נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 11 יולי 2023, 02:03

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 יולי 2023, 22:10

לאסקין, זוכר ששאלת איפה המשחק מולטיפלייר של horizon ? אז הנה גרילה עדיין עובדים עליו ואם חשבנו שזה איזה פרויקט שולי, לפי גרילה הוא דורש מהצוות כמעט את אותו מאמץ שדרש הוריזון הראשון.

בנוסף לזה כנראה נהיה תקועים עם הוריזון לנצח מהם כי יש להם עוד "16 תוכניות" להוריזון, תוכניות לא אומר בהכרח משחקים אלא פרויקטים שונים של הוריזון אבל בואנה, זה פה כדי להישאר, זה לא ייגמר בהוריזון 3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2023, 09:18

אין פה הרבה חדש... ברור שעובדים עליו, אבל הטענה שלי הייתה שעל הורייזון 2 עבד כמעט כל הצוות ועל המולטי הזה כמה בודדים או עשרות מקסימום, עד שהסתיימה העבודה על 2, או רובה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 יולי 2023, 09:33

לא זוכר איפה היה הדיון על ההשקעה ב הורייזן וכו', אבל הורייזן 2 הוא משחק כ"כ מושקע, שאין לי שמץ של ספק שעלה לפחות כמו הראשון! שוב, הוא לגמרי משחק ac( על מלא מלא מלא!), אבל ברמה מאוד גבוהה, וגרפית הוא יפה מכל ac שיצא לדעתי. אני לא מדבר ברמות טכניות, אבל ברמה של "פשוט כיף לי להסתכל על המשחק הזה", הוא נמצא בטופ לדעתי.

המשכתי להתקדם בו ובינתיים הוא ממש כיפי וזורם. כל העבודה שלהם על כלללל המערכות, הפכה אותו לכיפי מאוד עבורי. איילוי עדיין דמות מעצבנת, אבל מילא, נסלח לה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2023, 11:32

זה ספויילר לחדשה שקשורה לגיימפליי שכמעט לא היה בהורייזן FW בגלל הפס4 מבחינה טכנית.
ספויילר: הצג
כמעט לא היה תעופה ב-HFW בגלל התמיכה בפס4:
A large part of that was also adding the two layers of exploration, underwater as well as aerial. Those were very, very challenging from a technical point of view. It was almost up until the last moment that we didn't know whether we could support the flying on PlayStation 4. We were like, 'Do we need to cut the whole feature of the game? That's going to make such a mess' but we got it to work. We sacrificed some coders to the gods

In the early part of the project, it was really hard to get the focus on the PS5 and push the quality bar there, and in the second half it was really hard to get the PS4 to catch up,
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2023, 12:52

אני מאוד התפלאתי שזה קיים במשחק, בדיוק מהסיבה הזו...
חשבתי שישמרו את זה למשחק השלישי אבל הפתיעו, והם גם לא הראו את זה בסרטונים, רק רמזו פה ושם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יולי 2023, 15:12

צריך לחיות באיזשהו ללה לנד כדי לא לראות שפפ16 משפיל את הוריזון גרפית. כמו שאמרתי בעבר, אני חושב שזלדה wind waker הוא המשחק הכי יפה גרפית, ever forever, ושמישהו פה יבוא להתווכח איתי על טעם אישי :). עדיין אני לא יכול לטעון שהוא הכי מרשים טכנית.

זה בדיוק מה שחצי וקסלים עושה. יש אצלנו חצי שמנסה לטעון שבגלל שהמשחק "נאה בעיניו אומנותית" אז הוא מרשים טכנית. הסגנון האמנותי, עוצר נשימה, המשחק ססגוני, ואתה מקבל מנת יתר של דופמין מכל חגיגת הצבעים הזו כאילו לקחת איזה LSD אבל כשאנחנו הולכים לבדוק את הנכסים וכמה שהם מתקדמים טכנית, פפ16 משפיל את הוריזון 2.
ואין בהוריזון 2 אפילו קטע אחד שמשתווה לסט פייס ההוא מהדמו ובטח לא לקרבות הגודזילה שלו.

לאסקין: איך הגעת למסקנה הנחרצת הזו שעבדו על המולטיפלייר שניים שלושה אנשים, אם גרילה אומרים שהמאמץ הנדרש היה כמעט כמו לפתח את הוריזון 1? תמיד משהו שהוא "whole new world " לצוות, דורש את מיטב המאמצים דווקא ולא איזה 2-3.

נדב, אוהב לנפנף "אבל בית המשפט גלאס, די לצאת הזוי" וכו' וכו' אז אוקיי בוא נזרום עם בית המשפט ונגיד שהמשחק באמת עלה 220M בלי שיווק, נגיד שגרילה וסוני הם יראיי שמיים ולא מונהגים על ידי CEO סוציופאתים, ושהם לא שכרו עורכי דין נחשים ערמומים וסכסכנים... נגיד שכולם שם נזירים ואוהבי אמת.

עדיין אין שום הוכחה שהוריזון 2 הצדיק את התקציב הזה של ה220M מספר משחקי הAAA שאפשר לפתח באותו סכום הוא פסיכי ושוב הוריזון 1 עלה 47M ..... אז תעשה את החישוב לבד לאסקין, הם פשוט כנראה בזבזו ערמות של כסף, וזרקו המון עבודה לפח ועשו רייבוט לפיתוח וכו' וכו' ועוד צרות שלעולם לא נדע... והגיעו לסכום המנופח הזה, אבל זה בגלל שהם קופי פיתוח לא יעילים, לא כי המשחק מצדיק את זה.

בניגוד לTLOU2 ופפ16 ששם רואים בכל שניה שנזרק המון כסף ובצדק!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2023, 15:49

גלאס, הם הוציאו הכל על ממתקים, סבבה? עובדתית המשחק עלה 212 מליון דולר, תכיר בזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2023, 17:09

בתור מישהו ששיחק בשניהם - אין בכלל תחרות פה. הורייזון נראה דור מעל פפ16.
זה באמת לא עניין של דיעה, אני לא חושב שיש אלמנט אחד מרשים יותר בפפ16, טכנית או וואטאבר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2023, 00:14

אני פשוט רוצה שכל הפורום יודה פה שבעיני כולנו הוא לא נראה כמו משחק שעולה 212M דולר... אבל אתם לא זורמים.... איפה הימים שכולנו היינו בועטים בו ומשפילים אותו? נוצר פה נארטיב חדש של משחק AAA מושקע ואני מוחא בתוקף! בתוקף!

המשחק הזה הוא לא יותר מglorified DLC כל הפורום יודע את זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יולי 2023, 14:44

נראה שגוסטבו סנטונלה, המלחין של TLOU 1/2, הדליף בריאיון איתו שהמשחק השני יקבל "גרסא חדשה", כנראה מדובר ברימאסטר של 2 לפס5 ואני מניח שגם לפיסי.
לא באמת מפתיע, אף אחד לא חשב שסוני תיתן למשחק להיקבר בפס4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2023, 14:47

לאסקין אמר שאני מנותק כי אמרתי שיהיה פורט לפס5 רק אומר. :P
(וכן, ברור לי שכולנו כולל לאסקין, ידענו שיהיה פורט כזה)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יולי 2023, 15:01

glass man כתב:לאסקין אמר שאני מנותק כי אמרתי שיהיה פורט לפס5 רק אומר. :P
(וכן, ברור לי שכולנו כולל לאסקין, ידענו שיהיה פורט כזה)

גלאס, אני מבין שאתה צריך את התזכורת השנתית שלך אז הנה זה בא: אני לא מעוניין בשום אינטראקציה איתך, שמתי לב שאתה מגיב לפוסטים שלי וזה בעיקר משעשע אותי והתלבטתי אם להביך אותך בנוגע לזה או פשוט לגרום לך להבין את הרמז בהתעלמויות המופגנות שלי, לצערי הלכתי על האופציה הראשונה כי ברור שאופציה ב' לא עובדת.
זכותך כמובן להמשיך להגיב לי אחרי ה-outing שעשיתי פה, אני אמשיך להתעלם ממך וככה זה ימשיך להתגלגל, או שאתה יכול פשוט לשחרר ולהבין שלא משנה מה תכתוב אני פשוט לא מעוניין לתקשר איתך.
לאחרים פה יש סבלנות אליך ולסגנון שלך, לי אין.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2023, 15:05

חחחח לא שמתי לב בכלל שאתה זה שכתבת את זה.
נהיה יותר ערנים פעם הבאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2023, 16:56

Uncle Pey'j כתב:נראה שגוסטבו סנטונלה, המלחין של TLOU 1/2, הדליף בריאיון איתו שהמשחק השני יקבל "גרסא חדשה", כנראה מדובר ברימאסטר של 2 לפס5 ואני מניח שגם לפיסי.
לא באמת מפתיע, אף אחד לא חשב שסוני תיתן למשחק להיקבר בפס4.

אבל מה עם רימייק לרימייק של 1? הוא כבר בן שנה, יש מצב שסוני יכולים ארוז אותו שוב ולמכור אותו שוב. שמעתי שגם הולך לצאת שנה הבאה רימייק לספיידרמן 2.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יולי 2023, 17:25

אני לא חושב ש-Part II בהכרח זועק לגרסת פס5, אבל רימאסטר פשוט יחסית של 4K עם 60fps הוא די no brainer עבור סוני. לסוני באמת קצת נפתח התיאבון לכל מיני רימייקים מוזרים כמו הורייזון 1 השמועתי שעדיין לא הוכרז וזה, בשילוב עם הידיעה מאתמול על הגידול בהוצאות R&D של סוני בפלייסטיישן השנה ש-55% ממנו הלך ל-GaaS, פשוט גורם לי לתהות אם סוני לא דוהרת כאן לתיהום. אני לא חושב שהביזנס שלה בהכרח יפגע פגיעה אנושה, אבל מאז תחילת הדור הזה אני מרגיש שסוני מצליחה למרות, ולא בזכות, חלק לא קטן מההחלטות שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2023, 17:29

Uncle Pey'j כתב:אני לא חושב ש-Part II בהכרח זועק לגרסת פס5, אבל רימאסטר פשוט יחסית של 4K עם 60fps הוא די no brainer עבור סוני. לסוני באמת קצת נפתח התיאבון לכל מיני רימייקים מוזרים כמו הורייזון 1 השמועתי שעדיין לא הוכרז וזה, בשילוב עם הידיעה מאתמול על הגידול בהוצאות R&D של סוני בפלייסטיישן השנה ש-55% ממנו הלך ל-GaaS, פשוט גורם לי לתהות אם סוני לא דוהרת כאן לתיהום. אני לא חושב שהביזנס שלה בהכרח יפגע פגיעה אנושה, אבל מאז תחילת הדור הזה אני מרגיש שסוני מצליחה למרות, ולא בזכות, חלק לא קטן מההחלטות שלה.

אבל הוא כבר רץ ב-1440p ב-60 על הפס5.. אין יותר מדי מה לעשות עם המשחק שמגיע בקלות. אולי הם מוציאים tlou3 והם ינסו לקרב אותו לגרפיקה של 3 עם כל השדורגי מנוע? כל העניין הזה הופך לקומי. שפשוט ישימו חצי נוטידוג על רימייקים ואת החצי השני על GaaS וזהו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יולי 2023, 17:34

אני לא חושב שנראה שם איזשהו שינוי משמעותי במנוע, הם כמובן בטח יטענו שהוא רץ על גרסה של המנוע של הרימייק של Part I וכו' אבל בהתחשב בכך ש-Part I היה די דומה גרפית ל-Part II אני לא ממש רואה איך זה יביא לשינוי משמעותי גרפית.
ו-1440P זה לא Native 4K, מן הסתם סוני ידאגו לרכב על זה.. לא אומר שזה הכרחי, פשוט שאני לגמרי יכול לראות את הלוגיקה של סוני בשחרור של גרסה מעודכנת לפס5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2023, 17:49

אם זה tlou2 על המנוע של 1 ב-4k טבעי.. אני לא יודע אפילו איך ישווקו את זה כי בעין בקושי יראו הבדל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2023, 19:39

רק אם ישתמשו בRT ממש טוב - זה יהיה משהו שיכול להיות בולט. אולי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2023, 21:44

Part 1 היה קפיצה דורית מהמשחק המקורי (אם לא דורית+) ולא הייתה התרגשות מיוחדת סביבו. אז part 2 עם כמה פיצ׳רים גרפים יזיז למישהו משהו?

אולי הם מנסים לעשות סוג של relaunch של המשחק לקראת העונה השניה? זה סה״כ הגיוני להתחשב בbump שחלק 1 קבל עם הסדרה אבל לא ברור לי מה הם יכולים לבנדל שם אלה אם יהיו שם כמה שעות נוספות סטייל TLL או שיהיה שדרוג גרפי ברמת פס5 על מלא.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יולי 2023, 21:47

לדעתי נרטיבית בהחלט יש להם מקום לדחוף עוד תוכן, יש דמות מסוימת במשחק שבאופן אישי הייתי משוכנע שתקבל DLC או הרחבה סטייל Left Behind ובסוף זה לא קרה.
אני מדבר כמובן על
טומי ומה הוא עשה אחרי שהגיע לסיאטל לרדוף את ה-WLF

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2023, 22:17

Uncle Pey'j כתב:לדעתי נרטיבית בהחלט יש להם מקום לדחוף עוד תוכן, יש דמות מסוימת במשחק שבאופן אישי הייתי משוכנע שתקבל DLC או הרחבה סטייל Left Behind ובסוף זה לא קרה.
אני מדבר כמובן על
טומי ומה הוא עשה אחרי שהגיע לסיאטל לרדוף את ה-WLF

זאת בהחלט יכולה להיות גישה מעניינת, ביחוד אם ירימו אותו גרפית לרמה שהיא צעד ראשון לקראת tlou3.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יולי 2023, 01:37

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2023, 10:57

Uncle Pey'j כתב: