נושא הספורט הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: נושא הספורט הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 02 אוגוסט 2013, 07:12

אני אוהב את בייל, אבל הסכום מוגזם

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 02 אוגוסט 2013, 23:45

Fanta כתב:אני אוהב את בייל, אבל הסכום מוגזם

היום כל ההעברות בשוק מוגזמות, אף שחקן לא באמת שווה את ה- 50 מליון++ זה התחיל עם הכניסה של האוליגרכים וש'יחים לכדורגל העולמי, זו המציאות :\
מעניין יהיה לראות מי יתרום יותר לקבוצות שלהם - בייל תחת רונאלדו או ניימאר תחת מסי ;)

בנימה קצת יותר אישית, אתמול ראיתי את המשחק של צ'לסי מול אינטר ב- 3 בבוקר, במסגרת טורניר שטות כלשהי שנערך בארה"ב.. סוף סוף ניתן היה לראות טעימות מצ'לסי של העונה הבאה. תענוג היה לראות את העבודה של הקישור ובמיוחד את השקט שמקנים ואן חינקל הצעיר ורמירז במרכז השדה, אבל אינטר של השנים האחרונות ממש חלשה אז האתגר לא היה כזה גדול.
ישנו עומס מטורף של שחקנים מעולים בעמדות הקישור, מעניין יהיה לראות איך הכל ישתלב ועם איזה חלוץ מוריניו יבחר ללכת עד הסוף. משחק הבא בלילה שבין ראשון לשני מול מילאן, נראה אם ההרכבים ישתנו ואם מוריניו מחליט לשנות קו מהמשחק מול אינטר.

מישהו ראה את ווילפרד בוני הרכש החדש של סוונסי ? אחרי שחורר את הרשתות בהולנד אני שמח שהחלוץ הזה הגיע לליגה האנגלית.. שלשום הוא סיים עם צמד במוקדמות הליגה האירופית מול מאלמו. חלוץ שנורא מזכיר את דרוגבה, גם במבנה גוף וגם בעוצמת פריצה שלו. איך בא לי לראות אותו פורח גם באנגליה ! יאללה שיתחיל כבר !!!
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 אוגוסט 2013, 07:21

אני חושב שצ'לסי הולכת להיחלש, בספק אם ברצלונה לא תיקנה את לואיז...
הם ישלמו את המחיר, וללואיז יש מקום בהרכב אז זה צפוי

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 03 אוגוסט 2013, 09:22

Fanta כתב:אני חושב שצ'לסי הולכת להיחלש, בספק אם ברצלונה לא תיקנה את לואיז...
הם ישלמו את המחיר, וללואיז יש מקום בהרכב אז זה צפוי

אתה ניזון יותר מדי מכותרות של ספורט 5 וואן ... חשבת אולי שצ'לסי לא רוצה בכלל למכור את לואיז ? או שאולי יש לנו חסרון בעמדת הבלם אז אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו למכור שחקן כזה, גם לא תמורת 40 מליון. כמו שאמרת, אתה לא מוכר שחקן שיביא להיחלשות הקבוצה מבלי לדאוג לגיבוי בעמדה שלו. בכל אופן, כל השמועות האלה בנוגע לשלל שחקנים ממש לא רציניות. לעת עתה לא אמרו אף מילה מהצד של צ'לסי בנוגע לעזיבת לואיז, מוריניו כפי שזה נראה בונה עליו לעונה הבאה. וגם מהצד של השחקן לא היתה שום דרישה לעזוב את המועדון.

אני מזמן הפסקתי להקשיב לכותרות שאתרי הספורט מוציאים מדי יום. עד שאין משא ומתן, והצהרות של המועדון שהשחקן נתון למשא ומתן אני לא מאמין לשום דבר.
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 אוגוסט 2013, 10:07

בעקרון אני הפסקתי לעקוב אחרי מידע בנוגע להעברות בראיל כי יש לי מקורות שאני יותר סומך אליהם
אבל פשוט אם השאר לא כזה אכפת לי אז אני קורא על הדרך
וברור שיש דרך עד להחתמה שלו, לא יודע, מקווה שמורניו לא יתן להרצלונה להחתים אותו
כי הוא מסוגל להתפתח טוב בצ'לסי, וגם בתכלס לא בא לי לשהם ישפרו את ההגנה
מגיע להם לחטוף על הטעות שהם עושים אם ההפקרה שלה
קיץ שלם והם לא דאגו להחתים שחקני הגנה לפי מה שראיתי
אז בבקשה, שימשיכו עם ההגנה שחטפה כלכך הרבה גולים שנה שעברה, נראה אותם

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 29 אוגוסט 2013, 23:35

נראה לי שאטו עובר לצ'לסי רק בשביל לפרוש שם
חוץ מיזה שהקבוצה הרוסית שלו בקשיים
הוא פשוט יודע ששם הוא יכול לעשות את שנת הפרישה שלו בכבוד
אבל חייב להגיד, צ'לסי על הניר נראת לי הקבוצה האנגלית הכי טובה השנה

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 30 אוגוסט 2013, 07:59

Fanta כתב:נראה לי שאטו עובר לצ'לסי רק בשביל לפרוש שם
חוץ מיזה שהקבוצה הרוסית שלו בקשיים
הוא פשוט יודע ששם הוא יכול לעשות את שנת הפרישה שלו בכבוד
אבל חייב להגיד, צ'לסי על הניר נראת לי הקבוצה האנגלית הכי טובה השנה

על הנייר זה נראה ככה אבל צריך לזכור שיש לה ים של כשרונות שרובם צעירים ועוד לא השתפשפו ברמות הגבוהות באמת והיה ניתן לראות את זה במשחק מול מנצ'סטר יונייטד - זה הרגיש כמו קבוצת נוער שמשחקת מול הכוכבים שלהם. המון חוסר ביטחון, הרבה פעולות פשוטות לא צלחו בכלל, זה היה דיי בולט לעין.
לגבי אטו, זה החלוץ שמוריניו חושב שיכול לפתור לו את בעית החלוצים בצ'לסי. הרי טורס הצל של עצמו, בלוקאקו מוריניו משום מה עדיין לא בוטח, דמבה בה גם הוא לא פוגע. אני לא יודע מה הכושר של אטו מהשנתיים האחרונות אבל אם זה האטו של אינטר וברצלונה אני חושב שעשינו מחטף מעולה, גם את וויליאן גנבנו למחצ'קאלה - ככה זה כשהבעלים שלנו מקושר למועדון ;)

בכל אופן, רציתי לברך את ירדן ג'רבי על הזכיה באליפות העולם בג'ודו !! איזה תותחית ! לראות אותה גורמת לצרפתיה להתעלף בקרב ג'ודו זה משהו שעוד לא יצא לי לראות, ולראות את התגובה שלה כספורטאית לאחר מכן זה פשוט ראוי להערכה !
למי שלא ראה - http://www.sport5.co.il/JustVideo.aspx? ... cID=150189
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 אוגוסט 2013, 19:47

זה אטו בן 32... אני לא הייתי כזה בונה עליו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוגוסט 2013, 01:45

Fanta כתב:זה אטו בן 32... אני לא הייתי כזה בונה עליו

היום שחקנים מבוגרים משחקים ברמות הגבוהות, הרבה יותר מאשר בעבר.

אל תשכח שהחלוץ הכי חם באנגליה היום הוא בן 30 והוא אחרי שתי זכיות רצופות בתואר מלך השערים.
לפי הכושר הנוכחי של ואן פרסי, לא נראה שהוא מאט, אלא ההפך.

בנוסף, חלוצי מטרה בסגנון של אטו מסתמכים הרבה פחות על מהירות ויותר על דברים שנעלמים בגילאים יותר מאוחרים, כמו עוצמה, שליטה בכדור, מחשבה מהירה ועמידה נכונה על המגרש. אני לא חושב שאפשר לזלזל בו, בשום צורה. הוא בטח לא יהיה גדול כמו ואן פרסי (אני לא חושב שהוא אי פעם היה ברמתו), אבל הוא חלוץ טוב מאוד וגם אם הוא יהווה תחרות טובה לטורס, זו יכולה להיות העברה מאוד חשובה.

השחקן הכי מעניין בצ'לסי היום הוא חואן מאטה. הוא כשרוני באופן לא רגיל ומעניין לראות מה יקרה איתו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 31 אוגוסט 2013, 20:02

Nucleus_Dawn כתב:
היום שחקנים מבוגרים משחקים ברמות הגבוהות, הרבה יותר מאשר בעבר.

אל תשכח שהחלוץ הכי חם באנגליה היום הוא בן 30 והוא אחרי שתי זכיות רצופות בתואר מלך השערים.
לפי הכושר הנוכחי של ואן פרסי, לא נראה שהוא מאט, אלא ההפך.

בנוסף, חלוצי מטרה בסגנון של אטו מסתמכים הרבה פחות על מהירות ויותר על דברים שנעלמים בגילאים יותר מאוחרים, כמו עוצמה, שליטה בכדור, מחשבה מהירה ועמידה נכונה על המגרש. אני לא חושב שאפשר לזלזל בו, בשום צורה. הוא בטח לא יהיה גדול כמו ואן פרסי (אני לא חושב שהוא אי פעם היה ברמתו), אבל הוא חלוץ טוב מאוד וגם אם הוא יהווה תחרות טובה לטורס, זו יכולה להיות העברה מאוד חשובה.

השחקן הכי מעניין בצ'לסי היום הוא חואן מאטה. הוא כשרוני באופן לא רגיל ומעניין לראות מה יקרה איתו.

בנתיים המצב עם מאטה מאוד מעורפל. שחקן שנבחר שנתיים ברציפות לשחקנה המצטיין של צ'לסי, עם 35 בישולים עונה שעברה, ובאמת כישרון נדיר, יש לזכור שהוא רק בן 25 ! ולמרות כל זה, מוריניו בוחר לא לשתף אותו בשני המשחקים החשובים האחרונים מול מנצ'סטר יונייטד בליגה ומול באיירן אתמול בסופר קאפ, החלטה תמוהה, וכרגע אף אחד לא באמת יודע מה הסטטוס של מאטה בקבוצה ומדוע מוריניו לא מחזיק ממנו. להוסיף לזה את העובדה שהבאנו את וויליאן שמשחק איתו על אותה משבצת, באמת שמשהו נראה כאן רקוב. אני רוצה להאמין שהדברים שמוריניו אמר בראיונות אכן נכונים ומאטה אכן ישאר בקבוצה, ומעבר לכך יתנו לו גם מקום קבע ב-11. בתור אוהד של צ'לסי קשה לי לחשוב על סיטואציה שבה מאטה לא פותח, זה פשוט מגוחך ובלתי נתפס.
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 02 ספטמבר 2013, 12:49

הוא מגיע הוא מגיע הוא מגיעעעע =]]]]]]]]]]]]

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 ספטמבר 2013, 13:44

לא מבין את ההגיון הכלכלי של ריאל, תשלום מופרך עבור כל שחקן בעולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 ספטמבר 2013, 14:24

זה הגיון כלכלי ספרדי. אותו הגיון ששרף את כל האוצרות של מרכז ודרום אמריקה ואותו הגיון שמוטט את הכלכלה שלהם, בלי שום סיבה הגיונית נראית לעין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 22:29

bozeman כתב:לא מבין את ההגיון הכלכלי של ריאל, תשלום מופרך עבור כל שחקן בעולם.

לא ברור מתי הבועה הזאת תתפוצץ, אבל זה יקרה. גם ברצלונה וגם ריאל משלמות סכומי העברות הזויים ומשכורות הזויות באותה המידה.
ברצלונה עוד העזו לבקר את ריאל על ההעברה של בייל, אחרי שהם שילמו 60 מיליון יורו עבור ילד שלא שיחק רחוק מהבית כל חייו ועדין לא הוכיח שיש לו את היכולת להצליח באירופה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 ספטמבר 2013, 14:39

omerkot כתב:זה הגיון כלכלי ספרדי. אותו הגיון ששרף את כל האוצרות של מרכז ודרום אמריקה ואותו הגיון שמוטט את הכלכלה שלהם, בלי שום סיבה הגיונית נראית לעין.

אומנם את מה שהיה בדרום אמריקה יכולים להסבר בזה שזה היה עפ"י גחמה של המלך והוא לבדו (רצה את כל הכסף והזהב לעצמו, הגיוני...), ומי שהעז להגיד משהו פגש את האינקוויזיציה הספרדית... אבל היום זה באמת הגיון הזוי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 ספטמבר 2013, 14:42

bozeman כתב:אומנם את מה שהיה בדרום אמריקה יכולים להסבר בזה שזה היה עפ"י גחמה של המלך והוא לבדו (רצה את כל הכסף והזהב לעצמו, הגיוני...), ומי שהעז להגיד משהו פגש את האינקוויזיציה הספרדית... אבל היום זה באמת הגיון הזוי.

מה שאיוב אמר...
http://www.theguardian.com/world/2012/a ... os-hunting

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 ספטמבר 2013, 16:01

אני דיברתי על המלך ב-1500... אבל גם זה תופס :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 ספטמבר 2013, 19:38

ברור לי... אני רק טוען שמה שהיה הוא שיהיה.
אני אגב די בטוח שמלך ספרד עדיין מחזיק בידיו את אותן הסמכויות שהיו לקודמיו במאות ה15-16 (הם רק לא אבותיו כי הנוכחי הוא דה-בורבון ובעבר הם היו הבסבורגים עד שמשהו השתבש גנטית בענף הזה) וברצותו הוא יכול לפזר את הממשלה והפרלמנט ולמנות את גווית הפיל החביבה עליו לכל תפקיד ממלכתי שיחפוץ.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 11:03

סיום די מטורף לחלון ההעברות.
ארסנל עם החתימה הכי גדולה של היום האחרון, עם העברה של מסוט אוזיל מריאל מדריד. פליימייקר מדהים, שחבל לי שלא עשה את דרכו למנצ'סטר.

מנצ'סטר החתימו את פלאיני, הקשר המרכזי של אברטון, שאחריו הם רודפים כבר 3 שנים. החתמה מצוינת. שחקן חזק מאוד, שעושה הגנה נהדרת וגם כובש שערים. יש לו מסירות נהדרות והוא יכול לנהל יפה מאוד את המשחק של מנצ'סטר. הבעיה היחידה איתו היא שהוא לא מהיר. לדעתי, עם קגאווה לצידו, זה יכול להפוך לפחות חשוב.
עדין אין אישור רשמי לכך, אבל נראה שמנצ'סטר החתימו את פאביו קונטראו מריאל מדריד. מגן שמאלי מדהים, לפי דעתי. מהיר באופן בלתי רגיל. הבעיה היחידה היא שבמנצ'סטר כבר משחק אחד המגנים השמאליים הטובים בעולם - פטריס אברה. מצד אחד, הוא באמת מזדקן ואולי הוא כבר לא בשיא הכושר, אבל גם כרגע הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה. אולי פאביו ישחק דווקא בצד ימין, שאליו הוא פחות רגיל. שמעתי גם השערות שקונטראו ישחק בצד שמאל מאחור ואברה יוסט לעמדה קדמית יותר. רעיון מעניין, אבל כשיש לך שחקנים כמו וולבק, אשלי יאנג ונאני שיכולים לשחק בעמדות האלו, זה נראה לי כמו החלטה משונה.
הצעד הכי גדול של מנצ'סטר היה שרוני נשאר. במשחק מול צ'לסי הוא קנה את דרכו בחזרה ללב האוהדים ואני מאוד שמח שהוא נשאר. הוא שחקן ענק, שעוד יתרום לנו המון.

זה ההרכב שאני חושב שיהיה הכי טוב למנצ'סטר במהלך העונה הקרובה, כמובן בהנחה שלא יהיו יותר מדי פציעות:
תמונה

במקרה שיאנג לא יצליח להכנס לכושר, תמיד אפשר להסיט לשם את קגאווה ולהציב במרכז את קאריק. במקרה ונאני יצליח לחזור לכושר נורמלי, אפשר להציב אותו במקומו של יאנג.
יש עוד המון עומק בסגל:
בהגנה יש לנו את ג'ונס, סמולינג ורפאל.
במרכז יש לנו את גיגס קשישה, קלברלי, קאריק פלטצ'ר, אנדרסון וולנסיה.
בהתקפה יש לנו את הרננדז, זאהה ואפילו לינגארד ששיחק נהדר במשחקי ההכנה.

הייתי שמח לאיזה קיצוני בסגנון מאטה, כי העמדה של יאנג/נאני היא הכי פחות בטוחה כרגע, אבל בשורה התחתונה, שתי הרכישות שנעשו ברגע האחרון מילאו את החורים החשובים ולמנצ'סטר שוב יש קבוצה אימתנית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 ספטמבר 2013, 06:02

הרכב שאתה מראה כאן כלכך לא יצא לפעול לדעתי
ובכלל, לדעתי מנצ'סטר צפויה לעבור את אחת העונות הכי קשות שידעו זה הרבה שנים
אני ונאור דיברנו על האם טוטנהם תהיה בטופ 3 השנה
אני אומר שכן, הוא אומר שלא
אני אומר שהשנה צ'לסי וטוטנהם תהיו בטופ 3
עכשיו השיקולים שלי היא האם זה יהיה סיטי להשלים את ה3, או מנצ'סטר
כרגע אני חושב יותר שזה סיטי

וקונטראו בסוף נשאר בראיל, כנראה פשוט לא הצליח לסגור דיל בקבוצה כולשהיא

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 ספטמבר 2013, 06:05

Nucleus_Dawn כתב:
לא ברור מתי הבועה הזאת תתפוצץ, אבל זה יקרה. גם ברצלונה וגם ריאל משלמות סכומי העברות הזויים ומשכורות הזויות באותה המידה.
ברצלונה עוד העזו לבקר את ריאל על ההעברה של בייל, אחרי שהם שילמו 60 מיליון יורו עבור ילד שלא שיחק רחוק מהבית כל חייו ועדין לא הוכיח שיש לו את היכולת להצליח באירופה.

משחקר הכדורגל התיקר ברמות בשנים האחרונות
שחקנים נמכרים ביותר מידי כי יש קבוצה שמוכנה לשלם עליהם
צריך רק להיות חכם ולחכות, דניאל לוי עושה את זה כסף
ונגר עושה את זה קבוצה
אוזיל שווה את הסכום הזה, שווה מאוד, בכללי לדעתי המחיר שבאיירן שילמו על מריו ג'צה הוא כלום ( 37 )
ראיל עשו את הצעד הזה כי הם היו צריכים שם גדול כדי להעפיל על מה שברצלונה עשו
היו צריכים להשאיר את הקבוצה המרכז העניינים
זה צעד כלכלי ואסטרטגי
שרונלדו נקנה המכירות חולצות שלו החזירו את ההשקעה תוך 3 חודשיים
אני מאמין שגם כאן זה יחזיר את ההשקעה תוך זמן כזה קצר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 20:08

Fanta כתב:משחקר הכדורגל התיקר ברמות בשנים האחרונות
שחקנים נמכרים ביותר מידי כי יש קבוצה שמוכנה לשלם עליהם
צריך רק להיות חכם ולחכות, דניאל לוי עושה את זה כסף
ונגר עושה את זה קבוצה
אוזיל שווה את הסכום הזה, שווה מאוד, בכללי לדעתי המחיר שבאיירן שילמו על מריו ג'צה הוא כלום ( 37 )
ראיל עשו את הצעד הזה כי הם היו צריכים שם גדול כדי להעפיל על מה שברצלונה עשו
היו צריכים להשאיר את הקבוצה המרכז העניינים
זה צעד כלכלי ואסטרטגי
שרונלדו נקנה המכירות חולצות שלו החזירו את ההשקעה תוך 3 חודשיים
אני מאמין שגם כאן זה יחזיר את ההשקעה תוך זמן כזה קצר

אוזיל ממש לא שווה 50 מיליון דולר. הוא שחקן נהדר, ששווה 25-30 מיליון, אבל בגלל שחיכו עם ההעברה עד לרגע האחרון, הוא עלה כפול מזה.

בסוף קונטראו לעבר. חבל. אנחנו זקוקים למגן ברמה גבוהה. נראה שגם השנה העמדה הזאת תהייה קצת חלשה, למרות שרפאל משתפר בכל משחק ובהחלט יכול להיות שהוא יעשה את הפריצה שלו השנה.

מעבר לזה, מנצ'סטר חזקה מאוד. הבאנו חיזוק משמעותי בדמות פלאיני והוא יעזור מאוד לשלוט במרכז המגרש. השארנו את רוני, שהוא אחד השחקנים הטוביםב עולם והוא עושה עבודה מדהימה מאחורי החלוץ. אנחנו נהנים מהחלוץ הכי טוב בפריימר ליג ואולי חלוץ המטרה הטוב בעולם. יש לנו את וולבק הסופר מוכשר באגף ואת אשלי יאנג שאחרי שיפתר מהחלודה של הפציעה יחזור להיות סופר-מסוכן. יש לנו שניים מהבלמים הכי טובים בעולם. יש לנו את אחד המגנים הכי טובים בעולם.
קשה מאוד לדמיין סיטואציה שבה מנצ'סטר לא מצליחה במהלך העונה.

האם זו תהייה עונה קשה? בהחלט. מדובר בעונה אחרי שהמאמן הטוב בהיסטוריה פרש. עונה קשה של מנצ'סטר יונייטד לרוב אומרת שזוכים באליפות קצת מאוחר יותר, או במקרה הגרוע ביותר מסיימים במקום השני.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 03 ספטמבר 2013, 20:45

אין מה להגיד, פשוט ביזיון באירופה, מיד לאחר (או אפשר אפילו לומר תוך כדי) משבר כלכלי סופר עמוק שחקנים נמכרים ברמות כאלו. זה פשוט אבסורדי ומה שיותר אבסורדי הוא לראות את הקבוצות מספרד שאין להם גב כלכלי של שיח מהאמירויות קונים בסכומים כאלו. ממש בושה לראות את ריאל קונה שחקן בסכומי עתק בעוד האבטלה שם מרקיעה שחקים, נראה לי שהכדורגל שם רק מייצג את כל מה שרע בספרד.

אני ממש לא מבין למה פיפ"א לא מתערבת בזה יותר ונותנת תקרה למכירת שחקנים. נראה לי שההקבלה הכי טובה שיכולה להיות היא בין ה-NBA לבין היורוליג ולראות עד כמה ה-NBA הרבה יותר תחרותי מאשר ביורוליג, בייחוד כאשר מדובר בטריידים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 ספטמבר 2013, 05:12

SgtDonowitz כתב:אין מה להגיד, פשוט ביזיון באירופה, מיד לאחר (או אפשר אפילו לומר תוך כדי) משבר כלכלי סופר עמוק שחקנים נמכרים ברמות כאלו. זה פשוט אבסורדי ומה שיותר אבסורדי הוא לראות את הקבוצות מספרד שאין להם גב כלכלי של שיח מהאמירויות קונים בסכומים כאלו. ממש בושה לראות את ריאל קונה שחקן בסכומי עתק בעוד האבטלה שם מרקיעה שחקים, נראה לי שהכדורגל שם רק מייצג את כל מה שרע בספרד.

אני ממש לא מבין למה פיפ"א לא מתערבת בזה יותר ונותנת תקרה למכירת שחקנים. נראה לי שההקבלה הכי טובה שיכולה להיות היא בין ה-NBA לבין היורוליג ולראות עד כמה ה-NBA הרבה יותר תחרותי מאשר ביורוליג, בייחוד כאשר מדובר בטריידים.

אופ"א דווקא כן מתערבת, אבל השינוי הדרגתי.
החוב של כל הקבוצות באירופה יורד בכל שנה ותקנות הפייר פליי עושות רושם טוב. מדובר בתהליך, אבל המצב משתפר. אל תשכח שגם באמצע המשבר הכלכלי הקשה נקנו בפחות מחודש גם רונלדו וגם קאקה בסכומים הזויים, ככה שזה שקנו רק שחקן אחד במחיר של רונלדו זה שיפור.
הם גם מכרו את אוזיל ב50 מיליון, ככה שזה כבר חתך בחצי את ה"מינוס" שלהם מחלון ההעברות הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 04 ספטמבר 2013, 07:01

Nucleus_Dawn כתב:
אוזיל ממש לא שווה 50 מיליון דולר. הוא שחקן נהדר, ששווה 25-30 מיליון, אבל בגלל שחיכו עם ההעברה עד לרגע האחרון, הוא עלה כפול מזה.

בסוף קונטראו לעבר. חבל. אנחנו זקוקים למגן ברמה גבוהה. נראה שגם השנה העמדה הזאת תהייה קצת חלשה, למרות שרפאל משתפר בכל משחק ובהחלט יכול להיות שהוא יעשה את הפריצה שלו השנה.

מעבר לזה, מנצ'סטר חזקה מאוד. הבאנו חיזוק משמעותי בדמות פלאיני והוא יעזור מאוד לשלוט במרכז המגרש. השארנו את רוני, שהוא אחד השחקנים הטוביםב עולם והוא עושה עבודה מדהימה מאחורי החלוץ. אנחנו נהנים מהחלוץ הכי טוב בפריימר ליג ואולי חלוץ המטרה הטוב בעולם. יש לנו את וולבק הסופר מוכשר באגף ואת אשלי יאנג שאחרי שיפתר מהחלודה של הפציעה יחזור להיות סופר-מסוכן. יש לנו שניים מהבלמים הכי טובים בעולם. יש לנו את אחד המגנים הכי טובים בעולם.
קשה מאוד לדמיין סיטואציה שבה מנצ'סטר לא מצליחה במהלך העונה.

האם זו תהייה עונה קשה? בהחלט. מדובר בעונה אחרי שהמאמן הטוב בהיסטוריה פרש. עונה קשה של מנצ'סטר יונייטד לרוב אומרת שזוכים באליפות קצת מאוחר יותר, או במקרה הגרוע ביותר מסיימים במקום השני.

בשוק של היום הוא שווה את זה ועוד איך
ולפי דעתי אתה מתנהג מכו אוהד צפוי ומסתכל יותר מידי על כמה הקבוצה שלך טובה
עם כמה שאני אוהב את RVP, ואני מאוד אוהב אותו, יונטנד לא נראת כלכך טוב לעומת איך שנראתה בעבר

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים