במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Megalomaniac
Trainee

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Megalomaniac » 20 אוגוסט 2013, 23:28

התחלתי את Splinter Cell blacklist על המחשב.
בינתיים משחק מצויין, מרגיש כמעט כמו Conviction רק טיפה משופר ומלוטש יותר.
הפורט לעומת קונביקשן מצויין, 60 FPS, אין ירידות פריימים והמשחק נראה מצויין.

עדיין לא שיחקתי בו הרבה בשביל לכתוב עליו הרבה אבל בינתיים משחק מהנה.
רק אל תצפו לחידושים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אוגוסט 2013, 23:32

אין שמץ של מצב שאני אקנה את SC החדש לפני ירידת מחיר משמעותית.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 23:38

Klayman כתב:אין שמץ של מצב שאני אקנה את SC החדש לפני ירידת מחיר משמעותית.

כנ"ל, עדין יש לי כוויה ענקית מקונביקשן שהיה משחק אקשן ממוצע ומשחק התגנבות רע.
We're just normal men. We're just innocent men

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 20 אוגוסט 2013, 23:44

DrKeo כתב:כנ"ל, עדין יש לי כוויה ענקית מקונביקשן שהיה משחק אקשן ממוצע ומשחק התגנבות רע.

אם לא אהבת את קונביקשן אז לא תאהב גם אותו, פה ושם ליטשו דברים אבל בגדול הוא בדיוק כמוהו.
אני פשוט ממש אהבתי את קונביקשן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2013, 23:48

Megalomaniac כתב:
אם לא אהבת את קונביקשן אז לא תאהב גם אותו, פה ושם ליטשו דברים אבל בגדול הוא בדיוק כמוהו.
אני פשוט ממש אהבתי את קונביקשן.

ואיך היית מדרג אותו לעומת הישנים כמו תאורית כאוס?

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 21 אוגוסט 2013, 04:10

DrKeo כתב:ואיך היית מדרג אותו לעומת הישנים כמו תאורית כאוס?

לא שיחקתי לצערי באף אחד מהישנים, קונביקשן היה הראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 10:03

Megalomaniac כתב:
לא שיחקתי לצערי באף אחד מהישנים, קונביקשן היה הראשון.

הייתה לי הרגשה כזאת כששבחת את קונביקשן כל כך :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 10:06

DrKeo כתב:הייתה לי הרגשה כזאת כששבחת את קונביקשן כל כך :)

:).. מי שבאמת אוהב ונהנה ממשחקי התגנבות, לא באמת היה יכול להנות מקונביקשן. הביקורות, אגב, מדברות על כך שעיצוב השלבים הרבה יותר פתוח ומזכיר את CT.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 10:38

אני ממש נהנה מני נו קוני. הוא רחוק מלהיות מושלם. יש הרבה דברים לא חכמים במערכות שלו, אבל הוא מספיק מקסים בשביל שאוכל להתעלם מזה.
הוא גדוש בfetch quests וגריינדינג (וfetch quests שמצריכים גריינדינג), אבל מערכת הקרב מספיק כיפית ודינמית, בשביל שהוא עדין יהיה כיף.

יש לה חסרון אחד משמעותי וזה שנכון לכרגע (כלומר, בעשור השלישי בשעות המשחק) כל העניין של האלמנטים השונים (בסגנון פוקימון, אבל פחות מורכב) לא ממש בא לידי ביטוי. הם מציגים שישה אלמנטים ליצורים/התקפות, אבל זה מרגיש יותר כאילו יש 2-3 שהם באמת שימושיים.
יכול להיות שזה משהו שיפתח בהמשך, אבל אחרי 30+ שעות, זה נראה לי קצת מגוחך.

נראה שהוא יחזיק אותי עוד כמה ימים של חרישה. אחריו יש לי את גוואקמולי לסיים, עד GTA V וגם אם הוא יגמר מהר מדי, יש לי את ספלנקי האינסופי.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 22 אוגוסט 2013, 13:52

DrKeo כתב:הייתה לי הרגשה כזאת כששבחת את קונביקשן כל כך :)

האמת שהורדתי אתמול את תאוריית הכאוס בשביל לראות איך הוא באמת בהשוואה לקונביקשן ובלאק ליסט.
אני חייב לאמר שבלאק ליסט בינתיים יותר טוב מקונביקשן וה- Stealth שלו בנוי בצורה טובה יותר. (אנשים ברשת כבר אומרים שהוא שילוב של קונביקשן ותאוריית הכאוס, רק התחלתי את תאוריית הכאוס אז אין לי דעה לגבי זה)
אבל התפריט של המשחק מוזר לי, אין אפשרות להתחיל את המשחק מחדש במידה וכבר התחלתם (מאמין שאחרי שמסיימים, חייבת להיות אופציה כזאת), אין תפריט בכלל בעצם איך שאתם נכנסים זה ישר זורק אותכם למשחק ואם רוצים להיכנס לקו אופ זה בתפריט של ה- Pause במשחק.

מוזר קצת... לא תיכננו את זה בצורה הכי טובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 15:02

Megalomaniac כתב:
האמת שהורדתי אתמול את תאוריית הכאוס בשביל לראות איך הוא באמת בהשוואה לקונביקשן ובלאק ליסט.
אני חייב לאמר שבלאק ליסט בינתיים יותר טוב מקונביקשן וה- Stealth שלו בנוי בצורה טובה יותר. (אנשים ברשת כבר אומרים שהוא שילוב של קונביקשן ותאוריית הכאוס, רק התחלתי את תאוריית הכאוס אז אין לי דעה לגבי זה)
אבל התפריט של המשחק מוזר לי, אין אפשרות להתחיל את המשחק מחדש במידה וכבר התחלתם (מאמין שאחרי שמסיימים, חייבת להיות אופציה כזאת), אין תפריט בכלל בעצם איך שאתם נכנסים זה ישר זורק אותכם למשחק ואם רוצים להיכנס לקו אופ זה בתפריט של ה- Pause במשחק.

מוזר קצת... לא תיכננו את זה בצורה הכי טובה.

אני לא ידוע כמה השליטה שלו תחזיק ל2013, הוא צריך לקבל רווזיה די גדולה בשליטה שהיא קצת קלאנקית בשביל שהוא יתאים להיום.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 22 אוגוסט 2013, 15:51

משתמשי הפלוס קיבלו גישה לבטא של המשחק החדש קילזון לויטה, אני כמעט בכלל לא התעניינתי במשחק הזה אלא יותר מחכה לTEARAWAY של MM. אף פעם לא אהבתי כל כך לשחק במשחקי FPS כבדים כאלה במכשירים ניידים, אלא יותר בדברים קלילים בעיקר פלטפורמה.
הופתעתי לטובה כשהתחלתי סיבוב בבטא של קילזון, ברגע שהסיבוב התחיל ישר התגובה שלי הייתה ״וואו״, זה כנראה משחק הFPS הכי מרשים גרפית שראיתי על מכשיר נייד, הכל נראה פשוט מעולה והגיימפלי מרגיש טוב וחלק, הכל רץ בצורה מעולה מעבר לציפיות שלי. אני חושב שזה המשחק הראשון שמדגים את הביצועים האמיתיים של הויטה, באמת התרשמתי וכרגע הוא נכנס לרשימת המשחקים שצריך לויטה בשבילי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 09:01

במקביל לThe last of us התחלתי גם את endless space על הפיסי. ממה שהספקתי להציץ בינתיים נראה חביב ביותר (Civ למתקדמים) מעניין אם יהיה מוצלח כמוMaster of orion, בינתיים נראה שכן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 אוגוסט 2013, 03:13

עם מבצעי הבאנדלים האחרונים נחרדתי לגלות שחציתי את קו ה-500 משחקים בסטים. פאק
הנה המודל לחיקוי שלי לצמצום הבאקלוג. מישהו שבדיוק עשה את זה:
http://www.reddit.com/r/truegaming/comm ... m_backlog/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 13:00

swym כתב:עם מבצעי הבאנדלים האחרונים נחרדתי לגלות שחציתי את קו ה-500 משחקים בסטים. פאק
הנה המודל לחיקוי שלי לצמצום הבאקלוג. מישהו שבדיוק עשה את זה:
http://www.reddit.com/r/truegaming/comm ... m_backlog/

האמת שאני בתהליך דומה אבל בגישה קצת שונה. אתה יכול לפתוח קטגוריות ולהכניס את המשחקים לשם. את מה שאני יודע שאני צריך לשחק (או לפחות לנסות) אני שם במועדפים ואני מנסה לנקות את המועדפים לאט לאט כך שאני רואה רשימה של בערך 40 משחקים וכל פעם שבא לי לשחק אני מפעיל אחד מהם. בנוסף עשיתי לעצמי קטגוריה של משחקי נוסטלגיה (למשל לסיסטם שוק 2 או קווייק 2) שאני יודע שאני לא אסיים אותם אבל לפעמים בא לקפוץ לאיזו נוסטלגיה מפעם, עוד קטגוריה של משחקים שאני כל הזמן חוזר אליהם כמו geometry wars וקטגוריה של ״שחקתי, היה חביב אבל אין לי באמת חשק לזה עכשיו, אולי יום אחד בעתיד״.

בנתיים זה עובד די יפה, סיימתי בערך את כל double fine שמהם נהנתי כל כך שגמרתי כמעט כל משחק שלהם שהתחלתי בשבועות האחרונים. אני רוצה לחזור עוד להיטמן שעצרתי בחצי שלו ויש לי עוד בערך 40 משחקים במועדפים כרגע :)

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 25 אוגוסט 2013, 11:14

DrKeo כתב:אני לא חושב שמשהו מלפני 3 וחצי שנים נחשב לנוסטלגיה :)

נוסטלגי או לא הוא המשחק האהוב עליי :) [כן כן ! יותר מסקיירים אפילו. וקצת שלא בצדק אבל לא נוראP:]

וחזרה לדיון. לאחרונה מצאתי את עצמי משחק בuncharted 1 המזדקן ואני חייב להגיד שהוא דיי סביר.. [אני מבין למה ב 2007 אהבו אותו. אבל היום הוא פשוט מרגיש לי כמו דמו טכנולוגי]

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 אוגוסט 2013, 23:24

Almogj כתב:
נוסטלגי או לא הוא המשחק האהוב עליי :) [כן כן ! יותר מסקיירים אפילו. וקצת שלא בצדק אבל לא נוראP:]

וחזרה לדיון. לאחרונה מצאתי את עצמי משחק בuncharted 1 המזדקן ואני חייב להגיד שהוא דיי סביר.. [אני מבין למה ב 2007 אהבו אותו. אבל היום הוא פשוט מרגיש לי כמו דמו טכנולוגי]

בגל זה המשחק לא קיבל ממוצע של 90 ;). U2 היה מה שגרם לסדרה הזאת להיות מה שהיא היום.

בכל מקרה אני עוד מעט מתחיל את היטמן אובסלישן. נראה איך הוא ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 25 אוגוסט 2013, 15:41

matangt8 כתב:
בגל זה המשחק לא קיבל ממוצע של 90 ;). U2 היה מה שגרם לסדרה הזאת להיות מה שהיא היום.

אם שיחקת במשחקי היטמן הקודמים, אבסולושיין ממש מראה שינוי מטורף לסדרה, נגיד יש אפשרות לתפוס מחסה מה שלא היה בקודמים, שיטות הריגה מתקדמות ומתוחכמות וגם מערכת אתגרים חדשה.
תמונה
תמונה

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 26 אוגוסט 2013, 02:24

matangt8 כתב:בגל זה המשחק לא קיבל ממוצע של 90 ;). U2 היה מה שגרם לסדרה הזאת להיות מה שהיא היום.

אישית לא ממש אוהב את היטמן [שום דבר נגד המשחקP: פשוט לא בסגנון שלי. אבל הבנתי שהוא מעולה.]

אני בינתיים מחפש אייזה משחק לקנות לסוני. איכשהו לא קניתי לסוני כבר שנתיים משחק.... [מאשים את סטים :mrgreen:]
יש סיכוי שביחד עם GTA V אני אקנה את Jak & daxter collection HD כי אני מת כבר לשחק בוא. נו טוב בחזרה לAC2 לעוד כמה חודשים :roll:

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 אוגוסט 2013, 20:51

Almogj כתב:
אישית לא ממש אוהב את היטמן [שום דבר נגד המשחקP: פשוט לא בסגנון שלי. אבל הבנתי שהוא מעולה.]

אני בינתיים מחפש אייזה משחק לקנות לסוני. איכשהו לא קניתי לסוני כבר שנתיים משחק.... [מאשים את סטים :mrgreen:]
יש סיכוי שביחד עם GTA V אני אקנה את Jak & daxter collection HD כי אני מת כבר לשחק בוא. נו טוב בחזרה לAC2 לעוד כמה חודשים :roll:

תעשה פלוס. מקבלים החודש את המשחק :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 21:02

Almogj כתב:

האוסף של JAK כנראה יהיה הרגישה הבאה שלי לPS3. מאז ני נו קוני (בינואר), לא קניתי עבורו משחק. JAK יהיה הבא. אני מניח שאחריו יהיה הראטצ'ט החדש.
אם המשחק החדש של קייג' יקבל ביקורות טובות, אז גם אותו אקנה.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 26 אוגוסט 2013, 11:54

אז סיימתי את Splinter Cell Blacklist, נתחיל מזה שההשקה שלו היא אולי הכי מעצבנת אי פעם.
תיאורטית אני עדיין לא יכול לשחק בו כי בסטים עדיין רשום לי "Pre-Load" ולכל האנשים מאסיה זה ככה, ובתאריך יציאה רשום שהוא יוצא ביפן ב-5 לספטמבר... אז כנראה שכל אסיה נדפקה והיא ב-5 לספטמבר (למרות שבדף של החנות כבר אין את הספירה לאחור ורשום לי שאני יכול לשחק, מעצבן).

בכל מקרה תמיד הפעלתי אותו מה-VPN והיום סיימתי אותו.
מדובר במשחק Stealth משובח מאוד, באמת שהרבה זמן לא ראיתי משחק stealth כ"כ טוב, שילוב של chaos theory ו- conviction, ממש ככה.

אפילו לכלבים שם יש AI משלהם, אם אתם נמצאים קרוב אליהם הם ישר מריחים משהו ומתחילים לחפש.. ככה שרצוי לשמור מהם מרחק, אם הם רואים אתכם אבל לא יכולים להגיע אליהם (לדוגמא שאתם על הגג) הם מתחילים לנבוח, אם הרגתם מישהו והחבאתם את הגופה שלו גם את זה הם מריחים ויכולים להגיע עד הגופה.. דבר הזוי אני נדהמתי שראיתי את זה.

משחק ספלינטר סל קלאסי ומשובח. מומלץ בחום לאוהבי הז'אנר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוגוסט 2013, 09:14

אני "משחק" בזה.

אני לא יודע למה. אני מייצר בערך 11 מיליון עוגיות בשניה. יש לי 25 מכונות זמן, 40 פורטלים, 40 מעבדות אלכימיה (כדי להפוך זהב לעוגיות) ו50 מכל דבר אחר.
אני לא מבין למה. פשוט לא מבין.
תמונה

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 אוגוסט 2013, 20:35

Nucleus_Dawn כתב:אני "משחק" בזה.

אני לא יודע למה. אני מייצר בערך 11 מיליון עוגיות בשניה. יש לי 25 מכונות זמן, 40 פורטלים, 40 מעבדות אלכימיה (כדי להפוך זהב לעוגיות) ו50 מכל דבר אחר.
אני לא מבין למה. פשוט לא מבין.

אני שונא אותך.
למה הבאת לי את הקישור?!
שרפתי יותר מדי זמן :shock:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוגוסט 2013, 21:18

Shlomix כתב:אני שונא אותך.
למה הבאת לי את הקישור?!
שרפתי יותר מדי זמן :shock: