PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 18:35

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יוני 2020, 18:46

לא יודע לאסקין... אני לא זוכר שצחקו על no Russians בזמנו. או על כל המשחק manhunt של רוקסטאר....? או על hatred?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 18:51

מי ששיחק צחק, מי שלא מהתעשייה הזדעזע, או חיפש להזדעזע.
אולי היה ״איכס״ וכאלה, אבל לא תחושות עמוקות של זעזוע.
אולי רק Spec Ops היה קרוב לפי מה שקראתי, אצל אנשים אחרים... עליי זה פחות עבד כששיחקתי בו, אבל היה מגניב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יוני 2020, 18:56

אצלי זה יותר עניין של גיל.. כשהייתי צעיר יותר שום דבר לא זעזע אותי. היום הרבה יותר דברים נוגעים בי, ומשער שזה נכון רוחבית. בקיצור לאסקין, נראה לי שאתה תולה על המשחק הזה תקוות לא מבוססות
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 19:13

אני חושב שלאסקין צודק עקרונית אבל זה לא באמת נכון להשליך את זה רק על גיימינג. זה נכון בדיוק באותה מידה לסרטים אלימים או לספרים אירוטיים או אני לא יודע מה. תמיד יש אנשים ש'לא מבינים' ובשבילם הכל זו ערמת שטויות.
עולם הגיימינג מאוד צעיר וצריך לזכור את זה, ובדרך כלל חברה צעירים הם אלו שעולים על הגל ולכן היום כשהרבה מהצעירים האלו כבר נכנסים לגיל 40, אז יש אווירה שגם מבוגרים התחילו להבין, אבל המצב הפוך, אלו שמבינים גיימינג הפכו למבוגרים.
גם אנחנו יום אחד כנראה נהיה 'לא מבינים', או לפחות חלקנו, כשבעוד 60 שנה הנכדים שלנו יהנו מדברים הזויים שאי אפשר לדמיין עכשיו בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 21:54

היי, אני בן 36 וכבר עמוק ב-VR. כמו החבר'ס הצעירים!

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 22:11

VR זה לא מספיק מהפכני כדי להחשב :).
כלומר זו התפתחות או זרם שונה לגיימינג, בטח בצורה הנוכחית של הפלטפורמה, אבל אתה חושב שאם לא היית כבר גיימר מילדותך אז היית הופך היום לגיימר VR? כנראה שלא.

-- --

בכל מקרה, בחזרה לTLOU2. קראתי כמה רשמים ונשמע בין השורות שהכתבים מאוד מוגבלים במה שהם יכולים להגיד, אבל שהם עפים על המשחק ומתים לדבר עליו עד הסוף.
אני אגב לא בדעה שעלתה כאן, לדעתי המשחק אולי יהיה פחות קונצנזוס (רק כי יש ספוילרים מסתוריים שאני לא יודע מה נמצא בהם), אבל אין לי ספק שמי שיאהב אותו פשוט יעוף עליו. כלומר אין לי ספק שכשמשחק הוא יהיה מדהים עם ירידה חסרת תקדים לפרטים ולניואנסים. באמת שפשוט אין לי חצי ספק בזה, מי שיתחבר לסיפור (וזו הנחה רק בגלל הספוילרים המסתוריים) פשוט יעוף על המשחק באותה הרמה של TLOU.

אוף, אני קצת בין הכסאות עם המשחק הזה. מצד אחד אני בהייפ אליו, אבל משומה (בעיקר כנראה תקופה עמוסה בחיים האישיים) אני לא מפתח את אותן רגשות ה'סופר-הייפ' שהייתי איתם לפני GOW או דארק סולס 3 לדוגמה. איתם ממש לא יכלתי לחכות לשחק וספרתי את הימים, הפעם אני פשוט מחכה לו באופן כללי.
אז אני לא יודע, אולי כשאי לחכות לפס5? הוא בטוח יקבל שדרוגים אמיתיים לשם, כלומר הוא כל כך סמוך להשקה שזה בטוח יושב למפתחים בראש. אני באמת לא יודע מה לעשות... יש כאן עוד בעל פס4 שמתכוון לחכות איתו לפס5?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יוני 2020, 22:16

אני חושב שאמתין למחיר טוב יותר :). בלינג שכנע אותי.
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 01 יוני 2020, 22:19

אם אני אקנה פס5 זה יהיה כנראה כמה שנים קדימה, ואם לא אשחק בו בשנתיים הקרובות יש מצב שכבר אחכה. בכל מקרה אמתין למחיר של סביבות ה-10 דולר/PS NOW, אולי טיפה יותר כתלות במספיק רשמים טובים מהאינטרנט מאנשים שפחות התחברו לראשון.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 יוני 2020, 08:31

bling כתב:איזו דרישה מוזרה. חשבתי מותר על כל העשר שעות שמובילות עד לקטע הזה, בחיים לא שמעתי על דרישה של ״תדברו על קטע גיימפליי ספציפי שקורה אחרי 10 שעות וזהו״.

ארז תמסור את הילד לאימוץ זמני עד שאתה מסיים את המשחק מה נסגר פה :!:

דרישה די סטנדרטית האמת. פשוט בדרך כלל מותר לדבר על תחילת המשחק (בדרך כלל מבקשים להתחיל לספר על השלב הראשון מייד אחרי ההקדמה / טוטוריאל), וכאן ביקשו להתייחס לחלק מהאמצע. אני יכול לחשוב על לא מעט סיבות שהם בחרו ספציפית בחלק הזה, העיקרית מביניהן היא שזה שלב בו רוב, אם לא כל, האפשרויות של מערכת הקרב פתוחות מבחינת כלי נשק ומלכודות שאפשר להשתמש בהם, מה שמאפשר לעיתונאים לדבר על יותר דברים (שהרי על העלילה אסור בתכלית האיסור לדבר בינתיים).

כמו כן, אם אתה מכיר מקומות שמוכנים לקבל ילדים בני פחות מחודש לאימוץ זמני של שבוע-שבועיים שלח לי בפרטי.

Laskin כתב:אז השאלה שלי לארז היא האם זה המשחק שבאמת יכול לשנות את התפיסה ולהיות נקודת מפנה כלפי אלימות במשחקים, לעומת איך שהתייחסו לזה במשחקי GTA, MK או COD, שם אפשר לצחוק על האלימות ולהנות ממנה, במקום להזדעזע.

תראה.

ההבדל העיקרי בין Last of Us לבין המשחקים שציינת היא הריאליזם. האלימות ב-Last of Us היא מאוד ריאליסטית ומאוד "כבדה". בדרך כלל כשמציגים אלימות במדיה מבצעים לה גלוריפיקציה, מנסים להציג אותה בצורה אסטתית ומעניינת וויזואלית כדי למנוע את אפקט הגועל. את Naughty Dog זה פחות מעניין. אנימציות ההריגה במשחק הזה די מזעזעות, ובהחלט יש אפקט מצטבר שעיקרו "אלוהים אדירים ההרגשה במשחק הזה ממש מורידה וכבדה".

מצד שני, להגיד שאני מזהה הבדל גדול בין האלימות בחלק הספציפי שמותר לדבר עליו לעומת האלימות במשחק הראשון? הגרפיקה יותר טובה, המצלמה כמדומני קצת יותר בקלוז-אפ (אולי אני טועה בקשר לזה האמת, לא עשיתי השוואה ישירה), ואלי מטבעה צריכה להפעיל קצת יותר כח מאשר מה שג'ואל היה צריך כדי להגיע לאותה תוצאה - אבל למרות כל אלה ההרגשה היא די אותה הרגשה. אלימות ריאליסטית מוקצנת הייתה חלק בלתי נפרד מהעולם של Last of Us, היא אשכרה חלק מהסיפור במשחקים האלה. זה נכון במשחק הזה בדיוק כמו שזה היה נכון במשחק הקודם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 יוני 2020, 09:07

אם היו עושים את manhunt של רוקסטאר בגרפיקה של ימינו, הוא כנראה היה גרוע יותר מההיבט הזה. בטח ששם אין זומבים וכאלה, ואתה רוצח באלימות פסיכית אנשים אמיתיים על ימין ועל שמאל. כאן יש את האלמנט של הסיפור וכו', אבל עדיין.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2020, 09:52

נכון מאוד, לכן התייחסתי לזה כתוצאה מאנימציות ריאליסטיות... זה לא רק הגרפיקה, כי הרי יש לנו משחקים עם גרפיקה מודרנית שהם מאוד אלימים אבל זה לא מספיק "אמיתי" כמו מה שאנחנו רואים בTLOU2.

ארז, אמנם אתה הוא זה שאשכרה משחק פה במשחק, אבל לפחות מהסרטונים שכן ראיתי - יש בהחלט הבדל גדול בין האלימות במשחק הזה לעומת הקודם. העקרון זהה, אין ספק, אבל הברוטליות והאמצעים הרבה הרבה יותר אלימים, ובצירוף הפרטים הקטנים, האנימציה, השמות שנותנים לאוייבים והצרחות של החברים שלהם - זה יוצר אפקט שאני לפחות לא בטוח שכולם (כל המבקרים והגיימרים ששיחקו בו) הדגישו במשחק הראשון כמו שאני רואה שמדגישים כאן.
בכל מקרה, נשמח לקרוא את הרשמים שלך מהקטע הזה אחרי שתעבור אותו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2020, 11:59

חברים, אי אפשר לנצח את האלימות של Turok.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2020, 12:10

אני מזדהה כוולוסורפטור תלת-מיני, ואני מאשר את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2020, 12:59

Laskin כתב:אני מזדהה כוולוסורפטור תלת-מיני, ואני מאשר את זה.

תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 יוני 2020, 18:40

Laskin כתב:תשמע, יש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אל תרצח לסביות בגלל ההעדפה המינית שלהן" ויש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אם אתה לא יוצא עם טרנסג'נדרית בגלל שיש לה איבר מין זכרי - אתה טרנספוב נאו-נאצי" :)

זה לדעתי בכלל יותר עניין של delivery מאשר המסר: אם משחק מגיע עם מסר של "אל תרצח לסביות" אבל הוא מרגיש מאולץ ו-shoehorned, זה תמיד מרגיש רע. אם לעומת זאת משחק מעביר מסר של "אתה טרנספוב נאו-נאצי וכו' " אבל יודע איך להציג ולהגיש את זה כמו שצריך - שיהיה להם בכיף.

הצלחתי להמנע מספויילרים בינתיים ואני רץ עכשיו על המשחק הראשון כדי לא לקלקל אותו יותר ממה שכבר נחשפתי אליו, אבל לדעתי החשש במשחקים שבהם "מעבירים את המקל" מדמות אחת שהובילה את המשחק לדמות אחרת, הוא שלפעמים ליוצרים לא מספיק סתם לבצע טקס חילופי מפקדים - הם מרגישים איזשהו צורך לקבור את דמות הגיבור המקורית תחת האידיאל של "עולם ישן נחריבה" ואם אפשר אז גם להשתין על הקבר (האמת היא שב-GTA V אנחנו נחשפים בדיוק ככה לדמות של טרוור, ועד היום לא ברור לי אם זה היה לצורך בניית הדמות או כסאטירה על בניית דמויות מהסוג הזה).
רוצה לקוות שזה לא מה שיהיה ב-TLOU2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 09:43

לא מצאתי באיכות טובה יותר, אבל יש TV SPOT של TLOU2 שהוא CGI נחמד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 11:28

Laskin כתב:לא מצאתי באיכות טובה יותר, אבל יש TV SPOT של TLOU2 שהוא CGI נחמד

איזו בחירה מוזרה, לעשות טריילר CGI לא מעניין במיוחד למשחק שאפשר לקחת כמה קטעים ממנו, לערוך אותם ביחד וליצור משהו הרבה יותר מרשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 11:38

בתור משהו של כמה שניות זה עובד... יכול להיות שזה חלק מטריילר ארוך יותר לאינטרנט, אבל זה נראה בסדר ומשדר אווירה.
גם לGOW עשו משהו כזה בזמנו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 11:52

לא פרסומת טובה לדעתי וזה נראה לי כמו כסף לפח, יכלו לעשות משהו טוב יותר עם חומרים IN GAME.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 יוני 2020, 11:59

Stick כתב:VR זה לא מספיק מהפכני כדי להחשב :).
כלומר זו התפתחות או זרם שונה לגיימינג, בטח בצורה הנוכחית של הפלטפורמה, אבל אתה חושב שאם לא היית כבר גיימר מילדותך אז היית הופך היום לגיימר VR? כנראה שלא.

-- --

בכל מקרה, בחזרה לTLOU2. קראתי כמה רשמים ונשמע בין השורות שהכתבים מאוד מוגבלים במה שהם יכולים להגיד, אבל שהם עפים על המשחק ומתים לדבר עליו עד הסוף.
אני אגב לא בדעה שעלתה כאן, לדעתי המשחק אולי יהיה פחות קונצנזוס (רק כי יש ספוילרים מסתוריים שאני לא יודע מה נמצא בהם), אבל אין לי ספק שמי שיאהב אותו פשוט יעוף עליו. כלומר אין לי ספק שכשמשחק הוא יהיה מדהים עם ירידה חסרת תקדים לפרטים ולניואנסים. באמת שפשוט אין לי חצי ספק בזה, מי שיתחבר לסיפור (וזו הנחה רק בגלל הספוילרים המסתוריים) פשוט יעוף על המשחק באותה הרמה של TLOU.

אוף, אני קצת בין הכסאות עם המשחק הזה. מצד אחד אני בהייפ אליו, אבל משומה (בעיקר כנראה תקופה עמוסה בחיים האישיים) אני לא מפתח את אותן רגשות ה'סופר-הייפ' שהייתי איתם לפני GOW או דארק סולס 3 לדוגמה. איתם ממש לא יכלתי לחכות לשחק וספרתי את הימים, הפעם אני פשוט מחכה לו באופן כללי.
אז אני לא יודע, אולי כשאי לחכות לפס5? הוא בטוח יקבל שדרוגים אמיתיים לשם, כלומר הוא כל כך סמוך להשקה שזה בטוח יושב למפתחים בראש. אני באמת לא יודע מה לעשות... יש כאן עוד בעל פס4 שמתכוון לחכות איתו לפס5?

לי יצא לשמוע כמה מהספוילרים
עם זה באמת יהיה במשחק או לא ? לא יודע
כמו בסרטים גם למשחקי ווידיאו יש עריכה
וזה בהנחה שהספוילרים היו אמיתים בכלל

אבל סתם לדוגמה אפשר לקחת סרט מעבר ולעשות אותו
כאיזה סיוט או הזיה של דמות במשחק

כי עם הספוילרים אמיתים , ובלי שינוים
אני חושב שזה פשוט יהרוג את הזיכיון
ראיתי סרטוני משחקיות בלי הספוילרים, והמשחק עצמו ניראה מאוד טוב
השאלה הגדולה מבחינתי זאת העלילה
ואני אישית החלטתי לחכות לביקורות דוגמת אנגרי גו
אנשים חושבים על sjw, אבל הספוילרים שאני לא ידבר אליהם
היו גרועים לדעתי גם בלי פיפס של SJW
Sjw אולי יוסיפו לזה , אבל הספוילרים הגדולים היו הורסים את הזיכיון לטעמי
גם עם היה 0 נגיעה של sjw, גם ככה לא מעניין אותי המיניות של הדמויות כל עוד לא דוחפים לי את זה בפנים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 12:04

חחח קרירין, הבנו כבר מה דעתך על הספוילרים וכמה אתה מעריך כרגע שהמשחק הוא בזיון שלא שווב כלום (אם ואם ואם הם אמיתיים כמו שאתה נוהג להבהיר), אבל בהתחשב בעובדה שאתה לא באמת יכול לדבר עליהם, ובצדק אתה לא מרחיב עליהם, אין לך ממש מה להוסיף. העמדה הרשמית של הפורום היא שספוילרים, נוראיים ככל שיהיו, לא מייצגים כלום על המשחק כשהם מנותקים מקונטקסט. אז בוא פשוט נחכה עם זה עד לסוף החודש ואז נחזור לדיונים האלו כמו שצריך.

השאלה שלי לגבי הפס4 הייתה לא כי אני לא מצפה למשחק, אלא כי אני מצפה לו הרבה אבל בדיוק שלב אחד פחות מ"אני לא יכול לחכות", ככה שהתלבטתי אולי כבר עדיף לחכות איתו חצי שנה לפס5. לא כי הוא לא מעניין אותי, ולא כי אני מחכה למחיר מוזל, אלא כי זה משחק שאנ ימצפה ממנו להיות ממש טוב ואני שוקל עד כמה גרסאת הפס5 תהיה עדיפה ואם היא שווה את ההמתנה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 יוני 2020, 12:10

אני פשוט חושב שאנשים צריכים לחכות טיפה עם הקניה
זה יכול להיות משחק של מעל 90 לטעמם
אבל גם פחות מ50 , כרגע ממש לא ברור מה יקרה

בקרוב המשחק יצא ויתחילו ביקורות
אז לדעתי כדי לחכות טיפה למי שרוצה לשלם 60 דולר על המשחק
בתקווה שזה המשך ראוי למשחק הראשון

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 12:19

תשמע קרירין, אני לא עומד 'לכעוס' על המשחק אם הוא יספר את הסיפור שאני לא רוצה שהוא יספר, או אם הוא כביכול יהרוס את הדמויות או אני לא יודע מה. זה משחק שאני בכל מקרה אשחק. ובוא, זה לא יהיה משחק של פחות מ50... אמממ... כאילו....
זה משחק AAA מND שהוא במקרה גם משחק הדגל שלהם בכל הדור הזה ובמקרה גם הבייבי של הבמאי של הסטודיו, יש לי מן הרגשה מוזרה שגם אם היפור הוא קטסטרופה עדיין יהיו במשחק מדי פעם טיפונת טאצים של תשומת לב לפרטים או איזה סקייל נחמד + כזה. לא יודע, סתם תחושה.

בכל מקרה הביקורות יוצאות שבוע לפני המשחק, ובכל מקרה אני מבטיח לך שזה משחק שיקבל ציונים מטורפים גם אם הם לא מגיעים לו, מאוד נדיר שמבקרים בתעשייה הזו מצליחים 'לעלות בזמן' על משחק בינוני עם כל כך הרבה הייפ. ויודע מה, בכל מקרה אני אקנה אותו ואשחק בו כי זה עומד להיות באנצ'מארק חדש למשחקי AAA לינאריים בהרבה מובנים, גם אם בתסריט מסוים הסיפור מאכזב.

השאלה שלי היא לא אם לחכות כדי לא להתאכב ממשחק בינוני, אלא אם לחכות כדי לא להתאכזב ממשחק מצוין שיכלתי לשחק בגרסה עדיפה בהרבה על הפס5, במידה והיא באמת תהיה כזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 12:39

אם היה לי פס4 פרו הייתי לגמרי מבולבל בנושא הפס5, חבל שסוני לא מאשרת מה בדיוק הולך לקרות עם המשחקים האלה על הפס5. כלומר היה דיבור בכתבה הראשונה של WIRED על זה ש-DS יצא גם בגרסת פס5 אז בתאוריה הולכים להיות שדרוגים למשחקים, אבל באיזו צורה? נניח אני קונה פס5 בשיגור, יחכה לי כבר פאטצ' לTLOU2? או שבשיגור המשחק פשוט יעבוד כמו שהוא עבד על הפס4 ורק מתישהו ב-2021 או 2022 הוא יקבל פאטצ' שדרוג? והפאטצ' הזה יהיה בחינם?

בקיצור, הייתי רוצה שסוני תתעשת קצת בנושא ה-BC ותחלוק איתנו מידע. אני מבין שהולך להיות blowout גדול עוד מעט כשיהיה האירוע שלהם (שהיה אמור להיות מחר!) אז אולי המצב ישתנה בקרוב, אבל כרגע אני מרגיש בחשכה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים