InterAl כתב:הוא לא אמור להתקרב לרמה של BB או DS3, זה בסה״כ רימייק למשחק קאלט שהמון אנשים רוצים לשחק שוב (או לראשונה) על פלטפורמה מודרנית. ועניין המולטיפלייר הוא די קריטי במקרה של DS, בניגוד ל-90% ממשחקי הפס1/2/3 שציינת (כי זה לא רק מולטיפלייר אלא גם ההודעות, כתמי הדם ורוחות הרפאים שנעלמו מאז שירדו השרתים. המשחק כולו מעוצב סביבם).
DrKeo כתב:InterAl כתב:הוא לא אמור להתקרב לרמה של BB או DS3, זה בסה״כ רימייק למשחק קאלט שהמון אנשים רוצים לשחק שוב (או לראשונה) על פלטפורמה מודרנית. ועניין המולטיפלייר הוא די קריטי במקרה של DS, בניגוד ל-90% ממשחקי הפס1/2/3 שציינת (כי זה לא רק מולטיפלייר אלא גם ההודעות, כתמי הדם ורוחות הרפאים שנעלמו מאז שירדו השרתים. המשחק כולו מעוצב סביבם).
כנראה שלראשונה, כי DS המקורי לא מכר משהו בסטנדרטים של 2020. באמת שאני לא מבין את המטרה של רימייק ל-DS, זה אשכרה DS3 רק מעפן, קלאנקי ולא גמור עד הסוף. שלא נדבר על זה שיש גרסה משודרגת של BB מחכה כבר בשיגור.
DrKeo כתב:סטיק יכול להרחיב הרבה יותר ממני מה ולמה הוא לא גמור. סולס אלה משחקי נוסחה והנוסחה משתפרת מדור לדור. לעשות רימייק לדימונס סולס זה כמו לעשות רימייק לאנצ'רטד 1, למה שאני ארצה לשחק בזה כשהנוסחה במצב פי 100 יותר טוב כיום ממה שהיא הייתה אז, אפילו אם הגרפיקה יפה יותר. ובניגוד לאנצ'רטד, זה לא שלדימונס סולס יש איזה קשר למשחק אחר או עלילה מטורפת שמישהו ירצה להשלים, את אנצ'רטד 1 אולי יש מי שירצה להשלים עלילתית.
בכל מקרה, עניין של טעם. אולי אתה תקפוץ על דימונס סולס רימייק, אני לא רואה את המטרה של רימייק למשחק הזה.
Stick כתב:שוב, מה שאתה אומר נכון. אבל זה נכון לרימאסטר ולא לרימייק. ולפי הדיווחים, אנחנו מקבלים רימייק.
אגב, AC זו נקודה מעניינת. גם לי (כמוך מסתבר) יש פינה חמה בלב לAC 1 ולמה שהוא יצג בזמנו. אבל תסכים איתי, שכמשחק נוא כמעט דמו טכני, כלומר כל הלופ גיימפלי שלו (ששונה והתפתח בעיקר באמצע הדור הזה) התחיל באמת בכלל רק עם AC2.
מה עוד? כל משחקי הסדרה מהדור ההוא קיבלו רימאסטר, חוץ מאחד - AC1. למה? אני לא באמת יודע, אבל אפשרות היא שיוביסופט מבינים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת לעבור אוברהול שלם, להבדיל מהארבעה האחרים שכן קיבלו רימאסטר. כלומר אולי הם חושבים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת להיות רימייק, ואגב יש לי תאוריה שזה יקרה במהלך הדור הזה (כרימייק שלם), אבל אין לזה שום הוכחה כרגע...
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.
idan כתב:DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.
למה לא? לא נראה לי שאתה יכול לקבוע את זה בלי לראות את המשחק, זה הרי משהו שהוא לגמרי תלוי עבודה. אם sotc הוא רימייק אחד לאחד ודימון סולס הוא יותר מזה? אם אפילו רק ברמה הגרפית הם לקחו לעצמם יותר חופש אומנותי או לקחו על עצמם לשנות/לשפר אנימציות זו כבר תהיה עליית מדרגה משמעותית מבחינתם. זה שאתה מעריך יותר או פחות את המשחק אין שום נגיעה לעניין, מה גם שאפילו ברמת הבסיס דימון סולס פשוט משחק ארוך, מגוון ומורכב יותר מ sotc, כזה שמצריך יותר עבודה.
מעבר לזה דימון סולס מכר יותר מ sotc המקורי, והרבה יותר מ ico שרצית רימייק שלו. וזה לפני שהוא הפך למותג שטרילוגיה שקרויה על חצי מהשם שלו מכרה קרוב ל 30 מיליון עותקים. הוא יביא לסוני מספיק "טירוף", בוודאי אם הרימייק הקודם הוא נקודת הייחוס שלך.
ואינטר, אתה צודק בקשר לאונליין, יש גם בוס אחד במשחק שדי תלוי בו...
וואלה שכחתי לגמרי שהם הורידו את השרתים שלו, זה מעניין כי ממה שאני רואה זה קרה שלושה שבועות אחרי שהרימייק ל sotc יצא.. יכול להיות רמז
InterAl כתב:Stick כתב:שוב, מה שאתה אומר נכון. אבל זה נכון לרימאסטר ולא לרימייק. ולפי הדיווחים, אנחנו מקבלים רימייק.
אגב, AC זו נקודה מעניינת. גם לי (כמוך מסתבר) יש פינה חמה בלב לAC 1 ולמה שהוא יצג בזמנו. אבל תסכים איתי, שכמשחק נוא כמעט דמו טכני, כלומר כל הלופ גיימפלי שלו (ששונה והתפתח בעיקר באמצע הדור הזה) התחיל באמת בכלל רק עם AC2.
מה עוד? כל משחקי הסדרה מהדור ההוא קיבלו רימאסטר, חוץ מאחד - AC1. למה? אני לא באמת יודע, אבל אפשרות היא שיוביסופט מבינים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת לעבור אוברהול שלם, להבדיל מהארבעה האחרים שכן קיבלו רימאסטר. כלומר אולי הם חושבים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת להיות רימייק, ואגב יש לי תאוריה שזה יקרה במהלך הדור הזה (כרימייק שלם), אבל אין לזה שום הוכחה כרגע...
למה זה נכון רק לרימאסטר ולא לרימייק? מה זה משנה?
ולגבי AC1, אני מסכים. אבל מצד שני, אהבתי יותר את המיקוד של AC1 על פני ההמשכים: אתה משחק assassin, והמשימות הן משימות התנקשות נטו. מן היטמן בימי הביניים. הוא הרגיש לי מאוד אימרסיבי ואווירתי, ואהבתי את הקונספט (ברור שהמימוש פגום מאוד). אבל אין ספק שחלק גדול מההנאה ממנו היום נובע מנוסטלגיה. עם AC2 יובי הרחיבה את הקונספט מעבר לנדרש והפכה אותו למן GTA היסטורי עם עלילה מנופחת מדי ולא מעניינת. הכל רק כדי שיהיה גדול יותר ומפוצץ יותר, אבל גדול יותר זה לא בהכרח טוב יותר.
DrKeo כתב:idan כתב:DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.
idan כתב:DrKeo כתב:idan כתב:DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.
SOTC מכר 1.14 מיליון ודימון סולס מכר 1.83 מיליון, למי אכפת כמה הם מכרו בשבוע הראשון באיזור אחד של העולם? למרות שגם לזה יש הסבר מניח דעת, אחד היה משחק שקיבל גב של סוני וקמפיין פרסומי נרחב יחסית, השני לפי שוהיי יושידה שעד היום מכה על חטא לדבריו, היה משחק עם דמו רע מבילד מוקדם שלא מזכיר את המשחק המלא והתקבל רע בכל מיני תצוגות והמפיצה שלו כ"כ לא האמינה בו שהיא ויתרה על הזכויות עליו מחוץ ליפן ככה שלא סביר שהם השקיעו המון בקמפיין שלו. בדיעבד התברר שהוא דווקא ממש טוב ולכן הגיוני שמדובר במשחק פה-לאוזן קלאסי עם רגליים ארוכות ולא משהו שמתפוצץ בהשקה.
ואני לא מדמיין שהם יעשו משחק יותר טוב מ DS3, אבל אני גם לא חושב שזה מדד רלוונטי בשום צורה ל"הבטחה" שלהם לעלות ל level הבא. הם אמרו שהם מגדירים את sotc כרימייק (ביחס לרימאסטרים שהם עשו בעבר) ואת הפרוייקט הנוכחי כ re-envisioning בגלל שהם הולכים כאן לטענתם מעבר למה שהם חשבו שאפשרי עם sotc, כלומר הם לוקחים כאן לכאורה צעד נוסף קדימה. מה הצעד הזה? אנחנו לא יודעים, אבל לדעתי זה לא חייב להיות משהו שקשור במשחקיות (קשה לי להאמין), זה יכול להיות נטו עניין טכני/אומנותי (אנימציות, פיזיקה,חופש אומונתי נרחב יותר וכו') - כך או כך אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שזהות המשחק מכתיבה שהם לא ילכו צעד אחד קדימה, זה לא שמדובר פה באיזה סייד סקרולר. אין שום דבר מבני בדימון סולס שאמור לגרום לנו לחשוב ככה, ההפך אם כבר.
InterAl כתב:לא, הוא לא. תראה את C&C Remastered שיצא אתמול, פאקינג משחק בן 25 שנה שהשחקנים והמבקרים עפים עליו, למרות שאין ספק שהוא משחק אסטרטגיה מזוויע בסטנדרטים של היום. זה הכל עניין של קאלט + נוסטלגיה + העובדה שמדובר במשחק מגדיר ז׳אנר, בדיוק כמו DS.
Stick כתב:אני רק אגיד שרימייק לדימון סולס לעולם לא יהיה משחק הסולס הכי גרוע בשוק, המקום הזה שמור תמיד לDS2.
ושבגדול אני כן מתלהב מהרימייק, כמו שאמרתי זה כנראה המותג השני של סוני אחרי GOW שהייתי רוצה לראות לו רימייק, זה פשוט שכמו שאתה אומר - עד שיוכח אחרת אני יוצא מנקודת הנחה שכבר שיחקתי במשחק סולס טוב יותר. בכמה טובים יותר.
זה כאילו סוני תכריז על GOW 2 באירוע וקורי יעלה ויגיד "וואלה, הכנו לכם פה אחלה משחק שבטוח תהנו ממנו. אבל אל תצפו לרמה של GOW 2018, דיללנו משם את המערכות והורדנו את הסקופ של עיצוב העולם והשלבים. אבל הוא נראה נהדר". אז ברור שכולנו נרצה את GOW 2 הזה בכל זאת, אבל קשה להגיד שזה הדבר הכי מעורר הייפ בעולם.
אבל בכל מקרה, בוא נחכה להכרזה. כמו שכבר העלנו ספקולציות אני יכול לראות אפילו צוות קטן של FS שעובד איתם על גיימפלי ועיצוב, וזה לבד יעלה לי את מפלס ההייפ מ50 ל100.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים