ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי erezronen » 26 יולי 2013, 07:51

Kazz כתב:כל זה לא עזר לבלאק אופס 2 למכור בצורה אומללה.

מחודש הבא (יציאת ספלינטר סל) ועד סוף השנה למשתמשי הווי יו לא יהיו יותר תירוצים להסתתר מאחוריהם במידה והמשחקים האלה לא יימכרו בצורה מספקת.

מישהו באמת חושב שישועת ה-Wii U תבוא ממשחקי מולטי פלטפורום צד ג', או שלחלופין פתאום משחקים כאלה ימכרו מיליוני יחידות? לא יקרה. מה שיוכל להושיע את ה-Wii U, אולי, זה זרם יפה של משחקים בלעדיים שאי אפשר למצוא בפלטפורמות אחרות. שזה, לא ממש במפתיע, בדיוק מה שהרים את ה-3DS אחרי שכולם הספידו אותו בשנה הראשונה שלו בשוק.

האם נינטנדו תצליח לעשות את זה? אין לי מושג. היא כבר רשמה לעצמה הישגים מרשימים בעבר, אבל ההתחלה של ה-Wii U באמת היתה מקרטעת בצורה בלתי רגילה ולא בטוח שהמצב שלה הפיך. נחיה ונראה. אבל לא בעזרת CoD Ghosts ולא בזכות ספלינטר סל. אולי בזכות מריו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2013, 00:14

erezronen כתב:
מישהו באמת חושב שישועת ה-Wii U תבוא ממשחקי מולטי פלטפורום צד ג', או שלחלופין פתאום משחקים כאלה ימכרו מיליוני יחידות? לא יקרה. מה שיוכל להושיע את ה-Wii U, אולי, זה זרם יפה של משחקים בלעדיים שאי אפשר למצוא בפלטפורמות אחרות. שזה, לא ממש במפתיע, בדיוק מה שהרים את ה-3DS אחרי שכולם הספידו אותו בשנה הראשונה שלו בשוק.

האם נינטנדו תצליח לעשות את זה? אין לי מושג. היא כבר רשמה לעצמה הישגים מרשימים בעבר, אבל ההתחלה של ה-Wii U באמת היתה מקרטעת בצורה בלתי רגילה ולא בטוח שהמצב שלה הפיך. נחיה ונראה. אבל לא בעזרת CoD Ghosts ולא בזכות ספלינטר סל. אולי בזכות מריו.

מה שהרים את ה3DS היתה ירידת מחיר של 30%, לצד משחקי צד א'.
בשביל להציל את הWIIU, שעולה 50 דולר פחות מהPS4, יהיה צריך הרבה יותר ממשחקי נינטנדו.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 יולי 2013, 00:28

מישהו באמת חושב שישועת ה-Wii U תבוא ממשחקי מולטי פלטפורום צד ג', או שלחלופין פתאום משחקים כאלה ימכרו מיליוני יחידות? לא יקרה.

לא מיליונים, אבל שלא ימכרו כפי שהם מכרו. הattach rate מזעזע למשחקים כמו בלאק אופס 2 וזומבי יו הוא מזעזע. זומבי יו למשל לפי מקורות לא קרוב ל250אלף עותקים גלובאלית (ויוביסופט אמרו שהוא לא היה רווחי). בלאק אופס 2 כנראה באותה סירה. הattach rate בארה"ב הוא איזה 70-80% למשחק המריו שיצא בשיגור ואז יש נפילה תהומית למשחק הכי מוכר הבא.

בחצי שנה באנגליה נמכרו 179אלף עותקים של משחקי ווי יו בלבד. בדיחה.

למה המשתמשים לא קונים שום דבר חוץ ממריו בצורה מכובדת? ואחר כך הם מתלוננים למה חברות לא מוציאות את משחקי הצד שלישי שלהם. מדברים אך לא עושים. מעכשיו אין תירוצים. אם משחקי צד שלישי לא יימכרו בצורה נורמלית אז זה יהיה בערך סוף הסיפור של צד ג' על הקונסולה והמשתמשים יצטרכו להפנות אצבע מאשימה על עצמם ועל נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 יולי 2013, 01:41

Kazz כתב:
לא מיליונים, אבל שלא ימכרו כפי שהם מכרו. הattach rate מזעזע למשחקים כמו בלאק אופס 2 וזומבי יו הוא מזעזע. זומבי יו למשל לפי מקורות לא קרוב ל250אלף עותקים גלובאלית (ויוביסופט אמרו שהוא לא היה רווחי). בלאק אופס 2 כנראה באותה סירה. הattach rate בארה"ב הוא איזה 70-80% למשחק המריו שיצא בשיגור ואז יש נפילה תהומית למשחק הכי מוכר הבא.

בחצי שנה באנגליה נמכרו 179אלף עותקים של משחקי ווי יו בלבד. בדיחה.

למה המשתמשים לא קונים שום דבר חוץ ממריו בצורה מכובדת? ואחר כך הם מתלוננים למה חברות לא מוציאות את משחקי הצד שלישי שלהם. מדברים אך לא עושים. מעכשיו אין תירוצים. אם משחקי צד שלישי לא יימכרו בצורה נורמלית אז זה יהיה בערך סוף הסיפור של צד ג' על הקונסולה והמשתמשים יצטרכו להפנות אצבע מאשימה על עצמם ועל נינטנדו.

מי אבל מתלונן שלא יוצאים לקונסולה משחקי צד ג'? לא, באמת, מי? אני אמנם לא מכיר יותר מדי בעלי Wii U, אבל כל אלה שאני מכיר מ-SA ממש לא מתלוננים. למעשה, נראה שאלה שמתלוננים הם דווקא אלה שלא קונים את הקונסולה, וגם אצלם זה יותר השמצה מתלונה. שזה גם לגיטימי, אני מניח, בצורה של "הייתי קונה אם היו יותר משחקי צד ג'" - אבל רוב מי שכבר קנה לא השלה את עצמו ולא משלה את עצמו. בחייאת אלוהים, זה הדור השלישי רצוף שנינטנדו לא מסתדרת עם צד ג'. למה אנשים עדיין מדברים בפאטליות הזאת? למה מישהו מופתע? למי איכפת?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 יולי 2013, 05:27

כל העניין עם הWIIU ,זה שהקונסולה צריכה חוץ מבילעדים חזקים ,גם הורדת מחיר
פיקמין 3 ,לא יספיק

בעניין COD ,ברור שהוא לא ימכור קרוב למכירות שלו בPS3\360
השאלה הגדולה עם ימכור מספיק להצדיק את הפיתוח

כרגע אין פשוט מספיק בעלי WIIU ,ויש סימן שאלה גדול מה נינטנדו תעשה בחגים

כמו שאמרו ,ה3DS היה באותה הבעיה בדיוק ,הורדת מחיר+משחקים חזקים אפכו את התמונה
הWIIU גם יכולה פוטנציאלית לשגשג ,לצד הPS4\XBOXONE
אבל לא במחיר הקים ,ורק עם עוד בילעדים חזקים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 יולי 2013, 10:21

erezronen כתב:
מי אבל מתלונן שלא יוצאים לקונסולה משחקי צד ג'? לא, באמת, מי? אני אמנם לא מכיר יותר מדי בעלי Wii U, אבל כל אלה שאני מכיר מ-SA ממש לא מתלוננים. למעשה, נראה שאלה שמתלוננים הם דווקא אלה שלא קונים את הקונסולה, וגם אצלם זה יותר השמצה מתלונה. שזה גם לגיטימי, אני מניח, בצורה של "הייתי קונה אם היו יותר משחקי צד ג'" - אבל רוב מי שכבר קנה לא השלה את עצמו ולא משלה את עצמו. בחייאת אלוהים, זה הדור השלישי רצוף שנינטנדו לא מסתדרת עם צד ג'. למה אנשים עדיין מדברים בפאטליות הזאת? למה מישהו מופתע? למי איכפת?

עובדה. פספסת את זה ש EA לא מוציאים שום משחק לווי יו בעתיד הקרוב, כולל משחקי ספורט ושמשתמשי הווי יו משתגעים מזה? פספסת איך היחסים בין EA לנינטנדו היו חומר לכתבות בכל האתרים ובכל ראיון שואלים את שני הצדדים על זה? זה שפל חדש גם ביחס להיסטוריה של נינטנדו עם צד ג'. אנשים מופתעים כי כל הפילוסופיה של הקונסולה הושתתה על ה U ועל זה שהפעם תהיה תמיכה צד ג' ואיך נינטנדו למדה מטעויות ופועלת כדי להביא משחקי צד ג' לקונסולה. אז לא רק שלא היה שיפור אלא המצב הורע. ולכן הביצועים של המשחקים בחודשים הקרובים קריטיים מתמיד עבור התמיכה העתידית של צד ג' בקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 יולי 2013, 12:26

Kazz כתב:
עובדה. פספסת את זה ש EA לא מוציאים שום משחק לווי יו בעתיד הקרוב, כולל משחקי ספורט ושמשתמשי הווי יו משתגעים מזה? פספסת איך היחסים בין EA לנינטנדו היו חומר לכתבות בכל האתרים ובכל ראיון שואלים את שני הצדדים על זה? זה שפל חדש גם ביחס להיסטוריה של נינטנדו עם צד ג'. אנשים מופתעים כי כל הפילוסופיה של הקונסולה הושתתה על ה U ועל זה שהפעם תהיה תמיכה צד ג' ואיך נינטנדו למדה מטעויות ופועלת כדי להביא משחקי צד ג' לקונסולה. אז לא רק שלא היה שיפור אלא המצב הורע. ולכן הביצועים של המשחקים בחודשים הקרובים קריטיים מתמיד עבור התמיכה העתידית של צד ג' בקונסולה.

אעצור את זה כאן כי אני מזהה כבר את טחינת המים וחוסר ההתקדמות ושימוש במילה "עובדה" ללא צורך כדי לנפח טיעונים לצד זלזול אישי / התקפות אישיות - קיצר, כל מה שכתוב בגדול בתחילת הט'ראד הזה כ-big no no. סבבה וקול, העברת את הנקודה שלך - התשובה שלי לזה כבר נכתבה ואין צורך שאכתוב אותה שוב במילים אחרות. הודעות נוספות בנושא הזה שלא יקדמו את הדיון לשום מקום ימחקו. שתהיה שבת נעימה ומגניבה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 יולי 2013, 13:36

לא הבנתי. אתה לא מכיר בכך שזה ש EA לא מביאה אפילו את פיפא14 לרפואה כשפל חדש בין יחסי צד ג' (לפחות EA) לבין נינטנדו\ווי יו? להזכירך, פיפא14 יוצא לווי. ובמיוחד לאור זה שריצ'יטלו הכריז בגאון בE3 בעבר על 'שותפות חסרת תקדים' בין הצדדים? אז כן, לא מדובר בהמשך של המצב עם הווי, אלא הרעה שלו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2013, 13:43

erezronen כתב:

אני חושב שהתלונות לא היו עולות בכלל, אם נינטנדו לא היתה מציגה את הWIIU, כאשר על מסך ענק יש לוגואים של המון חברות צד ג' ומכריזה שבדור הנוכחי, זה יהיה שונה והם יעבדו ביחד איתם, כדי לדאוג לתמיכת צד ג' נרחבת.
אני גם חושב שהתלונות עולות יותר בכל דור ודור, כי תמיכת צד ג' הופכת להרבה יותר חשובה. זה הופך לאפילו יותר בולט, כאשר אנחנו רואים שנינטנדו לא כל כך מצליחה להוציא את המשחקים שלה בקצב מספק ומעלה תירוצים חלשים כמו "לפתח בHD זה קשה" (לא מקובל עליי שנינטנדו לא מסוגלת ללמוד מעשרות החברות האחרות בתעשייה, שמפתחות לHD בהצלחה, כבר 8 שנים).

אם נינטנדו לא היתה מכריזה על כך שהWIIU תהנה מתמיכת צד ג', אז אף אחד לא היה מצפה לזה. הם הכריזו על זה ויצרו את הציפיות ולכן אני חושב שהתלונות האלו בהחלט הוגנות. הם הבטיחו משהו ולא קיימו אותו וזה יצר אכזבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 יולי 2013, 14:05

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שהתלונות לא היו עולות בכלל, אם נינטנדו לא היתה מציגה את הWIIU, כאשר על מסך ענק יש לוגואים של המון חברות צד ג' ומכריזה שבדור הנוכחי, זה יהיה שונה והם יעבדו ביחד איתם, כדי לדאוג לתמיכת צד ג' נרחבת.
אני גם חושב שהתלונות עולות יותר בכל דור ודור, כי תמיכת צד ג' הופכת להרבה יותר חשובה. זה הופך לאפילו יותר בולט, כאשר אנחנו רואים שנינטנדו לא כל כך מצליחה להוציא את המשחקים שלה בקצב מספק ומעלה תירוצים חלשים כמו "לפתח בHD זה קשה" (לא מקובל עליי שנינטנדו לא מסוגלת ללמוד מעשרות החברות האחרות בתעשייה, שמפתחות לHD בהצלחה, כבר 8 שנים).

אם נינטנדו לא היתה מכריזה על כך שהWIIU תהנה מתמיכת צד ג', אז אף אחד לא היה מצפה לזה. הם הכריזו על זה ויצרו את הציפיות ולכן אני חושב שהתלונות האלו בהחלט הוגנות. הם הבטיחו משהו ולא קיימו אותו וזה יצר אכזבה.

לייק. (הודעה עקב העדר כפתור בפורום).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 יולי 2013, 15:10

המצב של הWIIU עם חברות צד שלישי ,היה אבוד כבר בהשקה
וזה בגלל שסוני וMS עוברות למעבדי אינטל בדור הבא ,והWIIU תיהיה הבודדה בשטח עם מעבד מבוסס פאור PC

זה כבר מעבר להבדל של לעשות פורט מסורס או לא
גם עם הWIIU היתה מוכרת הרבה יותר חומרה ,וכתוצאה מזה תוכנה

ברגע שחברות יעזבו את ה360\PS3 ,זה אומר שכל גרסה לWIIU תצריך צוות במיוחד לעשות את הפורט
וזה לאומת פיתוח לPS4\XBOXONE \מאק \PC \סטים בוקס ,וכו

לWIIU גם אין מעבד ARM ,ככה שגם פורטים של משחקי אנדרואיד או איפון לוקחים יותר זמן וכסף
במקרה הזה את הקלים שבהם אפשר יהיה לעשות פורט דרך אמולטור ,אבל הWIIU חלשה מידי ליתמודד עם הרצה באמולטור של משחקי אנדרואיד כבדים

עכשיו נישאלת השאלה איזה מולטיפלטפורם כן יצאו בסוף
בגלל שהWIIU יצא יקר מידי ומוכרת חרא -לא הרבה
עם המכירות היו טובות הרבה יותר ,הינו רואים הרבה יותר מולטיפלטפורם כל עוד ה360 והPS3 מקבלים אותם
בזמנו חשבתי שהWIIU תקבל הרבה מולטיפלטפורם בערך שנתים

בפועל המכירות גרועות ,וככה גם התמיכה צד שלישי

בכל אופן מבחינתי הWIIU משמשת לבילעדים של נינטנדו ,בקרוב לדוגמה פיקמין 3
והPC משמש מבחינתי "הקונסולה" הראשית

אני לא ילך לקנות PS4 או XBOXONE ,עד שהמחיר ירד משמעותית ,מה שיקח בטח שנתים מההשקה
רוב המשחקים גם ככה יוצאים לPC

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2013, 02:26

אם לWIIU היה מגיע הכל והיא הייתה בכוח של הפס4 והONE אז וואללה, אולי עוד היה לה סיכוי. כלומר הכל מגיע לשם והבחירה היא בין מריו/זלדה/מטרויד לבין היילו/גירס/פורצה לבין אנצ'רטד/GOW/GT? כן, למה לא, אולי אנשים כמוני אפילו היו בוחרים בה כקונסולה הראשית שלי. כל האסטרטגיה של נינטנדו לא ברורה לי, כמו סוג של "טוב חברים, ויתרנו מראש, מה שיהיה יהיה" וזה מרגיש ככה כבר שני דורות ברצף. הם ברצינות צריכים לקחת את עצמם בידיים, לא ברור לי מה הולך בחברה הזאת ב10 שנים האחרונות.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 יולי 2013, 20:12

אם לWIIU היה מגיע הכל והיא הייתה בכוח של הפס4 והONE אז וואללה, אולי עוד היה לה סיכוי

זה עדין היה מצריך צוות נוסף לעבוד על פורט לקונסולה מבוססת פאור PC ,ולא כל חברת פיתוח היתה מסכימה לזה
שים לב המולטיפלטפורם שלא מגעים היום ,הם מולטיפלטפורם מקונסולות בערך באותו הכוח ,והם אפילו מבוססות פאור PC כמו הWIIU

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 28 יולי 2013, 13:42

היי רציתי להתייעץ קצת.
עבדתי קצת חודש שעבר ויש לי כסף, אני מתלבט אם לקנות את קונסולת הWII U. יש לי 360 וps3 אבל מאז הGAMEBOY COLOUR לא היה לי קונסולת נינטנדו, לא שיחקתי במריו מאז השחקים הניידים הישנים האלה וממש אהבתי את זה ואת דונקי קונג הישן, עד היום אני חולה על פלטפורמה ונראה לי שנינטנדו הכי שולטים בתחום הזה, חשבתי כבר לטעום בדור הנוכחי מכל העולמות. הקטע זה שכמעט אין משחקים למכשיר הזה אבל הבנתי שהוא מריץ משחקי WII אז אולי אני אעשה השלמת פערים כמו מריו גלאקסי וDONKEY KONG COUNTRY RETURNS ששמעתי שהם מעולים.
מה אתם אומרים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 14:17

Blue&Black כתב:היי רציתי להתייעץ קצת.
עבדתי קצת חודש שעבר ויש לי כסף, אני מתלבט אם לקנות את קונסולת הWII U. יש לי 360 וps3 אבל מאז הGAMEBOY COLOUR לא היה לי קונסולת נינטנדו, לא שיחקתי במריו מאז השחקים הניידים הישנים האלה וממש אהבתי את זה ואת דונקי קונג הישן, עד היום אני חולה על פלטפורמה ונראה לי שנינטנדו הכי שולטים בתחום הזה, חשבתי כבר לטעום בדור הנוכחי מכל העולמות. הקטע זה שכמעט אין משחקים למכשיר הזה אבל הבנתי שהוא מריץ משחקי WII אז אולי אני אעשה השלמת פערים כמו מריו גלאקסי וDONKEY KONG COUNTRY RETURNS ששמעתי שהם מעולים.
מה אתם אומרים?

באמת שון? אני מציע לך לחכות לירידת מחיר של הWIIU כי מה שאתה בעצם מקבל פה זה PS3 משודרגת טיפה. תחכה שיצא ליין אפ טוב טוב יותר ואז תקנה אותה :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 28 יולי 2013, 14:34

Blue&Black כתב:היי רציתי להתייעץ קצת.
מה אתם אומרים?

אלא אם כן להמליץ משחקי Wii זה משהו שממש קורץ לך - הייתי מציע לחכות. עתידה של ה-Wii U ממש לא ידוע, ויש מצב שתוך שנה-שנתיים היא תמות לגמרי. במקרה כזה - חבל על הכסף. מה גם שמאוד סביר שהקונסולה תראה הורדה משמעותית במחיר לקראת החורף כדי להתחרות טוב יותר ב-PS4 וב-Xbox One (מצד שני - יש מקומות בבריטניה שמוכרות אותה כבר היום במחירים מאוד זולים, ולא בטוח שהורדת מחיר רשמית תשפיע במקרים אלה).

אולי שווה לחשוב במקום, אם אתה בקטע, על 3DS. אמנם ניידת ולא נייחת, אבל לה יש ספריית משחקים מכובדת כבר היום, היא לא הולכת לשום מקום בקרוב (נתוני המכירות שלה רק עולים ועולים ועולים) והיא גם הרבה יותר זולה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 יולי 2013, 16:47

כרגע ה3DS תוססת מאוד ,גם אני היתי ממליץ יותר בכיוון הזה
אבל לא היתי ממליץ על 3DS חדשה ,אלה על משומשת במצב טוב וזולה
הסיבה לזה ,היא שעדין לא יצאה ה3DS המשופרת ,שאני מעריך שתצא בעתיד גם עם לא הוכרזה בינתים

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 יולי 2013, 17:38

הבעיה עם ה3DS שהיא עדיין מתומחרת הרבה מעל המחיר הריאלי שלה ויש שניה זה חתול בשק כי זה רגיש עוד הרבה יותר מאשר קונסולות נייחות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 יולי 2013, 18:07

קונסולות של נינטנדו בדרך כלל מאוד אמינות ,ומחזיקות הרבה זמן
האחוז תקלות גדולות בדרך כלל מאוד נמוך

נכון שיד שתים זה הימור ,ובארץ מאוד קשה למצוא 3DS XL יד שניה
אבל בכל זאת ,הימור של איזה 500 שקל זה ממש לא נורא ,מה גם מי שמפרסם נגיד ב500 שקל
אפשר הרבה פעמים להוריד ל400-450 שקל

עם היה 3DS XL ביד שניה באיזה 700 שקל ,היתי קונה כבר

דרך אגב WIIU פרימיום במצב מצוין קניתי ב1600 שקל יד שניה
נגיד לצורך הדיון עוד כמה שנים אני ימכור אותו ב500 שקל ,שזה יצא 1100 לקונסולה ,בלי לחכות לאיזה אמולטור שיצא אחרי 20 שנה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 28 יולי 2013, 18:47

kririn כתב:כרגע ה3DS תוססת מאוד ,גם אני היתי ממליץ יותר בכיוון הזה
אבל לא היתי ממליץ על 3DS חדשה ,אלה על משומשת במצב טוב וזולה
הסיבה לזה ,היא שעדין לא יצאה ה3DS המשופרת ,שאני מעריך שתצא בעתיד גם עם לא הוכרזה בינתים

אני לא מבין למה אתה חושב שיצא עוד מודל משופר? אם יצא מודל משופר אולי זה יהיה רק לקראת סוף חייו של 3DS
- מכשיר עם 2 אנלוג סטיק לא יהיה כי עכשיו אין שום משחקים חדשים שתומכים בו חוץ מMonster Hunter 4.

- מיברס וAccount System כמו בווי U יהיו כנראה בעדכון שיצא עד סוף השנה.

- 3DS ארגונומי מאוד ומתאים לכל מי רוצה בין אם זה XL או הרגיל ולמי שלא נוח לו הוא יכול לקנות גריפ כמו CPP, לא כמו בDS הקודם ובגיימבוי אדבנס שהיה פרימיטיבי יחסית בגלל השימוש בבטריות והמסך החסר תאורה.

כשיהיה Account System אז נינטנדו תיישר קו עם הקונסולות הנוכחיות שיש היום חוץ מכוח עיבוד ואנלוג סטיק נוסף.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 28 יולי 2013, 19:24

אני ממש שקלתי את ה3DS אבל יש לי כבר את הויטה אני מרוצה ממנו ולא חושב שיש לי צורך בקונסולה ניידת נוספת בסופו של דבר, אם כבר לבדוק לעומק את העולם של נינטנדו זה דרך הקונסולה החדשה לדעתי, אני ממש התלהבתי מהNEW SUPER MARIO BROS U והדונקי קונג שאמור לצאת, גם ריימן לג׳נדס צריך להיות ממש כיף על הקונסולה הזאת.
אבל באמת כרגע המכשיר די דל במשחקים
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 יולי 2013, 20:22

MagmaJet כתב:
אני לא מבין למה אתה חושב שיצא עוד מודל משופר? אם יצא מודל משופר אולי זה יהיה רק לקראת סוף חייו של 3DS
- מכשיר עם 2 אנלוג סטיק לא יהיה כי עכשיו אין שום משחקים חדשים שתומכים בו חוץ מMonster Hunter 4.

- מיברס וAccount System כמו בווי U יהיו כנראה בעדכון שיצא עד סוף השנה.

- 3DS ארגונומי מאוד ומתאים לכל מי רוצה בין אם זה XL או הרגיל ולמי שלא נוח לו הוא יכול לקנות גריפ כמו CPP, לא כמו בDS הקודם ובגיימבוי אדבנס שהיה פרימיטיבי יחסית בגלל השימוש בבטריות והמסך החסר תאורה.

כשיהיה Account System אז נינטנדו תיישר קו עם הקונסולות הנוכחיות שיש היום חוץ מכוח עיבוד ואנלוג סטיק נוסף.

DS LITE בזמנו אני חושב יצא אחרי שנתים מההשקה
לGBA גם יצא מודל משופר ,ואז גם עברו לבטריה ניטענת

בעניין ה3DS יש מספיק מה לשפר
איכות המצלמות ,איכות המסך 3D ,זמן בטריה ארוך יותר

ואנלוגית נוספת גם יוכלו להכניס ,במקום שאנשים יקנו את התוסף למשחקים שכן תומכים בזה

סך הכל חומרתית ה3DS כבר בהשקה היתה מיושנת ,ונינטנדו צריכה שיפורים להמשיך למכור בכמויות
בגלל שזה קונסולה הם לא ישפרו את החומרה למשחקים עד דור הבא ,אבל יש מספיק שיפורים מסביב שאפשר לעשות

אני ממש שקלתי את ה3DS אבל יש לי כבר את הויטה אני מרוצה ממנו ולא חושב שיש לי צורך בקונסולה ניידת נוספת בסופו של דבר, אם כבר לבדוק לעומק את העולם של נינטנדו זה דרך הקונסולה החדשה לדעתי, אני ממש התלהבתי מהNEW SUPER MARIO BROS U והדונקי קונג שאמור לצאת, גם ריימן לג׳נדס צריך להיות ממש כיף על הקונסולה הזאת.
אבל באמת כרגע המכשיר די דל במשחקים

אתה שוכח את פיקמין 3 ,מי שלא מכיר את הסדרה חיב לנסות אותה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 28 יולי 2013, 20:54

kririn כתב:

ואנלוגית נוספת גם יוכלו להכניס ,במקום שאנשים יקנו את התוסף למשחקים שכן תומכים בזה

סך הכל חומרתית ה3DS כבר בהשקה היתה מיושנת ,ונינטנדו צריכה שיפורים להמשיך למכור בכמויות
בגלל שזה קונסולה הם לא ישפרו את החומרה למשחקים עד דור הבא ,אבל יש מספיק שיפורים מסביב שאפשר לעשות

אתה שוכח את פיקמין 3 ,מי שלא מכיר את הסדרה חיב לנסות אותה

הוא נראה מוזר, זה סוג של RPG לא? לא יודע אם הוא הטעם שלי
תמונה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 28 יולי 2013, 20:59

kririn כתב:

DS לייט יצא שנה וחצי אחרי ההשקה, השיפורים לא היו מרחיקי לכת חוץ מרמות תאורה ואחיזה נוחה במכשיר.
והתכוונתי שלGBA כן יצא מכשיר משופר וזה היה מקרה מוצדק, GBA יצא ביוני 2001 וGBA SP יצא במרץ 2003 סך הכל הפרש של שנה ו9 חודשים

אנחנו כמעט כבר שנתיים אחרי ההשקה ויש לנו XL ולא צפוי עוד משהו חדש בקרוב

הדבר היחיד שלא חשבתי עליו זה זמן בטריה ארוך, כן זה משהו שצריך לשפר
אבל במצלמות אין צורך לשפר הן רק נועדו לצרכי משחקים... אתה מדמיין את עצמך יוצא לטיול באוסטרליה ומצלם עם 3DS? לא.. עדיף כבר לקנות מצלמה איכותית במחיר שפוי וחוץ מזה לויטה יש אותה מצלמה בדיוק כמו שיש ל3DS

מסך 3D ללא משקפיים זה תחום שמתפתח בקושי, אין עוד הרבה פריצות דרך בתחום הזה. נסיתי את הטלפון HTC 3D Evo והיה לו איכות כמו שיש ב3DS
אם זה היה משהו באמת איכותי ופורץ דרך אז אין ספק שהיה יוצא מודל משופר עם 3D איכותי אבל בינתיים אני לא רואה טלפונים חדשים ולא רואה טלוויזיות שתומכות ב3D ללא משקפיים.

אנלוג סטיק נוסף סתם ייקר את 3DS ויהיה חסר שימוש למעט איזה 5 משחקים שתומכים בו.. עדיף כבר לשמור אותו ליורש של 3DS

נכון ש3DS יחסית מיושן ומשתמש בחומרה של גיימקיוב אבל אני חושב של3DS צפוי עוד הרבה דברים גדולים ממנו, תשחק בResident Evil Revelations שנחשב למשחק בעל גרפיקה הכי טובה והוא רק יצא בשנה הראשונה אז ככה שצריכים לצאת אולי פרויקטים גדולים כמו של מונולית' או רטרו (מקווה שזה לא דונקי קונג) מי יודע מה עוד יהיה..

בינתיים לא נראה לי שיהיה מכשיר חדש השנה, יוצאים בקרוב פוקימון XY וMonster Hunter 4 בחגים וה3DS יימכר כמו לחמניות חמות.
לנינטנדו יש בטח עוד קלפים מתחת לשרוול שייחשפו אחרי 2 התותחים הגדולים יצאו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 יולי 2013, 22:10

לגבי האמינות של הקונסולות של נינטנדו... לא הייתי חותם על זה.
היה לי DS LITE שהיה החומרה הכי דפוקה שראיתי בחיים שלי. פיקסלים שרופים בשני המסכים, ציר שבור, כפתור B מתפקד בקושי וDPAD עם גומי שנקרע בכלום זמן.
מכרתי אותו לאיזה ילד ב200 שקל ולמרות שסיפרתי לו על כל הבעיות מראש, נתתי לו משחק ישן בחינם וגם הבאתי את המכשיר אליו, עדיין הרגשתי ממש רע על הילד שקנה אותו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים