נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2020, 22:13

Uncle Pey'j כתב:אבל מותר לסוני לשווק נפח כזה כ-2TB? זה נשמע כאילו יש כאן פתח לתביעה צרכנית אם הם ישווקו את זה כ-2TB כשבעצם אנחנו מקבלים 1.65,זה כבר לא פשוט נוסחא שונה לחישוב נפח,זה פשוט לא נכון.

אי אפשר לשווק את זה כ-2TB. הגדלים שמשווקים הם לא בדיוק כנים, כי TB או GB זה מדד מבוסס בסיס 10, כמו שבני אדם סופרים, בזמן שמחשבים/קונסולות רואים אכסון על בסיס 2 ולכן המספרים הסופיים שונים. הסטנדרט תעשיה שה-EEEC החליט עליו בסוף שנות ה-90 הוא שבצד השיווקי מותר לפרסם דיסקים (HDD או SSD או כרטיסי זיכרון וכו', כל רכיב של אכסון) על בסיס 10, כלומר GB וכו' אבל במערכות הפעלה וזה כולל גם את חלונות וגם קונסולות רואים את הנפח על בסיס 2, כלומר GiB או TiB. זאת הסיבה שהמספר שרואים כשפותחים את הקונסולה או המחשב ומסתכלים כמה מקום פנוי יש, המספר תמיד נמוך יותר. נניח דוגמה 1TB זה 931GiB, זאת הסיבה שכשדיסק טוען שהוא 1TB עדין תראו אותו בחלונות כ-931GiB. על גבי זה כמובן יש דברים כמו OS וכו' שתופסים מקום, אבל הבסיס הוא תמיד קטן יותר כי המספר המפורסם הוא סוג של שקר שיווקי.

זה אומר ששיווקית, הדיסק של הפס5 צריך להיות מפורסם כ-825GB או במקרה של SKU גדול עם פי 2 נפח כ-1.65TB. בעצם יותר נכון להגיד שהם אמורים לפרסם אותו כ-1.69TB אבל אנחנו כבר צוללים כאן עמוק יותר ממה שלאנשים פה כנראה אכפת. כך או כך, 2TB הם לא יכולים לקרא לו או שזה פרסום שווא. הם יצטרכו לקרא לו במקרה הכי אופטימי 1.7TB אני משער. זה שאמזון פרסמו SKU כזה, אני משער שזה על דעת עצמם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2020, 22:25

יש איזו "דליפת" פורצ'ן לגבי כמה דברים שילכו מחר, כמובן שזה עם גרגר מלח:
ספויילר: הצג
- הורייזן נקרא the new dawn, האירוע יפתח איתו בדמו של 8 דק' והוא יוצא בחורף 2021.
- יהיה דמו של GT7, הוא ללא תאריך יציאה כרגע.
- יהיה טריילר סינמטי של FF16, הוא הולך להיות "קודם על פס5".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2020, 22:49

סתם מבאס דליפות בשלב הזה, מקווה שכרגע אלו סתם הנפצות שנבוא נקיים לאירוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2020, 22:55

bling כתב:סתם מבאס דליפות בשלב הזה, מקווה שכרגע אלו סתם הנפצות שנבוא נקיים לאירוע.

אתה יודע מה, בגלל שהאירוע מחר, אני מעביר את הדליפות (אם אלה באמת דליפות לטאג ספויילר ושכולם יעשו גם ככה. נשאיר את האירוע נקי למי שרוצה להגיע אליו כך :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 10 יוני 2020, 23:09

לא קראתי את הספויילר ליתר ביטחון, אבל בגדול יש "דליפה" ב 4chen כל שני וחמישי בערך, 99% מהזמן זה חארטה ואין שום דרך לדעת מתי זה לא, רק בדיעבד. זה פורום אנונימי, כל אחד יכול לכתוב שם, זה לא resetera שהמנהלים עושים בדיקות רקע ובדיקות דם לפני שהם מאשרים לפרסם מידע מהסוג הזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 יוני 2020, 23:44

Hellblade 2 על אנריל 5! :) אושר על ידי ג'ייסון רונלד בפוסט ארוך ומסכם נכון לעכשיו על ה-XSX:
https://news.xbox.com/en-us/2020/06/10/everything-you-need-to-know-about-the-future-of-xbox/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2020, 23:51

איך לא יצאו עם זה לפני שבועיים...
אבל מגניב! זה בטח יהיה אחד הראשונים שיצאו עם המנוע הזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 00:01

מפגרים שהם לא יצאו עם זה יום אחרי התצוגה של UE5. אבל ביננו, איך ש-MS התיחסו לזה ואיך שסוויני דבר על UE5 בלי שהוא הוציא מילא אחת על ה-XSX כבר חודש שלם, כנראה ש-MS וסוויני לא באמת יכלו לדבר על UE5 וה-XSX עד היום. בול 4 שבועות מהדמו, אני משער שזאת הייתה תקופת ההסכם? עכשיו אולי פתאום נשמע את סוויני אשכרה אומר את המילה XSX.

אגב, MS כן אומרים עכשיו במפורש "הקונסולה הכי חזקה", אני משער שהם עושים DAMAGE CONTROL לקראת התצוגה של סוני מחר?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 00:05

מתחמם... איזה כיף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 00:11

Laskin כתב:מתחמם... איזה כיף :)

אחרי שתיקה ארוכה, מתחילה הרגשה של מלחמה, באמת איזה כיף :)

MS נכנסת למגננה לקראת מחר, HB2 כן רץ על UE5, מחר נראה משחקים אשכרה רצים על הדור הבא והמון הכרזות על משחקים חדשים... פאן פאן פאן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 00:22

לי נשמע לגמרי שמייקרוסופט לא יכלה לדבר על זה פשוט, עם כמה שיש פה הסכם בלעדיות הזוי אבל אין שום הסבר רציונלי אחר לעניין, אשכרה זה הסכם בלעדיות הזוי לדמו טכני שעכשיו כבר פחות רלוונטי יום לפני התצוגה של הפס5.

זה עשה את שלו ונתן לסוני אחלה PR לתקופה הזו עד שהפס5 תוצג, מחר מן הסתם כל העניין סביב אנריל לא יעניין אף אחד, את האמת כבר עכשיו לאף אחד לא אכפת במיוחד כי כולנו בהייפ ובציפייה לאירוע של סוני, שיח סביב טק דמו רגע לפני שמקבלים חשיפת דור הבא אמיתית מרגיש עכשיו תפל וחסר טעם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2020, 00:28

כאילו שההייפ שלי מהאירוע מחר לא מספיק בשמיים עכשיו גם קילי מענה אותי:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 00:30

כן, אני פשוט רוצה לראות כבר איך הורייזן נראה. יש לי הרגשה מוזרה שרוב מה שסוני תציג לא בדיוק יהיה כוס התה שלי, ביחוד שאני עם צוות פלייסטיישן בעיקר בגלל סנטה מוניקה ונוטי דוג והסיכוי לראות משהו מנוטידוג הוא ממש אפסי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 07:22

אתה עם צוות פלייסטיישן הפעם יותר בגלל שגם ככה יש לך מחשב שיריץ כל מה שיש למיקרוסופט הרבה יותר טוב, וגם כי יש לך בקלוג של משחקים שקנית לפס4 :)
עד שתסיים אותם כבר תראה את המשחקים של סנטה מוניקה ונוטי דוג ;)

אגב, הבנתי שמתחו את התצוגה לשעתיים, אבל אני לא יודע אם זה לא כולל ראיונות של אחרי התצוגה העיקרית או לא... בכל מקרה הסטרים יהיה שעתיים, מ23:00 עד 01:00 שעון ישראל.
ולמחרת ארז כבר ייתן את הביקורת שלו על TLOU2, כמו כל האינטרנט... האמת שזה מרגש אותי לא הרבה פחות מהאירוע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 07:32

כמו שפייג׳ אמר בנושא של הפס4, זה נשמע שה controversy של הספוילרים קיים רק אצל הגיימרים שנחשפו אליהם כי המילה שרצה כרגע אצל העיתונאים זה שמדובר במאסטרפיס. יש הרבה הייפ שם.

איזה סופ״ש טוב מחכה לאוהבי סוני עם החשיפה של הפס5 וכל ההתלהבות שתהיה כלפי שירת הברבור של הפס4 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 07:58

אגב מתרוצצת לה תמונה של המשחק הבא של WB מונטריאול, וכמובן שזה משחק באטמן חדש, אבל חדשות לא טובות (אם כי צפויות ביותר):
הוא גם לפס4, אז לא לצפות למשהו מפוצץ ראשים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2020, 09:07

אני גם ראיתי את התמונה לאסקין אבל אני חייב לפקפק באמינות שלה,בשעות הקרובות כנראה יהיו טונות של מידע שיקרי ברשת ויש מצב שזה עוד טיפה בים הזיופים של הימים האחרונים.
אבל כן,אני לגמרי חושב שבאטמן יהיה משחק מולטיפלטפורם.
אגב,נראה שcod לא ייחשף באירוע של סוני אלא שבוע הבא בנפרד,אז כבר נדפק לי הימור אחד ): אבל מצד שני,יותר זמן למשחקים אחרים.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2020, 09:10

קרוס ג'ן זה צפוי ולא מעניין. אם אתה רוצה חוויה של דור חדש בשנתיים הקרובות, תקבל אותה רק בבלעדיים של ה PS5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 13:06

אני משער שזה סוג של דור הבא?

והמלחין של הורייזן 1, אני משער שאנחנו 10000% רואים את 2 היום:

ואולי גם GT כי ימאוצ'י צייץ:

ולקילי יש PRE-SHOW ו-POST-SHOW היום לתצוגה של סוני, אולי יהיה שם משהו:

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2020, 13:24

גם סנטה מוניקה, אם רוצים לפרש את זה כאישור -

אגב, מעניין אם נראה היום את המשחק ההוא project awakening, הוא אמנם הוכרז לפס4 אבל נראה בזמנו כמו משהו שיכול בכיף להיות הגרסת דור הבא של משחק קרוס ג'ן, במיוחד בהתחשב שהוא גם אמור להיות עולם פתוח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 13:39

הobserver זה אותו משחק עם עוד אפקטים... לא הייתי מחשיב כדור הבא.
לגבי סנטה מוניקה - אני סקפטי שנראה משהו מהם אבל אולי יש להם משחק חוץ מGOW2, משום מה... או שסתם יתנו טיזר קטנטן.
אני דווקא הייתי מעדיף שלא יראו אותו, כולנו יודעים שהם עובדים עליו, תנו לנו ממה להתרגש בעוד שנה, כשהוא יהיה בשלב מתקדם יותר.
אין לי ספק לגבי גרילה, רק מקווה שזו תהיה תצוגה רצינית ולא כמה שניות בודדות.
גם לגבי פוליפוני לא נראה לי שיש ספק, הם לא סיפקו את הסחורה בדור הנכחי, אני מאוד מקווה שיש להם משהו גדול להשקה, הם יכולים להשתמש במודלים של המשחק הנכחי, רק השלבים עצמם צריכים מתיחת פנים רצינית ורצוי גם שלבים מקוריים ולא רק מסלולים אמיתיים ״משעממים״ (מבחינת עיצוב), וכמובן מערכת תאורה וצל נורמלית, עם RT.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 13:42

אני לא חושב שפליפוני יהיו שם בהשקה. GT SPORTS לקח להם 4 שנים והיה מדובר בחצי דמו עם שבריר תוכן ממשחק GT אמיתי, ההשקה היא רק 3 שנים מהיציאה של GT SPORTS ואת רוב ה-3 שנים הללו פליפוני בזבזו על לתמוך ב-GT SPORTS. אני יותר חושב לכיוון דמו טכני של RT עם GT, משחק ממש מלא כמו GT7 אני לא חושב שנקבל גם ב-2021.

בנוגע לסנטה מוניקה, הכל יכול להיות איתם. הגיוני מאוד להראות טיזר ל-GOW2, גם הגיוני שהם יהיו שם בצורה של עזרה טכנית לאולפן אחר כי סנטה מוניקה הרבה פעמים עוזרים לחברות אחרות להרים בלעדיים לפס, נניח that game company ו-FLOWER.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 14:08

שוב, כל מה שהם צריכים לעשות כדי להביא את GT7 זה תפריטים חדשים ושלבים חדשים, כל השאר יכול לעבור 99% כמו שהוא, מלבד התאורה שתעבור להיות RT.
אף אחד לא מצפה מהם לעשות משהו שהוא לא סימולטור עם אותם שלבים בערך, כי זה מה שהקהילה רוצה - סימולטור עם מסלולים אמיתיים. הם לא צריכים לעשות את לאגונה סקה מחדש, השלב קיים, והוא נראה מאוד דומה למסלול האמיתי. רק שלבים שקיימים ברחובות הערים בעולם יכולים לקבל מתיחה רצינית ואת זה כדאי שיעשו אם הם רוצים להרשים מישהו.
כנ״ל המכוניות - לא צריך לעשות אותן מחדש, ויש להם כרגע המון מכוניות ברמת הפירוט הגבוהה שבהחלט יעברו יפה גם בדור הבא.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יכול להביא שינוי רציני זה מערכת נזק, אבל אני כבר הפסקתי לקוות שזה יגיע במשחקי סימולציה של מירוצי מכוניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 14:12

לא הבנתי, אז אתה רוצה פורט של GT SPORTS שמודבק עליו השם GT7? זה יהיה מביך ברמות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 14:40

זה בערך מה שכל GT היה מאז ומתמיד. יש את אותם השלבים כיום כמו לפני 15 שנה בערך, אותן מכוניות, כמובן שתמיד שודרגו וגם הפעם ישדרגו ויוסיפו עוד כמה שטויות פה ושם, אבל אם המשחק הזה יהיה עם כפול מהתוכן שGT:S הושק איתו (וכבר כיום יש שם כפול אז מתבקש), וכפול מהשלבים שהיו לו בהשקה (וזה מה שיש היום), ואפס זמני טעינה שזה בעצם הדבר הכי מעצבן בGT מאז ומתמיד, ותאורה והשתקפויות RT, אולי יותר מכוניות במקביל על המסלול וקצת יותר מירוצי ראלי...
זו סימולציה שגם ככה הגיע למצב כמעט אחד לאחד המציאות (שוב, מלבד הנזק), אין המון מה לשנות, אלא אם אתה יוצא מהמשבצת של המציאות וממציא שלבים חדשים, שזה מגניב והכל, אבל לא באמת מה שהשחקנים רוצים, הם רוצים עוד מאותו הדבר וזה מה שיקבלו.
הסיבה שGT:S קיבל ציונים צוננים זה שהוא היה יחסית דל בתוכן לעומת משחקים קודמים. זה לא יקרה הפעם, כי כבר יש להם תוכן רב שצריך לעבר מתיחת פנים קלה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים