כל הפינוק הזה... ופתאום אני צריך לשלם יותר...לחכותת בהמתנה ... לבקש מחברים עם חנויות שישמרו לי אחת בקיצור להתאמץ קצת בשביל להשיג פאקינג פס5 זה מעייף.
ושאתה נזכר שאחרי כל המאמץ הזה תשחק עליה בעיקר PS4

בקיצור עצלן בכיין

DrKeo כתב:לא מושלם אבל קצת מבאס לשלם 800 שקלים יותר ואפילו לא לקבל אחריות רשמית. ראיתי שרוב החנויות מבקשות 300 שקלים לאחריות רשמית, כלומר 1100 שקלים אקסטרה. מבאס, ממש מבאס.
glass man כתב:DrKeo כתב:לא מושלם אבל קצת מבאס לשלם 800 שקלים יותר ואפילו לא לקבל אחריות רשמית. ראיתי שרוב החנויות מבקשות 300 שקלים לאחריות רשמית, כלומר 1100 שקלים אקסטרה. מבאס, ממש מבאס.
הולי שיט נדב, כמה שילמת עליה אגב?
Stick כתב:תשמעו המחיר משתנה כל הזמן, אבל כבר יש בזאפ קונסולות דיגיטליות בסביבות ה2500-600 שקלים, ועם כונן סביב ה3000. כמובן עם אחריות של החנות ולא של ישפאר אז צריך למצוא חנות מוכרת, אבל עדיין.
אני לגמרי מבין את העקרון של לקנות במחיר הרשמי שהובטח, לא להרגיש שעושים כסף על חשבונכם וכל זה.
גם אני ממש לא מתכוון לרוץ לקנות ps5 במחיר הזה ישר כשזו שאצלי תחזור לבעליה החוקיים, לעומת זאת אם יתקשרו אלי מחנות 'רשמית' לגבי אחת ההזמנות המוקדמות שעשיתי ביבוא רשמי כנראה שכן אקנה.
אבל בכל זאת, זה לא שה500 שקל האלה הם מה שהופך את הקונסולה הזו לקונסולה ל'עשירים'. מי שממש רוצה פס5 יכול לקנות אחד ממש עכשיו.
כלומר שוב, מבין את העקרון והכל ומי שממשיך לחכות שיתקשרו אליו למרות זאת - אני ב100% איתו.
אבל לפחות בארץ זה כבר לא נכון שעד כדי כך יש מחסור בלתי הגיוני, סך הכל כל אחד יכול לקנות קונסולה בכל רגע נתון רק בכמה מאות שקלים הפסד. לחלוטין לא אידאלי או מצב מושלם, אבל היום כבר לא מחסור קיצוני וחסר תקדים כמו שמציירים את זה.
Uncle Pey'j כתב:Baba Yaga כתב:אני עדיין מעדיף בכל יום DG2 על הורייזון אבל זה כנראה כבר סטייה שלי.
חתמת על העצומה של המעריצים?מסתבר שהם כבר קרובים ל-100K חתימות..לא יודע כמה זה מזיז לסוני מבחינת קבלת ההחלטות שלהם,אבל לכל הפחות יש קהל די ווקאלי להמשך.
DrKeo כתב:אני ממליץ לנסות להרשם בדומנטור, הם לפחות הגונים. אין לי מושג מתי יגיע התור של מי שיזמין אבל אני קבלתי כבר במרץ כך שהם בטח כבר ממלאים הזמנות של 2021 כיום.
DrKeo כתב:אני ממליץ לנסות להרשם בדומנטור, הם לפחות הגונים. אין לי מושג מתי יגיע התור של מי שיזמין אבל אני קבלתי כבר במרץ כך שהם בטח כבר ממלאים הזמנות של 2021 כיום.
glass man כתב:DrKeo כתב:אני ממליץ לנסות להרשם בדומנטור, הם לפחות הגונים. אין לי מושג מתי יגיע התור של מי שיזמין אבל אני קבלתי כבר במרץ כך שהם בטח כבר ממלאים הזמנות של 2021 כיום.
אולי באמת אני אעשה את זה,האמת שפשוט אף פעם לא שמעתי עליהם עד שדיברת עליהם עכשיו ולגמרי הייתי מפספס את קיומם.
להגיד שזכית בלוטו, זה לא מילה נדב
שילמת 200 פחות ממה שאני שילמתי על הפס4 באילת בהשקה שלו, שאפו.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:אני ממליץ לנסות להרשם בדומנטור, הם לפחות הגונים. אין לי מושג מתי יגיע התור של מי שיזמין אבל אני קבלתי כבר במרץ כך שהם בטח כבר ממלאים הזמנות של 2021 כיום.
נרשמתי דרכם לפני כמה שבועות,כשהתבדחתי ושאלתי את המוכר אם נדבר בעוד שנה כשיגיע תורי הוא כנראה חשב שאני רציני וענה לי בנימה רצינית ״כן,פלוס מינוס שנה״..
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:טכנית PD יוצא אחרי ה-11 ליוני
idan כתב:על ארט סטייל או יופי כמובן אפשר להתווכח, זה מאוד סובייקטיבי. אבל טכנית? אני נוטה להסכים איתו, ראצ'ט אשכרה נראה כמו סרט של פיקסאר או דרימוורקס.
DrKeo כתב:יש ביום חמישי בחצות STATE OF PLAY.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים