נושא E3 2021 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא E3 2021 הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2021, 06:27

דווקא מה שאהבתי בסקירו היה שלדמות הראשית יש אופי והבחירות שעושים תואמות את זה שאתה בוחר( בכיוונים שהסיפור מתפצל בהם). אני פחות מתחבר לכל העניין של "גיבור דף חלק תעשו ממנו מה שאתם רוצים". אם העלילה היא סטייל DS וכו, אני בחוץ, כנראה. לא שאני צריך ספר/סדרה מדהימה בכל משחק, אבל לחצוב סיפורים מתוך תיאורי חפצים, אמירות סתומות של npcs וכלמיני ויקיז ורדיט זה פחות אני..

ברור שאפשר בהחלט להוציא עלילות שלמות ממשחקי סולז. יש לא מעט ערוצי יוטיוב שעשו על זה קריירה. אבל כמו שדובר פה לא פעם, זה לא "קלאסי" וזה אפילו לא סביבתי סטייל "קונטרול", נגיד שמערבב סרטונים וכלים יותר מסורתיים עם מסמכים, המון עיצובי סביבה( דברים שרשומים על לוחות נגיד, חפצים שאליהם התייחסו ממש דקה או שתיים קודם ובקיצור.... פחות. נראה מה יגידו כשייצא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 09:32

מזל טוב לקאפקום על תצוגת E3 הכי גרועה בעשור האחרון :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 09:43

DrKeo כתב:מזל טוב לקאפקום על תצוגת E3 הכי גרועה בעשור האחרון :)

הכי גרועה שלהם אולי... תראה את של TAKE 2
בעצם אל תראה... זו הייתה פשוט שיחה בין כל מני מפתחים וכד', והנה התאור שלה:

Tune in to the Take 2 Interactive panel discussion on diversity, equity and inclusion in the gaming industry with Games for Change, USC Games, Girls Make Games, and Gay Gaming Professionals at E3 2021.

וכן, נכון שאמרו פאנל, אבל זו תצוגת הE3 הרשמית והיחידה שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 09:47

Stick כתב:
Laskin כתב:פרטים חדשים מפיו של מיאזאקי על אלדן רינג,
תקראו את השירשור זה בחלקים.
נשמע מגניב:

[twitter] https://twitter.com/nibellion/status/14 ... 3692455936[/twitter]

מעבר לזה ובהערת צד, אני שמח לראות לאסקין שהמשחק מעניין אותך, באמת :).
עזוב, אל תתנה את זה באיזי מוד קלאסי שבוחרים בתפריט הראשי, זה לא יקרה אז חבל על עצם המחשבה.
אבל כבר במה שמיאזאקי אומר כאן אפשר לראות התייחסות די מפורשת לצורות משחק שיקלו את החוויה למי שרוצה. אני מרגיש שעכשיו זה הזמן - קפוץ איתנו לרכבת ההייפ!

כמו סקירו - אני לגמרי ברכבת ההייפ, אבל לא אקנה משחק שוב ב-70 דולר שאני לא אעבור 20% ממנו... עשיתי את זה הרגע עם RETURNAL. אני מאוד אוהב משחקים בסגנון שלו אבל איתו לא ממש הסתדרתי וכל הקטע של הרוג לא התחבר לי איתו, אני לא בטוח עכשיו אם אי פעם אחזור אליו אפילו כי הוא קשה לי בצורה בלתי מהנה. אם יגידו שזה המשחק הכי קל שלהם ועדיין הוא ממש קשה - אז אולי בכל זאת אתן צ'אנס, אבל אם יגידו שהוא קשה כמו סולס או סקירו אני שוב אוותר...
ובכל זאת - אני בהייפ! זה נראה משחק מדהים, אני מת על כל מה שהוצג ממנו.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2021, 09:54

Laskin כתב:פרטים חדשים מפיו של מיאזאקי על אלדן רינג,
תקראו את השירשור זה בחלקים.
נשמע מגניב:

[twitter] https://twitter.com/nibellion/status/14 ... 692455936r]

Battle arts שלא נעולים לנשקים זה מסוג הדברים שלא ידעתי שאני רוצה אבל עכשיו נשמע לי כמו שידרוג עצום והכרחי. כמובן עוד משהו לקסטם ולשחק איתו, אבל בעיקר כזה שמאפשר חופש גדול לגוון בנשקים. ב DS3 הם תקעו כמה מהיכולות הכי מגניבות על הנשקים הכי מעפנים ולהפך. למשל "הבלאדבורן dodge" , שגם ראו בטריילר, לא יהיה מוגבל רק לפגיונות סוג ז' אני מניח. זה גם מאוד חכם בעיני לפצל בין הנשקים ליכולות מהטעם הפשוט שזה נותן להם עוד תירוץ (כ 100 כאלה) לפזר תיבות בעולם שהוא גדול יותר מכל מה שהם עשו בעבר. בין זה ל spirits לשאר חפצים סטנדרטים יותר, עושה רושם שהפלטיניום יהיה חתיכת אתגר:)

והפיחות ב fall damage בשביל לא לפגוע במוטיבציה לחקור.. זה הדבר הכי טוב ששמעתי עד עכשיו, או לפחות מה שמשתמע ממנו. גם במשחקים הקודמים היו לא מעט מקרים של leap of faith אבל עם השינוי הזה עושה רושם שהם ממש הולכים לחגוג עם הורטקליות. בהקשר הזה באחד הסרטונים שראיתי שבחנו את הטריילר הצביעו על פרט שחמק מעיני - הענק הסלעי עם הפעמון סוחב על גבו מה שנראה כמו סוג של מבנה.. שם אפשר להניח מתחבא איזה אוצר/ אויב/ npc כמיטב המסורת והדרך היחידה להגיע אליו היא כנראה לקפוץ ממקום מאוד גבוה, נגיד איזה גשר או צוק שהענק יעבור לידו. וזה בדיוק מסוג הפאזלים הסביבתיים שאני כ"כ אוהב במשחקים שלהם רק מתורגמים לעולם פתוח, דינמי יותר, וזה גורם לי לדמיין דברים מאוד טובים בקשר למשחק הזה, או לפחות הפוטנציאל שלו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 יוני 2021, 10:14

איזה מביך, לקח לי בדיוק 3 דקות לרפרף על הבושה שהלכה שם. אם אין שום כוונה להציג כלום למה לבוא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2021, 10:30

Laskin כתב:

Tune in to the Take 2 Interactive panel discussion on diversity, equity and inclusion in the gaming industry with Games for Change, USC Games, Girls Make Games, and Gay Gaming Professionals at E3 2021.

וואו כמה קרינג'.

מה היה בקאפקום אגב? לא ראיתי בכלל

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 יוני 2021, 10:45

bling כתב:
Laskin כתב:

וואו כמה קרינג'.

זה בדיוק מה שהיה, כלום.
* הציגו את הרכיב מולטיפלייר של RE8 שמגיע חינם לכל מי שקנה את המשחק (מפתיע).
* הראו איזה DLC לMonster hunter.
* Ace attorney Chronicles 3 מגיע לארה"ב ואירופה.
* הכריזו על Pro tour חדש.

זהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 11:10

זה די מעניין מה אפקט ה"CGI" עושה למסיבות של מיקרוסופט. XBOX הכריזו על 4 משחקי AAA גדולים חדשים לגמרי, כולם מאולפנים טובים ואף אחד פה לא בדיוק נפל מהמסיבה. זה די מעניין כל הנושא הזה של פרזנטציה. נניח Redfall, למה זה טריילר CGI? המשחק יוצא בול עוד שנה, למה לא לחשוף גיימפליי? כל כך מוזר. זה הזוי שמיקרוסופט פשוט מסרבת לשים דמו גיימפליי של 7 דק' במסיבה שלה, הכל חייב להיות טריילר מצומצם של 2 דק' ויאללה, להתקף ה-ADD הבא.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2021, 12:05

זה גם היה על תקן ה one more thing שאמור להיות הפצצה הגדולה בסוף, כמו איך שהם חשפו את סייברפאנק.. וזה לא בדיוק סיפק את הסחורה.
ובכלל לדעתי CGI יכול לעבוד רק עם משחקים מאוד ספציפיים, שעצם ההכרזה על הקיום שלהם שווה את ההתלהבות, נגיד הרימייק של פפ7 או BGE2 או סטארקרפט 2. בין אם כי יש בזה אלמנט הפתעה מאוד גדול וזה רוכב על גבי הייפ שנבנה במשך שנים או שמדובר בהמשך ל IP אהוב שהוא כבר תכונה ידועה, אבל המשחק האחרון שלו יצא ממש מזמן. אבל כאשר אתה חושף IP חדש עם CGI אין בזה יותר מידי, במיוחד לא לאנשים כמונו שגם עוקבים אחרי התעשייה ולא באמת מופתעים מעצם ההכרזה כי אנחנו מכירים את הלוחות זמנים פחות או יותר ולא באמת מופתעים מהידיעה שמפתחת עובדת על משחק חדש. מה גם שהטריילר עצמו לא היה משהו, הוא נראה כמו הדגמה למשחק מולטיפלייר.. כאשר דלף שארקיין עובדים על משחק עם ערפדים דמיינתי משהו אחר לגמרי, אבל נחכה לראות יותר.

ודמו גיימפלי של 7 דקות זה סבבה אבל גם טריילרים של 2-3 דקות יכולים להיות סופר אפקטיבים, אלדן רינג הוא דוגמא טובה ועדכנית לכך. הבעיה של מיקרוסופט זה שהם פשוט הראו טריילרים מהסוג הלא מרגש. במקרה של Avalanche זה גם היה CGI וגם לא הראה שום דבר מעניין, הם אשכרה עשו פוקוס על תמונות שהיה רשום עליהם "קו-אופ" ו "עולם פתוח". כנ"ל ההמשך ל The Outer Worlds 2 שלפחות היה מצחיק עם המודעות העצמית של הקריינות, אבל קשה להתרגש מטריילר CGI למשחק שיצא לפני שנה וחצי, לא מלמד אותך שום דבר חדש עליו והמפתחים אומרים לך שהם עוד לא השלימו כלום. אגב, אפילו הטריילר של סטארפילד לא היה טוב בפני עצמו, לא היה בו משהו מעניין במיוחד. אנחנו מדברים על משחק שהכריזו עליו לפני 3 שנים וכבר ידענו פרטים בסיסיים עליו, זה לא שהם חשפו אותו עכשיו לראשונה ואנחנו כזה - וואו , בתזדה עובדים על משחק תפקידים בחלל, הייפ!
אבל ההצצה למנוע המשודרג שלהם בנוסף לתחושה - מוצדקת או לא - שזה הולך להיות הדבר הגדול הבא ומשהו מיוחד (ככה אני מרגיש לפחות), יש בה בכל זאת משהו מלהיב. אבל רוב המשחקים לא יכולים לסחוב טריילר מהסוג הזה.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 15 יוני 2021, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2021, 12:10

Death_119 כתב:
bling כתב:
Laskin כתב:

וואו כמה קרינג'.

זה בדיוק מה שהיה, כלום.
* הציגו את הרכיב מולטיפלייר של RE8 שמגיע חינם לכל מי שקנה את המשחק (מפתיע).
* הראו איזה DLC לMonster hunter.
* Ace attorney Chronicles 3 מגיע לארה"ב ואירופה.
* הכריזו על Pro tour חדש.

זהו.

די זה לא להאמין שיש הזיות כאלה, זה מידע שבקושי שווה pre show במסיבות אמיתיות אחרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:12

הטריילר של OW2 הזכיר לי את הטריילר של פייבל, זה ברור שאין להם אפילו התחלה של משהו להראות, אבל לפחות היו כנים איתנו, אבל שניהם בעלי אותו אופי הומוריסטי בדיוק, של הקריין הציני.
לגבי red fall גם השם די גרוע, זה שם של משחק על נפילת הקומוניזם או משהו, מקווה שיחלפו אותו למרות שבטח לא יקרה.
בכל אופן אני התלהבתי עד שהבנתי שזה מולטי בלבד כזה, עדיין יכול להיות מדהים אבל זה מאכזב שזה מה שהצוות הזה עושה, מכל הדברים.

לגבי קאפקום אתם סתם מלכלכים, הם גם הכריזו על DLC לVillage ״עקב הביקוש הגדול״ וחס וחלילה לא כדי לעשות עוד כסף.
הם אפילו השקיעו בשקופית של טקסט לבן על רקע שחור כדי להמחיש את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 12:28

כמו שעידן אמר, אני לא מתלהב מטריילר CGI אלא אם כן זה איזה IP ענק שעושה קאמבק.לכן אני מעריך אותם שהם לא הביאו כאלה לפרפקט דארק או פייבל הפעם,אבל הם עדיין הביאו לאחרים.

עוד בעיה של מייקרוסופט זה שעד שהם לא יוציאו משחקים איכותיים בפועל אנשים לא יתרגשו מהטריילרים וההבטחות שלהם, אנשים מתרגשים מההכרזות של סוני, כי נוטי דוג הוציאה משחקים פנומנלים שרק השם שלהם סוחב אותם. כשמייקרוסופט תוציא משחק אחד של 9.4 שמזוהה עם הצוותים שלה (ולא עם בטסדה) אז הכל ישתנה כלפיהם, ובמובן
הזה לפייבל 4 יש הכי הרבה פוטנציאל אצלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 12:46

idan כתב:זה גם היה על תקן ה one more thing שאמור להיות הפצצה הגדולה בסוף, כמו איך שהם חשפו את סייברפאנק.. וזה לא בדיוק סיפק את הסחורה.
ובכלל לדעתי CGI יכול לעבוד רק עם משחקים מאוד ספציפיים, שעצם ההכרזה על הקיום שלהם שווה את ההתלהבות, נגיד הרימייק של פפ7 או BGE2 או סטארקרפט 2. בין אם כי יש בזה אלמנט הפתעה מאוד גדול וזה רוכב על גבי הייפ שנבנה במשך שנים או שמדובר בהמשך ל IP אהוב שהוא כבר תכונה ידועה, אבל המשחק האחרון שלו יצא ממש מזמן. אבל כאשר אתה חושף IP חדש עם CGI אין בזה יותר מידי, במיוחד לא לאנשים כמונו שגם עוקבים אחרי התעשייה ולא באמת מופתעים מעצם ההכרזה כי אנחנו מכירים את הלוחות זמנים פחות או יותר ולא באמת מופתעים מהידיעה שמפתחת עובדת על משחק חדש. מה גם שהטריילר עצמו לא היה משהו, הוא נראה כמו הדגמה למשחק מולטיפלייר.. כאשר דלף שארקיין עובדים על משחק עם ערפדים דמיינתי משהו אחר לגמרי, אבל נחכה לראות יותר.

ודמו גיימפלי של 7 דקות זה סבבה אבל גם טריילרים של 2-3 דקות יכולים להיות סופר אפקטיבים, אלדן רינג הוא דוגמא טובה ועדכנית לכך. הבעיה של מיקרוסופט זה שהם פשוט הראו טריילרים מהסוג הלא מרגש. במקרה של Avalanche זה גם היה CGI וגם לא הראה שום דבר מעניין, הם אשכרה עשו פוקוס על תמונות שהיה רשום עליהם "קו-אופ" ו "עולם פתוח". כנ"ל ההמשך ל The Outer Worlds 2 שלפחות היה מצחיק עם המודעות העצמית של הקריינות, אבל קשה להתרגש מטריילר CGI למשחק שיצא לפני שנה וחצי, לא מלמד אותך שום דבר חדש עליו והמפתחים אומרים לך שהם עוד לא השלימו כלום. אגב, אפילו הטריילר של סטארפילד לא היה טוב בפני עצמו, לא היה בו משהו מעניין במיוחד. אנחנו מדברים על משחק שהכריזו עליו לפני 3 שנים וכבר ידענו פרטים בסיסיים עליו, זה לא שהם חשפו אותו עכשיו לראשונה ואנחנו כזה - וואו , בתזדה עובדים על משחק תפקידים בחלל, הייפ!
אבל ההצצה למנוע המשודרג שלהם בנוסף לתחושה - מוצדקת או לא - שזה הולך להיות הדבר הגדול הבא ומשהו מיוחד (ככה אני מרגיש לפחות), יש בה בכל זאת משהו מלהיב. אבל רוב המשחקים לא יכולים לסחוב טריילר מהסוג הזה.

אני לגמרי מסכים, אבל אני חושב שדווקא במקרה של outer wilds 2 זה עבד לא רע בכלל. וכן, לא חייבים דמו 7 דק' של גיימפליי סטייל TLOU2, אבל כשאתה חושף IP חדש לגמרי אתה גם צריך להראות את המשחק עצמו וגם להסביר מה הוא אם אתה רוצה שאנשים יתלהבו. אלדן רינג עבד כי כולנו מכירים ממש טוב משחקי סולס, אז לא היה שם יותר מדי להסביר. FS פחות או יותר היו צריכים להגיד "זה סולס ובעולם פתוח, עכשיו תראו את ה-ART המטורף שלנו". אני לא בטוח שIP מקורי חדש לגמרי יכול להוציא את זה לפועל בטריילר של 2 דק', אבל ברור שעדיף 2 דק' של משהו מוחשי מאשר CGI חסר ערך.

Laskin כתב:לגבי red fall גם השם די גרוע, זה שם של משחק על נפילת הקומוניזם או משהו, מקווה שיחלפו אותו למרות שבטח לא יקרה.
בכל אופן אני התלהבתי עד שהבנתי שזה מולטי בלבד כזה, עדיין יכול להיות מדהים אבל זה מאכזב שזה מה שהצוות הזה עושה, מכל הדברים.

זה אמור להיות משחק סינגל שאפשר לשחק אותו גם ב-CO OP, סוג של אימרסיב-סים בעולם פתוח. מדובר בצוות של פריי והוא כנראה עובד עליו עוד מ-2017 אז דווקא יש לי ציפיות ממנו, בכל זאת זה משחק שיהיה ביציאה שלו 4 שנים בתנור מצוות איכותי. אבל הטריילר CGI לא עשה לי כלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:54

כבר שמעתי על מלא משחקי מולטי שאמרו שאפשר לשחק אותם לבד וזה יהיה כיף באותה מידה, זו תמיד הבטחת שווא :)
אבל מדובר באר קיים אז אני מקווה שהם יעמדו בזה, הם אדירים, גם אם אני פחות התחברתי בעבר למשחקים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 12:55

DrKeo כתב:
Laskin כתב:המשחק של סקוור + טים נינג׳ה - פיינל פנטזי אוריג׳ין נראה כמו משחק שהיה אמור להחשף בתחילת הדור הקודם, איזה באסה שהיפנים דור וחצי מאחור למעט יוצאי דופן.
והגיימפליי האמת לא מראה מהנה בכלל. אני ממש מאוכזב. והשמועות שיקרו - הוא לא בלעדי לשום דבר.

אבל יש לו דמו בלעדי לפס5. לפחות MS הצליחו להחזיר את צוות נינג'ה לאקסבוקס.

וזה לגלאס:

בוא, נדב הוא צודק פה, תראה כמה רוצים שהמשחק יחזור :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 12:59

זה אחת מה"בדיחות אבא" שלו. הדבר האחרון שצריך לחזור זה סקיילבאונד. זה משחק שלא רק בוטל כי היו לו קשיי פיתוח, הדמו שלו נראה כל כך MEH. אני מבין שזה במאי שאתה אוהב, אבל אני חושב שבמאי מוכשר שמבטלים לו פרוייקט מעפן צריך לעשות פרוייקט חדש, לא לחזור לפרוייקט המעפן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 13:05

הוא לא יחזור כי קאמיה כל כך butthurt ממיקרוסופט ובצדק. אתה עדיין מתעלם מרצון הגיימרים שהמשחק יחזור.
אם יש לך תלונות לגבי הדמו, אתה צריך לבקר את מייקרוסופט לא את קאמיה המלך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 13:13

שטויות, אם קאמיה היה מאמין בו הוא היה ממשיך לעבוד עליו ופונה לסוני עם מה שיש לו, או משהו... כנראה שמדובר בכשלון, גם מוכשרים מאוד נכשלים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 13:15

שקרים, אני לא אאמין לשקרים האלה לעולם, ספנסר בגד זו האמת תשלימו עם זה שספנסר דפק את זה.
מייקרוסופט התייחסו אליו בטח בגזענות כי הוא יפני וזלזלו בפרויקט שלו.

המלך לעולם לא טועה, מייקרוסופט הם אשמים וזה אות קלון בשבילם לעד.

תשלימו עם המציאות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 13:18

סבבה, גם אם הולכים לקראתך אבל - זה לא מסביר למה הפרויקט מת ולא קם לתחיה אצל מפיצה אחרת... ההסבר היחיד הוא... שהוא לא היה שווה את ההשקעה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 13:23

כי מייקרוסופט היא בעלת הIP לאסקין. אף מפיצה אחרת לא יכולה לעשות משהו עם הפרויקט.

הם זרקו את קאמיה לכלבים בחזקת הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת, רק שכאן אתה מחליף כושי ביפני.

נדב פשוט בוחר להאמין לנארטיב של מייקרוסופט שהמשחק היה חרא וזהו.

במקום להאמין לאגדה נדב בוחר להאמין לאיש חליפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 13:46

אין נרטיב שונה, זה הנרטיב היחיד שקיים, שהמשחק לא עמד בסטנדרטים הלא גבוהים מדי של מיקרוסופט של 2015. אני לא מכיר שום נרטיב אחר שמגיע מצד פלטיניום. הקונספט שמיקרוסופט נהנתה לזרוק עשרות מליוני דולרים לפח ולבלוע ערימות של PR רע רק כי הם מרושעים לא ממש מחזיק מים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 13:56

אין שום מניעה שהם ילכו עם אותו רעיון כללי למשחק ואפילו עם רוב האסטס שלהם וכד' ויעבדו עליו תחת שם אחר עבור מפיצה אחרת, הרי זה לא שלמישהו אכפת מהIP שנקרא SCALEBOUND, פשוט אנשים אהבו את מה שראו... אז יראו להם אותו קצת אחרת תחת שם אחר.
אבל כנראה שזה לא באמת פרויקט שאפילו הבמאי האמין בו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 13:58

ציטוט של קאמיה שאומר הכל.

We had our chance. We failed. They know why we failed. Lots of great people left after we failed. Some because we failed. I'm sad that it is now a drunken meme."

Read More: https://www.looper.com/425207/the-real- ... paign=clip

הוא לא יכול לומר מעבר ל" They know why we failed" השמועות של יודעי דבר היא שמייקרוסופט דחפו מולטיפלייר למשחק הזה או קו אופ ואלמנטים שפלטיניום לא רצו, ושאתה מסתכל על המשחקים של קאמיה שכולם סינגל פלייר טהורים זה נשמע אמיתי.

אתה רשאי להאמין לאיזה נארטיב שתרצה נדב, אני יודע את האמת שלי וזה ישאר לעד פצע פתוח בנשמה של הרבה גיימרים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים