Uncle Pey'j כתב:היה פעם CPU עם L4 קאש? AMD בהחלט הולכת כאן על גישה מאוד שונה מאינטל שמתרכזת בעיקר בשיפורי IPC.
בכל מקרה הייתי רוצה גם לראות את כל העניין ה-latency בין ה-CCX מקבל יותר יחס מהם,יש בהחלט כמה משחקים שמושפעים מהעניין,האידיאל כמובן יהיה CCX בודד של 16 ליבות אבל אני מניח שרק ב-Zen5 על 3nm יהיה סיכוי לדבר כזה.
DrKeo כתב:אין מה לעשות, NV עולה יותר ואין להם פיתרון מלא כמו של AMD על SOC אחד. כלומר, לדור הבא יהיה להם, אם הדור הבא יהיה מוכן ללכת לכיוון ARM ו-(כנראה) לא לתמוך לאחור בפס4 ו-5. גם NV דברה על זה שפתרונות לקונסולות לא מעניינים אותה כי המרווח רווח קטן (אני משער שהסוויטצ' חריגה כי היא קונסולה ניידת שנמכרת ברווח) אז אני לא בטוח ש-NV בכלל בקטע.
בכל מקרה כן, כנראה שהיו לנו קונסולות חזקות יותר עם RT טוב ויתר ו-DLSS אם היו הולכים לכיוון של NV אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה. עוד לפני שהדור הזה התחיל לתפוס תאוצה חייתי קצת בסרט שאולי ההפרשים התהומיים בין NV ל-AMD ידחפו לפחות אחת מהחברות ל-NV אבל מה לעשות, זה פשוט לא משתלם כש-AMD יכולה לתת לך SOC אחד עם ZEN עליו ומרווחי רווח מינימאלים.
Uncle Pey'j כתב:בלשון המעטה...אני לא רואה את את MS ובטח לא את סוני מפתחים איזה שכבה דמוית Rosetta כמו אפל. אולי MS יכולה ליישם את הניסיון שלה עם ה-BC של ה-360/OG כדי לייצר שוב איזה VM ייחודי שיריץ משחקי דורות קודמים. אבל אם הם הולכים לכיוון של ARM,שהארכיטקטורה שלה בדרך כלל מקדשת יעילות על ביצועים,הם יצטרכו מעבד uber powerful כנראה בשביל שגישה כזו תהיה ישימה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 39 אורחים