Laskin כתב:אבל למרות ובגלל שהוא עולם פתוח - יש את נושא המודלים והסביבה ששם הורייזון הרבה יותר מרשים, עם דגש על הסביבה... בראצ׳ט אין כזה פירוט מטורף כמו שאנחנו רואים על האלמוגים על העמודים והקירות האלה למשל, זה משהו מטורף שאתה מצפה לראות במשחקי מסדרונים של הדור הבא.
מסכים איתך שבגלל שראצ׳ט הלך על סגנון אחר זה נראה כמו סרט אנימציה לכל דבר, אבל מבחינת פוליגונים וכד׳ אין לי שום ספק שהורייזון מנצח.

bling כתב:תשים את התמונה לאסקין אני גם רוצה לראות

bling כתב:קיאווווווווווווו דיייייי להביא קאט סיננננננננסססססססס![]()
![]()
bling כתב:נו תשווה איך היא נראית במשך רבע שעה גיימפליי לעומת איך אלי נראית בזמן גיימפליי, אין בכלל השוואה.
Uncle Pey'j כתב:המודל שלה בכלל נראה קצת מוזר,הוא מאוד מפורט ועם לוק נקסט ג'ן וזה אבל נראה כאילו היא אכלה מקדונלדס אחד יותר מדי,משהו בפרופורציות של הפנים לא עובד בהשוואה לראשון.

DrKeo כתב:bling כתב:נו תשווה איך היא נראית במשך רבע שעה גיימפליי לעומת איך אלי נראית בזמן גיימפליי, אין בכלל השוואה.
המודל עצמו לא ממש יותר מרשים ממודל של TLOU2 על הפס4, ההבדל העיקרי הוא שבגלל שHFW רץ על הפס5, הוא יכול לשמר יותר מהמודל סינמטיקס בזמן הגיימפליי עצמו. אני למשל בספק אם בזמן גיימפליי יש על המודל של אלוי SSS שזה משהו שהייתי מצפה ממשחק דור הבא למרות שיש מצב שהם מזייפים את זה כי זאת פעם ראשונה שאני רואה תאורה קבועה על דמות במשחק, בחירה מאוד מוזרה. בכלליות אני חושב שיש פה בלבול בין תאורה ומודל.
bling כתב:DrKeo כתב:bling כתב:נו תשווה איך היא נראית במשך רבע שעה גיימפליי לעומת איך אלי נראית בזמן גיימפליי, אין בכלל השוואה.
המודל עצמו לא ממש יותר מרשים ממודל של TLOU2 על הפס4, ההבדל העיקרי הוא שבגלל שHFW רץ על הפס5, הוא יכול לשמר יותר מהמודל סינמטיקס בזמן הגיימפליי עצמו. אני למשל בספק אם בזמן גיימפליי יש על המודל של אלוי SSS שזה משהו שהייתי מצפה ממשחק דור הבא למרות שיש מצב שהם מזייפים את זה כי זאת פעם ראשונה שאני רואה תאורה קבועה על דמות במשחק, בחירה מאוד מוזרה. בכלליות אני חושב שיש פה בלבול בין תאורה ומודל.
חתיכת הבדל אתה יודע, כאילו לא אמרת כלום. כולה הפס5 מריצה Aloy במודל של קאטסינס בפירוט showcase של המנוע בעוד שהפס4 מריצה את אלי בפירוט של קקי של חתול.
לא יודע איך תקרא לזה אבל משהו פה נראה יותר טוב מהשני, יש מצב גם שיש פה בלבול מסויים והקפיצה ברמת התאורה גם מרוממים מודל מסויים מעבר לרמה שלו בפועל לעומת מה שקורה בדור קודם, קשה לי לאבחן בדיוק מאיפה זה נובע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים