נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Stick » 04 יוני 2020, 16:11

שאלה לכל החברה פה שחוטאים בפורומים הגדולים בחו"ל, יש איזו שמועה חזקה לגבי התאריך הנוכחי של המסיבה של סוני? כמו ש'ידענו' די הרבה זמן על ה4 ביוני לפני כן.
פשוט אני צריך לתכנן את שבוע הבא מבחינת לימודים ועבודה, ואם זה יהיה שבוע הבא אז כמובן שאשמח לשים את עצמי בחופש בזמן הזה כדי לצפות בלייב :).

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 יוני 2020, 16:20

לא נראה לי שיחליטו על תאריך חדש עד שיירגע קצת והם יהיו בטוחים, לפחות לא ראיתי משהו...
אה והאיוולבוריס הזה התחיל להופיע בערוץ של וינסנט (HDTVTEST), היה איזה סרטון שלו השבוע על הקטע של ה-HDR במשחקי BC בוויב קצת מוזר של DF Direct כזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 16:21

Stick כתב:שאלה לכל החברה פה שחוטאים בפורומים הגדולים בחו"ל, יש איזו שמועה חזקה לגבי התאריך הנוכחי של המסיבה של סוני? כמו ש'ידענו' די הרבה זמן על ה4 ביוני לפני כן.
פשוט אני צריך לתכנן את שבוע הבא מבחינת לימודים ועבודה, ואם זה יהיה שבוע הבא אז כמובן שאשמח לשים את עצמי בחופש בזמן הזה כדי לצפות בלייב :).

אין כרגע משהו חזק,יש איזו שמועה שמסתובבת על ה-12 ביוני,אבל זה גם היום שבו נגמר האמברגו ביקורות של TLOU2 אז לך תדע.. בכל מקרה אני בהחלט חושב שיש מצב גדול שזה יהיה שבוע הבא,לא נראה לי שהם ימתינו יותר מדי. המשפט הרשמי היחיד מסוני הוא שתאריך חדש יוכרז "בקרוב" וכמו שאמרתי בת'רד אחר,אם יש להם טיפה של שכל הם יכריזו על תאריך חדש מאוד סמוך למועד כדי לשלול הפתעות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 יוני 2020, 16:24

תודה, אם תשמעו משהו אשמח לעדכון.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 יוני 2020, 16:26

bling כתב:
Uncle Pey'j כתב:מבאס לחשוב שעוד כמה שעות היינו אמורים לראות איך נראה הדור הבא באמת...אבל לפחות יש פיסת מידע חדשה על היילו אינפיניט ו-HDR- נראה שעל פי EvilBoris מ-ERA שבלינג וקיאו מכירים ויודעים שהוא יודע על מה הוא מדבר כשזה מגיע לנושא הזה,נראה שהאימפלמנטציה של HDR באינפיניט הולכת להיות משהו מיוחד וש-343 מקדישה מאמצים ומשאבים גדולים,יותר מכל מה שהוא ראה במשחק אחר עד היום. אוי היילו ב-HDR...וואו,זה באמת יהיה משהו מיוחד,המשחק הזה נולד ל-HDR.

את האמת אני לא מבין הרבה ממה שהוא אומר אבל אני כן יודע שהמוניטין שלו מעולה והוא נחשב למומחה רציני שגם מצטטים אותו מחוץ ל ERA, יש מצב אם אני לא טועה שגם DF עצמם השתמשו במידע שלו. בקיצור כן הוא תותח.

נשמע מעניין מאוד מה ש 343 עושים שם, אני זוכר שבזמנו היה וויכוח גדול על האם ה AA המטורף שבאנג׳י השתמשה בו על היילו 3 היה שווה את המחיר הטכני של משחק שנראה חצי קפיצת דור בקושי, סווים וקיאו התווכחו על זה שנים.

נוסטלגיה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 16:32

בדיוק ראיתי את שמישהו פירסם את הוידאו הזה ב-Era ואני חושב שזה התרחיש הכי טוב שאנחנו יכולים לקוות לו עם היילו אינפיניט:

זה משחק שפותח במקור ל-XBO,ועבר שינמוך אדיר ל-X360- תראו את זה,זה נראה כמעט משחק אחר לגמרי,ואני לא שמעתי אף אחד שהתלונן שפורזה הורייזון 2 לא מרגיש כמו משהו מהדור הנוכחי כשהוא יצא ב-2015. אני לא יודע אם זה יהיה המצב עם היילו אינפיניט,כי המשחק הזה התחיל pre production עוד לפני שהיילו 5 יצא,אבל אני מאוד מקווה שכן. MS צריכה משהו שיכול להתחרות איכשהו עם הורייזון 2 במידה והוא אכן כותר השקה,והיילו זה כל מה שיש להם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 16:39

קשה לי להאמין שיתחרה בהורייזון 2... אולי בגירסת הפס5/מחשב של הורייזון הראשון :)
כאילו, זה משחק שיהיה גם על הone הרגילה, ואני בספק עצום אם יפרידו בין שחקני הוואן לשחקני הXSX, אז אלא אם הם כן יפרידו - לא הולכים להיות הבדלים של דור ביניהם.
אני עדיין חושב שהוא יהיה מרשים בטירוף, אבל לא רואה מצב שהם יתקרבו להורייזון 2 עם המגבלות שהם סביר להניח הטילו על עצמם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 יוני 2020, 16:45

יש לך עוד דוגמאות כמו למשל SOM שהוא לא רק צל (מכוער וחיוור) של עצמו מבחינה גראפית על ה360/פס3, אלא גם חסר מערכות גיימינג שלמות כשבראש כמובן ה-סלינג פוינט שלו, מערכת הנמסיס. אבל קשה לי להאמין שמירוסופט יתנו לשינויי גיימפלי להיות נוכחים בהילו כקרוס ג'ן.
בכל מקרה הבעיה של הילו היא שזה מותג כל כך גדול, שכל כך משווע למשחק אדיר וחדש שירים אותו לשמיים פעם נוספת, שזה מרגיש כאילו מיקרוסופט 'מבזבזים' עליו משחק קרוס ג'ן בגלל איזו מדיניות שאף אחד מאיתנו לא מסכים איתה.
עכשיו תכלס זה לא אומר כלום, זה לא שאם GOW היה יוצא לראשונה כמו שהוא רק יותר יפה על הפס5, עם גרסת PS4 זהה לזו שקיימת, כמשחק השקה ב2020 אז הוא היה מקבל 8 פתאום. סביר מאוד להניח שהוא היה מתקבל באותה הצורה בדיוק. אבל זה פשוט לקחת משחק שכולם רוצים שיתפוצץ ולהגביל אותו במידה מסוימת, ומבחינת ציבור ההארדקור כמונו זה 100% להגביל אותו שלא לצורך.
משחק X1 יכול להיות מצוין גם ב2020 וגם ב2021, במיוחד כשאני בטוח שהרבה משאבים כן ילקחו כדי להרים אותו ויזואלית משמעותית על הXSX, אבל בכל זאת יש כאן איזו 'באסה' קטנה ותמיד יהיה אפשר לחשוב 'מה היה קורה אם'. במיוחד כשבדור הזה הולכים להיות SSD ומעבדים חזקים משמעותית שאתה או בונה משחק אליהם או שלא, אין כל כך באמצע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 17:04

כן, כשהוכרז אני הימרתי שהם יבטלו את גירסת הדור הנכחי אבל הם עדיין מתעקשים על זה, אז נו מילא... משחק המשחק בטח יגיע ב-2023 והוא יהיה בטח ממש ממש מדהים.
אבל שוב, אני בטוח שזה יהיה אחד מהמשחקים הכי מרשימים בדור הזה, ואני משוכנע שגם יהיה מדהים בלי קשר לגרפיקה... היילו בעולם פתוח אמיתי עם בעלי חיים וכד׳, נשמע משהו שאני לא אפספס.
פשוט לא רואה איך הוא יתחרה עם משהו שנבנה לדור הבא בלבד מראש, אלא אם הם מפצלים את היוזרבייס, וזה די בוודאות משהו שהם לא יעשו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 יוני 2020, 17:21

DrKeo כתב:אתה יכול להסתובב סביב הנושא הזה ולתקוף אותו מאלף כיוונים, אבל בסופו של דבר האירוע הזה רצח את מיקרוסופט מבחינת PR וגם מיקרוסופט בעצמם הודו בטעות כך שאני לא מבין מה הויכחו בכלל. האירוע היה ההגדרה המילונית של Meh וזאת לגמרי הייתה החשיפת "גיימפליי" (כמה גיימפליי בכלל היה שם?) הראשונה של ה-XSX. הטריילר של HB2 הוא מטורף, אבל גם יכול להיות מזוייף מוות כי אין לו שום קשר למשחק עצמו והוא כנראה גם לא לקוח מהמשחק עצמו. בנתיים ראינו יותר "דור הבא" מסוני בלי שסוני הזיזה אצבע. כן, UE5 הוא מולטיפלטפורם, אבל כשאפיק מראים דבר כזה ומדגישים את המילה פס5 בכל מקום בזמן שמיקרוסופט מראים משחקים שחלקם מביכים אפילו ל-X1X אז יש לסוני יופי של PR ולמיקרוסופט קקה.

איך שלא תסתכל על זה, כשחושבים על הפס5 כרגע אז חושבים על UE5 וכשחושבים על הXSX חושבים על המשחקים המעפנים שראינו באירוע שלהם לפני חודש. זה לא אומר שה-XSX לא מריצה משחקים יפים יותר מהדמו UE5, רק שהם כשלו ובגדול מבחינת PR. הם התחילו יפה, אבל האירוע של מאי היה נפילה חזקה.

הויכוח הוא רק על עצם זה שאתה ממציא מציאות אלטרנטיבית, וכל פעם שאני מתקם או מתזכר אותך אתה עובר למשהו אחר:
קודם הייתי צריך להזכיר לך שמיקרוסופט אמרו בדיוק מה יהיה שם ושכולם כאן בפורום ידעו מראש מה הולך להיות בתצוגה הזו, אז עברת לאיזה נרטיב לפיו אסור להראות משחקים כאלו באירוע חשיפה.
אחר כך הזכרתי לך שזה בכלל לא אירוע החשיפה, שהמשחק הראשון הוצג בדצמבר - ואיכשהו גם הצלחת להדלג בקלילות גם מעל העובדה הזו ועברת להמציא סיפור על איך הPS5 מזוהה עם UE5, למרות שאחרי החשיפה הזו אין בנאדם בודד ביקום שמדמיין לעצמו כאילו יש איזשהו זיהוי מותג בין אנריל לסוני.
וזה כי בצד אחד יש את אלו שלא מבינים ומתעניינים בכלל בטכנולוגיה ובקונסולות ולכן גם לא אכפת להם בשיט - הם לא ילכו ויעשו הזמנה לPS5 בגלל הדגמת מנוע, ואם תעשה סקר היום אז תגלה שהם אפילו לא יודעים באיזה מנוע מדובר ובאיזו קונסולה מדובר. ויש את אלו שמבינים ומתעניינים מספיק, אבל הם גם יודעים שאין שום דבר אקסלוסיבי במנוע כי אפילו אפיק טרחה להדגיש בהכרזה שלה שהמנוע ירוץ על כל דבר מהקונסולות החדשות ועד למכשירי אנרדואיד וiOS.

מילא להתווכח לשם הויכוח, אבל בחרת לנפנף בערך בדבר הכי מגוחך שיש על איזושהי תפיסת PR. מצטער, אבל הטיעון שלך נמצא איפשהו באזור הטענה שה-PR של סוני התרסק וכשל כי היא הבטיחה תצוגה ובסוף לא קיימה אותה, ולכן כל אחד יודע שמיקרוסופט יודעת לספק משחקים וסוני לא יודעת לספק כלום. נשמע לך הגיוני?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 18:29

ירדת נמוך גיא, ממש נמוך, כנראה כי טפסת על עץ גבוה. האירוע הזה היה קטסטרופה, הוא היה החשיפה הראשונה של הXSX (וכן, ממש תודה לך שהזכרת לי שהראו כבר את הלבלייד 2 כי כנראה שכחתי ממנו אחרי שאני מדבר עליו פה יומית) והוא היה כשל PR קולוסאלי מבחינת מיקרוסופט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2020, 19:34

לי היו ציפיות בתחתית לאירוע הזה אחרי שמייקרוסופט אכזבו מבחינתי פעם אחר פעם (אני באמת לא זוכר מתי התצוגה הטובה האחרונה שלהם היתה) אבל היו הרבה אנשים שכן היו להם ציפיות לא קטנות, מייקרוסופט ללא ספק יצרו מצג שווא שאנחנו הולכים לראות פה דור הבא מצד ג׳ שעובד איתם.

אפילו פה בפורום התחזיות או התקוות הפסימיות דיברו על זה שגם אם הכל יהיה חרא שלפחות נקבל בטח הצצה למשחק ספורט של הדור הבא מ EA ושזה לבד יהיה כבר חביב ושווה את הטרחה שלצפות באירוע הזה. אפילו בזה הם לא עמדו, זאת אומרת גם הפסימיים פה לא היו פסימיים מספיק אז איך אפשר לאמר כאילו אין פה שום PR גרוע או ציפיות לא מתואמות? מעבר לזה שמייקרוסופט בעצמה אומרת שהיו ציפיות לא נכונות שהם יצרו מהצד שלהם אז בכלל לא אמור להיות פה וויכוח.

חוץ מזה שכאמור גם אני עם הפסימיות שלי שבתחתית כלפי האירוע צפיתי בזה, ותאמין לי שלא הייתי צופה בסתם אירוע inside סטנדרטי של מייקרוסופט, למה צפיתי? כי לדבר הזה היה הייפ ולמרות שחשבתי שזה יהיה גרוע עדיין היה לי קול בראש שאמר שאולי הם יפתיעו בגדול וחבל לפספס, אז מה זה נראה לך אומר שאני שבכלל לא מתעניין ולא רואה בחיים את כל האירועים הפנימיים שלהם למעריצים התחברתי בכל זאת בלייב ביחד עם כולם באינטרנט כדי לראות על מה המהומה? לאמר שלא נבנו ציפיות מצידם זה בולשיט סווים.

בקשר לאנריל 5 ועד כמה מקושר לפס5, אני בכלל לא חושב שזה קשור לדמו עצמו שאנשים חושבים שיש לו איזו בלעדיות או משהו כזה, זה פשוט PR טוב במובן הבסיסי של ״תראה איזה חיה הפס5״, תבין שיש המון אנשים שבכלל לא חושבים מעבר לזה, הם רואים דמו טכני מרשים שרשום לידו בגדול בכל מקום פס5 והם עפים. חבר שלי שהוא גיימר קזואלי שרק עכשיו קנה פס4 סלים כדי לשחק ביחד עם הארוסה שלו במשחקי קואופ נחמדים ושהמשחק האחרון שסיים עד שקנה את פס4 היה GTA4 על הפס3 חלק את הסרטון הזה בווצאפ הקבוצתי בקטע של תראו איזה חיה הפס5, איזו גראפיקה וכו׳

זה עובד ברמה הזאת וזה מספיק כדי להביא הייפ להרבה אנשים. האם זה רציונלי? האם הם בכלל הפעילו מחשבה מעבר? האם בדקו את ה specs של הבוקס והבינו שבעצם יש יתרון כוח לקונסולה השנייה? לא ממש אבל זה עובד וזה ימשיך לעבוד אם סוני תפציץ בבלעדיים חזקים לדור הבא בעוד שמייקרוסופט תמשיך להתקע בקרוס ג׳ן.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 04 יוני 2020, 21:26

bling כתב:לי היו ציפיות בתחתית לאירוע הזה אחרי שמייקרוסופט אכזבו מבחינתי פעם אחר פעם (אני באמת לא זוכר מתי התצוגה הטובה האחרונה שלהם היתה) אבל היו הרבה אנשים שכן היו להם ציפיות לא קטנות, מייקרוסופט ללא ספק יצרו מצג שווא שאנחנו הולכים לראות פה דור הבא מצד ג׳ שעובד איתם.

מיקרוסופט מאכזבת אנשים כאן ובעולם כבר קרוב לעשור בכל מה שנוגע לאקסבוקס. אתה מצפה שמתישהו אנשים ינטשו.
ממש כמו בעל מכה שהאישה פשוט לא מוכנה לעזוב אותו מתוך אמונה שהוא ישתנה. תקווה זה דבר חזק ביותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 22:07

bling כתב:זה עובד ברמה הזאת וזה מספיק כדי להביא הייפ להרבה אנשים. האם זה רציונלי? האם הם בכלל הפעילו מחשבה מעבר? האם בדקו את ה specs של הבוקס והבינו שבעצם יש יתרון כוח לקונסולה השנייה? לא ממש אבל זה עובד וזה ימשיך לעבוד אם סוני תפציץ בבלעדיים חזקים לדור הבא בעוד שמייקרוסופט תמשיך להתקע בקרוס ג׳ן.

אכן. וזה בדיוק הטעות הגדולה של MS, אם המשחקים שלהם יראו כמו "AC4" בזמן שהמשחקים של סוני יראו כמו "AC:U" אז מיקרוסופט תראה כמו הקונסולה החלשה, לא משנה כמה TF, Mhz ו-GB/s יש להם כי את הנתונים האלה אפילו רוב האנשים באתרים כמו ERA לא מבינים, בטח ובטח שלא בני 16 שמתווכחים איזו קונסולה יותר טובה בבית ספר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2020, 09:06

לפי השמועה, אחת ההכרזות מהאירוע הדחוי של סוני היא רימאסטר לבלאדבורן לפס5 ולמחשב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2020, 09:14

שימוש יעיל לכוחו של הדור הבא!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2020, 12:46

Kazz כתב:לפי השמועה, אחת ההכרזות מהאירוע הדחוי של סוני היא רימאסטר לבלאדבורן לפס5 ולמחשב.

לא מדוייק,אף אחד לא אמר שהגרסאת פיסי הייתה אמורה להיות מוכרזת באירוע של סוני אבל כן,ביממה האחרונה יש הרבה אינסיידרים ידועים שאישרו שהמשחק אכן מגיע לפיסי.

עריכה: מתקן את עצמי,הוא כן היה אמור להיות מוכרז אתמול לפי השמועה מסתבר:
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 05 יוני 2020, 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2020, 14:42

צעד מעניין של סוני ולדעתי מוצלח, לשחרר בסוף הדור את הבלעדיים הישנים יותר שלהם שאיבדו רגליים לPC, כדי להגיד "תראו מה תקבלו בפס5".
בלאדבורן ספציפית זה משחק שמאוד יהנה מיציאה כזו כי יש קהילת סולס עצומה בPC, כל יציאה הכי משוחקת על הפלטפורמה הזו באופן עקבי. כמובן שיש חפיפה של שחקני סולס בPC שכן יש להם פס4 (נניח אני), אבל עדיין יש כמות גדולה שנשארו בחוץ ויקפצו בהזדמנות הראשונה על BB.
מה שכן, אם הוא מגיע גם לPS5 זה מעלה שאלות לגבי דימון סולס. סוני ישחררו שני משחקי סולס בהשקה של הפס5? (גם אם אחד רימייק ואחד רימאסטר). מה הסיבה בכלל להוצאה כזו, האם יש סיקוול לBB מאחורי הקלעים? הסיבה היחידה שרימייק לדימון סולס הגיוני לי היא אם סוני עובדים על המשך בשבילו, אז זה פשוט קצת מוזר.
מצד שני, להבדיל מהורייזן, לBB אין גרסאת פס4 יציבה ב100%... אז אולי הם מוצאים הגיון בשחרור על הPS5 לצד גרסה יציבה לPC (מה שלא צריך לעשות עם הורייזן).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2020, 14:58

כן,בלאדבורן הוא מקרה מצחיק של משחק שיש לו קהילה ענקית קיימת של שחקנים בפיסי,אבל לא נמצא בפיסי :D
אני לא מבין גדול במשחקי סולס,אני זוכר ששמעתי פעם שהיו רמזים לבלאדבורן 2 במשחק VR ההוא ש-From הוציאו לפני שנתיים אבל לא מעבר.
מה שכן,בלאדבורן והורייזון יכולים לתת אינדיקציה לא רעה לגבי הגישה של סוני לגבי קרוס-ג'ן: האם הם ישחררו את הגרסאות האלו בחינם לשחקנים שיש ברשותם את המשחקים כבר על הפס4/יקחו תשלום סימלי עליהם,או שאשכרה ידרשו מאנשים לשלם שוב 40/60 דולר עליהם.
אם בלאדבורן אכן מגיע לפס5 בהשקה,אני חושב שאפשר לומר בסבירות גבוהה שרימייק פוטנציאלי של דימון סולס יגיע ב-2021.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2020, 15:17

אגב, עד כמה אנחנו באמת 'יודעים' בוודאות שהרימייק הוא אכן דימון סולס? כלומר אני יודע שזו שמועה מאוד חזקה שהמון, כולל אנחנו כאן, מתייחסים אליה כמעט כאל עובדה, אבל יש איזה אינסיידר אמין שאמר שזה 100%?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2020, 15:19

Stick כתב:אגב, עד כמה אנחנו באמת 'יודעים' בוודאות שהרימייק הוא אכן דימון סולס? כלומר אני יודע שזו שמועה מאוד חזקה שהמון, כולל אנחנו כאן, מתייחסים אליה כמעט כאל עובדה, אבל יש איזה אינסיידר אמין שאמר שזה 100%?

אמר את המילים עצמן בלי רמיזות מרגיזות? אתה מצפה ליותר מדי מאינסיידרים :) אבל כן,ג'ייסון שרייר אמר שיהיה רימייק של דימון סולס,הוא לא אמר שבלופוינט תהיה זו שתפתח אותו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2020, 15:42

אגב, בקשר לטיזינג כביכול לBB2 שFS שמו במשחק VR שלהם, קראתי פעם ראיון עם מיאזאקי והוא התייחס לזה שם. כלומר, זה היה לפני היציאה של סקירו ומישהו שאל אם אפשר לצפות לmoonlight greatsword במשחק (נשק 'אגדי' שהוצג לראשונה בDS1 ומאז הופיע בל שלושת המשחקים, וזכה להופעה מפתיעה וזכורה כנשק של קרב בוס גדול בהרחבה של BB). אז מיאזאקי אמר שלא, ושבכלל, הם הבינו לאחרונה עד כמה עניין זכויות היוצרים הוא בעייתי ושהם לא הבינו עם מה הם מתעסקים.
הם נתן כדוגמה את הבובה מBB שמופיעה במשחק VR הזה (וזה הרמז לBB2), ואמר שמבחינתם זה היה אסטר אג למעריצים שנעשה בקריצה, אבל שכשזה התגלה סוני מאוד כעסו עליהם כי כמובן שהדבר התפוצץ הרבה מעבר לפרופורציה. העניין שהוא התייחס אליו הוא שBB שייך לסוני ולכן למרות שזה הבייבי שלהם הם לא יכולים לקחת משם דברים ולשתול במקומות על דעת עצמם, הוא גם המשיך לדבר על העובדה שכאן אלו עוד שני משחקים של סוני (גם הVR), אבל שBN כבר דיברו איתם, ושלהבא הקריצות ל'יקום הרוחני' של כל משחקי FS יעשו בצורה מחושבת יותר.
בכל מקרה בין השורות שם היה אפשר להבין שמבחינתם הרמז כביכול לBB2 הוא לא יותר מאסטר אג לBB שהם מתחרטים עליו. אמנם אולי זה סתם כיבוי להבות מצידו וכן יש BB2 (שסוני לא רצו שתדע עליו כרגע), אבל מיאזאקי בדרך כלל אומר את האמת בצורה כמעט הזויה לפעמים, כמו שהוא אמר קצת אחרי היציאה של DS3 שהם בכלל לא רצו לעשות אותו, שהם היו מחויבים בחוזה, ושכרגע אין להם דברים חדשים ומעניינים לעשות בעולם הזה.
אם כי, כמובן, BB שייך לסוני ותאורתית כמו את דימון סולס 2, סוני יכולים לפתח גם בלי FS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2020, 15:51

זה כל כך לא הגיוני לי שהרימייק הוא DS. כלומר אני יודע שבערך כל אנסיידר אומר שזה המצב, אבל באמת ששום דבר פה לא מתחבר. המשחק הוא אבטיפוס לא גמור, המשחק קבל המון המשכים שהרוממו את הסדרה לרמות אחרות לגמרי, בלופויינט בחיים לא יצרו משהו שמרגיש טוב כמו נניח DS3 ועל גבי כל זה יש ל-DS קלאסטרפאק אחד ענקי בנושא ההפצה. באמת שאני לא מבין את הרימייק, אלה אם כמו שסטיק אומר סוני רוצה לעשות DS2 לפס5 ולהעלות את ההייפ לפרנצ'ייז.

בנוגע לBB על הפס5, מגניב לגמרי. המשחק קטסטרופה של גמגומים על הפס4 ואפילו רכשתי אותו כבר אז אני אשמח לשדרוג חינם. אבל אם השדרוג יהיה בתשלום, אולי אני אקנה את גרסת הPC בכלל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2020, 16:32

המשחק הוא קאלט שזמין רק על הפס3 באיכות נוראית, ביצועים מזעזעים וללא אונליין. רימייק/רימאסטר פשוט מתבקש פה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2020, 16:39

InterAl כתב:המשחק הוא קאלט שזמין רק על הפס3 באיכות נוראית, ביצועים מזעזעים וללא אונליין. רימייק/רימאסטר פשוט מתבקש פה.

כרגע תראת 90% ממשחקי הפס1, פס2 והפס3. המשחק הוא אבטיפוס שדורש כמויות אדירות של עבודה בכדי להתאים לדור הפס5 (מבחינת עיצוב, גיימפליי וכו') ורוב הסיכויים שהוא לא יתקרב לרמה של משחק של FS בגלל שהעבודה הנדרשת הזאת תעשה על ידי סטודיו חסר נסיון. בו בזמן זכויות ההפצה שלו הן קלאסטר-פאק אחד גדול. אז כן, אחת הבחירות המוזרות לרימאסטר, בטח ובטח אם יוצאת גרסת פס5 של BB.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים