ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 22:11

ראינו את הטריילר של פריים 4, הוא נראה כמו משחק פריים קלאסי. גם אם יש את היכולת הטכנית מה למטרויד ועולם פתוח? העולם של מטרויד צריך להיות בנוי בצורה הדוקה מאוד, אי אפשר באמת לעשות אותו בעולם פתוח. אפשר לטעון שארקאם סיטי ונייט ניסו לעשות מטרויד בעולם פתוח, אבל המשחקים הללו מסתמכים על מערכת הקרב ומטרויד מטרויד אי אפשר ממש לעשות בשלבים שהמעצב לא בשליטה מלאה.

בכל מקרה, באסה שהוא על הסוויצ' ולא הסוויצ' 2, כמשחק סוויצ' הוא נראה מצויין אבל לא טוב דרסטית מהרימסטר. בסופו של יום אני בטוח שכל מעריץ מטרויד היה מעדיף לראות דחיפה טכנולוגית שנראת כמו הקרם של הפס4, משהו ב-BALLPARK של TLOU2, מאשר לקבל כותר סוויצ' 1 ב-2025.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 יולי 2024, 20:38

לאסקין:

כן, אבל כל המפתחים המוכשרים שהזכרת הכריחו אותם לעבוד על GAAS שהם לא רצו לעומת זאת תראה את הבחור הזה מBioware לשעבר, שעובד על הUI של מטרויד פריים ותראה באיזה התלהבות הוא עזב מביוור לרטרו :-) האנשים שעובדים על מטרויד פריים 4 הם לא רק הטובים בתחומם בכל ענף הם גם כולם או שיש להם ניסיון בלעבוד על המשחקים הכי טובים בסגנון שלו או שעבדו על המשחקים הקודמים וזה בשבילם פרויקט החלומות שלהם, משחק שהם חלמו לעשות ולהיות חלק ממנו.

חוץ מזה מה יש לסוני ב2025 שיכול לתתת לנו משחק של 94? פאקינג אסטרו בוט שבמקרה הכי טוב יישב על איזה 89 ממוצע? מה יש למייקרוסופט? פייבל שלא ראינו ממנו שום גיימפלי אמיתי ואנחנו לא יודעים אם בכלל יידחה ל2026 ואולי יהיה משחק של 8? מטרויד פריים זה המשחק הכי נחשב שיש לנו באופק ועל זה ההתלהבות. כאילו פריים 4 הולך להשפיל אפילו את כל שאר הליינאפ שבטח יש לסוויץ 2. אין ספק שהוא ישפיל את מריו ה3D הבא מבחינת הייפ וprestige אצלנו הארדקור, והוא גם ישפיל את מריו קארט/9/10 איך שלא יקראו לו. אז אין למשחק הזה מתחרים בעתיד הנראה לעין לאסקין, אלא אם כן סוני תחשוף איזה נוטי דוג ב2025 וגם אז לא בטוח.

נדב: אני חושב שעולם פתוח דווקא יכול להתאים למטרויד כי עדיין אתה יכול לשים בתוך העולם הפתוח הזה המון אזורים שהם סגורים לחקירה/מוגבלים לחקירה עד שיש לך את השדרוג של טילים/שידרוג מסוים לmorph ball ועדיין העולם הפתוח יאפשר אקוסיסטם מורכב יותר וכוכב חייזרי שמרגיש עוין יותר וחי יותר... אבל בכל מקרה עולם פתוח הוא לא באמת נמצא בשמועות הגדולות שיש על המשחק אני פשוט לא רוצה להרוס לך. לא יודע כמה אתה רוצה לדעת.... זה משהו שאם הוא יהיה אמיתי אני לא חושב שתהיה מופתע שרטרו הם הראשונים ליישם אותו :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יולי 2024, 21:10

אסטרו בוט יוצא השנה
אני מניח שהגדולים של סוני בשנה הבאה יהיו וונום, DS2 ואולי טסושימה 2.
למיקרוסופט יש הרבה יותר, וגם - פייבל נראה כמו חלום, אני פשוט לא בטוח שבאמת יצא בשנה הבאה, ודום הבא נראה לי הרבה יותר מעניין ממטרויד, אבל מעל כל המשחקים שיש לסוני או מיקרוסופט ב״בלעדיות״ - יש את GTA6 שהולך לצאת לקונסולות הדור הבא ולמחשב - והוא יחרבן על כל מה שלא יצא ב-2025 :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 יולי 2024, 13:09

מה זה וונום? יהיה משחק ספיידרמן של וונום? זו פעם ראשונה שאני שומע על זה :-)
DS2, השאלה אם הוא יהיה מעולה, ומשופר מקצה לקצה או משחק פודקאסט כמו הקודם שרק פאנטים של קוג'ימה כמו נדב דודי אינטר וכו' הולכים לעוף עליו.פעם ראשונה שאני לא יודע מה להמר כי קוג'ימה יודע לשפר את ההמשכים שלו מעולה, אבל גם נראה שהוא מקבל צ'ק פתוח לעשות מה שבא לו.. ותמיד בא לו משהו מוזר ושונה.

GOT2, הלוואי לאסקין הלוואי אבל זה יהיה ממש הפתעה בהתחשב בזה שלא ראינו אפילו טייזר.לא יפתיע אותי אם הוא יהיה 2026, במיוחד אם אתה אומר שספיידרמן וונום יהיה ב2025.

באמת לאסקין? דום יותר מעניין אותך ממטרויד פריים 4? כאילו אני זוכר שאהבת את דום מהדיונים שהיו פה, אבל כאילו מטרויד תמיד נראה לי משהו שתפור עליך, גם כי אמרת שיתאים לך לשחק מטרויד דרד בשירותים, אבל גם כל הסטייל של משחקי פריים תמיד היה נראה לי משהו שהוא 1:1 בשבילך בתור מישהו שמעריך פאזלים טובים וחידות טובות וגיוון טוב מעל הכל, לא מכיר סדרה שיוצאת ב2025 שנותנת פאזלים טובים כמו מטרויד.

דום נראה ממש טוב גרפית אבל כאילו לא ברור מה הוא מוסיף מבחינת design אבל אני לא אתווכח איתך על טעם אישי :-) גם אני רוב הסיכויים מביא את דום day one.
הגרפיקה של פייבל נראת הדבר הכי דור הבא שראיתי אני אתן להם את זה, אבל אחרי הוריזון ואיך שהתלהבתי ממנו בחשיפה והתאכזבתי ששיחקתי אני כבר לא יכול לסמוך על חברה שאף פעם לא עשתה RPG שתצליח להביא קלאסיקה עם פייבל על הפעם הראשונה, אולי אחרי שני המשכים הם יילמדו לעשות פייבל.

אבל זה הכל ניחושים מהתחת ויכול להיות שפלייגרונד יביאו פייבל לפנים על הפעם הראשונה, פשוט מה שראינו נראה מאוד מאוד טוב מבחינת ערכי הפקה וגרפיקה אבל מאוד מאוד גנרי לדעתי אז אני לא מאמין שזה יצליח להגיע לרמה של CDPR או בטסדה אבל נראה.

GTA6- טוב נו, אתה מרמה פה :-) ברור שGTA6 יהיה הרבה יותר ענק. כמה כבר ישראלים מכירים את מטרויד ? 2000 ישראלים במקרה הטוב? כמה ישראלים הולכים לשחק בGTA6? חצי מדינה בערך :-) כולל חרדים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יולי 2024, 13:33

וונום זה כמו ה"מיילס מורלס" שהם שומרים בשקט.

ברור שדום יותר מעניין אותי ממטרויד, בחיים לא שיחקתי במטרויד פריים, ו-2 הדומים האחרונים הם הFPS ה"טהורים" האהובים עליי בכל הזמנים.
יכול להיות שממש אוהב אותו, אבל ממה שראיתי מהקודמים אני דווקא ממש לא התלהבתי.
דום הבא מוסיף המון לגיימפליי... הלכו על משהו מהיר יותר מהקודמים, אין יותר "פלטפורמינג" של ממש, יש מגן ויש PARRY... זה נראה קצב אחר לגמרי מהשניים הקודמים.

מה קשור לישראל? אני לא מדבר על משחקים בהיבט הישראלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יולי 2024, 17:34

אה נו,זה תופס גם עולמית לאסקין GTA6 ישבור את מטרויד פריים 4 בכל שוק, סתם נתתי את הבית שלנו כדוגמא.כאילו לקאזואלס מטרויד פריים לא אומר כולם, אפילו לא לקאזואלים שקונים סמאש, דונקי קונג מריו פארטי, אז ברור שהוא לא יכול להתמודד מול GTA6 :-) המבקרים גם קצת משוחדים לטובת רוקסטאר, כאילו רוקסטאר מדהימים, אבל GTA4 לא יושב על הממוצע שמגיע לו, ולהרבה אנשים יש בעיות עם RDR2 והוא עדיין יושב על ממוצע מטורף אז... למרות שרוקסטאר מדהימים הם הולכים לקבל שבחים מהמבקרים על אוטומט גם אם יגיע להם וגם אם לא יגיע להם :) אפילו רטרו לא יוכלו לנצח bias כזה.

אבל כל השאר ב2025? אני אישית מתקשה לראות משחק שהוא לא GTA6 שיקבל ציון גבוה ממטרויד פריים 4.אני אומר את זה למרות שאני מתלהב כמוך מהדום האחרון ואני לא זוכר מתי דום ככה הלהיב אותי. מהטריילר הוא מרגיש הרבה יותר קרוב לדום המקורי ולמשחקים הישנים של ID מהרייבוטים ואני מברך על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2024, 17:42

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 אוגוסט 2024, 20:20

נראה משחק ממש ממש טוב. חשבתי שהוא לא יהיה בשבילי בגלל כל הזימונים האלה והלחימה הפאסיבית סטייל V מDMC5, אבל האפשרויות קרב שהכוחות האלה מאפשרים, היצירתיות בפאזלים, לא יודע אם זה יהיה day one כי יש לי המון מה לשחק השנה אבל נראה חובה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוגוסט 2024, 09:10

NateDrake ומנהלת החדשות של IGN די סגורים על זה שהסוויץ 2 יגיע בחגים של 2025 שזה ממש מבאס כי זו עוד שנה שלמה בערך עם הסוויץ 1, ואם לוקחים בחשבון כמה קשה יהיה להשיג אחת בהתחלה אז דאמ אין מה לחלום על הקונסולה הזו עד אמצע 2026 לרוב האנשים.

איינסידרים לפחות אומרים שיהיה הרבה AAA על הסוויץ 2 בהשקה, חלק יהיו פורטים, חלק יהיו משחקי קרוס ג'ן וחלק משחקים אקסקלוסיבים לסוויץ 2, אז אני מהמר על רזי 4 ריימיק/SF6/GTA5/COD OPS 6 פיפא כולם בתקופת ההשקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 13:45

אלוהים ישמור סוף 2025, החומרה של הסוויצ׳ 2 הייתה מיושנת לתחילת 2023, עכשיו היא יוצאת בסוף 2025? יכלו כבר לשים שם כרטיס סדרה 5000 ולהחשב לא חדשים במיוחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2024, 13:55

אני רוצה לקוות בכל זאת שאחד מהבאים קורה:
1. החומרה תקבל עדכון (סיכוי סופר נמוך)
2. הם רוצים למכור את הקונסולה ב-250 דולר או משהו (סיכוי די נמוך)
3. יש איזה קטע שאנחנו לא יודעים על הקונסולה שאולי בגללו יש קושי בייצור בכמות שהם מכוונים אליה.
4. השמועה לא נכונה וזה כן יצא בחצי הראשון של 2025.

בכל אופן להוציא ב-2025 קונסולה שלא תוכל להריץ את GTA6 זה באסה רצינית, אבל אני אספוג את זה בשביל המשחקים של הילדים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוגוסט 2024, 17:47

כן באסה,שאנחנו לא נקבל לפחות אקבוקס S לייט הקונסולה הזו הולכת להיות איתנו עד 2032 בערך אז מבאס רצח שהם לא חשבו קצת לטווח הארוך.
נינטנדו כנראה מבינים שכמו שהם לא ניצחו את תחרות ה"כוח" בקונסולות הנייחות ככה היא גם לא תנצח אותו בקונסולות ההיברדיות, כבר יש דיבורים על זה שNvdia מחפשים שותפים לקונסולה היברדית משלהם, והם בטח ישימו בה את כל הכוח שפינטזנו שלסוויץ 2 יהיה :(

לאסקין, במקרה שלך אתה בכל מקרה הרווחת פה בענק, עד שאתה והילדים תסיימו את מריו וונדר, דלוקס, אודאסי 3D WORLD והמריו החדש שייצא, כבר יתחילו להגיע כל הצד א' של הסוויץ 2. :) מקנא בך הייתי רוצה למחוק את Wonder מהזיכרון ולשחק שוב

מה גם שזו עדיין הקונסולה המושלמת לרגעים האלה שהחברים שלהם יגיעו ואתה רוצה שקט תעשייתי, הרבה יותר ממה שהPS5 יתן לך שקט בהיבט הזה :) עם כל המינקראפט, הסמאש המיקי מאוס הבלעדי הWII SPORTS והמריו פארטי יהיה לך הרבה מאוד שקט מהקונסולה הזו חחח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 18:01

רק דמיינו שהיינו מקבלים משהו מבוסס על סדרה 5000, כנראה שהסוויצ׳ 2 הייתה מתחרה בפס5 אחרי כל השיט AI.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 אוגוסט 2024, 18:55

השאלה אם היא היתה יכולה להישאר ניידת פרקטית עם משהו שמבוסס על סדרה 5000 ועדיין לצאת ב2025 ? :-)

לי אישית אפילו יותר מהכוח מפריע שכרגע אני לא רואה קילר אפ לסוויץ 2, מטרויד 4 היה צריך להיות המשחק Showcase שלהם לסוויץ 2 ועכשיו הוא סוויץ 1.
מריו אודאסי אני יודע שרוב הפורום עף עליו ואני בטוח שימכור כמו מטורף אחרי שהסרטים התפוצצו אבל בעיני הוא היה ירידה ברמה לעומת 3D LAND/WORLD/גלקסי 1/2
אז אני כבר לא יכול לקנות את המשחקים של ה3D MARIO באותה קנייה עיוורת ובטוחה שהייתי קונה בעבר, זה יצטרך להיות משחק מגדיר דור ברמה של מריו 64/גלקסי

והם כבר בזבזו 2D MARIO חדש על הסוויץ במקום לעשות חדש להשקה שמנצל את הכוח של הסוויץ 2.
פשוט תוהה איזו חוויה הקונסולה הזו תתן בשנים הראשונות שיהיה אקסקלוסיבי וmust have ? אבל נראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 20:57

הבעיה העיקרית של נינטנדו היא שהם מוגבלים לפלטפורמות הניידות של NVIDIA ובניגוד לכרטיסי המסך שמתרעננים כל שנתיים (והחל משנה הבאה שנתית), הפלטפורמה הניידת שלהם מתרעננת הרבה פחות.

הנקודה האולטמטיבית טכנולוגית לסוויצ׳ 2 הייתה בחגים 2022 כי אז יצא אורין שעל פי הדליפות עליה הסוויצ׳2 הייתה מבוססת. היא על בסיס סדרה 3000, אבל סדרה 4000 רק יצאה חלקית ונינטנדו הייתה על הפלטפורמה הכי מודרנית שהיא יכלה להיות. זה היה מצב טוב ביחס לנינטנדו.

ברגע שהסוויצ׳ מחליקה לסוף 2025 (אם זה נכון), הפלטפורמה הזדקנה והיא כבר בת 3 והארכיטקטורה שהיא מבוססת עליה וכך גם הnode בני חצי עשור וצפונה.

כיום אטלאן, היורשת של אורין, היה אמור להיות זמין. אבל NV בטלו אותו לפני שנה וקצת והם מדלגים ישר לפלטפורמה הניידת הבאה - ת׳ור. כרגע ת׳ור מכוון ל-2025, נינטנדו יכלו להשתמש בפלטפורמה הזאת אם הם יוצאים בסוף 2025. המספרים של ת׳ור פסיכים, הוא 4nm, הוא מבוסס בלאקוול (כלומר סדרה 5000) שיהיה סופר מודרני ב-2025, יש בו מעבד גרייס החדש שאמור לנצח את הזן 2 שיש בפס5/XSX, וכמות TOPS פסיכודלית. למרות שאין לנו יותר מדי מידע עליו (כנראה נשמע עליו בGTC באפריל 2025), ברור לכולנו מה קפיצה של שני דורות בארכיטקטורה בשילוב של ירידה מ-8nm ל-4nm יכולים לעשות. אולי היינו יכולים לקבל קונסולה חזקה פי 2 עם סוללה טובה יותר. חבל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אוגוסט 2024, 14:27

מה שאני מצפה מנינטנדו ,זה זמן בטריה טוב
6 שעות ומעלה

מחיר קונסולה סביר

והרבה משחקי צד ראשון ושני טובים

בגלל שלוקח הרבה מאוד זמן לסוויץ 2
אני חושב שהקפיצה תיהיה מאוד גדולה

לא חושב שנינטנדו צריכה להתחרות בנידיpc ויש לי rog ally
ואני מרוצה מהמכשיר ,יחסית למה שהוא למרות זמן בטריה נמוך

ולא חושב שהם צריכים לכוון לרמת ps5

אני כן חושב שהרבה משחקי ps5 יוכלו לרוץ על הסוויץ 2
ב1080p
30 פריים לשניה

צריך לזכור המשחק האחרון של ארי פוטר ,קיבל שינמוך שחיק
לסוויץ הרגילה ,אז הרבה מזה תלוי גם במפתחות ובעניין הכלכלי

לצפות מנינטנדו מאז הds והwii ,להתחרות בגרפיקה
נראה לי טעות גדולה

עד הסוויץ 2 ,ניראה עוד דור חדש של נידי pc

אני מעדיף יורש של הסוויץ שיש לו 8 שעות זמן בטריה
והוא קל וניד ,ומשחק משחקי צד ראשון מצוין
ולא משהו יקר וגדול כמו נייד pc

הסוויץ המקורית נתנה 3 שעות זמן בטריה במשחק כבד שזה מאכזב
הם הצליחו להגיע לאזור 6
שזה הרבה מעבר מרוב הנידי pc גם בהגדרות נמוכות

שם לדעתי היתרונות שלהם

זמן בטריה

מחיר

קל לשימוש

מותג ,שיווק ופרסום ,ומשחקי צד ראשון ושני

כי לרוב האוכלוסיה יש בעיה בwin11 ,בנידי pc

ולאומת זאת הסטים דייק פיזית גדול מאוד
ולא תומך בקלות בהרבה משחקים
ואז צריך אדם טכנולוגי ,לנסות להריץ משחקים לא נתמכים רישמית
או שרותים כמו גיים פאס

בנינטנדו המשחקים יקרים
ציוד עיקפי יקר

אבל הקונסולה זולה ,הסוויץ קטן פיזית יחסית למתחרים היום
(ויטה הייתה נידת בהרבה )
ויש את המותג ופרסום ושיווק ,שם הם צריכים לישאר
בגרפיקה הם יפסידו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2024, 14:33

אם הסוויצ' 2 הייתה על ת'ור הם יכלו לעשות זמן סוללה מאוד ארוך או ללכת על קונסולה חזקה משמעותית מכל ה-ROG למניהם. המעבר מאורין לת'ור גדול יותר מאשר המעבר מהסוויצ' המקורית לסוויצ' הכי חדשה שיש לה זמן סוללה כפול וזה בלי לקחת בחשבון שיפורים ארכיטקטונים. זה באלנס, ואני בטוח שנינטנדו מתעדפת סוללה על כוח. אבל לפחות אז היו לנינטנדו אופציות, וגם היה להם DLSS 3.8 (שכמובן כולל יצור פריימים) פלוס כל הטכנולוגיות ש-NV מכינה לסדרה 5000 וכמובן היתרון הביצועי בכל התחומים כולל RT ו-AI שמגיע מקפיצה של שתי ארכיטקטורות קדימה.

כשתכננו להוציא אותה ב-2022 זה לא יכל לקרות, אורין היה הדבר הכי חדש בשוק בסוף 2022 ונינטנדו הייתה לגמרי במקרה בקצה המדמם. אבל ב-2025 אורין כבר מיושן ות'ור יהיה בשוק. העיכוב הגדול בשיגור הזקין את החומרה שלהם משמעותית.

יש לסמסונג nodes של finFET ב-5nm וב-4nm כבר עכשיו בשוק ואני מחזיק אצבעות שלפחות נינטנדו תנצל את האיחור לשדרוג ל-NODE מודרני יותר מאשר 8nm שעליו מבוסס אורין. אם כבר הקונסולה התעכבה אז שלפחות שנקבל זמן סוללה משופר ועוד קצת מהירות שעון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוגוסט 2024, 16:12

טוב, אני אמתין לסוויץ׳ 3 שתהיה מיושנת גם כן בחמש שנים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2024, 16:13

זה לא הוגן כי הסוויצ' 1 הייתה מיושנת רק בשנתיים, יצאה ב-2017 על טכנולוגיה של 2015 :)

וגם לא ממש הייתה להם ברירה, הקפיצה הבאה מ-NV הייתה קסביאר והוא יצא רק ב-2020. עכשיו יש להם ברירה כי גם יש להם node משמעותית קטנים כיום (ה-8nm של אורין הוא מ-2019, ממש עתיק) וגם יש להם פלטפורמה חדשה לגמרי זמינה - ת'ור. המינימום שהם צריכים לעשות זה לרדת ל-5nm או 4nm, יש לסמסונג בערך 4 סוגים מכל אחד מהnodes האלה ואני בטוח שלפחות אחד מהם תואם אחורית ל-8nm (למרות שאני לא באמת יודע כי המידע על סמסונג תמיד חסר אבל לרוב יש לפחות אחד תואם לאחור כדי לעודד לקוחות לעבור ל-node קטן יותר).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוגוסט 2024, 01:04

קרירין, אני חושב שאם הסוויץ 2 הוא באמת כולה פס4 אז יש לקונסולה הזו סיכוי טוב לגמור כמו עם הWII U.אתה כבר רואה שהארדקורים כמו לאסקין לא מתלהבים מהסוויץ 2 ולקאזואלים יש כבר Switch 1 בבית, סבתא שמשחקת Switch sports לא תרים את הסוויץ 2 מהמדף כי עכשיו הוא מריץ RDR2 או רזי 7 אמיתי מהחומרה.

מצד שני הארדקורס שהתלהבו שהם סוף סוף יכולים לשחק גם פוקימון וגם מריו וגם זלדה על אותו מכשיר לא יתלהבו פעם שניה כי הם כבר קיבלו את הhigh הזה מהסוויץ 1 ועכשיו לשחק בגרסה קצת יותר נוצצת של BOTW וTOTK או זלדה עולם פתוח בגרפיקה של הוריזון 1 זה לא בדיוק מה שיעיף לאנשים את הסכך.

כאילו כן, יש אנשים שבשבילם ניידות זה הכל, אבל זו נישה קטנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2024, 01:31

אני לא רואה סיבה שהסוויצ' 2 לא תצליח. ה-WIIU נכשל כי לא היה ברור שמדובר בכלל בקונסולה חדשה לקהל של הWII בזמן שהשטיק היה מטומטם ברמות. הסוויצ' לעומת זאת היא פשוט הארד-קור גיימינג + משחקי נינטנדו בניידת. ליטרלי כל הספריה הנייחת והניידת של נינטנדו במקום אחד. זה לא גימיק או שטיק, זה מוצר אמיתי עם קהל אמיתי וגדול.

לסוויצ' 2 יש כמעט כל מה שצריך לפורט מהפס5, אפילו אם הוא נכה. יש סוג של SSD, יש RT, יש CPU סביר ואפילו יש לה יותר זיכרון מאשר ה-XSS. בסופו של יום הסוויצ' 2 קרובה יותר לדור הפס5 מאשר הסוויצ' 1 לדור הפס4 ואני משער שפורטים אליה יהיו קלים מלסוויצ' המקורית. בטח אם נתחשב בזה שכל ה-4 שנים האחרונות היו מפוצצות קרוס ג'ן וכל המשחקים האלה ירוצו סופר מעולה על הסוויצ' 2.

ומי יודע, אולי המעבר ל-2025 באמת גרם למעבר ל-node חדש ואז יש תקווה למהירויות שעון גבוהות יותר. אולי אפילו ישמור השם עוד איזה controller זיכרון או שניים לרוחב פס משופר :)

אגב, לא מזמן נכנס לשימוש זיכרון LPDDR5T, אולי נינטנדו תחליף אליו. השמועות היו שנינטנדו עברו מ-LPDDR5 ל-LPDDR5X, זה אומר שאם באמת הם עם רוחב פס 128-ביט אז מדובר בעליה מ-102GB/S ל-136GB/S. ואם נינטנדו תעשה את הקפיצה ל-LPDDR5T הסוויצ' 2 תגיע ל-154GB/S וזה כבר יהיה ממש מכובד להתחשב בטיב הקונסולה ואולי אפילו ישחרר לא מעט מצוואר הבקבוק הפוטנציאלי של הקונסולה. אז היא תהיה בערך חצי רוחב פס מה-XSS ושליש מהפס5. שזה כמובן טוב משמעותית מהסוויצ' שהיא שביעית מהפס4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוגוסט 2024, 22:07

אינשאללה נדב שיקרה כל מה שאתה אומר, נייט והחב'רה שלו הימרו שנינטנדו ילכו על תקופת קרוס ג'ן ארוכה מאוד שבה הרבה מאוד משחקים יוצאים לסוויץ 1 ול2 במקביל, וכאילו אולי זה רק פסימיות שלהם, אבל פוקימון legends 2 שיוצא ב2025? נינטנדו אמרו שהוא יוצא "לקונסולות ממשפחת הסוויץ" שזה נשמע די הגרסה הנינטנדואית ל"cross gen "
כאילו נייט והחב'רה שלו מהמרים על תקופת קרוס ג'ן שהיא לפחות ארוכה כמו שהיה לפס5-פס4.

ברור שמעולם לא היה דבר כזה אצל נינטנדו אבל זה אכן מבאס אם יקח שנים עד שנראה את נינטנדו אפילו מנצלים את הכוח שאתה מדבר עליו נדב כמו CPU סביר RT וכו'...

כאילו די נינטנדו חייבת כוח :-) זלדה ופוקימון נהיו הרבה יותר שאפתניים ואני לא בטוח שאפילו הפס4 יכול לעשות צדק לשאפתנות שנהייתה לסדרות האלה,הפס4 לא היה כזה להיט בהרצה של עולמות פתוחים. כאילו זלדה הפך למשחק עולם פתוח אחד הכי שאפתניים ever וזה ברור שהם מחזרו את העולם של BOTW כי הסוויץ 1 לא אפשר להם לדחוס דברים חדשים מעבר למכניקת הבנייה המטורפת...גיים פרייק התגלו דווקא כמוכשרים שיכולים לעשות ecosystem מורכב ועולם סמי עולם פתוח מרשים, אז אתה תוהה מה הם היו יכולים לעשות עם כוח ותקציב מטורפים.

וכאילו F ZERO שיהיה Showcase חייב כוח אמיתי, ופיקמין 5 שיראה מפיל לסתות כבר חייב יותר מהפס4 וכנל מטרויד פריים 5.

האור בקצה המנהרה? נייט והחבר'ה שלו אכן הימרו שהסוויץ יוכל להריץ את GTA6 בתנאי שרוקסטאר תעשה אופטומזציה של שנים סביב הסוויץ 2 אז כאילו, אולי באמת אם זה יכול לקרות אז הסוויץ 2 יכולה בתאוריה להריץ הכל מהדור הזה?

רק נקווה כמו שאמרתי בהתחלה שנינטנדו עצמם לא יהיו צוואר הבקבוק פה עם הקרוס ג'ן הארוך בהיסטוריה.

בנוגע לקהל המיינסטרים. אין לי ספק שהסוויץ 2 תדבר לאנשים כמונו, אבל האנשים שהכניסו אותה הביתה כדי לשחק just dance עם הנכדים או הקזואלס שלא איכפת להם לשחק FC 24 על 30FPS אלה ישדרגו בשביל ביצועים של פס4? ומה עם קהל הארדקור הרחב יותר אלה שמעדיפים להשקיע רק בקונסולה אחת? אלה לדעתי לא יבואו שוב, אלא אם כן זלדה הבא יהיה להיט מהסרטים.

אולי זו אמונה תפלה שלי, אבל אני נשבע, כל פעם שנינטנדו נתנו למריו 3D להיות כותר ההשקה הגדול הקונסולה נכשלה. מריו 64- הפסידו את הדור. סאנשיין? (חלון השקה) הפסידו את הדור נראה מה יהיה. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2024, 14:04

אני לא יודע אם סוויצ' 2 יכולה להריץ הכל מהדור הנוכחי, אני אפילו לא יודע מה ה-spec הסופי שלה, אבל מהדליפות היא הרבה יותר קרובה לפס5 מאשר הסוויצ' המקורית לפס4. ולהתחשב בזה שממילא עושים אופטמיזציה ל-XSS, כנראה שהסוויצ' 2 לא כזאת רחוקה מאחור. היי, מבחינת זיכרון אפילו יש (כנראה 12GB) לסוויצ' 2 יותר מאשר ל-XSS.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2024, 21:33

מצחיק שהזכירו פה את gta5

מצחיק כי זה משחק שיצא במקור לps3/x360
ואני לא יודע אם קיבל פורט לסוויץ ,אבל בטח יכלו

נכון הוא רק על אותו דור גרוע

אבל להחליט אם gta6 ,יקבל גרסה לסוויץ 2 זה החלטה כלכלית
לפני הכל ,מין הסתם יהיו שנמוכים במקרה כזה
תלוי בחומרת הסוויץ 2 ותלוי בתקציב ובזמן לגרסה כזאת

אבל לא רואה למה זה לא יהיה אפשרי
הרבה מהכח הגרפי בדור הנוכחי הולך על ה4k

ובעניין " רק ps4 "
בגלל העיקוב ביציאה ,זה הרבה מעבר בגלל הטכנולוגיות החדשות שיש היום
ואני לא מדבר על rt כמו דרקו ,זה זה לוקח משבים גם אם זה קיים בחומרה
אני כן מדבר על שיטות אופסקילין מובנות בחומרה
לדוגמה להריץ משחק ב720p ,אבל שיראה כמו 1080 ,ודברים כאלו

לps4 היה ארד דיסק רגיל

לסוויץ 2 יהיה ssd מהיר בהרבה

אבל רק לצורך הדיון ,נגיד שהכח בטרפלופ יהיה דומה לps4

אבל זמן הבטריה יהיה 6 שעות במשחק כבד

הגודל הפיזי יהיה דומה לסוויץ הקיימת

המכשיר לא יהיה חם בשימוש

המחיר לגרסת הבסיס יהיה 350 דולר

בגלל המדיה של קלטות וssd המכשיר יהיה שקט ובלי זמני טעינה מורגשים

לדעתי המון יקנו את זה ,לא יודע אם בכמות של הסוויץ הנוכחית
מאוד קשה להגיע למספרים כאלו

אבל אנשים דיברו על זה שסמארטפונים וטאבלטים יחליפו קונסולות נידות ,בפועל הסוויץ אחת הקונסולות הכי נמכרות בכל הזמנים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2024, 23:01

שמע קרירין, אני תן לי אפילו רזי 4 ריימיק או דד ספייס ריימיק, או midnight suns או TOP SPIN 5 או בקיצור כל מיני משחקים שאין לי חשק להדליק קונסולה נייחת/מחשב בשבילם אבל ממש בא לי אותם על ניידת על הספה ואני אקנה את הסוויץ 2 אבל אני לא יודע כמה אנחנו מייצגים את הקהל הרחב.

כאילו תלך תבדוק מה קאזואלים משחקים על הסוויץ, זה בדרך Just dance ומריו קארט או FC24 או משחקי חווה כמו Stardew Valley או מריו פארטי נראה לך באמת שאנשים שלא מזיז להם פיפא FC ב30FPS יתלהבו פתאום מפיפא ב120FPS ? הם בכלל מרגישים בהבדל?

בשביל הארדקורס לא יהיה הפעם זלדה בהשקה בשביל לסחוב את הקונסולה על הכתפיים וראינו פעם אחרי פעם שמריו 3D לא מצליח להרים קונסולה לבד.

אני חושש שיהיה פה מצב של "Nintendo is doomed ' כלומר בשביל הקאזולאס הקפיצה הגרפית לא תהיה מובנת/מעניינת כי הם לא שמים לב להבדלים, ובשביל הארדקורס הקפיצה תהיה קטנה מדי.

גם לא ברור עד כמה זמן היא תקבל פורט של משחקי X/PS5. זה יהיה שנתיים של פורטים כמו דד ספייס ורזי 4 ריימיק וDragon dogma 2 וכו' ואז שהפס5 יתחיל להיות ממש ממש מנוצל בשנים האחרונות שלו ויעשה משחקים של 30FPS פתאום מן הסתם המשחקים יפסיקו להגיע ונשאר עם נינטנדו צד א' ומבול פורטים מהPS4?

שוב לא נראה לי תופס לפורום הזה, כי למשל קליימן בדוק יהיה מעוניין כדי להמשיך לקחת אותה לעבודה או כניידת, נדב יקנה רק בשביל אפשרות של RT במטרויד פריים 4 :-) לאסקין, כי סוף סוף יש לו תירוץ.... עידן תן לו איזה המשך רוחני לדונקי קונג טרופיקל פרייז... אני מן הסתם ברגע שיהיה איזה DQ בלעדי כל אחד והסיבות שלו אבל אני צופה את אותן בעיות שהיו עם הWII U.

אני חושש שאנשים אשכרה ישאלו את עצמם אם זו קונסולה חדשה או אביזר לסוויץ. הלוואי ואני טועה. היפנים מן הסתם יסחבו את הסוויץ על הכתפיים שלהם בכל מצב אבל זה בדיוק למה אני צופה ירידה מאסיבית במכירות ובפופלאריות... אבל מה אני יודע, הייתי בטוח שגם הסוויץ המקורית תכשל... ותראה איפה אנחנו עכשיו :-)

אני מאוד רוצה שהם יצליחו פשוט חושש מאוד שהם לא, יש עליהם קללה כל פעם שהם עושים המשך לקונסולה שהיתה הצלחה מאז הN64

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים