GolanBerlin כתב:א. זה מורכב מדי ואישי מדי.
ב. בקטנה.
ג. הבנתי אבל שזה בעצם מחשב שהוא קונסולה. כלומר, מתחבר לטלוויזיה כמו PS360 ואפשר לחבר גיימפאד, אבל יש לו חומרה של מחשב, מודים ועוד דברים שאין בקונסולות. אני חייב להודות שזה ממש מהפכני!
SgtDonowitz כתב:יהיה ממש מעניין לראות את ההכרזה של סטים, אני אישית מאוד יתעניין הפלטפורמה של סטים ולמען האמת, אם זה יהיה לטעמי בהחלט יכול להיות שזה יהיה תחליף ראוי ל-ONE וה-PS4.
איפה נדב ושחר כשצריך אותם כדי להפיח תקווה שיכול להיות שנראה HL3?
נדב: אני חושב שיכול להיות שמצאת את המתנה של היום הולדת שלך.
bozeman כתב:זה באמת יהיה עצוב אם כל מספר בסדרה יהיה המספר של העשרות בגיל שלך...
bling כתב:מארק ליידלו מ valve מבהיר,לכל המעריצים האומללים שמפליגים בדמיוניהם (אני מדבר גם עליך KEO שמפנטז על HL3 ליום הולדת-פחחח) שכל ההכרזות שהיא הולכת לעשות השבוע קשורות אך ורק בסטים
https://twitter.com/MarcLaidlaw/status/381258691049050112
עוד כמה שעות החשיפה...
Nigga כתב:זה אחד משני אלה:
SteamOS
Steambox
בקיצור, עוד 6 שעות לאכזבה.
DrKeo כתב: נראה כאילו הם הפכו לחברת OS או משהו כזה.
Nucleus_Dawn כתב:
המשפט הזה די מדהים, כאשר מסתכלים על ההכרזה שלהם, של מערכת הפעלה חדשה
בכל מקרה, ההכרזה הזאת מאוד מעניינת. הם טוענים שכבר יש מאות משחקים שפועלים על מערכת ההפעלה שלהם ושב2014 יגיעו עוד הרבה משחקי AAA (האם אחד מהם יהיה של VALVE?). הם גם אומרים שמערכת ההפעלה מאפשרת שיפור ביצועים משמעותי. מעניין יהיה לראות מה השיפור הזה.
בנוסף, אפשר להזרים את כל משחקי הסטים ממחשב PC, למכשיר עם מערכת ההפעלה שלהם.
זה מאוד מעניין. אם יש חברה שמסוגלת לשנות את התעשייה ולגרום לגיימרים לחבר PC עם מערכת הפעלה שאיננה ווינדוס לטלויזיה, זו VALVE.
Klayman כתב:
אכן יש מאות משחקים - כל משחקי הלינוקס שעליהם כבר דיברנו.. סתם כדי לשים את הדברים בפרופורציה. בכל מקרה, להזרים משחקים מהחדר לסלון זה אולי נחמד, אבל זה גם עולה לי פעמיים. מחשב משחקים חזק בחדר+סטימבוקס בסלון.. או שפספסתי משהו?
Nucleus_Dawn כתב:
ומשחקים נוספים, כנראה. נחכה ונראה. גם דובר על משחקי AAA שיגיעו במהלך 2014. אני בטח לא אזמין מראש את הסטימבוקס על סמך ההכרזה הזאת, אבל יהיה מעניין לראות מה התמיכה שהם יקבלו.
כן. זה עולה פעמיים. פעם אחת המחשב שכבר יש לך. פעם שניה מכשיר עם steamOS שיעלה לך משהו בטווח של 50-3000 דולר.
DrKeo כתב:אין מה לקנות סטים בוקס כי כמו שהיה צפוי, זאת מערכת חינמית שאתה יכול לשים על מה שתרצה. כלומר valve כבר הכריזו על steam os לפני חצי שנה פשוט מעניין לראות מה הפיצ׳רים שהם הכניסו, הזרמה זה נחמד ולא ציפיתי להסכמים של סרטים וסדרות שזה נשמע נחמד אבל כרגיל לא רלוונטי לנו הישראלים. אני משער שההכרזה הבאה זה שלט והשלישית היא איך הם יתנהלו עם ענייני החומרה?
Nigga כתב:כמו שאמרתי, וואלב הכריזה על SteamOS:
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/
איזה תותח אני ינעל רבאק.
bozeman כתב:סיבוט!
Golan כתב:מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעזאזל וואלב חשפו? הם בלבלו אותי לגמרי. מה זו מערכת ההפעלה הזאת? היא תעבוד רק על מחשבים? איך בדיוק יהיו כאן שיפורי ביצועים אם יש לי לפטופ חלש ואני רוצה לשחק בסטים על הטלוויזיה שלי? לא הבנתי כלום. תודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 23 אורחים