פשוט אני צריך לתכנן את שבוע הבא מבחינת לימודים ועבודה, ואם זה יהיה שבוע הבא אז כמובן שאשמח לשים את עצמי בחופש בזמן הזה כדי לצפות בלייב
Stick כתב:שאלה לכל החברה פה שחוטאים בפורומים הגדולים בחו"ל, יש איזו שמועה חזקה לגבי התאריך הנוכחי של המסיבה של סוני? כמו ש'ידענו' די הרבה זמן על ה4 ביוני לפני כן.
פשוט אני צריך לתכנן את שבוע הבא מבחינת לימודים ועבודה, ואם זה יהיה שבוע הבא אז כמובן שאשמח לשים את עצמי בחופש בזמן הזה כדי לצפות בלייב.
bling כתב:Uncle Pey'j כתב:מבאס לחשוב שעוד כמה שעות היינו אמורים לראות איך נראה הדור הבא באמת...אבל לפחות יש פיסת מידע חדשה על היילו אינפיניט ו-HDR- נראה שעל פי EvilBoris מ-ERA שבלינג וקיאו מכירים ויודעים שהוא יודע על מה הוא מדבר כשזה מגיע לנושא הזה,נראה שהאימפלמנטציה של HDR באינפיניט הולכת להיות משהו מיוחד וש-343 מקדישה מאמצים ומשאבים גדולים,יותר מכל מה שהוא ראה במשחק אחר עד היום. אוי היילו ב-HDR...וואו,זה באמת יהיה משהו מיוחד,המשחק הזה נולד ל-HDR.
את האמת אני לא מבין הרבה ממה שהוא אומר אבל אני כן יודע שהמוניטין שלו מעולה והוא נחשב למומחה רציני שגם מצטטים אותו מחוץ ל ERA, יש מצב אם אני לא טועה שגם DF עצמם השתמשו במידע שלו. בקיצור כן הוא תותח.
נשמע מעניין מאוד מה ש 343 עושים שם, אני זוכר שבזמנו היה וויכוח גדול על האם ה AA המטורף שבאנג׳י השתמשה בו על היילו 3 היה שווה את המחיר הטכני של משחק שנראה חצי קפיצת דור בקושי, סווים וקיאו התווכחו על זה שנים.
DrKeo כתב:אתה יכול להסתובב סביב הנושא הזה ולתקוף אותו מאלף כיוונים, אבל בסופו של דבר האירוע הזה רצח את מיקרוסופט מבחינת PR וגם מיקרוסופט בעצמם הודו בטעות כך שאני לא מבין מה הויכחו בכלל. האירוע היה ההגדרה המילונית של Meh וזאת לגמרי הייתה החשיפת "גיימפליי" (כמה גיימפליי בכלל היה שם?) הראשונה של ה-XSX. הטריילר של HB2 הוא מטורף, אבל גם יכול להיות מזוייף מוות כי אין לו שום קשר למשחק עצמו והוא כנראה גם לא לקוח מהמשחק עצמו. בנתיים ראינו יותר "דור הבא" מסוני בלי שסוני הזיזה אצבע. כן, UE5 הוא מולטיפלטפורם, אבל כשאפיק מראים דבר כזה ומדגישים את המילה פס5 בכל מקום בזמן שמיקרוסופט מראים משחקים שחלקם מביכים אפילו ל-X1X אז יש לסוני יופי של PR ולמיקרוסופט קקה.
איך שלא תסתכל על זה, כשחושבים על הפס5 כרגע אז חושבים על UE5 וכשחושבים על הXSX חושבים על המשחקים המעפנים שראינו באירוע שלהם לפני חודש. זה לא אומר שה-XSX לא מריצה משחקים יפים יותר מהדמו UE5, רק שהם כשלו ובגדול מבחינת PR. הם התחילו יפה, אבל האירוע של מאי היה נפילה חזקה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:לי היו ציפיות בתחתית לאירוע הזה אחרי שמייקרוסופט אכזבו מבחינתי פעם אחר פעם (אני באמת לא זוכר מתי התצוגה הטובה האחרונה שלהם היתה) אבל היו הרבה אנשים שכן היו להם ציפיות לא קטנות, מייקרוסופט ללא ספק יצרו מצג שווא שאנחנו הולכים לראות פה דור הבא מצד ג׳ שעובד איתם.
bling כתב:זה עובד ברמה הזאת וזה מספיק כדי להביא הייפ להרבה אנשים. האם זה רציונלי? האם הם בכלל הפעילו מחשבה מעבר? האם בדקו את ה specs של הבוקס והבינו שבעצם יש יתרון כוח לקונסולה השנייה? לא ממש אבל זה עובד וזה ימשיך לעבוד אם סוני תפציץ בבלעדיים חזקים לדור הבא בעוד שמייקרוסופט תמשיך להתקע בקרוס ג׳ן.
Kazz כתב:לפי השמועה, אחת ההכרזות מהאירוע הדחוי של סוני היא רימאסטר לבלאדבורן לפס5 ולמחשב.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Stick כתב:אגב, עד כמה אנחנו באמת 'יודעים' בוודאות שהרימייק הוא אכן דימון סולס? כלומר אני יודע שזו שמועה מאוד חזקה שהמון, כולל אנחנו כאן, מתייחסים אליה כמעט כאל עובדה, אבל יש איזה אינסיידר אמין שאמר שזה 100%?
InterAl כתב:המשחק הוא קאלט שזמין רק על הפס3 באיכות נוראית, ביצועים מזעזעים וללא אונליין. רימייק/רימאסטר פשוט מתבקש פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים