Klayman כתב:חד משמעית. הייתי אומר ב30$ ומטה. הוא AC לגמרי, וגם אחד שלא עושה משהו מדהים לז'אנר, מעבר לניווט עם הרוח והחיות מסביב...
העלילה שלו היא הכי Straightforward שיש בעולם בערך, עם דמויות משעממות שלא מתפתחות בכלל. ה voice acting סביר בעיקר ואין איזה גיוון היסטרי במערכת הקרב. אני אישית באתי אליו אחרי סקירו, אז אני חושד שאולי בגלל זה לא נהנתי בהיבטי הקרבות.
וכן, אם אוביסופט הייתה משחררת אותו, היית שומע המון תלונות על כל האספקטים הפחות טובים שבו. בלעדיות של סוני לפעמים מצליחה לגונן ולייצר הילה של איכות גבוהה יותר.
וגלאס, אם אמרת בזמנו שאתה לא מגיב לי, וכבר טרחת לעשות כן, כדי לתקן אותי על משהו שבסוף טעית בו, המינימום זה לרשום "ואללה לא ידעתי"... אפילו לא ביקשתי שתגיד שטעית (אני די בטוח שזה קרה בערך ארבע פעמים בכל תולדות הפורום הזה, מכל המשתמשים ביחד).
אני חושב שמערכת הקרב היא אחלה בשביל משחק עולם פתוח בסגנון, לא משהו שאפשר להשוות למשחק סגור, בטח לא אחד שמתמקד במערכת קרב כמו סקירו

.
כלומר זה לא שצריך לשחק במשחק הזה בשביל מערכת הקרב (כמו סקירו), אבל באותה השוואה לAC, או משחקים דומים יחסית כמו הוויצ'ר 3, היא טובה מהם.
קשה לעשות מערכת קרב טובה בעולמות עמוסי המערכות האלו, אחד המפתחים של החברה הצרפתית ההיא עם השם המוזר אמר את זה פעם, וטען שבדור הקרוב זה ישתנה.
בAC סך הכל מנסים לעשות מערכת קרב של דארק סולס, שהיא סופר פשטנית אבל פשוט מהודקת, והם נכשלים בגדול.
המערכת של GOT טובה מזה משמעותית, לדעתי, אבל אין ספק שזה לא באזור בכלל של משחק שמתמקד בזה.
לעומת זאת התנועה בעולם על כל סוגיה, הגיימפלי לופ עצמו, ואפילו הסיפור והרצון ולהמשיך ולחקור אותו ואת העולם - בעיניי, פחות טובים משמעותית מAC.