המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
sharonbn כתב:האיגוד הרפואי האמריקאי פירסם הודעת גינוי לדברים, מבלי לציין את הנשיא בשמו. "הרעיון שרופאים - באמצע משבר בריאותי - סופרים יותר חולי קורונה או משקרים כדי לרפד את הכיסים שלהם הוא האשמה מרושעת, מזעזעת ולחלוטין לא נכונה", אמרה נשיאת האיגוד הרפואי האמריקאי, ד"ר סוזן ביילי. לדבריה, "במשך כל המגפה, הצוותים הרפואיים סיכנו את בריאותם, את בטיחותם ואת חייהם כדי לטפל בחולים ולהביס את הנגיף הקטלני".
מקור: https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... -1.9276832
Laskin כתב:איפה הוא אמר תמותה עודפת? אשמח ללינק כי חיפשתי ולא מצאת את הציטוט... לא שזה מאוד משנה, כי טראמפ אכן פולט כל הזמן שטויות מהפה או האצבעות שלו, אבל סתם בא לי להתעכב שנייה על הנקודה הזו
עריכה:
מצאתי את זה, כשהסרתי את מגבלות החיפוש של השבוע האחרון... הוא אמר את זה בתחילת אוגוסט, כשהנתונים היו מעט שונים. חשבתי שאתה מדבר על משהו שהיה בימים האחרונים.

Shlomix כתב:די בטוח שאתה טועה במקרה הזה ושגם באחוזים כמויות השקרים של טראמפ יוצאות דופן.
קראתי בעבר מאמר על בודקי עובדות והם אמרו שם שממוצע השקרים העובדתיים של פוליטיקאים (כלומר בודקים רק עובדות, לא הבטחות, שזה כבר משהו סובייקטיבי) הוא באזור ה-35 אחוז מכל העובדות שהם מציינים. מניח שזה אחוז גבוה מאוד ביחס לאדם הממוצע.
חותם לך שאצל טראמפ האחוז הזה עובר את ה-50 בקלילות. יודע מה? שם כסף שהוא מגיע ל-75%. אחפש גם מידע על זה מחר כשיהיה לי כוח.

sharonbn כתב:אין הרבה שמאמינים לו? זה לא מה שראיתי. בחדשות הראו שיש אנשי תקשורת, וגם עו"ד וגם סנאטורים שאומרים שיש ראיות לזיופים
Shlomix כתב:מעניין אותי מה תומכי טראמפ חושבים עכשיו כשהוא מסרב לקבל את תוצאות הבחירות למרות שאין אפילו הוכחה אחת בודדת לזיוף המוני ובנתיים כל התביעות שהגישו נזרקו מהמדרגות או הושמו בהמתנה. אשכרה מנסה לעורר הפיכה בכח, לשמחתנו אין הרבה שמאמינים לו ברמה כזו.
לי זה נראה שהוא מנסה לנפח את המצב ובנתיים לגייס כסף כדי לכסות על חובות. איתו (ובאופן כללי) זה תמיד כסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים