DrKeo כתב:כן, יש דבר כזה שקוראים לו משחק והוא הרבה יותר טוב כשהוא רץ כמו שצריך, שרואים כמו שצריך ושיש כמות הרבה יותר גדולה של אנשים ומכוניות.
תקשיב בלינג, אין מצב שכל משחק פס3 הוא ככה, הfps פה צולל ממש נמוך ובאמת שיש בעיות רזולוציה קשות. אני משחק בו, נהנה והכל, פשוט מרגיש שזאת חוויה שהייתה צריכה להיות על הפס4. רק תחשוב שבמקום להוציא אותו לפס3 נוטי דוג היו עובדים חצי שנה נוספת עליו והוא היה כותר שיגור של הפס4 ב1080p ועם גרפיקה משודרגת. רק תדמיין, מי פה לא היה קונסה פס4 רק בשביל זה? עכשיו תדמיין אותו דבר על tlg, על ביונד ועל gt6.
bling כתב:
אולי זו אצלך הבעיה?
מילא איכות IQ זה עוד ויכוח סובייקטיבי אבל פריימרייט שכל רגע צולל לך?
את זה לא חוויתי ב TLOU ברמות כאלו,הנפילות קורות אבל לא בתדירות קרובה כמו שאתה מתאר.
המשחק סכ"ה רץ לי יציב.
וכן בתכל'ס בתור מישהו ששובר אם הראש אם להשאיר את ההזמנה של הפס4 ומאוכזב מהיצע המשחקים שיש להשקה אני מסכים איתך, TLOU בהשקה של הפס4 יכל להיות חלום רטוב ותמריץ שהיה נותן לי לקנות את הקונסולה בראש שקט ואשכרה להיות בהייפ וציפייה להשקה הזו,גם ביונד היה תורם,אני בטוח ש TLOU יזכה לשיפוץ FULL HD של סוני לפס4 אבל היה יכול להיות מדהים לשחק משחק ברמה כזו בהשקה.
גם במקרה שלי הוא אשכרה היה עובד כמו שצריך ולא הייתי בוכה מול המסך כשהסוני שוב נתקע ברגע מפתח אז בכלל חבל :/
רונן כתב:אל תהפוך זאת לאישו של חברים שלי, נדב, כי אתה יודע היטב שלא רק בזה מדובר (תמיד נתפס לאיזו שטות והופך אותה לחזות הכל כדי "לבטל" דעה). הוא רץ די חלק ומפורט, לא רק החבר טוען (בכל אופן, הוא ואחרים שיחקו בו, לכן זה מציב אותם בעמדה טובה יותר). כל ההשוואות על צניחות פריימים נראות לא טוב על הנייר, אבל אני תוהה לגבי המשמעות האמתית שלהם.
אני עוד לא שיחקתי ב-GTAV, אבל כן שיחקתי ב-GTAIV שאותו תיארתם כסבל, ולי אין מושג על מה אתם מדברים. גם לגבי TLoU התלוננת מאוד, על אף שכל מה שאני ראיתי זה מופע גרפי חלק ומרהיב. לכן לא מקנא בך כי למדת ליהנות פחות ממשחקים כי מוסח בקלות מדברים באמת קטנים.
גם הוספת "בעיות" שלא קיימות. בעוד שנאמר כמעט בכל מקום שהוא מפורט וחי היטב, יותר טוב מקודמו שהיה די מרשים, אתה מצפה לגרסת ה-PC שתוסיף לך עוד מכוניות ואנשים, לפני שבדקת וראית שזה בכלל נחוץ (צריך קצת ספייס כדי לנהוג או ללכת ביעילות יחסית בעיר, לא?). האם צריך להוסיף רק כדי שתוכל לנפנף בנתונים טכניים שאתה שפוט שלהם?
ודודי, לגיטימי שמשחק יימדד ביחס לעצמו ולקונסולה שרץ עליה, זה לא מפחית מהשבחים, כי אם בשביל ליצור עולם כל-כך מפורט וחי צריכים לצנוח כמה פריימים מדי פעם, אז זה מחיר ששווה לשלם, ובכל מקרה לא מדובר בדיל ברייקר, וזו השורה התחתונה.
דווקא צניחות פריימים זוכות להתייחסות בביקורות של משחקי קונסולות, למרות דבריך על ההנחות שאלה מקבלים, והבעיות הללו זוכות למשקל קטן בהתאם.
DrKeo כתב:אני יודע דבר אחד, ברגע שמתחיל סרטון מעבר (שהם מוקלטים מראש) אז הוא פתאום נראה לי נורא חלק לעומת הגיימפליי. אני היחיד?
DrKeo כתב:העצומה האינטרנטית של GTA5 למחשב עברה את החצי מליון חתימות, פעם ראשונה שאני רואה עצומה מתנפחת ככה. בנוסף אתרים מתחילים להצמיד לGTA5 לPC תאריך שנע בין נובמבר לדצמבר, אם זה נכון כל מי שחיכה כמוני לגמרי הרוויח כי לקבל אותו 8 שבועות אחרי הקונסולות זאת לגמרי המתנה שווה
Nucleus_Dawn כתב:
לגמרי שווה, אבל זה נראה לי ממש לא סביר שזה ייצא כל כך בקרוב.
אם זה ייצא, אני אשמח. אני אקנה אותו שוב בכיף.
DrKeo כתב:להגיד לך את האמת אני לא ממש בטוח מה הייתה המטרה בלא להוציא אותו מלכתחילה כך שאני לא יכול להגיד לך מה המטרה בלהוציא אותו חודשיים מאוחר יותר בדיוק כמו שאני לא יכול להגיד לך למה להוציא אותו חצי שנה או שנה או שנה וחצי מאוחר יותר. אני לא מחפש הגיון פה וכשאומרים לי נובמבר או דצמבר אני נופל ברשת רק כי אני ממש מקווה, זה הכל.
Nucleus_Dawn כתב:
לנו בטוח נראה הכי הגיוני להוציא אותו במקביל לPC. אני מניח שמדובר בפרויקט סופר-יקר וכמו בכל פרויקט אחר, צריך להחליט איפה לחסוך והם החליטו לחסוך בגירסאת הPC ולעבוד עליה רק אחרי שהם יסיימו עם המשחק לקונסולות (וזה בטח לא חריג - לא חסרות משחקים שבהם המפתחים בחרו בדיוק אותו הדבר).
ההיגיון מאחורי ההחלטה הוא כנראה כלכלי. באסה לנו וכאלה, אבל אנחנו נשרוד.
DrKeo כתב:כשהמשחק שלך עושה מליארד דולר ביומיים כל נושא ההגיון הכלכלי נשמע לי מוזר, ביחוד שזה רק היה אומר עוד מכירות.
InterAl כתב:או שהם פחדו שהפיראטים על הפיסי יפגעו להם במכירות.
Klayman כתב:כע... לא היו חסרים כאלה ששיחקו בPS360, בפרוץ, לפני כולם, העלו את הכל ליוטיוב ופירסמו ספויילרים בכל פינה.. בכל מקרה, אולי הם צריכים הרבה יותר אופטימזציה לגרסאת המחשב למשחק כזה גדול ופתוח..
Klayman כתב:כע... לא היו חסרים כאלה ששיחקו בPS360, בפרוץ, לפני כולם, העלו את הכל ליוטיוב ופירסמו ספויילרים בכל פינה.. בכל מקרה, אולי הם צריכים הרבה יותר אופטימזציה לגרסאת המחשב למשחק כזה גדול ופתוח..
DrKeo כתב:מהפיראטים של ה360 ששחקו במשחק שבוע לפני כולם הם לא פחדו. אבל נגיד, אז שיוציאו את המשחק חודש מאוחר יותר, לא צריך למשוך אותנו באף שנה.
bling כתב:העלו סרטונים מ GTA מגרסאות פרוצות לפני שיצא?
אני זוכר שהדליפו המון פרטים מהמשחק אבל זה מהקבצים שחילצו מה PRE LOAD של הפס3,לא מגרסאות פרוצות.
InterAl כתב:אנשים עם קונסולה פרוצה בכל מקרה מורידים, הרי בשביל זה הם פרצו את הקונסולה. אבל בנוסף לאלה, אם גרסת פיסי היתה יוצאת במקביל, אז אנשים עם קונסולה חוקית ומחשב גיימרים היו מעדיפים להוריד למחשב במקום לקנות למחשב או לקונסולה. לא כולם כמובן, אבל הרבה. ואלה לקוחות אבודים.
DrKeo כתב:סבבה לגמרי, אני בטוח שהיו כאלה שהיו מורידים פרוץ במקום לקנות לקונסולה (למרות שאין לי מושג מה החתך של אלה שפורצים למחשב אבל הקונסולה שלהם חוקית לגמרי והם קונים לה משחקים) אבל זהו, עבר, המשחק שוגר והם עשו את הקופה, אפשר להכריז על גרסת PC ולהוציא אותה עוד שבועיים.
InterAl כתב:יש הרבה שקונים גם חודש-חודשיים אחרי, אז שבועיים זה לא מספיק. חוץ מזה, אנשים ילמדו מזה לפעם הבאה, ולא ימהרו לקנות את המשחק הבא בשיגור אם הם יודעים שהוא יצא למחשב שבועיים אחרי.
DrKeo כתב:בפרספקטיבה העקומה הזאת שלך אף משחק לא צריך לצאת למחשב אף פעם, או לפחות לא בשנה הראשונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים