נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2024, 02:35

We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2024, 09:07

באופן מוזר, אני הפסקתי מזמן לצפות בקטעים באסטרו בוט… בעצם מאז הטריילר הראשון אני חושב.
אף פעם לא אכפת לי מספוילרים למשחקים בלי עלילה שמאוד מעניינת אותי, אבל במקרה הזה בא לי להגיע אליו בלי לדעת איזה דמויות ומכניקות גיימפליי אני הולך לפגוש, נראה לי שזה יוסיף לחוויה.

אגב האמברגו עליו יורד יום לפני, ב-5 לספטמבר, יום חמישי. זה יכול ממש להדאיג אותי לפעמים אבל אני די בטוח שבמקרה הזה אין הרבה ממה לחשוש, זה הולך להיות משחק של סביבות ה-90.
מאחר ועדיין אין פאץ׳ לבלאק מית׳ ווקונג - עושה רושם שאסטרו בוט בעצם יהיה המשחק הבא שאני הולך לחרוש עליו.
אתמול הורדתי את הבנצ׳מרק של ווקונג והוא רץ ממש ממש טוב אצלי, אבל אין ספק שHDR יכול להוסיף לו המון וזה יהיה שווה את ההמתנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2024, 09:12

מה עם space marine 2 לאסקין? הוא גם בתוכניות שלך לא? זה המקום להזכיר שמי שרוצה לשחק אותו ביחד בCO OP בפלייסטישן מווקסלים, מוזמן :-)
אגב, קאז הנה עוד מסמר בארון הקבורה של תאוריית "הכל 60FPS ואין זולתו" שלך גם Space marine 2 יהיה משחק של "עד 60FPS " שזה שם מכובס כמובן ל"אל תצפו להיות כל הזמן על ה60FPS אם בכלל" :-)

אסטרו בוט... אסטרו בוט נראה מושך כי אין בכלל מה לשחק, אבל האמת? שהוא נראה לי עדיין tech demo בדיוק כמו מה שבא בבנדל עם הקונסולה רק בסקאלה גדולה בהרבה של איזה 100 שלבים, אבל אם זה יהיה משחק של 90+ אני אביא אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2024, 12:55

הפרסום של אסטרובוט ממש אגרסיבי, אני מקבל אותו בכל מקום והרבה ממנו. הלוואי ויעשה מספרים יפים, כרגע נראה שהוא הולך יחסית להפציץ.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 22:42

ראיתי ב ERA. זו הגרסה הפיזית בארץ?

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 ספטמבר 2024, 19:24

המוות הכי מהיר של משחק GaaS עד כה? Concord יורד ממכירה והמפתחת תציע החזרים לכל מי שרכש אותו על הפס5 והפיסי.
אני מקווה שזה איתות חזק מסוני שקרקס ה-GaaS הזה שהם הימרו עליו הולך להסתיים.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 03 ספטמבר 2024, 20:04

Uncle Pey'j כתב:המוות הכי מהיר של משחק GaaS עד כה? Concord יורד ממכירה והמפתחת תציע החזרים לכל מי שרכש אותו על הפס5 והפיסי.
אני מקווה שזה איתות חזק מסוני שקרקס ה-GaaS הזה שהם הימרו עליו הולך להסתיים.

הפדיחה הזאת גורמת לSSKTJL להיראות משחק השנה
זה נראה לי שיא גינס למשחקי אונליין מכל הזמנים

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 03 ספטמבר 2024, 20:54

וואו. מגדיר מחדש כישלון ממדרגה ראשונה.

אולי יחכו להכנת חנות MTX וינסו לשגר אותו שוב כ F2P.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2024, 21:07

סוני היא זאת שמציעה את הריפנדים כי הם קנו שנה שעברה את Firewalk studios באמונה שקונקורד יהיה להיט ענק, זה משחק צד א׳ של אולפן פלייסטיישן.

באג׳י עשתה ב-2023 ביקורת ל-12 משחקי gaas שצריכים לצאת עד מרץ 2026. שניים בוטלו בעקבות הביקורת (פאקשנס של נוטידוג ומשחק לא מוכרז של Deviation Games שבעקבות הביטול שלו חלק גדול מהחברה פוטר) ואחד קבל ביקורת משבחת מקיר לקיר - קונקורד. באנג׳י כל כך שבחו אותו שסוני קנתה את Firewalk.

אז 2 בוטלו, קונקורד יצא ונכשל, HD2 היה הצלחה מסחררת למשך כמה חודשים אבל אבד 95% מבסיס השחקנים שלו. אנחנו יודעים על המשחק של ג׳ייד Fairgame$ שנראה אשפה יוביסופטית וזה פחות או יותר מה שאני זוכר. אז יש לנו עוד 7 משחקים שאמורים לצאת בשנה וחצי הקרובות ואם לא יצאו משם 2-3 להיטים אפשר להכריז על אסטרטגיית הgaas של סוני כשריפת מכולת אשפה ענקית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2024, 21:48

זה אחד הכישלונות הגדולים בהיסטוריה של התעשייה
ממש ממש כישלון ענקי

קודם כל המחשבה למכור משחק כזה בכסף ב2024
שיש מספיק משחקים כאלו בחינם

במקום למכור בחינם ולדוג לוויתנים, שככה התעשית gaas מרוויחה

שנית לא להוציא את המשחק לכל פלטפורמה רלוונטית בהשקה

עכשיו גם עם עוד כמה חודשים יוציאו את המשחק בחינם
אני לא רואה את המשחק באמת מצליח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2024, 21:59

וואו זה ממש פסיכי.
את fairgames (מסרב להשתמש בסימן הדולר) לא ראינו בכלל, רק טריילר CG. אולי הוא יותר מעניין אבל לי אין אמון קטן בזה בכלל (ולו רק מהטריילר והשם) ואני די בטוח שנראה פה עוד משחק של ג׳ייד מתבטל.
במקרה הטוב הוא יצא בF2P…
אין תוצאה משמחת יותר ממה שאנחנו רואים, אני משוכנע שסוני יחשבו מסלול מחדש.

לגבי באנג׳י - הם גם כן מתפרקים לנו מול העיניים, בין אם תרתי משמע לחברות שונות ובין אם מדובר בכמה וכמה מהמייסדים והותיקים שבה שפשוט התפטרו או הועפו בגלל תלונות כאלה ואחרות.
הרכישה של באנג׳י הייתה טעות אדירה. הם לא מה שהיו והם לא מבינים בכלום ולא יכולים לעזור לסוני, שהשקיעה מליארדים בהם ובנסיונות להגיע לזהב מיוחל של GaaS ובסוף הכל הולך לפח. חתיכת חתול בשק באנג׳י האלה.
אני גם לא מאמין שמרתון שלהם יהיה להיט.

ומילא אם זה היה מהלך נואש של סוני שמנסה לקום מהקרשים, אבל הם עשו את זה ממש כשהיו בשיא שלהם, וגילו במה הם הכי טובים בתעשייה ומה גורם לכולם לרכוש את הקונסולה שלהם… ביזבזו לא רק מליארדים אלא זמן יקר של פאקינג 3/4 דור.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 03 ספטמבר 2024, 22:07

DrKeo כתב:סוני היא זאת שמציעה את הריפנדים כי הם קנו שנה שעברה את Firewalk studios באמונה שקונקורד יהיה להיט ענק, זה משחק צד א׳ של אולפן פלייסטיישן.

באג׳י עשתה ב-2023 ביקורת ל-12 משחקי gaas שצריכים לצאת עד מרץ 2026. שניים בוטלו בעקבות הביקורת (פאקשנס של נוטידוג ומשחק לא מוכרז של Deviation Games שבעקבות הביטול שלו חלק גדול מהחברה פוטר) ואחד קבל ביקורת משבחת מקיר לקיר - קונקורד. באנג׳י כל כך שבחו אותו שסוני קנתה את Firewalk.

אז 2 בוטלו, קונקורד יצא ונכשל, HD2 היה הצלחה מסחררת למשך כמה חודשים אבל אבד 95% מבסיס השחקנים שלו. אנחנו יודעים על המשחק של ג׳ייד Fairgame$ שנראה אשפה יוביסופטית וזה פחות או יותר מה שאני זוכר. אז יש לנו עוד 7 משחקים שאמורים לצאת בשנה וחצי הקרובות ואם לא יצאו משם 2-3 להיטים אפשר להכריז על אסטרטגיית הgaas של סוני כשריפת מכולת אשפה ענקית.

למה אתה מנסה לגמד את ההצלחה של HD2? המשחק עדיין המשחק #82 הכי מוכר כרגע בסטים. כשגיעו עדכונים גדולים הוא שוב יעלה.
חוץ מזה, זה משחק של 40 דולר. גם אם ישחקו בו 0 שחקנים הוא את שלו עשה כבר כמה פעמים.

כמו שחברות לא צריכות לקבל החלטות לפי ההצלחה הפנומונלית של HD2, הן לא צריכות לקבל החלטות לפי הכישלון הקולוסלי של קונקורד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2024, 22:55

אני לא מקטין את ההצלחה של HD2, אמרתי שהוא התחיל כהצלחה מסחררת, אבל אי אפשר להתעלם מהכישלון שלו כgaas.
IMG_0386.jpeg
IMG_0386.jpeg (387.52 KiB) נצפה 2812 פעמים

הלוואי על כל חברה הצלחה כזאת, אבל כחלק מאסטרטגית הgaas של סוני המשחק כישלון. כמה כסף הוא יעשה לסוני ב-2025? ב-2026? ב-2027? כמעט כלום, זה לא מה שמחפשים כשעושים משחק gaas, מחפשים מדפסת כסף לשנים ו-HD2 היה בום של חודשיים ואז התרסקות. יש לו מסלול דומה יותר למשחק סינגל מצליח מאשר משחק gaas. אבל שוב, הלוואי על כל מפתחת הצלחה כזאת.

לא צריך לעשות את ההחלטות על פי קונקורד או HD2, זה נכון. אבל באנג׳י עלתה להם מליארדים והיא מתפוררת, קונקורד עלה אלוהים יודע כמה (8 שנות פיתוח + רכישה של החברה) והוא לא הכניס אפילו מליון דולר ומת, פאקשנס עלה מליונים וערער את כל נוטידוג בדרך, וכמובן שיש גם את מקרה Deviation שגם עלה להם מליונים והפרוייקט מת.

אז כן, יש את HD2 שהוא הצלחה אבל כל דבר אחר היה בנתיים כישלון. הם פתחו 12 משחקי gaas במקביל, קנו את באנג׳י ויש עוד gaas בדרך מעבר ל-12. כלומר סוני שמו מליארדים על פרוייקט הgaas שלהם ובנתיים חוץ מ-hd2 שום דבר לא הצליח וגם hd2 הוא לא הצלחת gaas.

כמה סוני משקיעה בפרוייקטי gaas האלה? 5 מליארד? 6 מליארד? זה פי עשרות ממה שהיא שלמה על אינסומניאק שמכניסה לה עם ספיידרמן לבד יותר מכל ההרפתקאה הזאת. בסכומים האלה סוני יכלה לקנות עשרה אולפני סינגל טובים ולמממן להם 10 פרוייקטי AAAA עם פוטנציאל להיות מפלצת כמו ספיידרמן או GOW שעל הדרך גם היו עושים את הקונסולה אטרקטיבית משמעותית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ספטמבר 2024, 01:01

זה בדיוק העניין
שהם לא רוצים ספידרמן או gow

הם רוצים פורטנייט או gta אונלין

משחקים שעושים הרבה כסף כל שנה ,כבר כמה שנים טובות

העניין שהכשלונות עולים לסוני המון כסף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2024, 01:12

כן, ברור מה הם רוצים. אבל:
1) הם מחזיקת פלטפורמה, הכסף מגיע מהפלטפורמה ולא ממכירת משחקים ומשחקי GAAS לא הופכים את הפלטפורמה שלך ליותר אטרקטיבית.
2) משחקי GAAS מאוד יקרים, כמו משחקי ה-AAA הכי גדולים, והסיכוי שלהם להצליח מאוד קטן. כלומר לעשות יותר מ-10 כאלה במקביל זה חתיכת הימור פיננסי שכרגע לא נושא פירות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2024, 16:31

הבחור שניחש/הדליף/קיבל תקשור מחייזרים נכון את הState of play של מאי אומר שההכרזה על הפרו תהיה בשבוע הבא והState of play יהיה ב19-20 לספטמבר.
דאמט אנשים, פאק סוף סוף אנחנו הולכים לקבל תערוכה טובה בדור הזה, זה מגיע!
(GOT2 בבקשה, והבא של נוטי דוג וקורי, אחד אחרי השני וזהו)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2024, 17:26

לא הולך להיות לה כלום בשיגור אז אני לא יודע אם זה מעיד משהו על איכות התערוכה. אבל אנחנו 4 שנים לתוך הדור ואפילו תערוכה טובה לא הייתה לסוני עדין, אז יאללה הגיע הזמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2024, 17:37

אם זה נכון - חבל שהם לא עושים את זה כבר בתערוכה של טוקיו… כבר איזה עשור שלא היה להם TGS ממש טוב

אני הייתי שמח לאיזו פרזנטציה לייב מול קהל כמו שהיה להם עם החשיפה של GoW וGoT

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ספטמבר 2024, 18:40

אני לא יודע מה אתם מצפים מסוני יותר מידי
שהרבה מהמשאבים שלהם בשנים האחרונות
הופנו ל" משחקים כשרות "

גם המצב במיקרוסופט ,למרות הרכישות ענק שלהם
מה כבר יצא בינתים ?

משחק מאכזב rpg בחלל ,שלמרות שסיימתי אותו כבר לא זוכר את השם
Cod שנתי ,שאנחנו מקבלים לפחות אחד לשנה לפעמים יותר מאז cod4

גם סוני וגם מיקרוסופט ,דוחפות הרבה למשחקים כשרות
ודוחפות הרבה לשרותי מנוי

מיקרוסופט מazur ( שרותי הענן שלה ) ,מרוויחה עשרות אחוזים מהרווחים שלה
וכניראה רוצה לכוון את הxbox ומשחקי pc לשם
לא מדבר על משחקים דרך הענן ,כי זה מאוד מגביל ומצריך הרבה משאבים בשרתים ותשתיות

אלה מדבר על עניין המנוי

ואני מעריך שבהדרגה סוני גם דוחפת לכיוון הזה
לא חזק כמו מיקרוסופט ,אבל כן בכיוון

לא סתם חלק ממשחקי הps מקבלים גרסת pc

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2024, 19:01

קרירין, לסוני עדיין יש הרבה יותר תמריץ להשקיע בסינגל פלייר מאשר למייקרוסופט. סוני היום הפכה לחברה שהפלייסטישן הוא הליבה של החברה, היא כבר לא חברת אלקטרוניקה ענקית כמו בשנות ה90 היום היא בעיקר ידועה בגלל המצלמות האיכותיות שלה והמוניטורים המקצועיים, כן יש לה TV והכל אבל אתה יודע המותגים האלה, חברות כמו LG או אפילו סמסונג מעשנות את סוני מבחינת Household name במוצרים האלה.

בשביל לקצר, הארדקור הם עדיין הלחם והחמאה של הפלייסטישן והפלייסטישן הוא ליבת העסק, סוני יודעים שהם לא יכולים לחרבן את המשחקים של צד א' כמו שמייקרוסופט אולי יכולה, כי בשביל מייקרוסופט הקונסולות שלה הן לא יותר מהרפתקה נועזת, סוני לא יכולה לאפשר לעצמה להפסיד פה, ולכן ההשקעה המטורפת בסינגל והציפיות הגבוהות.

ממה שאנחנו יודעים, יש מצב שסנטה מוניקה, עושים משחק ספין אוף עם אטריאוס, ואת המשחק של קורי, שהוא המדע בדיוני הזה (מן הסתם בטח שוטר לינארי)
או את GOW6 או את שלושתם סביר להניח, אבל אני אישית מת לראות מה אפשר להוציא מהפס5 שמביאים לו משחק לינארי שסוחט אותו, אז המשחק מדע בדיוני של קורי זה מספיק בשביל לעשות לי את התערוכה, וגם GOT 2 כמובן יעיף לי את המוח.

מעבר לזה, אני חושב שהפס5 ראוי ל"זהות משלו" כזו שמנותקת מהפס4 והמשחקים שלו, כמובן שGOW6 שהוא רייבוט זה רצוי מאוד, במיוחד אם הוא יתן לפס5 זהות משלו, אבל הIP החדש של קורי מרגיש עוד יותר מרענן ו"חדש"

אם זה יהיה סה'כ משחק צד של אטריאוס אחרי כל השנים האלה, אני אהיה כל כך עצבני.
לאסקין: אתה מתגעגע לתערוכות האלה שמשכו אותנו שעתיים עם מוזיקה מעפנה וקונצרטים? וואו, כמה משחק מקדים היה שם, אפילו ביבי מגיע לנקודה יותר מהר בנאומים שלו מהתערוכות ההן של סוני :-)

אני מת על הפורמט של נינטנדו ועל מה שסוני עושים עכשיו שזה פשוט לירות משחקים בלי סוף ואז להגיד "יש לנו הפתעה אחרונה, תסתכלו על זה" ...ואז נראה את המשחק של קורי או אפילו דרוקמן! (דרוקמן, אם אתה קורא את זה, חסר לך שהמשחק לא נחשף חודש הבא)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2024, 20:34

kririn כתב:אני לא יודע מה אתם מצפים מסוני יותר מידי
שהרבה מהמשאבים שלהם בשנים האחרונות
הופנו ל" משחקים כשרות "

גם המצב במיקרוסופט ,למרות הרכישות ענק שלהם
מה כבר יצא בינתים ?

משחק מאכזב rpg בחלל ,שלמרות שסיימתי אותו כבר לא זוכר את השם
Cod שנתי ,שאנחנו מקבלים לפחות אחד לשנה לפעמים יותר מאז cod4

גם סוני וגם מיקרוסופט ,דוחפות הרבה למשחקים כשרות
ודוחפות הרבה לשרותי מנוי

מיקרוסופט מazur ( שרותי הענן שלה ) ,מרוויחה עשרות אחוזים מהרווחים שלה
וכניראה רוצה לכוון את הxbox ומשחקי pc לשם
לא מדבר על משחקים דרך הענן ,כי זה מאוד מגביל ומצריך הרבה משאבים בשרתים ותשתיות

אלה מדבר על עניין המנוי

ואני מעריך שבהדרגה סוני גם דוחפת לכיוון הזה
לא חזק כמו מיקרוסופט ,אבל כן בכיוון

לא סתם חלק ממשחקי הps מקבלים גרסת pc

אין למיקרוסופט יותר בלעדיים בדור הזה, אז מה שהם מכריזים לא רלוונטי יותר, התצוגה שלהם לא שונה מתצוגה של יוביסופט או EA.

בנוגע לסוני, חוץ מDS2 אין להם ממש משחקי דור הבא מרגשים מוכרזים. יובש ארוך ממש, הגיע הזמן לתצוגה טובה.

מה עם האוסמארק? מה עם הצוות של ראצ׳ט? מה עם בנד? מה עם סאקרפאנץ? מה עם נוטידוג? מה עם בלופויינט? אני לא מדבר על שחרור משחקים, איפה ההכרזות? כל הצוותים הללו שקטים לפחות 3 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2024, 21:14

על פי שרייר התקציב של קונקורד היה תשע ספרתי - כלומר לפחות 100 מליון.

אם האנליסטים צודקים והוא באמת מכר 10k בפלייסטיישן ו-15k בסטים אז:
- 10k ב-40$ זה 400k$.
- 70% מ- 15k ב-40$ זה 420k$.

כלומר במקרה האופטימי המשחק הכניס 820k$, וזה בהנחה שכולם קנו אותו במחיר מלא ושכל העותקים היו דיגיטלים. כלומר אין מצב שהמשחק הצליח להחזיר אפילו 1% מהתקציב שלו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 ספטמבר 2024, 21:50

התרסקות כזו, שכנראה גם לא תהיה האחרונה אם סוני מתכוונת לשחרר אפילו חצי מכמות המשחקים במודל GaaS שהם הכריזו עליהם, דורשת פיבוט ב-WWS.. אני תוהה אם ההחלטה הזו הגיעה מהרמן הולסט או שהוא נכנע לתכתיבים של ג'ים ריאן וההנהלה הבכירה יותר בזמנו. בכל מקרה, הקדנציה של הולסט בינתיים הרבה פחות מוצלחת מזו של שו יושידה ושון ליידן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2024, 22:11

הולסט לדעתי לא היה אז הראש, והמשחק הזה סומן כsecond party של סוני לפני שרכשו את הצוות.
אגב - הצוות באמת מוכשר, המשחק סה״כ מרגיש טוב ואפילו אוב מאוד לפי מה שאומרים (גם אם מעט איטי) וגם טכנית הוא נראה טוב ויש שם אנימציות פנים ממש, ממש טובות. כלומר יש מה לעשות עם רוב הצוות ללא ספק, אחרי שיפרקו אותו או יצרפו אותו בטח לסטודיו אחר.

אישית, אני מקווה שיתנו להם לעבוד על FPS סינגל פלייר.
זה הדבר שהכי חסר לקטלוג המשחקים הגדולים של סוני.
אבל כנראה שאחרי כשלון כל כך גדול זה לא יקרה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 ספטמבר 2024, 11:08

נדב, יש מישהו חוץ מסוני שמופתע מהכישלון הזה של קונקורד ? אני מתכוון חיקוי OW ב2024, אחרי שהעולם כבר ראה חיקויי OW מצויינים עם פלאדין.
ואפשר להגיד שגם Valorant אם אנחנו מסתכלים עליו בתור מיזוג של OW עם קאנטר סטרייק, עם שוק שמפוצץ בכל כך הרבה היצע,לא היה למשחק הזה סיכוי מעולם.

אני בהלם איך אנשים כמו סוני, שיושבים שם אנשים הרבה יותר חכמים ממני, שהשיקו בהצלחה את הקונסולה הכי נמכרת בהיסטוריה, והשיקו אינספור IP מצליחים... איך אף אחד שם לא זיהה שמדובר באסון? כמה ראיין יכל להיות מנותק מהסנטימנט המצוי של רוב הגיימרים? הוא לא צריך להיות גיימר אבל הוא כן צריך להבין לפחות מה יכול להיות להיט ומה לא, כמו יאמוצ'י ורג'י בזמנם.

אף אחד לא אוהב לשמוע את מה שאני הולך להגיד עכשיו (וזה פסדר כי גם אני לא אוהב את זה) אבל לוותר על משחק GAAS של TLOU בשביל משהו שכתוב לו כישלון על המצח כמו קונקרד? הזוי. משחק מולטי שהוא GAAS של TLOU לפחות היה מביא משהו מעניין לשולחן ומצליח בהרבה, כנל הוריזון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים