bozeman כתב:לא יודע אם נמוך, אבל ביה"ח, שיורד על "הר סיני" והם טורחים לתרגם לעברית "זונה" (שאני די בטוח שרק מעטים יבינו, אלא אם מישהו ממש יטרח להסביר להם) זה בהחלט השקעה ויחסית מתוחכם.
DrKeo כתב:באותה הודעה שאתה מנסה לדבר איתי על זה שהכתיבה שלהם לא של ילדים בני 11 אתה מביא את "בית חולים זונה", תנוחות יוגה סוטות ומדד מניות בשם "שק ביצים"? כלומר אני צוחק מהומור סופר נמוך כמו כל אחד אבל אי אפשר לקרא לזה כתיבה טובה.
swym כתב:כן, כי המילה "זונה" כגאג שיעבור ל99% מהאוכלוסיה בעולם מעל הראש היא אכן פניה למכנה המשותף הנמוך ביותר ולא קריצה לקהל מצומצם. אבל יפה שטרחת גם להתייחס רק לבדיחות פיפי קקי והתעלמת לחלוטין מזה שעל הדרך אתה מקבל כאן סאטירה בועטת על ארה"ב: החל מחקיקה לבריאות ציבורית ועד למסחר במידע פנים בנאסדק (אולי גם זו קריצה לישראלים? ע"ע קובי אלכסנדר).
גם את זה שתנוחות היוגה הסוטות (והדמות של מדריך היוגה) הן בכלל פארודיה על גורו הביקראם יוגה עם הפרשיה שרק לאחרונה התפוצצה עם אישומים באונס כנראה פספסת:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -cult.html
ככה שגם הומור נמוך צריך לדעת לכתוב: סאותפרק ואיש משפחה הן שתיים מהסדרות הכי מצחיקות בטלוויזיה, ונדמה לי שלפחות אחת מהן כבר לקחה את האמי על התסריט שלה למרות שאפשר למצוא שם תזמורות פלוצים. הכתיבה המלוכלכת של בוראט היתה מועמדת לאוסקר. לפחות אחד מהסרטים של האחים כהן מכיל כנראה את יחס הFuck לדקות סרט רץ הכי גבוה בהיסטוריה, והדמויות שלהם הן טייפקאסטים מעליבים - והם עדיין זוכים בפרסים על כתיבה. גם לכל הדברים האלו אי אפשר לקרוא כתיבה טובה? כי הכתיבה של GTA עובדת בדיוק על אותם עקרונות.
Laskin כתב:אני נוטה יותר להסכים עם SWYM בנושא. לדעתי ההומור הנמוך שלהם , ולא רק ברדיו - הוא די גאוני. בטלויזיה, בשלטי החוצות, בניואנסים הקטנים...
אני מסכים שרוב הדיאלוגים החשובים במשחק הם הרבה פחות מרשימים, וגם הביקורת החברתית היא לא לחלוטין סטון ופארקר, אבל אחרי RDR נדמה לי שהחברה התבגרה מאוד, והפעם נראה שילוב של הכתיבה המצויינת גם בעלילה עצמה.
אני עדיין משוכנע שמדובר במשחק שיזכר כצליל הסיום המושלם ביותר לדור הזה. חבל רק שלקח להם כל כך הרבה זמן
Kazz כתב:כן, 'טייפו'. רק שלא תתנהג כמופתע לכשיוכרז.
Kazz כתב:כן, 'טייפו'. רק שלא תתנהג כמופתע לכשיוכרז.
bling כתב:IGN קיבלו מרוקסטאר hands on אקסלוסיבי עם המשחק:
http://www.ign.com/articles/2013/09/03/world-first-hands-on-with-grand-theft-auto-v?abthid=52260750b36c86d245000015
עוד שבועיים זה מגיע,אני עדיין לא יודע אם כדאי לי לקחת את הסיכון ולקנות אותו לפס3 המקרטע שלי,יש מצב שהוא לא יהיה תובעני כמו TLOU?
DrKeo כתב:אוי איך רוקסטאר היו רוצים להיות טריי פארקר ומאט סמית', הם יקומים מהם. רוקסטאר יותר דורכים בטרטוריה של הקומדי סטור מאשר סאות' פארק. כמו שכבר אמרתי מקודם, המשחקים שלהם מלאים בביקורות פוליטיות וככל התחנות רדיו שלהם משלבות את הנמוך והביקורות הפוליטיות בצורה פשוט נהדרת. אבל בשניה שיוצאים מהתוכניות רדיו? זבל עם כתיבה גרועה לרוב, יש שם איזה 10% טוב אבל זה טובע בהר הזבל, הדמויות הגרועות והמשחק המוגזם. אתה מבלבל בצורה קשה בין להגיד פאק, להראות תחת ולהשמיע פלוץ כשזה מערובב טוב טוב בסתירה טובה לבין 90% פלוצים, משחק מוגזם, זבל, כתיבה עקומה, טקסטים של ילדים בני 11 (ולא בגלל הפלוצים, בגלל הרמה של השיחה). אם תשחק בסינגל של GTA ותתעלם מכל המסביב, זה פשוט תת רמה. אם תסתכל רק על המסביב אז יש המון תוכן פוליטי ומעניין שמפולפל בפלוצים, ציצים וקללות.
בקשר לדברים הספציפים שהבאת, ואו אתה מחפש ממש חזק אה? כן, תהיה ביקורת על המשבר הכלכלי / דיור / כספים, לכאן לא הבאת משהו כזה חוץ מאשר בדיחת רוקסטאר קלאסית "שק ביצים". כן, אולי יהיה איזה אזכור למיגל בקטנה אבל את היוגה בGTA חשפו כבר לפני כמעט שנתיים כך שאולי אולי אולי יהיה שם משהו בסוג של AFTER THOUGH. ובית החולים, כבר בGTA4 הייתה במשחק ביקורת על מערכת הבריאות, בעצם זאת הייתה הביקורת העיקרית של GTA4 כשמסתכלים על כל התוכן שלו יחדיו ואני בטוח שגם ב5 ימשיכו עם הקו, לא מפתיע ואני בטוח שזה יהיה אחד הקטעים היותר טובים במשחק בתוכניות הרדיו שלו. אני בטוח שכמו ביוגה, אם תחפש ממש טוב תראה ביקורת בונה ועמוקה עם AMERICAN TOP HOOKER, אבל לרוב זה באמת סתם הומור שירותים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 26 אורחים