נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוקטובר 2020, 11:24

לא בטוח עד כמה זה ממש משנה לי... הם גם בטח יעלו מאה דולר יותר. אבל בכל מקרה בטח לא אשיג את המעבדים החדשים של AMD לפני סוף נובמבר, במקרה הטוב.
בכל אופן אני כנראה אביא את הPS5 שישעשע אותי עם טלויזיה חדשה בחודש הבא, ורק אז אקנה מחשב. אבל אני אעשה פרצוף כועס כל הזמן הזה, וזה ילמד את היצרניות האלה לקח!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוקטובר 2020, 13:37

DrKeo כתב:היום ב-19:00 האירוע של AMD לחשיפה של ZEN3. די מדהים ש-ZEN3 הולך להחשף ואולי אפילו לצאת לפני הקונסולות דור הבא. כמעט מבאס, למה אין ב-XSX ובפס5 מעבדי ZEN3 שיוצאים במקביל לשיגור אבל כן יש בהם GPU מבוסס RDNA2 שגם יוצאים בדיוק בשיגור?

אני כבר מחכה המון זמן לזה
הxsx וps5 ,הולכים להשפיע מאוד על איזה חומרת pc נצטרך
להגדרות סבירות בשנים הקרובות בpc ,בגלל עניין המולטיפלטפורם

גם אין תחרות בדרג בינוני גבוה בכרטיסי המסך המון זמן
ככה שהנווידיה יכולה ומפציצה במחירים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2020, 14:47

אקסטרה 10GB של GDDR6 אמור לעלות לחברה כמו EVGA משהו כמו 100$ וזה GDDR6, ב-3080RTX יש GDDR6X. אני לא אהיה מופתע אם גרסת ה-20GB תעלה לפחות 150$ יותר, אם לא 200$+.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 אוקטובר 2020, 23:56

באנג'י הודיעו היום שדסטיני 2 משתדרג ל-4k 60fps על ה-SX והפס5, או 1080 ב-60 על ה-XSS. בנוסף מוסיפים סליידר fov כמו בגרסת המחשב. בקיצור, המשחק יהפוך לשחיק, והעדכון יגיע ב-8 בדצמבר. רק חבל שלא הוסיפו כבר אופציה לבטל את ה-CA המדכא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 אוקטובר 2020, 20:38

מחסני חשמל פרסמו שהספקה של הxsx והxss
תתחיל מה10/11/2020 ,לא יודע עם זה רק להזמנות מוקדמות
אבל עד כמה שאני מכיר את השוק בישראל ,לא חושב שיהיה פה מחסור ,בישראל לא נהוג יתנפלות בהשקה כמו בארצות הברית
גם אין פה הרבה פרסום ,כניראה רוב הלקוחות הפוטנציאלים אפילו לא יודעים מתי ההשקה בישראל

אני עדין יחכה לפברואר ,והפעם יחליט כמו שלדון בין הxsx לps5

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2020, 09:57

די בטוח שאין מחסור, כי החבר שלי עם החנות בתל אביב כל הזמן שואל אותי "נו, יש לך מישהו שרוצה גם XSX/S??", כולם פה בארץ רוצים פלייסטיישן, יש מלא אקסבוקסים שמחפשים בית חם שייאמץ אותם, עוד לפני שנולדו :)

בחדשות אחרות:
הוכרז שWD:L יקבל מצב של 4K/30 עם RT על 2 הקונסולות. עדיין לא ידוע מה המצבים האחרים בדיוק...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 אוקטובר 2020, 11:26

אין שום צפי לבעיות מלאי של XSX/S בישראל כי משיחות שעשיתי מסתבר שMS הולכת להיות כאן עם כמות יחידות גדולה בהרבה+ביקוש משמעותית נמוך יותר מהפס5.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוקטובר 2020, 14:58

ישראל זה הכי סוני לנד שיש, אין למייקרוסופט שום סיכוי לשנות את המצב בדור הקרוב. כמובן דור הבא אי אפשר לדעת איך התעשייה בכלל תראה ובאיזו תצורה תגיע אבל סוני יכולה להיות רגועה לגבי ישראל ל 6-7 שנים הקרובות P:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2020, 15:59

מעניין לאיפה הדור הזה יקח אותנו מבחינת היחס בין סוני למיקרוסופט. דור קודם MS התחילה להרוס את הכל עם הקינקט ובדור הזה בכלל קטסטרופה. מעניין איפה היינו אם ה-360 הייתה ממשיכה בקו הקורי וה-X1 גם, ביחוד ללא כל השיט הזה של קינקט מבונדל ב-499$. נראה איזו התאוששות הם יצליחו לעשות בדור הזה, אני משער שספירה של נתונים הולכת להיות קשה להתחשב בזה שיותר מעניין אותם היום מנויים לGP מאשר מכירת קונסולות כך שיכול להיות מצב הזוי שבו MS מוכרת רק איזה 60 מליון קונסולות אבל איכשהו "מנצחת" את הדור. זה בהחלט הולך להיות מעניין, בעיקר כי אם MS מצליחה להגיע ל-40-50 מליון מנויי GP, הם הופכים לכוח אדיר בתעשיה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוקטובר 2020, 16:04

אני חושב שהדור הקרוב ימדוד ניצחון בתפוצה כרגיל, התעשייה חיה על דיווחי NPD חודשיים ושיאי מכירות וזה לא הולך להשתנות. היו דורות שנינטנדו חגגה באופן יחסי עם מזומנים למרות שמכרה בינוני ולא בדיוק זוכרים אותה כמנצחת.

בקיצור, מבחינה תודעתית אני לא רואה את ההגדרה של ניצחון משתנה, אם הפס5 תמכור פי 2 מה XSX אז לא משנה כמה פליק פלאקים מייקרוסופט תעשה עם הנתונים זה יתפס שעדיין קיבלה בראש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2020, 16:26

bling כתב:אני חושב שהדור הקרוב ימדוד ניצחון בתפוצה כרגיל, התעשייה חיה על דיווחי NPD חודשיים ושיאי מכירות וזה לא הולך להשתנות. היו דורות שנינטנדו חגגה באופן יחסי עם מזומנים למרות שמכרה בינוני ולא בדיוק זוכרים אותה כמנצחת.

בקיצור, מבחינה תודעתית אני לא רואה את ההגדרה של ניצחון משתנה, אם הפס5 תמכור פי 2 מה XSX אז לא משנה כמה פליק פלאקים מייקרוסופט תעשה עם הנתונים זה יתפס שעדיין קיבלה בראש.

אני לא חושב שלמיקרוסופט אכפת בכלל אם יהיו לה 50 מליון מנויים ל-GP. אני בספק אם ה-XS תמכור פחות מ-50 מליון, הרי ה-X1 מכרה לפחות 50 מליון, אבל רוב הסיכויים שבמספר האבסולוטי של הקונסולות סוני בהחלט די תקרע אותם. אבל כנראה שבדור הזה במקום איזה 150 מליון מול 50 מליון זה יהיה יותר בסביבת ה-120 מליון מול 85 מליון או משהו כזה.

כך או כך, הקלף של MS זה GP. מה כותבים בכל מני פורומים באינטרנט זה חמוד, אבל בסוף מעניין את MS מחזיקי המניות שלהם וכשיש להם הכנסה קבועה של מליארדים מדמי מנוי, פוסטים בפורום שסוני הגיעה כבר ל-100 מליון כש-MS רק ב-65 מליון כנראה פחות יעניין אותם.

מעבר לזה, כש-GP עומד על הכנסות של 40-50 מליון מנויים, הם יכולים להתחיל לעשות דברים מטורפים לגמרי. הרי חברה כמו סוני משקיעה בשנה משהו כמו כמה מאות מליונים בודדים בהפקת משחקים, אני משער משהו כמו 500-700 מליון גג. כש-MS מכניסה 5-7 מליארד שנתית מ-GP, אלוהים יודע כמה הם יוכלו להוציא על פיתוח בלעדיים ל-GP. הרי נטפליקס משקיעה יותר מ-15 מליארד דולר בשנה על תוכן מקורי. או במילים אחרות, הקניה של בת'זדה יכולה להיות רק ההתחלה בביסוס GP כמשהו שכל גיימר חייב. מיקרוסופט כבר הראתה שלא מפחיד אותה 7.5 מליארד דולר בכדי לבסס את GP, אז כשיש 50 מליון מנויים מה זה כבר 2.5 מליארד על איזו קאפקום או 800 מליון על איזו פלטיניום?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 אוקטובר 2020, 17:40

את האמת המגמה שאתה מתאר מרגישה לי לא נוח וקצת מלחיצה אם באמת ל GP יהיה כזה כוח. זה סוג של הדרך של מייקרוסופט לקנות את התעשייה בכסף, החזון ההוא שבזמנו כשנכנסה עם האקס בוקס המקורית רבים חששו ממנו (עד שהמציאות הוכיחה שזה רחוק מאוד ממימוש) , שאם רק מייקרוסופט רוצה אז העסק גמור והיא שולטת בתעשייה.

אז כן מן הסתם התסריט הזה לא התממש עד כה בדרך המסורתית אבל אולי GP באמת נותן למייקרוסופט את המוטיבציה הזו שהיתה חסרה לה כדי באמת להכנס ב full force ואם זה באמת המצב אז וואלה יש מצב שעוד כמה שנים טובות סוני בצרות ולטווח ארוך יותר כולנו בכלל משחקים בשירות שמייקרוסופט הרימה וסוני בעצמה תתרום תכנים לאותו השירות. נשמע אפוקליפטי אבל בתעשייה הזו אי אפשר לדעת כלום.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 אוקטובר 2020, 17:53

לא חושב שמייקרוסופט 'ישתלטו' על השוק, במקרה הכי קיצוני שבו מיקרוסופט מצליחים לגמרי עם החזון שלהם, פשוט מודל הגיימינג יעבור כולו למודל GP כולל סוני והמפיצות הגדולות. אולי בערבוב המחודש הזה מיקרוסופט יצאו עם נתח גדול משיש להם עכשיו, זה גם הגיוני, אבל אני לא רואה השתלטות מוחלטת..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2020, 17:58

אני לא חושב ש-MS הולכת להשתלט על השוק, אבל אני כן חושב ש-MS יכולה לשנות את הפרדיגמה של מחזיקת פלטפורמה. מי שקונה פס5 ידבוק בפס5, מי שעושה GP יכול לבטל אותו חודש הבא כך שבמקום להוציא 2-4 משחקים בשנה הם ירצו לפמפם משחקים בקצב כמעט חודשי. זה לא אומר שהם יקנו עוד "בת'זדה", אבל לדעתי זה כן אומר שיהיו עוד רכישות בכדי להגיע למצב שלא משנה כמה זמן הם נותנים לסטודיואים פינמיים, עדין תהיה להם תפוקה גבוהה של משחקים.

לא ראיתי אותך נלחץ מסוני ש"משתלטת על השוק" עם איזה 150 מליון קונסולות לאורך הדור ומכירות של 10+ מליון לכל בלעדי בזמן ש-MS בקושי תגיע ל60 מליון :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 אוקטובר 2020, 19:13

DrKeo כתב:אני לא חושב ש-MS הולכת להשתלט על השוק, אבל אני כן חושב ש-MS יכולה לשנות את הפרדיגמה של מחזיקת פלטפורמה. מי שקונה פס5 ידבוק בפס5, מי שעושה GP יכול לבטל אותו חודש הבא כך שבמקום להוציא 2-4 משחקים בשנה הם ירצו לפמפם משחקים בקצב כמעט חודשי. זה לא אומר שהם יקנו עוד "בת'זדה", אבל לדעתי זה כן אומר שיהיו עוד רכישות בכדי להגיע למצב שלא משנה כמה זמן הם נותנים לסטודיואים פינמיים, עדין תהיה להם תפוקה גבוהה של משחקים.

לא ראיתי אותך נלחץ מסוני ש"משתלטת על השוק" עם איזה 150 מליון קונסולות לאורך הדור ומכירות של 10+ מליון לכל בלעדי בזמן ש-MS בקושי תגיע ל60 מליון :)

אני חושב שהם ינסו להרוויח בצורה עקיפה מהגיים פאס
לדוגמה כרגע יש כל משחק עיקרי של קינגדום ארטס בגיים פאס
אבל עם אתה רוצה את הdlc של kh3 ,זה כבר בתשלום
נכון החלק העיקרי מתשלום כזה ילך לסקור איניקס
אבל עדין חלק ילכו לms

אני חושב שתיהיה צעידה הדרגתית במודל הזה
לכיוון של משחקי אנדרואיד וios , זאת אומרת
משחקים בחינם או בזול ,אבל הרווחים יגיעו מהמכירות בתוך המשחקים
אני לא רואה איך יהיה כלכלי למיקרוסופט ,להחזיק שרות כזה
רק מהמנוי עצמו ,כל עוד מפציצים במשחקים
לדוגמה עכשיו גירס טקטיק ,עם נקח שחקן שקנה משחק גדול חדש אחד פעם בחודש ב60 דולר דור הבא כבר 70 דולר
נכפיל את זה ב12 ,זה 840-720 דולר בשנה
עכשיו אומרים לשחקן כזה תעשה את השרות ,בהרבה יותר זול
וחלק מאותם משחקים שרציתה יגיעו לשרות תוך כמה חודשים
פלוס הרבה משחקים אחרים

אין בזה באמת הגיון כלכלי בפני עצמו ,זה שצד שלישי מסכימים
כולם יודעים על הכיסי ענק של ms
גם עם נגזים ונגיד שכל משחק בשרות היה שווה בשוק 10 דולר
שהרבה מהם בפועל הרבה יותר
מעל 100 משחקים זה מעל 1000 דולר
נכון שזה השכרה ולא בעלות ,אבל בכל זאת

אז אני כן רואה אותם הולכים לכיווני dlc כאלו ואחרים
ואולי בעתיד שרותי צד ,לדוגמה תשלום על תחרויות אונלין
תשלום נוסף לגים פאס משפחתי
פרסומות
וכו וכו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 אוקטובר 2020, 03:41

DrKeo כתב:אני לא חושב ש-MS הולכת להשתלט על השוק, אבל אני כן חושב ש-MS יכולה לשנות את הפרדיגמה של מחזיקת פלטפורמה. מי שקונה פס5 ידבוק בפס5, מי שעושה GP יכול לבטל אותו חודש הבא כך שבמקום להוציא 2-4 משחקים בשנה הם ירצו לפמפם משחקים בקצב כמעט חודשי. זה לא אומר שהם יקנו עוד "בת'זדה", אבל לדעתי זה כן אומר שיהיו עוד רכישות בכדי להגיע למצב שלא משנה כמה זמן הם נותנים לסטודיואים פינמיים, עדין תהיה להם תפוקה גבוהה של משחקים.

סוני עושה את זה מימי הפס1 עם הפוגה בתקופת הפס3 והכל היה בסדר עד כה, אני תופס אותם כתאגיד פחות "מפחיד" מהבחינה הזו מייקרוסופט, אולי כי הם קטנים ושבירים יותר בסופו של דבר לכן כן מחוייבים לקהל הקור שהם חיים עליו הרבה יותר.

בנוסף למרות הדומיננטיות המטורפת של סוני המתחרות מצאו את מקומן מינוס פלוס. נינטנדו כמוצר פרימיום יקר יחסית ומשלים ומייקרוסופט... טוב הם לא צריכים למצוא את מקומם יש להם מליארדים והם יכולים להמשיך לנסות ולנסות עם אינסוף continue כנראה (וברור שבניגוד לגוגל הם ממש מחוייבים לעסק)

עכשיו סוני זה סיפור אחר ולא ברור או ידוע איך תסתגל למציאות תיאורתית כזו שהיא הזנב הנגרר בתעשייה כמו מייק היום.

בנוסף אני נדבר על השתלטות ברמה שמוחקת את זהות הפלייסטיישן מרוב שדומיננטית, שסוני נהפכת לאיזה ספק תוכן משני ומצומצם בפורמט חדש, זה חזון אפוקליפטי רחוק כאמור, אבל עם מספיק כסף ונחישות ובמידה ומבחינת "אקלים" טכנולוגיים ותרבותיים זה יתאים, זה יכול לקרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2020, 10:40

אני פחות אפוקליפטי ממך. סוני לא הולכת לשום מקום בזמן הקרוב, רובנו חוזים שהם ינצחו את הדור וגם אם GP יצליח בטרוף, כנראה שסוני תגיע ל-100 מליון יחידות אז רחמים אין לי פה. בו נגיד שאם מיקרוסופט באיזשהו נס (מבחינתם) תרצח את סוני, זה יקח להם כנראה איזה שני עשורים אז אני די בטוח שעד הפס7 סוני בטוחים. ואם מיקרוסופט תרצח את סוני, זה יקרה רק כי הם עשו שירות כל כך מדהים מ-GP שהקהל הגדול יתעלם יחסית מהפלייסטיישן ואם GP הוא מדהים עם משחקים מצויינים, אז מה כל כך נורא? זה קרה אלף פעם בעבר. ליתר דיוק, סוני בעצמה רצחה מתחרות בגלל ההצלחה הגדולה שלה. אם מיקרוסופט מספקת את הסחורה, אז היא מספקת את הסחורה.

ואם כבר לדבר על העבר ורצח מחזיקות פלטפורמה, סוני השמידה את סגה ודחקה את נינטנדו להיות קז'ואלית ו-underpowered כבר עשור וחצי. כשנגמר דור הפס1 סגה מתה כמחזיקת פלטפורמה ונינטנדו כבר נדחקה לשוליים עם בקושי 30 מליון יחידות גם לN64 וגם לגיימקיוב מה שהוביל ל-WII. ואיזה משחקי צד א' סוני ספקה באותה תקופה? GT ואולי קראש בנדיקוט? לא בדיוק מלכת הצד א' ביחס לסגה ונינטנדו שבסוף שנות ה-90 הפציצו משחקים מטורפים לגמרי מצד א'.

שום דבר לא קבוע בתעשיה, כוחות עולים, כוחות יורדים. מתישהו נוטידוג תתמסמס, מתישהו סוני לא תהיה מחזיקת הפלטפורמה מס' 1, מתישהו סוני SM יוציאו משחק של 6. לפני 25 שנים מי יכל לגעת בכלל ב-RARE? לפני 25 שנים מי חשב בכלל שהקרב קונסולות לא יהיה בין סגה ונינטנדו יותר? החברות שהובילו את התעשיה לפני 20 שנים לא מובילות אותה עכשיו והחברות שמובילות אותה עכשיו לא יובילו עוד 20 שנים. ככה זה, ואם מיקרוסופט תתפוס את ההובלה כנראה שיש סיבה שהיא מובילה. אבל וואללה, אני לא רואה את זה קורה בעשור הקרוב ומי יודע איפה נעמוד בכלל עוד 10 שנים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 אוקטובר 2020, 10:57

עם זאת, האם הייתה בהיסטוריה חברה ששלטה בשוק ההארדקור והמיינסטרים במשך 5 דורות יחסית ארוכים (כלומר אם נתייחס לPS5 כבר כקונסולה מצליחה, מה שמאוד סביר שהיא תהייה, כיוון שהמפה מסודרת כך כרגע לסוני)? אני באמת שואל, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלפני הPS1 בצורה טובה במיוחד.
גם התעשייה רק הולכת וגדלה בקצב די הסיטרי, כלומר גם ההנכסה של סוני מהשוק גדלה, וכך גם האינטרס שלהם 'לוותר' פשוט אחרי דור תאורתי לא מוצלח בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2020, 11:28

Stick כתב:עם זאת, האם הייתה בהיסטוריה חברה ששלטה בשוק ההארדקור והמיינסטרים במשך 5 דורות יחסית ארוכים (כלומר אם נתייחס לPS5 כבר כקונסולה מצליחה, מה שמאוד סביר שהיא תהייה, כיוון שהמפה מסודרת כך כרגע לסוני)? אני באמת שואל, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלפני הPS1 בצורה טובה במיוחד.
גם התעשייה רק הולכת וגדלה בקצב די הסיטרי, כלומר גם ההנכסה של סוני מהשוק גדלה, וכך גם האינטרס שלהם 'לוותר' פשוט אחרי דור תאורתי לא מוצלח בכלל.

התעשיה לא מבוגרת מספיק בשביל זה, אבל למרות שמבחינת מכירת קונסולות סוני שולטת בתעשיה 3.5 דורות (האמת שבדור הפס3 הם יצאו בייסיקלי תיקו עם MS), מבחינת איכות של צד א׳ שזה אני משער מה שבאמת חשוב פה הם בקושי שולטים עשור. כלומר מתי הרצף הזה התחיל? 2009 עם אנצ׳רטד 2?

לפני הפס1 נינטנדו שלטה בערך 15 שנים בתעשיה מכל הבחינות ולפני זה היה לאטארי כמעט עשור חזק אבל אין ספק שסוני השורדת מספר 1 כרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2020, 11:32

אני לא חושב ש"איכות צד א" זה המדד הנכון, כמו "משחקים בלעדיים"...
ככה שאפשר להגיד שבPS1/2 הם קיבלו מספיק מסקוור לבדה (והיא לא הייתה היחידה), שהם לא היו צריכים בכלל צד א' :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2020, 11:48

אבל זאת הייתה תקופה שונה, משחקים היו בלעדיים כי היה נהוג לפתח לפלטפורמה אחת באותה תקופה. אני רק מנסה להדגיש שסוני לא הייתה איזה כוח חיובי של פיתוח משחקים נהדרים באותה תקופה, סתם תאגיד אלקטרוני עם פלטפורמה שמפתחות אהבו אז הם קבלו מליון בלעדיים מצד ג'. כלומר סוני הם המפתחת "מחממת הלב" אולי עשור (בלי כמובן לזלזל בפנינים שיצאו לצד א' שלהם לאורך השנים כמו GOW1-2 או GT או SOTC).

בכל מקרה מה המקרה האפוקליפטי? רוב האנשים מנויים GP עם XCLOUD וסוני מוכרת "רק" 70 מליון יחידות? אולי סוני בכלל עם ה-GP ו-XCLOUD משלה וזאת מלחמת מנויים? אנחנו כל כך רחוקים מה"השתלטות" של MS שאין לנו מושג איך התעשיה תראה בכלל עד אז. על מה אנחנו מדברים? 2036?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 12:23

אבל יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון ... סוני אמרו לאחרונה שלדעתם הפס4 הפס2 היו מוצרי נישה.. ותזכרו כמה הן מכרו.

הכוונה של סוני היתה שבעזרת הסטרימינג יהיה ניתן להגיע לקהל הרבה יותר רחב שאי אפשר להגיע אליו עם קונסולות רגילות.

מייקרוסופט מרוויחה פה בענק בכל מקרה כי גם אם הרבה חברות צד ג' יבחרו להיות באקוסיסטם של סוני ומשתמשים רבים יעדיפו לשמור אמונים לסוני בגלל שכל ספריות הפס4 5 (6?) יעברו לשירות למרות כל זה סוני תשתמש בטכנולוגיה של מייקרוסופט.

אמזון ונטפליקס הם האיום הכי גדול על סוני לא מייקרוסופט הluna כמה שהוא נראה מצחיק הוא רק שלב ראשון של אמזון הם כאן כדי להישאר לטווח הארוך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2020, 12:52

אני בטוח שמיקרוסופט תשמח אם הXCLOUD של סוני ירוץ בשרתים שלהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2020, 13:20

Stick כתב:עם זאת, האם הייתה בהיסטוריה חברה ששלטה בשוק ההארדקור והמיינסטרים במשך 5 דורות יחסית ארוכים (כלומר אם נתייחס לPS5 כבר כקונסולה מצליחה, מה שמאוד סביר שהיא תהייה, כיוון שהמפה מסודרת כך כרגע לסוני)? אני באמת שואל, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלפני הPS1 בצורה טובה במיוחד.

בתקופת הps3 ,הם ממש לא שלטו בשוק
גם עם לא מחשיבים את הwii ,שהיתה גם לה כמה משחקי קור מאוד טובים
המאבק בין ה360 לps3 היה צמוד ,בהתחלה המכירות של ms
היו טובות יותר ,וסוני דיממה הרבה כסף מהps3 עוד לפני שהps3 יצא לשוק
הפיתוח של הcpu עלה להם המון כסף ,והמעבד הזה
היה בתאוריה אמור היה ליכנס להרבה מוצרים ,וזה נכשל
זה גם מעבד שבמקור היה אמור לטפל גם בגרפיקה ,ובסוף זה נכשל
והם קנו gpu מהנווידה

הפיתוח של הבלו רי והשיווק שלו בהתחלה היה מאוד יקר
בזה לפחות הצליח להם ,אבל לא קרוב להצלחה של הdvd
היו כמה שנים שה360 נצחה במכירות את הps3

אבל סוני הצליחה לישתקם ,וms החליטה שהקינקט זה רעיון טוב
ואז התמונה התחילה לישתנות ,ms היתה מוכרת יותר מסוני
באותו הדור ,עם היו ממשיכים לתמוך חזק בקור בסוף הדור
רק שם סוני הצליחה לעבור את ה360 במכירות
ששוק הקזואל נפל

בps4 הם גם נצחו בגלל טעויות ענק של ms בתחילת הדור
הפעם ms חזרה מאוחר יותר לקור ,אבל סוני כבר נצחה

אני חושב שהדור הזה הps5 תנצח ,אבל לא בדומיננטיות של הps4
הפעם ms הגיע מוכנה
אין קינקט או משהו דומה

אישית אני אוהב רעיונות כמו קינקט ,השאלה הגדולה זה הביצוע
עם הביצוע כושל לא צריך ללכת על זה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2020, 13:27

אין ספק. מייקרוסופט מההתחלה נכנסו לשוק הזה מהפחד שסוני ישלטו על הסלון ומייקרוסופט תשאר רק בחזית הPC.

אז אני מניח שכך או אחרת ביל גייטס מרוצה שנתן אור ירוק לאקסבוקס. (דו משמעי) כי המשימה הזו הושלמה בסופו של דבר.

בנוגע לעבר... זה נכון שסוני לא היו מדהימים בצד א' בעברם אבל אני חושב שאנחנו חייבים לתת להם את הקרדיט בנוגע לסינגל פלייר הסינמטים.

אני חושב שבלי רזידנט איוול 1 MGS 1 ופפ7. בלי שלושת המשחקים האלה אני בספק אם היה לנו דגש סינמטי במשחקים וסוני איפשרה לכל אחד מהמשחקים האלה לקרות

אם במקרה של פפ7 על ידי זה שלקחו את כל השיווק על חשבונם וסיפקו את הפלטפורמה המתאימה... או שפשוט היו מה שמיקאמי וקוג'ימה היו צריכים באותו זמן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים