Klayman כתב:באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.
Laskin כתב:Klayman כתב:באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.
להגנתו, הוא כן השתמש במילה בעבר ולא התבייש בזה בכלל, שוב ושוב לאורך הקריירה שלו.
פשוט עכשיו כשהוא בשיא, ולקראת תחילת עבודה מול HBO - הוא כנראה החליט להצניע את זה ולייצר לעצמו מעט דמות של קורבן ולא ה"אגרסור" בקונפליקט.
הבחור מחושב, אין ספק.
פייג', אני לא בקטע של לחרבן לו את הקריירה, אני עדיין מאוד נהנה מהיצירות שלו, ומקווה לשקוע באחרונה בסופ"ש הקרוב![]()
אבל אם יחליט שהוא יוצא כנגד ישראל ובעד הפלסטינים באיזה נושא מובהק שיעצבן אותי - מי יודע...
Laskin כתב:זה לא מה שיפיל אותו, ההורים שלו ודעותיהם החזקות בעד ישראל, נגד הפלסטינים ולטובת טראמפ - זה כן יכול להפיל אותו... עם דגש על החלק של "לטובת טראמפ", כיום.
היי, אם פיטרו כדורגלן מפורסם (שאני לא הכרתי אגב) בגלל משהו ש*אשתו* פירסמה באינסטאגרם שלה - זה לא מאוד דמיוני שמידע כזה יסבך אותו.
Laskin כתב:תשמע, אם זה באמת יכול לפגוע לו בקריירה - מי אני שאשפוט מהצד... אז שימשיך לענות לשאלות בצורה מתוחכמת/מתחכמת שתעזור לו, זו "צביעות" שיש מאחוריה הגיון, הוא קודם כל צריך לחשוב על עצמו והחיים שלו ושל משפחתו ואני לא חושב שזה נורא.
אבל אם הוא היה יוזם איזה פוסט נגד "טיהור אתני בעזה" או משהו כזה, והיה מציג את עצמו כחלק מהם כי גדל ב"גדה המערבית" - אז זה כבר משהו אחר.
יש גם יוצרים אחרים שכן יוצאים בפוסטים כאלה שאני מעריך את היצירה שלהם, ואם זה מתוך בורות מוחלטת - ניחא. אבל אם אני מרגיש שהם כן יודעים טוב יותר ופשוט מדובר באידאולוגיה מרושעת (לדוגמא - רוג'ר ווטרס) - אז אני בהחלט אשתדל להחרים, גם אם אני מאוד אוהב את העבודות שלהם, או לכל הפחות אחכה למחיר בריצפה, יד 2 או משהו.
Klayman כתב:באותה מידה יכל להגיד פשוט "ישראל". תמיד יכול להיות שהכתב רשם את זה על דעת עצמו, אבל מחלקות pr ומרואיינים סורקים את הכתבות הללו טוב מאוד, בטח גם אחרי הפרסום. אם זה היה מפריע לו, היה מבקש לשנות. עובדה שלא ביקש. וזה גם רשום שם בקטע של "הוא גדל בגדה המערבית, כך שאלימות הייתה חלק מילדותו". בקיצור, הוא ידע בדיוק מה הוא אומר. שיהיה לו בכיף וזה, אבל פתאום לרשום "ישראל" ולהתלהב מביקורת בעברית, נראה לי צבוע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים