PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2020, 10:38

באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 יוני 2020, 11:06

וואו לאסקין,עלית פה על משהו רציני..תנסה לסחוט אותו בטוויטר שתפרסם את זה בEra אם הפרויקט הבא שלו לא יהיה ג׳ק ודקסטר (:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 12:03

Klayman כתב:באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.

להגנתו, הוא כן השתמש במילה בעבר ולא התבייש בזה בכלל, שוב ושוב לאורך הקריירה שלו.
פשוט עכשיו כשהוא בשיא, ולקראת תחילת עבודה מול HBO - הוא כנראה החליט להצניע את זה ולייצר לעצמו מעט דמות של קורבן ולא ה"אגרסור" בקונפליקט.
הבחור מחושב, אין ספק.

פייג', אני לא בקטע של לחרבן לו את הקריירה, אני עדיין מאוד נהנה מהיצירות שלו, ומקווה לשקוע באחרונה בסופ"ש הקרוב :)
אבל אם יחליט שהוא יוצא כנגד ישראל ובעד הפלסטינים באיזה נושא מובהק שיעצבן אותי - מי יודע... :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 12:05

כן, אני ממש בטוח שזעם של 100 אנשים ב-ERA יפיל לניל את הקריירה. ממש משנה ל-99.99999% מה-16 מליון אנשים שקנו את TLOU שניל ישראלי, מתנחל או כל דבר אחר. חוץ מזה הוא לא בדיוק ימני, ניל איש שמאל, אז מי הולך להאשים אותו על זה שהוא נולד במקום מסויים? אני בספק אם זה יתפוס.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 12:09

זה לא מה שיפיל אותו, ההורים שלו ודעותיהם החזקות בעד ישראל, נגד הפלסטינים ולטובת טראמפ - זה כן יכול להפיל אותו... עם דגש על החלק של "לטובת טראמפ", כיום.
היי, אם פיטרו כדורגלן מפורסם (שאני לא הכרתי אגב) בגלל משהו ש*אשתו* פירסמה באינסטאגרם שלה - זה לא מאוד דמיוני שמידע כזה יסבך אותו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2020, 12:24

Laskin כתב:
Klayman כתב:באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.

להגנתו, הוא כן השתמש במילה בעבר ולא התבייש בזה בכלל, שוב ושוב לאורך הקריירה שלו.
פשוט עכשיו כשהוא בשיא, ולקראת תחילת עבודה מול HBO - הוא כנראה החליט להצניע את זה ולייצר לעצמו מעט דמות של קורבן ולא ה"אגרסור" בקונפליקט.
הבחור מחושב, אין ספק.

פייג', אני לא בקטע של לחרבן לו את הקריירה, אני עדיין מאוד נהנה מהיצירות שלו, ומקווה לשקוע באחרונה בסופ"ש הקרוב :)
אבל אם יחליט שהוא יוצא כנגד ישראל ובעד הפלסטינים באיזה נושא מובהק שיעצבן אותי - מי יודע... :D

אתה קורא לזה "מחושב", אני קורא לזה צבוע :). זה לא באמת מטריד אותי עד כדי כך, שיהיה ברור, סתם מצחיקה אותי הצביעות. זה שאני מחבב את המשחקים שלהם, לא נותן לו פס אצלי (וזה גם לא ימנע ממני לשחק את המשחקים שלהם, גם אם הוא היה קורא לישראל "מדינת השיקוץ הגדולה", לצרוך העניין). פשוט תהיה אמיתי גבר.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 12:34

תשמע, אם זה באמת יכול לפגוע לו בקריירה - מי אני שאשפוט מהצד... אז שימשיך לענות לשאלות בצורה מתוחכמת/מתחכמת שתעזור לו, זו "צביעות" שיש מאחוריה הגיון, הוא קודם כל צריך לחשוב על עצמו והחיים שלו ושל משפחתו ואני לא חושב שזה נורא.
אבל אם הוא היה יוזם איזה פוסט נגד "טיהור אתני בעזה" או משהו כזה, והיה מציג את עצמו כחלק מהם כי גדל ב"גדה המערבית" - אז זה כבר משהו אחר.
יש גם יוצרים אחרים שכן יוצאים בפוסטים כאלה שאני מעריך את היצירה שלהם, ואם זה מתוך בורות מוחלטת - ניחא. אבל אם אני מרגיש שהם כן יודעים טוב יותר ופשוט מדובר באידאולוגיה מרושעת (לדוגמא - רוג'ר ווטרס) - אז אני בהחלט אשתדל להחרים, גם אם אני מאוד אוהב את העבודות שלהם, או לכל הפחות אחכה למחיר בריצפה, יד 2 או משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 12:52

Laskin כתב:זה לא מה שיפיל אותו, ההורים שלו ודעותיהם החזקות בעד ישראל, נגד הפלסטינים ולטובת טראמפ - זה כן יכול להפיל אותו... עם דגש על החלק של "לטובת טראמפ", כיום.
היי, אם פיטרו כדורגלן מפורסם (שאני לא הכרתי אגב) בגלל משהו ש*אשתו* פירסמה באינסטאגרם שלה - זה לא מאוד דמיוני שמידע כזה יסבך אותו.

אני לא רואה מצב בעולם שזה קורה, שמישהו יחזיק את ניל דרוקמן על דיעה של ההורים הפנסיונרים שלו. כלומר יהיה הקהל ERA הסופר מצומצם, אבל זה לא יזיז לתעשיה את הביצה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 13:00

אני באמת לא יודע... אם היית רואה את הפוסטים שם - זה די קיצוני :)
בכל אופן ה"תחקיר" שלי רק גרם לי לחשוב שיש לו עוד תקווה, ואולי בכלל הכל הצגה ובעצם הוא מתנחל בנשמה :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 13:03

ניל לא צריך תקווה, הוא עושה משחקים חבל על הזמן ויודע להעביר מה שהוא רוצה להעביר עם ניואנסים, כמו שצריך, בלי להכות אותך על הראש בשיט.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 יוני 2020, 15:19

למרות שאני נהנה, נראה לי מתקרב לנושא PP מאשר לנושא פה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2020, 17:34

Laskin כתב:תשמע, אם זה באמת יכול לפגוע לו בקריירה - מי אני שאשפוט מהצד... אז שימשיך לענות לשאלות בצורה מתוחכמת/מתחכמת שתעזור לו, זו "צביעות" שיש מאחוריה הגיון, הוא קודם כל צריך לחשוב על עצמו והחיים שלו ושל משפחתו ואני לא חושב שזה נורא.
אבל אם הוא היה יוזם איזה פוסט נגד "טיהור אתני בעזה" או משהו כזה, והיה מציג את עצמו כחלק מהם כי גדל ב"גדה המערבית" - אז זה כבר משהו אחר.
יש גם יוצרים אחרים שכן יוצאים בפוסטים כאלה שאני מעריך את היצירה שלהם, ואם זה מתוך בורות מוחלטת - ניחא. אבל אם אני מרגיש שהם כן יודעים טוב יותר ופשוט מדובר באידאולוגיה מרושעת (לדוגמא - רוג'ר ווטרס) - אז אני בהחלט אשתדל להחרים, גם אם אני מאוד אוהב את העבודות שלהם, או לכל הפחות אחכה למחיר בריצפה, יד 2 או משהו.

כן ברור. כי כל מי שרק נולד בישראל הוא אוטומטית מוקצה מחמת המיאוס בהוליווד וכלל תעשיית הבידור. צודק. בכלל אין שם אנשים חזקים מאוד שהם ישראלים לשעבר.
תכף תגיד לי שהוא היה צריך להתנצר כדי לקבל את התפקיד בנוטי דוג.
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 15 יוני 2020, 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2020, 17:41

זה בבירור משהו שהכתב רשם על דעת עצמו, ואם כבר אז הדבר האחרון שמחלקת PR תעשה זה תדרוש מעיתונאי לשנות תוכן של כתבה - למעשה יש יותר סיכוי למצב ההפוך: שמחלקת PR תאסור באופן מוחלט על עובד לדרוש תקן דבר כזה גם אם הוא מעוניין בכך. הדבר האחרון שהם צריכים זה שהדיון יוסט מהמשחק עצמו לקונפליקט הישראלי-פלסטיני...

אבל בתכלס כן, שני העמודים האחרונים הם בהחלט בתחום הPP עוד מאז הציוץ של שרייר לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2020, 17:44

איזה כיף להגיד שזה ''בבירור'' משהו בלי שיש לך מידע שאכן כך הדבר :). גם אני לא באמת יודע מה קרה, ולכן סייגתי ורשמתי שיכול להיות. כל שאר מה שכתבתי היה מבוסס על ההערכה שהוא אמר שנולד ''בגדה המערבית''.

אבל בסדר, כבר התרגלתי לאנשים שלא יודעים לסייג את עצמם ולהודות שהם לא יודעים הכל כאן. :)
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2020, 18:15

לא צריך להיות גאון גדול בעיתונות בשביל לדעת שמה שלא מופיע במרכאות של ציטוט הוא לא ציטוט, אלא משהו שהכתב ניסח בעצמו (או לקח מחומר רקע שקיבל).
ובמקרה הספציפי הזה, אוריינות חיפוש בסיסית באינטרנט מגלה שאותה נקודה בדיוק הועלתה כבר בכתבה בהוליווד ריפורטר, רק ששם מצוין בפרוש שניל נולד בישראל וגדל בגדה המערבית. אני מניח ש"אם היה מפריע לו, היה מבקש לשנות", לא? סמיילי סמיילי לא יודעים לסייג סמיילי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2020, 18:22

כן, אני משער שאם היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. כלומר, אם זה היה עד כדי כך חשוב לו. כמות המלל שבמרכאות היא קטנה מאוד בכתבה של gq, זה אומר שאת הכל המציא הכתב?
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2020, 09:27

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 16 יוני 2020, 19:50

יש לי הזדמנות להביא מחר את TLOU2. בתור אחד שלא קרא שום ספויילר ולא קרא/שמע שום ביקורת, הבנתי שהספויילרים הכעיסו הרבה אנשים. האם המשחק המלא יותר נורמלי? האנשים שכעסו פחות כועסים או יותר כועסים? האם זה באמת משחק woke ו SJW על סטרואידים או שהמסקנות מהספויילרים היו שגויות? אם המשחק יותר מתון והספויילרים פשוט הוצאו מהקשרם זה יהיה מעולה עבורי כי אני אשמח לשחק כמה שיותר מהר. אם זה אכן משחק שבאמת דוחף את האג'נדה בתוך הגרון באופן אגרסיבי אני כנראה אחכה שחבר יסיים ואקנה אותו ממנו מיד אחר כך.

אז מה אומרים? יש למישהו מושג?
לא מאמין שנוטי דוג הביאו אותי למצב הזה. שילכו קיבינימאט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2020, 20:04

אתה ממהר להגיע למסקנות בגלל כמה אנשים בפורומים אחרים שקראו או ראו קטעים מאוד ספציפיים וללא קונטקסט.
דווקא אני שומע הרבה דברים מהכתבים הכי שמאלנים במקצוע שהם לא אהבו את העלילה, אז יכול להיות שההדלפות עדו להפ הפוך על הפוך. בכל אופן שום מבקר לא דיבר ממש על העלילה כי אסור להם לדבר על שום דבר שקורה אחרי אמצע המשחק בערך, אז אתה לא תדע עד שתשחק או עד שמישהו יהרוס לך את החוויה.
בכל אופן לפי 99% מהביקורות - למרות חורים בעלילה והחלטות של הדמויות שהם לא אהבו - מכנים אותו יצירת מופת, והוא אמור להיות משחק עוצמתי מאוד, תעשה עם זה מה שתרצה, אני לא חושב שזה יזיז למישהו אם אתה ועוד 50 או 50 אלף איש תקנו או תקבלו אותו מחבר בתור מחאה :)
אני אחד הכי פחות סבלניים פה כלפי תרבות הSJW ואני לשנייה לא שוקל להחרים יצירת מופת במדיה האהובה עליי בגלל זה. אם יש בו מסר ממש גרוע - אז באסה, אבל אני מגיע לשחק כדי להנות ואין לי ספק שב-95% מהזמן אני אהנה בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2020, 21:34

כולה סיפור במשחק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 16 יוני 2020, 21:45

יצירת מופת או לא יש דברים שכבר לא עוברים לי בגרון.

תמונה

קיבלתי את הכובע הזה בדואר אחרי תרומה לקמפיין של טראמפ לפני כמה שנים (באופן רשמי דרך איביי).
אחלה כובע :D

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 16 יוני 2020, 22:17

סתם משתף אותכם בהתלבטות קשה של גיימר תקציבי :)
חשבתי להזמין את the last of us 2 היום וראיתי שבאותו מחיר אני יכול לקחת את ספיידרמן, days gone, uncharted 4 ורזידנט איוול 7...
בכולם תכננתי לשחק, התלבטות קשה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2020, 22:21

קח את ארבעת המשחקים. עד שתסיים אותם, תוכל לרכוש את tlou2 במחיר של כחמישים אחוז. (בחישוב של כשלושה חודשים לארבעתם, במידה ואתה משלב את זמן המשחק עם עבודה וסדר יום).
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 יוני 2020, 22:23

מה ההתלבטות? המשחק לא בורח לשום מקום, לך על מה שזול ועד שתסיים עם המשחקים שאתה רוצה TLOU2 כבר ירד במחיר. אלא אם ממש בא לך עליו ספציפית עכשיו כמובן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2020, 10:14

מישהו יודע באיזו שעה יהיה ניתן לשחק בTLOU2 מחר? בחצות שעון ארה"ב, או רק בבוקר שלהם?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים