נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יולי 2024, 22:15

DrKeo כתב:נראה שמיקרוסופט פחות או יותר רוצחת את תקציב השיווק של אקסבוקס באירופה. ומסתבר שהם מוציאים כמעט כלום על שיווק ביחס לסוני. באמת שלא ברור לי איך החברה הזאת רוצה להצליח, מוציאים 70 מליארד על COD וקנדי קראש אבל לא מסוגלים להרים קמפיין בסיסי בגרמניה.
https://www.windowscentral.com/gaming/x ... investment

From a funding point of view, we need to work really hard against our competition [Playstation]. They're blessed with marketing funds that we're just not able to enjoy, but that's totally fine. We adopt what I would call a more fiscally responsible approach to media investments. We’re not blessed with huge media budgets, so we have to be quite scrappy really, and quite tenacious to fight for funds that would probably go somewhere else.

סוני לא מורגשת בגרמניה מהניסיון שלי מאוד מוגבל, בדיוק חזרתי מחופשה ורק מותג אחד משודר בלי סוף בטלוויזיה הגרמנית (ספציפית ניקולודיאון גרמניה) וזה הSwitch, כל היום. מפרסים את Lugi Mansion 2 HD ועוד כמה משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2024, 23:33

אלכס וג׳ון מ-DF שגרים בגרמניה דווקא אומרים שסוני בהחלט קיימת בעולם הפרסומי בגרמניה אבל אקסבוקס לא קיימת בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2024, 21:49

MW3 מגיע מחר ל-GP!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יולי 2024, 10:10

פשש אני די בטוח שלא שיחקתי קוד מאז גוסט שיצא עם תחילת הדור הקודם
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 10:33

לא שחקתי MW2 אבל MW1 היה ממש אחלה, הרגיש כמו soft reboot לסדרה. MW3 נחשב למעפן למדי, יש בו מפות עולם פתוח והבנתי שהן מרגישות כמו מולטי מול בוטים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 10:47

הם צריכים להביא את *כל* הסדרה... מקווה שהם על זה.
דווקא יהיה מגניב לרוץ על כל הקמפיינים אחד אחרי השני יום אחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 10:55

אני חושב שהם מטפטפים אותם לאט לאט בשביל האפקט במקום להפציץ את כולם במכה. בהחלט יהיה נחמד לשחק בחלקם, אני מקווה שלפני BO6 כל הקודמים יהיו זמינים אם רוצים לעשות בינג'. מה שנחמד בקמפיינים של COD הוא שרובם סביב ה-5 שעות, אם רוצים להשלים אחד אפשר לעשות את זה בערב או שניים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2024, 11:01

כן, זה בדיוק מה שנחמד. אם היו ארוכים לא הייתי שוקל את זה.
ולדעתי כדאי להם מאוד להכריז על זה, אם זה הכיוון.
לצאת בקמפיין שכל שבוע יוצא COD חדש - אנשים יצפו לזה, ויעשו מנוי כבר עכשיו.
זה יהיה מגניב לשבת כל שישי בערב ולהשלים אחד ממש מהר על איזי ולהרגיש סופר חייל ;)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 יולי 2024, 11:04

אם אתם רוצים רק את הקמפיין אז הייתי מתרחק מMW3 כמו מאש.. האמת שאחרי תקופה מאוד ארוכה שלא שיחקתי COD (האחרון ששיחקתי בגלגול הקודם היה BO המקורי ב2010), יצא לי לשחק בשלושת הקמפיינים של MW 1 ו2, וCOLD WAR. הם היו סבבה לגמרי, קצרים ומהנים. עם הקמפיין של MW3 לא טרחתי, אבל ראיתי אותו, וזה בבירור סתם משחק מזורז שלא תוכנן לו שום קמפיין מעולם.
למי שזוכר, הוכרז בזמנו שבשנה שעברה לא יצא COD בכלל וזו תהיה ההפסקה הראשונה שלהם. שיהיה רק DLC לMW2. אי אפשר להגיד שזה לא מה שקרה בסוף, פשוט אקטיוויז'ן החליטו ברגע האחרון כן לקרוא לDLC הזה MW3 ולדרוש עליו מחיר מלא, להציג אותו כמשחק מלא.
הקמפיין הוא ברובו פשוט המפה של וורזון עם משימות כלליות ולא מרגשות, מול AI ועיצוב שלבים שלא עבר שום התאמה לעניין. בנוסף אין בו ממש רגעי סט פיסס או שלבים מהודקים שהם סימן ההיכר של הסדרה.
בקיצור, הציונים של MW3 נמוכים מאוד וזה בצדק. אם ההגעה לגיימפאס מדגדגת לכם לקצת COD, הייתי מחכה לBO6 או לאחד הקודמים כשיגיעו לגיימפאס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2024, 11:11

אני משער ש-MW3 הגיע ראשון ל-GP כי אקטיוויז'ן רוצים את הבוסט במספר השחקנים למולטי. הוא המשחק הכי חדש בסדרה והמולטי של הכי יהנה מזרימה של כמה מליונים לתוך הבריכת שחקנים.

אם סדרה BO תגיע בשלמותה ל-GP כנראה שאני אשחק בה, אולי אפילו בכולה. שחקתי חלקית בראשון ובגלל שלא סיימתי אותו דלגתי בסוף על כולם ו-BO הפך לחור בהשכלת COD שלי. אני אשמח לשחק במשחק BO חדש כל כמה שבועות עד ש-6 יוצא, נשמע כמו brainless fun.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 יולי 2024, 18:50

הסתקרנתי, לא שיחקתי בערך עשור בCOD מאז Advance Warfare, מה לעזאזל קרה בעשור הזה.
נתחיל מהעובדה שלמשחק יש עכשיו Launcher לכל העולם שלו, וקורה שם המון, Events אין סופיים, Warzone בכל מקום, למען האמת מדובר בחווית משתמש מטופשת לחלוטין, רציתי לשחק בסינגל, לחצתי על MW3, הכניס אותי בכלל לאפליקציה הכללית של COD, משם ניווטתי לאזור של MW3, לחצתי על קמפיין פעם שנייה, הוא סגר את האפליקציה, פתח את המשחק הנכון ורק אז יכלתי לשחק.

אני בסך הכל משימה רביעית בקמפיין (כנראה זה מחצית מהמשחק כבר) ושתיים מתוך 3 היו שלבי בוטים של War zone, זה חביב, אבל זה מרגיש עצל. אני לא מאמין שהם הוציאו משחק בצורה כזאת מבחינת הסינגל, בואו - הם עושים סינגל ממוצע של 4 שעות, כמה השקעה זה כבר.

המשחק נראה לא רע, כאילו רע אחרי Alan wake 2, אבל לא רע ביחס לכל Cross gen אחר.

אני בטוח שהמולטי יהיה מדהים, אבל כמות השטויות שהולכות על המסך במשחק זה פשוט יותר מידי לבחור בן 40 כמוני. זה מזכיר לי קצת את החוסר הבנה והכאוס שהרגשתי כשצפיתי בבן שלי משחק בFortnite.

אני לגמרי מבין את הקטע של אנשים שמשחקים רק COD, זה פשוט תת יקום משל עצמו של תוכן.

כנראה לפני עשור מהלך כזה היה ממלא עשרות עמודים בפורום, אבל כולם פה חאטיירים שכבר ראו הכל אז לא מתרגשים, אבל מדובר בחתיכת מאורע שאין לי מושג איך סוני תגיב איליו, היא אומנם יכולה לשלם לUbisoft ולרכוש את אותן זכויות, אבל כנראה שסוני זה סוני והיא לא תהיה מוכנה לעשות זאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2024, 21:47

על פי מודעת דרושים בלינקדאין, playground פתחו סטודיו שלישי. סטודיו 1 עובד על הורייזן 6, סטודיו 2 עובד על פייבל וסטודיו 3..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2024, 22:28

מנחש שזה משחק השקה, בלעדי** לקונסולה הבאה

**לכאורה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2024, 22:33

הימור שלי: סטודיו 3 עוזר לקריסטל לעזור ליוזמה לפתח את פרפקט דארק :-)
וברצינות: בטח סטודיו שהולך לעזור או לצוות של פייבל או לצוות של פורזה, הם הרי היו צריכים עזרה בלא מעט מהפורזות.עזרה של כוח אדם.

זה טוב, כי אולי דרך מהלכים כאלה ספנסר ובוטי סוף סוף יוכלו לתת בוסט לתהליכי פיתוח שלהם והמשחקים אשכרה יתחילו לצאת.
כאילו, מייקרוסופט פאקינג קנו את OBSIDIAN ב2018 והאקסקלוסיבי הרציני הראשון שהם פיתחו לקונסולה יוצא (אולי ) 6 שנים אחרי הרכישה.
אלה בדיוק החדשות הלא מרגשות שיכולות בפועל לעשות שינוי ענק לטובה :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2024, 08:46

אין שום הגיון במה שאתה אומר… לא שיקימו צוות שלישי שיעזור לשני הפרויקטים האחרים, הם פשוט יכולים לצרף את האנשים האלה לאחד מהצוותים… אם יש צוות שלישי נפרד הוא עובד על משהו נפרד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 09:25

המולטי של COD זה קראק, פשוט קראק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2024, 10:17

גם עם זמן תגובה של 205ms (שלי לא של הציוד ) מפרקים אותי באופן קבוע בWarzone אם אין לי מישהו שיסחוב אותי לניצחון אז אין לי אומץ לחלום אפילו על המולטי, חבל שהסינגל פלייר של MW3 כזה מעפן.

לאסקין, למה לא הגיוני? הם הרי היו צריכים עזרה בכל הפיתוח של הפורזות, מאז פורזה 4 הם תמיד מקבלים עזרה בפיתוח מכל מיני חברות פיתוח ולא מצליחים לעמוד בקצב לבד, זה מעבר לאאוטסורסינג רגיל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2024, 10:39

כן זה לא הגיוני.
אם יש להם כרגע אנשים שעובדים על פואמה ואנשים שעובדים עלפייבל - מה ההגמון להוציא אותם משם ולהקים צוות חדש שבו הם יעשו את אותו הדבר?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2024, 11:13

אבל ממה שהבנתי זה לא צוות שמורכב מעובדים קיימים, לא? זה לא שהם לוקחים עובדים קיימים מסטודיו 1 או 2 ומרכיבים מהם צוות שנקרא סטודיו 3.
(אולי אני טועה אבל ככה הבנתי שזה אנשים חדשים שלא קשורים בכלל לצוותים האלו חוץ מזה שקוראים להם גם עכשיו פלייגראונד)

וכאילו, ממה שהבנתי איידוס מונטריאול כרגע בשיא של העזרה לפייבל, אז כאילו אפשר להבין איזה פרויקט מאסיבי זה אם הצוות החדש חייב עזרה גם בזה כאילו, הלוואי שאני טועה וייצא מפה עוד איזה IP חדש אקסקלוסיבי או החייאה של IP ישן של מייקרוסופט (כאילו, בוא אני רוצה שסטודיו 3 יעשה איזה באנג'ו חדש או שיקחו את הIP של True Crime ויעשו איתו המשך רוחני לסליפנג דוגס. לא חסר דברים יותר מעניינים שהם יכולים לפתח סטודיו 3, שאני אהיה לגמרי מעדיף על איזה צוות תמיכה :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 12:32

אנחנו לא יודעים כלום על האולפן השלישי שלהם חוץ מאשר שהוא קיים. לא נשמע לי הגיוני שזה אולפן עזר, ההגיון אומר שהם עובדים על משהו אחר. בנתיים PG יוצרים רק זהב, גם פייבל נראה סופר מרשים, אז שלושה אולפני PG שעובדים ברמה הזאת זה חדשות מדהימות. אבל אני משער שעדין לא ראינו תוצר אמיתי מהאולפן השני, אז צריך לחכות ולראות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 14:24

glass man כתב:גם עם זמן תגובה של 205ms (שלי לא של הציוד ) מפרקים אותי באופן קבוע בWarzone אם אין לי מישהו שיסחוב אותי לניצחון אז אין לי אומץ לחלום אפילו על המולטי, חבל שהסינגל פלייר של MW3 כזה מעפן.

לאסקין, למה לא הגיוני? הם הרי היו צריכים עזרה בכל הפיתוח של הפורזות, מאז פורזה 4 הם תמיד מקבלים עזרה בפיתוח מכל מיני חברות פיתוח ולא מצליחים לעמוד בקצב לבד, זה מעבר לאאוטסורסינג רגיל.

הסינגל דווקא חביב, אני נהנה. גם השלבים הפתוחים יש לא רעים בהמשך, השלב השני שהוא הראשון שפתוח באמת מעפן, אבל זה מאוד משתפר אחר כך.

המולטי הוא בCross play אז יש מלא שחקני אקסבוקס, גם אם התגובות שלנו איטיות הם עם Controller.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2024, 08:16

זהו. ליטרלי האקסקלוסיבי הכי טוב של XBOX מוכרז שבוע הבא לפלייסטישן. שינובי אומר שיוכרז שבוע הבא פורט למשחק אקסקלוסיבי, אחרים יודעי דבר כבר הדליפו שמדובר בפורזה הוריזון 5. מטורף מטורף! יש לי כבר על הPC כחלק מגיימפאס אבל אקנה במחיר מלא כדי לעודד את מייק להמשיך לעשות את הפורטים האלה ולייתר את הבוקס/PC עוד יותר בדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2024, 14:06

התאבדות עסקית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2024, 17:38

לגמרי.אני רואה עכשיו שחלק מהאיינסידרים אומרים שזה לא פורצה אלא הסימולטור טיסה, אבל המצב נשאר זהה, מגיע איזשהו אקסקלוסיבי שהוא סיסטם סלר. הסימולטור טיסה זה מהמשחקים האלה שגורמים לך להיות ירוק מקנאה שזה רק באקסבוקס אם אין לך PC .זה ברור שפורזה וגירס זה רק עניין של זמן על הPS.

זה מתחיל להיות אבסורדי, מי יאמין עכשיו שפייבל וגירס 6 ישארו בלעדיים שאחד מעמודי התווך של הבוקס מגיע לPS ? אני באמת מאמין שאם פורזה או הסימולטור טיסה מגיעים אז כל המשחקים של מייקרוסופט הם עכשיו באופציה להגיע, זה כבר יהיה אבסורדי אם ספנסר ינסה לשקר שTES6 לא יגיע לפס6 אם הסימולטור טיסה מגיע כי למה שהם לא ינסו לעשות עוד כסף?

יש גם את השמועות האלה שסוני החליטה כבר מעכשיו שהם רוצים שהפס6 יהיה הקונסולה הכי חזקה במירוץ של הדור הבא ישר מהשיגור, ואם זה נכון אז אני כבר תוהה איזו סיבה תהיה לאנשים לבחור בבוקס או אפילו להביא אותה כקונסולה שניה.

היו לנו פה ויכוחים אם בטסדה יופיעו על הPS אבל אפילו אני שהאמנתי בשלב מסוים שהם יגיעו לPS לא תיארתי לעצמי שאנחנו הולכים לראות צד א' אמיתי של מייקרוסופט על הPS זה ממש אחרית הימים מה שהולך פה אני בטוח שכולנו האמנו בכל לבנו שהצד א' האמיתי הPure של מייק הוא מחוץ לתחום בשביל נינטנדו וסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2024, 20:30

לא לצריך להאמין, פייבל וגירס בטח יצאו לפלייסטיישן 5 day & date. אם הלוגיקה הקאזית היא הלוגיקה של מיקרוסופט אז למה שיהיו בכלל בלעדיים? הכל יצא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים