bling כתב:על איזו הכרזה מוזרה של DS אתה מדבר קיאו?
בכל אופן זה קצת מצחיק עד כמה תדמית יכולה להשתנות, בימי הפס3 הם התחילן כאנטי צרכניים בענק עם ה 599$ וחפשו עבודה נוספת שלהם, אחרי זה הביאו את הפלוס שהיה שירות מדהים, עשו קפיצת דרך בבלעדיים ובנו לאט לאט את התדמית של למען הגיימרים.
אני מסכים שעכשיו זה מצטייר שוב רע, זאת אומרת ברמה הניהולית, לא הפנים ארגונית (=משאבי פיתוח שאכן עדיין מוקדשים לגיימרים ולקהל הקור שלה ומהבחינה הזו היא ״למען הגיימרים״), היא אכן אנטי גיימרים ועושה צעדים נגד הצרכנים כשמעמידים אותה מול מייקרוסופט.
זה סוג של דיסוננס של חברה שאכן מתמקדת ממש בגיימרים שלה ובלתת להם את מה שהם מבקשים (כולל בעסקאות עם צד ג׳) אבל בו זמנית מנסה לסחוט מהם את המיץ, או שאולי זו מייקרוסופט שבאמת מפנקת ברמה שחורגת מהסטנדרט בתעשייה מה שגורם לאחרות להראות רע.
idan כתב:אנחנו ידענו ש DEATH STRANDING מגיע למחשב עוד מ 2015, וידענו שזה גם יקרה אחרי השיגור על הפס4. סוני בפירסומים הרשמיים שלה פשוט לא התייחסה לגרסה על המחשב עד כמה שאני זוכר, אבל לא יודע אם אפשר לקרוא לזה הכחשה.
בכל מקרה, אם זה היה רק PC הייתי זורם עם הקונספירציה, במיוחד אחרי שהורייזן קיבל פורט והיו הרבה דיבורים שהוא לא יהיה היחיד ויש עוד בדרך. אבל קונסולות אחרות? זה רימייק ל IP ששייך לסוני, במשחק שהם מממנים.. לא נשמע סביר במיוחד.
idan כתב:דימון סולס לא היה כישלון מסחרי, הוא מכר מעל ומעבר לציפיות. אפילו קיבל לייבל של Greatest Hits מסוני.
שו יושידה מספר שהוא שיחק בבילד ממש גרוע עם המון בעיות בשלב מאוד מאוחר בפיתוח, בילד שלא ייצג את התוצר הסופי ובניגוד למפתחות מערביות שמדגימות משחקים עם vertical slice מלוטש, לדימון סולס לא היה כזה, אז הוא קיבל רושם מאוד שלילי על המשחק ולא העריך נכון מה היה להם ביד. גם התקשורת היפנית חשבה ככה.
בדיעבד הוא תמיד מספר שזו הייתה פאדיחה רצינית שלו והוא מן הסתם מתחרט עליה. בגלל זה לפני שהם חשפו את המשחק באירוע הראשון של ה PS5 הוא הופיע לכמה שניות ואמר שיש לו להראות משחק שמאוד קרוב לליבו או משהו כזה.
DrKeo כתב:סוני צריכה את DS כאטרקציה שאנשים יקנו פס5, נאמקו ואטלס צריכים ש-DS ימכור כמה שיותר עותקים. כלומר בלעדיות זמנית נשמעת כאילו היא נופלת בול על מה שכל הצדדים צריכים, גם בלעדי בהשקה לדחוף את הפס5 (האנטרס של סוני) וגם פרישה על גבי כמה שיותר פלטפורמות בכדי למקסם רווחים מהמכירות עצמן (האנטרס של אטלס ונאמקו). זה שמדובר ברימייק רק מוזילה את הפרוייקט והופכת אותו להרבה יותר "בטוח", כך שדווקא ההשקעה בו והסיכון הם כנראה נמוכים במיוחד.
בכל מקרה, רק תאורית קונספרציה שמבוססת על היציאה הסופר מוזרה של סוני בטריילר חשיפה.
glass man כתב:אני לא רואה סיבה למה הפלטפורמות האחרות לא יהיו הPS4 והמחשב... כן זה לא ירוץ הכי טוב בעולם על הפס4 המקורי אבל על הפרו? יהיה סבבהה לדעתי.
על עניין הזכויות... כמה שנים כבר יכולות להיות זכויות על הפצה? עברו כבר 11 שנים ואולי זה שמדובר בריימיק הופך אותו מבחינה משפטית לכזה שמשוחרר מנאמקו ואטלוס?
לא אומר שזה לא יגיע לבוקס אבל כמו שסטיק אומר יהיה הזוי מצד סוני לוותר על משחק נישה שכל כך מזוהה איתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים