נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Baba Yaga
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Baba Yaga » 24 יולי 2024, 09:41

DrKeo כתב:הפתיע אותי דדפול, כנראה הסרט מארוול שהכי נהנתי ממנו מאז שני הנוקמים האחרונים. הרבה הומור נמוך אבל היו כמה בדיחות שנחתו ממש טוב, כמות פסיכית של kameo שלא הרגישו זולים (אין לי מושג איך חלק מהם לא דלפו) ונראה לי שהוא הכי R משלושת סרטי דדפול למרות שהוא ב-MCU ( והוא ממש ב-MCU). אפילו הנבל היה אחלה שזה באמת שוק גדול.

איך הייתה ההקרנה עצמה? לא היו מטרדים של החופש הגדול? או שהלכת להקרנה ממש מאוחרת?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 10:01

היו הרבה "כפיים" מביכים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 10:53

Baba Yaga כתב:איך הייתה ההקרנה עצמה? לא היו מטרדים של החופש הגדול? או שהלכת להקרנה ממש מאוחרת?

זאת הייתה סוג של בכורה או טרום בכורה ב-00:05 אז לא היו בעיות חופש גדול. קהל של חנונים כבדים, 2-3 מחופשים לדדפול מכף רגל ועד ראש בתחפושות האיכותיות האלה שעולות מעל לאלף שקל והרבה חבר'ה בחולצות של דדפול.

Laskin כתב:היו הרבה "כפיים" מביכים?

ובהמשך למה שאמרתי לבבה יאגה, בו נגיד שהיו מחיאות כפיים בלוגו והמוסיקה של מארוול בפתיחה. כמובן שהייתה התפרצות כשוולברין מופיע פעם ראשונה וכל קמאו הקפיץ אנשים. והכי מעניין הוא שכשהופיעה דמות שאנשים התחננו שיעשו אותו כמו שצריך על המסך כבר איזה 30 שנים, היה שקט באולם. יש בכל זאת דברים שעוברים מעל הראש שלה פאנבואיים של ה-MCU מסתבר, דברים שרוב האנשים שגדלו בשנות ה-90 היו מתלהבים מהם.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 10:57

זו אחת הסיבות שאני לא אוהב ללכת לסרטים בבכורות, וכבר לא עושה את זה אף פעם... זה מקרינג' לי את הצורה.
נניח זכור לי בסרטי מלחמת הכוכבים, לשמוע כפיים וצעקות שמחה במקום את המוזיקה ברגעים דרמטיים... בררר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 11:04

בסרט הזה ליטרלי יש פאוזה דרמטית לכפיים. יש קטע שמזרימים באיזה 40 שניות 3-4 קמאויים אחד אחרי השני בהילוך איטי שנותן לקהל את הזמן לכפיים ולבלגן בלי לעלות על הדברים החשובים. כמעט כמו בקומדיה אמריקאית משנות ה-90 כשאל באנדי נכנס לסלון והוא עומד ומחכה שכל הצהלות של הקהל ירגעו לפני שהוא מתחיל לדבר.

מה שנחמד בזה היא ההרגשה האמריקאית, איך האמריקאים אוהבים לצעוק ולמחו כפיים, קצת וייבים של חו"ל :)

חוץ מזה הקמאו למניהם בסרט ממש נחמדים, חלקם אפילו הפתעה גמורה, בניגוד למה שהלך בסרטים כמו ד"ר סטריינג' 2 ששם הם הרגישו כמו גימיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 15:21

No sir, I don’t like it

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 15:25

מצד אחד יש לך את המחיאות כפיים וכו' (like it or don't), אבל מצד שני יש לך שקט מוחלט באולם, אף אחד לא בועט בכיסא ואף אחד לא מסתכל בטלפון שזורח לך בפנים תוך כדי סרט. אז אפילו אם לא הייתי סובל את המחיאות כפיים, אני חושב שזאת חוויה יותר טובה מרוב הביקורים בקולנוע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יולי 2024, 23:48

DrKeo כתב:
Klayman כתב:לא בשביל מלחמת הקונסולות. רק כדי לתקן את הרושם הנורא מסדרת היילו שהבנתי שהיא ממש גרועה.

השאלה היא האם היה הלוגו של אקסבוקס בסדרה של היילו :)

שאלה טובה. אין לי מושג כי היילו זה בערך העולם שהכי לא מעניין אותי בגיימינג, אז לא טרחתי לצפות בה (מה גם ששמעתי שהיא פשוט גרועה).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2024, 10:36

Klayman כתב:שאלה טובה. אין לי מושג כי היילו זה בערך העולם שהכי לא מעניין אותי בגיימינג, אז לא טרחתי לצפות בה (מה גם ששמעתי שהיא פשוט גרועה).

אני חושב שאף אחד לא טרח, בגלל זה היא בוטלה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 יולי 2024, 11:39

מה באמת מארוול הולכים כל כך רחוק על אג'נדה של למחוק זהות יהודית של דמויות? כלומר למגנטו הם לא יכולים וראינו שהם גם לא מחקו לכל אורך העונה של האקסמן כי זה חלק כל כך מהותי ממנו, אבל למוטנטית ההיא?

וואלה, הזוי שאין על זה יותר רעש.
אולי מרוב ההתבוללות שם ושהם יודעים שליהודים עצמם בקושי איכפת מהזהות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2024, 11:41

מהדיווחים האחרונים נראה שסברה כן ישראלית, היא פשוט מתוכנית של אלמנות שחורות ולא מהמוסד. גם נשמע שלא יקראו לה סברה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 25 יולי 2024, 12:14

glass man כתב:מה באמת מארוול הולכים כל כך רחוק על אג'נדה של למחוק זהות יהודית של דמויות? כלומר למגנטו הם לא יכולים וראינו שהם גם לא מחקו לכל אורך העונה של האקסמן כי זה חלק כל כך מהותי ממנו, אבל למוטנטית ההיא?

וואלה, הזוי שאין על זה יותר רעש.
אולי מרוב ההתבוללות שם ושהם יודעים שליהודים עצמם בקושי איכפת מהזהות שלהם.

אני חושב שלמגנטו הם לא יכולים למחוק בגלל שהזהות היהודית שלו כניצול שואה כל כך משפיעה על הדמות, אתה יכול לראות את זה בכל הסרטים של האקסמן שזה הוצג בצורה מעולה וגם בסדרה. אבל חוץ ממנו? לא ראיתי סממן יהודי, או ישראלי לצורך העניין בשום סרט של מארוול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2024, 12:56

הגענו לנקודה שבה ניצול שואה עם זיכרון של נער מהמחנות צריך להיות בן 90+. אני לא שם את זה מעבר לMCU להפוך את מגנטו לשחור מהאפרטהייד בדרום אפריקה למשל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2024, 12:37

אמזון אשרה עוד סדרה של the boys. היא נקראת Vought Rising והפעם זה prequel עם soldier boy ו-star light.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 יולי 2024, 13:33

DrKeo כתב:הגענו לנקודה שבה ניצול שואה עם זיכרון של נער מהמחנות צריך להיות בן 90+. אני לא שם את זה מעבר לMCU להפוך את מגנטו לשחור מהאפרטהייד בדרום אפריקה למשל.

"הלוואי שמגנטו יהיה יהודי בMCU"

תמונה

מגנטו יהודי בMCU - עם רקע של חייל ישראלי לשעבר ששירת בשטחים ולאחר שראה את האור, כעת גר ברמאללה ומגן על הפלסטינים המדוכאים מאכזריות הציונים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2024, 14:33

אלוהים ישמור..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2024, 14:37

MGS FREAK כתב:"הלוואי שמגנטו יהיה יהודי בMCU"

תמונה

מגנטו יהודי בMCU - עם רקע של חייל ישראלי לשעבר ששירת בשטחים ולאחר שראה את האור, כעת גר ברמאללה ומגן על הפלסטינים המדוכאים מאכזריות הציונים.

אני לא אהיה בשוק אם זה יקרה.

-----------------------------

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יולי 2024, 22:27

התחלתי לצפות עם הילדים בIndiana Johns האחרון, למרות הביקורות הרעות הוא דווקא ממש מהנה, אני רק במחצית הסרט (כשיש ילדים סרטים גם ככה הופכים לסדרות מבחינתי) אבל הוא ממש עשוי טוב.

אני חייב להגיד שהCGI הצערה שדיסני דוחפים כל הזמן לסרטים שלהם נראה פשוט מעולה, בכוח ניסיתי לזהות מה נראה מלאכותי, ואומנם רואים פה ושם קטעים שנראים לא "אנושיים" אבל בצד הטכני האריסון פורד הצעיר נראה פשוט מעולה.

כמה אנחנו רחוקים מז'אנר של שחקנים מתים שימשיכו לעשות סרטים בתפקידים ראשיים? אומנם ראינו את זה בסדרת Star Wars עם ליאה והגנראל של האימפריה, אבל היה מדובר בקטעים סופר קצרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 יולי 2024, 10:27

אז... אני מניח ש-RDJ הוא דוקטור דום :oops:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 יולי 2024, 10:49

הזוי, מגטון! מעניין אם הוא טוני סטארק ש"הפך" לדוקטור דום במקום איירון מן? יהיה מוזר (ומאולץ) מדי אם הוא פשוט ישחק את ויקטור וון דום בלי אף קשר עלילתי לאיירון מן\סטארק, בקטע של "הנה הבאנו לכם את RDJ שוב, תהנו" ושום דבר מעבר.

ונראה שנטשו לגמרי את קאנג.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 יולי 2024, 10:58

קשה לי להאמין שהם יעשו את הקישור לטוני סטארק של ה-MCU, כלומר, אני בטוח שיהיה רפרנס לזה שהוא נראה זהה לו, אבל זה לא יהיה טוני סטארק שהפך לדוקטור דום כי זה כבר לשחק יותר מדי עם ה-origin story של דמות שכנראה נמצאת בטופ של מה שאנשים חיכו לו ב-MCU.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2024, 11:01

זה ממש ממש מוזר, ונראה כמו מהלך נואש של When all else fails.
אני גם כן חושב שהם יאלצו לעשות איזה בולשיט כלשהו של מולטיוורס, כאילו הוא סוג של WHAT IF טוני סטארק... או משהו.
או שפשוט ידביקו לו אף אחר ואז לכאורה לא נזהה אותו?
הזוי לגמרי.

אבל - אחלה חשיפה :) שמרו את זה יפה בסוד.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 יולי 2024, 11:11

המולטיוורס זאת ההמצאה הכי מוצלחת מאז הלחם הפרוס, זה מאפשר להם לעשות כל ניסוי אפשרי עם השלכות מינימליות במידה והוא נכשל.

אני רואה שתי אופציות- או שהוא פשוט ויקטור וון דום של היקום ה"ראשי" וכולם אמורים to play along ולהתעלם מהדמיון לטוני סטארק זצ"ל, או שהוא טוני סטארק מיקום מקביל שבו הוא דוקטור דום במקום איירון מן ובעצם נוטשים את הדמות של וון דום.

אני רוצה להאמין שאופציה 2 יותר סבירה, יש גבול לכמה אפשר לחשוב שהקהל שלך מטומטם (או לבלבל טוטאלית את אלו מהקהל שבאמת מטומטמים\לא עוקבים בכלל ולא יבינו מה איירון מן עושה שם שוב :) )

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2024, 11:29

הכרזה עם ריח חזק של יאוש. לא ברור לי מה הם הולכים לעשות עם זה, או למה זה לעזאזל קורה. למה אי אפשר לעשות את ד"ר דום כמו צריך, מה הקשר ל-RDJ? אם היינו חיים ביקום מקביל שבו RDJ לא שחק את איירונמן והיינו עושים fan-casting לתפקיד של ד"ר דום, לא הייתי חושב בכלל על RDJ.

מארוול חייבים לשחרר כבר את המולטיוורס, הוא קלאסטרפאק טוטאלי. הם צריכים לשים אותו בצד ולהשתמש בו בצורה מאוד כירורגית פעם בכמה שנים כשהם חייבים לעשות שינוי ב-MCU.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 יולי 2024, 12:24

MGS FREAK כתב:המולטיוורס זאת ההמצאה הכי מוצלחת מאז הלחם הפרוס, זה מאפשר להם לעשות כל ניסוי אפשרי עם השלכות מינימליות במידה והוא נכשל.
אני רואה שתי אופציות- או שהוא פשוט ויקטור וון דום של היקום ה"ראשי" וכולם אמורים to play along ולהתעלם מהדמיון לטוני סטארק זצ"ל, או שהוא טוני סטארק מיקום מקביל שבו הוא דוקטור דום במקום איירון מן ובעצם נוטשים את הדמות של וון דום.
אני רוצה להאמין שאופציה 2 יותר סבירה, יש גבול לכמה אפשר לחשוב שהקהל שלך מטומטם (או לבלבל טוטאלית את אלו מהקהל שבאמת מטומטמים\לא עוקבים בכלל ולא יבינו מה איירון מן עושה שם שוב :) )

לפי מה שהאחים כהן אומרים לפני החשיפה שלו, זה כנראה יותר בכיוון של אופציה 2.
עדיין החלטה מאוד מוזרה...
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 13 אורחים