נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Baba Yaga
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Baba Yaga » 17 יולי 2024, 19:08

glass man כתב:
Baba Yaga כתב:מישהו פה עוקב אחרי x-men 97? אולי זה כבר נדוש איפשהו אבל זה פרק החתונה האדומה של מארוול... נכתב בצורה מדהימה ולא מפתיע שהעלה לכמה אנשים זכרונות מהאירועים שהיו פה בארץ לפני חצי שנה.

אני מהמר שאתה מדבר פה על פרק 5 באבא יאגה? פאק אחי פאק. איזה פרק זה היה. ראיתי אותו 3 פעמים ולא נמאס לי. היו פה כל כך הרבה פיקים של רגש לא הצלחתי להבין איזה סצנה מעכה אותי רגשית יותר. מהפרקים האלה שמצאתי את עצמי חושב על הסדרה לא מעט מהיום. :(
ספויילר: הצג
כאילו פשוט אי אפשר היה להחליט מה היה מדהים יותר, הקטעים עם מגנטו והמוות של גמביט כמובן היו כדור לבטן ששורטים אותך חזק, אבל משום מה מעל הכל הראיון של סייקלופס עם השדרנית וכל ההתקף זעם שהיה לו עליה שיכולת להרגיש שכל הזעם שלו על ה"נורמלים" הלא מוטנטים יוצא החוצה זה משהו שלא עזב אותי, מאסטרפיס וגם הקטע של קייבל שניסה לבוא להציל את אמא שלו, ובכלל לגלות שהיא אמא שלו אחרי כל השנים האלה ולגלות מה הקטע עם הקייבל הזה אחרי 20+ שנה לאחד כמוני שלא קורא בקומיקס, פתאום איכפת לי מאוד מדמות שראיתי בה 20 שנה דמות שולית שלא נמצאת לי בתודעה

מעבר לכל השיאים הרגשיים האלה, הפרק הזה היה גם מאסטרפיס של אפקטים, של ערכי הפקה ומאסטרפיס של עריכה ושילוב מוזיקה, שלמות הם חשבו על כל פרט וביצעו אותו בצורה מושלמת, הלוואי שהסרטים והסדרות של מארוול היו חצי מזה, הסדרה הזו כל כך העבירה את הסחורה מעל למצופה בעיני, גם בתור פאנט של הסדרה המקורית לא ציפיתי לזה.
תהיה תחרות קשה עכשיו לסדרת באטמן שהולכת לעלות באמזון Prime יש לי הרגשה שהם יפסידו לאקסמן 97 בברירת מחדל, למרות שזה נראה חמוד, דבר אחד ברור דיסני+ הצדיק את עצמו אני לא הולך לבטל אותו בזמן הקרוב ולו רק בשביל העונה השניה כשהיא תגיע.

בהמשך לדיון של דרקו פה על המחיקה של כל סממן ישראלי בייקום של מארוול נפרק הזה כנראה נוצר בטעות ולא בכוונת מכוון...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2024, 21:43

Laskin כתב:היא כמובן עברה לCIA כי המצפון שלה לא איפשר לה להישאר במוסד, אחרי שפוצצה בית ספר שהוא גם מסגד שהוא גם בית חולים לילדים טראנסים שהוא גם כנסייה עתיקה שהוא גם פגייה של מוטאנטים בני מיעוטים.

אתה צוחק אבל יש סיפור שבו הענק הירוק מתחבר עם ילד פלסטיני ובקרב בינה לענק הירוק הילד נהרג ואז יש לה מונולוג על איך המוות הזה פתאום גורם לה להבין שגם ערבים הם בני אדם. אה, ובאיטרציה החדשה יותר שלה (מלפני כמעט 20 שנים אבל עדין, יחסית חדש) היא רבה כל הזמן עם arabian knight ומסתבר שהבן שלה נהרג בהתקפת טרור פלסטינית על אוטובוס מלא ילדים ישראלים.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2024, 07:09

אז כאן יתברר שמתקפת הטרור על האוטובוס הזה בעצם הייתה אינסייד ג׳וב של המוסד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 10:31

Laskin כתב:אז כאן יתברר שמתקפת הטרור על האוטובוס הזה בעצם הייתה אינסייד ג׳וב של המוסד.

המוסד היה פשוט צמא לדם, זה לא שינה לו שהילדים יהודים. איך אחרת נכין מצות לפסח?

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 18 יולי 2024, 18:43

איזה final לעונה הרביעית של הבנים, מזמן לא זכינו לכזה cliffhanger רציני. אחרי עונה שלמה שעבור רוב המעריצים הייתה די meh, קריפקי הצליח להפוך את הקופה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 22:15

האמת שראיתי את כל העונה ונשאר לי רק הפרק האחרון. יאללה, עשית קצת הייפ.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 יולי 2024, 11:20

שים שלום כתב:איזה final לעונה הרביעית של הבנים, מזמן לא זכינו לכזה cliffhanger רציני. אחרי עונה שלמה שעבור רוב המעריצים הייתה די meh, קריפקי הצליח להפוך את הקופה

פרק מעולה וסיום אדיר לעונה, לא ציפיתי לסוף כזה. אני ממש מצפה לעונה החמישית והאחרונה.
התאמה מדוייקת של כוחות העל של בוצ'ר לסרטן שמסתובב לו בגוף...
הימור שלי, אשלי הולכת להיות קלון של הענק הירוק והולכת להיות שחקן מפתח בעונה הבאה
ואשכרה לא שכחו אף פרט, לא סולג'ר בוי ולא המעצר של ממ על ידי הסופר שהוא הכי מתעב :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יולי 2024, 17:23

בוטלה הסדרה של היילי אחרי 2 עונות… או לא תחודש, לא יודע איך לקרוא לזה. מזל שלא נכנסתי לזה :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יולי 2024, 22:26

Laskin כתב:בוטלה הסדרה של היילי אחרי 2 עונות… או לא תחודש, לא יודע איך לקרוא לזה. מזל שלא נכנסתי לזה :)

העונה הראשונה היתה דיי גרועה, ביחס למותג סבירה+, אבל דיי גרועה ביחס למדיום. מה שכן הפסדת את מאסטר צ'יף עושה סקס עם הקובננט. אמיתי לגמרי. ואת הגילוי שהHunters האילו שנראים כאילו הם עשויים מתולעים? אז הם עשויים מתולעים.
אני מניח שאצפה בעונה השנייה למרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יולי 2024, 22:30

DrKeo כתב:
Laskin כתב:לא בדיוק הבנתי מהציטוט הזה מה בסדר או לא בסדר :)
אגב רות - ד״ר רות מתה היום והופתעתי לגלות שהיא לא הייתה בת 130+ אלא רק 96… אני זוכר כשהייתי ממש קטן והיא הייתה נראית לי בת מאה.

בקומיקס סברה היא גיבורת על ישראלית, היא סוכנת מוסד מוטאנטית. בשנות ה-70 לא מעט מהיקום של מארוול התרחש בישראל, וזה כלל לא מעט קומיקסים של אקסמן שבהם אקסבייר ומגנטו מסתובבים להם בקיבוצים, מה שלבסוף הביא את אקסבייר לנהל רומן עם ישראלית והוליד את אחד המוטנטים הכי חזקים ביקום של מארוול - דיוויד (מהסדרה leagion למי שזוכר) שהוא חצי ישראלי.

ב-MCU לעומת זאת סברה הולכת להיות אלמנה שחורה, כלומר סוכנת רוסית. שירה הס משחקת אותה, כלומר ישראלית, והשם שלה נשאר רות בת-שרף, כלומר שם ישראלי. אבל היא אלמנה שחורה עכשיו, אז יש ל-MCU דרך לא לציין אפילו פעם אחת את המילה ישראל או יהודי.

זה מצטרף למחיקה של הזהות היהודית של סקארלט וויצ׳ (במקור הבת של מגנטו, ניצול שואה) שכלל אפילו שרשרת צלב שהיא לבשה בנוקמים 2 בכדי להדגיש שהיא נוצריה, התעלמות טוטאלית מהזהות היהודית של קייט בישופ בסדרה של הוק-איי, וכמובן נתינת השליטה ב-moon knight, אולי הדמוות הכי יהודית ביקום של מארוול (בן לרב שגר בשכונה חרדית), לערבי מוסלמי שנכס את כל הסדרה לאיסלאם. ועכשיו סברה, גיבורת על שהשם שלה הוא ליטרלי ״סברס״ וככה היא נראת לאורך השנים בקומיקס:
תמונה
תמונה
תמונה

במה זה שונה ממה שעשו בLegion המעולה? כל הסיפור Origin של Legion שונה. הכוחות שלו בכלל התעוררו בשל היותו עד לפיגוע טרור פלסטינאי בפריז או משהו בסגנון ואמא שלו היא שגרירת ישראל בבריטניה. בלי לדבר על עצם העובדה שמגנטו הכניס את אמא שלו להריון בחיפה.

אבל אין ספק שסברה היתה אמורה להיות סוכנת מוסד בMCU הקולנועי והגל הפרו פלסטינאי שינה את הכל. לא מובן לי למה הם בכלל העלו את הדמות הזניחה הזאת מהאוב מלכתחילה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2024, 23:38

ליג׳ן היה בבעיות זכויות יוצרים גדולות והוא התעלם מ-99% מהלור כך או כך. ה-MCU לעומת זאת הוא ביצת DEI שבה כל צבע, מין ודת מקבל יצוג.. חוץ מאשר יהודים כי איכסה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2024, 13:50

או כן הפרק האחרון של הבנים באמת היה מעולה. הרבה payoff לקוי עלילה שרצים כבר עונות. אנת'וני סטאר צריך לקבל כבר אמי, עונה 4 ועונה 5 הן ההזדמנות האחרונה שלו לקבל על הומלנדר.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 22 יולי 2024, 14:17

DrKeo כתב:או כן הפרק האחרון של הבנים באמת היה מעולה. הרבה payoff לקוי עלילה שרצים כבר עונות. אנת'וני סטאר צריך לקבל כבר אמי, עונה 4 ועונה 5 הן ההזדמנות האחרונה שלו לקבל על הומלנדר.

הבעיה שעונה 4 די חלשה בכללותה, הראתה שהבנים לא בקליבר של סדרות על. בספק שהוא יקבל עליה אמי למרות שלגמרי מגיע לו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2024, 14:24

הוא לא יקבל, אבל מגיע לו :)
עונה 4 סבירה מאוד, היו רגעים טובים, היו פחות, אבל הפרק האחרון היה פשוט מעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2024, 14:30

יש עוד דיווחים של אינסיידרים שאומרים שסברה כן תהיה ישראלית בקפטן אמריקה החדש. פשוט במקום להיות סוכנת מוסד, היא מפרוייקט red room ישראלי ועם השנים היא הפכה ליד ימינו של הנשיא האמריקאי.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 22 יולי 2024, 18:04

DrKeo כתב:יש עוד דיווחים של אינסיידרים שאומרים שסברה כן תהיה ישראלית בקפטן אמריקה החדש. פשוט במקום להיות סוכנת מוסד, היא מפרוייקט red room ישראלי ועם השנים היא הפכה ליד ימינו של הנשיא האמריקאי.

לפי הסוף של הטריילר
הנשיא הופך לנבל
אז זה אולי כן מסתדר עם האג'נדה :?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2024, 18:26

Baba Yaga כתב:
DrKeo כתב:יש עוד דיווחים של אינסיידרים שאומרים שסברה כן תהיה ישראלית בקפטן אמריקה החדש. פשוט במקום להיות סוכנת מוסד, היא מפרוייקט red room ישראלי ועם השנים היא הפכה ליד ימינו של הנשיא האמריקאי.

לפי הסוף של הטריילר
הנשיא הופך לנבל
אז זה אולי כן מסתדר עם האג'נדה :?

סברה בדרך כלל נלחמת בהולקים למניהם, אז לפחות בתאוריה ברגע שה-red hulk יופיע, היא אמורה להיות נגדו.

אבל כמובן שהיא ישראלית, אז קלאסי שהם יהפכו את סברה לנבל.

אגב, בצורה לא אופיינית לי קניתי כרטיסים לדדפול וולברין בהצגת טרום בכורה בשלישי בחצות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 19:14

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 יולי 2024, 20:32

אני באיחור - אבל fallout סדרה מעולה. טעות של מיקרוסופט שהלוגו שלה לא מופיע שם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 22:32

Klayman כתב:אני באיחור - אבל fallout סדרה מעולה. טעות של מיקרוסופט שהלוגו שלה לא מופיע שם.

זה באמת משנה אם הלוגו היה מופיע שם? כל משחקי FO זמינים בכל הפלטפורמות וגם אם מיקרוסופט תעשה אחד חדש הוא יהיה זמין בכל הפלטפורמות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 00:14

DrKeo כתב:
אגב, בצורה לא אופיינית לי קניתי כרטיסים לדדפול וולברין בהצגת טרום בכורה בשלישי בחצות.

אה, אשכרה יש פה אנשים לבושים כמו דדפול. לא חשבתי שדדפול סרט כזה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 02:47

הפתיע אותי דדפול, כנראה הסרט מארוול שהכי נהנתי ממנו מאז שני הנוקמים האחרונים. הרבה הומור נמוך אבל היו כמה בדיחות שנחתו ממש טוב, כמות פסיכית של kameo שלא הרגישו זולים (אין לי מושג איך חלק מהם לא דלפו) ונראה לי שהוא הכי R משלושת סרטי דדפול למרות שהוא ב-MCU ( והוא ממש ב-MCU). אפילו הנבל היה אחלה שזה באמת שוק גדול.

מה שהכי הפתיע אותי הוא שהם הצליחו להוציא לפועל סוג של מיני secret wars, מה שנתן לי תקווה מאוד גדולה לקראת שני הנוקמים הבאים שכנראה יהיו secret wars. הקרקע מרגישה מוכנה ל-secret wars, והסרט השאיר הרגשה שמארוול קצת חוזרים לעצמם. אני יודע שזה כנראה לא נכון, אבל יצאתי אופטימי. לפחות עד שתצא עוד סדרה סוג ז׳, כמו למשל אגת׳ה שהטריילר שלה נראה כל כך מביך.

אגב, אני לא יודע עם איזה שטן יו ג׳קמן חתם הסכם אבל אני חושב שהבן אדם הזה עשוי רק מזיעה וריבועים, הוא פאקינג נולד בשנות השישים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 07:08

תענוג לשמוע.
הייתה לי הרגשה טובה בקשר אליו… אני לא תכננתי לצפות בו בקולנוע אבל בגלל שאמרת שיש הפתעות אולי אנסה בכל זאת

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יולי 2024, 07:14

DrKeo כתב:
Klayman כתב:אני באיחור - אבל fallout סדרה מעולה. טעות של מיקרוסופט שהלוגו שלה לא מופיע שם.

זה באמת משנה אם הלוגו היה מופיע שם? כל משחקי FO זמינים בכל הפלטפורמות וגם אם מיקרוסופט תעשה אחד חדש הוא יהיה זמין בכל הפלטפורמות.

לא בשביל מלחמת הקונסולות. רק כדי לתקן את הרושם הנורא מסדרת היילו שהבנתי שהיא ממש גרועה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 09:15

Laskin כתב:תענוג לשמוע.
הייתה לי הרגשה טובה בקשר אליו… אני לא תכננתי לצפות בו בקולנוע אבל בגלל שאמרת שיש הפתעות אולי אנסה בכל זאת

כן, הייתה הרגשה שהוא בא לגאול את ה-MCU ויש המון בדיחות פנימיות על זה בסרט. חלקן ממש לא ציפיתי, דברים בסגנון של
״כל הקטע הזה של המולטיברס לא ממש עובד ל-MCU״ או ש״הסרט הטוב האחרון של מארוול היה endgame
. מודע לעצמו בקטע טוב, לא בקטע של בדיחת בולבול (ויש 1546 בדיחות בולבול בסרט).

ובצד הפיננסי, התחזית שהסרט יסיים את הסופש הראשון ב-170 מליון דולר בארה״ב ו-380 מליון עולמית. זה הכי גבוה אי פעם לסרט מדורג R, גם בארה״ב וגם סה״כ. דדפול 1 פתח ב-137 ו-2 פתח קצת נמוך מזה ב-132 מליון. ג׳וקר פתח ב-147 מליון והיה הסרט R הראשון לחצות את המליארד דולר עולמית.

ועוד חדשה בקשר לסרט אחר, בצורה מפתיעה טוויסטרס ממש מצליח.פתח ב-80 מליון.
Klayman כתב:לא בשביל מלחמת הקונסולות. רק כדי לתקן את הרושם הנורא מסדרת היילו שהבנתי שהיא ממש גרועה.

השאלה היא האם היה הלוגו של אקסבוקס בסדרה של היילו :)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים