Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 00:35

Kazz כתב:לא. כוונתי תמיד הייתה לצד א'. אתה מוזמן לבדוק. תמיד הזכרתי שאני מסתמך גם על הדיווח של פוליגון שאמר שהפיגור הוא באולפנים הפנימיים.

אה הא...

דד רייזינג 3 ורייז היו כותרים לדור הנוכחי שהסובו ל XB1

איזה קטע... התייחסת לשני משחקים מצד ב' (שלא מפותחים ע"י אולפנים פנימיים של מייקרוסופט).

אמרתי שההתרשמות היא שהקונסולה rushed אל השוק כי למרות שמדובר בדור הכי ארוך שהיה ועם מלא זמן להתכונן להשקת הקונסולה הבאה, ה XB1 תצא עם פיצ'רים חסרים שישולבו רק בהמשך כולל דברים בסיסיים כמו אסטרטגית הפצה-עצמית (והכי מצחיק שהם אומרים שזו תמיד הייתה התוכנית שלהם אבל זה לא מוכן לשיגור) ; שניים ממשחקי ההשקה הם משחקים שפותחו במקור לקונסולות קודמות; פורצה 5 יוצא עם חצי משחק על הדיסק, חצי משחק בעדכון (פעם ראשונה שאני נתקבל בדבר כזה); למעט טיטאנפול כל המשחקים שהם חשפו בE3 היו בלי גיימפלי או משהו קרוב לכך; את קילר אינסטינקט הם נתנו לחברה אחרת לעשות אך עדיין רייר דוחים את קינקט ספורטס בכחצי שנה והדיווחים של פוליגון\קוטקו על הבעיות של מיקרוסופט בלוחות הזמנים והאיחור במשחקים.

בגלל זה התייחסת לקונסולה עצמה (למקרה שזה לא ברור, היא לא משחק צד א') ולטיטאנפול (עוד לא משחק צד א').

לא זכור לי דברים כמו הגישה של הפלטפורמה להפצה עצמית של משחקי אינדי שלא 'מופעלת' עם השקת הקונסולה אלא 'תוך שנה'.

בגלל זה דיברת על נהלים בירוקרטיים (שלא קשורים במאומה לפיתוח משחקים מצד א').

אתה באמת משווה הפצה דיגיטלית ועצמית ב2013 לזאת ב2006? אז זה לא היה סיפור שלא היה את XBLIG בהשקה. כיום זה דבר בסיסי ששתי המתחרות שלך מיישמות מהיום הראשון לקונסולה. אותו דבר לגבי המודם בפס2. אתה מבלבל בין להוסיף פיצ'רים כדי לתת מענה להתפתחויות חדשות לבין לא להשיק פיצ'רים עם שיגור הקונסולה שמצופים שיהיו שם מההתחלה ושהקונסולות האחרות מציעות אותם מההתחלה.

הו... תראה. שוב התייחסת לנהלים בירוקרטיים (שלא קשורים במאומה לפיתוח משחק מצד א').

כשהתכוונתי לאין גיימפלי התכוונתי לשאר המשחקים שלא ציינתי מקודם. כן שכחתי את KI ואת ספארק. KI מפותח ע"י חברה חיצונית לכן זה עוד יותר תמוה שרייר נאלצים לדחות את המשחק שלהם בחצי שנה. קוואנטום ברייק, היילו, סאנסט אוברדרייב, המשחק של TUSK - קיבלנו מקסימום CGI.

הנה שוב הזכרת שני משחקים מצד ב' (שלא קשורים לפיתוח משחקים מצד א').

מתי התחלת לדבר אך ורק על משחקים מצד א', באופן בלעדי (חיחי)?
הנה:
מה המשחקים הבלעדיים של הXB1 בשיגור מאולפני פיתוח שבבעלות מיקרוסופט?

לקח לך 5-6 הודעות מתחילת הדיון הזה, בשביל לשנות את הנושא שעליו אתה מדבר, אחרי שכולם הבהירו לך שאתה טועה.
מעניין עוד כמה הודעות יקח לך לשנות את הנושא שוב רק למשחקים שמפותחים באולפנים בבעלות מייקרוסופט, שנמצאים מחוץ לגבולות ארה"ב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוגוסט 2013, 02:03

Nucleus_Dawn כתב:
מצידי שיהיו להם 1000 אולפנים פנימיים ושהם לא יוציאו אף משחק בשום שלב בקיום הסיליוויזציה. כל עוד אני מקבל משחקים טובים לקונסולה שלי, לא מעניין אותי מה המקור שלהם.

לא אכפת לי שצוות ICO לא שיחררו משחק כל הדור. לא אכפת לי שפוליפוני הצליחו לשחרר משחק אחד ב5 שנים וגם הוא היה מעפן. למה לא אכפת לי? כי אני מקבל מספיק משחקים טובים לPS3 שלי, ממקורות אחרים.
לא אכפת לי שליונהד לא פיתחו משחק טוב כבר שנים. לא מעניין אותי שרייר ירדו מגדולתם. למה? כי אני מקבל מספיק משחקים טובים ל360 שלי, ממקורות אחרים.
אכפת לי שנינטנדו נכשלים בשחרור משחקים טובים לWIIU ולWII. למה אכפת לי? כי אין משחקים ממקורות אחרים.

יש משחקים טובים? לא אכפת לי מאיפה הם באים.
אין משחקים טובים? יצרנית הקונסולה נכשלה הן בפיתוח משחקים מצד א' והן בקשר שלה עם חברות צד ג'.
עכשיו הצלחת להבין איך זה עובד?

איך אפשר לאמר משפט כזה!? :shock:
שמע אין לי מושג מה הולך עם הויכח של קאזז וגם אני לא מבין מה הוא רוצה,אבל בלי קשר לזה הגישה שלך מוזרה.

מה שקרה עם TI בדור הזה זה ביזיון ענק וכל מי שגיימר אמור להיות אכפת לו שלא קיבל מהם משחק,זו לא איזו חברת פיתוח שיש להם תחליף,זה שקיבלת RPG ברמת AAA או שוטר ברמת AAA זה לא תחליף למשחקים המיוחדים והייחודיים של TI שנחשבים לקלאסיקות ענקיות שמתברגות לכל רשימות הגדולים למיניהם.
בכלל אני לא מבין את הגישה של "העיקר לקבל משחקים",אם אנחנו מדברים על sucker punch במקום THQ אז אני מבין,חברות נחמדות שמספקות משחקי filler שכאלו,אבל כשמדברים על חברות קלאסיות כמו רייר או TI זה חתיכת חבל שלא קיבלנו משהו ראוי.

זה כמו שנוטי דוג לא תוציא כלום לדור הפס4 ומישהו יתנחם בזה שסנטה מוניקה הפציצה עם המשחקים שלה,נו יופי אבל סטודיו מוכשר שאחראי לכמה מהשמות הבולטים של הדור הקודם נבל דור שלם וזה יבאס ברמות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 02:06

bling כתב:איך אפשר לאמר משפט כזה!? :shock:
שמע אין לי מושג מה הולך עם הויכח של קאזז וגם אני לא מבין מה הוא רוצה,אבל בלי קשר לזה הגישה שלך מוזרה.

מה שקרה עם TI בדור הזה זה ביזיון ענק וכל מי שגיימר אמור להיות אכפת לו שלא קיבל מהם משחק,זו לא איזו חברת פיתוח שיש להם תחליף,זה שקיבלת RPG ברמת AAA או שוטר ברמת AAA זה לא תחליף למשחקים המיוחדים והייחודיים של TI שנחשבים לקלאסיקות ענקיות שמתברגות לכל רשימות הגדולים למיניהם.
בכלל אני לא מבין את הגישה של "העיקר לקבל משחקים",אם אנחנו מדברים על sucker punch במקום THQ אז אני מבין,חברות נחמדות שמספקות משחקי filler שכאלו,אבל כשמדברים על חברות קלאסיות כמו רייר או TI זה חתיכת חבל שלא קיבלנו משהו ראוי.

זה כמו שנוטי דוג לא תוציא כלום לדור הפס4 ומישהו יתנחם בזה שסנטה מוניקה הפציצה עם המשחקים שלה,נו יופי אבל סטודיו מוכשר שאחראי לכמה מהשמות הבולטים של הדור הקודם נבל דור שלם וזה יבאס ברמות.

אני לא מדבר ברמה אישית, בלינג. אני מדבר ברמת ה"האם זה משנה לי את ההחלטה של לקנות קונסולה".
ברור שהייתי שמח אם הם היו מוציאים משחק. ICO וSOTC משחקים אדירים.
זה פשוט לא משהו שמהווה שיקול עבורי בקניית קונסולה, כי יש יותר ממספיק משחקים מצוינים, ממגוון גדול של מקורות, בקונסולה שלי.

כל עוד יש יותר משחקים משיש לי זמן לשחק בהם (וזה באמת המצב), אני לא באמת יכול להגיד שחברה אחת מסוימת שלא מוציאה משחק משפיעה על כמה אני מרוצה מהקונסולה שלי או לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2013, 12:13

bling כתב:איך אפשר לאמר משפט כזה!? :shock:

רק שRARE כבר לא חברה טובה שנים :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 17:58

מה לעשות שחר, אנשים פה קשה הבנה ולמרות שתמיד התכוונתי לצד א' הם הביאו את דד רייזינג 3 ורייז כמשהו שאמור להזים את השמועה שהאולפנים הפנימיים בפיגור, למרות שאם כבר, זה רק מחזק אותה. עברתי על המשחקים שהוכרזו ב אי3 והראיתי שמבחינת תכנים מצד א' יש מעט ושאנחנו לא יודעים כלום לגבי כל שאר המשחקים שאמורים להיות מפותחים בצד א'. זה הכל.

כאשר שניים משלושת משחקי השיגור הגדולים והבלעדים לקונסולה הם לא רק מצד שלישי אלא גם אלה שתוכננו לדור הקודם; כאשר הם צריכים לגרד את לוקוסייקל וקרימסון דרגון לXB1 למרות שהם היו מועדים ל360 וכאשר אין לנו שום מידע או תוכנית לגבי משחקים עתיידים מצד א' - אז כל זה יכול להעיד על בעיות בתכנון ופיגור בלוח הזמנים להפקת תוכן לקונסולה באולפנים הפנימיים.

המדיניות של הפצה העצמית היא עוד ראיה פוטנציאלית לעיכוב שמתרחש שם כי לא ברור מה לעזאזל צריך לעשות כדי 'להפעיל' מדיניות שיגרום לה להיות מוכנה רק במהלך השנה הראשונה לחיי הקונסולה ולא ביום השיגור, כפי שזה אצל המתחרות. ואז נזכרתי שגם תחת ה DRM הישן היו להם פ'יצ'רים כגון השאלת משחקים שלא היו 'מוכנים' לשיגור למרות שזה נראה לי בסיסי שדרך להשאלת משחקים צריכה להיות כמה שיותר קרובה לשיגור אם לא כחלק מהשיגור.

גם בדור הקודם ל360 התחילה עם לא מעט בלעדיים מצד ג' אבל הם הלכו ונעלמו וצד א' שלהם פשוט לא סיפק את הסחורה ונפל לאחור בהשוואה לסוני. כל מה שקיבלנו היה עוד פייבל, עוד גירס, עוד היילו. בעוד שאצל סוני קיבלנו משחקים במתכון בלוקבאסטרים גם המשכים וגם משחקים חדשים, והשנה הזו מסמלת בדיוק את זה כאשר בשנה שבו משוגרת הפס4, סוני משחררת לפחות 3 בלעדיים גדולים, שניים מהם IP חדש ושאחד מהם כבר קוטף שבחים מקיר אל קיר. צד א' זו ה-סיבה שאני, ואני מרשה לעצמי להניח, ורבים אחרים מחליטים לפיה איזו קונסולה לקנות. מבחינתי צד א' של מיקרוסופט נמצא במצב שחובת ההוכחה חלה עליו לאור הדור הקודם ועד כה במקום לקבל צפירת הרגעה ובמקום לשכנע אותי שבדור הזה זה יהיה אחרת, אני רק רואה יותר סיבות להיות מודאג ולהטיל ספק באולפנים שלהם.

אולי אחרי גיימסקום המצב ישתנה. נודע שהם הולכים להכריז על משחק XB1 שלא היה ידוע עליו עד כה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 18:04

what?

דיווח: הקלטת משחקים תהיה אפשרית רק לבעלי מנוי גולד. אם נכון: פחחח. מיקרוסופט עוברים מלשים דברי אונליין מאחורי פייוול ללשים פיצ'רים למשחק אופליין מאחורי פייוול.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=646419

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 19:43

Kazz כתב:what?

דיווח: הקלטת משחקים תהיה אפשרית רק לבעלי מנוי גולד. אם נכון: פחחח. מיקרוסופט עוברים מלשים דברי אונליין מאחורי פייוול ללשים פיצ'רים למשחק אופליין מאחורי פייוול.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=646419

האמת שאם השמועות לגבי זה שההקלטות ישמרו בענן בלבד נכונות, אז מייקרוסופט עוברים מלשים דברי אונליין מאחורי פייוול, ללהשאיר פיצ'רים למשחק אונליין מאחורי פייוול.

מצד אחד, באמת חבל שזה מוגבל רק למי שמשלם לGOLD. מצד שני, זה באמת פיטצ'ר שתופס כמות די עצומה של רוחב פס, עם העלאת כל סרטון שמקליטים לשרתים של מייקרוסופט, אז זה בהחלט הגיוני שמדובר בפיטצ'ר שנמצא מאחורי פייוול.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 04:40

איך להקליט את הביצועים שלי במשחק סינגל או סתם להקליט קטע שחשבתי שנראה יפה גרפית ושאני רוצה לשתף עם מישהו זה 'פיצ'ר למשחק אונליין'. מעלים את זה ישר ליוטיוב וזהו. זה לא אמור 'לעלות' למיקרוסופט לכלום. וגם אם כן, זה ענן. כל חברה שנייה מציעה שירותי ענן בלי תשלום נוסף. עוד טמטום מבית מיקרוסופט. בטח גם אי אפשר לשמור קטעים ואז להעביר אותם לUSB ולמחשב ולהעלות אותם משם. בטח גם לא ייתנו אפשרות לשמור את הקטעים לוקאלית גם כאשר אני לא מנוי ורק אם אני אהפוך למנוי אוכל להעלות אותם ולשתף. קיצר, איך שלא מסתכלים על זה עוד צעד מטומטם של מיקרוסופט.

ועושה רושם שגם ה oneguide מאחורי פייוול.

תמונה

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ld-members

זה מגיע כבר למצב שבו להגיד שהמחיר להשתמש בקונסולה הוא 500דולר זה פשוט לא נכון כאשר עוד ועוד פיצ'רים שאיתם הם מוכרים את הקונסולה לקהל מחייב תשלום חודשי נוסף. צריך להוסיף כוכבית בפרסומות ולהגיד 'שימוש מלא של הקונסולה דורש 60$ (או כמה שהמנוי השנתי עולה) כפול כמה שנים אתה מתכוון להשתמש בקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 20:51

הכוכבית שאתה מדבר עליה קיים בכל פרסום של מיק ל360 וכך גם לONE.

אם אני מבין נכון מהפרסום אז לא, זה לא עולה ישר ליוטיוב... כמו כל הדברים באקס בוקס הכל (עד כמה שאני יודע) עובר דרך השרתים שלהם בצורה כזו או אחרת.

ללא ספק חבל שהם לא מאפשרים הקלטה לוקאלית לקובץ סטנדרטי שהמחשב של כל אחד יכול לקרוא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 20:55

Kazz כתב:איך להקליט את הביצועים שלי במשחק סינגל או סתם להקליט קטע שחשבתי שנראה יפה גרפית ושאני רוצה לשתף עם מישהו זה 'פיצ'ר למשחק אונליין'. מעלים את זה ישר ליוטיוב וזהו. זה לא אמור 'לעלות' למיקרוסופט לכלום. וגם אם כן, זה ענן. כל חברה שנייה מציעה שירותי ענן בלי תשלום נוסף. עוד טמטום מבית מיקרוסופט. בטח גם אי אפשר לשמור קטעים ואז להעביר אותם לUSB ולמחשב ולהעלות אותם משם. בטח גם לא ייתנו אפשרות לשמור את הקטעים לוקאלית גם כאשר אני לא מנוי ורק אם אני אהפוך למנוי אוכל להעלות אותם ולשתף. קיצר, איך שלא מסתכלים על זה עוד צעד מטומטם של מיקרוסופט.

ועושה רושם שגם ה oneguide מאחורי פייוול.

תמונה

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ld-members

זה מגיע כבר למצב שבו להגיד שהמחיר להשתמש בקונסולה הוא 500דולר זה פשוט לא נכון כאשר עוד ועוד פיצ'רים שאיתם הם מוכרים את הקונסולה לקהל מחייב תשלום חודשי נוסף. צריך להוסיף כוכבית בפרסומות ולהגיד 'שימוש מלא של הקונסולה דורש 60$ (או כמה שהמנוי השנתי עולה) כפול כמה שנים אתה מתכוון להשתמש בקונסולה.

איך להעלות, לשמור ולקבל גישה לקבצי וידאו בענן קשור לאונליין, לצד ההצגה שלהם אצל חברים שלך בdash? שאלה מצוינת. תנסה לחשוב על זה קצת. בטח תוכל להגיע לפתרון לבד.

נראה לי הגיוני שלא יהיה שימוש חופשי בסרטונים, כמו להעביר אותם לUSB ולעשות איתם מה שמתחשק. אני מניח שזה יהיה יותר דומה למה שיש באינסטגרם, שאתה יכול להשתמש בפיטצ'רים של השירות, אבל אתה לא הבעלים של מה שאתה יוצר.
חבל שזה ככה, אבל כל מי שמתכנן להקליט let's play ומדריכים בכל מקרה יעשה שימוש בתוכנות הקלטה ייעודיות.

זה הגיע למצב שצריך GOLD בשביל להנות מכל הפיטצ'רים מזמן, ב360. זה צפוי שזה יהיה כך גם בONE.
זה המצב גם בPS4, למרות שסוני השכילו לשמור על כמה וכמה פיטצ'רים טובים במצב חינמי. בכלל, למרות שסוני החליטו לקחת כסף על מולטיפלייר, אני חושב שהם יותר הוגנים במה שהם בוחרים לשים מאחורי הפייוול ומה שהם בוחרים לתת בקניית הקונסולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2013, 05:08

סוני אכן הרבה יותר הוגנים,כל האפליקציות סטייל נטפליקס וכאלו יהיו בחינם,אפילו משחקי F2P אונליין נגד אנשים כמו planet side 2 ו blacklight יהיו בחינם,אני גם מהמר שהקלטת וידאו תהיה בחינם עם כל ההתמקדות שלהם בנושא והקצאת כפתור פיזי בשלט לפיצ'ר הזה.

רק מולטיפלייר של משחקים בתשלום יעלה כסף וגם זה במסגרת שירות מעולה של הפלוס שנותן משחקים וצ'ופרים שונים בחינם,אין מה להשוות למייקרוסופט בנושא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 21:08

bling כתב:סוני אכן הרבה יותר הוגנים,כל האפליקציות סטייל נטפליקס וכאלו יהיו בחינם,אפילו משחקי F2P אונליין נגד אנשים כמו planet side 2 ו blacklight יהיו בחינם,אני גם מהמר שהקלטת וידאו תהיה בחינם עם כל ההתמקדות שלהם בנושא והקצאת כפתור פיזי בשלט לפיצ'ר הזה.

רק מולטיפלייר של משחקי AAA יעלה כסף וגם זה במסגרת שירות מעולה של הפלוס שנותן משחקים וצ'ופרים שונים בחינם,אין מה להשוות למייקרוסופט בנושא.

נכון מאוד.

אני מקווה שזה יהיה מספיק, בשביל לגרום למייקרוסופט לשפר את השירות שלהם. הם הובילו איתו במשך שנים ועכשיו הם כל כך יהירים, שהם בטוחים שאנשים ימשיכו לשלם בשביל דברים שהתחרות נותנת בחינם.
מדהים בכל פעם מחדש איך מייקרוסופט הפכו לסוני של תחילת הדור וההפך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 05:22

איך להעלות, לשמור ולקבל גישה לקבצי וידאו בענן קשור לאונליין, לצד ההצגה שלהם אצל חברים שלך בdash? שאלה מצוינת. תנסה לחשוב על זה קצת. בטח תוכל להגיע לפתרון לבד.

הא?
בשורה התחתונה: צעד מטומטם שמראה את הצד הגרידי של מיקרוסופט. אין שום סיבה תאורטית ופרקטית לדרוש גולד בשביל זה. ולפי המצגת של סוני בE3, ההקלטה בפס4 היא לא חלק ממנוי הפלוס.

בנוגע לעלויות, בהחלט אפשר להגיד שתמה התקופה שבה אנשים יכלו רק למנות את מחיר הקונסולה כאשר משווים עלויות. כל מי שמתכוון לשחק במולטיפלייר צריך להוסיף עוד מאות דולרים בשביל המינוי לאורך שנות השימוש בקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוגוסט 2013, 21:36

זה לא מדוייק מה שאתם אומרים על מיק'... אומנם זה לא בהכרח נוגע לנו כשחקנים אבל דמואים עולים למפיצות כסף (הכוונה עולה להם כסף כל גיגה שאתה מוריד) כאשר אצל מיק' זה חינם למפיצות. לגבי נטפליקס אני די בטוח שתקופה ממש ארוכה (אולי אפילו עד היום) האיכות סטרימינג הייתה טובה (מבחינת הביצוע הממוצע של הסטרים) משל PS3 וגם כיום אני חושב שאים את האיכות HD+ שלהם אצל סוני.השירות סרטים של LOVEFILM אם אני זוכר נכון היה (אולי עדיין) בFULL HD אצל מיק' אבל ב720 P אצל סוני. לאפליקציית יוטיוב לקח הרבה זמן להגיע לסוני (תקנו אותי אם אני טועה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה פה) אחרי שכבר האפליקציה הייתה קיימת אצל מיק'. ולא להזכיר שאפשר היה לצפות ביוטיוב דרך הדפדפן של הPS3 כי זה סתם היה זוועה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 22:59

swiss-the-engine כתב:זה לא מדוייק מה שאתם אומרים על מיק'... אומנם זה לא בהכרח נוגע לנו כשחקנים אבל דמואים עולים למפיצות כסף (הכוונה עולה להם כסף כל גיגה שאתה מוריד) כאשר אצל מיק' זה חינם למפיצות. לגבי נטפליקס אני די בטוח שתקופה ממש ארוכה (אולי אפילו עד היום) האיכות סטרימינג הייתה טובה (מבחינת הביצוע הממוצע של הסטרים) משל PS3 וגם כיום אני חושב שאים את האיכות HD+ שלהם אצל סוני.השירות סרטים של LOVEFILM אם אני זוכר נכון היה (אולי עדיין) בFULL HD אצל מיק' אבל ב720 P אצל סוני. לאפליקציית יוטיוב לקח הרבה זמן להגיע לסוני (תקנו אותי אם אני טועה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה פה) אחרי שכבר האפליקציה הייתה קיימת אצל מיק'. ולא להזכיר שאפשר היה לצפות ביוטיוב דרך הדפדפן של הPS3 כי זה סתם היה זוועה.

אתה מתאר בדיוק את מה שאמרתי. מייקרוסופט הובילו תקופה כל כך ארוכה בזכות השירות שלהם והפער היה כל כך גדול, שאפילו העובדה שהשירות שלהם היה בתשלום לא הפריעה.
זה יצר אצלהם יהירות שגרמה לכך שאפילו כשסוני עושים צעדים אגרסיביים לסגור את הפער (בראשם, מתן משחקים טובים ולא בני 4 שנים בחינם), שחלק גדול ממה שמקבלים באותה הרמה (כנראה. ברור שלא נדע עד שהPS4 תצא) אצל המתחרות בחינם, דורש תשלום על הקונסולה שלהם.

קאז, אם אתה לא מסוגל להבין מה הקשר בין העלאת סרטים לשרתים של מייקרוסופט והפצתם דרך אותם שרתים, לבין פיטצ'רים שקשורים לחיבור אינטרנטי, אז אני בטח ובטח לא מתכוון לנסות ולהסביר לך את זה. מכיוון שהקשר הזה כל כך אלמנטרי, הסיבה היחידה שיכולה להיות שאתה לא מבין אותו, היא שאתה מסרב להבין כל דבר שלא נוח לטענה הרנדומלית הנוכחית שלך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אוגוסט 2013, 23:16

מיקרוסופט מאפשרים להוריד דמואים למנויים לא משלמים (סילבר) ב360 אבל אין להם 'מנוס' מלגבות כסף עבור הקלטת משחקים ואפילו לא מאפשרים להקליט משהו להארד דיסק ולהעביר את זה לדיסק USB - תהליך שלא כולל שום חיבור אינטרנטי? RIGHT.

אז יופי, אתה לא רואה שום דבר רע או ששווה להעכב עליו בזה שמיקרוסופט שמה את מדריך הטלוויזיה והקלטת משחקים מאחורי פייוול.

אגב, זה עוד יותר מטיל ספק בסיפור שהם ניסו למכור לגבי הפאמילי שייר בDRM הישן. הם חולבים ממך כסף עבור הקלטת משחקיקם ומדריך טלוויזיה אבל היו מאפשרים לשחק באין-ספור משחקים חינם? does not compute. וזה בדיוק החשש מכל הDRM שמיקרוסופט ניסו לבסס. הנה לכם שחור על גבי לבן העתיד שתאגידים כמו מיקרוסופט רוצים לייצר. כמה שיותר שהקונסולה תתבסס על DD, כמה שיותר שכל הפיצ'רים שלה יוסבו ל'ענן' כך הם יכולים לחלוב ממך יותר כסף, לשים אותך עם הגב מול הקיר ולעקם לך את היד עד שתוציא את הכסף ותשלם עבור גישה לפיצ'רים שבעבר היו חינמיים ואין סיבה לגבות עליהם, ושבפלטפורמות אחרות מוצא בלא עלות נוספת.

זהו הסיוט של פלטפורמה סגורה בשילוב DD+ענן כעיקר או בלבד. זה מה שהמחאה מנעה\דחתה וזה מה שעל הצרכנים לעשות כל פעם שתאגיד מסויים ינסו לדחוף מציאות שכזו כאשר ברור כשמש שזה בא על חשבון המשתמשים - ובטח כשזה נעשה בתוך פלטפורמה סגורה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוגוסט 2013, 23:29

Kazz כתב:מיקרוסופט מאפשרים להוריד דמואים למנויים לא משלמים (סילבר) ב360 אבל אין להם 'מנוס' מלגבות כסף עבור הקלטת משחקים ואפילו לא מאפשרים להקליט משהו להארד דיסק ולהעביר את זה לדיסק USB - תהליך שלא כולל שום חיבור אינטרנטי? RIGHT.

אז יופי, אתה לא רואה שום דבר רע או ששווה להעכב עליו בזה שמיקרוסופט שמה את מדריך הטלוויזיה והקלטת משחקים מאחורי פייוול.

אגב, זה עוד יותר מטיל ספק בסיפור שהם ניסו למכור לגבי הפאמילי שייר בDRM הישן. הם חולבים ממך כסף עבור הקלטת משחקיקם ומדריך טלוויזיה אבל היו מאפשרים לשחק באין-ספור משחקים חינם? does not compute. וזה בדיוק החשש מכל הDRM שמיקרוסופט ניסו לבסס. הנה לכם שחור על גבי לבן העתיד שתאגידים כמו מיקרוסופט רוצים לייצר. כמה שיותר שהקונסולה תתבסס על DD, כמה שיותר שכל הפיצ'רים שלה יוסבו ל'ענן' כך הם יכולים לחלוב ממך יותר כסף, לשים אותך עם הגב מול הקיר ולעקם לך את היד עד שתוציא את הכסף ותשלם עבור גישה לפיצ'רים שבעבר היו חינמיים ואין סיבה לגבות עליהם, ושבפלטפורמות אחרות מוצא בלא עלות נוספת.

זהו הסיוט של פלטפורמה סגורה בשילוב DD+ענן כעיקר או בלבד. זה מה שהמחאה מנעה\דחתה וזה מה שעל הצרכנים לעשות כל פעם שתאגיד מסויים ינסו לדחוף מציאות שכזו כאשר ברור כשמש שזה בא על חשבון המשתמשים - ובטח כשזה נעשה בתוך פלטפורמה סגורה.

מי אמר שאין להם מנוס? אתה בכלל שם לב מה אנשים אחרים רושמים, או שאתה עסוק מדי בבכיינות שלך, מכדי לשים לב?
בוודאי שיש להם מנוס. הם החליטו שלא, כדי להרוויח יותר כסף (בדיוק כמו שעושה כל חברה אחרת על פני האדמה). אני לא מתכוון להתנהג כאילו זה רוע לב מצידם, לנסות להרוויח יותר כסף. אני פשוט אומר שזה הגיוני להוסיף את השירות האינטרנטי בלבד הזה (ולמיטב ידיעתינו, הוא בכלל לא יעבוד בלי חיבור לאינטרנט) למנוי האונליין הקיים שלהם. זה הגיוני בדיוק כמו זה שהם מוסיפים משחקי מולטיפלייר F2P ואני מקווה שזה שיש את סוני, שהחליטו לא לעשות את זה, ילחיץ אותם מספיק בשביל שזה ישתנה בעתיד.

בקיצור, ברור שאני לא רואה בזה שום דבר רע. זה לא רע, כאשר חברה מנסה להרוויח כסף. זה אחלה לגמרי. זה מה שהם אמורים לעשות. הדבר היחיד שצרכן חכם צריך לעשות, זה לבחור אם זה שווה את התשלום, או לא.

זה לא מטיל שמץ של ספק ברעיון השיתוף שלהם. למעשה, זה לא קשור במאומה. תצא מהמרתף ותוריד את כובע נייר האלומיניום שלך.
אף אחד לא מעקם לך את היד, בשביל לקחת ממך כסף. הדבר היחיד שמייקרוסופט עושים זה לבקש ממך. אם אתה לא אוהב את מה שהם נותנים לך בתמורה לכסף, או אתה לא אוהב את הדרך שבה הם מבקשים, אל תתן להם את הכסף.

לא סיוט בכלל. דווקא שימושים מגניבים בענן. מה רע בסרטונים של חברים שלך במשחק, ליד האצ'יוומנטים שלהם? מה רע ב"היי! תראו איזו הריגה משולשת מטורפת עשיתי" בכל רגע שאתה רוצה? נראה לך שהפיטצ'ר הזה ומכלול הפיטצ'רים האחרים שאתה מקבל בתשלום על מנוי GOLD שווים את התשלום? תקנה. לא נראה לך שהוא שווה את התשלום? אל תקנה. נראה לך שהקונסולה שווה את הקניה בלי מנוי GOLD וכל הפיטצ'רים הנוספים שהוא מציע? תקנה אותה. לא נראה לך שהיא שווה ואתה לא רוצה מנוי GOLD? אל תקנה אותה.
בעצם, למה אני מספר לך על התנהגות צרכנית הגיונית ובריאה? הרי אתה לא היית צרכן של הקונסולה של מייקרוסופט, אתה לא צרכן שלהם כרגע ולעולם לא תהייה צרכן שלהם, כי ככה החלטת, לפני שהם אפילו הכריזו על הONE.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 00:01

אתה מתאר בדיוק את מה שאמרתי. מייקרוסופט הובילו תקופה כל כך ארוכה בזכות השירות שלהם והפער היה כל כך גדול, שאפילו העובדה שהשירות שלהם היה בתשלום לא הפריעה.

אבל למה להשתמש בצמד המילים "לא מפריע"? זה כמו כל מוצר... אני מסתכל עליו ובוחר אם הוא שווה את הכסף שמבקשים עליו אז זה לא עניין של "לא מפריע" זה עניין של "אני חושב שהכסף הזה מספק לי חוויה טובה יותר". שוב, יכול להיות שבחלק נכבד (למעט הדמואים) שאמרתי לא נכונים או לא ממש מדוייקים אבל זה ממה שאני סך הכל זוכר.

מה רע בסרטונים של חברים שלך במשחק, ליד האצ'יוומנטים שלהם?

רעיון נחמד!

@קאז... טוב אחי בסדר... למעט כמה מפיצות PC וואלוו כולם תאגידים גרידיים שרוצים לייצר דיסטופיה בשוק הגיימינג ולדרוס את זכויותינו כגיימרים.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 00:07

טוב שאני יכול לעשות כמה דברים במקביל. גם להצביע בארנק ולא לקנות את המוצר שלהם אלא של המתחרה שלא גובה על שירות שכזה וגם להמשיך ללעוג על ההחלטות של מיקרוסופט ולעשות להם חיים קשים על החלטות שאיני מסכים עימן גם באופן עקרוני וגם באופן פרקטי. אתה משום מה חושב שהתגובה היחידה שמקובל לעשות בנוגע למשהו שאתה לא מסכים איתו ושאתה חושב שהוא רע ושלילי זה לנשוך שפתיים ולהתעלם ממנו, במקום לנסות לגרום לשינוי. מעניין איך העולם היה נראה אם אנשים היו עושים רק את הראשון בלי השני.

סוויס, למה אני פאקינג אמור לתת למישהו כמו מיקרוסופט את הספק כאשר ההסיטוריה והווה מראה שהמטרה שלהם זה לגבות כמה שיותר כסף ולשים כמה פיצ'רים שאפשר מאחורי פייוול כדי לגרום לך לשלם עוד עבורם? proof is in the pudding. הקלטת משחקים ומדריך טלווזייה - צריך מינוי. למה? כי מיקרוסופט רוצים לחלוב כסף מאנשים שעד כה לא 'נכנעו' ושילמו למינויים.

הוספה:
"בקיצור, ברור שאני לא רואה בזה שום דבר רע. זה לא רע, כאשר חברה מנסה להרוויח כסף. זה אחלה לגמרי. זה מה שהם אמורים לעשות"

העולם על פי ניוקיליס: מיקרוסופט גובה כסף עבור פאטצ'ים. שום דבר רע, אחלה לגמרי. זה מה שהם אמורים לעשות. אם אתה מפתח אז פשוט תנשך את השפתיים ותפתח לפלפורמות אחרות.
העולם האמיתי: המפתחים מדברים בגנות הגביות האלה, מדברים בשבחי פלטפורמות שלא גובות תשלומים שכאלה, מדברים בשבח הפלייסטיישן כאשר סוני ביטלו את התשלומים ומפתחים משחקים לסוני וקוראים את מיקרוסופט לסדר בפומבי.

אני מבטיח לכם שבעולם של ניוקיליס מיקרוסופט היו מבטלים את התשלום מאוחר יותר, עם בכלל. טוב שאנחנו חיים בעולם האמיתי בו המפתחים עשו יותר מדבר אחד ובכך סייעו וזרזו את מיקרוסופט להוריד מגבלה, הורדה שרק עושה טוב למפתחים ולצרכנים אבל אולי לאינטרסים של מיקרוסופט שהציבו מגבלה זו מלכתחילה.

אותו דבר לגבי הפצה עצמית בXB1. בעולם של ניוקיליס כל מה שיכלת לעשות זה פשוט להתעלם מהXB1 ולפתח בשקט לPS4 ולאחרות. אבל טוב שהמפתחים צלבו את מיקרוסופט בפומבי, טוב שהם שבחו את סוני מעל פני כל במה כי כל זה סייע להפוך את המדיניות של מיקרוסופט, הפיכה שעושה רק טוב למפתחים ולצרכנים אבל אולי לא לאינטרסים של מיקרוסופט שהציבו מדיניות מסויימת מלכתחילה.

ואותו הדבר לגבי השמת פיצ'רים מאחורי פייוול למרות שהסיבה היחידה לכך הוא האינטרסים של מיקרוסופט. ההבדל היחיד בין העולם של ניוקליס לבין המציאות במקרה הזה הוא שכמו לגבי תשלום עבור אונליין, כנראה אין מספיק traction בהתנגדות של הצרכנים והמפתחים להשמת פיצ'ר כזה מאחורי פייוול\יש יותר מדי אנשים שמוכנים עדיין לשלם כדי לגרום לשינוי. וזה חבל ועל זה אפשר להצטער. אולי אם אכן בפס4 השירות הוא ללא תשלום נוסף (ולהזכירכם מאפשר הקלטות ארוכות יותר) והוא יגדל בפופולאריות והאנשים יעשו עניין ללמה זה עולה כסף בXB1, אז אולי מיקרוסופט שוב תשנה את החלטתה ותוציא את השירות מהפייוול, מה שיעשה רק טוב למפתחים ולצרכנים, אבל אולי לאינטרסים של מיקרוסופט שהחליטו על הצבת השירות מאחורי פייוול מלכתחילה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 00:58

קשקוש... לדבר באויר משנה משהו באופן כל כך נדיר שזאת טקטיקה שבטלה בשישים ובכלל... היא פוגעת במי שכן רצה לתמוך במוצר (קרי לרכוש אותו) אבל לא מעניין אותו לצעוק ולהתבכיין.

אתה יכול להתבכיין כמה שאתה רוצה, אין ספק שזאת זכותך.

אף אחד לא שינה פאצ'ים כי כמה מפתחים לכלכו על מיק' בפני העיתונות. הדבר היחיד שיכול לגרום להם לשנות עמדה זה שינוי מהותי בעולם האמיתי, קרי מפתחים שמחליטים לפתח משחקים (טובים) לפלטפורמות מתחרות.

שום דבר מההיסטוריה לא מראה את מיק' באור שונה מכל חברה אחרת. אתה חיי בעולם משלך שבה החברות שכבר מניתי אותם הם מלאכיות פרו צרכניות וכל השאר חרא שצריך לצעוק עליו ברחבי האינטרנט.
מדריך טלוויזיה צריך מנוי שעולה כסף? זה סתם? וואלה, בוא תיתן לנו עוד כמה NUGGETS מהאינסיידר שלך במיק' למה אני חושב שלקשר את המדריך טלוויזיה למקור הכנסה הוא דבר הכרחי על מנת שהחברה בכלליותה תוכל להבין את כדאיות ההשקעה בגרימת נותני שירות כבלים או לווין TO PLAY BALL איתם בנושא. אבל למה לחשוב ככה שאפשר לבכות שגונבים אותי במכשיר שמעולם לא הייתי קונה ועל מנוי שלעולם לא ארכוש?

והוא יגדל בפופולאריות והאנשים יעשו עניין ללמה זה עולה כסף בXB1, אז אולי מיקרוסופט שוב תשנה את החלטתה ותוציא את השירות מהפייוול

ממממ... לא. מה שהם יעשו זה לדאוג שהכסף שהם גובים על המנוי שלהם ינותב באופן טוב יותר על מנת לדאוג שהפיצ'רים שלהם עדיפים על פני אלה של סוני... אם הם יכשלו בכך הם יספגו ירידה במכירת המנוי שלהם ואף להשלחות כבדות יותר על עתיד הקונסולה כמו מיגרציה של מרבית החברים הרנדומליים של אנשים רנדומליים בעולם האמיתי לפלטפורמה מתחרה שהם חושבים נותנת להם תמורה טובה יותר לכסף.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 01:18

קאז, לך לוויקימילון. תבדוק את ההגדרה ל"קינטור".
אחרי שתבין את ההגדרה של המילה הזאת, תלך לבדוק מה ההגדרה של המילה "תלונה".
אחרי שתבין את ההגדרה של המילה הזאת, תשב עם עצמך, תחשוב חזק חזק ועמוק ועמוק. תבנה לך טבלאות השוואה. תדון עם בלשנים המומחים במגוון שפות. תחקור את הנושא לעומק. אז, כשתצליח סוף סוף להבין את ההבדל בין שני המושגים האלו, יכול להיות שתצליח להגיב על הנושא הזה באופן בוגר, שקול והגיוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 01:20

קאז, לך לוויקימילון. תבדוק את ההגדרה ל"קינטור".
אחרי שתבין את ההגדרה של המילה הזאת, תלך לבדוק מה ההגדרה של המילה "תלונה".
אחרי שתבין את ההגדרה של המילה הזאת, תשב עם עצמך, תחשוב חזק חזק ועמוק ועמוק. תבנה לך טבלאות השוואה. תדון עם בלשנים המומחים במגוון שפות. תחקור את הנושא לעומק. אז, כשתצליח סוף סוף להבין את ההבדל בין שני המושגים האלו, יכול להיות שתצליח להגיב על הנושא הזה באופן בוגר, שקול והגיוני.

למקרה שלא ברור לך - אני מעלה תלונות. אני מביע את אי שביעות הרצון שלו (כמו שעשו מפתחים רבים, בנוגע לתשלום על פאטצ'ים).
אתה, לעומת זאת, סתם קנטרן בלתי נלאה, שלא מוסיף דבר לדיון ובטח ובטח שלא מסוגל לגרום למייקרוסופט לקחת אותו מספיק ברצינות, בשביל לשנות את הנהלים שלהם (כמו פיל פיש).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2013, 07:28

Kazz כתב:"בקיצור, ברור שאני לא רואה בזה שום דבר רע. זה לא רע, כאשר חברה מנסה להרוויח כסף. זה אחלה לגמרי. זה מה שהם אמורים לעשות"

מוכרח להודות שגם אני הרמתי גבה...
ברור שזה לא דבר רע כשחברה רוצה לעשות עוד כסף... אבל למה לעזאזל זה אכפת לנו הצרכנים? זה אמור רק להרתיע אותנו אם יש דברים שהם בחינם אצל המתחרים.
תאר לך שמחר אפל (שאני מוכרח להודות - אני אוהב הרבה יותר את המוצרים שלהם מאשר גוגל, בתחום הניידים כמובן) - לוקחים כסף על כל חודש שאתה נכנס לאפ-סטור. לא תשלם - לא תוכל להוריד אפליקציות.
טוב לאפל? כן, הם זה יתן להם עוד כסף, אבל תסכים איתי שזה יגרום למליונים לעבור לאנדרויד. כולל אותי, מן הסתם. אז עכשיו זה לא טוב ללקוחות, ולא לאפל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 07:51

הדוגמא שלך לא קשורה... אם מעבר לנושא הנקודתי של מה שהצגת היית מקנטר פה בפורום כל שני וחמישי על קשקוש שאפל עושים אז כנראה שהיית מקבל פה תגובות דומות למה שקאז מקבל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2013, 08:32

Laskin כתב:
מוכרח להודות שגם אני הרמתי גבה...
ברור שזה לא דבר רע כשחברה רוצה לעשות עוד כסף... אבל למה לעזאזל זה אכפת לנו הצרכנים? זה אמור רק להרתיע אותנו אם יש דברים שהם בחינם אצל המתחרים.
תאר לך שמחר אפל (שאני מוכרח להודות - אני אוהב הרבה יותר את המוצרים שלהם מאשר גוגל, בתחום הניידים כמובן) - לוקחים כסף על כל חודש שאתה נכנס לאפ-סטור. לא תשלם - לא תוכל להוריד אפליקציות.
טוב לאפל? כן, הם זה יתן להם עוד כסף, אבל תסכים איתי שזה יגרום למליונים לעבור לאנדרויד. כולל אותי, מן הסתם. אז עכשיו זה לא טוב ללקוחות, ולא לאפל.

אפל עושה המון דברים כאלה, רק שמה אותם מאחורי חומת תשלום על חומרה. דוגמאות? AirDrop שלא יעבוד אפילו על 4S (למרות ששירות דומה, ואפילו טוב יותר עובד על מכשירים מעידן הגלקסי S2). יש גם את FaceTime על 3G שעובד רק ממכשיר מסויים ומעלה (למרות שהיו שיחות וידאו אפילו על מכשירים מלפני דור הסמארטפונים). אה כן, ולא שכחנו את סירי :). פשוט לקוחות אפל רגילים שכל פיצ'ר חדש שהיא מציעה הוא כ''כ ''קסום'' ו''חדש'' ו''פשוט עובד'' (כן.. ראינו את המפות שעבדו ועובדות נהדר :) ), ככה שהם רגילים לשלם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים