תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2021, 23:04

שימוש במשפט 'יש להיות צודק ויש להיות חכם' נעשה כאשר אתה חושב שהצדק נמצא עם האדם אך מסיבות מסויימות עדיף לנהוג בחוכמה ולא להתעקש על צדקתך. כמו שקורה לדוגמה בכביש.

ושוב אתה אומר 'עדיף להיות חכם'. אתה בא להתחשב בטובתו של המגדף? לטעון שהצדק איתו? אולי אל תשתמש בביטוי באופן לא הגיוני וברור?

ולהיפך, עדיף שלא יהיה חכם ועדיף שצבעיו האמיתיים של האדם ייראו והוא יישא בתוצאות. כן יירבו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2021, 07:56

InterAl כתב:אין פה שום סקסיזם. רק טראש טוק. אם בחורה היתה מדברת ככה על גברים, אף אחד לא היה פוצה פה.

מסכים לגמרי, הפעם.
ואגב, קחו כל ראפר פופולרי היום בערך ותקראו קצת את המלים שבשירים שלו, מדובר בסקסיזם פי מליון יותר גרוע, ופמיניסטיות רוקדות למשמע המלים הללו וחוזרות עליהן. הם לא יאבדו ספונסרים בגלל זה, מקובל שזה חלק מ״תרבות״ הראפ. אז אותו דבר, טראש טוק מקובל בתרבות הגיימינג התחרותי, תראו מה קורה בתחרויות של מורטל קומבט וכד׳ לפעמים, הם לא מאבדים ספונסרים גם כן... בסדר, אקטיויז׳ן נכנעת ואני בטח לא אבכה על איזה תינוק מגודל שלא יכול לשלוט בפה שלו כשהוא משחק אבל מדובר סה״כ בקללות, לא הטרדות מיניות או משהו כזה, בעיניי זה נונ-אישו לחלוטין ובהחלט ניתן להתעלם מזה... וכן קאז, אני חושב שמי שעשו את הוידאו הזה מגזימות בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 מאי 2021, 14:13

InterAl כתב:אין פה שום סקסיזם. רק טראש טוק. אם בחורה היתה מדברת ככה על גברים, אף אחד לא היה פוצה פה.

יש פה סקסיזם, זה פשוט סקסיזם של ציפיות נמוכות מהצד השני.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מאי 2021, 14:26

מה הסקסיזם פה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 10:11

נו מה אף אחד לא כתב פה על הצעד חסר התקדים של IGN שאשכרה הדביקו את הדגל של "פלסתין" על הלוגו שלהם כאילו זה יום שואה בינלאומי??!

https://www.ign.com/articles/how-to-help-palestine

אני באמת בסוג של הלם מזה, לא זכור לי דבר כזה בחיים מאתר גיימינג כלפי אף קונפליקט בחיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2021, 10:16

זכותם המלאה, אני לא נכנס לאתר הזה יותר ואני מצפה מהצוות של IGN Israel להגיב בהתפטרות או לפחות להעלות משהו נגדי... בא נראה מה יהיה, אבדוק אם יש משהו בפייסבוק שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 10:56

זכותם בטח זכותם, עדיין מזעזע בעיניי וחציית קו, זה דבר אחד שחלק מהעיתונאים שם בטוויטר האישי שלהם מביעים עמדות נגד ישראל ובעד פלסטין אבל זה דבר שונה ש IGN כגוף ענק מביע עמדה רשמית וחד משמעית בראש האתר שלהם. מאוד סקרן לראות איך השלוחה הישראלית תגיב. מקווה שנשאר להם עמוד שדרה שם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2021, 11:03

לא מפתיע בשום צורה... הם גייסו עוד ועוד ״מיעוטים״ לכוחותיהם, וכידוע יש קואליציה של מיעוטים בארה״ב, שחוברים יחד כדי לעזור למיעוטים, לא משנה מי הם, וכמה הם שונאים הומואים, זכויות אדם או שלום.
זה היה תהליך שסופו ידוע מראש, תראה את התגובות לציוץ שהביאו בת׳רד הטירוף של ERA, יש שם את כל ה״מי ומי״ עם הblue checkmark של טוויטר שתומכים בו. הם ״תאגיד״ וככזה הם תמיד, תמיד, תמיד ייכנעו לTwitter mob ומה שפופולרי בקרב השמאל הקיצוני כרגע.
מה ש״מצחיק״ הוא שאנחנו המיעוט האמיתי כאן...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 11:17

אתה מדבר על הציוץ של העיתונאי הערבי של גיימספוט? נכנסתי לתגובות לא ראיתי שם את כל המי ומי. אולי כי אין לי משתמש בטוויטר ואין לי גם את האפליקציה אז זה סתם מראה לי את התגובות האחרונות ולא את התגובות המובילות.

בכל אופן מסכים לצערי עם כל מה שאמרת.

והנה התגובה של IGN ישראל:
גולשים יקרים גם אנחנו נדהמנו לגלות הבוקר קמפיין תרומה מטעה ומבלבל שנמצא באתר IGN האמריקאי
חשוב לנו להדגיש שאנחנו מגנים את הפעולה הזו ואיננו לקחנו חלק בה או היינו מודעים לה ,זו לא דרכנו

אנחנו בIGN ישראל תומכים במדינת ישראל (מן הסתם) ותומכים בחיילי צה״ל אשר עושים הכל כדי לשמור על כולנו בימים קשוחים אלה

אנחנו פועלים בכל הדרכים האפשריות כדי להסיר את התוכן המטעה והפוגעני הזה מהמהדורה האמריקאית אשר אינה מייצגת את דעותיה של כלל מהדורות IGN

אני מאוד מאוד בספק שהם יוכלו להשפיע במשהו על החלטה של הראשים הגדולים שם אבל כנראה שהם היו חייבים להוציא תגובה שתוציא אותם הכי טוב מול הקהל הישראלי. ברור להם שהם לא באמת רוצים להתפטר ולאבד את התמיכה של IGN.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 מאי 2021, 11:32

הורדתי עוקב מכל כך הרבה אנשים בטוויטר היום,להקיא מהצביעות.
מצד שני,כשאין הסברה מכאן קצת קשה להתפלא שזה המצב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2021, 11:36

בלינג - כן, התכוונתי לציוץ שלו... שים לב לתגובות של אלו שיש להם ״וי״ ליד השם, הפ ה״סלבס״ המוכרים של טוויטר.

תגובה ראויה של הסניף הישראלי, השאלה היא מה יעשו במידה והם לא יסירו ואף יגבירו את התמיכה החד צדדית... מעריך שכלום, אבל מקווה לראות את זה נסגר.

לגבי ההסברה - אני לא מסכים... אנחנו פשוט איזה 2 מליון ישראלים ותומכיהם שעושים את זה מול 2 מליארד מוסלמים ותומכיהם. יחס של 1:1000, בלתי אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 מאי 2021, 14:14

---
נערך לאחרונה על ידי BiA ב 20 יוני 2023, 03:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 14:35

אני מוכן לשים כסף שכל מה שהולך בתעשיית גיימינג נובע מהת׳רד בERA. זה למה היה לי חשוב להגיב שם, אבל אין לי סיכוי, משפט אחד שם וישר באן. מתד שני אנשים שאומרים שצריך להשמיד את ישראל לא מקבליםצשום באן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 14:51

ERA והתרבות שיוצאת ממנה לצערי הם בעלי השפעה גבוהה על זירת הגיימינג העולמית, משהו שכולם יותר ויותר מנסים להתיישר לפיו עם שאיפה ברורה להתחבב ולעמוד בסטנדרטים המוסריים של הקהל הזה.

המאבק שלך אכן חסר סיכוי במיוחד שאפילו בקרב הישראלים שנמצאים שם אתה סוג של עוף מוזר. הקול נגד ישראל הוא כל כך חזק וחד צדדי שאין סיכוי לאף אחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 15:00

bling כתב:ERA והתרבות שיוצאת ממנה לצערי הם בעלי השפעה גבוהה על זירת הגיימינג העולמית, משהו שכולם יותר ויותר מנסים להתיישר לפיו עם שאיפה ברורה להתחבב ולעמוד בסטנדרטים המוסריים של הקהל הזה.

המאבק שלך אכן חסר סיכוי במיוחד שאפילו בקרב הישראלים שנמצאים שם אתה סוג של עוף מוזר. הקול נגד ישראל הוא כל כך חזק וחד צדדי שאין סיכוי לאף אחד.

וצראה את ההודעה שקבלתי עליה באן, הדבר הרע היחיד שאמרתי היה על בן גביר וחבריו, סתם תארתי את ההסטוריה של שיך ג׳ראח וזה עוד כלל ״עידן״ בכדי להתאים את התוכן קצת לפנאטים של Era.
כנראה שאם היית עם גישה לEra עכשיו הייתי מקבל על ההודעה שלי באן לצמיתות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 15:06

לדעתי קיבלת באן כי ייחסת ל"ביקורת לגיטימית על ישראל" דמוניזציה ואנטישמיות כביכול. זה מה שעשה טריגר לנשמות הטובות שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 15:10

bling כתב:לדעתי קיבלת באן כי ייחסת ל"ביקורת לגיטימית על ישראל" דמוניזציה ואנטישמיות כביכול. זה מה שעשה טריגר לנשמות הטובות שם.

בEra שמים את הבאן על ההודעה שעליה קבלת באן. הבאנר של הבאן נמצא על ההודעה המקורית שלי, זאת שמדברת על ההסטוריה של שיח ג׳ראח.
https://www.resetera.com/threads/right- ... t-64649663

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 15:23

כן אבל באותה הודעה גם רשמת על האנטישמיות שלהם כביכול.

בכל מקרה כן הם משתמשים במילה החופרת הזו בלה בלה ניקוי אתני אז אני משער שאתה צודק והכוונה העיקרית זה שניסית לייפות ולתרץ ניקוי אתני בזה שסיפרת את תולדות ההיסטוריה בגרסה שמותאמת לאפרוחי SJW מודרניים עם כל ה "מתנער מימין קיצוני ובן גביר והאמפריאליזם הבריטי מניאק" שאפשר לדחוף, זה עדיין לא מספיק לחולי נפש האלה שאפילו לא מנסים לערער על הגרסה שלך למאורעות, מבחינתם אתה נאצי מתועב וזהו.

עצוב שלזה העולם הופך להיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 16:13

שלחתי לפיר שניידר הודעה פרטית בטוויטר, נראה אם זה יעזור באיזושהי צורה או שאני אקבל תגובת ERA קלאסית סטייל "אל תבוא לי עם השיט הזה של both sides". או לחילופין התעלמות טוטאלית. ניסיתי להיות הכי "עדין ERA" שאני יכול.

אני משער שזה לא יוביל לכלום, אבל ניחא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 16:25

זה ממש מדכא, כל האנשים שאני אוהב לעקוב אחריהם בטוויטר מברברים כל כך הרבה שטויות, ממש מדכא. דניאל אחמד, סטיבן טטילו, שיין בטנהאוזן.. פשוט המון אנשים. זה כל כך מדכא, אני רק מקווה שזה לא יגיע ל-DF, ממש מקווה. אולי העובדה שריצ'רד נשוי לישראלית ימנע את זה, אבל לכו תדעו מי אשתו (נראה שבלינג יודע! :)).

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 מאי 2021, 16:27

כן, גם ג'ז, ג'ף גראב ועוד ועוד. אין ממש אחרי מי לעקוב כבר, האמת. ולא ידעתי שריצ'רד נשוי לישראלית, מגניב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 16:46

וגם דני אודוואייר, פאקינג מדכא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 17:14

DrKeo כתב:זה ממש מדכא, כל האנשים שאני אוהב לעקוב אחריהם בטוויטר מברברים כל כך הרבה שטויות, ממש מדכא. דניאל אחמד, סטיבן טטילו, שיין בטנהאוזן.. פשוט המון אנשים. זה כל כך מדכא, אני רק מקווה שזה לא יגיע ל-DF, ממש מקווה. אולי העובדה שריצ'רד נשוי לישראלית ימנע את זה, אבל לכו תדעו מי אשתו (נראה שבלינג יודע! :)).

חחחח זה עדיין מצחיק אותי, לא זוכר אפילו איך גיליתי על זה אבל אני זוכר שזה היה מ ERA כשניחמו אותו על מות בנו החורג ואיפשהו ראיתי שקוראים לו עוז, מפה חושי הישראליות שלי דיגדגו ואחרי חפירה לא מורכבבת מדי גיליתי שאשתו ישראלית בנישואים שניים והילד נפטר בטיול במדינת עולם שלישית והאבא שלו הביולוגי בכיר מחיל האוויר או משהו שהפעיל קשרים רציניים כדי שיטיסו אותו לבית חולים הכי טוב וכאלה.

וריצ׳רד לקח את זה ממש קשה כי הוא היה מתארח בבית שלו ושל אמא שלו בלונדון לעיתים קרובות ובאמת היה קרוב אליו וכו׳. בקיצור הזייה ואני נשבע שאני לא כזה יאכנע רוב הזמן. לצורך העניין, אני מאמין ממה שהצלחתי להבין שריצ׳רד לא יפול למקום הזה בזכות צד ישראלי ציוני :)

אגב מי זה פייר שניידר ששלחת לו הודעה? לא מוכר לי השם. ובחייאת ברור שדניאל אחמד עם כמה שהוא באמת תותח במקצוע שלו יהיה בעד הצד ״שלהם״, מה בדיוק מפתיע פה. בכל מקרה הוא בנאדם שגם אם נרצה או לא אנחנו נמשיך לעקוב אחריו בדרכים עקיפות מדיווחים של צד ג׳ כי וואלה, הוא אנליסט טוב וגם יש לו המון מידע פנימי אז אי אפשר יהיה באמת להחרים אותו אם אתה רוצה לעקוב אחרי משחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2021, 17:17

פיר שניידר מריץ את IGN כבר כמה שנים. הוא היה הראש של IGN N64 בזמנו, לדעתי גם ב-N64.com באמצע שנות ה-90 לפני ש-IGN קנו אותם. הלכתי ישר לראש :)
https://twitter.com/PeerIGN

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2021, 17:18

אגב כחלק מהנושא של תרבות גיימינג תביאו את הציטוטים המרשיעים של אותם אנשים שנראה במה מדובר ובאיזו דרגת חומרה זאת. לפעמים מציוץ לפחות אתה יכול להבין אם מדובר במשהו יחסית זדוני ומכפיש או סתם תמימות יחסית אמריקאית שכזו של ״לדאוג לילדים!״.

בנוגע לפיר, אוקיי החכמתי. מטרה טובה, אם הוא יקשיב לך צריך למנות אותך לשר החוץ הבא חחח

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 55 אורחים