נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2020, 13:36

זה מזכיר לי שלפני שבוע או שבועיים איזה ריטיילר בהונגריה העלה ליסטינג של דימון סולס לפס4 והוריד אותו לא הרבה זמן אחר כך.
כמובן שיכול מאוד להיות שזו טעות,אבל אני באמת לא רואה סיבה למה המשחק לא יכול לרוץ על הפס4 בהתחשב בגיימפלי שראינו,בכל פעם שעוברים באיזה פורטל אפשר פשוט לדחוף מסך טעינה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוקטובר 2020, 14:36

בדיוק, קצת מסכי טעינה קצת ירידה ל900P או אפילו רזולוציה דינאמית נמוכה יותר. (בשביל הבסיס לפחות) קצת ירידה בפריים רייט. בזמנו סוני הוציאה את Resogun לפס3 ולויטה שנה אחרי ההשקה של הפס4. אז כן אין מה להשוות משחק כזה למשחק שאמור להיות הקילאר אפ אבל זה כן אולי יכול להראות שסוני יכולה לסתפק בבלעדיות של שנה לפס5.
אם אנחנו מחפשים איזשהו דפוס אצלם.
הוא גם נראה קצת כמו Godfall בזה שאף אחד מהם לא דוחף את הפס5 וגם הוא בטח יכל להיות משחק פס4 בקלות.
ברור שדימון סולס נראה יותר טוב אבל לטעמי זה יותר עניין של עיצוב יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2020, 14:43

The Verge עם השוואה של שלושת הקונסולות אחת ליד השנייה לראשונה:

https://www.theverge.com/2020/10/27/215 ... comparison

הפס5 פשוט ענק בצורה מפלצתית בייחוד בפרופיל מול הXSX..כדאי מאוד שהדבר הזה יהיה חרישי. והעיצוב הגלוסי...למה סוני,למה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 14:48

כבר דברנו על זה, DS זה משחק פס3 בשכבת צבע חדשה, אין שום סיבה שהוא לא ירוץ על הפס4 בהגדרות גרפיות נמוכות יותר (שבטח קיימות כך או כך אם יש גרסת PC).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 14:55

כל השדרוגים של UBI לדור הבא:
Watch Dogs: Legion

Xbox Series X/S:

Raytracing
Faster load times
PS5:

Raytracing
Tempest 3D Audio
Adaptive triggers support
Faster load times
Assassin's Creed Valhalla

Xbox Series X/S:

60fps at 4K on Xbox Series X
Faster load times
PS5:

60fps at 4K
Tempest 3D Audio Engine
Faster load times
Immortals Fenyx Rising

Xbox Series X/S:

HDR
Dolby Atmos and spatial audio technology
Faster load times
PS5:

60fps at 4K
HDR
Tempest 3D Audio engine
PS5 DualSense haptic feedback
Faster load times
Far Cry 6

Xbox Series X/S:

PS5:

60fps at 4K
Riders Republic

Xbox Series X/S:

HDR support
Faster load times
PS5:

60fps in 4K
HDR support
Faster load times
Just Dance 2021

"Xbox One will be able to download their game to the Xbox Series X/S version at no additional cost. Just Dance 2021 for PlayStation 4 will be backwards compatible on PlayStation 5".

Rainbow Six Siege

Xbox Series X/S and PS5:

120fps at 4K
For Honor

Xbox Series X and PS5:

60fps at 4K
Xbox Series S:

60fps at 1080p

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 15:16

יפה לפחות לבינתיים הפס5 עומדת בסטנדרט של להריץ משחקי דור קודם באותה הרמה מינוס פלוס.

והנה הדור הבא בתמונות, הפס5 לצד ה XSX ו XSS:
https://www.theverge.com/2020/10/27/215 ... comparison

(לא במחשב אז אין לי כוח להעתיק לינקים, תכנסו עצלנים P:)

חייב לציין שהתמונות האלו לא מחמיאות לאף אחת, הפס5 ענקית ודי מכוערת יוצאת שם, האקסבוקסים מאוד סתמיים ומשעממים, כבר לא יודע מה עדיף אבל מבחינה פוטוגנית זה חרא של דור.

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 27 אוקטובר 2020, 15:21

מסכים. אומרים שהשלט נורא מגניב, בטח יעלו רשמים בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוקטובר 2020, 15:44

הפס5 נראת קצת פחות נוראית במצב שכיבה. האקסבוקסים נראים מזעזעים בכל תנוחה אבל לפחות הSeries x נטמע ממש טוב בסביבה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 16:00

מסכים, מצב שכיבה עם המעמד הוא הכי מחמיא לפס5. האקס בוקס ממש סתמית אבל יש כאלה שינצאו בזה יתרון כמו שאמרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2020, 16:02

אני הולך להעמיד את הפס5, מי יתן והעמדת טלביזיה שלי תנוח על משכבה בשלום.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוקטובר 2020, 16:12

חחחח להעמיד זה כל כך פס2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2020, 16:14

בהצלחה :twisted:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2020, 16:19

אני לא אוהב אף אחד מהעיצובים,אבל זה של הXSX הרבה יותר סביל עבורי מהפס5 שפשוט נראה...מה זה הדבר הזה בכלל? מילא אם הוא היה קטן,אבל הדבר הזה מפלצת ונראה כל כך תלוש מהכל.
הXSX בצבע שחור מט שזה תמיד פלוס גדול אצלי,קומפקטי יותר,לא צריך סטנד חיצוני עבורו והתעסקות מיותרת שאני פשוט לא מקבל.
ואחרי כל זה,לצערי אני עדיין רוצה הרבה יותר את הפס5 בהשקה מאשר הXSX.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 27 אוקטובר 2020, 19:05

האקסבוקס נראה סתמי אבל שתיהן קטנות, לא מושכות תשומת לב מיותרת ונוחות להעמדה או לשכיבה. מעדיף את העיצוב המינימליסטי הזה בהרבה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אוקטובר 2020, 21:22

כמו שאמרתי מההתחלה, הפס5 היא מאוורר הוריקן. היא גם לא נראית כמעוצבת לשים אותה בשכיבה. זה נראה כאילו צילמו את הקונסולה עומדת ואז לחצו 'סובב 90 מעלות'.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוקטובר 2020, 21:25

DrKeo כתב:
idan כתב:אנחנו ידענו ש DEATH STRANDING מגיע למחשב עוד מ 2015, וידענו שזה גם יקרה אחרי השיגור על הפס4. סוני בפירסומים הרשמיים שלה פשוט לא התייחסה לגרסה על המחשב עד כמה שאני זוכר, אבל לא יודע אם אפשר לקרוא לזה הכחשה.
בכל מקרה, אם זה היה רק PC הייתי זורם עם הקונספירציה, במיוחד אחרי שהורייזן קיבל פורט והיו הרבה דיבורים שהוא לא יהיה היחיד ויש עוד בדרך. אבל קונסולות אחרות? זה רימייק ל IP ששייך לסוני, במשחק שהם מממנים.. לא נשמע סביר במיוחד.

שאל את קליימן על ההתבחבשות סביב DS ל-PC מבחינת PR, אני משער שהוא זוכר טוב מאוד מה היה.

די פשוט.. קוג'ימה הפקות הכריזו שהמשחק הוא PS4+PC. ממש מעט זמן אח''כ יצאה הכרזה של ''נדבר על ה PC אח''כ'' והתרכזו רק ''בבלעדיות'' של ה PS4, למרות שזו לא הייתה אמיתית מעולם. לא שזה כזה חשוב, כי בואו, זה משחק ''שנוי במחלוקת'' במקרה הטוב וכנראה משחק הקוג'ימה הכי פחות טוב בתכלס..

בנוגע לסקיילבאונד - הוא נראה בינוני עד כאב. אני חושב שהוא לא היה כיפי ולכן מיקרוסופט ביטלו אותו. עדיף שכך. אין מה לגרור משחקים בכוח. לא יודע מי זה הבמאי של המשחק ואיזה סוג של גאון הוא, אבל זה לא משנה באמת. גם ליוצרים הכי גאונים וטובים, יש פשלות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 27 אוקטובר 2020, 22:42

אבל היא כן הייתה אמיתית. בלעדיות זמנית, בדיוק כמו שהכריזו עליה.

https://wccftech.com/death-stranding-no ... d-shortly/
מתוך ההודעה הראשונה של קוג'ימה לתקשורת ב2015 (יש לינק למסמך בכתבה):

Q6. What other platforms will Kojima’s first independent title be available on, besides PS4?
The title is planned to become available on PC (after PS4).
Q7. How long is the exclusivity?
We are not disclosing details.

כלומר לא הבנתי מה בדיוק הטענה, שסוני לא קידמו או לא התייחסו לגרסת המחשב ששייכת למפיצה אחרת? או שקוג'ימה לא עשה את זה? כך או כך, נראה לי לגיטימי לגמרי ובערך הסטנדרט לכל הסכם בלעדיות זמני אי פעם. אין פה שום דבר מיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 אוקטובר 2020, 05:08

idan כתב:אבל היא כן הייתה אמיתית. בלעדיות זמנית, בדיוק כמו שהכריזו עליה.

Q6. What other platforms will Kojima’s first independent title be available on, besides PS4?

כלומר לא הבנתי מה בדיוק הטענה, שסוני לא קידמו או לא התייחסו לגרסת המחשב ששייכת למפיצה אחרת? או שקוג'ימה לא עשה את זה? כך או כך, נראה לי לגיטימי לגמרי ובערך הסטנדרט לכל הסכם בלעדיות זמני אי פעם. אין פה שום דבר מיוחד.

אתה מביא כתבה שפורסמה לפני שנה כהוכחה למשהו? אפילו בכתבה עצמה, הם מקשרים לרשימה הזו: https://web.archive.org/web/20190526172 ... xclusives/

שים לב שהוא מופיע שם כ'בלעדי' על מלא (אין שם 'בלעדיים זמניים', מינוס הורייזן שיצא אח''כ למחשב, ואפילו לא הוכרז עדיין שיגיע), ובכתבה שהבאת, הכותרת היא: Death Stranding No Longer Listed as a PlayStation 4 Exclusive, Suggesting PC Version Might Be Confirmed Shortly.
כלומר אפילו בכתבה שהבאת כדי להוכיח את הטענה שלך, יש ספק אם ומתי גרסאת הPC ''תאושר'' - קרי, תוכרז רשמית.
אם נחזור לכתבות שפורסמו יותר ''בזמן אמת'':

https://www.ign.com/articles/2015/12/16 ... artnership

תוכל לראות קישור לפוסט במדיום שאישר שהמשחק יגיע לPC ''אח''כ'', אבל נמחק על ידי המשתמש. הם עשו כל מה שהם יכולים כדי להסתיר את העובדה שהמשחק הזה לא בלעדי בסגנון שאנצ'רטד, TLOU או ספיידרמן בלעדיים. אם תלך ותחפור פה בפורום, שבו רוב האנשים די מעודכנים בחדשות משחקים וכו', אתה תראה לא פעם פליאה שהמשחק מגיע ל PC (ואתה גם תראה אותי מזכיר לכולם שכך הוא הוכרז).

הלינק למסמך מהארכיון, לא עובד לי, אבל עצם זה שגם הוא, נמצא באיזה ארכיון שמישהו חפר ולא באתר רשמי שאפשר לקשר אליו, אומר לך שהם אכן ניסו לקבור את העובדה שהוא יגיע בסוף ל PC. רק מי שזכר מההתחלה שהוא הוכרז ככזה, ידע בוודאות. סוני וקוג'ימה הלכו ומחקו עדויות לכך אקטיבית, כדי שבחיפושים פשוטים לא תמצא מידע רשמי, אלא רק כתבות שמובילות ללינקים שבורים. אני זוכר את ה FAQ שאתה מדבר עליו במדויק. אני זוכר שהוא היה באתר של קוג'ימה הפקות. אני גם זוכר שמיד אחרי ההכרזה על השותפות עם סוני, הFAQ הזה נעלם לגמרי או שלפחות כל אזכור ל PC נעלם.

מקווה שזה יותר ברור עכשיו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 12:45

Klayman כתב:
idan כתב:אבל היא כן הייתה אמיתית. בלעדיות זמנית, בדיוק כמו שהכריזו עליה.

אתה מביא כתבה שפורסמה לפני שנה כהוכחה למשהו? אפילו בכתבה עצמה, הם מקשרים לרשימה הזו: https://web.archive.org/web/20190526172 ... xclusives/

שים לב שהוא מופיע שם כ'בלעדי' על מלא (אין שם 'בלעדיים זמניים', מינוס הורייזן שיצא אח''כ למחשב, ואפילו לא הוכרז עדיין שיגיע), ובכתבה שהבאת, הכותרת היא: Death Stranding No Longer Listed as a PlayStation 4 Exclusive, Suggesting PC Version Might Be Confirmed Shortly.
כלומר אפילו בכתבה שהבאת כדי להוכיח את הטענה שלך, יש ספק אם ומתי גרסאת הPC ''תאושר'' - קרי, תוכרז רשמית.
אם נחזור לכתבות שפורסמו יותר ''בזמן אמת'':

https://www.ign.com/articles/2015/12/16 ... artnership

תוכל לראות קישור לפוסט במדיום שאישר שהמשחק יגיע לPC ''אח''כ'', אבל נמחק על ידי המשתמש. הם עשו כל מה שהם יכולים כדי להסתיר את העובדה שהמשחק הזה לא בלעדי בסגנון שאנצ'רטד, TLOU או ספיידרמן בלעדיים. אם תלך ותחפור פה בפורום, שבו רוב האנשים די מעודכנים בחדשות משחקים וכו', אתה תראה לא פעם פליאה שהמשחק מגיע ל PC (ואתה גם תראה אותי מזכיר לכולם שכך הוא הוכרז).

הלינק למסמך מהארכיון, לא עובד לי, אבל עצם זה שגם הוא, נמצא באיזה ארכיון שמישהו חפר ולא באתר רשמי שאפשר לקשר אליו, אומר לך שהם אכן ניסו לקבור את העובדה שהוא יגיע בסוף ל PC. רק מי שזכר מההתחלה שהוא הוכרז ככזה, ידע בוודאות. סוני וקוג'ימה הלכו ומחקו עדויות לכך אקטיבית, כדי שבחיפושים פשוטים לא תמצא מידע רשמי, אלא רק כתבות שמובילות ללינקים שבורים. אני זוכר את ה FAQ שאתה מדבר עליו במדויק. אני זוכר שהוא היה באתר של קוג'ימה הפקות. אני גם זוכר שמיד אחרי ההכרזה על השותפות עם סוני, הFAQ הזה נעלם לגמרי או שלפחות כל אזכור ל PC נעלם.

מקווה שזה יותר ברור עכשיו.

רק צריך לראות את ההודעות "יש הוא מגיע למחשב" שהיו פה כשהמשחק הוכרז ל-PC בסוף 2019:
viewtopic.php?f=1&t=875&start=475

בייסיקלי בהכרזה הם היו כזה "כן בטח, מגיע למחשב" ואז במשך שנתיים+ הם ניסו לטאטא את זה מתחת לשטיח ואז שניה לפני השיגור "זה מגיע למחשב חבר'ה!". אני משער שמה שחשוב לדיון הוא לא האם ידענו או לא ידענו שהוא מגיע למחשב (אתה היית בטוח שכן, רבים מאיתנו היו לא כל כך בטוחים בגלל ההתנהגות של סוני) אלה העובדה שסוני בנתה אוירה סביב כאילו הוא בלעדי שלא מגיע ל-PC למרות שהם ידעו שהוא מגיע. ומהמקום הזה אני משליך ל-DS עם ה"פליטת פה" או "הטעות" שהייתה בטריילר חשיפה שלו. כלומר מי שם בטריילר של משחק של עשרות מליוני דולרים שעובר אישור של כל הצמרת של סוני כיתוב "בלעדי זמני בקונסולות ו-PC" כשהם יודעים בוודאות שהוא בלעדי? לא יודע, קצת פישי, למרות שהכל אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 אוקטובר 2020, 12:57

או את הודעות ה"אוי לא! אז לקנות עכשיו או לחכות ל PC, כי כבר הייתי סגור שזה בלעדי".
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 אוקטובר 2020, 13:06

לא נראה לי שזה קשור לבלעדי 'מלא' או לא מלא, יותר סביר להניח שהם פשוט מחשיבים בלעדי כמשחק שהופץ ע"י SIEE בדיוק כמו שרשום שם (תסתכל בכוכבית). סטריט פייטר5 למשל לא מופיע שם למרות שגם הוא לא הגיע לקונסולות אחרות, אבל לדעתי לא בגלל שהייתה לו גרסה למחשב אלא פשוט בגלל שהוא הופץ ע"י קאפקום. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בעייתי במיוחד להתייחס ל DS כבלעדי. הם מימנו את המשחק, הפיצו אותו על הפס4, קידמו אותו 4 שנים, הוא לא הגיע לקונסולה מתחרה - נראה לי כמו תיאור סביר, לכל הפחות.

וזה לא משנה ממתי הכתבה, זאת פשוט התוצאה הראשונה שקיבלתי. חיפוש בגוגל מוביל גם לכתבות אחרות מ 16 לדצמבר 2015, שפירסמו את אותו FAQ. למשל:
https://www.videogamer.com/news/kojimas ... lent-hills
https://www.metalgearinformer.com/?p=23581
אבל אם המקור הראשוני ל Q&A הזה הוא אכן בכתבה של המדיום הזה, אז ייתכן שסוני באמת ניסו "להעלים ראיות", ובמובן הזה אני מבין עכשיו למה אתם מתכוונים בכך שהם הכחישו. זו בהחלט הכחשה.
בכל מקרה, מה שהכי חריג כאן לדעתי זה שבתחילת הדרך הם אשכרה אמרו את האמת.. וכנראה בטעות, אם הם ניסו להסתיר את זה מיד לאחר מכן. כי התעלמות מהיתכנות של גירסאות אחרות זה מה שקורה כל הזמן בהסכמים מהסוג הזה, חברות כמעט אף פעם לא מתייחסות לפלטפורמות אחרות בהסכמים בלעדיים, בוודאי לא הצד שמשלם. אבל גם הצד השני בדר"כ שומר על עמימות, שהיא כנראה חלק מההסכם, כמו ששאלו את סקוור לפני חודש על גרסת מחשב לפפ16 והם ענו ש"אין לנו אינפורמציה לשתף על האם המשחק יגיע לפלטפורמות נוספות חוץ מ PS5", מה שמאשר בוודאות שהוא יגיע לפלטפורמות נוספות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 14:24

הכחשת גרסאות של קונסולות אחרות בבלעדיות זמנית היא פרקטיקה די נפוצה כך שאני לא חושב שיש לנו ויכוח פה. אני חושב שהדיון הוא בעיקרו על האם הכיתוב בסוף הטריילר של DEMONS SOULS היה פליטת פה סטייל מה שהיה לפני כמה שנים עם DEATH STRANDING או פשוט טעות תמימה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 אוקטובר 2020, 15:16

Klayman כתב:
DrKeo כתב:
idan כתב:.

בנוגע לסקיילבאונד - הוא נראה בינוני עד כאב. אני חושב שהוא לא היה כיפי ולכן מיקרוסופט ביטלו אותו. עדיף שכך. אין מה לגרור משחקים בכוח. לא יודע מי זה הבמאי של המשחק ואיזה סוג של גאון הוא, אבל זה לא משנה באמת. גם ליוצרים הכי גאונים וטובים, יש פשלות.

קליימן רוב הסיכוים ששיחקת באחד המשחקים שלו כמו רזידנט איוול 2, ביונטה, אוקמי, DMC1 ועוד ועוד קלאסיקות או במשחקים שהוא פיקח עליהם. 8-)

אבל עזוב, עד כמה הוא גאון זה עניין של טעם וריח. אבל מלבדו יש כל כך הרבה אנשים שמתלוננים על איך היה לעבוד עם מייקרוסופט שהוא לא נראה לי האישו בכלל.
עכשיו שמייקרוסופט קנו את Obsidian אז כולם שוכחים שמייקרוסופט ביטלה להם RPG בלעדי לONE אנשים שוכחים מה Obsidian אמרו על מייקרוסופט בעקבות הביטול.

When he spoke to IGN, he said that the game’s budget and that no one at Microsoft “championed” it are the two major reasons why it was never released. “Why did Stormlands get canceled? Stormlands got canceled because we didn’t have an advocate [at Microsoft],” he explained.

וההמשך Urquhart continued this thought, saying that big-budget games need to have “someone at the publisher” who can speak on the game’s behalf and convince upper branches of management that it is worth investing time or money into. For reasons that are unknown, Stormlandid not have this kind of support.

“For a game to truly be big, it often has to be pushed and it has to have ads and PR,” he explained. “It comes down to budget and it comes down to having a champion [at Microsoft].”

https://gameranx.com/updates/id/91705/a ... cancelled/

אולי זו לא אשמת ספנסר, אולי זו אשמתו של מאטריק, אבל סקיילבאונד זה לגמרי על ספנסר. מה אני אגיד לך קליימן אחי שכל כך הרבה חברות מוכשרות שהוציאו בלי בעיה מלא משחקים מושקעים אומרים מקבלים ביטול עם מייקרוסופט אז לי אין מה לחשוב מעבר לזה שהבעיה עם מייקרוסופט.

אני לא חושב שסקילבאונד היה נראה רע, אני חושב שהיה לו צאנס להיות אחד ממשחקי הדור, ויש לי את הסיבות להאמין שמייקרוסופט ניסתה להפוך אותו למשהו שהוא לא.
(מסינגל פלייר, מייקרוסופט ניסתה להפוך אותו לאונליין פוקוס)

כאילו אם הוא נראה לך רע אני לא יכול לשכנע אותך, אבל אני מדבר כאן בעיקר כמישהו שרצה לקנות ONE בעיקר בשביל סקילבאונד ביום ההשקה שלו וביטולים כאלה זה מה שגרום לי לא להאמין במייקרוסופט באותה רמה שאני יכול להאמין בסוני.

ברור שאם מישהו הוא בעיקר גיימר PC אז זה לא עניין גדול אם ביטלו לך משחק כזה או אחר, אבל שאתה משחק בעיקר בקונסולות או קונה קונסולה בעיקר בשביל משחק X אתה צריך שהמשחק יגיע או צריך לבחור לפעמים בין 2 קונסולות את מי שאתה חושב שמציע לך את הכי הרבה ערך, ואני חושב שפה מייקרוסופט מפסידה לסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2020, 15:25

אתה באמת חושב שאובסידיאן היו מוכרים את עצמם לחברה שהם לא רוצים להיות חלק ממנה? משחקים מבוטלים כל הזמן, אם מיאזאקי לא היה מספיק SAVVI אז גם סוני היו מבטלים את DEMONS SOULS וסוני היו אחראיים לזה שז'אנר שלם לעולם לא היה נולד (וזה בלי להתיחס לזה שסוני בייסיקלי גדעה את הפיתוח של DS באמצע ושחררה משחק לא גמור כי הם לא רצו לבזבז עליו יותר כסף). בכל מקרה, אם חברה מכרה את עצמה ל-MS ואפילו לא היו בה עזיבות, אז כנראה שהם מרוצים מההסדר. אז מה זה משנה מה אובסידיאן אמרו לפני 3 שנים על משהו שקרה לפני יותר מעשור אם היום הם מרוצים מ-MS?

ובו נהיה כנים, SCALEBOUND נראה כמו משחק מעפן, אני לא חושב שהביטול שלו הכניס מישהו לשוק. זה לא ש-MS נהנת לבזבז עשרות מליוני דולרים לפח, גם הם היו מעדיפים שהיה יוצא משהו טוב מ-SCALEBOUND והוא היה עושה להם כסף. אם כבר להפך, ביטול של משחקים מעיד שיש לחברה סטנדרטים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 אוקטובר 2020, 15:53

אובסידיאן היתה חברה בקשיים, כמה ברירה אתה חושב שהיתה להם? כנ״ל inxile.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים