Klayman כתב:אין שמץ של מצב שאני אקנה את SC החדש לפני ירידת מחיר משמעותית.
DrKeo כתב:כנ"ל, עדין יש לי כוויה ענקית מקונביקשן שהיה משחק אקשן ממוצע ומשחק התגנבות רע.
Megalomaniac כתב:
אם לא אהבת את קונביקשן אז לא תאהב גם אותו, פה ושם ליטשו דברים אבל בגדול הוא בדיוק כמוהו.
אני פשוט ממש אהבתי את קונביקשן.
DrKeo כתב:ואיך היית מדרג אותו לעומת הישנים כמו תאורית כאוס?
Megalomaniac כתב:
לא שיחקתי לצערי באף אחד מהישנים, קונביקשן היה הראשון.
DrKeo כתב:הייתה לי הרגשה כזאת כששבחת את קונביקשן כל כך
DrKeo כתב:הייתה לי הרגשה כזאת כששבחת את קונביקשן כל כך
Megalomaniac כתב:
האמת שהורדתי אתמול את תאוריית הכאוס בשביל לראות איך הוא באמת בהשוואה לקונביקשן ובלאק ליסט.
אני חייב לאמר שבלאק ליסט בינתיים יותר טוב מקונביקשן וה- Stealth שלו בנוי בצורה טובה יותר. (אנשים ברשת כבר אומרים שהוא שילוב של קונביקשן ותאוריית הכאוס, רק התחלתי את תאוריית הכאוס אז אין לי דעה לגבי זה)
אבל התפריט של המשחק מוזר לי, אין אפשרות להתחיל את המשחק מחדש במידה וכבר התחלתם (מאמין שאחרי שמסיימים, חייבת להיות אופציה כזאת), אין תפריט בכלל בעצם איך שאתם נכנסים זה ישר זורק אותכם למשחק ואם רוצים להיכנס לקו אופ זה בתפריט של ה- Pause במשחק.
מוזר קצת... לא תיכננו את זה בצורה הכי טובה.
swym כתב:עם מבצעי הבאנדלים האחרונים נחרדתי לגלות שחציתי את קו ה-500 משחקים בסטים. פאק
הנה המודל לחיקוי שלי לצמצום הבאקלוג. מישהו שבדיוק עשה את זה:
http://www.reddit.com/r/truegaming/comm ... m_backlog/
DrKeo כתב:אני לא חושב שמשהו מלפני 3 וחצי שנים נחשב לנוסטלגיה
Almogj כתב:
נוסטלגי או לא הוא המשחק האהוב עליי[כן כן ! יותר מסקיירים אפילו. וקצת שלא בצדק אבל לא נוראP:]
וחזרה לדיון. לאחרונה מצאתי את עצמי משחק בuncharted 1 המזדקן ואני חייב להגיד שהוא דיי סביר.. [אני מבין למה ב 2007 אהבו אותו. אבל היום הוא פשוט מרגיש לי כמו דמו טכנולוגי]
matangt8 כתב:
בגל זה המשחק לא קיבל ממוצע של 90. U2 היה מה שגרם לסדרה הזאת להיות מה שהיא היום.
בכל מקרה אני עוד מעט מתחיל את היטמן אובסלישן. נראה איך הוא
matangt8 כתב:בגל זה המשחק לא קיבל ממוצע של 90. U2 היה מה שגרם לסדרה הזאת להיות מה שהיא היום.
בכל מקרה אני עוד מעט מתחיל את היטמן אובסלישן. נראה איך הוא
Almogj כתב:
אישית לא ממש אוהב את היטמן [שום דבר נגד המשחקP: פשוט לא בסגנון שלי. אבל הבנתי שהוא מעולה.]
אני בינתיים מחפש אייזה משחק לקנות לסוני. איכשהו לא קניתי לסוני כבר שנתיים משחק.... [מאשים את סטים]
יש סיכוי שביחד עם GTA V אני אקנה את Jak & daxter collection HD כי אני מת כבר לשחק בוא. נו טוב בחזרה לAC2 לעוד כמה חודשים
Almogj כתב:
אישית לא ממש אוהב את היטמן [שום דבר נגד המשחקP: פשוט לא בסגנון שלי. אבל הבנתי שהוא מעולה.]
אני בינתיים מחפש אייזה משחק לקנות לסוני. איכשהו לא קניתי לסוני כבר שנתיים משחק.... [מאשים את סטים]
יש סיכוי שביחד עם GTA V אני אקנה את Jak & daxter collection HD כי אני מת כבר לשחק בוא. נו טוב בחזרה לAC2 לעוד כמה חודשים
Nucleus_Dawn כתב:אני "משחק" בזה.
אני לא יודע למה. אני מייצר בערך 11 מיליון עוגיות בשניה. יש לי 25 מכונות זמן, 40 פורטלים, 40 מעבדות אלכימיה (כדי להפוך זהב לעוגיות) ו50 מכל דבר אחר.
אני לא מבין למה. פשוט לא מבין.
Shlomix כתב:אני שונא אותך.
למה הבאת לי את הקישור?!
שרפתי יותר מדי זמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים