המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Fanta כתב:אני אוהב את בייל, אבל הסכום מוגזם
Fanta כתב:אני חושב שצ'לסי הולכת להיחלש, בספק אם ברצלונה לא תיקנה את לואיז...
הם ישלמו את המחיר, וללואיז יש מקום בהרכב אז זה צפוי
Fanta כתב:נראה לי שאטו עובר לצ'לסי רק בשביל לפרוש שם
חוץ מיזה שהקבוצה הרוסית שלו בקשיים
הוא פשוט יודע ששם הוא יכול לעשות את שנת הפרישה שלו בכבוד
אבל חייב להגיד, צ'לסי על הניר נראת לי הקבוצה האנגלית הכי טובה השנה
Fanta כתב:זה אטו בן 32... אני לא הייתי כזה בונה עליו
Nucleus_Dawn כתב:
היום שחקנים מבוגרים משחקים ברמות הגבוהות, הרבה יותר מאשר בעבר.
אל תשכח שהחלוץ הכי חם באנגליה היום הוא בן 30 והוא אחרי שתי זכיות רצופות בתואר מלך השערים.
לפי הכושר הנוכחי של ואן פרסי, לא נראה שהוא מאט, אלא ההפך.
בנוסף, חלוצי מטרה בסגנון של אטו מסתמכים הרבה פחות על מהירות ויותר על דברים שנעלמים בגילאים יותר מאוחרים, כמו עוצמה, שליטה בכדור, מחשבה מהירה ועמידה נכונה על המגרש. אני לא חושב שאפשר לזלזל בו, בשום צורה. הוא בטח לא יהיה גדול כמו ואן פרסי (אני לא חושב שהוא אי פעם היה ברמתו), אבל הוא חלוץ טוב מאוד וגם אם הוא יהווה תחרות טובה לטורס, זו יכולה להיות העברה מאוד חשובה.
השחקן הכי מעניין בצ'לסי היום הוא חואן מאטה. הוא כשרוני באופן לא רגיל ומעניין לראות מה יקרה איתו.
bozeman כתב:לא מבין את ההגיון הכלכלי של ריאל, תשלום מופרך עבור כל שחקן בעולם.
omerkot כתב:זה הגיון כלכלי ספרדי. אותו הגיון ששרף את כל האוצרות של מרכז ודרום אמריקה ואותו הגיון שמוטט את הכלכלה שלהם, בלי שום סיבה הגיונית נראית לעין.
bozeman כתב:אומנם את מה שהיה בדרום אמריקה יכולים להסבר בזה שזה היה עפ"י גחמה של המלך והוא לבדו (רצה את כל הכסף והזהב לעצמו, הגיוני...), ומי שהעז להגיד משהו פגש את האינקוויזיציה הספרדית... אבל היום זה באמת הגיון הזוי.

Nucleus_Dawn כתב:
לא ברור מתי הבועה הזאת תתפוצץ, אבל זה יקרה. גם ברצלונה וגם ריאל משלמות סכומי העברות הזויים ומשכורות הזויות באותה המידה.
ברצלונה עוד העזו לבקר את ריאל על ההעברה של בייל, אחרי שהם שילמו 60 מיליון יורו עבור ילד שלא שיחק רחוק מהבית כל חייו ועדין לא הוכיח שיש לו את היכולת להצליח באירופה.
Fanta כתב:משחקר הכדורגל התיקר ברמות בשנים האחרונות
שחקנים נמכרים ביותר מידי כי יש קבוצה שמוכנה לשלם עליהם
צריך רק להיות חכם ולחכות, דניאל לוי עושה את זה כסף
ונגר עושה את זה קבוצה
אוזיל שווה את הסכום הזה, שווה מאוד, בכללי לדעתי המחיר שבאיירן שילמו על מריו ג'צה הוא כלום ( 37 )
ראיל עשו את הצעד הזה כי הם היו צריכים שם גדול כדי להעפיל על מה שברצלונה עשו
היו צריכים להשאיר את הקבוצה המרכז העניינים
זה צעד כלכלי ואסטרטגי
שרונלדו נקנה המכירות חולצות שלו החזירו את ההשקעה תוך 3 חודשיים
אני מאמין שגם כאן זה יחזיר את ההשקעה תוך זמן כזה קצר
SgtDonowitz כתב:אין מה להגיד, פשוט ביזיון באירופה, מיד לאחר (או אפשר אפילו לומר תוך כדי) משבר כלכלי סופר עמוק שחקנים נמכרים ברמות כאלו. זה פשוט אבסורדי ומה שיותר אבסורדי הוא לראות את הקבוצות מספרד שאין להם גב כלכלי של שיח מהאמירויות קונים בסכומים כאלו. ממש בושה לראות את ריאל קונה שחקן בסכומי עתק בעוד האבטלה שם מרקיעה שחקים, נראה לי שהכדורגל שם רק מייצג את כל מה שרע בספרד.
אני ממש לא מבין למה פיפ"א לא מתערבת בזה יותר ונותנת תקרה למכירת שחקנים. נראה לי שההקבלה הכי טובה שיכולה להיות היא בין ה-NBA לבין היורוליג ולראות עד כמה ה-NBA הרבה יותר תחרותי מאשר ביורוליג, בייחוד כאשר מדובר בטריידים.
Nucleus_Dawn כתב:
אוזיל ממש לא שווה 50 מיליון דולר. הוא שחקן נהדר, ששווה 25-30 מיליון, אבל בגלל שחיכו עם ההעברה עד לרגע האחרון, הוא עלה כפול מזה.
בסוף קונטראו לעבר. חבל. אנחנו זקוקים למגן ברמה גבוהה. נראה שגם השנה העמדה הזאת תהייה קצת חלשה, למרות שרפאל משתפר בכל משחק ובהחלט יכול להיות שהוא יעשה את הפריצה שלו השנה.
מעבר לזה, מנצ'סטר חזקה מאוד. הבאנו חיזוק משמעותי בדמות פלאיני והוא יעזור מאוד לשלוט במרכז המגרש. השארנו את רוני, שהוא אחד השחקנים הטוביםב עולם והוא עושה עבודה מדהימה מאחורי החלוץ. אנחנו נהנים מהחלוץ הכי טוב בפריימר ליג ואולי חלוץ המטרה הטוב בעולם. יש לנו את וולבק הסופר מוכשר באגף ואת אשלי יאנג שאחרי שיפתר מהחלודה של הפציעה יחזור להיות סופר-מסוכן. יש לנו שניים מהבלמים הכי טובים בעולם. יש לנו את אחד המגנים הכי טובים בעולם.
קשה מאוד לדמיין סיטואציה שבה מנצ'סטר לא מצליחה במהלך העונה.
האם זו תהייה עונה קשה? בהחלט. מדובר בעונה אחרי שהמאמן הטוב בהיסטוריה פרש. עונה קשה של מנצ'סטר יונייטד לרוב אומרת שזוכים באליפות קצת מאוחר יותר, או במקרה הגרוע ביותר מסיימים במקום השני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים