Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יוני 2013, 22:19

אני תוהה אם כל האנשים ששנאו את הX1 בגלל שאי אפשר היה לשחק במשחקים שלה בעוד 20 שנה (זה תחביר ברמת ביושוק אינפיניט), יחרימו גם את הר המשחקים המסתמן שמסתמך על שרתים בענן, שגם לא יהיו שחיקים בעוד 20 שנה, כי השרתים פשוט יסגרו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2013, 14:46

Nigga כתב:חישובים של AI באופן מרוחק בעזרת שרתים ייעודיים זה לא דבר חדש.
פיסיקה זה כבר סיפור אחר. Respawn עושים offload גם לפיסיקה? זה חדש לי. אתה בטוח?

אין לי כוח לחפש לינק אבל בוודאות קראתי את זה ביותר ממקום אחד ולא מאיזו שמועה אלא מראיון עם מישהו מריספון.

באיזה משחק מולטי יש AI שרץ על שרת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 יוני 2013, 15:18

ופיסיקה הם לא מריצים?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 יוני 2013, 15:19

bozeman כתב:יש קמפיין, הוא פשוט לא העיקר.
ואיך משחק ההמשך (!) יגיע להשקה של PS4, כשראשון רק יצא אח"כ לוואן בלבד?! אני מניח שתרצה לערוך את המשפט הזה שלך.

קראתי בריאיון שהוא חסר קמפיין.

וכוונתי במשפט להשקה של המשחק, לא של הקונסולה, כמובן. הכוונה שלא תהיה בלעדיות זמנית ל-One.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 יוני 2013, 15:45

רונן כתב:קראתי בריאיון שהוא חסר קמפיין.

וכוונתי במשפט להשקה של המשחק, לא של הקונסולה, כמובן. הכוונה שלא תהיה בלעדיות זמנית ל-One.

זאמפלה אמר בראיון שיהיה קמפיין לשחק יחיד, אבל הוא לא העיקר במשחק, המולטי הוא המשחק. (הוא אמר שגם ככה רוב החברה שבאים למשחקים הללו יותר מעוניים להיכנס לאקשן, והרבה גם ככה אפילו לא משחקים בקמפיין...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2013, 05:41

אני מקווה שאנשים פה מבינים שdc זה גם סוג של ענן כן? כלומר כמה שהמילה ענן יפה כל מה שהיא אומרת זה ״שירות משרת מרוחק״ כך שגם הdc ששחקתי בו בשנת 97 בווייק 2 היה ״ענן״ וגם שרת של wow זה ענן. אגב גם חישובי ai זה בזמן אמת, לא רק פיסיקה. אבל הם בהחלט דורשים זמן תגובה פחות מהיר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יוני 2013, 07:20

DrKeo כתב:אני מקווה שאנשים פה מבינים שdc זה גם סוג של ענן כן? כלומר כמה שהמילה ענן יפה כל מה שהיא אומרת זה ״שירות משרת מרוחק״ כך שגם הdc ששחקתי בו בשנת 97 בווייק 2 היה ״ענן״ וגם שרת של wow זה ענן. אגב גם חישובי ai זה בזמן אמת, לא רק פיסיקה. אבל הם בהחלט דורשים זמן תגובה פחות מהיר.

זה ברור.
החידוש הוא שיש הרבה יותר מהשרתים האלה, הם הרבה יותר חזקים (כלומר, אפשר לעשות איתם הרבה יותר) ועכשיו שסוני ומייקרוסופט מספקות אותם במחיר מאוד זול, הם גם זמינים בערך לכולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 יוני 2013, 16:53

bozeman כתב:זאמפלה אמר בראיון שיהיה קמפיין לשחק יחיד, אבל הוא לא העיקר במשחק, המולטי הוא המשחק. (הוא אמר שגם ככה רוב החברה שבאים למשחקים הללו יותר מעוניים להיכנס לאקשן, והרבה גם ככה אפילו לא משחקים בקמפיין...)

הבנתי דבר אחר מהריאיון. אני אבדוק אותו שוב בערב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 יוני 2013, 16:24

הנה, חנן, מהידיעה שכותרתה: Why Titanfall Has No Single-Player Campaign

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יוני 2013, 01:08

המשחק קיבל את הכי הרבה מועמדויות השנה בפרסי מבקרי המשחקים של E3.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2013, 02:17

Klayman כתב:המשחק קיבל את הכי הרבה מועמדויות השנה בפרסי מבקרי המשחקים של E3.

נראה שכל העיתונות מתהפכת ממנו, יש מצב שיש לea איזה cod על הידיים. אני כבר מחכה ליציאות שנתיות ואז שנאה של הגיימרים הקורים לסדרה :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יוני 2013, 11:13

Have you seen Titanfall?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 27 יוני 2013, 14:17

יש פרק של GTTV על המשחק
http://www.gametrailers.com/full-episod ... -titanfall
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 27 יוני 2013, 19:03

swiss-the-engine כתב:יש פרק של GTTV על המשחק
http://www.gametrailers.com/full-episod ... -titanfall

זמפלה יותר מרומז שהמשחק יצא גם על ה-PS4 יותר מאוחר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 יולי 2013, 15:38

Kazz כתב:הנקודה היא, שאם נשפוט לפי מקרי העבר ולפי הסעיף שאנחנו יודעים שקיים אז אנחנו נראה את המשחק בסטים גם ביום הראשון

האם המשחק יצא לסטים ביום הראשון לא תלוי ב-EA אלא רק במשחק עצמו: אם המשחק יציע אפשרות לרכוש תוכן ישירות מתוך המשחק ועוקף את החנות של סטים - ואלב פשוט לא יאפשרו אותו כי הם רוצים נתח מהכל. זו המדיניות הסטנדרטית שלהם מאז קצת אחרי Dragon Age נדמה לי, ובמקרה כזה נוכל למצוא את המשחק בסטים אולי רק בשלב מאוחר יותר אחרי שכל הDLC יגיע.

Kazz כתב:ריספאון מבהירים את כל עניין הענן. בכל הנוגע להם הם משתמשו בו פשוט ל dedicated servers.
http://www.respawn.com/news/lets-talk-a ... ive-cloud/
נאמר שאותם הסרברים שמשמשים את גרסת הקונסולה ישמשו גם את גרסת המחשב. זה אומר שאיכשהו נצטרך לשלם על זה בגרסת המחשב? שלא יהיה אפשר לשכור שרתים משלנו? פרטים לכך אינם זמינים כרגע. וזה גם עוד משהו שיכול להשפיע אם המשחק יהיה רק באוריג'ן.
אגב, אהבתי איך הבחור מפוצץ את כל הקונספציה של הדור הזה לגבי P2P והנסיון לבטל DS בגרסאות משחקי מחשב, ושבעצם אנשים משלמים ללייב על כלום כשזה נוגע למשחק אונליין כי הP2P לא עולה שום דבר.

מה ששירותי הmatchmaking בקונסולות מציעים (ומהווים את התירוץ לתשלום) אף פעם לא בא להחליף את ה-Dedicated Servers אלא פשוט את הServer Browser המיושן מעידן הPC של פעם: זה שמכריח אותך לעבור על טבלה מייגעת של שרתים ולחפש אחד שגם לא מלא וגם לא ריק וגם מתאים לך מבחינת השחקנים שנמצאים בו. למעשה, גם בדור הזה יש משחקים שמעבירים אותך לDedicated Server אחרי שנבחר משחק דרך שרתי הMatchmaking. כיום גם רוב החברות על הPC עברו לתצורה של matchmaking אבל פה הן נאלצות לממן את התשתית בעצמן.

ההבדלים בין Dedicated Server לבין משחק P2P הם הבדלים אחרים, ומן הסתם שהודעת PR כזו (יפה שאותה אתה כן לוקח כדברי אלוהים חיים) תטרח לציין רק את היתרונות של השיטה שבה הם משתמשים ואת החסרונות של האלטרנטיבות. אין שם למשל שום אזכור של מודל מולטיפלייר אסינכרוני שלא רק פותר את רוב החסרונות שעליהם מדברים בP2P (כל קליינט מריץ את הלוגיקה של המשחק בעצמו) אלא גם נותן לך זמן תגובה טוב בהרבה ממה שמשחק על dedicated server אי פעם יוכל לתת לך.
שלא נדבר על משחק אונליין באופן כללי, ועל שחקנים ישראלים באופן פרטני יותר - מעבר דרך שרת ביניים מרוחק תמיד יעלה את הלאג בהשוואה למשחק ישיר בין שחקנים, כי אתה מוסיף עוד נקודה (ובמקרה של ישראלים שמשחקים על שרת בחו"ל נקודה מרוחקת) לגרף.

ברוב משחקי האונליין התחרותיים גם אין שום יתרון מהותי לשרת כי הוא לא צריך להריץ שום לוגיקה של AI שמכבידה על הביצועים: מCOD דרך CS ועד באטלפילד מדובר במשחקים שמשחקים נגד אנשים אחרים בלבד, והבוטים הפרימיטיבים של קוויק וUT לא באמת מעמיסים על השרת.
מתי לשרת dedicated יש יתרונות? במשחקי PVE גדולים עם המון אויבים בדגש על משחקי MMO שם גם הPVP מכיל יותר מידי מידע בשביל שחיבור ביתי לא יוכל להחזיק כמו שצריך (וזה לא עניין של ביצועי מחשב אלא פשוט של מהירות הupload), ובעוד יותר דגש על משחקים שהם persistent worlds שלא יכולים להתקיים על P2P. ומן הסתם זה הכיוון שTitanfall לוקח ולכן P2P הוא לא רלוונטי בכלל לדיון (אלא אם כן יאפשרו בו זירות דתמאטצ' סגורות שאז יוכלו לעבור לPVP) - וכל נקודה שהוא זורק מעבר לכך שם היא רק PR של שרתי Azure של מיקרוסופט, שירות שאגב הרוב המוחלט של משחקי הפייסבוק והמובייל כבר מקבלים ממתחרים כמו אמזון, ובסקאלה הרבה יותר גדולה ממשחק כמו Titanfall.

בסופו של דבר יש שני משפטי מפתח אמיתיים בפוסט הזה שמסבירים את הכל:
A developer like Respawn doesn’t have the kind of weight to get a huge price cut from places like Amazon or Rackspace
...
Most importantly to us, Microsoft priced it so that it’s far more affordable than other hosting options – their goal here is to get more awesome games, not to nickel-and-dime developers.

והנה הסיפור האמיתי שמסביר למה Titanfall אקסלוסיבי: מיקרוסופט פשוט נתנה למפתחים הנחה רצינית על שירות הענן שלה בתמורה לאקסלוסיביות הזו. בניגוד לאמזון ושירותי ענן אחרים יש לה גם אינטרס לחתוך מחירים בשביל לקדם את הקונסולה החדשה שלה, ובניגוד לסוני ונינטנדו יש לה חטיבה שלמה שמתעסקת בשירותי ענן לעסקים שיכולה להציע הטבות כאלו.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 04:47

היום שיחקתי קצת ב-Black Ops 2 ב-PS3 ושוב פעם הלך לי חרא. אני מתחיל לחשוב שאני ממש גרוע במשחקים, או לפחות במשחקי מולטיפלייר. האם כדאי לי לקנות את Titanfall בכלל? אני הרי גרוע באונליין, והמשחק הזה 100% אונליין.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 ספטמבר 2013, 17:10

זאת שאלה של אימון. אתה לא באמת חושב שאחרי שלא שיחקת במשחק הרבה זמן ואחרים כל היום חורשים בו - תהיה טוב, נכון?
בכל מקרה, כן, רצוי שתחשוב אם לקנות אותו בעיקר אם אתה תהיה מוכן ל"השקיע" בו זמן התאמנות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 16:00

bozeman כתב:זאת שאלה של אימון. אתה לא באמת חושב שאחרי שלא שיחקת במשחק הרבה זמן ואחרים כל היום חורשים בו - תהיה טוב, נכון?
בכל מקרה, כן, רצוי שתחשוב אם לקנות אותו בעיקר אם אתה תהיה מוכן ל"השקיע" בו זמן התאמנות.

זהו, שיש ימים שבהם הולך לי סבבה. אף פעם נגיד לא הצלחתי להשיג Nuke או משהו, אבל אני יכול לעשות משחקים של 30-3 ולהשיג צ'ופר גאנר, כלבים וכד'. אבל רוב הזמן הולך לי חרא... אבל יש מצב שזה בגלל שאני משחק עם ערבים מהמדינות השכנות, ולהם יש פינג יותר טוב משלי ולכן הם תמיד מנצחים אותי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2013, 17:02

או... שאתה פשוט צריך להתאמן יותר.
אני כבר שנים לא משחק FPS מולטיפלייר, אבל כששיחקתי - בהתחלה לא היתי שורד יותר מעשר שניות, אבל עם הזמן - הם לא שרדו יותר מדי זמן :) ברור שזה גם עניין של קורדינציה ומעט הבנה של המתרחש, ולפעמים יש פשוט שחקנים מטורפים שאין ולא יהיה לך סיכוי נגדם, אלא אם הם לא ראו אותך, אבל אפשר לא להתייאש, אם אתה נהנה - תמשיך לשחק ואולי תהיה טוב. אין דרך אחרת, וגם COD משחק ממש מהיר. אני אישית תמיד שנאת אותו במולטי, ובשנים האחרונות - גם בסינגל. בכלל, אותי כבר לא מעניין אם אני מנצח במולטי, מעניין אותי רק ההנאה מהמשחק עצמו.
מה שכן יש לך ולא היה לי לפני שנים רבות - זה GUIDES ביוטיוב. יש מלא ערוצים0 שיתנו לך טיפים שאוטומטית יכפילו את הביצועים שלך, במקרה הרע. צריך לדעת איפה כדאי להיות באיזו מפה, איזה נשק טוב לאיזה מצב, מתי לקפוץ, מתי לוותר על הנשק ולעשות קצת מילי... מלא טקטיקות של מלא אנשים שונים, שביחד - יוצרים אחלה וויקיפדיה להשרדות במשחקים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 18:33

תודה על הטיפים... אני אנסה לשחק היום שוב, והפעם בגישה קלילה יותר. נראה איך יילך... אבל זה ממש מוזר, כי יש ימים שבהם הולך לי ממש טוב...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2013, 18:49

למה שמישהו ירצה להיות טוב במשחק כמו קוד? :)

מצטער אבל במולטי אני אליטיסט מסריח כשזה נוגע ל FPS- בלי עכבר ומקלדת חבל לבזבז על זה זמן,אולי כמה משחקים לפאן אבל לנסות להתמקצע בצורת שליטה נחותה שכזו? NO WAY.

ו COD זה מעפן, ET מלפני עשור לא רואה אותו ממטר.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 ספטמבר 2013, 19:19

bling כתב:למה שמישהו ירצה להיות טוב במשחק כמו קוד? :)

מצטער אבל במולטי אני אליטיסט מסריח כשזה נוגע ל FPS- בלי עכבר ומקלדת חבל לבזבז על זה זמן,אולי כמה משחקים לפאן אבל לנסות להתמקצע בצורת שליטה נחותה שכזו? NO WAY.

ו COD זה מעפן, ET מלפני עשור לא רואה אותו ממטר.

אני ממש לא מסכים. לדעתי שליטה של קונסולה זה יותר כיף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2013, 19:20

Golan כתב:
אני ממש לא מסכים. לדעתי שליטה של קונסולה זה יותר כיף.

כיף זה סובייקטיבי.
סקיל לעומת זה...

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 23 ספטמבר 2013, 04:34

bling כתב:
כיף זה סובייקטיבי.
סקיל לעומת זה...

למה? יש שחקני קונסולות שאוכלים בלי מלח שחקני PC. תראה את Blame Truth, איזה אדיר הוא. ואני מביא דווקא אותו כי הוא מישהו רציני ולא ילד בן 16 שמתלהב שהוא עושה קוויקסקופים כל היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2013, 04:50

נראה לך שיש סיכוי ששחקן הקונסולה הטוב ביותר עם הסטיקים שלו, יכול להתקרב לשחקן הכי טוב על הפי.סי עם מקלדת ועכבר? אתה יודע עד כמה זה יותר מהיר להסתובב ולכוון במדוייק עם עכבר לעומת בקר?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים