Nigga כתב:חישובים של AI באופן מרוחק בעזרת שרתים ייעודיים זה לא דבר חדש.
פיסיקה זה כבר סיפור אחר. Respawn עושים offload גם לפיסיקה? זה חדש לי. אתה בטוח?
bozeman כתב:יש קמפיין, הוא פשוט לא העיקר.
ואיך משחק ההמשך (!) יגיע להשקה של PS4, כשראשון רק יצא אח"כ לוואן בלבד?! אני מניח שתרצה לערוך את המשפט הזה שלך.
רונן כתב:קראתי בריאיון שהוא חסר קמפיין.
וכוונתי במשפט להשקה של המשחק, לא של הקונסולה, כמובן. הכוונה שלא תהיה בלעדיות זמנית ל-One.
DrKeo כתב:אני מקווה שאנשים פה מבינים שdc זה גם סוג של ענן כן? כלומר כמה שהמילה ענן יפה כל מה שהיא אומרת זה ״שירות משרת מרוחק״ כך שגם הdc ששחקתי בו בשנת 97 בווייק 2 היה ״ענן״ וגם שרת של wow זה ענן. אגב גם חישובי ai זה בזמן אמת, לא רק פיסיקה. אבל הם בהחלט דורשים זמן תגובה פחות מהיר.
bozeman כתב:זאמפלה אמר בראיון שיהיה קמפיין לשחק יחיד, אבל הוא לא העיקר במשחק, המולטי הוא המשחק. (הוא אמר שגם ככה רוב החברה שבאים למשחקים הללו יותר מעוניים להיכנס לאקשן, והרבה גם ככה אפילו לא משחקים בקמפיין...)
Klayman כתב:המשחק קיבל את הכי הרבה מועמדויות השנה בפרסי מבקרי המשחקים של E3.
swiss-the-engine כתב:יש פרק של GTTV על המשחק
http://www.gametrailers.com/full-episod ... -titanfall
Kazz כתב:הנקודה היא, שאם נשפוט לפי מקרי העבר ולפי הסעיף שאנחנו יודעים שקיים אז אנחנו נראה את המשחק בסטים גם ביום הראשון
Kazz כתב:ריספאון מבהירים את כל עניין הענן. בכל הנוגע להם הם משתמשו בו פשוט ל dedicated servers.
http://www.respawn.com/news/lets-talk-a ... ive-cloud/
נאמר שאותם הסרברים שמשמשים את גרסת הקונסולה ישמשו גם את גרסת המחשב. זה אומר שאיכשהו נצטרך לשלם על זה בגרסת המחשב? שלא יהיה אפשר לשכור שרתים משלנו? פרטים לכך אינם זמינים כרגע. וזה גם עוד משהו שיכול להשפיע אם המשחק יהיה רק באוריג'ן.
אגב, אהבתי איך הבחור מפוצץ את כל הקונספציה של הדור הזה לגבי P2P והנסיון לבטל DS בגרסאות משחקי מחשב, ושבעצם אנשים משלמים ללייב על כלום כשזה נוגע למשחק אונליין כי הP2P לא עולה שום דבר.
bozeman כתב:זאת שאלה של אימון. אתה לא באמת חושב שאחרי שלא שיחקת במשחק הרבה זמן ואחרים כל היום חורשים בו - תהיה טוב, נכון?
בכל מקרה, כן, רצוי שתחשוב אם לקנות אותו בעיקר אם אתה תהיה מוכן ל"השקיע" בו זמן התאמנות.
bling כתב:למה שמישהו ירצה להיות טוב במשחק כמו קוד?
מצטער אבל במולטי אני אליטיסט מסריח כשזה נוגע ל FPS- בלי עכבר ומקלדת חבל לבזבז על זה זמן,אולי כמה משחקים לפאן אבל לנסות להתמקצע בצורת שליטה נחותה שכזו? NO WAY.
ו COD זה מעפן, ET מלפני עשור לא רואה אותו ממטר.
Golan כתב:
אני ממש לא מסכים. לדעתי שליטה של קונסולה זה יותר כיף.
bling כתב:
כיף זה סובייקטיבי.
סקיל לעומת זה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים