ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

MagmaJet
Trainee

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי MagmaJet » 28 יולי 2013, 22:20

omerkot כתב:לגבי האמינות של הקונסולות של נינטנדו... לא הייתי חותם על זה.
היה לי DS LITE שהיה החומרה הכי דפוקה שראיתי בחיים שלי. פיקסלים שרופים בשני המסכים, ציר שבור, כפתור B מתפקד בקושי וDPAD עם גומי שנקרע בכלום זמן.
מכרתי אותו לאיזה ילד ב200 שקל ולמרות שסיפרתי לו על כל הבעיות מראש, נתתי לו משחק ישן בחינם וגם הבאתי את המכשיר אליו, עדיין הרגשתי ממש רע על הילד שקנה אותו.

מתי קנית את זה?
זה ידוע שיש בעיות כאלה בהשקה.. אחד הידועים זה שיחידות ראשונות של 3DS "שרטו" את המסך העליון כשהן היו סגורות
תמונה

לפחות עשית מעשה יפה שסיפרת לו את האמת לא כמו רוב המוכרים שמספרים שקרים..
כשחיפשתי ווי לבן דוד שלי אז שאלתי מוכר והמוכר טרח לציין שהוא שם צ'יפ מיוחד שיריץ משחקי גיימקיוב. :roll:
אז ויתרתי

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 יולי 2013, 06:25

נינטנדו צריכה לשפר את ה3DS למשוך עוד קונים ,אני כן חושב שזה יקרה
מתי ? אין לי מושג

אבל הרבה יצרניות לאורך השנים עשו שינוים בקונסולות שלהן ,חלק לטובה חלק לרעה ,אבל שינוים היו

היו גם שינוים גדולים ,כמו הדול שוק לדוגמה בPS1

ואני לא חושב שנינטנדו תחכה לשיפורים בויטה עד שתצא 3DS משופרת

למעשה עם זה לא יוכרז בקרוב אני יחפש משומשת בזול ,אני מעדיף 3DS XL ,אבל יכול ליסתפק ב3DS רגיל עם אני ימצא זול מספיק

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 28 יולי 2013, 22:38

לי היה בלייט פיקסל שרוף שתיקן את עצמו אחרי חודש, ציר שנשבר וכפתור L שהפסיק לעבוד.
לאיזה חבר גם נשבר הציר במכשיר שלו ואחרי שנה המסך העליון הפסיק לפעול.
אבל סך הכל אחלה קונסולה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יולי 2013, 22:39

Blue&Black כתב:היי רציתי להתייעץ קצת.
עבדתי קצת חודש שעבר ויש לי כסף, אני מתלבט אם לקנות את קונסולת הWII U. יש לי 360 וps3 אבל מאז הGAMEBOY COLOUR לא היה לי קונסולת נינטנדו, לא שיחקתי במריו מאז השחקים הניידים הישנים האלה וממש אהבתי את זה ואת דונקי קונג הישן, עד היום אני חולה על פלטפורמה ונראה לי שנינטנדו הכי שולטים בתחום הזה, חשבתי כבר לטעום בדור הנוכחי מכל העולמות. הקטע זה שכמעט אין משחקים למכשיר הזה אבל הבנתי שהוא מריץ משחקי WII אז אולי אני אעשה השלמת פערים כמו מריו גלאקסי וDONKEY KONG COUNTRY RETURNS ששמעתי שהם מעולים.
מה אתם אומרים?

אם אתה רוצה להשלים פערים עם משחקי WII, אז למען האמת, אני חושב שכדאי לך לקנות WII.

אתה יכול לקנות אחת משומשת בגרושים, או אחת חדשה בסביבות ה600 שקל.
ככה גם יכול להשאר לך כסף, בשביל החסכון לקונסולות הדור הבא :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 יולי 2013, 08:38

DrKeo כתב:אם לWIIU היה מגיע הכל והיא הייתה בכוח של הפס4 והONE אז וואללה, אולי עוד היה לה סיכוי. כלומר הכל מגיע לשם והבחירה היא בין מריו/זלדה/מטרויד לבין היילו/גירס/פורצה לבין אנצ'רטד/GOW/GT? כן, למה לא, אולי אנשים כמוני אפילו היו בוחרים בה כקונסולה הראשית שלי. כל האסטרטגיה של נינטנדו לא ברורה לי, כמו סוג של "טוב חברים, ויתרנו מראש, מה שיהיה יהיה" וזה מרגיש ככה כבר שני דורות ברצף. הם ברצינות צריכים לקחת את עצמם בידיים, לא ברור לי מה הולך בחברה הזאת ב10 שנים האחרונות.

נדב, נינטנדו מבינה זאת, לכן ביצעה רפורמה לאחרונה בשאיפה לחזור להיות רלוונטית. ייקח קצת זמן עד שנראה את זה בא לידי ביטוי, בהנחה שיהיה חיובי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2013, 21:18

רונן כתב:נדב, נינטנדו מבינה זאת, לכן ביצעה רפורמה לאחרונה בשאיפה לחזור להיות רלוונטית. ייקח קצת זמן עד שנראה את זה בא לידי ביטוי, בהנחה שיהיה חיובי.

אם היא רוצה רפורמה זה יעבוד רק בדור הבא, הWIIU כבר הספיקה להרוס לעצמה את הדור הזה. הקור כבר לא יהיה שם, אולי דור הבא אם נראה את נינטנדו עם מספיק שכל לעשות קונסולה שקולה לתחרות בשביל לקבל תמיכת צד ג'.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2013, 02:55

כן, "ייקח קצת זמן" לא נשמע ריאלי... אם המצב שלה עכשיו איום ונורא, מה יהיה כשיצאו הקונסולות החדשות?
אני מאוד מקווה שהם כבר התחילו לעבוד על הקונסולה הבאה, שתושק עם מריו בעולם פתוח וזלדה בחלל :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אוגוסט 2013, 02:59

Laskin כתב:כן, "ייקח קצת זמן" לא נשמע ריאלי... אם המצב שלה עכשיו איום ונורא, מה יהיה כשיצאו הקונסולות החדשות?
אני מאוד מקווה שהם כבר התחילו לעבוד על הקונסולה הבאה, שתושק עם מריו בעולם פתוח וזלדה בחלל :)

אני חושב שדי בטוח שהם התחילו לעבוד על הקונסולה החדשה.
בכל זאת, היא צריכה לצאת בעוד 4 שנים. בעוד 5 שנים, לכל היותר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2013, 04:07

הכוונה שהיא תצא עוד שנתיים. עם מריו וזלדה שלא יצאו לWII U, ושהם יפסיקו לעבוד על הגירסאות הללו כבר עכשיו.
אחרת הם יצאו עוד שנה וחצי נגיד, ואם המצב ימשך כך או אפילו טיפה יותר טוב - לא היה בסיס משתמשים גדול וזה יהיה באמת חבל. מה שאומר שלקונסולה הבאה הם יוציאו פורטים משודרגים שלהם ואנחנו נראה את הזלדה ומריו "הדור הבא" האמיתיים רק ב2019, באמצע הדור של נינטנדו (ז"א - לא יהיו משחקי השקה של הקונסולה הבאה שלהם), ושוב בסמוך להשקה של קונסולות חדשות יותר של סוני ומיקרוסופט.
אם יקשיבו לי - זה יהיה ב2015, בשליש הראשון של הדור הזה, ותהיה להם את ההשקה הכי טובה ^_^

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 אוגוסט 2013, 06:04

אני לא חושב שנינטנדו מטומטמת כל כך להרוג את הקונסולה מוקדם מידי
נינטנדו ראו מה קרה לסגה אחרי הסאטורן

הדרימקסט שיצא ,היתה מאוד טובה ומספיק זולה ,אבל הצרכנים איבדו אמון בסגה

כרגע הWIIU מפגר ב200 אלף יחידות מהתקופה המקבילה של הקיוב ,שזה מאוד גרועה
אבל בתקופת הקיוב נינטנדו עדין היתה ריווחית ,ולנינטנדו עדין יש מילירדים בבנק לשרוד כישלון כזה ,במיוחד שה3DS מוכר מאוד טוב

מה גם שהצוותים של נינטנדו רק מתרגלים לפתח לHD ,אז מה זה יעזור להם חומרה חזקה ויקרה יותר כרגע ?

אני חושב שנינטנדו צריכים לראות איך אפשר להוריד מחיר לWIIU ,ולהוציא בילעדים מושכי קהל
גם עם ניראה פה עוד קיוב ,לפחות בינתים נינטנדו תוכל לנצל את הזמן ליתיעל ,ועם הPS4\XBO יהיו על המדף 7 שנים לפני יורש
נינטנדו תוכל להוציא יורש אחרי 5 שנים אורך חיים ,ולתקוף את סוני וMS עם קונסולה חזקה ומודרנית יותר

הם עשו טעות בWIIU שהיא אפילו לא חזקה מספיק כקונסולת מעבר
נקווה דור הבא לא יעשו טעות כזאת

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2013, 11:44

לא מסכים עם מילה מהניתוח שלך על המצב, הכל נשמע כמו תירוצים מדוע למשוך את הכישלון הזה... נינטנדו עשו טעויות עם המכשיר הנוכחי שלא ניתן לתקן, אפשר ״לחיות עם זה״ ולספוג דור שלם של חרפה (ויש לא מעט שיאמרו שזה הדור השלישי ברציפות שהם עושים זאת) ואפשר להתנצל יפה ללקוחות הנוכחיים ולהתחיל דור חדש כמו שצריך.
נינטנדו לא היו צריכים ״להתרגל״ לתלת מימד כשהוציאו את ה-64 או ״להתרגל״ לבקרי-תנועה כשהוציאו את הווי, הם לא צריכים להתרגל עכשיו ל-HD, אם יש להם עובדים בצוות שלא יודעים לעבוד בהפרדה גבוהה ב-2013 - אין להם מה לחפש בתעשייה.
כל מה שאתה אומר כאן - אנשים אמרו על הווי. אמרו שזה דור ביניים והם ינצלו את ההצלחה המסחררת של הווי כדי לתת בראש בדור הבא עם הקונסולה הכי מתקדמת, כזו שתחזיר תמיכת צד ג׳, גרפיקה מעולה, יותר משחקי הארד קור... וקרה בדיוק ההפך. אז דווקא אחרי כשלון שיעשו זאת? קשה לי להאמין.
עכשיו זו ההזדמנות לשנות דברים. האמון שאתה מדבר עליו כשאתה מדבר על סגה והדרימקאסט... בשביל הרבה מאיתנו - הווי הייתה הדרימקאסט של נינטנדו, עבור חלקנו אפילו הגיימקיוב הייתה כזו ואצל לא מעט זה כבר היה עם הנינטנדו 64, כשהמשיכו לצאת משחקים ללא עלילה אמיתית או דיבוב או הקושי לפיתוח והתמיכה הדלה של משחקים שאינם צד א׳.
בכל דור נדמה שהם מרחיקים אנשים שגדלו עליהם ושהם מחליפים אותם בילדים אחרים שנוטשים אותם בשלב מוקדם או באנשים שלא היו ולא יהיו גיימרים בחיים שלהם. וחבל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 אוגוסט 2013, 16:17

אני עם לאסקין, פשוט נראה שהם נתקעו עם העבר ועם האנשים שהם לא גיימרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 אוגוסט 2013, 17:08

לדעתי מיותר לדבר על נינטנדו לפני שיש זלדה ומריו חדשים. הכל עוד יכול להתפך עם משחקים חזקים וחיתוכי מחירים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 אוגוסט 2013, 18:28

Laskin כתב:לא מסכים עם מילה מהניתוח שלך על המצב, הכל נשמע כמו תירוצים מדוע למשוך את הכישלון הזה... נינטנדו עשו טעויות עם המכשיר הנוכחי שלא ניתן לתקן, אפשר ״לחיות עם זה״ ולספוג דור שלם של חרפה (ויש לא מעט שיאמרו שזה הדור השלישי ברציפות שהם עושים זאת) ואפשר להתנצל יפה ללקוחות הנוכחיים ולהתחיל דור חדש כמו שצריך.
נינטנדו לא היו צריכים ״להתרגל״ לתלת מימד כשהוציאו את ה-64 או ״להתרגל״ לבקרי-תנועה כשהוציאו את הווי, הם לא צריכים להתרגל עכשיו ל-HD, אם יש להם עובדים בצוות שלא יודעים לעבוד בהפרדה גבוהה ב-2013 - אין להם מה לחפש בתעשייה.
כל מה שאתה אומר כאן - אנשים אמרו על הווי. אמרו שזה דור ביניים והם ינצלו את ההצלחה המסחררת של הווי כדי לתת בראש בדור הבא עם הקונסולה הכי מתקדמת, כזו שתחזיר תמיכת צד ג׳, גרפיקה מעולה, יותר משחקי הארד קור... וקרה בדיוק ההפך. אז דווקא אחרי כשלון שיעשו זאת? קשה לי להאמין.
עכשיו זו ההזדמנות לשנות דברים. האמון שאתה מדבר עליו כשאתה מדבר על סגה והדרימקאסט... בשביל הרבה מאיתנו - הווי הייתה הדרימקאסט של נינטנדו, עבור חלקנו אפילו הגיימקיוב הייתה כזו ואצל לא מעט זה כבר היה עם הנינטנדו 64, כשהמשיכו לצאת משחקים ללא עלילה אמיתית או דיבוב או הקושי לפיתוח והתמיכה הדלה של משחקים שאינם צד א׳.
בכל דור נדמה שהם מרחיקים אנשים שגדלו עליהם ושהם מחליפים אותם בילדים אחרים שנוטשים אותם בשלב מוקדם או באנשים שלא היו ולא יהיו גיימרים בחיים שלהם. וחבל.

שהם יצאו עם מאריו 64 בזמנו -הוא לא היה צריך לא דיבוב ,לא עלילה ,ולא סירטי מעבר ,להיות אחד מהמישחקים שנתנו דחיפה ענקית למשחקי 3D
הבעיה שכמה מישחקים הם באמת הצליחו להוציא לN64 ?
וזה עוד בתקופה שראר פיתחה להם בילעדית והיתה בשיא

המעבר ל3D היה להם קשה ,כמו להרבה חברות אחרות
יש הבדל בין המעבר של משחקי FPS דוגמת דום עם אשלית 3D לקוויק עם פוליגנים
לבין לקחת משחק 2D של מאריו ,ולשנות אותו המון כדי לדחוף אותו לעולם 3D

חלק מהמעברים יחסית היו מאוד קלים ,משחקי מרוצים,FPS וכו
אותה משחקיות ,טכנולוגיה חדישה יותר

אבל לנינטנדו יש זכיונות כמו מאריו\זלדה\מטרואיד וכו ,המעבר היה לא קל לזכיונות שהיו 2D (במשחקיות )

בעניין הWIIU
זה לא משנה איך אתה אישית רואה את זה

אתה באמת חושב שחברות צד שלישי יזנקו על פלטפורמה חדשה של נינטנדו עם יהרגו את הWIIU בפחות משנתים ?
כמה פלטפורמה כזאת תימכור בכלל ?
אני שאני חובב נינטנדו ,אפילו לא יקנה פלטפורמה כזאת משומשת ,עד שהיא תמות ,לערכתי מאוד מוקדם ,ואז אני יקנה אותה בזול
דיברתי על הדרימקסט מבחינת מכירות חומרה ותוכנה

הדרימקסט יצא בזמן הנכון \במחיר הנכון \עם המשחקים הנכונים \אבל עם חברה שאבדה את אמון הרבה מהגימרים
וזה מה שיקרה לנינטנדו עם היא לא תגרור את הWIIU 4-5 שנים

והם יכולים לגרור אותה

נינטנדו גם ככה לא יכולה להוציא "מיפלצת" כרגע ,בפחות ממחיר הXBOXONE\PS4

בגלל זה גרירת הWIIU ,ויציאה של יורשת רק אחרי 4-5 שנים אורך חיים ,זה צעד מיתבקש

בדרך הם צריכים פה ושם כותר גדול בילעדי ,וגם ירידת מחיר משמעותית לחומרה ,אז יצא עוד קיוב במקרה הרע ,אבל אנשים זוכרים את הקיוב בצורה חיובית
למרות שמת אחרי 4 שנים ,חוץ מזלדה TP

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2013, 20:43

אני לא אומר שהמעבר ל-3D היה קל, אלא שנינטנדו עשו זאת על הצד הטוב ביותר, והביאו בראש למפתחים הטובים ביותר במערב, תוך כדי שהם ממציאים ז׳אנרים מחדש.
המעבר לHD הוא הרבה יותר פשוט ומוכר לכל מי שעובד שם.

אם אענה על שאלתך בכנות - ברור שאני רואה את המפתחות (צד ג׳) מזנקות על קונסולה חדשה אם הם יהרגו את הווי-יו.
הרי הן לא מפתחות כלום לווי-יו כרגע! ועזוב את יוצאי הדופן פה ושם, כעקרון - חברות צד ג׳ פתאום רואות הכנסה רק ממיקרוסופט וסוני, ומנינטנדו רק מהניידים. מבחינת המפתחות - קונסולה חדשה מבית נינטנדו בעוד שנתיים (וכן - עוד שנתיים הן יוכלו להוציא מתחרה חזקה אפילו יותר במחיר תחרותי מאוד) זו ברכה. כמובן בתנאי שיהיו קלות לפיתוח.
סוף סוף הן יועלו לעשות פורטים מבלי להתאמץ ומבלי להתפשר על פירוט/אונליין/פיצ׳רים.
וכמו שאמרתי - להוציא סתם קונסולה חדשה לא ייתן המון, צריך להוציא אותה עם הקילר-אפס בהשקה, כדי שימכור המון ומהר.

אתה חושב שמדובר בגיימקיוב במקרה הרע, אני חושב שזה במקרה הטוב, ווירטואל בוי במקרה הרע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 אוגוסט 2013, 21:04

הWIIU עבר את הווירטואל בוי מזמן
במכירות חומרה\תוכנה\משחקים שיצאו

המכירות עדין כישלון ענק ,פיגור ב200 אלף מול הקיוב הכושל ,זה לא דבר קטן בכלל
אבל כישלון כמו הווירטואל בוי או הDD64 לא ניראה פה ,וגם לא יגואר ,או משהו בסיגנון

ככה שנינטנדו יכולה לגרור את זה ,ועדין להרויח קצת
כרגע מספיק משחק אחד שנימכר עם הקונסולה ,ויש להם רווח קטן

תזכור גם מה קרה ל3DS בהתחלה ,ובאיזה מקום ה3DS היום
לא חושב שהWIIU תתעושש בצורה כזאת ,אבל נינטנדו בטוח תוכל לגרום לקונסולה למכור הרבה יותר טוב מ160 אלף ברבעון
דרך אגב הWII הרגיל מכר 200 אלף באותו הרבעון ,שזה כבר אומר שיש לקוחות לקונסולות של נינטנדו
אבל השיווק והתמחור גרוע
למשל למה אנשים קנו WII ולא הוסיפו כסף לWIIU עם התאימות לאחור שלו ?
למה הWII עדין מיוצר ?

זה ה200 אלף הפיגור מהקיוב ,עם אנשים היו קונים WIIU במקום

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 07 אוגוסט 2013, 10:01

היום Nintendo Direct בשעה 17.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 12:15

MagmaJet כתב:היום Nintendo Direct בשעה 17.

הוא אמור להיות מיועד למשהו ספציפי או שזה כללי?

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 07 אוגוסט 2013, 13:41

DrKeo כתב:הוא אמור להיות מיועד למשהו ספציפי או שזה כללי?

הוא יעסוק ב3DS ובWii U

זה אחרי FY2014Q1

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 22:02

MagmaJet כתב:
הוא יעסוק ב3DS ובWii U

זה אחרי FY2014Q1

אני לא אבכה אם יהיה שם זלדה או מטרויד...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 אוגוסט 2013, 15:47

MagmaJet כתב:היום Nintendo Direct בשעה 17.

הגיעה הזמן
נקווה למשהו מענין

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2013, 09:34

חלש מאוד -באסה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 אוגוסט 2013, 10:08

היה מינורי מאוד, בעיקר עדכונים על דברים שאנחנו כבר יודעים עליהם והכרזה די ביזארית על אוסף משחקי הקרנבל הסופר-נדיר ל-NES שמגיע פתאום ל-3DS. מאוד מאוד ביזארי.

מצד שני - סוף סוף הכרזה רשמית על פרופסור לייטון נגד פיניקס רייט במערב. הללויה!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2013, 10:11

כבר הבנתי שנינטנדו ''עושה דברים בצורה שונה'', אבל כל העניין הזה של ''להוציא משחק רק ליפן, לחכות שנה ומשהו, ואז להוציא אותו במערב'' הוא פשוט שטות גמורה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 אוגוסט 2013, 10:27

Klayman כתב:כבר הבנתי שנינטנדו ''עושה דברים בצורה שונה'', אבל כל העניין הזה של ''להוציא משחק רק ליפן, לחכות שנה ומשהו, ואז להוציא אותו במערב'' הוא פשוט שטות גמורה.

א. זה בהחלט נכון.
ב. אבל - אני מעדיף לשחק במשחק כגון זה אחרי שאני יודע שהשקיעו הרבה מאוד זמן בלוקאליזציה שלו, מאשר לשחק בכזה שעבר תרגום מהיר. זו בדרך כלל הסיבה לעיכובים המאוד גדולים של המשחקים האלה (גם פרופסור לייטונים מתעכבים שנה בממוצע בדרך למערב). נגיד את זה ככה: פיניקס רייט 5 יוצא במערב פחות מחצי שנה אחרי שיצא ביפן - וזה מאוד מדאיג אותי. אין לי מושג אם זו ספציפית הסיבה לעיכוב הגדול הפעם, אבל אני בהחלט מקווה שכן ושיהיה תרגום מוצלח כדי לפצות על ההמתנה. זו פשוט חובה במשחקים כאלה.
ג. ובכלל, תרגום לוקח זמן. אם לא יודעים מראש שהולכים על הוצאה במערב ורוצים קודם לבדוק כמה הייפ יש סביב המשחק ביפן - זה רק הגיוני שיקח זמן לתרגומים האלה. לא משהו שקורה ביום אחד.
ג. דווקא נינטנדו, יש לציין, מתחילה להבין את זה בשנה-שנתיים האחרונות. כל המשחקים שלה יוצאים בהשקה בינלאומית (הפוקימון המתקרב, למשל, יצא ביחד גם ביפן וגם בארה"ב. עד עכשיו לקחה בממוצע חצי שנה למשחקי פוקימון להגיע למערב). העיכובים מגיעים בדרך כלל מחברות צד ג' - במקרה הזה Level 5 וקאפקום (וגם לסקוור-אניקס לא חסרים משחקים שמתעכבים בתרגום). לפני כמה חודשים נינטנדו אמרה שהיא מקצה צוותים במיוחד כדי לעזור לחברות הנ"ל לעשות לוקאליזציות יעילות ומהירות יותר כדי לקרב השקות, ואני מקווה ממש שנתחיל לראות את זה בשנה הקרובה.
ד. ולמרות כל הנאמר לעיר - זו אכן שטות גמורה. אני רוצה את הדרגון קווסט 7 שלי כבר!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים