הדור הבא - רשימת משחקי השקה + חלון השקה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: הדור הבא - רשימת משחקי השקה + חלון השקה

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2013, 15:59

Fanta כתב:לפני שש וחצי שנים לא היה בכלל קינקט לפי מה שזכור לי
שזה בתכלס הדבר שהעריך את ה360

הקינקט יצאה בחגים 2010.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 ספטמבר 2013, 16:02

Fanta כתב:לפני שש וחצי שנים לא היה בכלל קינקט לפי מה שזכור לי
שזה בתכלס הדבר שהעריך את ה360

מה שהאריך את חייה של ה-360 היה מצב כלכלי גרוע בעולם בכלל, והמצב הלא סימפטי בו גם מיקרוסופט וגם סוני היו בו ספציפית. להשיק קונסולה חדשה זה מהלך יקר מאוד - וברגע ששתי החברות האלה לא ששו לעשות את זה אז שתיהן "הרוויחו" עוד שנתיים-שלוש בשוק עם קונסולות ישנות ובלי שום תחרות נראית לעין. הקינקט, כמו ה-Move, היה רק משהו שנועד להעלות קצת את המכירות בשנים האחרונות, ולבדוק את המצב השטח לקראת השקת הקונסולה הבאה. הוא הסימפטום, לא המחלה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2013, 19:23

Nigga כתב:הרשימות עודכנו שוב לפי IGN.

תודה.

הייתי מציע, אם אפשר, לעשות את האשכול "מושקע יותר". שליד כל שם של משחק יהיה טריילר שלו ומידע. אני מוכן לעזור בזה בשמחה אם צריך. ככה זה יהיה יפה יותר ויעיל יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2013, 19:26

GolanBerlin כתב:
תודה.

הייתי מציע, אם אפשר, לעשות את האשכול "מושקע יותר". שליד כל שם של משחק יהיה טריילר שלו ומידע. אני מוכן לעזור בזה בשמחה אם צריך. ככה זה יהיה יפה יותר ויעיל יותר.

אם תעשה את זה (בהנחה שלדין זה לא יפריע), אני בטוח שאחד המנהלים ישמח להעתיק את ההודעה שלך להודעה הראשית.
גם אם זה לא בהודעה הראשית, נחמד שזה פשוט יהיה איפשהו בדיון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2013, 19:27

Nucleus_Dawn כתב:
אם תעשה את זה (בהנחה שלדין זה לא יפריע), אני בטוח שאחד המנהלים ישמח להעתיק את ההודעה שלך להודעה הראשית.
גם אם זה לא בהודעה הראשית, נחמד שזה פשוט יהיה איפשהו בדיון.

אין לי בעיה לעשות את זה. :) אבל אני אשמח שמישהו יעזור לי בכמה מהמשחקים, כי לא את כולם אני מכיר וגם סתם יהיה נחמד לקבל סיוע...

דין, מסכים? או שנעשה זאת ביחד?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 11 ספטמבר 2013, 12:53

Nigga כתב:מדובר ביותר מ 70 משחקים..

זה לא כזה סיפור. זה בסך הכל לכתוב תאריך יציאה ולתת טריילר.

הנה דוגמה:

Assassin's Creed IV: Black Flag

תאריך יציאה: 01/11/2013.

Call of Duty: Ghosts

תאריך יציאה: 14/11/2013.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 11 ספטמבר 2013, 18:50

חבל שתעשה את זה לכל המשחקים, זה יהיה קצת יותר ויכביד על האתר.
מספיק שתבחר כמה בולטים.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 10:44

טוב, אני אעשה את זה ל"להיטים".

עד אז: אתם כבר יודעים איזה משחקים תקנו בהשקה? אני ל-PS4 אקנה את Killzone ו-Knack, ול-Xbox One את Ryse ו-Dead Rising 3. אני גם צריך לקנות COD Ghost ו-Battlefield 4, אבל אני מתלבט לאיזה קונסולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 10:56

תתלבט אחרי הביקורות, בדר"כ משחקי השקה לא להיטים גדולים, סביר מאוד שRYSE יחשב טוב רק כדמו טכנולוגי ושKNACK יהיה קל מדי וקצר.
לגבי KILLZONE אני גם לא יודע, מצד אחד - הדמו הראשון היה מרשים, מצד שני - השני ממש לא ולא ראינו עוד כמעט כלום מלבד שני אלו. אנחנו לא יודעים מה האורך שלו וכד', יתכן ומדובר בפלופ, כנ"ל דד רייזינג שזו לא סדרה מאוד איכותית גם ככה (היא בסדר, אבל לא לכולם ודי שנויה במחלוקת).

אני לא קונה שום דבר עד שיעבור לפחות חודש מההשקה, בטוח יהיו בעיות ברשת, גירסאות עדיפות על קונסולה אחת מאשר השנה וכו'.
לגבי COD וBF4 - סביר שירוצו טוב יותר ויראו טוב יותר על הPS4, כמו רוב משחקי המולטיפלאטפורם, כי היא חזקה יותר, אבל זה לגמרי תלוי במפתחים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 19:35

Laskin כתב:לגבי COD וBF4 - סביר שירוצו טוב יותר ויראו טוב יותר על הPS4, כמו רוב משחקי המולטיפלאטפורם, כי היא חזקה יותר, אבל זה לגמרי תלוי במפתחים.

אתה בטוח? כי תמיד אמרו לי שה-Xbox 360 מריצה יותר טוב משחקי מולטי-פלאטפורם מאשר ה-PlayStation 3. נגיד COD? אז אמרו לי שבאקסבוקס זה כמו במחשב, וב-PS3 זה פורט מגרסת האקסבוקס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 12:29

אתה מדבר על הדור הקודם, וגם בלי הרבה דיוק, אני מדבר על הדור הבא.
אף אחד לא בדיוק יודע, אבל מפתחים שונים אמרו שיהיו הבדלים גרפים בין הגרסאות, ואיך שהן רצות.
רצוי מאוד לחכות עם זה ולראות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 19:08

Laskin כתב:אתה מדבר על הדור הקודם, וגם בלי הרבה דיוק, אני מדבר על הדור הבא.
אף אחד לא בדיוק יודע, אבל מפתחים שונים אמרו שיהיו הבדלים גרפים בין הגרסאות, ואיך שהן רצות.
רצוי מאוד לחכות עם זה ולראות.

האמת שהשבוע פורסם כי אחד מהמפתחים של Gears of War הודה שה-PS4 חזקה מה-Xbox One פי 1.5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 21:15

GolanBerlin כתב:
האמת שהשבוע פורסם כי אחד מהמפתחים של Gears of War הודה שה-PS4 חזקה מה-Xbox One פי 1.5.

לא יודע איפה ראית את זה אבל אפילו בנתונים ה"נעים" הפס4 לא חזקה מהONE ב50%. ליתר דיוק הGPU של הפס4 חזק בבערך 25-30 במספרים, במציאות ההפרש קטן יותר, הזיכרון של הפס4 מהיר יותר אבל הזמן גישה של הזיכרון של הONE מהיר יותר, המעבד של הONE מהיר יותר וכל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח ויש גם כונן פלאש שאמור לזרז דברים, האחת מבוססת על GL והשניה על DX ואלוהים יודע מה עוד עושים כל המיני צ'יפי עזר שיש בכל אחת. בקיצור, לך תדע מי מהן טובה יותר במה אבל מה שבטוח הוא שהפס4 חזקה יותר וששוב תראה משחקי צד ג' נראים פחות או יותר אותו דבר על שתיהן.

מה שכן, המפתחים של WD כבר אמרו שגרסת הפס4 תהנה מיתרון גרפי קל אבל לא ציינו איזה. להגיד את האמת אני לא ממש בטוח איזה עדין כי אנחנו לא מכירים את הקונסולות מספיק טוב אבל אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שזה כנראה משהו שקשור לFPS ולכן הייתי מנחש אקסטרה פילטר או שניים או V-SYNC אבל באמת שאין לי מושג, לגמרי תלוי במפתחים.

בקיצור, אל תדאג, הקונסולות עם אותה ארכיטקטורה מה שאומר שפיתוח לשתיהן במקביל פשוט בצורה בלתי רגילה, אולי יהיה פה ושם ניצול של האקסטרה כוח של הפס4 אבל אני מנחש שהרוב יראה בול אותו דבר על שתיהן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 ספטמבר 2013, 11:13

DrKeo כתב:לא יודע איפה ראית את זה אבל אפילו בנתונים ה"נעים" הפס4 לא חזקה מהONE ב50%. ליתר דיוק הGPU של הפס4 חזק בבערך 25-30 במספרים, במציאות ההפרש קטן יותר, הזיכרון של הפס4 מהיר יותר אבל הזמן גישה של הזיכרון של הONE מהיר יותר, המעבד של הONE מהיר יותר וכל המשחקים רצים מהדיסק הקשיח ויש גם כונן פלאש שאמור לזרז דברים, האחת מבוססת על GL והשניה על DX ואלוהים יודע מה עוד עושים כל המיני צ'יפי עזר שיש בכל אחת. בקיצור, לך תדע מי מהן טובה יותר במה אבל מה שבטוח הוא שהפס4 חזקה יותר וששוב תראה משחקי צד ג' נראים פחות או יותר אותו דבר על שתיהן.

מה שכן, המפתחים של WD כבר אמרו שגרסת הפס4 תהנה מיתרון גרפי קל אבל לא ציינו איזה. להגיד את האמת אני לא ממש בטוח איזה עדין כי אנחנו לא מכירים את הקונסולות מספיק טוב אבל אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שזה כנראה משהו שקשור לFPS ולכן הייתי מנחש אקסטרה פילטר או שניים או V-SYNC אבל באמת שאין לי מושג, לגמרי תלוי במפתחים.

בקיצור, אל תדאג, הקונסולות עם אותה ארכיטקטורה מה שאומר שפיתוח לשתיהן במקביל פשוט בצורה בלתי רגילה, אולי יהיה פה ושם ניצול של האקסטרה כוח של הפס4 אבל אני מנחש שהרוב יראה בול אותו דבר על שתיהן.

הנה הכתבה:

http://www.games.co.il/article18044.html

אז בעצם אתה אומר שה-PS4 חזקה יותר ממש בקצת, אבל בפועל אין הבדל משמעותי בין השניים. הן בעצם אותו דבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2013, 12:20

רק הזמן יגיד... בגלל זה מחכים טיפה :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 ספטמבר 2013, 15:49

^ הכוונה שלו ב-50% היתה בכלל לכך שהוא שמע שזמן הפיתוח עליה מהיר ב-50%, בזכות דרייברים יותר בשלים וכדומה.

Laskin כתב:תתלבט אחרי הביקורות, בדר"כ משחקי השקה לא להיטים גדולים

האמת היא שסטטיסטית לפחות, אני חושב שלפחות משחק השקה אחד בדור נוטה להיות להיט מאד מאד גדול (מריו 64, היילו, COD2 וכו'). שאלת מיליון הדולר היא כמובן איזה משחק זה הולך להיות :D

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אוקטובר 2013, 04:54

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים