המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
InterAl כתב:מזרחים מצביעים לימין כי הם ימנים. כחול לבן הם לא ימנים. פשוט מאוד.
sharonbn כתב:קודם כל, באמת תודה רבה שטרחת סוף סוף להתייחס בכלל למה שכתבתי. היה קשה לעשות את זה לפני שהתעלמת והאשמת אותי בזלזול?
הפרגון לפנתרים, לא משנה איך תקרא לו, סותר חד משמעית את כל הטענה שלך
וזה שמרגלית בכלל קרא לנשק את מנשקי המזוזות, זה גם פאסיב אגרסיב נכון?
הקיצר שום דבר מהתוכן של דברי מרגלית לא יזיז אותך ממה שהחלטת מראש.
וזה שכל זה בכלל לא שייך למסר של מפלגת העבודה ולכן בכלל לא שייך לדיון - זה גם ככה חמק לך מתחת לראדאר ולא זכה לשום התייחסות
וזה שכחול לבן בכלל לא הפסידו בבחירות - זה גם עף לך מעל הראש
ואתה עוד חושב שענית לכל דבר שרשמתי. בדיחה עצובה.
הקיצר - אני עניתי (ועוד ברצינות, טמבל שכמוני) לטענות שלך והפרכתי אותן אחת אחת אחת.
כל מה שיש לך לענות זה או התעלמות או ביטול וזלזול בלי בכלל לטרוח לתת סיבה
InterAl כתב:יש. הם לא הרוב.
glass man כתב:מה זאת אומרת "לא משנה איך תקרא לפרגון של הפנתרים"
אני רוצה לתת לך הזדמנות לראות איך הפרגון שאתה מדבר עליו נתפס בעיני הציבור שאני מייצג בדיון הזה. הוא יכול לפרגן עד מחר השאלה איך קהל הבוחרים המזרחי הפוטנציאלי מגיב לדברי השבח.
glass man כתב:תמיד יהיה לך מזרחי שסתם מצביע ביבי בעדר, כי אבא שלו מצביע ביבי. אבל אני מכיר גם הרבה אשכנזים שכשאתה מנהל איתם שיחת עומק על הנושא, אתה מגלה משהו כמו
"לא יודע אבא שלי הצביע גנץ אז גם אני"
glass man כתב:אבל אני מדבר על איך העניין נתפס אצל המזרחים שלא פועלים ככה על אוטומט ואף אחד לא קנה את דברי השבח של מרגלית.
glass man כתב:"היינו צריכים לנשק את מנשקי המזוזות" - רק אני מריח עד אילת את הפטרוניזציה כולל ליקוק של מרגלית התחנפות למזרחים שרוצים להוכיח שהם לא "ביבסטים"?
מרגלית לא כנה, בחיבוק המזרחים שלו, ואת דבריו כולם הבינו.
glass man כתב:אבל שוב מה שהביא לביבי את הניצחון כבר המון זמן,זה שוב, הוא פשוט מבין איך צריך להתנהג לגבי הסכסוך הערבי. (חבל שהוא לא מבין שאנשים גם רוצים לחיות טוב בנוסף לזה אבל זה דיון אחר)
glass man כתב:כחול לבן לא הפסידה בבחירות? אל תצחיק אותי, אם לא נותנים לך להקים ממשלה, זה בגלל שאנשים שקיבלו מנדט ענקי מהציבור לא רוצים אותך כראש ממשלה (גנץ )
ואם הפוליטיקאים האלה קיבלו מנדט כזה חזק מהציבור אז הציבור שבחר בהם חושב כמוהם.
אתה יכול לעשות שמיניות באוויר חכמולוגית להוכיח לי איך בעצם כחול לבן ניצחו בבחירות.
InterAl כתב:אם קבוצה מצביעה באופן עקבי במשך עשרות שנים לימין, המסקנה המתבקשת היא שהיא ימנית. כן, ברובה. כשמדברים על קבוצות אנשים, זה תמיד בהכללה.
Laskin כתב:אני חצי-חצי, איזו השקפה יש לי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים