Laskin כתב:יצא היום (או אתמול?) בהפתעה - Portal Prelude
https://wccftech.com/portal-prelude-rtx ... om-nvidia/
מיועד לעשות שואוקייס של הRTX, מעבר למה שהPortal RTX עשה
יש מצב שזה prequel או משהו? לא לגמרי הבנתי… גם יצא טריילר
היום בערב אתן עליו ריצה, בתקווה
Laskin כתב:כן לפי הכתבה זמני הטעינה מהירים מאוד
עוד לא סיימתי את המשחק הראשי בRTX, אבל אבדוק את זה, לא שמעתי על PRELUDE אף פעם, או יותר נכון אני לא זוכר את הסיפור הזה
אתה שיחקת בו? שווה?
האמת שפורטל 2 RTX יהיה מעניין מאוד
כמו גם בערך כל משחק שאני יכול לחשוב עליו... אולי מלבד THR WITNESS, כי אז חצי מהחידות יהיו בלתי אפשריות
Death_119 כתב:אחלו לי בהצלחה, יש לי מחשב בן 13 שנה כרטיס מסך 970 (החלק הכי מודרני במחשב), מעבד Sandy bridge 2700K. אין לי רצון לשחק בBG3 בפלייסטישן, זה נשמע לי שיקוץ, אז אני מנסה Geforce now. קניתי את הTier הבינוני שמקנה 3060 שאמור להיות אחלה לSetup 1080P שהמסך שלי מסוגל לתת.
DrKeo כתב:Death_119 כתב:אחלו לי בהצלחה, יש לי מחשב בן 13 שנה כרטיס מסך 970 (החלק הכי מודרני במחשב), מעבד Sandy bridge 2700K. אין לי רצון לשחק בBG3 בפלייסטישן, זה נשמע לי שיקוץ, אז אני מנסה Geforce now. קניתי את הTier הבינוני שמקנה 3060 שאמור להיות אחלה לSetup 1080P שהמסך שלי מסוגל לתת.
הוא עובד טוב בארץ? או שאתה הולך לגלות בקרוב?
glass man כתב:למען האמת נשמע לא שווה את המחיר, כל זה בשביל איזה ביצועים של 3060? חושב שכבר היה עדיף לך לקנות את BG3 לפס5 ולשחק אותו בremote play על המסך מחשב
אני חושב שבמצב שלך הייתי קונה את גרסת הPS5 ומשחק על remote play או מחבר את הפס5 למוניטור מחשב עד שמסיים, אבל כמובן בחירה שלך דודי ותהנה!
glass man כתב:דודי: זה באמת מדהים. שמע שאני רואה פרסומות על אנשים שהולכים לשחק בסטארפילד על הפאקינג טלווזיה חכמה שלהם עם הXCloud אני אשקר אם אני אגיד לך שאני לא מקנא בהם קצת על החסכון. הXcloud באמת נשמע מדהים למקרים האלה שמעניין אותך 3-4 אקסקלוסיבים של אחת הגדולות אבל ממש לא בא לך להיכנס לגמרי לאקוסיסטם. לא היה לי מושג שזה עובד ככה טוב בארץ.
אני לגמרי רואה את זה מייתר את אחת הקונסולות מי שמעניין אותו רק איזה כמה בלעדיים של סוני שישחק אותם על הGEFORCE NOW ומי שמעניין אותו רק כמה של מייק שישחק על הXCLOUD.
עדיין, לRPG כמו BG3 וסטארפיילד אני לא יודע אם הייתי נהנה לשחק אותם ככה. אתה לא מרגיש שאתה "צריך לסיים אותו" מהר? את BG3 ? כאילו ככל שתמרח את הזמן איתו תשלם יותר כסף על ההשכרה של המכונה וככל שתמהר איתו תהנה ממנו פחות..
אבל הכל זה בסוף עניין של העדפה, אם אתה ממש לא יכול להיכנס למשחק עם גיימפד אז כן ברור שזה ישתלם לך, עבורי הגיימפד הוא לא דיל ברייקר כי אתה יודע כמו שאינטר אמר זה משחק בתורות לא כמו המקוריים שאתה חייב עכבר להנות, יותר מפריע לי שהגודל של הכתב לא בנוי לטלווזיה בעליל אבל כמו שאמרתי בשביל זה יש את הremote
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 21 אורחים