נושא E3 2021 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא E3 2021 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 22:32

אחד ההזויים של ERA עשה את זה:
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 22:37

אה כן, סקוור, שכחתי מהם:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יוני 2021, 22:39

bling כתב:לאסקין אל תגיד משעממת עוד סווים יקרא לך הייטר ויחפור בארכיון הפורום כדי למצוא אם בלאסקין שנת 2013 יש סתירות :roll:

וואי, בנאדם, קח את זה באיזי. מי ישמע כמה צריך לחפור בפורום של שבעה עמודי דיונים עם אופציית חיפוש... :ugeek:
זה נכון שיצא לך קצת מגוחך עם הגעגועים ליוביסופט של 2013, בזמן ששם התלוננת בדיוק על אותו מבנה תערוכה, ושיותר קל לתקוף את מי שהמחיש לך את זה עם "אוי לא, איזה חופר בארכיון אתה. אוי לא, בטח המסיבה של מיקרוסופט כל כך משעממת אותך שאתה מנהל איתי דיון עכשיו!" כאילו זה נותן נקודות (התחלתי עכשיו לצפות בכמה טריילרים נבחרים והם באמת משעממים. מה הנקודה?)

אבל להתחיל להיטפל לתגובות של אחרים עם "הא הא תראה את ההוא בוא נצחק ביחד"... תסכים שזה קצת נואש, לא?
סך הכל אני אומר ש Haters gonna hate זה סבבה, וזכותך להיות חמוץ ונטול ציפיות עוד לפני שמסיבת העיתונאים התחילה ועדיין לשכנע אותנו שאתה מאוכזב אחריה. אבל אם כבר לשרוף זמן על מסיבת עיתונאים בלייב, לא עדיף לאמץ מראש גישה יותר חיובית?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 יוני 2021, 22:45

חזרתי מהאירועון בסינמה סיטי שהלכתי אליו בסוף והיה ממש חביב. אנשים, אוכל וכובעים של צ'יף לכולם. כמובן שהחוויה האמיתית היתה לשמוע "טוד האוורד יא בן זונה" ולראות את השידור שלהם יורד ל-360P דווקא בהורייזן 5, אבל ניחא :)

לגבי התצוגה - היה... סבבה, לא משהו מדהים, אבל השנים הקרובות נראות די ורודות. התצוגה של השנה הבאה תהיה הרבה יותר מוצלחת לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 22:48

BiA כתב:התצוגה של השנה הבאה תהיה הרבה יותר מוצלחת לדעתי.

אנחנו חיים בלופ אינסופי :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 יוני 2021, 22:49

נכון :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יוני 2021, 22:53

swym כתב:
bling כתב:לאסקין אל תגיד משעממת עוד סווים יקרא לך הייטר ויחפור בארכיון הפורום כדי למצוא אם בלאסקין שנת 2013 יש סתירות :roll:

וואי, בנאדם, קח את זה באיזי. מי ישמע כמה צריך לחפור בפורום של שבעה עמודי דיונים עם אופציית חיפוש... :ugeek:
זה נכון שיצא לך קצת מגוחך עם הגעגועים ליוביסופט של 2013, בזמן ששם התלוננת בדיוק על אותו מבנה תערוכה, ושיותר קל לתקוף את מי שהמחיש לך את זה עם "אוי לא, איזה חופר בארכיון אתה. אוי לא, בטח המסיבה של מיקרוסופט כל כך משעממת אותך שאתה מנהל איתי דיון עכשיו!" כאילו זה נותן נקודות (התחלתי עכשיו לצפות בכמה טריילרים נבחרים והם באמת משעממים. מה הנקודה?)

אבל להתחיל להיטפל לתגובות של אחרים עם "הא הא תראה את ההוא בוא נצחק ביחד"... תסכים שזה קצת נואש, לא?
סך הכל אני אומר ש Haters gonna hate זה סבבה, וזכותך להיות חמוץ ונטול ציפיות עוד לפני שמסיבת העיתונאים התחילה ועדיין לשכנע אותנו שאתה מאוכזב אחריה. אבל אם כבר לשרוף זמן על מסיבת עיתונאים בלייב, לא עדיף לאמץ מראש גישה יותר חיובית?

לא יצא לי כלום מגוחך זה מה שאתה לא קולט. להפך זה רק מראה שוב שאני לא מחפש להתלונן, על יובי 2013 התלוננתי איפה שהיה צריך והתלהבתי רצח ממה שהיה צריך. יובי 2013 הביאה תצוגה שהיא לבדה שווה את הכל מבחינת האפקט שהיה לה, כלום לא שינה בכלל ורק על זה כל העולם דיבר.

יובי של היום במקום עם הרבה פחות אמון והייפ והיא הביאה טריילר in engine שזה שם קוד ל MEH עוד בלי קשר ליובי אז בטח כשזה in engine של יובי. אז כן, אני אומר שמסיבה חרא בלי שנודניק כמוך יחפור בארכיון ויתחיל להתווכח על עד כמה אני חמוץ או לא. מבחינתי החשיפה הזו לא פיצתה בכלום ולא סתרהאו שיפרה את התחושות שהיו לי מהמסיבה בניגוד כנראה לאיך שהרגשתי אחרי WD.

ולא אני לא באתי לצחוק עליך ממקום נואש, זה באמת הרגיש לי רמה חדשה של שעמום הדבר הזה, זה מזכיר לי את הימים של רונן שחופר כל מני ציטוטים מימי קום המדינה על קיאו ואנשים וגם הוא לרוב לא הוכיח כלום חוץ משעמום ונואשות.

מותר לי גם לבוא עם ציפיות נמוכות ועדיין להתאכזב, הגישה החיובית או השלילית שלי נגזרות מניסיון של שנים בצפייה בדברים האלה וברקע שאנחנו באים איתו לכל מסיבה. מה הקטע להטיף איך בנאדם צריך להתנהל כשהוא צופה במסיבה? אחד יהיה ממורמר, אחר יהיה כולו עף מהייפ מה נעשה. דווקא אני פה עף מפורצה וקיאו המניאק הזה מצנן לי את ההתלהבות וגורם לי להרגיש כאילו אני חייזר כשזה נראה לי הדבר הכי מרשים שראיתי.

בקיצור עבור הלאה עדיף, הדיון הזה לא מוביל למקומות מועילים במיוחד. אין טעם להרוס את הנושא סביב השטויות האלה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 22:57

כלומר, פורצה 5 נראה מעולה, אבל גם פורצה 4 נראה מעולה. הם מתרכזים בהדגמה בסלעים או צמחים שזה די פעם ראשונה לכותר מירוצים, אני בטוח שאם יתרכזו בצמחים ב-FH4 אז הם יראו קטסטרופה. אז כן, יש פה קפיצה יפה ולא לשכוח שזה פרנצ'ייז של 30FPS שעלה ל-60FPS שזה גם נחמד אבל מה אני אגיד, לא בדיוק נפלתי מהכיסא. מצד שני לך תסתכל על הטריילר של GT7 שמתנהל במסלולים סגורים ליד FH5, זה באמת דגיש את היופי של FH5. וביננו, אני בדיכאון שזה במקסיקו ולא ביפן, אני קצת מרגיש כאילו שחקתי את המשחק הזה כבר, מזכיר לי יותר מדי את אוסטרליה של 3. איך זה לא ביפן??? איך??????

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 23:00

למה אתה מתבאס? שהמשחק הבא שלהם יהיה ביפן וינטוש את גירסת הדור הקודם לטובת פיצ׳רים מגניבים שבחיים לא היו במירוצים.
אני יודע שזה לא מקורי אבל פורטלים למשל יכול להיות אדיר במירוצים של עלם פתוח ענק. אפשר לשלב כמה מסלולים במסלול אחד זה יהיה מושלם להורייזון.
שמרו את ההודעה הזו להורייזון 6 ;)
וגם למירוצים רגיל כמו פורצה/טוריזמו, תחשבו שאתם רוצים להתחרות ב-3 מסלולים שונים, מתחילים כרגיל ובלאפ השלישי פתאום קו הסיום הופך לפורטל של המסלול הבא ואז עוד אחד…
במקום פשוט 3 פעמים לבחור מסלול חדש, ליצור המשכיות של מסלולים.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 13 יוני 2021, 23:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 23:03

Laskin כתב:למה אתה מתבאס? שהמשחק הבא שלהם יהיה ביפן וינטוש את גירסת הדור הקודם לטובת פיצ׳רים מגניבים שבחיים לא היו במירוצים.
אני יודע שזה לא מקורי אבל פורטלים למשל יכול להיות אדיר במירוצים של עלם פתוח ענק. אפשר לשלב כמה מסלולים במסלול אחד זה יהיה מושלם לפורצה.
שמרו את ההודעה הזו לפורצה 6 ;)

אני לא צריך פורטלים, משחק מירוץ שמנצל את ה-SSD יכול להביא פירוט עולם פתוח פסיכי של משחק לינארי ומכוניות שנוסעות ממש אבל ממש מהר. אני יכול לראות איזה מירוץ שבו מחברים טיל לרכב שלך ואתה צריך לעשות מירוץ ב-700 קמ"ש, או אולי להוסיף כלי תעופה? בכל מקרה, חבל שזה קרוס וחבל שזה מקסיקו. הייתי אומר שאני אדלג עליו אבל יש לי GP והבן שלי מת על הורייזן 3 ו-4 אז ברור שאני שם :)

עריכה:
זה רשמי מפיל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 23:08

בסדר נדב אתה הולך לכיוון של משחקים כמו the crew 2 זה לא הכיוון של פורצה וטוריזמו, או אפילו הורייזון, אני מקווה. אני לא מת על זה שמשחקים מנסים לעשות הכל מהכל, אני מעדיף שהורייזון יתרכז בלהיות מירוץ מכוניות בעולם פתוח הכי טוב שיש, והתוספת של עורך השלבים/וואטאבר הפעם גם ממש אדירה. איזה באסה שלא יהיה לי מחשב חזק לשחק בו בשיגור, אבל אתנחם בזה שעד שיהיה לי הוא יהיה עם עוד תוכן ומלא שלבים שיצרו :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 23:12

Laskin כתב:בסדר נדב אתה הולך לכיוון של משחקים כמו the crew 2 זה לא הכיוון של פורצה וטוריזמו, או אפילו הורייזון, אני מקווה. אני לא מת על זה שמשחקים מנסים לעשות הכל מהכל, אני מעדיף שהורייזון יתרכז בלהיות מירוץ מכוניות בעולם פתוח הכי טוב שיש, והתוספת של עורך השלבים/וואטאבר הפעם גם ממש אדירה. איזה באסה שלא יהיה לי מחשב חזק לשחק בו בשיגור, אבל אתנחם בזה שעד שיהיה לי הוא יהיה עם עוד תוכן ומלא שלבים שיצרו :/

לדעתי זה לגמרי הסגנון של הורייזן, הם אוהבים לעשות דברים הזויים פה ושם. בכל מקרה סתם זרקתי שטות לאויר, אני בעיקר רוצה לראות אותם מנצלים את ה-SSD ללב של המנוע. זה משחק עולם פתוח שאמורים לסוע בו מהר, כדי לגרום לדברים לזוז מהר בעולם פתוח צריך לעשות המון פשרות בגלל מערכת ההזרמה וה-HDD. אז זה בהחלט יכול להיות משחק שיהנה מאוד מה-SSD ולשחרר את ה-HDD מאחור.

בלינג, תתעודד, ג'ון לינרמן איתך :)

ואני מאוד אוהב את השוט הזה:
תמונה
(והעובדה שהוא הופך לגיימפליי 3 שניות מאוחר יותר)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 23:13

המשחק של סקוור + טים נינג׳ה - פיינל פנטזי אוריג׳ין נראה כמו משחק שהיה אמור להחשף בתחילת הדור הקודם, איזה באסה שהיפנים דור וחצי מאחור למעט יוצאי דופן.
והגיימפליי האמת לא מראה מהנה בכלל. אני ממש מאוכזב. והשמועות שיקרו - הוא לא בלעדי לשום דבר.

חוץ מזה שומרי הגלקסיה נראה meh, הלוואי ויתברר הממש טוב אבל הקרבות לא נראים לי מהנים, אבל העלילה יכולה להיות מגניבה ונראה שהם ניסו… :)

ולא היה כלום מפיינל פנטזי 16. באסה.
אירוע לא מוצלח.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 13 יוני 2021, 23:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 23:14

Laskin כתב:המשחק של סקוור + טים נינג׳ה - פיינל פנטזי אוריג׳ין נראה כמו משחק שהיה אמור להחשף בתחילת הדור הקודם, איזה באסה שהיפנים דור וחצי מאחור למעט יוצאי דופן.
והגיימפליי האמת לא מראה מהנה בכלל. אני ממש מאוכזב. והשמועות שיקרו - הוא לא בלעדי לשום דבר.

אבל יש לו דמו בלעדי לפס5. לפחות MS הצליחו להחזיר את צוות נינג'ה לאקסבוקס.

וזה לגלאס:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יוני 2021, 23:17

DrKeo כתב:כלומר, פורצה 5 נראה מעולה, אבל גם פורצה 4 נראה מעולה. הם מתרכזים בהדגמה בסלעים או צמחים שזה די פעם ראשונה לכותר מירוצים, אני בטוח שאם יתרכזו בצמחים ב-FH4 אז הם יראו קטסטרופה. אז כן, יש פה קפיצה יפה ולא לשכוח שזה פרנצ'ייז של 30FPS שעלה ל-60FPS שזה גם נחמד אבל מה אני אגיד, לא בדיוק נפלתי מהכיסא. מצד שני לך תסתכל על הטריילר של GT7 שמתנהל במסלולים סגורים ליד FH5, זה באמת דגיש את היופי של FH5. וביננו, אני בדיכאון שזה במקסיקו ולא ביפן, אני קצת מרגיש כאילו שחקתי את המשחק הזה כבר, מזכיר לי יותר מדי את אוסטרליה של 3. איך זה לא ביפן??? איך??????

ביחס למה שראינו עד כה מגיימפליי דור הבא מה נראה טוב יותר? המשחק נראה כמו גלויה מרוב שמרגיש flawless. חלק מהסביבות נראות כמו קפיצה ענקית לז'אנר. בשביל משחק שיוצא רק השנה קשה לצפות ליותר לדעתי, ועובדה שפיל אמר שנבנה לקונסולת דור הבא, לדעתי גם רואים את זה שזה לא סתם קרוס ג'ן טיפוסי.

בנוגע לתגובה של ג'ון שהבאת, הוא לא בהכרח מתלהב מזה כמוני, נשמע כאילו הוא פשוט התלהב ממה שראה כמעריץ של המשחק שמת לשחק בו, אני היחיד שהתלהב ככה נראה לי :)

ומצטרף לרשמים של לאסקין מהאירוע של סקוור, חלש מאוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 23:24

אז…. אלא אם קאפקום תראה משהו מהדור הבא מחר בלילה, ובטח לא תראה, אז אפשר להגיד שסיימנו עם הדור הבא בקונסולות לE3 השנה, כי אין עוד איזה משהו רלוונטי, יש רק את נינטנדו שאולי תכריז על הפרו שלה מחרתיים, אבל מבחינת תצוגות נקסט ג׳ן - נאלץ להמתין לתערוכה הבאה כדי לקבל אולי עוד טעימות.
אני אסתפק גם בתצוגות קרוס ג׳ן של GoW וGT7, במצבנו

אה, יש גם את EA בסוף יולי, אולי יהיה משהו מגניב

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יוני 2021, 23:26

bling כתב:לא יצא לי כלום מגוחך זה מה שאתה לא קולט. להפך זה רק מראה שוב שאני לא מחפש להתלונן, על יובי 2013 התלוננתי איפה שהיה צריך והתלהבתי רצח ממה שהיה צריך. יובי 2013 הביאה תצוגה שהיא לבדה שווה את הכל מבחינת האפקט שהיה לה, כלום לא שינה בכלל ורק על זה כל העולם דיבר.

יובי של היום במקום עם הרבה פחות אמון והייפ והיא הביאה טריילר in engine שזה שם קוד ל MEH עוד בלי קשר ליובי אז בטח כשזה in engine של יובי. אז כן, אני אומר שמסיבה חרא בלי שנודניק כמוך יחפור בארכיון ויתחיל להתווכח על עד כמה אני חמוץ או לא. מבחינתי החשיפה הזו לא פיצתה בכלום ולא סתרהאו שיפרה את התחושות שהיו לי מהמסיבה בניגוד כנראה לאיך שהרגשתי אחרי WD.

ולא אני לא באתי לצחוק עליך ממקום נואש, זה באמת הרגיש לי רמה חדשה של שעמום הדבר הזה, זה מזכיר לי את הימים של רונן שחופר כל מני ציטוטים מימי קום המדינה על קיאו ואנשים וגם הוא לרוב לא הוכיח כלום חוץ משעמום ונואשות.

מותר לי גם לבוא עם ציפיות נמוכות ועדיין להתאכזב, הגישה החיובית או השלילית שלי נגזרות מניסיון של שנים בצפייה בדברים האלה וברקע שאנחנו באים איתו לכל מסיבה. מה הקטע להטיף איך בנאדם צריך להתנהל כשהוא צופה במסיבה? אחד יהיה ממורמר, אחר יהיה כולו עף מהייפ מה נעשה. דווקא אני פה עף מפורצה וקיאו המניאק הזה מצנן לי את ההתלהבות וגורם לי להרגיש כאילו אני חייזר כשזה נראה לי הדבר הכי מרשים שראיתי.

בקיצור עבור הלאה עדיף, הדיון הזה לא מוביל למקומות מועילים במיוחד. אין טעם להרוס את הנושא סביב השטויות האלה

הסיבה שזה נשמע מגוחך (בטח כשקוראים את כל התלונות ברצף) כי מהבחינה הזו יוביסופט זה damned if you do, damned if you don't: כשהמשחקים הם קרוס ג'ן אתה מתלונן שהם לא נראים כמו משחקי הדור הבא, והתערוכה חרא. אבל אז כשמגיע משחק דור הבא אתה מתלונן שזה בטח CGI ושאתה לא מאמין שככה באמת יכול להיראות המשחק ושהתערוכה חרא...

באמת שניסיתי להבין בהתחלה רק מאיזה מקום זה מגיע, ומה אני מפספס שיוביסופט היתה פעם - כי ממה שאני זוכר כל תערוכת עבר שלה היתה עם מבנה ממש דומה, ועל הרבה מהן שהיו על גבול הביזאר רצו לא מעט צחוקים.
אז אחרי שציינת לטובה דווקא את התערוכה של 2013, סתם קפצתי שניה לדיון הרשמי כדי להיזכר בכלל מה הוכרז שם (ובאמת שלחפש דיון בפורום זה עניין של שתי דקות ולא הסיפור שאתה עושה מזה.. לוקח פחות זמן מלכתוב תגובה על טריילר שלא אהבת). אני אפילו לא חיפשתי את התגובה שלך, אבל זה בהחלט היה מצחיק ברמות לגלות אותה מתנוססת שם באמצע הדיון, מתלוננת עת כל הטריילרים שהוצגו למעט הטריילר הבודד ומפיל הלסתות שנראה לך כמו CGI... בדיוק כמו עכשיו.

אז כשהיום אתה מספר כמה אתה מתגעגע ליוביסופט פורצת הדרך של 2013, וואלה זה לא נשמע שאז באמת השתפכת על כל התערוכה (אפילו להיפך), אלא פשוט התלהבת מטריילר אחד בודד. לי זה מרגיש שיוביסופט לא באמת השתנו, אלא פשוט שאתה התחלת לקחת את המילים in engine יותר בערבון מוגבל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 23:30

לא רוצה להתערב בזה יותר מדי, אבל רק אגיד שאחרי כל מה שראינו ב”e3” הזו, ועם כל הכבוד לפורצה הורייזון - אווטאר הכי מרשים בינתיים.
אבל כן, צריך לראות גיימפליי ולכן הורייזון מחזיק בתואר רשמית :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 23:42

הטריילר המטורף של WD שהפיל את כולם לא היה בE3 2012 בכלל? אם אני זוכר נכון ב-2013 קבלנו כבר את הדמו המשונמך שנראה כמו הגרסה הסופית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2021, 23:45

אגב, הפאטצ' דור הבא של דום בלעדי ל-XSX? נשמע שכן. 4K / 60FPS עם RT או מצב 120FPS בלי RT. זה גם נשמע כאילו זה ל-XSX בלבד, לא ל-XSS.
עריכה:
קבלו ביטול, זה גם פס5 וגם XSS.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יוני 2021, 23:50

swym כתב:
bling כתב:לא יצא לי כלום מגוחך זה מה שאתה לא קולט. להפך זה רק מראה שוב שאני לא מחפש להתלונן, על יובי 2013 התלוננתי איפה שהיה צריך והתלהבתי רצח ממה שהיה צריך. יובי 2013 הביאה תצוגה שהיא לבדה שווה את הכל מבחינת האפקט שהיה לה, כלום לא שינה בכלל ורק על זה כל העולם דיבר.

הסיבה שזה נשמע מגוחך (בטח כשקוראים את כל התלונות ברצף) כי מהבחינה הזו יוביסופט זה damned if you do, damned if you don't: כשהמשחקים הם קרוס ג'ן אתה מתלונן שהם לא נראים כמו משחקי הדור הבא, והתערוכה חרא. אבל אז כשמגיע משחק דור הבא אתה מתלונן שזה בטח CGI ושאתה לא מאמין שככה באמת יכול להיראות המשחק ושהתערוכה חרא...

באמת שניסיתי להבין בהתחלה רק מאיזה מקום זה מגיע, ומה אני מפספס שיוביסופט היתה פעם - כי ממה שאני זוכר כל תערוכת עבר שלה היתה עם מבנה ממש דומה, ועל הרבה מהן שהיו על גבול הביזאר רצו לא מעט צחוקים.
אז אחרי שציינת לטובה דווקא את התערוכה של 2013, סתם קפצתי שניה לדיון הרשמי כדי להיזכר בכלל מה הוכרז שם (ובאמת שלחפש דיון בפורום זה עניין של שתי דקות ולא הסיפור שאתה עושה מזה.. לוקח פחות זמן מלכתוב תגובה על טריילר שלא אהבת). אני אפילו לא חיפשתי את התגובה שלך, אבל זה בהחלט היה מצחיק ברמות לגלות אותה מתנוססת שם באמצע הדיון, מתלוננת עת כל הטריילרים שהוצגו למעט הטריילר הבודד ומפיל הלסתות שנראה לך כמו CGI... בדיוק כמו עכשיו.

אז כשהיום אתה מספר כמה אתה מתגעגע ליוביסופט פורצת הדרך של 2013, וואלה זה לא נשמע שאז באמת השתפכת על כל התערוכה (אפילו להיפך), אלא פשוט התלהבת מטריילר אחד בודד. לי זה מרגיש שיוביסופט לא באמת השתנו, אלא פשוט שאתה התחלת לקחת את המילים in engine יותר בערבון מוגבל.

לא. זה לא Damn if you do וכו', אם היו מציגים גיימפליי שנראה אותנטי של משחק דור הבא אומנם הייתי לוקח את זה עם גרגר מלח גדול אבל לא הייתי מבטל את כל המסיבה, לפחות היא כבר לא היתה עוד MEH ומשעממת, היה איזשהו דיון משמעותי יותר והייתי מקווה בתוכי שיובי למדה מהעבר והנה, שוב הם מצליחים לעשות את זה ולהפיל את כולם מהרגליים (כי הרי הפעם הם לא יעזו ליפול לזה שוב) , הם בהחלט היו יכולים אם היה להם ארסנל אמיתי ומרשים לשפר את הרושם למרות ההיסטוריה.

הבעיה היא שאין, ובזמנו כן היו תצוגות גיימפליי מהם שהפילו אנשים, כולל למשל AC UNITY, וכן אני מתגעגע לימים שלפחות ניסו, למרות שבמקרה של יוניטי ואחרים התוצר הסופי היה נפילה הם כן דחפו חזק לכיוון הטכנולוגי ודחפו משלב מוקדם לדור הבא, ולמרות שהיה פער בין הדיוויזיה זה עדיין היה פרויקט שנראה מיוחד, מדובר ומרשים, ועכשיו אין את זה, אף אחד לא מדבר עליהם, לאף אחד לא אכפת כבר, וזה לא רק בגלל סקפטיות זה גם בגלל שמרגיש שכבר הם חסרי השראה ואין להם שום דבר להראות, רק את אותה העלאת גירה, היוביסופט שהכרתי זו אחת שאומנם לא תמיד עומדת ביעד (מה שכמובן אי אפשר היה לדעת בזמן אמת אז ברור שהיתה התלהבות) אבל לפחות היה בה זיק של חדשנות ורצון ורעננות ולפחות משהו שבאמת היה נראה מעניין גם אם לא בסגנון שמדבר אלי.

לא היתה לי שום בעיה אם היו מריצים תצוגת דור הבא שנראית אותנטית יחסית עם גיימפליי ודברים מדידים, הייתי סקפטי יותר מ 2013 מן הסתם אבל מעריך את זה הרבה יותר, כי עכשיו זה הרגיש כמו כלום, כאילו לא ראיתי כלום ויכלתי לדלג ולא הייתי מפסיד כמעט כלום, לא הייתי מרגיש ממש מחוץ לעניינים, כבר לאף אחד לא אכפת והם לא עושים שום דבר שמזיז משהו.

לא מסכים איתך בכלל שיובי לא השתנתה, היובי של המסיבה אתמול זה לא היובי של המסיבה של 2014 בזמן המקביל למשל, המסיבה עם יוניטי ומותג חדש כמו הדיוויזיה או משחק אונליין טקטיקה מרענן כמו siege ביחד עם מותגים חדשים ומעניינים אחרים בזמנו באותה השנה כמו WD (אוקיי יצא בינוני וידענו עוד לפני שכבר לא יעמוד ביעד הגראפי אבל זה עדיין היה מותג מעניין ומצופה, אשכרה קניתי אותו בהשקה) ובקיצור, המסיבה האחרונה שלהם זה לא מה שהיה, אין לי ציפייה לכלום משם, אין אפילו ניסיון להייפ משמעותי. בינוני ומשמים. אז לא אני לא מסכים עם הניתוח שלך לא על יובי ולא על איך שאני מגיב על זה. זו דעתי ואם אתה לא מקבל אותה זו זכותך אבל מפה ועד לחפור לי ציטוטי עבר זה קצת strech הייתי אומר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יוני 2021, 23:51

DrKeo כתב:הטריילר המטורף של WD שהפיל את כולם לא היה בE3 2012 בכלל? אם אני זוכר נכון ב-2013 קבלנו כבר את הדמו המשונמך שנראה כמו הגרסה הסופית.

אבל ב2013 קיבלנו את החשיפה של הדיוויז'ן, זו עם הדלת של הרכב שסוגרים תוך כדי תנועה (ונשארה גם במשחק הסופי).

ומצד שני, אחרי עוד קצת צפייה במיקרוסופט בין המסיבות האחרות, אני מרגיש שאני חייב לבלינג התנצלות על משהו אחר... אחרי שרואים אותם back to back אני מתחיל להבין בעצמי מה הבעיה בזה שמיקרוסופט מציגה יותר מידי משחקים: הכל מאד מבולגן ודחוס, בלי שאף משחק מקבל במה אמיתית.

אני אמשיך לרשמים מלאים כבר מחר, אבל בינתיים אגיד שיש כנראה נקודת ביניים טובה יותר בין סתם להראות טריילר אחרי טריילר אחרי טריילר אצל מיקרוסופט לבין מה שהרגיש כמו חצי שעה פלוס על משחק בודד של שומרי הגלקסיה אצל סקוור אניקס.

(ואם כבר סקוור אניקס, חבל שיוביסופט לא שילמו להם כדי שיציגו ממש לפניהם: אחרי כמה דברים שעשו שם גיחה, כל משחק של יובי היה נראה אפילו לבלינג כמו הדור שאחרי-הבא).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 00:12

נו לפחות פה בסוף הבנת למה התכוונתי וקלטת בדיעבד שזה לא היה לעניין לרדת על הדעה שלי, אולי זה גם יקרה עם הדעה שלי על יוביסופט ועל איך שהיתה באותה התקופה ובאותן השנים לעומת איך שהיא בשנתיים האחרונות גם אם אתה לא מסכים. אני אופטימי :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 14 יוני 2021, 00:17

אגב, מה נסגר עם הרכישות? זה היה סתם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 00:32

לגמרי לא ברור..