GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Megalomaniac
Trainee

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Megalomaniac » 19 ספטמבר 2013, 00:45

המשחק ממש עצום, כל דבר קטן יכול לקחת מלא זמן מרוב שהשטח גדול.
אפילו הטיול עם צ'ופ (הכלב של פרנקלין) יכול לקחת מלא זמן, מקודם יצאתי איתו לטיול של איזה שעה באיזור של Vinewood ולא הייתי אפילו בשליש מהאיזור הזה... זה ממש מגניב אפשר גם לשחק עם הכלב וללמד אותו טריקים.. זה מגוחך ומדהים בו זמנית :lol:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 16:58

Klayman כתב:אגב, בסרטון שBlue&Black פרסם, בהחלט רואים מעין ''תנועה כבדה'' של הדמויות.. :\. לא'דע.. אולי אני סתם הוזה.

אני לא מרגיש שאני יכול להשוות את התנועה לזאת של GTA IV, כי עברו שנים מאז ששיחקתי בIV, אבל התנועה של הדמויות באמת כבדה.
כלומר, בהשוואה לתנועה של מכונית, היא כבדה. הם פשוט זזים לאט והעולם עצום, אז זה מרגיש איטי. אני מניח שזה ישתנה גם בהמשך, כאשר אשפר את מהירות הריצה שלי ואת הכושר שלי עם הדמויות.

אין שום דבר שמרגיש לא טוב באיך שהדמויות נשלטות. הכל עובד מצוין. הטיפוס התלוי קונטקס עובד אחלה לגמרי. הקרבות (ללא נשקים) נחמדים מאוד.

השליטה במכוניות, אגב, הרבה יותר תלויית פיזיקה ומומנטום משחשבתי בהתחלה. גם השליטה באוויר שהזכירו פה, היא לא מעבר ללשלוט בזווית של המכונית, שזה משהו שהיה גם בIV. היא מצוינת, אגב. צריך הרבה יכולת ואני מרגיש איך אני משתפר עם הזמן. אני מוצא הרבה יותר בקלות את הרווחים בין המכוניות, שרוקסטאר תמיד דואגים שיהיו.
בנתיים גיליתי רק חלק קטנטן מהעיר והיא כבר מרגישה לי עצומה. המשחק פשוט נהדר.

יש פופ אין. יש נפילות FPS (בסצינות עמוסות) לפעמים. כל זה לא מפריע לי עכשיו, כמו שזה לא הפריע לי בSA. פשוט חוויה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2013, 17:01

המשחק נשמע מאוד מרשים, סה''כ. נמתין לגרסאת הPC :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 04:18

אחרי בערך שעה בTLOU הגעתי למסקנה שאין מצב בעולם שאני משחק בGTA5 בקונסולה. הרזולוציה שם כל כך נמוכה והFPS פשוט לא מחזיק, אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי או לא אבל נראה שהפס3 פשוט לא סוחב את TLOU ויש לי הרגשה שGTA5 ירגיש לי אותו דבר. לא שחקתי בפס3 / 360 מעל לשנה (בעצם מאז מורטאל קומבט האחרון) ואלוהים, 720P פשוט נראה ז-ו-ו-ע-ה על טלביזיה גדולה.

אגב, מה שאמרת שחר לגמרי הוריד לי מGTA5 כרגע, איך שתארת את המכוניות, זה מתחיל להשמע כמו הזבל של GTA4 :(.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 ספטמבר 2013, 20:57

DrKeo כתב:אחרי בערך שעה בTLOU הגעתי למסקנה שאין מצב בעולם שאני משחק בGTA5 בקונסולה. הרזולוציה שם כל כך נמוכה והFPS פשוט לא מחזיק, אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי או לא אבל נראה שהפס3 פשוט לא סוחב את TLOU ויש לי הרגשה שGTA5 ירגיש לי אותו דבר. לא שחקתי בפס3 / 360 מעל לשנה (בעצם מאז מורטאל קומבט האחרון) ואלוהים, 720P פשוט נראה ז-ו-ו-ע-ה על טלביזיה גדולה.

אגב, מה שאמרת שחר לגמרי הוריד לי מGTA5 כרגע, איך שתארת את המכוניות, זה מתחיל להשמע כמו הזבל של GTA4 :(.

נדב אני משחק בGTA 5 לפלות כבר 3 שעות והמכוניות מרגישות הרבה יותר קלילות מGTA IV שבאמת היה מסורבל וכבד... תחכה לגרסה של המחשב או גירסת הדור הבא,רק שתדע שמחכה לך משחק אדיר ;)
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 ספטמבר 2013, 21:03

GTA 5 הינו המשחק הנמכר הכי במהירות בהיסטוריה של אנגליה.

http://www.mcvuk.com/news/read/gta-v-is ... ry/0121278

1.57 מליון עותקים ביום הראשון למכירה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 ספטמבר 2013, 05:13

DrKeo כתב:אחרי בערך שעה בTLOU הגעתי למסקנה שאין מצב בעולם שאני משחק בGTA5 בקונסולה. הרזולוציה שם כל כך נמוכה והFPS פשוט לא מחזיק, אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי או לא אבל נראה שהפס3 פשוט לא סוחב את TLOU ויש לי הרגשה שGTA5 ירגיש לי אותו דבר. לא שחקתי בפס3 / 360 מעל לשנה (בעצם מאז מורטאל קומבט האחרון) ואלוהים, 720P פשוט נראה ז-ו-ו-ע-ה על טלביזיה גדולה.

המכוניות הרבה יותר ארקיידות מIV, פשוט פחות ארקיידיות משחשבתי בהתחלה.
הסיבה היא שבהתחלה אתה נוהג במכונית ממש טובה ואחרי זה, כשהתנסתי במכוניות פחות מוצלחות, הבנתי שזה קשור יותר למכונית. מכוניות זולות ולא מהירות יחסית מרגישות יותר כבדות ומכוניות טובות ויקרות (בטח ובטח זו שאתה משפר במהלך המשחק) מרגישות ממש טוב, פונות חד, מאיצות מהר וכן הלאה.
העניין הוא שבניגוד למכונית הטובה שנהגתי בה בהתחלה, המכוניות הזולות גם נוטות לאבד שליטה יותר. אם אני לוקח סיבוב של 120 מעלות במהירות מירבית, אני מאבד שליטה. אם אני בולם קצת לפניו, הכל בסדר.
זה הרבה פחות כבד ומציאותי מGTA IV. הרבה יותר קרוב למה שראינו בSA וVC, רק עם התנגות יותר הגיונית של המכוניות, בעקבות זה שהנהיגה מבוססת יותר על פיזיקה.

חבל לי לשמוע ש720P וFPS קצת לא יציב כל כך מפריעים לך להנות מTLOU. אני שמתי לב לזה בשעה הראשונה ואחרי זה הכל נעלם לרקע והתרכזתי במשחק עצמו.

---

אפרופו המכירות (הנהדרות והצפויות) של GTA V, אני יכול להדליף נתון מכירות, ממקור מאוד אמין, של 2000 יחידות GTA V, ביום הראשון, ברשת באג, במחיר של 400 שקל. המשחק הזה יותר פופולארי מPES 2014 ובארץ זה חתיכת הישג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 05:15

Nucleus_Dawn כתב:
המכוניות הרבה יותר ארקיידות מIV, פשוט פחות ארקיידיות משחשבתי בהתחלה.
הסיבה היא שבהתחלה אתה נוהג במכונית ממש טובה ואחרי זה, כשהתנסתי במכוניות פחות מוצלחות, הבנתי שזה קשור יותר למכונית. מכוניות זולות ולא מהירות יחסית מרגישות יותר כבדות ומכוניות טובות ויקרות (בטח ובטח זו שאתה משפר במהלך המשחק) מרגישות ממש טוב, פונות חד, מאיצות מהר וכן הלאה.
העניין הוא שבניגוד למכונית הטובה שנהגתי בה בהתחלה, המכוניות הזולות גם נוטות לאבד שליטה יותר. אם אני לוקח סיבוב של 120 מעלות במהירות מירבית, אני מאבד שליטה. אם אני בולם קצת לפניו, הכל בסדר.
זה הרבה פחות כבד ומציאותי מGTA IV. הרבה יותר קרוב למה שראינו בSA וVC, רק עם התנגות יותר הגיונית של המכוניות, בעקבות זה שהנהיגה מבוססת יותר על פיזיקה.

חבל לי לשמוע ש720P וFPS קצת לא יציב כל כך מפריעים לך להנות מTLOU. אני שמתי לב לזה בשעה הראשונה ואחרי זה הכל נעלם לרקע והתרכזתי במשחק עצמו.

---

אפרופו המכירות (הנהדרות והצפויות) של GTA V, אני יכול להדליף נתון מכירות, ממקור מאוד אמין, של 2000 יחידות GTA V, ביום הראשון, ברשת באג, במחיר של 400 שקל. המשחק הזה יותר פופולארי מPES 2014 ובארץ זה חתיכת הישג.

TLOU נראה פשוט מזעזע, הגרפיקה מדהימה למשחק פס3 אבל הרזולוציה כל כך נמוכה (זה רץ ב720P?) והנפילות FPS כל כך חדות שזה מרגיש כאילו צריך לקנות לפס3 חלק חדש. אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי שמקרטע או שזה ככה אצל כולם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 ספטמבר 2013, 05:17

DrKeo כתב:TLOU נראה פשוט מזעזע, הגרפיקה מדהימה למשחק פס3 אבל הרזולוציה כל כך נמוכה (זה רץ ב720P?) והנפילות FPS כל כך חדות שזה מרגיש כאילו צריך לקנות לפס3 חלק חדש. אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי שמקרטע או שזה ככה אצל כולם.

אין לי מושג אם אתה מגזים, או שאתה פשוט שם לב לדברים האלה ואני לא. לי הוא נראה פשוט מדהים.

אגב, אני מת שGTA V ייצא לPC. הוא יראה כל כך טוב. הדבר היחיד שמפריע לי באיך שהוא נראה זה הכמות העצומה של אלייאזינג. רק שיכריזו כבר, כדי שהוא ייצא כבר ואז אני אקנה אותו כמה חודשים לאחר מכן באיזה 40$.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 05:39

Nucleus_Dawn כתב:
אין לי מושג אם אתה מגזים, או שאתה פשוט שם לב לדברים האלה ואני לא. לי הוא נראה פשוט מדהים.

אגב, אני מת שGTA V ייצא לPC. הוא יראה כל כך טוב. הדבר היחיד שמפריע לי באיך שהוא נראה זה הכמות העצומה של אלייאזינג. רק שיכריזו כבר, כדי שהוא ייצא כבר ואז אני אקנה אותו כמה חודשים לאחר מכן באיזה 40$.

אני בטוח לא מגזים על 55" במרחק של 2 מטר בשילוב עם זה שאני רגיל ל1080P ולא שחקתי בכלום שהוא לא 1080P כבר מעל לשנה וזה שאני פשוט מכיר את הדברים האלה טוב מדי בשביל לא לשים לב אליהם. אני צריך לשגר משחק אחר כמו אנצ'רטד ולראות אם גם שם פתאום זה מפריע לי, ככה אני אדע אם זה אני או ספציפית TLOU. מה שאני בטוח יכול להגיד לך הוא שאני משער שGTA5 לא במצב טוב יותר מTLOU ולפחות אותי אישית זה יבאס מדי.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 18 ספטמבר 2013, 21:52

מסכים לגבי DLOU, שהייתי רק בקונסולות ולפני ששידרגתי את המחשב תמיד שמעתי את המשפט "אי אפשר לחזור לקונסולות אחרי שמתרגלים ל-PC", תמיד זה היה נראה לי משפט של פאנבויז אבל עכשיו אני מבין עד כמה זה נכון.
TLOU משחק מצויין, אבל טכנית הוא גרוע, מלא ירידות פריימים ואין מינימליות של AA.. מי שרגיל לקונסולות זה פשוט לא יפריע לו.
אני חשבתי בכלל שה- PS3 שלי עומד למות, עד שהבנתי שככה המשחקים עכשיו רצים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2013, 22:08

DrKeo כתב:אני בטוח לא מגזים על 55" במרחק של 2 מטר בשילוב עם זה שאני רגיל ל1080P ולא שחקתי בכלום שהוא לא 1080P כבר מעל לשנה וזה שאני פשוט מכיר את הדברים האלה טוב מדי בשביל לא לשים לב אליהם. אני צריך לשגר משחק אחר כמו אנצ'רטד ולראות אם גם שם פתאום זה מפריע לי, ככה אני אדע אם זה אני או ספציפית TLOU. מה שאני בטוח יכול להגיד לך הוא שאני משער שGTA5 לא במצב טוב יותר מTLOU ולפחות אותי אישית זה יבאס מדי.

אנ יושב במרחק קטן מזה מול 60", ואני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא שונה ממשחקים אחרים, אתה שוט לא שיחקת מלא זמן בקונסולה.
אני יכול להבטיח שבאיזורים מוארים יותר בהמשך - כבר לא תשים לב לזה ממש. מתרגלים, אבל ברור שזה לא חלק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 22:42

Laskin כתב:
אנ יושב במרחק קטן מזה מול 60", ואני מבין מה אתה אומר, אבל זה לא שונה ממשחקים אחרים, אתה שוט לא שיחקת מלא זמן בקונסולה.
אני יכול להבטיח שבאיזורים מוארים יותר בהמשך - כבר לא תשים לב לזה ממש. מתרגלים, אבל ברור שזה לא חלק.

בעעע. אם משהו אומר שוב שבדור החדש יחזרו לסטנדרט של 720P ושזה לא באמת משנה לאף אחד יכול לתת לעצמו באן כי אני לא מקבל כזה ג'וג'ו רע בפורומים :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 19 ספטמבר 2013, 00:21

bling כתב:אבל אתה יכול לאמר זאת על כל דבר פופולרי,גם על COD וגם על מקדונלד'ס,האם זה אומר שהביקורת לא נכונה ולגיטימית ושאין למשחק גם הרבה מאוכזבים?
כל מותג שמוכר מליונים כנראה יש רוב שמרוצה ממנו באיזשהי רמה,אני מעדיף לא ללכת במקרה הזה עם ה"עמחה" וכן להקשיב לדיונים של אנשים גיימרים כמוני בפורומים,באתרי גיימינג וכמעט בכל פינה באינטרנט,אלה לא אנשים ששונאים את GTA אלא כאלו שמאוכזבים.
גם לאנצ'רטד 3 יש למשל הרבה קולות מאוכזבים שקשה להתעלם מהם ואני בטוח שבדירוג המשחק ב PSN יש לו 5 כוכבים אז?
יכול להיות שהרוב מת עליו ולא רואה בו שום בעיה אבל גם פה צריך לתת משקל לגיימרים שאוהבים את הסדרה והתאכזבו והם אכן קול בולט שאי אפשר להתעלם ממנו,למרות שגם במקרה הזה כאמור העוצמה של האכזבה לא מתקרבת ל GTA4.
וזה נכון גם ל AC3 וכל משחק שיצא לו שם של מאכזב,תמיד תוכל לבטל את הביקורת כלפיו אם תחפש את הרוב,אני בטוח שגם ל AC3 יש אחלה דירוג בPSN וב LIVE.

נכון שאפשר לאמר את זה על כל דבר פופולארי שזוכה לסופרלטיבים (לא יודע עד כמה מקדונלדס נכנס לקטגוריה), אבל זו בדיוק הנקודה: יש אולי הרבה מאוכזבים באופן אבסולוטי, אבל כאחוז לעומת המרוצים מדובר בכמות אפסית. אתה פשוט תשמע על יותר אנשים שמאוכזבים מGTA IV מאשר אנשים שמאוכזבים מנניח סוניק 4 פשוט בגלל שבנקודה של סוניק 4 לאף אחד כמעט כבר לא היה אכפת מהסדרה והרבה פחות אנשים בכלל טרחו לקנות המשחק מלכתחילה.

הרח כשיש לך משחק שמוכר 20 מיליון עותקים, ומתוכם נניח 1% של מאוכזבים בלבד - אתה מקבל בעצם כמות עצומה של 200,000 מאוכזים. אלו אנשים שמביעים את האכזבה בתיבת התהודה באינטרנט, וכמות כזו של אנשים יכולה לעשות הרבה מאד רעש - אלו בעצם ה"עמחה".
דווקא ה-19.8 מליון האחרים שמשחקים במשחק וסופר מרוצים ממנו יכולים להיות גיימרים כבדים הרבה יותר (וסביר להניח שחלק לא מבוטל מהם הוא אכן כזה), אבל לה פשוט לא כל כך אכפת: הם פשוט נהנים מהמשחק ואין להם מלחמות להילחם.

ההשוואה לCOD אגב לא רלוונטית אלא אם כן אתה רוצה לדבר על COD4 מול GTA4 ואז אכן מדובר במקרה דומה: משחקים אחרים בסדרה בדגש על אלו שלא באו מהצוות המקורי של IW גם לא זכו לסופרלטיבים בביקורות של COD4 (ובטח לא של GTA4) מלכתחילה. ובהתאמה גם בירור זריז בXbox Marketplace מגלה שלא אף אחד מהם ולא אססינס קריד 3 זוכים לציון של 5 או אפילו 4.5 כוכבים בדירוג המשתמשים - אלא רק 4.

לאסקין וקאוטיק כיף לקרוא את הרשמים שלכם,ההמתנה רק יותר ויותר קשה.[/quote]

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 ספטמבר 2013, 08:25

DrKeo כתב:TLOU נראה פשוט מזעזע, הגרפיקה מדהימה למשחק פס3 אבל הרזולוציה כל כך נמוכה (זה רץ ב720P?) והנפילות FPS כל כך חדות שזה מרגיש כאילו צריך לקנות לפס3 חלק חדש. אני לא יודע אם זה הפס3 העתיק שלי שמקרטע או שזה ככה אצל כולם.

לא, זה אתה שרגיל לשחק בפיסי. המשחק רץ נורא ביחס לפיסי אבל ככה אנחנו משחקים בקונסולות. משחקים על גבול על 30 מלמטה. דרך אגב, הוא באמת נראה נורא בגלל שבעיקר חסר לו AA. אבל הArt והעובדה שמדובר בפאקינג משחק מדהים גורמים לך לשכוח שהוא היה יכל להיות משחק הרבה יותר טוב אם היה יוצא לפיסי או לדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 01:54

Death_119 כתב:לא, זה אתה שרגיל לשחק בפיסי. המשחק רץ נורא ביחס לפיסי אבל ככה אנחנו משחקים בקונסולות. משחקים על גבול על 30 מלמטה. דרך אגב, הוא באמת נראה נורא בגלל שבעיקר חסר לו AA. אבל הArt והעובדה שמדובר בפאקינג משחק מדהים גורמים לך לשכוח שהוא היה יכל להיות משחק הרבה יותר טוב אם היה יוצא לפיסי או לדור הבא.

בקונסולה הסטנדרט זה נעול 30, משחקים בודדים באמת צוללים כל הזמן. Tlou מרגיש לי כאילו הוא משחק בין 30 ל15 כל הזמן, כאילו הפס3 שלי יורק דם כשאני משחק בו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 ספטמבר 2013, 14:55

swym כתב:נכון שאפשר לאמר את זה על כל דבר פופולארי שזוכה לסופרלטיבים (לא יודע עד כמה מקדונלדס נכנס לקטגוריה), אבל זו בדיוק הנקודה: יש אולי הרבה מאוכזבים באופן אבסולוטי, אבל כאחוז לעומת המרוצים מדובר בכמות אפסית. אתה פשוט תשמע על יותר אנשים שמאוכזבים מGTA IV מאשר אנשים שמאוכזבים מנניח סוניק 4 פשוט בגלל שבנקודה של סוניק 4 לאף אחד כמעט כבר לא היה אכפת מהסדרה והרבה פחות אנשים בכלל טרחו לקנות המשחק מלכתחילה.

הרח כשיש לך משחק שמוכר 20 מיליון עותקים, ומתוכם נניח 1% של מאוכזבים בלבד - אתה מקבל בעצם כמות עצומה של 200,000 מאוכזים. אלו אנשים שמביעים את האכזבה בתיבת התהודה באינטרנט, וכמות כזו של אנשים יכולה לעשות הרבה מאד רעש - אלו בעצם ה"עמחה".
דווקא ה-19.8 מליון האחרים שמשחקים במשחק וסופר מרוצים ממנו יכולים להיות גיימרים כבדים הרבה יותר (וסביר להניח שחלק לא מבוטל מהם הוא אכן כזה), אבל לה פשוט לא כל כך אכפת: הם פשוט נהנים מהמשחק ואין להם מלחמות להילחם.

ההשוואה לCOD אגב לא רלוונטית אלא אם כן אתה רוצה לדבר על COD4 מול GTA4 ואז אכן מדובר במקרה דומה: משחקים אחרים בסדרה בדגש על אלו שלא באו מהצוות המקורי של IW גם לא זכו לסופרלטיבים בביקורות של COD4 (ובטח לא של GTA4) מלכתחילה. ובהתאמה גם בירור זריז בXbox Marketplace מגלה שלא אף אחד מהם ולא אססינס קריד 3 זוכים לציון של 5 או אפילו 4.5 כוכבים בדירוג המשתמשים - אלא רק 4.

קודם כל הדירוגים שהבאת של AC3 מוכיחים את מה שאמרתי,המערכת הזו לא בהכרח משקפת את דעת הקהל של המעריצים או לפחות מה שרווח לגבי המשחק.
דבר שני על פניו אני מסכים עם ההיגיון שלך,הבעיה היא שהוא לא אחיד לכל הכותרים,זאת אומרת על סמך ההיגיון הזה גם לאנצ'רטד 2 היה צריך להיות קהילת שונאים שהיו אמורים להציף את הדיון ברשת לגביו בעוד שאלו שאהבו את המשחק "לא יוצאים למלחמות",מה אני אגיד לך,לא קונה את זה שמדובר באיזה מקרה סטנדרטי של משחק שהצליח יותר מדי.
בוא נגיד שעל GTA5 אני בטוח (במידה והרשמים החיוביים של האנשים ימשיכו גם כשיסיימו אותו) שלא תראה כמות כזו של שנאה למרות שימכור אפילו יותר,איך אפשר להסביר זאת?
----------------
KEO,אני שמח שלא עברתי ל PC אם זה גם היה הופך אותי לקטנוני ומפונק כמוך :)
אני לא אומר ש TLOU זו שלמות טכנית,יש לו בעיית IQ לא קטנה,בעיקר מחסור ב AAA וגם הרזולוציה לא מחמיאה לו כי המנוע מאוד תובעני ומתקדם ומרנדר המון פרטים על המסך ובאמת צריך איכות תמונה גבוהה שתחמיא לזה,אבל לאמר שהמשחק מקרטע זו הגזמה ענקית,יש פה ושם נפילות אבל רוב הזמן הרגשתי שהוא רץ לי יציב,לאמר שהוא נראה זוועה זה גם מוגזם,אין ספק שהיה יכול להראות הרבה יותר טוב אבל מפה ועד זוועה?
ותחכה בהמשך יהיו איזורים שיראו לך בקלות כמו השיא של הקונסולות.

וכן גם הפס3 שלי ירק דם על המשחק הזה כמו שאתה יודע,והפס3 של החבר שלי בכלל כיבה את עצמו פעמיים ללא שום אזהרה והפסקתי לשחק מחשש שיהרס לו,המשחק הזה סוחט להם את הצורה אבל אתה חייב להודות שבצדק,אני לא ראיתי אף משחק על הקונסולות ברמת פירוט מטורפת שכזו ובאיכות כזו,הוא באמת יכל להראות פסיכי על ה PC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 ספטמבר 2013, 16:04

באסה :(

נראה שהייתי צריך להיות סבלני.
נו... עוד סיבה לקנות את גירסאת הPC, כשהיא תצא :)

מבחינת פופ-אפ, המשחק עובד בערך כמו SA, בזמנו, בPS2 שלי. כלומר, יש פעם בכמה שעות מקרה שבו אני נתקע במשהו בלתי נראה ואז מופיעה גדר. בכל משחק אחר זה בטח היה ממש מפריע לי. אני לא יודע למה בGTA אני מקבל את זה באהבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 ספטמבר 2013, 03:37

DrKeo כתב:בנושא השליטה, שוב פעם מדובר נסיגה מרה והתקדמות טובה. מכוניות? נסיגה מרה, איטיות, צפות, מתנהגות כמו סירה. שליטה בדמות? נסיגה מרה, אופוריה עשתה את המשחק כבד, מגושם ואיטי. מערכת ירי? הרבה יותר טובה מכל gta אחר בזה אין ספק אבל בכלל קיים משחק עם מערכת ירי גרועה יותר? המערכת ירי של gta4 נוראית, הכי טובה בסדרה אבל נוראית.

אבל אחרי כל מה שאמרתי יש בדיוק סיבה אחת מרכזית למה gta4 הוא צעד אחורה, המשימות. הן פשוט משמימות ולמרות שבחלק האחרון שלו יש כמה משימות הרבה יותר טובות, הטרוף של vc וsa הפך למשימות ירי אחרי משימות ירי אחרי משימות ירי. אני זוכר זמנים שבהם נהגתי במכונית על שלט רחוק מתחת לרכב כדי לפוצץ אותו וב4 הכל היה אפור ורפטטיבי.

וואו, נדב. אני זוכר הודעות שלך כשהמשחק שוחרר בהן לא הפסקת להלל ולהסביר למה הוא כזה טוב :)

אני אחכה למאי, מה אני אעשה? אני לא מסוגל, אני צריך את הDRAW DISTANCE , את הFPS החלק, הכמויות הגדולות יותר של מכוניות ואנשים ברחוב, ה1080P וכדומה. זה פסיכולוגי...

באמת שטויות. אתה שוכח שמלבד אלה, יש דבר שנקרא "משחק", והוא מדהים. הפסקת לראות משחקים. אתה רק רואה נתונים טכניים.

המשחק נשלח אליי לפני מס' ימים, ואם יוכרז ל-PS4 (שגם אותה הזמנתי, דרך אגב), ייתכן שאקנה גם אותה. אם הוא כזה טוב, אז שיהיה לי בספרייה, ובגרסה טובה יותר. אבל בינתיים, זה לא הכל או לא כלום, בפרט שהמשחק מדהים באופן ששום מגבלה טכנית בקושי יכולה להאפיל עליו.

אתה תמיד תיהנה פחות בקונסולות. אנחנו כבר שומעים על תלונות כלפי גרסאות משחקי דור הבא ביחס לגרסאות ה-PC.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2013, 02:14

רונן כתב:וואו, נדב. אני זוכר הודעות שלך כשהמשחק שוחרר בהן לא הפסקת להלל ולהסביר למה הוא כזה טוב :)

באמת שטויות. אתה שוכח שמלבד אלה, יש דבר שנקרא "משחק", והוא מדהים. הפסקת לראות משחקים. אתה רק רואה נתונים טכניים.

המשחק נשלח אליי לפני מס' ימים, ואם יוכרז ל-PS4 (שגם אותה הזמנתי, דרך אגב), ייתכן שאקנה גם אותה. אם הוא כזה טוב, אז שיהיה לי בספרייה, ובגרסה טובה יותר. אבל בינתיים, זה לא הכל או לא כלום, בפרט שהמשחק מדהים באופן ששום מגבלה טכנית בקושי יכולה להאפיל עליו.

אתה תמיד תיהנה פחות בקונסולות. אנחנו כבר שומעים על תלונות כלפי גרסאות משחקי דור הבא ביחס לגרסאות ה-PC.

כן, יש דבר כזה שקוראים לו משחק והוא הרבה יותר טוב כשהוא רץ כמו שצריך, שרואים כמו שצריך ושיש כמות הרבה יותר גדולה של אנשים ומכוניות.

תקשיב בלינג, אין מצב שכל משחק פס3 הוא ככה, הfps פה צולל ממש נמוך ובאמת שיש בעיות רזולוציה קשות. אני משחק בו, נהנה והכל, פשוט מרגיש שזאת חוויה שהייתה צריכה להיות על הפס4. רק תחשוב שבמקום להוציא אותו לפס3 נוטי דוג היו עובדים חצי שנה נוספת עליו והוא היה כותר שיגור של הפס4 ב1080p ועם גרפיקה משודרגת. רק תדמיין, מי פה לא היה קונסה פס4 רק בשביל זה? עכשיו תדמיין אותו דבר על tlg, על ביונד ועל gt6.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 ספטמבר 2013, 05:47

DrKeo כתב:כן, יש דבר כזה שקוראים לו משחק והוא הרבה יותר טוב כשהוא רץ כמו שצריך, שרואים כמו שצריך ושיש כמות הרבה יותר גדולה של אנשים ומכוניות.

אתה גורם לזה להישמע כמו משחק בלתי שחיק, אך זה רחוק מהאמת. כל הרשמים שקראתי, גם מצד גיימרים מן השורה (גם מצד חבר), אומרים שהמשחק נראה יפהפה, רץ טוב והרבה יותר חי ועשיר מקודמו. זה לא מספיק? ומי אמר שיותר זה תמיד יותר טוב (יותר אנשים ומכוניות)? רק כדי להשוויץ שזה אפשרי? האם הייתה תלונה על עיר לא מספיק חיה, שלכן אתה מחכה לתיקון של המעוות בגרסת ה-PC? קראתי את ההפך.

אז מה זה "רואים כמו שצריך"? מה בו לא נראה כמו שצריך? האם בסיטואציות מסוימות הפריימים צונחים באופן שפוגע בזרימה? שמוריד לך במילימטר את ההנאה מהמשימה? באיזה אופן? על אף שגרסת ה-PS3 סובלת מקצב פריימים נמוך יותר מגרסת ה-360, היא עדיין תוארה באתר לעיל כגרסה העדיפה, אז כנראה שזה לא כזה מורגש או בעייתי כפי שאתה מתאר. העיר, בה ה"בעיה" קיימת, היא למעשה חלק קטנטן מהמפה.

כפי שאמרתי, אתה מגביל את עצמך מליהנות, כי ה"בעיה" הזו תלווה אותך תמיד בקונסולות, ובגלל זוטות, שלא לומר קנאות אובססיבית לנתונים טכניים. גם לגבי TLoU ראיתי ממך אכזבה עמוקה מביצועיו הטכניים, אז כיצד תיהנה "כמו שצריך" עם ה-One שקנית? כפי שוויתרת על גרסת הקונסולות של GTAV, לדעתי עליך לוותר על רכישת קונסולה ולהיצמד ל-PC בלבד, כדי שתחווה משחקים "כמו שצריך". תהיה עקבי.

כשקוראים בעיות "על הנייר", זה תמיד נשמע הרבה יותר גדול מכפי שזה באמת. כשמתחילים לשחק מבינים עד כמה הן קטנות עד כמעט בלתי ראויות לציון, כי אתה גם חווה את המשחק, לא רואה רק את הבעיות שעל הנייר. אתה רואה דברים בפרופורציה אחרת.

בוא אלך אתך רחוק יותר כדי להבהיר את הנקודה שלי: אל תקנה את GTAV ל-PC. חכה ל-GTAVI, הוא בטח יהיה טוב יותר בקונסולות החדשות (שלא לדבר על ההמרה ל-PC). ובכלל, אני אומר שתחכה ל-GTAVII. תשחק בעולם פתוח כפי שצריך לשחק אותו (אפילו עם קסדת מציאות מדומה ב-1080p). אל תתפשר, הרי הוכחת שיש לך עקרונות וסבלנות.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2013, 17:21

רונן כתב:אתה גורם לזה להישמע כמו משחק בלתי שחיק, אך זה רחוק מהאמת. כל הרשמים שקראתי, גם מצד גיימרים מן השורה (גם מצד חבר), אומרים שהמשחק נראה יפהפה, רץ טוב והרבה יותר חי ועשיר מקודמו. זה לא מספיק? ומי אמר שיותר זה תמיד יותר טוב (יותר אנשים ומכוניות)? רק כדי להשוויץ שזה אפשרי? האם הייתה תלונה על עיר לא מספיק חיה, שלכן אתה מחכה לתיקון של המעוות בגרסת ה-PC? קראתי את ההפך.

אז מה זה "רואים כמו שצריך"? מה בו לא נראה כמו שצריך? האם בסיטואציות מסוימות הפריימים צונחים באופן שפוגע בזרימה? שמוריד לך במילימטר את ההנאה מהמשימה? באיזה אופן? על אף שגרסת ה-PS3 סובלת מקצב פריימים נמוך יותר מגרסת ה-360, היא עדיין תוארה באתר לעיל כגרסה העדיפה, אז כנראה שזה לא כזה מורגש או בעייתי כפי שאתה מתאר. העיר, בה ה"בעיה" קיימת, היא למעשה חלק קטנטן מהמפה.

כפי שאמרתי, אתה מגביל את עצמך מליהנות, כי ה"בעיה" הזו תלווה אותך תמיד בקונסולות, ובגלל זוטות, שלא לומר קנאות אובססיבית לנתונים טכניים. גם לגבי TLoU ראיתי ממך אכזבה עמוקה מביצועיו הטכניים, אז כיצד תיהנה "כמו שצריך" עם ה-One שקנית? כפי שוויתרת על גרסת הקונסולות של GTAV, לדעתי עליך לוותר על רכישת קונסולה ולהיצמד ל-PC בלבד, כדי שתחווה משחקים "כמו שצריך". תהיה עקבי.

כשקוראים בעיות "על הנייר", זה תמיד נשמע הרבה יותר גדול מכפי שזה באמת. כשמתחילים לשחק מבינים עד כמה הן קטנות עד כמעט בלתי ראויות לציון, כי אתה גם חווה את המשחק, לא רואה רק את הבעיות שעל הנייר. אתה רואה דברים בפרופורציה אחרת.

בוא אלך אתך רחוק יותר כדי להבהיר את הנקודה שלי: אל תקנה את GTAV ל-PC. חכה ל-GTAVI, הוא בטח יהיה טוב יותר בקונסולות החדשות (שלא לדבר על ההמרה ל-PC). ובכלל, אני אומר שתחכה ל-GTAVII. תשחק בעולם פתוח כפי שצריך לשחק אותו (אפילו עם קסדת מציאות מדומה ב-1080p). אל תתפשר, הרי הוכחת שיש לך עקרונות וסבלנות.

אין שום קצב פריימים עדיף, גם בפס3 וגם ב-360 המשחק רץ נורא. זה פשוט סבל היה לשחק בGTA 4 על הפס3 ועל ה-360 ואני לא רוצה לדמיין איך זה לשחק את החמישי. אם יש משחק שעדיף לחכות למשחק הפיסי זה GTA. גם ככה השליטה בעייתית וכל האנימציות מרגישות כבדות גם בלי קצב הפריימים הלא מוצלח שמוסיף בעצמו לכבדות.

נדב, יש כל כך הרבה משחקים על ה-360 והפס3 בדור הקודם שרצו מתחת ל-30. קילזון 2 רץ בערך על 24 פריימים בצורה קבועה, castlevania רץ על איזה 20 בפס3 ואני בטוח שאפשר בקלות למצוא עוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 ספטמבר 2013, 09:38

היה סבל לשחק ב-GTAVI? אני שיחקתי בגרסה הכי נחותה ולא הרגשתי כך כלל. ראיתי רק ג'אגיס מול העיניים, וגם זה לא הסב לי סבל. שאר הבעיות חלפו מעל ראשי. ממוצע כזה הוא לא של משחק שמסב סבל. יש דברים שבאמת נבצר ממני מלהבין.

בכל אופן, כפי שאמרתי, קונסולות לא יכולות לספק לנדב חוויות כפי שהוא חושב שיש לחוות אותן. ראית שלא רק כלפי GTAV היו לו תלונות, אלא גם כלפי TLoU, ואנו רואים זאת גם בדיונים של משחקי הדור הבא של הקונסולות. לכן תהיתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2013, 17:51

רונן כתב:היה סבל לשחק ב-GTAVI? אני שיחקתי בגרסה הכי נחותה ולא הרגשתי כך כלל. ראיתי רק ג'אגיס מול העיניים, וגם זה לא הסב לי סבל. שאר הבעיות חלפו מעל ראשי. ממוצע כזה הוא לא של משחק שמסב סבל. יש דברים שבאמת נבצר ממני מלהבין.

בכל אופן, כפי שאמרתי, קונסולות לא יכולות לספק לנדב חוויות כפי שהוא חושב שיש לחוות אותן. ראית שלא רק כלפי GTAV היו לו תלונות, אלא גם כלפי TLoU, ואנו רואים זאת גם בדיונים של משחקי הדור הבא של הקונסולות. לכן תהיתי.

הכל עיניין של סטנדרט, יש פה אנשים בפורום שהיו מספרים שלשחק ב1280x768 על הפיסי עם הגדרות בmedium ובקושי להגיע ל30 פריימים בwitcher 2 על הפיסי זה מצוין. הביקורות מנסות להיות הוגנות, בגלל זה משחקי קונסולות נמדדים בסטנדטים של עצמם ואף פעם לא מול הפיסי. בגלל זה משחקי ויי היו נמדדים כלפי שאר משחקי הווי ולא הפס3 וה360 בצד הטכני. תסכים או לא, מדובר (לפחות ב4, לא שיחקתי ב5) במשחק שרץ מבחינת ביצועית בצורה לא מספיק טובה כדי לתת את החוויה שמגיע לשחקן לקבל על הקונסולות. אני חושב שהיה ראוי להוציא אותו )את החמישי) לקונסולות הדור הבא והפיסי ולוותר על ה360 והפס3. הלוואי, גם כמו שנדב אומר שtlou היה יוצא לפס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2013, 12:54

רונן כתב:אתה גורם לזה להישמע כמו משחק בלתי שחיק, אך זה רחוק מהאמת. כל הרשמים שקראתי, גם מצד גיימרים מן השורה (גם מצד חבר), אומרים שהמשחק נראה יפהפה, רץ טוב והרבה יותר חי ועשיר מקודמו. זה לא מספיק? ומי אמר שיותר זה תמיד יותר טוב (יותר אנשים ומכוניות)? רק כדי להשוויץ שזה אפשרי? האם הייתה תלונה על עיר לא מספיק חיה, שלכן אתה מחכה לתיקון של המעוות בגרסת ה-PC? קראתי את ההפך.

זה שאתה לא מרגיש שהמשחק זוחל לא אומר שאני לא מרגיש, מניתוחים של אתרים מקצועיים ולא מ"חברים שלך" שתמיד "מספרים וטוענים" עולה כי המשחק מתרסק ל20FPS שוב ושוב ושוב גם בנהיגה מהירה בעיר וגם בקרבות והרס גדול. בשבילי זה בלתי נסבל, בשבילך זה מעולה אז אחלה לך. זה בדיוק כמו שאני בא לבית של חבר ורואה שהטלביזיה שלו מפוצצת דליפות אור, אני פשוט לא אומר לו שום דבר כי הוא לא רואה את זה, אם אני אצביע על זה זה כל מה שהוא יראה מאותו רגע. אני רואה את זה, אתה לא, לי זה מפריע, לך לא. תהנה לך עם גרסת הפס3, אני אהנה מגרסת הPC כשהיא תצא וכולם יהיו מרוצים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים