נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2024, 11:08

Klayman כתב:סבבה - אבל כל הטכני שבעולם לא יחפה עבורי על תצוגת הגיימפליי העבשה הזאת. :)

בהחלט נכון :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2024, 12:47

ועוד הכרזות RT מ-NV:
דרגון אייג' - RT השתקפויות ו-AO.
SW: OUTCAST - בנוסף לRT השתקפויות ו-GI שהיה באוואטר, הוא יקבל RTXDI שבעצם יביא את כל מערכת התאורה ל-RT.
AVOWED - מעבר לכל ה-DLSS למניהם יהיה RT השתקפויות + LUMIN.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 02:57

נדב: המשחקים שלא סיימת על המגה דרייב... לא סיימת אותם כי רובם היו משחקים סופר קשים בלי Saves (רובם) בלי "חיים אינסופים" בלי save scumming בלי אינטרנט שנוכל לשתף בעזרתו טריקים ובאגים שמצאנו לדפוק את המערכת ולנצח. זה לא שלא השקעת זמן בלנסות לשחק בהם, ולגמור אותם כן ניסית, פשוט הם דרשו ממך perfect run זו רמת קושי שהמפתח ידע שאף אחד לא יסיים את המשחקים האלה.גם מי שמסיים אותם כיום זה ליטרלי אימונים של שנים :-)
פפ7 - לא סיימת אותו כי ה8 שעות במיידגר (תלוי כמה זמן לוקח לך) זה החלק היחיד שטוב במשחק, לשם הלך רוב התקציב (נו טוב, ולסצינה שכולנו יודעים מהי)

אני חותם איתך שבדור הפס2 ומטה סיימנו הרבה יותר משחקים ממה שאנחנו מסיימים עכשיו. פשוט כי האונליין היה עוף נדיר בקונסולות בתקופה הזו ולא היה שם להתחרות על הזמן שלנו.
למה שמישהו ישחק היום בסינגל פלייר שהוא נתקע נגיד באיזה בוס מתסכל באיזה סינגל פלייר, שהוא יכול להדליק את GTA ONLINE ולזרוע כאוס עם חברים ? :-) בדור הפס2 היית יושב על הבוס הזה כי סביר להניח שזה המשחק הכי חדש שהיה לך וכמעט לא היה לך אונליין על הקונסולות שלך.

מנסה לומר, לדעתי לפחות האונליין הוא הסיבה הראשית שאנחנו מסיימים היום פחות משחקים. כאילו רק למחר בערב/לילה יש חברים שרוצים שאני אשחק איתם GTA ONLINE ויש כאלה שרוצים SF ויש כאלה שרוצים שאני אצטרף לhelldivers ואלה "דילמות" (שאלו יהיו הצרות שלנו :lol: ) שלא היו לנו בכלל בדור הפס2.

מה בחור בדור הפס2 ב2005 היה צריך לבחור? אם הוא בצד של הפאנבוייז של GOW 2005 או בצד של DMC3? אולי שיחק אחד וירד על האחר אולי שיחק את שניהם.
היום גם אם בן אדם רוצה להקדיש כמוה ערבים/לילות לסינגל פלייר, כל הזמן יהיה לו את הFOMO הזה שחברים שלו עכשיו חווים איזה רגע ממש מגניב ביחד שהוא נעדר ממנו שבדיוק עכשיו קורה איזה רגע מטורף של emergent gameplay בGTA ONLINE שהוא יכול להיות ויראלי :-)

איך סינגל פלייר יכולים בכלל להתחרות בזה?

כאילו אני לא מבין איך אפשר להתווכח על מות הסינגל.נוטי דוג נשלחו לעבוד על משחק אונליין? לפני הכל? נשלחו.
COD האחרון, הביא סינגל פלייר שכולם אומרים שאין הבדל בינו לבין לשחק עם בוטים ויש משחקי COD שיצאו בלי קמפיין? פאקינג הסדרה של COD2 האגדי, וCOD4 האגדי וסדרה שיצאה מallied assault ההיסטרי! כאילו איזה מורשת חסרת תקדים של משחקי סינגל יש לCOD ותראה איך זורקים את הסינגל לפח כי הוא מת.

סוני כל כך מצליחים עם הסינגל פלייר כי הם יודעים שהם שוחים נגד הזרם של מות הסינגל הם יודעים שזה שהם היחידים שממשיכים לעשות סינגל הקרם דה לקרם בעולם שאין עתיד לסינגל פלייר מביא להם מכירות. אתה רואה שהם מנסים להכחיד את הסינגל בעצמם הם פשוט עושים את זה לאט לאט הם לא יורים לסינגל בראש, לא עד שהם ימצאו Cash cow של אונליין אבל שהם ימצאו כולנו יודעים שהם יהרגו את הסינגל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2024, 11:28

רוב מה שאתה אומר מבוסס ניחושים ותחושות. בדקתי שניה בטרופיז בפס5 וראיתי שיותר אנשים סיימו את TLOU2 שיצא ב-2020 מאשר TLOU1 שיצא ב-2013. והיי, היה ל-TLOU1 מולטי בזמן ש-TLOU2 יצא סינגל בלבד ושלא נציין ש-TLOU2 ארוך פי 2 ומיגע פי 10. זאת סתם אנקדוטה שלא אומרת יותר מדי, אני בטוח שאפשר למצא מקרים הפוכים. אבל מה זה משנה בכלל כמה אנשים מסיימים משחקים? משחקי סינגל מוכרים היום הרבה יותר טוב מאשר פעם, אין ירידה במכירות של משחקים לעומת לפני 15 שנים אלה יש עליה מאוד גדולה. זה מה שמשנה, אם משחקי סינגל מוכרים, והתשובה היא כן.

תסתכל על סדרות גדולות כמו מריו, זלדה, RE, מריו קארט, משחקי סולס, המשחקים של CDPR וכו'. לכל הסדרות הגדולות שנשארו רלוונטיות המשחקים הכי מוכרים הם המשחק שיצאו לאחרונה כמו RE7/8/2R או זלדה BOTW או מריו אודסי או אלדן רינג. לפני 15 שנים למכור מליון עותקים היה הצלחה, היום משחקי סינגל שוברים את ה-20 מליון יחידות באופן קבוע. איזה משחק סינגל מכר 20 מליון עותקים לפני 15 שנים? אולי GTA? היום פאקינג לואיג'יס מנשן 3 עומד על 15 מליון עותקים ואולי ישבור את ה-20 מליון עד סוף חייו. פאקינג לויאיג'יס מנשן! ועכשיו משחק סיני שמשחקים בו קוף הולך לשבור את ה-20 מליון כי יש לו גרפיקה יפה.

אני לא יודע איך אפשר להגיד שסינגל בדעיכה. כן, GAAS מפציץ, מולטי עושה הרבה כסף, אבל משחקי סינגל היום מוכרים משמעותית יותר מאשר לפני 15 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2024, 13:14

חדש של החבר'ה של Planetary Annihilation (למי שזוכר, במקור החבר'ה של total annihilation משנות ה-90 ו-Supreme commander), נראה כמו שילוב בין Total Annihilation ו-Factorio:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 13:40

משחקים מוכרים הרבה יותר מפעם. כי גיימינג זה תחביב הרבה יותר מקובל חברתית מדור הפס2 דאז הייתה סטיגמה של מוזר, על מי שממשיך לשחק בהם אחרי תקופת הנעורים. בן אדם היה אמור לשים אותם בעבר שלו אחרי הצבא זו היתה הצפייה. היום זה לגיטימי להמשיך איתם. הדור שלנו שתמיד פינטז לקנות את כל המשחקים האלה, היום יש לנו את הכסף לקנות משחקים אז אנחנו קונים כל מה שטיפה מעניין אותנו ואם לא סיימנו אז לא נורא.

ברור שאנחנו יכולים להגיד "כל מה שבאמת מעניין חברת פיתוח זה שתקנה משחק, אם סיימת משחק או לא זה עניין שלך עם אלוהים או משהו כזה" אבל זה יותר מורכב מזה, כי היום זה שקוף שכל החברות עוקבות אחרי מה אנחנו עושים עם המשחקים שקנינו, מה אנחנו משחקים כמה אנחנו משחקים מתי אנחנו נוטשים מה אנחנו נוטשים וכל זה מעצב את קבלת ההחלטות שלהם לגבי הסינגל פלייר.

כאילו מסתבר שנינטנדו חברה, שאין לה בכלל אציוומנטים יש לה מערכת פנימית שהתפקיד שלה זה לדעת כמו סוני ומייק וסטים, במה שיחקנו כמה שיחקנו איפה נתקענו ופרשנו וכו'.

כאילו, כן נינטנדו יודעים שקנו את לואיג'יס מנשן כמעט 20 מליון איש, אבל הם גם יודעים שבמקרה הטוב איזה 20% או פחות סיימו אותו. אז איזה תמריץ יהיה להם להמשיך עם לואיג'י מנשן 4 בשרני של סינגל פלייר, במקום למצוא דרכים לדחוף מולטיפלייר וCO OP למשחק הרביעי?

משחקי הסולס, הם משחקי מולטי בדיוק באותה מידה שהם משחק סינגל אז אנחנו לא באמת יכולים להכליל אותם. יש המון אנשים שבלי רשת הביטחון לזמן עזרה בבוסים קשים באלדן רינג, לא היו קונים אותו בכלל, והם מזמנים חופשי ונהנהים מהאלמנט החברתי.

זה לא שאני שמח או משהו שהסינגל עומד למות, אני ממש לא, אבל אני מבין למה זה קורה. מה הסיכוי שהיורשים של זלדה על הסוויץ 2 לא יבואו עם CO OP ושהמבוכים לא יעוצבו סביב CO OP ? נחייה ונראה

אם הטענה היא שGTA6 היה חג לאומי בהשקה שלו גם בלי האונליין, אז כן ברור אבל זה מקרה חריג שיוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.

כל משחקי הAAA הכי גדולים, נותנים לך איזה נתח בשרני של 3 שעות DEMO, בעבר זה דבר שלא היינו יכולים לחלום עליו, כי גם הן יודעות שבלי הדמואים האלה שום דבר לא ימשוך את רוב האנשים מהמולטי.

נדב, אתה מחזיק בדעה שרוב המפיצות ימשיכו להוציא סיינגל פלייר עם גרפיקה מפוצצת גם בדורות הבאים? אולי. אני מקווה שכולנו נהיה פה עוד עשור לראות מה קורה.
Titanfall 1 כבר בדור הקודם עשה הפלה לקמפיין סינגל פלייר והצליח בלעדיו, אנשים בכו ביקשו סינגל שוב, ובכל זאת המשחק שהפך את הצוות של טיטאנפול להצלחה זה מולטיפלייר.

לא שמענו שכל המשחקים של מייקרוסופט הם בעצם מולטיפלייר? לא שמענו על זה שפייבל 4 הוא משחק מולטיפלייר (אפשר לשחק כקמפיין, אבל אתה יודע הוא לא מעוצב בלעדית לזה כמו נגיד שהמכשף 3 מעוצב בלעדית לזה)

במילים אחרות מנסה להגיד: בדור הפס2 ומטה, הסינגל פלייר היו הFocal point של הגיימינג, כל מה שעשינו וחשבנו ושיחקנו סבב את הסינגל פלייר, היום? סינגל פלייר זה שולי, מפות ושלבים מעוצבים קודם כל בשביל CO OP (רזי 5-6 מישהו? it take two מישהו?, מריו וונדר מישהו? כל אלה והמפות והשלבים שלהם סובבים סביב המולטיפלייר)

ברור שיוביסופט יתנו לקליימן להמשיך לשחק סינגל פלייר במשחקי AC ובמשחקי הWatch dogs וכל משחקי היובי שהוא אוהב, כי הם רואים שהוא ממשיך לקנות אותם בכל מקרה אז למה לוותר על הכסף של קליימן אם אתה יובי. זה לא סותר שיובי הם כזה "אנחנו נעצב למולטי וכל הgame design מספר האויבים במפה, הקושי של המפה, הכל יהיה בנוי ל2 אנשים+ ואם קליימן רוצה לשחק לבד..... שישחק.)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 13:50

זה לא נכון. משחקים מעוצבים קודם כל לסינגל, אלא אם כן הם משחקי מולטי מובהקים. הדוגמאות שהבאת לא רלוונטיות (רזי 5-6? מה עם 7-8? מריו וונדר? סורי, הוא סינגל מובהק, כמו 99% ממשחקי נינטנדו, גם אם הדביקו לו מוד קואופ).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 14:31

גם לאכול ארוחה של "השיפוד הרץ" במסעדת אכול כפי יכולתך או ארוחה בקיבוץ מרגישות לך שהן במיוחד בשבילך כמו מנה של שף פרטי?
מריו וונדר מעוצב בראש ובראשונה למולטיפלייר,למה המשחק קל בטירוף (כמו שהאשמת אותו פה במשך עמודים שלמים?) כדי שיהיה קל לשחק אותו במולטיפלייר.
למה יש דמויות מוגזמות כמו השפן הלא פגיע ההוא? כדי שתוכל לשחק עם המשפחה שלך וחברים במולטיפלייר ושהם ישארו במשחק בכל מצב.

אתה צריך לחיות בהכחשה קשה כדי לא לראות שמאז new mario bros לווי, הlayout של השלבים ההצבה של הפלטפורמות השונות שאפשר לקפוץ אליהן הכל לוקח בחשבון שיהיו שם שני שחקנים או יותר במקום עיצוב מהודק ופרטני ששם בראש מעיניו את ההנאה של אדם אחד מעל הכל.

זה או שאתה משקר כשהאמת ידועה לך או שאתה בהכחשה מטורפת.

למה מריו מרגיש על סמים חצי משחק עם כל הפרחים האלה? בשביל החווית מולטיפלייר שזה מביא עם המשפחה והחברים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 14:50

רמת הקושי של מריו (ושל משחקי נינטנדו בכלל, גם זלדה) ירדה דרסטית בעשור+ האחרון. גם אודיסי קל בטירוף. חוץ מזה, הקואופ הופך אותו לקל יותר, לא קשה יותר, כך שאין שום הגיון בטענות שלך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 14:56

אני לא אמרתי שהוא הפך אותו לקשה יותר אלא בדיוק אמרתי שהוא קל כדי שתהיה חווית מולטפלייר זורמת יותר אם היה מעוצב לסינגל היה קשה בטירוף כשם שSMB3 היה , מרוב שאתה חי בהכחשה לגבי זה אתה כבר מתחיל לראות בהודעות שלי טענות שלא נמצאות שם :-)

אתה מעדיף לשחק משחקי מולטיפלייר ולהמציא לעצמך שהם סינגל פלייר? אל תתן לי להפריע לך, לך זה עושה טוב ולמפתחות שאתה משלם להן את הכסף זה עושה טוב. WIN WIN המציאות לא תשתנה כי החלטת לשים את הראש בחול אחי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 15:13

כמו שאמרתי, רמת הקושי בכל משחקי מריו יורדת מונוטונית לאורך השנים. גם במשחקי ה-2d וגם ב-3d. אין קשר לקואופ.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 15:30

בוא כפרה עליך. תסתכל על התמונה הזו מSMBU
תמונה

שלב שמעוצב לסינגל פלייר בחיים לא יראה ככה, עצם העובדה שהצמחים הטורפים מוצבים איפה שהם מוצבים זה כדי לתפוס אחד מה4 השחקנים במולטיפלייר. שלב שמועצב בראש ובראשונה להנאה שלך לא יראה ככה הוא פשוט ישים אותך במרכז, יתן לך את האתגר וההנאה של החיים שלך וזהו. באמת אינטר, בתור אחד עם טעם משובח, חשבתי שזה given שלפחות נסכים על הנקודה הזו, לא שיערתי שאתה בא להטריל בשביל להטריל :-)

רוצה דוגמאות כאלה גם מWonder שרואים שהמעצב אמר "אני שם זין על הנאה של שחקן אחד, המפה כולה תהיה סביב מולטיפלייר?) כי יש לי.

די להטריל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 15:39

בכלל לא בטוח שזה קשור, אבל גם אם כן, אתה עושה צ׳רי פיקינג.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 15:48

אם זו התשובה שלך אחי אז תן לי להגיד לך אתה לא מבין הרבה בgame design. אתה לא צריך כל כך הרבה צמחים טורפים שם אם אתה לא חושב שיהיה שם איזה שחקן גרוע במולטיפלייר שיפול לשם, אתה גם לא צריך לשים כל כך הרבה פלטפורמות בScreen אחד אלא אם אתה חייב לתת מקום לכל השחקנים לקפוץ אליו.

עזוב, אין לי סיבה להמשיך אתה בא להתווכח בשביל להתווכח היום :-)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 16:18

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 16:50

זה ממש לא אותו דבר זה נהיה מצחיק מרגע לרגע מה שאתה הבאת
(בהנחה וזה באמת שלב מSMB3 כי אני לא זוכר בכלל ת'שלב הזה ואולי סתם נפלת על איזה Rom hack יש מלא כאלה)

נצא מתוך הנחה שאתה בא לנהל את הויכוח הזה ברוח טובה ובהגינות למרות שיש את כל הסימנים להניח ההיפך, אני רואה פה רק בדיקה של סקיל של שחקן יחיד לא רואה פה שום עיקום של השלב כדי שהוא יהיה כייפי גם במולטיפלייר, אין פה הוספה מיותרת ועמוסה של פלטפורמות בשביל שיהיה מספיק מרחב (space ) לכל השחקנים לזוז, וכאן בבירור הצמחים לא ממקומים רק בשביל להפיל בפח את הנובים ובשביל ההיסטריה שתיווצר במולטיפלייר.

בקיצור, זו לא אחת ההטרלות הטובות שלך. אחת הלא מוצלחות בפער אפילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2024, 16:59

גלאס, באמת, העובדה שאנשים לא מסיימים משחקים היא אוניברסאלית שנים. מאז שיש טרופיז אפשר לראות את זה, ולפני שהיו טרופיז היית שומע מפתחים מדברים על זה. כל המפתחים יודעים שאולי 40% מהשחקנים יסיימו אותם וזה במשחקים שממש תופסים את הקהל. אבל זה לא משנה את העובדה שיש המון משחקי סינגל, שכל ההתלהבות סביב צד א' של אקסבוקס/סוני/נינטנדו לרוב סובבת משחקי סינגל חוץ מאשר כמה יחידי סגולה שלרוב נמצאים אצל נינטנדו (למשל מריו קארט או SSB).

סינגל לא גוסס, אין שום סממן שהוא גוסס. סטטיסטיקות מסיימי משחקים לא השתנו יותר מדי בשנים האחרונות ומכירות משחקי הסינגל בשיא של כל הזמנים. כלומר שוב, משחק על קוף מסין שלא יצא בכלל לאקסבוקס ודורש מחשב די חזק עשה 10 מליון יחידות בפחות משבוע. איך אפשר להגיד ששוק הסינגל לא בריא? הוא יותר בריא היום ממה שהוא היה לפני 10 שנים. אפשר לנהל דיון על עלויות הפיתוח המתנפחות אבל זה משהו שקורה גם בצד של המולטי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוגוסט 2024, 17:58

glass man כתב:זה ממש לא אותו דבר זה נהיה מצחיק מרגע לרגע מה שאתה הבאת
(בהנחה וזה באמת שלב מSMB3 כי אני לא זוכר בכלל ת'שלב הזה ואולי סתם נפלת על איזה Rom hack יש מלא כאלה)

נצא מתוך הנחה שאתה בא לנהל את הויכוח הזה ברוח טובה ובהגינות למרות שיש את כל הסימנים להניח ההיפך, אני רואה פה רק בדיקה של סקיל של שחקן יחיד לא רואה פה שום עיקום של השלב כדי שהוא יהיה כייפי גם במולטיפלייר, אין פה הוספה מיותרת ועמוסה של פלטפורמות בשביל שיהיה מספיק מרחב (space ) לכל השחקנים לזוז, וכאן בבירור הצמחים לא ממקומים רק בשביל להפיל בפח את הנובים ובשביל ההיסטריה שתיווצר במולטיפלייר.

זה לא רום האק, זה שלב בעולם 7. לגבי הפלטפורמות, הן מופיעות רק בבוסט מוד, כלומר רק בקואופ. די, אתה מביך את עצמך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 18:14

נדב,אם הסינגל פלייר לא גוסס למה לבאטלפילד 2042 לא היה סינגל ?אם הסינגל פלייר לא גוסס, למה המעריצים של באטלפילד מחפשים עדויות בלינקדאין שיהיה סינגל פלייר למשחק הבא? אם סינגל כל כך חי למה כל המפיצות צריכות כל שני וחמישי לתת צפירת הרגעה שהן "מאמינות בסינגל פלייר" ושים לב מי תמיד בצד המרגיע מישהו כמו הCEO של טייק 2 שברור שהוא יאמין בסינגל פלייר כי יש לו פאקינג את הIP השני הכי מצליח בגיימינג אחרי פוקימון.

אני יודע שאם משהו כל כך חי ותוסס לא צריך להרגיע כל שני וחמשי שהוא חי. אנשים מחפשים כל הזמן הרגעות שהסינגל פלייר חי ובועט כי הוא לא.

אתה רואה פעם אנשים שאוהבים מולטיפלייר בלחץ והיסטריה שיבטלו להם מצבי מולטיפלייר בגלל שמשחק עם פאקינג קוף מכר 10M?
אני לא רואה מישהו שאוהב מולטיפלייר אומר "וואי, רק שלא יבטלו לי את המולטיפלייר בCall of Duty בגלל שהמשחק עם הקוף מכר 10M. :) אין לו את העננה הזו של הביטולים מעל הראש שלו.

אני לא רואה מישהו שאוהב לשחק מולטיפלייר מפחד שאולי value תבטל את את דדלופ, בגלל שמשחק עם קוף עשה 10M אבל על הסינגל פלייר תמיד יש את ההרגשה שהחרב מוונחת מעל ראשם.

קח נגיד את פפ7 רייביט, סקוור אמרו שPART3 בוודאות יהיה אחד המשחקים הכי טובים של כל הזמנים, והPART 2 הזה אין לאף אחד ספק שהוא עם ערכי הפקה מטורפים זה הכי AAA שיכול להיות והם נותנים לך דמו של כמה שעות, והמשחק יושב על ממוצע 92 והם דאגו שהוא יהיה ברור גם למי שלא מכיר את הIP הם בייסקלי אומרים "בבקשה תבואו לשחק בסינגל שלנו בחייאת, לא רואים כמה השקעה דפקנו?" ויש כמויות על כמויות של כמויות של תוכן לא ממוחזר לפי מה שמספרים.
זה כנראה יהיה משחק השנה ברוב האתרים של 2024 וכמה הוא מכר? כנראה פחות מ3M עותקים.

לא יודע איזה עוד הוכחה צריך שהסינגל פלייר מת מעבר לזה, זה שאולי אני ואתה ועוד כמה אנשים לא התחברנו לפפ7 ולכן אנחנו לא על הסיפון עדיין לא מסביר לאן נעלמו הרוב, לי זה ברור הם משחקים מולטיפלייר והם לא מתכוונים להסתכל לאחור.

רמדי? החברה הזו שבדיוק הוציאה את אחד מהסינגל פלייר הכי מושקעים ומדוברים של השנים האחרונות? הם עדיין לא הרוויחו מספיק כדי להחזיר את ההשקעה בAW2 מה שאומר שהוא מכר אפילו פחות ממה שהם רגילים אליו ואתה יודע שהם רגילים גם ככה לא לצפות להרבה :-)

לTHE LAST OF US 2 באמת יש אחוז גבוה ומטורף של אנשים שסיימו אותו, 58% זה מטורף לא יודע אם זה עדיין הנתון כי אין לי אותו אבל זה בהחלט משהו חריג שמראה אולי שמי ששיחק בוא מאוד התחבר אליו אבל תראה את כל המשחקים האחרים של סוני? הם לא מתקרבים אפילו לנתון הזה.

ועדיין, מה סוני עושה? הצוות שעשה את אותו TLOU2 בילה לא מעט מהזמן שלו בלעשות מולטיפלייר בשנים האחרונות.
מה עשה הצוות של באטמן מאז 2015? עשה מולטיפלייר.

מה כרגע המשחקים הכי מצליחים בIP של GTA, דרגון קווסט, ופיינל פנטזי? משחקי מולטיפלייר.

זה כל כך על הקיר שהסינגל פלייר בדרך החוצה שאני לא יודע איך לכתוב את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 18:25

InterAl כתב:
glass man כתב:זה ממש לא אותו דבר זה נהיה מצחיק מרגע לרגע מה שאתה הבאת

זה לא רום האק, זה שלב בעולם 7. לגבי הפלטפורמות, הן מופיעות רק בבוסט מוד, כלומר רק בקואופ. די, אתה מביך את עצמך.

מספיק כבר להזיז את המטרה כל פעם, אז לא הפלטפורמות? אז הצמחים מסגירים שזה עיצוב של מולטי.

אני אגיד לך את זה בצורה הכי פשוטה כדי שלא יהיה ספק שאולי אני מנסה לסבך את זה יותר מדי.

מריו לפני המולטיפלייר: שלבים מהודקים עם אתגרים קשים מאוד בפלטפורמה שבוחנים את היכולת שלך.
השלבים ממריו WII והלאה: שלבים מפוצצים בפלטפורמות כדי שיהיה מקום לכל האנשים לקפוץ בהם וכדי /שיהיה מרווח לזוז
התוצאה? פחות אתגרים כי השלבים עברו להתמקד ב"stupid fun ' ולהציק אחד לשני במקום אתגרים מהודקים.

יש יותר פלטפורמות? פחות Space בשלב להצבת מכשולים ואתגרים שהיו יכולים להיות שם במקום הפלטפורמות המפגרות האלה או הobject שלא צריכים להיות שם כמו הצמחים.

אני לא יודע מה אתה חירטטת פה על "הפלטפורמות מופיעות רק במולטי" ולא יודע מה לקחת שרשמת את זה, אני לא זוכר את השלב הספציפי שבתמונה אבל אני כן זוכר את SMBU מעולה ואני יכול להוכיח לך שגם שאתה משחק בסינגל פלייר הוא מפוצץ ב5000 פלטפורמות כי עכשיו הדגש הוא על לתת לכל השחקנים מקומות לקפוץ בהם במקום לאתגר, אם בא לך אני אתחיל את הקמפיין מחדש עוד כמה ימים ואני אעשה לך גם סרטון יוטיוב על זה כדי שלא תגיד שאני משחק בCO OP ושלכדתי את התמונות משם.

אני לא מביך את עצמי ולא כלום, אם כבר ממש לא ציפיתי שאי פעם יהיה לי ויכוח באיזשהו פורום שמריו WII/U/WONDER/3D WORLD לא מעוצבים למולטיפלייר.

שמעתי אמנם על אנשים שרוצים לצאת פוליטקלי קורקט עם נינטנדו אז אומרים "זה שווה בשווה" אבל מישהו עקשן שמכחיש את האמת כמוך לא ראיתי מעולם.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 26 אוגוסט 2024, 18:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוגוסט 2024, 18:26

אתה סתם מסתכל נקודתית על תקופה של עשור בערך שבה מפיצות לחצו על חברות סינגל פלייר לעשות מולטיפלייר ו-99% נכשלו בזה, ועכשיו 95% מהמפתחות ששרדו את הכשלונות האלה יחזרו בוודאות לעשות סינגל פלייר או כבר התחילו לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2024, 18:31

מה קשור BF? זאת ליטרלי סדרת מולטי בלבד שפעם בכמה שנים מחליטה לזרוק פנימה קמפיין (מעפן למדי). באמת, אתה רואה את נינטנדו מרוממת כל פנצ'ייז סינגל איזוטרי ל-10 ו-30 ולפעמים 30 מליון יחידות, אתה רואה את המשחקי צד א' של סוני שבדור הפס3 היו עושים 3 מליון עותקים אם הם היו להיט פתאום כל פלוץ שסוני עושה מוכר 10 מליון בקלות ואתה רואה משחקי RPG ואקשן מתחילים למכור עשרות מליוני עותקים. אתה שם לב מה הולך בשנים האחרונות? איזה משחק היה מוכר יותר מ-20 מליון יחידות לפני 20 שנים חוץ מ-GTA?

לא רק שמשחקי סינגל לא בהתרסקות שאתה מנסה לצייר אותם, הם בשיא של כל הזמנים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוגוסט 2024, 22:57

נדב, פסדר הם מוכרים אבל מה הלאה? בן אדם שקנה נגיד את xenoblade chronicles 3 על הסוויץ אבל לא סיים אותו, הוא יקנה את הDLC וההרחבות שנינטנדו הוציאו? כנראה שלא כי הוא אפילו לא סיים את משחק הבסיס. אז איזה עוד רווח נינטנדו כבר רואה מהבן אדם הזה. בעוד שאת הDLC הקוסמטים של ספלטון 3 הקהל המטורף שלו ביפן ובעולם יקנה בהמוניהם...

נדב, אגב לואיג'י מנשן 3 שכולנו פה חוטפים סטירות והלם מהמכירות שלו? מסתבר שיש לו מולטיפלייר אני אפילו לא ידעתי את זה! ומה עוד מסתבר? שנינטנדו עושה בוחטות של DLC מהמולטפלייר שלו עם מצבי משחק לאונליין שיוצאים לDLC ומסתבר שאנשים חושבים שהמולטי נהדר? אתה נכנס לארמון ענקי עם 7 לואיג'ים אחרים באונליין ומנסה להגיע לפסגה? נו, לא פלא שלואיג'י מנשן 3 מתקרב ל20M הוא ממש לא נשאר משחק סינגל פלייר כמו שהוא היה בקיוב.

אה ואתה זוכר את העניין עם המגה דרייב? אז רק כדי להוכיח שהיתה עלייה בימי הפס1/2 בכמות של האנשים שמסיימים משחקים
(עלייה שנבלמה בגלל בואו של האונליין בדור הPS360 )

תראה כמה אנשים סיימו את SONIC MANIA ו אני בטוח שתסכים שהוא מייצג את הנתונים דאז, כי סוניק מאניה זה בסופו של יום Rom hack מהמגה דרייב. (בערך) הנה הפס5 דלוק.

Sonic mania: 4.0% סיימו אותו והאמת שזה עוד טוב ראיתי משחקים מהמגה דרייב על הפס4 עם נתוני השלמה יותר נמוכים של 2% ומטה.
אז כשאתה שם את ה41% מסיימים רואים שיש גדילה מטאורית בכמות האנשים שמסיימים משחקים מאז היא פשוט נבלמה בגלל דור האונליין.

אתה אומר "הסינגל בשיא של כל הזמנים" אבל שוב, מול מה אנחנו משווים פה? כי פורטנייט עושה ב6 שנים מעל 20 מליארד דולר.כאילו סכום דמיוני, כל הIP שאתה מזכיר עושים במקרה הטוב 1.5 מליארד ב6 שנים וזה נכון רק להכי גדולים מבינהם כמו זלדה BOTW או GOW/הוריזון וכו'

לאסקין: אני פשוט לא בטוח בכלל שנגמרה התקופה הזו של ה"עשור" איך אנחנו יודעים שהיא נגמרה? רמדי לא עובדים על משחקי מולטיפלייר? למשל?

קאז: אחי, לא הבנתי איך זה שפורטנייט עושים Crossover עם כל מיני אייקונים מתרבות הפופ אומר שצריך לשים כוכבית על ההצלחה של הIP ולייחס אותה נטו לCrossover עם אותו אייקון פופ, אם כבר תהיה בטוח שכל מי שהופיע בפורטנייט, אם זה ליידי גאגא ועד דרגון בול, כולם רצו להופיע בפורטנייט וזו לא EPIC שהייתה צריכה לבקש מהם, הם קפצו על זה כדי להישאר רלוונטים. ראית כמה כסף מגלגלים הצפיות של התחרויות בפורטנייט? מנגד אני יודע בוודאות שאינסומאנייק צריכים את ספיידרמן כדי להצליח בחיים, כי לא היתה להם הצלחה כזו עד שספיידרמן נכנס להם לחיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2024, 00:09

כן, הסינגל הוא בשיא של כל הזמנים, מספרים שלא הכרנו לפני עשור. מה זה משנה אם גם המולטי גדל?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוגוסט 2024, 10:08

נדב, ברגע שרוקסטאר נותנת לך לקנות את GTA ONLINE ב80 שקל במקום לקנות את כל המשחק,זו לא הודאה מבחינתם שהם מכירים בזה שבשביל קהל ענק שלהם הסינגל מת? אנחנו רואים את GTA מוכר כל שנה, אבל כמה מזה זה טמבלים שרוצים רק את הGTA ONLINE ולא יודעים שהם יכולים לקנות אותו בנפרד?

מאז היורו חזרתי קצת לפיפא, ואני משחק בעיקר במצב קריירה, אבל החברים שלי? טונות עם 1000+ שעות וקונים שחקנים או לא יודע מה, ממני EA לא רואים שקל מלבד הרכישה הראשונית כי אני כולה עושה את הקריירה את היורו, וסוגר ענייין אבל מרוב החברים שלי הם עושים הון באונליין.

כנל קפקום שבשנה אחת הוציאו ממני מעל 200 שקלים בשנה החולפת על DLC לSF6, כמה כסף הם רואים מאנשים שקנו אותו רק בשביל הסינגל?

אתה אומר הסינגל בשיאים של כל הזמנים, אבל אתה גורם לזה להישמע כאילו כל סינגל עושה את המספרים של סוני ונינטנדו.
פיינל פנטזי מכר 16 30M עותקים כמו סוני ונינטנדו? לא הוא מכר 3M הם מוכרים פי עשר ממנו.
פפ7-2 ריימיק מכר 30M כמו סוני ונינטנדו? לא הוא מכר 2M
סנייפר עילית 5 מכר 30M ?
Alan wake 2 מכר 30M ? עוד לא החזיר את ההשקעה
קונטרול מכר 30M? יושב על סביבות מעל 3M
גירס 5 מכר 30M - יושב על סביבות 6M-7M

אתה לוקח את הבהמות הכי חזקות של הסינגל פלייר ואומר "הנה, הכל חי ובועט" נינטנדו הם בהמות שאנשים מוכנים לקנות קופסא ב300 דולר רק בשביל גישה למשחקים שלהם ברור שהסינגל שלהם ימכור :-)

סוני, מביאים משחקים שהם כמו סרטים, משחקים שכל אחד יכול לגמור אותם, בטח שעם כל מצבי הנגישות סטייל "אם אתה רוצה יש לנו גם מצב נגישות שמוריד את כל החידות"

הבאת את הנקודה שכולנו פה מחכים לאירועים של סוני ומייק בשביל סינגל פלייר, אוקיי זה נכון אני אודה בזה, אבל 1, אנחנו בומרים שגדלנו על מסורת של משחקי סינגל, אתה לא מלמד כלב זקן טריקים חדשים. 2. אפילו אנחנו... כמה בווקסלים בדיוק יסיימו את אינדיאנה ג'ונס? וכמה יקנו אותו?
כמה בוקסלים יסימו את south of midnight ? וכו' אין לנו עדיין מספרים אבל תן לי כבר לזרוק השערה מראש שרוב הפורום לא יסיים את המשחקים האלה או אפילו ישלם עליהם מחיר מלא. :-)

לעומת זאת כמה כסף מייק הולכת להכניס מCOD החדש, וState of decay 3 תן לי לזרוק הימור שכנראה יותר ממה שעושה כל חטיבת הסינגל פלייר שלהם שהיא לא TES6. :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים