Laskin כתב:אני חושב שמיקרוסופט הייתה יכולה להחזיר את המותג ליוקרה שלו אם היילו אינפיניט היה בלעדי לדור הבא ולא היה יוצא למחשב... יש המון מעריצי היילו בעולם ולדעתי המשחק הבא הולך להחזיר אותם לחזק לעולם שלהם, ולהביא עוד הרבה מעריצים חדשים.
הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:אני לא העליתי את ההשוואה, הגבתי להערה של סווים על נטפליקס...
ואם אתה משווה לגיימינג אז תראה, נגיד ויהיו להם 40 מליון - כמה כל מנוי משלם? הם הרי מחלקים מנויים חודשיים בדולר על ימין ושמאל, אז ההנחה שכולם משלמים מחיר מלא לא ממש נכונה, ודבר נוסף - כמה הם משלמים עבור המשחקים שלהם שם? כמה שילמו לרןקסטאר עבור gta? כמה לאינדיז? כמה למשחקים אחרים? אנחנו לא יודעים את זה וצריך לקחת את זה בחשבון. עד שלא נדע יותר על ההוצאות - לא נוכל לדעת את התשובה, של אם ומתי זה יהיה רווחי וכמה.
swym כתב:Laskin כתב:הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.
הם צריכים את הקונסולה בעיקר בשביל נוכחות רצינית בסלון הביתי, מה שמאפשר להם לנהל פלטפורמת הפצה שמכניסה להם המון כסף (צד ג' פחות סופרים את החנות שלהם על הPC).
אבל מודל של מנוי זה מאד רווחי בלונג ראן (תשאל את נטפליקס...) כי יותר קל פסיכולוגית להשאיר מנוי כזה פועל, ואין מניעה לשלב את זה עם הכנסות מאפיקים נוספים.
Stick כתב:מעניין איך זה יעבוד. יש סיפור מצחיק על הפורט PC של דארק סולס 2, שהיה הפורט האמיתי הראשון שFS עשו כמו שצריך (את דארק סולס 1 הם עשו לאחר היציאה ובלי באמת לעשות משהו, וזה עד היום אחד מהפורטים הכי מזעזעים שנעשו אי פעם שרץ באופן נעול בהגדרות קונסולה כולל רזולוציה ונפילות FPS).
המשחק כמובן נבנה קודם כל לקונסולות, ורץ ב30FPS. כשFS עשו את הפורט הם באמת עשו עבודה לא רעה, הגדרות גרפיות חדשות, רזולוציה פתוחה, וכמובן 60FPS. הבעיה? הם לא שמו לב שבגלל קצב הפריימים הכפול הנשקים נשברים פי 2 יותר מהר!
כאילו, אני זוכר שהתחילו לשים לב לזה באינטרנט שנשקים נשברים מהר יותר בPC איכשהו, ואז כשגילו שזה קורה רק במצב 60FPS זה היה אדיר. כמובן שזה תוקן מהר מאוד אחרי זה, אבל הנקודה היא שזה כן הצריך מגע אדם מצד FS כדי לעבוד. אני יודע על עוד דוגמאות של משחקי קונסולות שהפיזיקה שלהם או דברים כאלו מתחלילם להתחרבש כשמריצים אותם באימולטור בקצב פריימים גבוהה.
Uncle Pey'j כתב:אני ממש מקווה שהשיטה שלהם לא כוללת איזשהו מנגנון החלקת תנועה שמוסיף פריימים באופן מלאכותי כמו מה שקיים בהרבה טלוויזיות ויוצר את המצב ״אופרת סבון״ הידוע לשמצה. לגבי הHDR,יש להם אומנם פיתרון ברמת המערכת כן,אבל הם עדיין צריכים אישור מהמפתחת כדי להטמיע אותו במשחק.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:אני ממש מקווה שהשיטה שלהם לא כוללת איזשהו מנגנון החלקת תנועה שמוסיף פריימים באופן מלאכותי כמו מה שקיים בהרבה טלוויזיות ויוצר את המצב ״אופרת סבון״ הידוע לשמצה. לגבי הHDR,יש להם אומנם פיתרון ברמת המערכת כן,אבל הם עדיין צריכים אישור מהמפתחת כדי להטמיע אותו במשחק.
זה לא מנגנון החלקה, זה 60fps טבעי. כל השיטות אנטרפולציה האלה נוראיות
על פי מה שאני יודע הפיתרון hdr הוא ברמת הos ולא צריך כלום מהמשחק המקורי, לא אישור ולא עבודה טכנית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים