Kazz כתב:במולטיפלייר של RYSE יש מיקרו-תשלומים שהם PAY 2 WIN מבחיל.
http://www.polygon.com/2013/8/23/465058 ... d-by-tiers
Kazz כתב:במולטיפלייר של RYSE יש מיקרו-תשלומים שהם PAY 2 WIN מבחיל.
http://www.polygon.com/2013/8/23/465058 ... d-by-tiers
הם אפילו מגבילים את היכולת של השחקנים לקנות שיריון ברמה גבוהה. צריך להגיע לרמה מסוימת, בשביל היכולת לקנות את השיריון של אותה רמה, ככה שלא יהיה אפשרי לדלג על הכל וקנות ישר את השיריון הכי טוב.
Kazz כתב:ההבדל עדיין גדול באותו tier. שנינו יכולים להתחיל לשחק, אתה יכול לקנות ישר את השריון הכי טוב לtier הזה ולהיות פי 2 יותר חזק ממני שלא משתמש בכסף אמיתי כדי לשדרג. זה שמדובר בקו-אופ כן עוזר קצת אבל אני לא יודע איך הניקוד במשחק עובד ואם הוא נוטה לטובת מי שיש לו את הציוד הכי טוב. ואם בעתיד הם יוסיפו מצבים תחרותיים, אז בכלל.
P2W זה זוועה. אם זה היה משחק פס4 הייתי אומר אותו הדבר. הבאתי את הידיעה וצירפתי את דעתי על P2W. זה בולט במיוחד בכך שהבחור מנסה להגיד שהם איזנו את זה וזה לא P2W אבל אז מתאר שאם אתה קונה אז אתה יכול להיות חזק יותר פי 2 מחברך באותו הtier. מעניין אותי כמה שנים ייקח למפיצות ולמפתחות הגדולות להבין איך עושים מיקרו-תשלומים כמו שצריך ואילו עוד מטעמים מחכים לו בזמן הקרוב כאשר יותר ויותר משחקים משלבים מיקרו-תשלומים (ועוד בנוסף על מחיר מלא של המשחק).
Kazz כתב:תלוי. גם בקו-אופ עדיין יכול להיות דירוג בין המשתתפים ונתינת פרסים וקרדיטים לפי הביצועים. מי שמשלם בכסף על השריון הכי חזק בכל פעם שמתאפשר לו נמצא בפוזיציה הרבה יותר טובה ממי 'שרק' משחק בלי לשלם. זה לא אידאלי, גם לא במשחק קו-אופ. מזכיר קצת את הבעיה בMP של קוד ודומיו שמי שמוביל ומנצח מקבל יכולות מיוחדות ואייר סטרייק וכל הפרסים האלה שפוגעים באיזון.
Balancing in the game isn't finished yet, but currently a character who has unlocked everything in a tier is about twice as powerful as one who hasn't locked anything, Olsen said.
Kazz כתב:אם זה לא P2W אז אני לא יודע מה כן. אנשים יוכלו לקנות חפצים ולמקסם כל tier ישר על ההתחלה וכך להשיג יתרון על האחרים. אולי בקו-אופ זה לא יפריע יותר מדי אבל זה עדיין P2W קלאסי. ואם לזה הם קוראים מאוזן ומיקרו-תשלומים שנעשים בצורה הגונה, אז אני חרד לראות את האימפלנציה במשחקים אחרים בשנים הקרובות.
Nucleus_Dawn כתב:THE CREW נראה קצת יותר מעניין:
matangt8 כתב:לא יודע מה איתך,המשחק הזה עוד מלהיב אותי מאז הכרזה שלו ואני יעשה לו (רוב הסיכוים) PRE ORDER לPS4 שיהיה לי.
Kazz כתב:אפשרות לשלם כסף עבור קבלת יתרון במשחקיות על פני אדם שלא משלם = P2W. ואת זה רייז עושה. זה שאין מצב תחרותי אולי מעמעם את הבעיה אבל מבחינת ההגדרה זה P2W לכל דבר.
Kazz כתב:אפשרות לשלם כסף עבור קבלת יתרון במשחקיות על פני אדם שלא משלם = P2W. ואת זה רייז עושה. זה שאין מצב תחרותי אולי מעמעם את הבעיה אבל מבחינת ההגדרה זה P2W לכל דבר.
Nucleus_Dawn כתב:
אם ההגדרה שלך נכונה, כל משחק שאיננו F2P הוא משחק P2W, כי צריך לשלם 60$, כדי לשחק במשחק.
אין בעיה עקרונית עם P2W. זה אחלה לגמרי. כמו שנדב אמר, זמן=כסף ואין בעיה שמישהו שאין לו זמן, יחליט להשקיע כסף. זה רק מאפשר לאנשים נוספים לשחק במשחק שלך.
הבעיה היחידה נוצרת כאשר נוצר מצב של P2W שחקנים אחרים. במקרה של משחק קו אופ, כמו RYSE, אין בזה שום דבר שלילי. זה לא פוגע בחוויית המשחק של אף אחד.
swiss-the-engine כתב:P2W יכול לקרות רק אם יש פריטים שמחזקים דמות של מישהו והמישהו הזה נכנס במאצ'מייקינג ביחד עם מישהו שאין לו את הפריטים הללו. מצב כזה גם יהיה אידיוטי במקרה והשקעה של זמן תיתן לאותו אדם את הEDGE הזה.
אם ההגדרה שלך נכונה, כל משחק שאיננו F2P הוא משחק P2W, כי צריך לשלם 60$, כדי לשחק במשחק.
אין בעיה עקרונית עם P2W. זה אחלה לגמרי. כמו שנדב אמר, זמן=כסף ואין בעיה שמישהו שאין לו זמן, יחליט להשקיע כסף. זה רק מאפשר לאנשים נוספים לשחק במשחק שלך.
Kazz כתב:זה לא בעיה של מיקרו-תשלומים אלא המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר.
..
איך מי שמשלם 60דולר משיג יתרון על מי שלא משלם? מי שלא משלם פשוט אין לנו את המשחק FFS. בניסוח אחר, כל מי שקונה את המשחק ב60דולר מתחיל בדיוק באותה נקודה ואין לו יתרון על חברו שגם שילם 60דולר. אתה בטוח שאתה יודע מה זה F2P ומה הכוונה כשאומרים על משחק F2P\שמכיל מיקרו-תשלומים שהוא P2W?
הבעיה היא לא שכסף=זמן, אלא מה שהכסף הזה נותן לך. משחק שמציע לרכוש יתרונות במשחקיות הוא משחק בו אדם שלא שיחק דקה יכול לשלם 5-10 דולר ולקבל יכולות ונשקים שאמורים להנתן על שעות משחק, וכך הוא משיג יתרון על מי שכמוהו רק התחיל לשחק ולא רכש כלום. ולזה קוראים pay to win.
Kazz כתב:זה לא בעיה של מיקרו-תשלומים אלא המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר.
..
איך מי שמשלם 60דולר משיג יתרון על מי שלא משלם? מי שלא משלם פשוט אין לנו את המשחק FFS. בניסוח אחר, כל מי שקונה את המשחק ב60דולר מתחיל בדיוק באותה נקודה ואין לו יתרון על חברו שגם שילם 60דולר. אתה בטוח שאתה יודע מה זה F2P ומה הכוונה כשאומרים על משחק F2P\שמכיל מיקרו-תשלומים שהוא P2W?
הבעיה היא לא שכסף=זמן, אלא מה שהכסף הזה נותן לך. משחק שמציע לרכוש יתרונות במשחקיות הוא משחק בו אדם שלא שיחק דקה יכול לשלם 5-10 דולר ולקבל יכולות ונשקים שאמורים להנתן על שעות משחק, וכך הוא משיג יתרון על מי שכמוהו רק התחיל לשחק ולא רכש כלום. ולזה קוראים pay to win.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים