Uncle Pey'j כתב:אני חושב שהסוויץ' 2 עוד רחוקה,מההתבטאויות של נינטנדו אין שום אינדיקציה שהם מתחילים להניע יורשת כשהסוויץ' להיט מטורף.
נראה שזה הולך להיות מקרה New 3DS,אולי הפער יהיה יותר גדול ממה שקרה שם בגלל שנראה שהפעם הכיוון הוא רזולוציה גבוהה משמעותית.
אם הייתי צריך לנחש מתי נראה יורשת אמיתית,אז 2023 נראית כמו השנה.
kririn כתב:לא היו כימאת בילעדים לn3ds
היו בודדים וזהו ,היו משחקים שקיבלו שיפורים שמריצים דרך הn3ds
אבל בסופו של דבר הn3ds לא באמת גרמה למשפחת ה3ds להחזיק יותר זמן בשוק ,המון מאלו שקנו n3ds ,היו כאלו ששידרגו מה3ds
זה פשוט לא תורם הרבה במכירות משחקים ,פשוט כי מפתחות לא רוצות
לזנוח עשרות מיליוני לקוחות ,אז ממשיכות לתמוך אחורה
בגלל זה אני חושב שנינטנדו תרוויח יותר מv3
עם מסך בעל באזל קטן בהרבה ,ויותר זיכרון אכסון פנימי
ושיפורים כאלו
סוויץ פרו תאורטי ,יקשה אליהם במעבר לסוויץ 2
כי אז לא תיהיה הקפיצה הענקית
לדוגמה עם יעשו סוויץ פרו עם 8 גיגה זיכרון מאוחד ,מה יעשו בסוויץ 2 ?
12 גיגה ?
עם לצורך הדיון יצליחו להריץ את הcpu וgpu במהירות שעון של כפול 1.5
מהסוויץ הרגילה ,איזה קפיצה ניראה בסוויץ 2 ?
הלקוחות שרובם לא מבינים בחומרה ,מצפים לקפיצה גבוה בגרפיקה
במעבר דור ,v3 משפר דברים מסביב ולא נוגע בכח חישוב
ואז עוד שנתיים - שלוש ,אפשר להגיע עם קפיצה ענקית
glass man כתב:קרירין, הסוויץ המקורית כל כך חלשה.. שלפני אופטומיזציה היא הריצה משחק אינדי כמו ORI ב24FPS ופחות מזה.
(מדבר על שלב הפיתוח כמובן)
למה שהסוויץ לא תרוויח לעצמה NEW switch? מטרויד בטח יהיה משחק מפיל לסתות בסטנדרטים של הסוויץ סוויץ פרו בטח יועיל לו מאוד.
Uncle Pey'j כתב:השטיק של הסוויץ' עובד כל כך טוב בשבילי,שאני דווקא אשמח אם הקונסולה הבאה שלהם תהיה המשעממת בהיסטוריה שלהם בהקשר הזה- פשוט סוויץ' 2,עם SOC שבתקווה יהיה קרוב להיי-אנד של מה שיהיה זמין אז (על מי אני עובד..לא יקרה,אבל אפשר לחלום),מסך 1080P גדול יותר,מסגרת קטנה יותר,עיצוב מודרני.
כל מה שתיארתי יכל בכיף להיות גם הסוויץ' פרו,אבל באמת,כל מה שנינטנדו צריכים לעשות זה ללטש לשלמות את הקונספט המקורי של הסוויץ' וזהו,יש להם יורשת ראויה.
glass man כתב:קרירין אני מניח שנסכים לא להסכים? הויכוח אם הGBC הוא GB פרו נמשך שנים ארוכות ויש אנשים בהשקפה שלך ויש בשלי.
אני רק אגיד שזו אחת הקונסולות החשובות בהיסטוריה שגם הדגימה איך עושים BC קל ונגיש בילט אין והשפיעה גם על הפס2.
למי היה מושג ב1998 שאנחנו משחקים בניידת שתשפיע כל כך.
Laskin כתב:כן ראיתי את זה שלשום בטוויטר וזה מדהים כל פעם מחדש עד כמה זה משחק הסאנדבוקס המושלם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים