ״הבא״. בקיצור, בטמן רץ כל מנוע מודרני, אולי לא ue4 אבל בהחלט מנוע מודרני שנבנה לפס4.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 31 מאי 2020, 21:20

DrKeo כתב:דווקא הכותרת "תחת" כנראה תתאים לכל מה שיצא לפס4 אחרי חגים 2020 :D

זה לא באחריות שר התח"ת?

בכל מקרה - לאסקין 2000 זה רק למושב? חתיחת הוצאה... (הוצאה מוכרת?) אפשר לחלק את התשלום לחתיכות?
(טוב אפסיק כאן, אני מדרדר את הדיון)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2020, 09:06

אנשים כבר משחקים ב TLOU2, כרגיל חנויות פרטיות שוברות אמברגו.

ראיתי ישראלי בפייסבוק שהשיג עותק פולני של המשחק, צילם את האריזה והכל.

אגב בתגובות מישהו כתב לו שעדיף שיעלה את המשחק כבר עכשיו ל EBAY שלפחות יחזיר חלק מהכסף שלו מרוב שהוא גרוע. וואו ממש עצבניים מהסיפור של ההמשך אה? זה ממש מבאס אותי, אני לא רוצה שום דבר שנוי במחלוקת, הראשון היה אהוב על ידי כולם מהבחינה הזו, בטח שלא עצבן אף אחד וזה כבר שינוי לרעה עבור המשחק שהסיפור מוציא מאנשים תגובות כאלה.

אני כבר אומר את זה שאם המשחק מוציא כאלו תגובות מאנשים אז הוא בחיים לא ייחשב לקלאסיקה כמו הראשון, לא משנה עד כמה שופר מכל בחינה אפשרית שהיא לא הסיפור כמו שראינו בסרטונים האחרונים שיצאו מסוני. ממש חבל לי ואני לא חושב שאני over reacting.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 10:07

אנשים סתם דרמטים, בטח כל המגיבים ממילא כאלה שראו ספויילרים אונליין ולא ממש משחקו במשחק. אין שום ערך לדיעה של אדם שלא שחק במשחק בעצמו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2020, 10:17

דרמטים או לא אבל אם היית רואה בזמנו ספוילרים לראשון (לא שיש הרבה כאלו, די משחק של אווירה, דמויות ודיאלוגים ופחות ספוילרים ופיתולי עלילה גדולים) לא היו לך או לאף אחד תגובות כאלו. אני אומר לך משהו פה לא מריח טוב, וכנראה שאפילו רוב הביקורות לא באמת יתייחסו לזה כנקודה שלילית (כי המבקרים ליברלים ובתחושה שלי יש מספיק אלמנטים של SJW בסיפור כדי לשמח אותם) אבל הפעם השחקנים עצמם פחות יתחברו בגלל זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 10:38

אני כן חושב שאתה OVER REACTING, לקבל ספוילרים בלי קונטקסט אמיתי ולראות איך בונים את מה שזה לא יהיה ואז להגיב שזה משחק מחורבן מבלי ששיחקת בו - די בוודאות מדובר בהייטרים או ממורמרים שהרסו להם :)

להיחשב לקלאסיקה כמו הראשון - די בטוח שלא יקרה בכל מקרה. זה לא מקרה אנצ'רטד 2, שהגיע אחרי משחק "טוב מאוד לזמנו" ושיפר הכל משמעותית... מדובר פה במשחק המשך למשחק שיש *כמעט* קונצנזוס שהוא בעל העלילה הכי טובה במשחקים אי פעם, ובעיני רבים המשחק הכי טוב של אותו דור, שמרגיש "שלם" כפי שהוא.
לעשות המשך ישיר לעלילה שלו זה סיכון שהתוצאות שלו ידועות מראש. אבל זה עדיין בטח יהיה משחק של 90+, ובטח אחד מהמשחקים הכי טובים בדור הזה.
שנוי במחלוקת? אז מה. אז יהיו כאלה שיתנו לו 40 בגלל איזה פרט בעלילה שמעצבן אותם ויורידו לו את הממוצע, כדי לקבל קליקים... אני בטוח שזה הולך להיות משחק מותח בטירוף, אלים ומחריד בצורה שאולי עוד לא ראינו במשחקים, מורט עצבים, עם עולם ודמויות מפורטים להפליא וגיימפליי הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב מהקודם :)
אני מכין את עצמי מראש שאולי לא כל פרט בעלילה יהיה לטעמי, אבל זה לא הולך להיות משחק מחורבן בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 10:44

כשהראשון יצא אלה לא היו דמויות אהובות, אם העלילה של TLOU הייתה דולפת היית אומר שזאת העלילה הכי גנרית ששמעת בחיים שלך. דמות אב מאבד את הבת שלו, מקבל עבודה ללוות ילדה בגיל של הבת שלו. בהתחלה הם שונאים אחד את השני עד שהם מפתחים בינהם יחסי אב ובת ובסוף הוא צריך לבחור
ספויילר: הצג
בינה לבין המעסיקים שלו
. ואו, ממש היית נופל על הרצפה, מעולם לא היה סיפור כזה (#ציניות).

בסופו של דבר משחק שכזה הוא החוויה, אם אני אראה לך את הסרטון סיום הוא יכול להראות לך מגוחך אם לא הציבו לך את הקרקע לפני. בלי החוויה של המשחק, מה נקודות עלילה שוות? אף אחד מאיתנו לא שחק במשחק (*שיעול* ארז! *שיעול*) אז אנחנו לא באמת יודעים אם הוא אדיר או קטסטרופה. בו נחכה עוד טיפה ונגלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 10:52

בואו פשוט נשאל אותו...
ארז - כמה אתה עצבני כרגע מהעלילה, מ-1 עד קקי גב?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 01 יוני 2020, 11:00

Laskin כתב:בואו פשוט נשאל אותו...
ארז - כמה אתה עצבני כרגע מהעלילה, מ-1 עד קקי גב?

תראה, אסור לי להגיד כך או כך, אבל מצד שני אני לא בטוח שאני האדם שצריך לענות על השאלה הזאת, בתור מי שאף פעם לא מתנגד למסרים חברתיים אינקלוסיביים במדיה שהוא צורך (לא שאני אומר שיש כאלה במשחק. אבל הביקורת העיקרית לגבי ההדלפות היא "עודף SJW" למיטב הבנתי, ובין אם זה נכון או לא - זה לא משהו שמפריע לי באופן אישי).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 11:16

תשמע, יש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אל תרצח לסביות בגלל ההעדפה המינית שלהן" ויש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אם אתה לא יוצא עם טרנסג'נדרית בגלל שיש לה איבר מין זכרי - אתה טרנספוב נאו-נאצי" :)

ואני צוחק, אני ממש לא ציפיתי שתכתוב פה תשובה רצינית, רק חיפשתי תירוץ לדבר על קקי גב שוב :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יוני 2020, 11:28

אני כרגע ממש נע בין "בא לי עליו בהשקה" לבין "אני יודע שאם אמתין מעט, אקבל עליו הנחה יפה וכנראה אהנה יותר". שיהיה לכם ייחוס - את הרימאסטר של הראשון התחלתי והפסקתי 3 פעמים לפני ששיחקתי עד הסוף,וזו הייתה הפעם הראשונה ששיחקתי במשחק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 12:20

הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שיש לי BC כל כך גדול לפס4, שאין לי מושג מה אני אעשה כשאני אקבל פס5. נניח יהיה לי את הורייזן 2 והמשחק של בלופויינט בשיגור ויחד איתם את TLG, אנצ'רטד 4, TLOU2 וכו', מאיפה אני מתחיל בכלל? חשבתי לשחק בהם כרונולוגית אבל מה הסיכוי שאני אצליח להתאפק לא לשחק במשחק פס5 במשך איזה חודשיים? אין מצב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 12:29

מאוד כדאי לך לנסות... אחרת באמת זה יחרבן לך חלק מהחוויות, שהרבה מהן זה אפקט ה"וואו" שגם ככה די התחרבן לך כבר עכשיו :)
אל תלך דווקא כרונולוגית כמו שכדאי לך יותר לעשות את זה לפי הגרפיקה.
תתחיל בTLOU2 כדי לא לחטוף ספוילרים אם הצלחת להמנע מהם עד שתשחק בו, למרות שהוא גם כנראה יהיה הכי יפה, אולי מלבד GOW.
אחר כך TLG, כי גם ביום שיצא הוא לא היה מאוד יפה, אחר כך U4, שאתה יכול לשחק בו על הרמה הקלה כדי לרוץ על הסיפור בכיף, ואז תקנח ב-GOW - שייקח לך הכי הרבה זמן לסיים מתוך כל המשחקים האלה ובטח הכי תהנה ממנו.
בכל אלו לדעתי ממש ממש כדאי שתשחק לפני שתתחיל עם הדור הבא.
את ספיידרמן אתה יכול לשמור לפני שיצא ההמשך, את SOTC REMAKE תוכל לשחק בכל זמן, זה גם ככה רימייק... מה עוד יש לך?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 12:45

בוא נגיד את האמת, אתה פשוט לא תשחק בכולם :). מלכתחילה אני חשבתי שעדיף היה לך לקנות פרו בזמנו אבל עכשיו זה כבר חסר טעם, אלא אם במחיר ממש מצחיק.
אני מניח שדווקא תתחיל עם משחק PS5, כי מה לעשות. זה גם עדיף לך מאשר שישב לך בראש כל הזמן שמחכה לך קפיצה דורית שאתה מת לחוות. ה'מזל' שלך הוא שמסתמן שמשחקי ההשקה לפס5 לא יהיו כוס התה שלך. אז תתלהב מהמכשיר, תראה כמה משחקי ההשקה מושכים אותך על אפקט ההתלהבות ותמשיך בהם כל עוד תמשיך להתרשם מהם.
ואז? לדעתי פשוט תלך על כל משחק לפי הסדר שהם מעניינים אטתך, כלומר תמיד תשחק במשחק שהכי בא לך לשחק. אני מניח שאלו TLOU 2 וGOW? בכל מקרה אלו משחקים שסביר שיקבלו גרסאת 'קרוס ג'ן' כביכול על הפס5 אז יהיה לך עוד אקסטרה דרייב.

אחרי זה, מה נשאר לך? U4, TLG, ספיידרמן וBB? אולי GOT אם יתקבל בצורה טובה? כולם משחקים טובים עד מצוינים אבל לבטח יאבדו הרבה מהאפיל שלהם על הפס5. הייתי משחק בהם פשוט כמשחקי זמן מת, שבטוח יהיה גם ב2021.. כלומר בלי לחץ, תשחק כל משחק לפי רמת הרצון שלך לשחק בו ובהתאם למצב השוק מבחינת משחקים חדשים בכל תקופה.
כלומר אחרי GOW אולי יצא משחק פס5 שתרצה ואין סיבה לא לרוץ אליו, אולי AC V שדיברת עליו יתקבל בצורה מדהימה ותרצה אותו נניח. בסופו של דבר המשחקים האלו מהפס4 תמיד יהיו שם, והאמת היא שכבר פיספסת את הרכבת בשבילם. אז כמה זמן יקח לך להשלים אותם מהרגע שתוכל זה כבר פחות רלוונטי :).
אני לא הייתי מנסה 'להעניש' את עצמי ולשחק במשחקים בסדר הפוך (מהפחות מרשים וטוב ליותר) רק כדי לנסות אולי לעבוד על המוח שלי ולההצליח להשעג שבריר של אותו אפקט שהיה למשחקים ביציאתם. פשוט תשחק במה שבא לך ואל תשחק במה שלא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים