נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 15:23

Nucleus_Dawn כתב:
תודה.

טוב לדעת שהם מודעים לכך שכל מערכת הLOOT במשחק שבורה. נראה אם הם באמת יתקנו אותה, או שחליפות מלמעלה ידאגו שהחנות תמשיך להיות חובה.

שוב.. השאלה היא לא אם יבטלו את האוקשן האוס אלא השאלה היא האם בזמן משחק רגיל נופלים לך מספיק חפצים הטובים לדמות שלך וישפרו אותך מספיק כאשר מספיק זה כמובן עניין מורכב שאני לא יודע איך להגדיר אותו ואדע אם הוא "מספיק" רק מלשחק באופן אישי במשחק במשך שעות רבות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 15:28

swiss-the-engine כתב:שוב.. השאלה היא לא אם יבטלו את האוקשן האוס אלא השאלה היא האם בזמן משחק רגיל נופלים לך מספיק חפצים הטובים לדמות שלך וישפרו אותך מספיק כאשר מספיק זה כמובן עניין מורכב שאני לא יודע איך להגדיר אותו ואדע אם הוא "מספיק" רק מלשחק באופן אישי במשחק במשך שעות רבות.

זה בדיוק מה שהתכוונתי, כשכתבתי "ידאגו שהחנות תמשיך להיות חובה".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2013, 19:50

Nucleus_Dawn כתב:
גם הקטע שלא צריך להיות אונליין זה רק לגירסאת הקונסולות.
אם יהיה פאטצ' שישווה את שתי הגירסאות בתחום הזה, זה יהיה אדיר.

---

יש סרטון של איזה אלף גיימפליי עם פרשנות של סטארבאונד (לא יודע למה לא עובד לי כפתור היוטיוב).
רואים את כל מערכת הקווסטים שהם הכניסו, שעוזרת למי שרוצה להבין את המכאניקות הבסיסיות של המשחק.
ברבע שעה הראשונה יש בעיות סאונד מעצבנות. לאחר מכן, הן נפתרות.

רואים שם גם את מערכת הטיסה בחלל. רואים כמה וכמה סוגים שונים של יצורים, עם סוגים שונים של מתקפות (ציפורים שיורות בועות חומצה שנדבקות לאדמה ומתפוצצות במגע, חרקים שיוצרים סביבם שדה של גז רעיל).
המשחק נראה מדהים. הוא צריך להיות בבטא כבר!!!

אם אתה לא מצליח לשים סרטון יוטיוב, שים לב שהכתובת מתחילה ב-HTTP ולא בHTTPS.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 04:34

DrKeo כתב:אם אתה לא מצליח לשים סרטון יוטיוב, שים לב שהכתובת מתחילה ב-HTTP ולא בHTTPS.

סבבה. תודה. תיקנתי.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 21:02

DrKeo כתב:נו יופי, אז לא סתרת את מה שאמרתי, רק חזקת. אני ניסיתי להיות "טהור", שנאתי את הרעיון של האוקשן האוס. אבל בHELL זה הפך לחוסר ברירה, אי אפשר לסיים את HELL בלי אוקשן האוס או מאות שעות של גיימפליי.

אני לא מסכים, במיוחד ששיחקת קוסמת. אני לא יודע מה הייתה החוויה אצלך, אבל אנשים הצליחו ללא כל בעיה להגיע לInferno מהיום הראשון של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2013, 23:22

Death_119 כתב:אני לא מסכים, במיוחד ששיחקת קוסמת. אני לא יודע מה הייתה החוויה אצלך, אבל אנשים הצליחו ללא כל בעיה להגיע לInferno מהיום הראשון של המשחק.

אנשים? איזה אנשים? דיאבלו 3 מאוזן רק כדי שתשתמש באוקשן האוס וגם המעצבים של המשחק אומרים את זה. אני לא מכיר אף אחד שלא משתמש כל היום באוקשן האוס, אתה עושה את זה, ירון עשה את זה, כל החבורה שלי שאתה מכיר ואתה יודע שהם משחקים בדיאבלו יומית עד היום עושים את זה. אין ברירה, HELL בלי אוקשן האוס לא אפשרי בלי לטחון מאות שעות, מנסיון, אני ניסיתי לגמור את המשחק בלי אוקשן האוס ופשוט יש לך חומה בלתי אפשרית בHELL. זה מתסכל, אתה מת מכל מפלצת מסכנה ואתה כל כך חלש שזה פשוט לא כיף. אני חוויתי את זה על בשרי ו"דרדרתי" לאוקשן האוס בגלל זה כי פשוט לא הייתה לי ברירה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוגוסט 2013, 08:07

DrKeo כתב:אנשים? איזה אנשים? דיאבלו 3 מאוזן רק כדי שתשתמש באוקשן האוס וגם המעצבים של המשחק אומרים את זה. אני לא מכיר אף אחד שלא משתמש כל היום באוקשן האוס, אתה עושה את זה, ירון עשה את זה, כל החבורה שלי שאתה מכיר ואתה יודע שהם משחקים בדיאבלו יומית עד היום עושים את זה. אין ברירה, HELL בלי אוקשן האוס לא אפשרי בלי לטחון מאות שעות, מנסיון, אני ניסיתי לגמור את המשחק בלי אוקשן האוס ופשוט יש לך חומה בלתי אפשרית בHELL. זה מתסכל, אתה מת מכל מפלצת מסכנה ואתה כל כך חלש שזה פשוט לא כיף. אני חוויתי את זה על בשרי ו"דרדרתי" לאוקשן האוס בגלל זה כי פשוט לא הייתה לי ברירה.

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 13:36

במקום הרביעי במכירות בסטים יושבת לה תוכנה לניהול תקציבים אישיים, שהגיעה לסטים בזכות הצבעות בGreenlight.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 אוגוסט 2013, 13:41

Nucleus_Dawn כתב:במקום הרביעי במכירות בסטים יושבת לה תוכנה לניהול תקציבים אישיים, שהגיעה לסטים בזכות הצבעות בGreenlight.

איזו תוכנה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אוגוסט 2013, 13:42

swiss-the-engine כתב:איזו תוכנה?

You Need a Budget 4.
במבצע 75%, כרגע. קנה וקבל את גירסאת הPC והMAC!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2013, 14:57

WATCH DOGS הולך להיות משחק שותפים של NVIDIA ואמור לכלול משהו טכני שיהיה רק בכרטיסי NVIDIA פשוט עדין לא פרטו מה הוא (אני מנחש PHYSX?).

שמועה על חלונות 9, יגיע שנה הבאה ויפטר מהמטרו, יחזור ללוק שדומה יותר לחלונות 7 אבל עם טוויסטים חדשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוגוסט 2013, 00:35

DrKeo כתב:WATCH DOGS הולך להיות משחק שותפים של NVIDIA ואמור לכלול משהו טכני שיהיה רק בכרטיסי NVIDIA פשוט עדין לא פרטו מה הוא (אני מנחש PHYSX?).

שמועה על חלונות 9, יגיע שנה הבאה ויפטר מהמטרו, יחזור ללוק שדומה יותר לחלונות 7 אבל עם טוויסטים חדשים.

הרבה משחקי יוביסופט הולכים להיות כאלה. גם AC4 וגם ספלינטר סל שיצא השבוע.
מעניין איזה עוד פיטצ'רים יהיו בהמשך. בבורדרלנדס 2, זה הוסיף המון.

מעניין אם חלונות 9 יהיה ל8, כמו ש7 היה לVISTA. כלומר, בערך אותו הדבר, רק 3 שנים אחרי.
אני בהחלט חושב שצריך לזנוח את כל רעיון המטרו למחשבים. זה אחלה לטאבלטים וסמארטפונים, אבל לא למחשב. הוא רחוק מלהפריע לי (רואה אותו לשתי שניות, כשאני מדליק ואז הוא נעלם), אבל הוא סתם מיותר. מערכת הפעלה רזה כמו 8, אבל בלי המטרו, תהייה מצוינת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 אוגוסט 2013, 17:20

DrKeo כתב:WATCH DOGS הולך להיות משחק שותפים של NVIDIA ואמור לכלול משהו טכני שיהיה רק בכרטיסי NVIDIA פשוט עדין לא פרטו מה הוא (אני מנחש PHYSX?).

או זה, או הזרמה לShield. זה לא שיש לNvidia משהו טכני ובלעדי באמת להציע.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוגוסט 2013, 01:29

TXAA? כמובן שאני מעדיף שיהיה כמה פחות שימוש בפיצ'רים גרפיים 'בלעדיים'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2013, 23:15

swym כתב:או זה, או הזרמה לShield. זה לא שיש לNvidia משהו טכני ובלעדי באמת להציע.

PHSYX.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוגוסט 2013, 13:18

גודוס נראה מדהים:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2013, 14:42

כי פיטר מילאנו מעצב גאון שמיקרוסופט הורידו לו את הביצים וכלאו אותו בסוג של כלא פייבל. סופסוף הוא השתחרר בחזרה לPC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2013, 01:04

DrKeo כתב:כי פיטר מילאנו מעצב גאון שמיקרוסופט הורידו לו את הביצים וכלאו אותו בסוג של כלא פייבל. סופסוף הוא השתחרר בחזרה לPC.

יש לו מכאניקת משחק שקוראים לה fingering. אני לא חושב שהוא מעצב את המשחקים הכי טובים בעולם, אבל יש לו כל כך הרבה תשוקה, שאני לא רוצה שהוא יפסיק אף פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2013, 20:17

Nucleus_Dawn כתב:
יש לו מכאניקת משחק שקוראים לה fingering. אני לא חושב שהוא מעצב את המשחקים הכי טובים בעולם, אבל יש לו כל כך הרבה תשוקה, שאני לא רוצה שהוא יפסיק אף פעם.

פיטר מילנו עושה משחקים סופר מיוחדים והוא גם ממציא סגנונות חדשים. דאנג'ן קיפר היה הtower defense הראשון, מג'יק קארפט היה משחק מיוחד שלא היה כמוהו לפניו ואחריו, פופולוס הגדיר מחדש את האסטרטגיה בזמן אמיתי ופחות או יותר המציא את הGOD SIM, סינדיקט גם היה משחק שלא היה כמוהו לפניו ולא היה אחריו, THEME PARK המציא את כל ז'אנר ה"TYCOON" שהגיע אחריו, גם BLACK & WHITE היה מאוד יחודי ואפילו הפרוייקט המבוטל שלו AD היה מאוד יחודי. פיטר מולינו הוא מעצב פשוט מעולה, הבעיה היחידה שלו היא שבזמן שרוב מעצבי משחק נותנים לנו 10, פיטר מבטיח 50 ובסוף נותן לנו 20 וזה יוצר סוג של אכזבה למרות שלרוב הוא נותן לנו דברים שאף אחד אחר לא נותן (פייבל כמובן EXCLUDED, לא ברור לי מה הלך עם הסדרה הבנאלית הזאת ואני יוצא מהנחה שמיקרוסופט אנסו לפיטר את הצורה). אם לא נקשיב למילה שהוא אומר מההכרזה של המשחק ועד היציאה שלו אז אפשר להנות מאוד מהמשחקים שלו. זה גם היה היופי האמיתי של המשחקים שלו בשנות ה90, לא היה לו מדיום לברבר בו ולפגוע במשחקים של עצמו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2013, 00:48

DrKeo כתב:פיטר מילנו עושה משחקים סופר מיוחדים והוא גם ממציא סגנונות חדשים. דאנג'ן קיפר היה הtower defense הראשון, מג'יק קארפט היה משחק מיוחד שלא היה כמוהו לפניו ואחריו, פופולוס הגדיר מחדש את האסטרטגיה בזמן אמיתי ופחות או יותר המציא את הGOD SIM, סינדיקט גם היה משחק שלא היה כמוהו לפניו ולא היה אחריו, THEME PARK המציא את כל ז'אנר ה"TYCOON" שהגיע אחריו, גם BLACK & WHITE היה מאוד יחודי ואפילו הפרוייקט המבוטל שלו AD היה מאוד יחודי. פיטר מולינו הוא מעצב פשוט מעולה, הבעיה היחידה שלו היא שבזמן שרוב מעצבי משחק נותנים לנו 10, פיטר מבטיח 50 ובסוף נותן לנו 20 וזה יוצר סוג של אכזבה למרות שלרוב הוא נותן לנו דברים שאף אחד אחר לא נותן (פייבל כמובן EXCLUDED, לא ברור לי מה הלך עם הסדרה הבנאלית הזאת ואני יוצא מהנחה שמיקרוסופט אנסו לפיטר את הצורה). אם לא נקשיב למילה שהוא אומר מההכרזה של המשחק ועד היציאה שלו אז אפשר להנות מאוד מהמשחקים שלו. זה גם היה היופי האמיתי של המשחקים שלו בשנות ה90, לא היה לו מדיום לברבר בו ולפגוע במשחקים של עצמו.

המשחקים שלו תמיד לקו בחסר במשהו ולא רק בהשוואה להבטחות שלו.
B&W, למשל, היה משחק שאהבתי מאוד (ולא שמעתי עליו שום דבר עד היציאה, כי הייתי פחות מעורב בכל מה שקורה מסביב למשחקים). למרות זאת, היה לי מאוד קל לזהות כמה דברים חצי-שבורים יש במשחק הזה.

בכל מקרה, אני מסכים שהוא מעצב משחקים מאוד מיוחדים והוא באמת עושה ניסויים מעניינים במשחקים שלו. הרבה אנשים ירדו על משחק הקוביה שלו, אבל זה היה ניסוי טכני חשוב ועכשיו ברור לי לגמרי למה הם היו צריכים אותו, לפני שהם המשיכו הלאה בפיתוח גודוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2013, 02:24

Nucleus_Dawn כתב:
המשחקים שלו תמיד לקו בחסר במשהו ולא רק בהשוואה להבטחות שלו.
B&W, למשל, היה משחק שאהבתי מאוד (ולא שמעתי עליו שום דבר עד היציאה, כי הייתי פחות מעורב בכל מה שקורה מסביב למשחקים). למרות זאת, היה לי מאוד קל לזהות כמה דברים חצי-שבורים יש במשחק הזה.

בכל מקרה, אני מסכים שהוא מעצב משחקים מאוד מיוחדים והוא באמת עושה ניסויים מעניינים במשחקים שלו. הרבה אנשים ירדו על משחק הקוביה שלו, אבל זה היה ניסוי טכני חשוב ועכשיו ברור לי לגמרי למה הם היו צריכים אותו, לפני שהם המשיכו הלאה בפיתוח גודוס.

האמת שאתה מתיחס פה אך ורקלמשחקים שלו בליונהד שהם המשחקים הכי חלשים שלו. התקופה של בולפרוג, אוי בולפרוג, ואו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2013, 02:36

DrKeo כתב:האמת שאתה מתיחס פה אך ורקלמשחקים שלו בליונהד שהם המשחקים הכי חלשים שלו. התקופה של בולפרוג, אוי בולפרוג, ואו.

אני באמת מכיר את המשחקים שלו בעיקר מאז B&W.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ספטמבר 2013, 21:01

משהו מתכוון לרכוש את Rome 2 (נמצא עכשיו עד מחר בהנחה של 20% בGMG)? אני כבר ניצלתי את ההזדמנות ורכשתי תוך שבמקביל אני מנסה לסיים מצב של realm devided בשוגאן 2. יהיה מעניין לשחק במקביל בשתי תקופות בהיסטוריה :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 ספטמבר 2013, 09:27

קצת רשמים מRome 2 למי שאוהב את הסדרה והשינויים שאני הספקתי לראות מהמשחק הקודם בסדרה:
המשחק לוקח כיוון קצת שונה מShogun וחוזר למעשה לסגנון המשחק שהוצג ב medieval 2 בחלקו. רעיון פיזור המשאבים במחוז נגנז (אני בעד מאחר וזה יצר ספאמינג מצד הAI בשני המשחקים הקודמים בסדרה) ושוב העיר היא מרכזו והאוביקט היחיד של המחוז, הגיוס גם נעשה על בסיס היחידה בשטח ולא מעיר (צעד מבורך). בניה בעיר מסוימת מקנה את היכולות לכלל הפרובינציה (עוד צעד מבורך). מחוזות קשורים ביחד למחוזות אחרים סביב רעיון של פרובינציות של אזורים גאוגרפיים כאשר כיבוש כלל הפרובינציות השייכות לאזור ספציפי (נגיד יוון) יקנו בונוסים מיוחדים. אין יותר יחידות המשוטטות ללא גנרלים (לדעתי צעד חיובי) בשביל להקטין את מספר היחידות על הלוח לשם סדר, חייבים לגייס גנרל שמגיע מהמשפחה שלך שיוצר כנראה בעיות מול שתי המשפחות האחרות השייכות למדינה אותה בחרת לשחק (בדומה למה שהיה בRome הראשון וכנראה עלול להביא למלחמת אזרחים, הEnd game הקודם של Rome הראשון ודומה לRealm devided בShogun 2). הקרבות הן כמובן משולבים ים ויבשה למרות שבשעתיים ששיחקתי (עדיין בTutorial כדי לראות את כלל המכניקות החדשות) לא חוויתי את הדבר. זה מה שהספקתי לראות כרגע אבל בטח יש עוד.

הבעיה האמיתית של המשחק היא בצד הטכני. דבר ראשון הוא לא נראה טוב משוגאן 2 בצורה בולטת. דבר שני הוא טובעני בטירוף לעומתו. אני מצליח כנראה (עדיין לא בטוח איך זה יעבוד בקרבות באמת גדולים למרות שאת הבנצ'מארק עברתי בהצלחה) להריץ את המשחק בVery high ברוב הדברים (מעט האחרים Ultra) ללא צללים (על low), ללא AA ועוד כמה אפקטים נוספים והמשחק כנראה מצליח להיות לרוב מעל 30 ואף יותר (מחזיק 580 עם אוברקלוק מהמפעל, i7 2600 ו-8 ג'יגה זיכרון). אנשים מדווחים כי אפילו עם 780 אי אפשר להריץ את המשחק ביותר מ-15-20 פריימים בשיא ההגדרות (כנראה מחלות לידה של שיגור). המשחק יכל לקרוס סתם ככה. המשחק יצא גם עם פאטץ' ענק בשיגור. מקווה שהבעיות יתוקנו בהמשך (בדומה לSkyrim).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 04 ספטמבר 2013, 12:04

בגלל זה הפסקתי לקנות את המשחקים שלהם בהשקה.
לפחות הפעם אפשר לשחק ומדובר רק בבעיות ביצועים ולא בבאגים וקריסות כמו באמפייר שרק אחרי שנה הפך לסביר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים