נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2013, 21:24

Nucleus_Dawn כתב:נראה לי שזה יותר מתאים לפה, מאשר לדיון VALVE.

אז נכון הFamily Sharing שנשמע נורא מגניב בONE, אבל נדחה? אז סטים!
הבטא נפתחת בקרוב (רק 1000 משתמשים, בנתיים) וזה מגניב לגמרי.
אפשרות לאשר עד 10 מכשירים בכל זמן.
כל הספרייה מושאלת.

פחחחחחחח. ענק! לבחור במספר 10 זו אחת ההטרלות היותר מוצלחות.
הדבר היחיד שלא ברור לי זה איך כל המפתחים מסכימים לדבר כזה. עותק שמשותף על 10 מחשבים זה בטח פוגע להם בפרנסה! חכו חכו בטח ואלב משקרים לנו ואין לנו עוד פרטים ולא יכול להוית. וגם יש לי מקור CBOAT שמוסר שה-10 עותקים האלו יהיו רק דמו של שעה שאחר כך צריך לקנות את המשחק :roll:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2013, 21:26

omerkot כתב:למה דווקא שלט של סוני? הוא צריך לכלול שלט תואם איכותי כלשהו אבל גם אם הוא יעלה 3000 שקל ויותר, זה פער שימחק בתוך מבצע או שניים על משחקים ו/או מנוי לפלוס שמחויב לאונליין...

אבל נדב לא דיבר על פער של מבצעים אלא על המחיר הבסיסי של החומרה.
אין לי בעיה עם של תואם איכותי כלשהו אחר, אבל כשמדברים על עלויות חומרה רצוי לנסות למצוא משהו כמה שיותר מאוזן. אתה מכיר שלט אחר שיש בו למשל את הטאצ'פד המובנה שיש בPS4?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 ספטמבר 2013, 23:43

swym כתב:אבל נדב לא דיבר על פער של מבצעים אלא על המחיר הבסיסי של החומרה.
אין לי בעיה עם של תואם איכותי כלשהו אחר, אבל כשמדברים על עלויות חומרה רצוי לנסות למצוא משהו כמה שיותר מאוזן. אתה מכיר שלט אחר שיש בו למשל את הטאצ'פד המובנה שיש בPS4?

אתה יודע אם ועד כמה סוני מסבסדת את המכשיר?
ואיך נאזן את החומרה אם אנחנו בקושי יודעים מה החומרה שיושבת בפנים (למשל, כל האינדיקציות הן למעבד עלוב ביותר) והאם סוני שוב פישלה בארכיטקטורה.
ולמה שהטאצ'פאד ישנה למשהו? אתה מכיר משחק PC שתומך בטאצ'פד? בכלל מה העלות של רכיב טאצ'פאד קיבולי? זה גרוש בריבוע.

בקיצור, ממש מאוזן אנחנו נוכל לדעת רק ברגע שיופיעו משחקי מולטיפלטפורם ואפשר יהיה להשוות ביצועים כשבינתיים, כל השמועות על משחקים שרצים ב720P לא משרים אופטימיות יתרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 01:14

נו באמת גיא, אז לפס4 תביא גם מקלדת ועכבר כדי שתהיה שליטה כמו בpc, תוסיף 300$ לps+ למשך חמש שנים כי בpc זה חינם, 5000$ לערכת פיתוח של פס4 כדי שתוכל לפתח משחקים כמו שאתה יכול בחינם בpc ולא יודע איזה עוד שטיות. די נו, מכונת משחקים מול מכונת משחקים, אתה קונה במחיר ישראלי של פס4 מחשב. שמריץ את bf ברזולוציה גבוהה יותר בגרפיקה טובה יותר. אתה רוצה לעשות רשימות מצחיקות של מה מכשיר אחד יכול לעשות והשני לא? תהיה בטוח שגם שם הpc יקח ובגדול להתחשב בזה שהוא מכונה שעושה הכל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 ספטמבר 2013, 13:24

DrKeo כתב:נו באמת גיא, אז לפס4 תביא גם מקלדת ועכבר כדי שתהיה שליטה כמו בpc, תוסיף 300$ לps+ למשך חמש שנים כי בpc זה חינם, 5000$ לערכת פיתוח של פס4 כדי שתוכל לפתח משחקים כמו שאתה יכול בחינם בpc ולא יודע איזה עוד שטיות. די נו, מכונת משחקים מול מכונת משחקים, אתה קונה במחיר ישראלי של פס4 מחשב. שמריץ את bf ברזולוציה גבוהה יותר בגרפיקה טובה יותר. אתה רוצה לעשות רשימות מצחיקות של מה מכשיר אחד יכול לעשות והשני לא? תהיה בטוח שגם שם הpc יקח ובגדול להתחשב בזה שהוא מכונה שעושה הכל.

על מה אתה מקשקש עכשיו? אמרת שאפשר להביא מחשב שמספק את כל מה שמספקות הקונסולות של הדור הבא ובמחיר נמוך יותר, נכון? אני לא אמרתי שקונסולות הדור הבא מספקות את כל מה שמחשב מספק. אז או שיש כזה מחשב או שסתם חירטטת אותנו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2013, 13:40

KEO באמת אפשר לבנות מחשב ב 2400 ש"ח שיהיה בכח של הפס4? נוותר לך גם על המסך אבל זה צריך לכלול הכל כדי שיעבוד כמו שצריך בלי שום חלק מהמחשב הקודם שלי.

ואני לא מבין למה BF4 לא עובד ב 1080P על הדור הבא,הדרישות המומלצות שלו כפי שפרסמת זה סכ"ה רדיאון 7870 שזה לא בהרבה יותר חזק ממה שיש בפס4 (וגם ב ONE) ועוד יש להן את היתרון של פלטפורמות סגורות,אז למה זה לא רץ ברזולוציה מלאה ובאיכות של ה PC?
זה באמת אשמה נטו של המעבד?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 12 ספטמבר 2013, 16:56

מישהו קנה את ההאמבל באנדל האחרון חוץ ממני? יש בו משחקים כמו Mark of The Ninja, Brutal Legend,Trine 2 ואם משלמים יותר מהממוצע מקבלים את FEZ ו-FTL: Faster Than Light ועוד משחקים נוספים ביום רביעי.

אני מבואס שלא קניתי את Humble Indie Bundle 5 כשהוא היה כי היו לו משחקים טובים כמו: Psychonauts, Amnesia, Braid, Limbo ו-Super Meat Boy.
אבל לדעתי הם יכולים להפתיע עם המחשקים הנוספים וגם ב-9 בערב יש Weekly Bundle חדש.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 17:01

swym כתב:על מה אתה מקשקש עכשיו? אמרת שאפשר להביא מחשב שמספק את כל מה שמספקות הקונסולות של הדור הבא ובמחיר נמוך יותר, נכון? אני לא אמרתי שקונסולות הדור הבא מספקות את כל מה שמחשב מספק. אז או שיש כזה מחשב או שסתם חירטטת אותנו.

מה? על מה אתה מדבר? זה מה שאמרתי במקור:
"מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש."

אז אמרתי את זה:
"כך או כך הנקודה היא פשוטה, להריץ משחק בגרפיקה יותר טובה ורזולוציה יותר טובה דורשת PC שעולה כמו הפס4 ופחות מהONE שזה מצב בזוי לשיגור קונסולות."

אחרי ההודעה הזאת כבר התחלת לדחוף כל מני "תכניס כונן בלוריי" וכדומה.

וכן, אפשר לבנות ב2600 מחשב עם בדיוק הדרישות המקסימום האלה, 660GTX/7850HD עם 8GB של זיכרון ומעבד מרובע בזמן שעל הפס4 המשחק רץ בגרפיקה פחות טובה ברזולוציה פחות טובה. כמו שאתה רואה, דברתי על ביצועים ומשחקים בלבד ולהגיד את האמת, לא משנה מה ישימו בקונסולות PC תמיד יתן לך לעשות יותר פשוט כי הוא מכשרי רב יכולות וקונסולות הן ספציפיות וסגורות.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 13 ספטמבר 2013, 01:03

bling כתב:KEO באמת אפשר לבנות מחשב ב 2400 ש"ח שיהיה בכח של הפס4? נוותר לך גם על המסך אבל זה צריך לכלול הכל כדי שיעבוד כמו שצריך בלי שום חלק מהמחשב הקודם שלי.

ואני לא מבין למה BF4 לא עובד ב 1080P על הדור הבא,הדרישות המומלצות שלו כפי שפרסמת זה סכ"ה רדיאון 7870 שזה לא בהרבה יותר חזק ממה שיש בפס4 (וגם ב ONE) ועוד יש להן את היתרון של פלטפורמות סגורות,אז למה זה לא רץ ברזולוציה מלאה ובאיכות של ה PC?

דרישות מערכת מומלצות זה כבר ממזמן בולשיט.. לחבר שלי יש מחשב יותר טוב מהמומלצות של BF3 ויש לו מלא ירידות פריימים באונליין... אסור לשכוח שגם בקונסולות BF4 יתמוך ב-64 שחקנים אז הם רוצים כמה שיותר שהמשחק ירוץ חלק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 17:03

bling כתב:KEO באמת אפשר לבנות מחשב ב 2400 ש"ח שיהיה בכח של הפס4? נוותר לך גם על המסך אבל זה צריך לכלול הכל כדי שיעבוד כמו שצריך בלי שום חלק מהמחשב הקודם שלי.

אם תשנמך את המחשב שבנו בדיוק כאן לפני עמוד וחצי ב3000 שקל את הכרטסי מסך ל660GTX במקום 760GTX כבר תגיע ל2800 שקלים, גם את המעבד אפשר לשנמך כי כל מה שהם דורשים זה מעבד מרובע של אינטל (אפילו לא מציינים סדרה) כך שאולי אפשר לרדת אפילו מ2500 שקל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 12 ספטמבר 2013, 17:38

DrKeo כתב:אם תשנמך את המחשב שבנו בדיוק כאן לפני עמוד וחצי ב3000 שקל את הכרטסי מסך ל660GTX במקום 760GTX כבר תגיע ל2800 שקלים, גם את המעבד אפשר לשנמך כי כל מה שהם דורשים זה מעבד מרובע של אינטל (אפילו לא מציינים סדרה) כך שאולי אפשר לרדת אפילו מ2500 שקל.

המעבד שהולך להכנס לPS3 יהיה מבוסס jaguar וירוץ במהירות שעון של 1.6GHz (עם בוסט ל2.75 אבל בוסט זה בוסט - זה לא משהו שיוכל לעבוד באופן קבוע מבלי לטגן את המכשיר).
נרמז במקומות שונים שמדובר במעבד עם שמונה ליבות אבל אצל AMD, המונח 8 ליבות עד היום התייחס לארבע עם hyperthreading ולכן קשה להעריך אם באמת יהיו שם 4 או 8 ליבות.
בכל מקרה, jaguar היא פלטפורמה שמיועדת ללפטופים עם צריכת חשמל נמוכה וזה מסתדר משום שהם רוצים לדחוף על אותו צ'יפ גם כרטיס מסך סביר וחייב להיות לזה הספק בר-קירור. אבל הפלטפורמה הזו מחרידה מבחינת ביצועי מעבד. G2020 (מעבד 2 ליבות של אינטל שנמכר ב250 שקל) מציג ביצועים גבוהים ב50% מהA4-5000 (מעבד 4 ליבות מבוסס יגואר במהירות דומה של 1.5GHz) ולכן, כמו שרשמתי מקודם, אנחנו לא יכולים להשוות כלום עד שלא נראה את הביצועים של המכשיר והתחושה שלי היא שאנחנו נוכל להרכיב חומרה מקבילה מבחינת ביצועים במחיר דומה אבל כרגע זה פשוט דיבורים בעלמא.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 12 ספטמבר 2013, 21:12

השתכנעתי מההאמבל באנדל השבועי! רק שאנשים צריכים להפסיק להעלות את הממוצע בשביל שני המשחקים הנוספים, אני כל כך רוצה שהממוצע ירד ל-$2.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 21:18

omerkot כתב:המעבד שהולך להכנס לPS3 יהיה מבוסס jaguar וירוץ במהירות שעון של 1.6GHz (עם בוסט ל2.75 אבל בוסט זה בוסט - זה לא משהו שיוכל לעבוד באופן קבוע מבלי לטגן את המכשיר).
נרמז במקומות שונים שמדובר במעבד עם שמונה ליבות אבל אצל AMD, המונח 8 ליבות עד היום התייחס לארבע עם hyperthreading ולכן קשה להעריך אם באמת יהיו שם 4 או 8 ליבות.
בכל מקרה, jaguar היא פלטפורמה שמיועדת ללפטופים עם צריכת חשמל נמוכה וזה מסתדר משום שהם רוצים לדחוף על אותו צ'יפ גם כרטיס מסך סביר וחייב להיות לזה הספק בר-קירור. אבל הפלטפורמה הזו מחרידה מבחינת ביצועי מעבד. G2020 (מעבד 2 ליבות של אינטל שנמכר ב250 שקל) מציג ביצועים גבוהים ב50% מהA4-5000 (מעבד 4 ליבות מבוסס יגואר במהירות דומה של 1.5GHz) ולכן, כמו שרשמתי מקודם, אנחנו לא יכולים להשוות כלום עד שלא נראה את הביצועים של המכשיר והתחושה שלי היא שאנחנו נוכל להרכיב חומרה מקבילה מבחינת ביצועים במחיר דומה אבל כרגע זה פשוט דיבורים בעלמא.

אני דברתי ספציפית על הדרישות המומלצות של BF4, ברור לי לגמרי שלבנות חומרה מקבילה לONE או לפס4 בכלל יעלה פחות, אולי אפילו קרוב יותר ל2000 שקל (אם מחשב עם I5 ו-760GTX נבנה ב3000, המעבד שהצעת + 660GTX יכולים להוריד את המחיר כמעט ל2000 שקל).

מזל טוב דין! גם שלי אמור להגיע ביולי הקרוב, הורדתי את סטים רק כשHL2 התקרב :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 12 ספטמבר 2013, 23:48

לא עמדתי בפיתוי, קניתי גם את ההאמבל באנדל השבועי :o , יש בהאמבל באנדל את דיוק נוקהאם ועוד כמה משחקים מצויינים, לגבי המחיר אפשר לשלם מ$6 בדיוק ומעלה בשביל לקבל את System Shock 2 ומשחק בשם Hard Reset.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2013, 15:19

ההשוואה הזאת טפשית כי ידוע שהכרטיס פס4 הוא בין ה7870HD לבין ה7850HD, אני משער שמי שעשה אותה רצה שהוא יראה חזק יותר ממה שהוא כי "הוא עובר את הכל מול הPC" בזמן שאם היו משווים אותו ל7870HD הכרטיס PC היה חזק ממנו בהכל. ברור שהכרטיס של הפס4 יבצע הרבה יותר טוב מהכרטיס המקביל שלו בPC רק מתוך ההגדרה שהכל כתוב אליו ישירות אבל בנתיים הגרפיקה שהוא מציג נאכלת בהליכה על ידי מחשבים של 2500 שקל ועד שהוא יראה משהו שבאמת נראה טוב הוא יאכל פי כמה וכמה על ידי מחשבים של 2500 של אותה תקופה, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 00:49

DrKeo כתב:אם תשנמך את המחשב שבנו בדיוק כאן לפני עמוד וחצי ב3000 שקל את הכרטסי מסך ל660GTX במקום 760GTX כבר תגיע ל2800 שקלים, גם את המעבד אפשר לשנמך כי כל מה שהם דורשים זה מעבד מרובע של אינטל (אפילו לא מציינים סדרה) כך שאולי אפשר לרדת אפילו מ2500 שקל.

אבל אם זה לא יחזיק עד סוף הדור מה זה שווה?

ולא ענית לי למה BF4 לא רץ ב 1080P על הקונסולות אם הדרישות המומלצות שלו זה סכ"ה 7870 שממש לא מתקדם בצורה משמעותית מהקונסולות.
יכול להיות שכמו שמגלומניאק אמר הדרישות המומלצות זה בולשיט וצריך כרטיס הרבה יותר חזק בשביל 1080P ו 60 FPS ואז זה יסביר את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2013, 01:29

גם אם תשים עוד 1500 ש''ח על כרטיס מסך בעוד שנתיים וחצי-שלוש, עדיין מחירי המשחקים, האונליין החינמי והגרפיקה, כולם טובים יותר על הPC.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 ספטמבר 2013, 02:16

טוב, אז המחשב שהזמנתי בראשון הגיע ביום רביעי, ואני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה :) .
קודם כל אני חייב לתת מילה טובה לחנות (TMS מחשבים) שלא שמעתי עליה לפני הקנייה אבל יש להם שירות לקוחות מצוין, משלוחים מהירים (ובחינם עד הבית) והם היו זולים משמעותית משאר החנויות שיצא לי לבדוק.
המחשב עצמו עובד מצוין ואני חייב תודה לכל מי שעזר לי בתהליך תחילת הבנייה שלו, הרגע הזה שBF3 רץ חלק על ההגדרות הגבוהות ביותר הוא חוויה בפני עצמה :)
אפילו מהwindows 8 אני מרוצה, למרות ששמעתי עליו שהוא בעייתי להתמצאות ובכלל נוראי בהשוואה ל7 אני חייב להגיד שמצאתי אותו מאוד נוח ובאמת שאין לי תלונות עליו.

בנושא קצת אחר, כל מי שמשחק ברומא 2 וכמוני נתקל במשחק שבור טכנית, אני ממליץ בחום להוריד מהפורומים הרשמיים את הpatch 2 שנמצא כרגע בבטא (בטא לפאץ'? גם אני הופתעתי), הוא שיפר משמעותית את המשחק מבחינת FPS וזמני טעינה (בעיקר במעבר תור שעכשיו לוקח כ5-10 שניות במקום דקה במקרים מסוימים).
בגלל שהפאץ' רק בבטא הסטים לא יוריד אותו אוטומטית וצריך להוריד אותו לבד (דרך הסטים), יש לזה הסבר בפורומים שלהם

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 ספטמבר 2013, 10:57

תתחדש!
זה היה די ברור שהקפיצה הזו תהיה מאוד מורגשת. בהזדמנות תשקול להכניס SSD למחשב ואז תגלה עוד קפיצה משמעותית מאוד במהירות התגובה שלו (זה אבל לא ישפיע על מהירות הריצה של משחקים).

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 ספטמבר 2013, 11:13

bling כתב:אבל אם זה לא יחזיק עד סוף הדור מה זה שווה?

ולא ענית לי למה BF4 לא רץ ב 1080P על הקונסולות אם הדרישות המומלצות שלו זה סכ"ה 7870 שממש לא מתקדם בצורה משמעותית מהקונסולות.
יכול להיות שכמו שמגלומניאק אמר הדרישות המומלצות זה בולשיט וצריך כרטיס הרבה יותר חזק בשביל 1080P ו 60 FPS ואז זה יסביר את זה.

או שב-ea יודעים שההבל בין 1080P ל-720P הוא משהו שאחוז די קטן מקהל היעד של שחקני באטלפילד על הקונסולות בכלל שמים לב אליו (רוב אלה שהנתון הזה מעניין אותם סביר להניח שמראש יקנו את גירסת ה-PC), ושהמשאבים שהיו דרושים כדי לעשות אופטימיזציה לקונסולות החדשות במשחק השקה לא נראו לה שווים את המאמץ. להתייחס למשחקי השקה כבנצ'מארק לביצועי קונסולה חדשה זה הרי מיותר מראש. כל הקטע בקונסולות זה להוציא את המקסימום מחומרה קבועה, ובדרך כלל לוקח כמה שנים טובות עד שמתחילים לראות את המשחקים שבאמת יודעים לעשות זאת. כשהמשחקים הנ"ל מגיעים הם בדרך כלל יראו טוב יותר ממשחק PC "מתקדם" על אותה תקופה, למרות שהחומרה של ה-PC כביכול חזקה יותר. עניין של אופטימיזציה והשקעה שמיטיב עם הקונסולות ופוגע ב-PC.

זה המשחק, זה תמיד היה המשחק, ואין סיבה שהוא ישתנה בדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2013, 11:43

bling כתב:אבל אם זה לא יחזיק עד סוף הדור מה זה שווה?

הניחוש שלי הוא שהמומלץ במחשב זה ל30FPS יציב ב1080P ובקונסולות הם ניסו להגיע ל60FPS.

בנושא הכרטיס מסך, מדובר בכרטיס של 800 שקל ואם עוד 3 שנים תצטרך לקנות כרטיס בעוד 800 שקל, כמו שקליימן אמר, רק PSN+ או LIVE יעלה לך הרבה יותר מזה (חמש שנים של PSN עולה איזה 1100 שקל).

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 14:47

DrKeo כתב:הניחוש שלי הוא שהמומלץ במחשב זה ל30FPS יציב ב1080P ובקונסולות הם ניסו להגיע ל60FPS.

בנושא הכרטיס מסך, מדובר בכרטיס של 800 שקל ואם עוד 3 שנים תצטרך לקנות כרטיס בעוד 800 שקל, כמו שקליימן אמר, רק PSN+ או LIVE יעלה לך הרבה יותר מזה (חמש שנים של PSN עולה איזה 1100 שקל).

אתה שוכח שיש ערך לפס+ שגם מתבטא בכסף,אם השירות יהיה ברמה של הפס3 אז אתה יכול להגיד שלא רק שלא הוצאתי 875 ש"ח (זה המחיר של PS+ ל 5 שנים) אלא אפילו הרווחתי,זו לפחות התחושה של הרוב הגדול של משתמשי ה PS+ על הפס3.

ארז,תודה על התשובה,אני מקווה שאתה צודק ושאלו אכן רק בעיות של השקה,יש לי תחושה מעט אחרת אבל נצטרך לחכות באמת שנה+ כדי לראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2013, 23:15

bling כתב:אתה שוכח שיש ערך לפס+ שגם מתבטא בכסף,אם השירות יהיה ברמה של הפס3 אז אתה יכול להגיד שלא רק שלא הוצאתי 875 ש"ח (זה המחיר של PS+ ל 5 שנים) אלא אפילו הרווחתי,זו לפחות התחושה של הרוב הגדול של משתמשי ה PS+ על הפס3.

ארז,תודה על התשובה,אני מקווה שאתה צודק ושאלו אכן רק בעיות של השקה,יש לי תחושה מעט אחרת אבל נצטרך לחכות באמת שנה+ כדי לראות.

יש לך מושג כמה משחקים בני שנה+ אתה יכול לקנות בסטים ב875 שקל? עשרות. אתה יכול לקנות את הבחירה שלך, לא מה שסוני מחליטים לזרוק עליך. כלומר TOMB RAIDER החדש כבר היה בסטים ודומיו ב10$, זה 36 שקל. אגב, איפה קונים PSN+ ב37 יורו? והעניין הוא שאחרי שתעשה את השדרוג עוד איזה 3 שנים של הכרטיס מסך, אתה תריץ משחקים כל כך הרבה יותר יפה וחלק מהקונסולות שזה יהיה הפרש של עולמות כך שאפילו אם לא יהיה לך כאן יתרון כספי, יהיה לך יתרון גרפי וביצועי אדיר במחיר ממש זעום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 15:19

אבל ה 875 ש"ח הולך לכרטיס שאני אשדרג,אתה לא יכול גם כרטיס חדש וגם המון משחקים ב 875 ש"ח :)

ו PS+ עולה 50 דולר לשנה,על פי זה חישבתי.
אין ספק אבל שמחשב נראה כמו משהו הרבה יותר משתלם מבעבר על רקע זה שהקונסולות נותנות הרבה פחות תמורה מבעבר,היתרון הממש גדול שהיו לקונסולות בתחום הזה של bang for your buck הצטמצם משמעותית לצערי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 ספטמבר 2013, 18:35

DrKeo כתב:מה? על מה אתה מדבר? זה מה שאמרתי במקור:
"מה שמעניין בדרישות מערכת האלה הוא שבארץ היום יותר זול לקנות מחשב שמריץ מעולה את BF4 ב1080P מאשר לקנות פס4 או ONE שמריצות את המשחק בגרפיקה פחות טובה ב720P. לא היה פה משהו שטען שהדור החדש חזק כמו הדורות הקודמים באופן יחסי לתקופה מול הPC? אז לא ממש."

אז אמרתי את זה:
"כך או כך הנקודה היא פשוטה, להריץ משחק בגרפיקה יותר טובה ורזולוציה יותר טובה דורשת PC שעולה כמו הפס4 ופחות מהONE שזה מצב בזוי לשיגור קונסולות."

אחרי ההודעה הזאת כבר התחלת לדחוף כל מני "תכניס כונן בלוריי" וכדומה.

וכן, אפשר לבנות ב2600 מחשב עם בדיוק הדרישות המקסימום האלה, 660GTX/7850HD עם 8GB של זיכרון ומעבד מרובע בזמן שעל הפס4 המשחק רץ בגרפיקה פחות טובה ברזולוציה פחות טובה. כמו שאתה רואה, דברתי על ביצועים ומשחקים בלבד ולהגיד את האמת, לא משנה מה ישימו בקונסולות PC תמיד יתן לך לעשות יותר פשוט כי הוא מכשרי רב יכולות וקונסולות הן ספציפיות וסגורות.

אז טעות שלי - חשבתי שכבר עברנו את נושא באטלפילד 4 ועברת לדבר על המקרה הכללי יותר אחרי שנוכחת לדעת שבשביל ההגדרות האופטימליות האלו צריך 3GB של כרטיס מסך ושם אפילו ה-660 לא מספיק. אני עוד התגמשתי ואמרתי שיהיה מפרט שמספק את הסחורה במשחק הממוצע - אבל בשביל זה צריך מקסימום parity בפיצ'רים שכולל כרטיס גרפי עם ביצועי TF דומים לזה של הקונסולה ועם המעבד הכי מסכן שיש שיכול לספק ביצועים דומים, כלומר גם אם זה המעבד שעומר הציג ולא בדיוק מה שבאטלפילד 4 דורש.
אתה מעדיף להמחיש איזה מחשב עונה על ההגדרות המומלצות של באטלפילד בלי להיכנס לfeature parity עם הקונסולה? סבבה, אז בוא תבנה אחד כזה במקום - בלי כונן בלוריי ובלי גיימפאד אבל לפחות עם כונן קשיח מינימלי ומקלדת ועכבר מינימליים ומסך (כי אתה לא הולך לשחק עם מקלדת ועכבר מול טלוויזיה, נכון?). יש לי פשוט הרגשה שהוא יהיה עוד יותר יקר ממה שאני הצעתי.
(ואחר כך ניפגש ב-2018 ונראה איזה משחקים המחשב שאתה הצעת יכול להריץ ואיזה הPS4).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים