נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

matangt6
Trainee

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי matangt6 » 18 ספטמבר 2024, 22:59

DrKeo כתב:סוני רשמה ב-ESRB את הורייזן רימאסטרד לפס5 ול-PC. כן, הטמטום הזה אשכרה קורה.

מדהים שזה דור הרימסטרים של סוני.. מה הדבר הבא? God of war 2018 remaster? עד היום אני לא מבין למה הם עושים למשחקים שיש להם כבר עידכון ל60FPS בפס5 כזה רימאסטר.. היה עדיף שהם היו מביאים לנו את הסגה של קיילזון ב60 FPS עם המולטי של קיילזון 2 ואז אולי היינו רואים סדרה אחת לפחות חוזרת..

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 ספטמבר 2024, 09:11

DF מנסים לנתח את הFootrage של AW 2 מהתצוגה של הPRO (מבין אותם, כנראה המשחק הכי מעניין כיום מלבד Wukong ביחס לפוטנציאל שדרוג).
אז היה להם 6 שניות שלמות, כנראה שזה מספיק? מסתבר שבתצוגה של הפלייסטישן הוצגו שני המודים בזה אחרי זה, תצוגה אחת של Mode הPerformance ותצוגה אחת של Mode Quality.

Quality מכוון ל-30, רץ ב-1200P, יש כנראה Ray tracing כל שהוא בהתשקפות, הם לא בטוחים כמה טוב, הם אומרים שPath tracing אין סיכוי שנראה כי הPS5 Pro לא קרובה לשם. גם אם יש Ray tracing הם טוענים שהוא יהיה שיקוץ, לדוגמא - רבע מהרזולוציה, לא להכל יהיו השתקפויות. בעוד שבגרסאת הפיסי אין דברים כאילו, זה או הכל או כלום.

בצד של Performance המשחק רץ ב-860P ב-60 פריימים, אין RT, הם רואים SSR בצורה ברורה.

בשני המקרים אין שימוש בFSR 2 אלא בPSSR או איך שהם קוראים לזה עכשיו.

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2024, 10:04

matangt6 כתב:
DrKeo כתב:סוני רשמה ב-ESRB את הורייזן רימאסטרד לפס5 ול-PC. כן, הטמטום הזה אשכרה קורה.

מדהים שזה דור הרימסטרים של סוני.. מה הדבר הבא? God of war 2018 remaster? עד היום אני לא מבין למה הם עושים למשחקים שיש להם כבר עידכון ל60FPS בפס5 כזה רימאסטר.. היה עדיף שהם היו מביאים לנו את הסגה של קיילזון ב60 FPS עם המולטי של קיילזון 2 ואז אולי היינו רואים סדרה אחת לפחות חוזרת..

ממש עצוב.
לפי השמועות האחרונות - נראה אותו בSTATE OF PLAY ב-24 לחודש, כמו גם את....................
עוד REMASTER בנוסף! אולי מדובר בGRAVITY RUSH 2. שהאמת היא אני אשמח לקנות אם הוא יהיה באמת מרשים ומשופר, זה משחק שרציתי מאוד לשחק בו ובסוף ויתרתי משום מה.
אבל - די כבר עם הרימאסטרים, די עם הרימייקים. אלא אם זה טרילוגיית GOW וזה יהיה רימייק אמיתי, ואז אני בעד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 10:30

אכן יש שמועות על רימאסטר לGRAVITY RUSH, ביחוד כי יש סרט בהפקה והם כנראה רוצים לשחרר אותו כשיווק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 11:35

Death_119 כתב:DF מנסים לנתח את הFootrage של AW 2 מהתצוגה של הPRO (מבין אותם, כנראה המשחק הכי מעניין כיום מלבד Wukong ביחס לפוטנציאל שדרוג).
אז היה להם 6 שניות שלמות, כנראה שזה מספיק? מסתבר שבתצוגה של הפלייסטישן הוצגו שני המודים בזה אחרי זה, תצוגה אחת של Mode הPerformance ותצוגה אחת של Mode Quality.

Quality מכוון ל-30, רץ ב-1200P, יש כנראה Ray tracing כל שהוא בהתשקפות, הם לא בטוחים כמה טוב, הם אומרים שPath tracing אין סיכוי שנראה כי הPS5 Pro לא קרובה לשם. גם אם יש Ray tracing הם טוענים שהוא יהיה שיקוץ, לדוגמא - רבע מהרזולוציה, לא להכל יהיו השתקפויות. בעוד שבגרסאת הפיסי אין דברים כאילו, זה או הכל או כלום.

בצד של Performance המשחק רץ ב-860P ב-60 פריימים, אין RT, הם רואים SSR בצורה ברורה.

בשני המקרים אין שימוש בFSR 2 אלא בPSSR או איך שהם קוראים לזה עכשיו.

במצב 60 נראה שהרזולוציה הפנימית של AW2 היא 864P, אבל זה לפני PSSR. זה אומר שהרזולוציה הסופית היא 1728p (אם אנחנו מניחים שזה מקביל ל-PERFORMENCE של DLSS) ואם PSSR הוא ברמה של DLSS זה יראה חד ומדהים. אני חושב שברגע שהגענו ל-upscaling עם AI בקונסולות אפשר לשחרר כבר את כל נושא הרזולוציה פנימית הנמוכה, היא לא רלוונטית.

והנה ניתוח של FF7:R:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 12:09

ראיתי שיש מצב שהרימאסטר זה גרסת הPC של TLOU2... זה עדיין מאכזב ביותר אבל נראה לי שסוני מבינים שיותר מרימאסטר אחד לPS5 בתערוכה הזו זה יהיה לעבור את הגבול... כל כך הרבה אנשים נשארו על הפס4 כי אין להם סיבות בכלל לשדרג לפס5 ובטח שלא לפס5 פרו, ב24 לחודש סוני חייבים לתת סיבה מכרעת לשדרג בצורת משחקים שיפילו לכולנו את הלסת סטייל המשחקים שנחשפו לפס4, הגיע הזמן לעשות אותנו גאים שהלכנו לקנות את הקונסולה הזו בשנת ההשקה, אין עוד הזדמנות אחרת.

אם הם מתכננים להביא איזה ריימיק GR או UNCHARTED 2 ולא נקבל הצפה חושית של משחקים חדשים? בהחלט יהיה מצב שזה יהיה הפלייסטישן האחרון שלי, אבל אני עוד רוצה להאמין שסוני לא איבדו את זה ויזכו בלבבות של כולנו ממש עוד כמה ימים :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 21:11

גרסת 30 שנים לפלייסטיישן. ממש יפה אבל הפרו מוגבלת ל-12,300 חתיכות וכח אחת מהן ממוספרת. בנוסף היא מגיעה עם שלט edge, שלט רגיל, עמדת הטענה, מעמד אנכי, וכבלים מיוחדים. או במילים אחרות מדןבר בבאנדל שהולך לעלות הון לא קטן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2024, 21:14

אני אישית אף פעם לא אהבתי את האפור הזה
הלבן הרבה יותר יפה, שחור היה גם כן עדיף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 21:35

יש לך אותו בלבן, ואפילו לא צריך לשלם פרימיום הזוי בשבילו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2024, 10:59

דלף הרימאסטר שיהיה כנראה בSTATE OF PLAY, מאכזב רצח, אני שם בספוילר למקרה שמישהו מחשיב את זה כספוילר. אני לא מבין מה סוני, חושבים לעצמם? מה נסגר? אחר כך מתפלאים למה אנחנו מרגישים ממורמרים שיש פה יותר מדי משחקי פס4? וזה אפילו משחק פס4 ששיחקתי בו כולה 10 דקות בלחץ וזה עדיין מעצבן אותי.
גראהב גם אומר (שזו רק תחושה שלו ולא מבוסס על מידע אינסידרי הפעם) אבל שיש לו תחושה שזו הולכת להיות תערוכה מאוד מאוד אנמית בקשר לחשיפות של צד א....

ספויילר: הצג
days gone

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2024, 12:06

אני זוכר שאמרו פה שרימאסטרים בכלל לא לוקחים משאבים מחברות... ושגם gaas זה ממש פשוט לפתח ולא יגרע בחיים מהסינגל.. ה output בלעדיים של סוני בתחת...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2024, 13:16

רימאסטרים אמורים להיות אצל סטודיו חיצוני, או סטודיו פורטים של מחשב. אמור, לא יודע אם זה המצב.
סוני חייבים כבר לחשוף בלעדיים נורמליים של התותחים הרציניים שלהם. נוטי דוג, סנטה מוניקה, אינסומניאק (טוב פה זה וולברין ווונום אין הפתעות, אבל לפחות שיראו משהו כבר, ולא מגירסה מלפני שנתיים שדלפה), בנד, סאקר פאנץ׳, סן דייגו, בלופוינט… גם מדיה מולקיול והאוסמארק יהיה נחמד.
כל כך הרבה שאמורים לעבוד על משחקי סינגל רציניים ועדיין כל כך מעט ידוע, ולא ראינו שנייה מאף אחד (באופן רשמי, מלבד הדליפות של אינסומניאק).

מגוחך. מקווה שהציפייה לפחות תשתלם.
אבל כנראה שלא, ונראה השנה רק את מרתון ופיירגיימס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2024, 14:22

רגע, חשבתי שבלעדיים לא משנים. כל כך מוזר שסוני תוציא מליונים על משהו שלא משנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2024, 15:39

האמת שזו בלעדיות קצרה ממה שחשבתי
מההתחלה היה ידוע שהוא בלעדי בקונסולות לא?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2024, 15:49

כאילו, מה שלאסקין אמר ב100%. מי רגיל לזה שפאקינג החברה המפתחת עושה את הרימאסטר? בדרך כלל חברות כמו Nixxes היו עושות את הפורטים/רימאסטרים/ריימיקים בעוד הצוות המקורי עבד על משחק המשך או המשך רוחני זה לא טבעי מה שהולך בדור הזה :-)

וגם שכבר המפתחת המקורית עושה את הריימיק/רימאסטר מי יכל להאמין שזה יכול לקחת משאבים של משחק מלא? הרי הרימאסטרים האלה עם כל הכבוד לא נראים כמו משחקים חדשים שבנויים לPS5 הם נראים במקרה הטוב כמו משחקי PS4 על סטראוידים עם קצת נצנצים של הדור החדש. נראים משהו שצוות קטן של 30 איש מצוות הפיתוח יכול לעשות :-)

לאסקין, הם לא יראו משהו נורמלי ביום שלישי, אני לפחות השלמתי עם זה שהכי טוב שנוכל לקבל יהיה GOT2 אבל גם זה בסימן שאלה ענק וכנראה לא יהיה
(סוני, בבקשה תפתיעו בחייאת) זה יהיה STATE OF PLAY מעפן כמו כל הSTATE OF PLAY שהיו לפניו הם לא יבגדו במסורת.... זה כבר ברור שהם מרגישים שהם לא צריכים להתאמץ כי GTA6 ימכור את כל קונסולות הפרו שבעולם.

נדב, זה בהחלט מועיל לסוני אם יש להם בלעדי כמו SH2 לשנה, זה בהחלט מנקר עינים לאנשים שיש להם רק PC או XSX/S אבל אם מייק היתה עושה את הבלעדי הזה לשנה, זה היה משנה איזשהו גורל של הX נגיד? לסוני זה משתלם כי גם ככה יש גיימרים שיש להם רק PC ששמים עכשיו עין על הפרו בשביל GTA6 אז למה לא לתת להם עוד סיבה לקנות את הפרו בצורת האקסקלוסיבי הזה? :-) אבל לחברה כמו מייק מה כבר היה משנה אקסקלוסיבי כזה? הם הפסידו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2024, 18:29

הps5 pro ,במחיר ההשקה שלו
זה מוצר ממש ממש גרוע

הם לא חיזקו את הcpu ,וזיכרון מאוחד רק הגדילו מהירות
אפילו לא נפח באיזה 25 אחוז

רוב השיפורים זה הgpu ,וגם אז לא קפיצה של 100 אחוז

אני לא חושב ששחקני gta6 כבדים יקנו ברובם ps5 pro
בשביל המשחק הזה
אני חושב שהם יקנו pc

ושחקנים פחות כבדים יסתפקו בps5/xsx
ויהיו גם מספיק בxss ,שבטח יהיה גרוע בזה אבל עדין יגיע

אני לא יודע מה הציפיות מכירות של סוני מהפרו
אני אישית לא חושב שזה יעבור 10 אחוז ממכירות הps5 הרגילה
מאז שהpro תצא

במילים אחרות שהפרו תצא ,אני חושב שהמכירות יהיו
9/1 בערך לטובת הגרסאות הרגילות ,אלו אם הדיסק ואלו בלי

יש דברים שסוני פישלו בגדול
לא הגדילו נפח זיכרון מאוחד
לא חיזקו cpu

בהרבה משחקים יש עדין צוור בקבוק של זיכרון וcpu

בנוסף מפתחות עדין מפתחות משחקים שיתאימו גם לxss
הקונסולה הניחת הכי זולה בשוק ,ושכל המשחקים שלה נמכרים דיגיטלית בלבד
מה שמפתחות אוהבות

זה מגביל מפתחות בפיתוח המשחקים ,ויהיה ככה עד סוף הדור
ציפוי גרפי טוב יותר ויותר ביצועים מxss
זה עדין לא זינוק הרבה קדימה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2024, 20:35

קולין מוריארטי דבר עם חבר צוות של קונקורד והפרטים פשוט מטורפים. התקציב של המשחק היה 400 מליון דולר (!!!!), הנשחק הכי יקר של סוני אי פעם, כמו TLOU2 ו-GOW:R יחדיו. הסכום אפילו לא כולל את עלות הרכישה של האולפן. מסתבר שלפני שנה וחצי כבר בוזבזו 200 מליון והמשחק היה במצב כל כך גרוע שהם מהר פוצצו עוד 200 מליון על מיקור חוץ כדי להביא את המשחק למצב שאפשר לשגר אותו.

סוני התיחסה פנימית למשחק כ״מלחמת הכוכבים של סוני״, הוא היה אמור להיות העתיד של פלייסטיישן. נשמע שהרמן הולסט היה אובססיבי לגביו ולכן אי אפשר היה להגיד שום דבר רע על הפרוייקט ונשפך עליו אינסוף כסף כדי להביא אותו לשוק.

זה 8 דק׳, כדאי לצפות:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 ספטמבר 2024, 20:59

GAAS זה זיל הזול.. ממש קל לעשות את זה ולהצליח. כל שמנדריק בסטים עושה את זה מהמחסן בבית לבד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2024, 22:38

DrKeo כתב:קולין מוריארטי דבר עם חבר צוות של קונקורד והפרטים פשוט מטורפים. התקציב של המשחק היה 400 מליון דולר (!!!!), הנשחק הכי יקר של סוני אי פעם, כמו TLOU2 ו-GOW:R יחדיו. הסכום אפילו לא כולל את עלות הרכישה של האולפן. מסתבר שלפני שנה וחצי כבר בוזבזו 200 מליון והמשחק היה במצב כל כך גרוע שהם מהר פוצצו עוד 200 מליון על מיקור חוץ כדי להביא את המשחק למצב שאפשר לשגר אותו.

סוני התיחסה פנימית למשחק כ״מלחמת הכוכבים של סוני״, הוא היה אמור להיות העתיד של פלייסטיישן. נשמע שהרמן הולסט היה אובססיבי לגביו ולכן אי אפשר היה להגיד שום דבר רע על הפרוייקט ונשפך עליו אינסוף כסף כדי להביא אותו לשוק.

זה 8 דק׳, כדאי לצפות:

בהתחשב בזה שהכניסו לעיצוב הדמויות
עיצוב להטבי ( לא שיש לי משהו נגדם )
איך בדיוק הם חשבו שזה יהיה הצלחה ענקית

בנוסף המשחק בתשלום שהגדולים בז'אנר בחינם ומרוויחים מקוסמטיקה
ולפי מה שיצא לי להבין ,הם תכננו את המשחק אם פחות מונטוניזציה
כי חשבו שאנשים יקנו את המשחק

זה אחד הכישלונות הגדולים בהיסטוריה של התחום

כניראה יפטרו עכשיו הרבה אנשים

יש חברת יעוץ שמיעצת לחברות ,ודוחפת פרופוגנדה להטבית
שרוב הגיימרים לא סובלים ( זה שדוחפים את זה למשחקים )

והרבה מהמשחקים האלו מאכזבים במכירות

אנשים רוצים להנות מהמשחק ,בלי כל מיני שטויות

בהתחלה לא הבנתי על מה אנשים מתעצבנים ברשת
ואז ראיתי את עיצוב הדמויות

בנוסף הם בזבזו המון כסף על סרטוני מעבר
במשחק שהוא gaas
למה ?

גם הפרסום היה גרוע

בזמנו שאנמו 1-2 ,נחשבו כישלון כלכלי ,כי סגה השקיע בהם המום כסף וזמן פיתוח
אבל לפחות יצאו משחקים טובים

קונקורד הזה משחק בינוני לפי ביקורות
בשוק סופר תחרותי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2024, 01:57

מרוב שהסכום הזה פסיכי אני ממש מתקשה להאמין שזה נכון… אולי התכנית הייתה לבזבז עוד 200 מליון לאורך תקופה, נניח 3 שנים אחרי שיגור המשחק? קשה מאוד להוציא את הסכום הזה בשנה וחצי על מיקור חוץ, או לפחות ככה אני חושב.
אבל זה לא באמת משנה, גם 200 מליון שזה כן הערכת התקציב ששמענו עד כה - זה סכום מטורף עבור הכשלון חסר התקדים הזה, שבקושי החזיק מעמד שבועיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2024, 03:23

kririn כתב:
DrKeo כתב:קולין מוריארטי דבר עם חבר צוות של קונקורד והפרטים פשוט מטורפים. התקציב של המשחק היה 400 מליון דולר (!!!!), הנשחק הכי יקר של סוני אי פעם, כמו TLOU2 ו-GOW:R יחדיו. הסכום אפילו לא כולל את עלות הרכישה של האולפן. מסתבר שלפני שנה וחצי כבר בוזבזו 200 מליון והמשחק היה במצב כל כך גרוע שהם מהר פוצצו עוד 200 מליון על מיקור חוץ כדי להביא את המשחק למצב שאפשר לשגר אותו.

זה 8 דק׳, כדאי לצפות:

בהתחשב בזה שהכניסו לעיצוב הדמויות
עיצוב להטבי ( לא שיש לי משהו נגדם )
איך בדיוק הם חשבו שזה יהיה הצלחה ענקית

בנוסף המשחק בתשלום שהגדולים בז'אנר בחינם ומרוויחים מקוסמטיקה
ולפי מה שיצא לי להבין ,הם תכננו את המשחק אם פחות מונטוניזציה
כי חשבו שאנשים יקנו את המשחק

זה אחד הכישלונות הגדולים בהיסטוריה של התחום

כניראה יפטרו עכשיו הרבה אנשים

יש חברת יעוץ שמיעצת לחברות ,ודוחפת פרופוגנדה להטבית
שרוב הגיימרים לא סובלים ( זה שדוחפים את זה למשחקים )

והרבה מהמשחקים האלו מאכזבים במכירות

אנשים רוצים להנות מהמשחק ,בלי כל מיני שטויות

בהתחלה לא הבנתי על מה אנשים מתעצבנים ברשת
ואז ראיתי את עיצוב הדמויות

בנוסף הם בזבזו המון כסף על סרטוני מעבר
במשחק שהוא gaas
למה ?

גם הפרסום היה גרוע

בזמנו שאנמו 1-2 ,נחשבו כישלון כלכלי ,כי סגה השקיע בהם המום כסף וזמן פיתוח
אבל לפחות יצאו משחקים טובים

קונקורד הזה משחק בינוני לפי ביקורות
בשוק סופר תחרותי

אפשר קודם לתפוס את הקהל ורק אחרי זה להכניס מונוטיזציה, ביחוד כשהמשחק בתשלום ולא בחינם. העובדה שלא הייתה להם יותר מדי מונוטיזציה הייתה הבעיה האחרונה שלהם :)

Laskin כתב:מרוב שהסכום הזה פסיכי אני ממש מתקשה להאמין שזה נכון… אולי התכנית הייתה לבזבז עוד 200 מליון לאורך תקופה, נניח 3 שנים אחרי שיגור המשחק? קשה מאוד להוציא את הסכום הזה בשנה וחצי על מיקור חוץ, או לפחות ככה אני חושב.
אבל זה לא באמת משנה, גם 200 מליון שזה כן הערכת התקציב ששמענו עד כה - זה סכום מטורף עבור הכשלון חסר התקדים הזה, שבקושי החזיק מעמד שבועיים.

אני רק אזכיר שהם גייסו לפני הרכישה של סוני יותר מ-200 מליון דולר, ואלה ה-200 מליון שנכנסו לפיתוח של המשחק לפני שסוני הכניסה את הכסף. והשאלה היא כמה עובדים שמו במיקור חוץ, באיזה תפקיד ומאיזו מדינה. כי אם סוני שמו על המשחק 1000 אנשים כדי לתקתק אותו בשנה וחצי, אז עם כמות כזאת של אנשים מאוד בקלות מגיעים ל-200 מליון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ספטמבר 2024, 09:49

פאק, לביאה לא אוהבת את הגורים שלה כמו שהולסט אוהב את קונקורד :-) איזו אובססיה מוזרה ביותר, למשחק שלא הוכיח את עצמו מעולם ולא מרגיש כמו להיט.
בחיים לא שמעתי על sunk cost fallacy כזה מטורף. אז קונקורד הוא הסיבה הראשית שאנחנו לא רואים שום צד א' בשבוע הבא כי הם היו בטוחים שהמשחק יהיה כזה להיט שכולנו נרצה לשחק בו ולא בשום דבר אחר. "מלחמת הכוכבים?" מה כאן מרמז אפילו על פוטנציאל כזה? כמה הרואין הולסט לקח ביום, שגרם לו לראות את ההזיות האלו, הוא בטח התחיל לשמע קולות, אין הסבר אחר.

אין בקונקרוד שום דבר אייקוני כמו חרבות האור, דארק וידר, אפילו יודה... וואט דה פאק.
ומה הקטע עם כל "חיוביות מזויפת" שבה אסור להגיד מילה רעה על המשחק, מה הולסט חשב שסוני זה עסק של גורו לדייטים? ביקורת רעה וקשה מה שנקרא Brutal honesty זה מה שהמשחק הזה היה צריך להיות יותר מכל ואולי היה יוצא מפה איזה משחק עם קהילה קטנה ואדוקה.

כאילו שילמד לפחות מPALWORLD הם גם העתיקו משחקים אחרים, אבל הם לפחות ידעו להעתיק משהו טרנדי עם ביקוש לא חיקוי של משחק מ2016, לא ידעתי שמשחק מ2016 יכול להיות עתיד של משהו ב2024, פסיכי פסיכי פסיכי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 21 ספטמבר 2024, 11:12

glass man כתב:קאז, למה שזה יהיה בעל חשיבות ש75% מעדיפים לשחק במצב ביצועים? הרי אף אחד מאיתנו פה לא אמר "אני הולך לשחק על מצב גרפיקה כל הדור ולהתעלם ממצב הביצועים מעולם לא ראיתי מישהו בווקסלים שטען שמתוך עיקרון הוא הולך לבחור באובססיה במצב גרפיקה כל הדור ואם יש לך ציטוטים פה של אנשים שאמרו את זה סבבה, תביא :-)

הטיעון תמיד היה (אצל אלה מאיתנו שלא רצו 60FPS נעול לכל הדור) שאנחנו מעדיפים שהמפתחות לא יציעו מצב 60FPS כדי שיוכלו להתמקד בסחיטת הכוח של הקונסולה, כי זה ידוע מראש שאם מפתח חייב להציע 60FPS זה בא בחשבון על משאבים שהוא יכל להשקיע בגרפיקה אם הדבר היחיד שהוא היה צריך לחשוב עליו זה גרפיקה.
לא יודע, אולי אני לא הבנתי נכון ואולי יש לי בעיות בהבנת הנקרא שאני לא מודע אליהן אבל ככה אני תמיד הבנתי את הויכוח :-)

והנקודה היא שזה יופי טופי ש75% בוחרי לשחק במצב ביצועים, אבל אין להם אפשרות לשחק במימד אלטרנטיבי שבו המפתחים העדיפו לדחוף גרפיקה עם מצב 30FPS בלעדי, אז מה הפואנטה?

נתון ה 75% חשוב כי התעשייה לקחה כאקסיומה שלרוב שחקני הקונסולות לא אכפת מ-fps60. עוד מהימים שאחד אנשי IGN טען לא בציניות שאי אפשר להבדיל בין 30 ל 60.
או הקביעה ש'graphics sell' ולכן לא יעשו משחקים ב 60. אז הנה, אנשים בוחרים ביצועים על פני גרפיקה.

בדור הזה יש צירוף של כמה היבטים: הטכנולוגיה בטלוויזיות, טכנולוגיית מנועי משחק עם upsampling, מעבד יחסית יותר חזק מדורות קודמים, רצון וביקוש אצל השחקנים למצבי ביצועים. על זה מוסיפים שכל המשחקים יוצאים למחשב וצריכים להיות scalable וסוויץ' 2 שבפתח שכל אולפן AAA ירצה לשים את המשחק שלו שם.

הנקודה האחרונה שלך היא שטות. ככה אתה גם יכול להגיד שלשחקני מחשב לא אכפת מ FPS כי אין מימד אלטרנטיבי שמשחק דורש RTX4090 בשביל 30fps.

DrKeo כתב:למה שאני אגיש מאויים מהנתון הזה? הוא אפילו לא רלוונטי לדיון, איכשהו אתה חושב שהוא עוזר לטיעון שלך או משהו כזה, לא קשור לחיים. אתה מזיז את קורות השער מ"מפתחים יעשו משחקי 60" ל-"לקוחות אוהבים לשחק ב-60". מהההה? שחקנים אוהבים יותר פריימים מאשר פחות? די! אני בשוק! מה זה קשור לדיון בכלל, איך זה רלוונטי? טעית בדיון המקורי, תודה בזה ודפדף. ממש עצוב לראות אותך מתפתל. אתה רוצה להתחיל דיון חדש על האם שחקנים מעדיפים 60 או לא, תתחיל, לבריאות.

אז בנוגע לאשכרה דיון עצמו, נראה לי שהזיכרון שלך קצר, בדור הקודם המון סדרות עשו עליה משמעותית ב-FPS ובכלליות היו הרבה יותר משחקי 60 לעומת הפס3. חצי מהספריה של הפס3 רצה על 20FPS, בדור הפס4 לא הייתה חיה כזאת לפול מ-30 והמון סדרות עשו קפיצה משמעותית ב-FPS כמו RDR, היילו, RE, גירס, BF, NFS, דום, קילזון, FO וכו', כולם הציגו FPS שהסדרה מעולם לא ראתה בעבר. רובם עברו מ-30 ל-60, חלקם עלו מ-15-20 ל-30 יציב. מי שמע על 30 נעול במשחק רוקסטאר לפני RDR2? מי שמע על היילו או גירס או RE ב-60FPS בזמן שבדור הפס3 הם לא הצליחו להחזיק 30?

ולא רק שהזיכורן שלך לדור הפס4 קצר, הוא כנראה גם קצר בקשר לזה ש-99% מהספריה של הפס5 הם משחקי פס4 ולכן הם משחקי 60 בדיפולט. השנה כשמיקרוסופט סופסוף מפתחת רק לדור הבא והיא מוציאה את סימולטור טיסה, HB2, AVOWD, סטוקר 2, COD ואינדיאנה ג'ונס. מתוכם שלושה הם משחקי 30 בלבד, אינדיאנה ג'ונס ו-COD היו גם בדור הקודם 60 וסטוקר בכלל לא יצא מעולם לקונסולות אז אין אליו נקודת השוואה אבל נגיד, נתן לך אותו. מדובר ליטרלי בחברה שחזית ש-100% מהמשחקים שלה יהיו עם מצב 60. רק משחק אחד שלה ב-2024 עשה את הקפיצה ל-60 (נגיד), איך זה תומך בנרטיב שלך?

אז כן, הדור הזה לגמרי מתנהג כמו דורות קודמים, חלק מהסדרות קופצות ל-FPS גבוה משמעותית, חלק נשארות אותו דבר. יש משחקים שמכוונים ל-30, יש משחקים שמכוונים ל-60, תלוי ברצון המפתחת ומן הסתם יש גדילה במספר משחקי ה-60 בכל דור, בדיוק כמו בדור הקודם. הנתונים הגדולים של משחקי 60 מעוותים קשות על ידי 4 שנים של קרוס ג'ן, מן הסתם כל משחק שיכול לרוץ על יגואר יכול לרוץ על מעבד חזק פי 7 ב-60. האתגר הוא במשחקי דור הבא אמיתיים, אותם צריך לעצב במיוחד ל-60 ולא כל חברה מחפשת לעשות את זה.

בסופו של יום כל הדיון נובע מכשל הבנתי שלך בצד הטכני כי חשבת שאם רק נוריד רזולוציה כל משחק יוכל לרוץ ב-60 ומשם רק טפסת על העץ יותר. מה כל כך קשה להודות בזה שיש משחקים שלא יכולים לרוץ ב-60? מה כל כך קשה להודות שיש מפתחות שמכוונות ל-30? זאת פשוט עובדה מוגמרת לא ברת ויכוח. ומכאן כל מה שיש לך זה להתחיל להתפתל סביב חצאי אמת ונתונים לא רלוונטים.

כל פעם שמשחק יוכרז עם FPS גבוה יותר על הפס5 מקודמו על הפס4 נצטרך לשמוע אותך מקפץ סביבו כאילו זה לא היה קורה כל הזמן גם בדור הקודם? שאלוהים יעזור לנו.

לא הזזתי שער. יש ביקוש ל60FPS -> מוטיביציה למפתחים להמשיך לעשות מצבי 60FPS.
אה, אתה לא בשוק שיש העדפה כזו גדולה למצב ביצועים? כי עד הדור הזה כולם חשבו שזה מעניין רק מיעוט משחקני הקונסולות.

למה רמדי לא עברו ל 60FPS בדור הפס4? למה לא מלא מפתחות אחרות? איך זה שלפתע משחקי עולם פתוח על הקונסולות מציעים מצב ביצועים?

איזה אינדיאנה ג'ונס היה 60FPS בדור הקודם? Avowed עוד רחוק מיציאה וההתבטאות עליו לא הייתה חד-משמעית.
להבנתי גם דרגון אייג' ו AC החדשים יציעו מצב ביצועים. איפה נשמע דבר כזה בדור הקודם?

למה לך קשה להודות שהאימוץ של 60FPS הן ע"י מפתחים והן ע"י שחקנים הוא חסר תקדים בדור הזה?
אתה ממשיך וסופר את המשחקים שהם רק 30. למה? כי יש פחות מהם ולכן נוח יותר לספור. בדורות הקודמים היית סופר משחקים שיש להם 60.

אם זה לא מספיק כדי להפנים שנפל פה דבר בדור הזה, אז אני לא יודע מה כן.

הקערה תתהפך ב 2025? אולי. נמתין ונראה. אבל לכאורה היא הייתה אמורה להתהפך השנה וזה לא קרה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ספטמבר 2024, 13:00

קאז, אני בחרתי לשחק את פפ16 במצב ביצועים אוקיי? כי לשחק משחק סטייל DMC על 30FPS זה חילול הקודש ושום גרפיקה לא תהיה שווה את זה, אז בגלל שהיתה אופציה בחרתי במצב ביצועים. האם זה אומר שאני רוצה עכשיו לשחק כל משחק על מצב ביצועים? לא, האדם הממוצע בוחן כל משחק לגופו כי הוא רוצה את החוויה הכי טובה בשבילו.

אם עכשיו יהיה משחק שבמצב הגרפיקה שלו לא מצליח להחזיק 30FPS נעול, ומצב הביצועים יהיה 50-45FPS אני שוב אבחר במצב הביצועים, כי מצב 30FPS שלא באמת מקיים את ההבטחה ל30FPS זה חילול הקודש.

זה עדיין לא סותר שאם תתן לי מצבי 30FPS יציבים שדוחפים גרפיקה, אני אעדיף אותם ב99.9% מהמשחקים.

אתה מתעקש לייצר מציאות שבה ה60FPS לא בא על חשבון הגרפיקה וזה שקר אחי זה שקר.
בדור המגה דרייב, שאז 60FPS היה באמת סטנדרט (לפחות באמריקה שהטלווזיות שלהם תמכו בזה) ורוב המשחקים באמת היו 60FPS המפתחים הגיעו כבר אז למסקנה הנחרצת שזה בלתי אפשרי להמשיך להמשיך לדחוף 60FPS וגרפיקה באותו זמן ולכן היו לך משחקים כמו Virtua racing על המגה דרייב שרצו על פאקינג 15FPS לצד סוניק שהיה לו מטרה של 60FPS והרוב המוחלט של המשחקים האחרים, או נגיד סטארפוקס שגם רץ על FPS זנותי על הסופר נינטנדו ברגע שהמפתחים החליטו שהם מקריבים FPS בשביל גרפיקה.

אי אפשר לעשות גם וגם, אם יש חוק פיזקלי בגיימינג, זה זה. אתה מחליט מראש אם המשחק ידחוף גרפיקה או שיהיה FPS, ואם אתה רואה 60FPS במשחק אז זה חוק טבע בלתי ניתן להפרכה שהיה אפשר לדחוף את הגרפיקה הרבה יותר גבוה אם המפתחים היו מחליטים על 3OFPS זה הטבע, תפנה לאלוהים בתלונות על זה, הדור הזה לא ישנה סדרי עולם, רק בראש שלך הוא שינה אותם. עצם זה שהמפתחת מחליטה שיהיה לה מצב 60FPS זה אומר שהיא החליטה על "רמת גרפיקה" מסוימת שתהיה למשחק, רמת ביינים של גרפיקה שהקונסולה תוכל לסחוב בכבוד גם ב60FPS, המפתחים יודעים שנים מראש איזה חומרה תהיה לקונסולות או לפחות יש להם מהנדסים שעושים ניחושים מאוד מושכלים וקרובים למציאות איזו חומרה תהיה, או שהם מנהלים משא ומתן עם היצרנית על זה... וככה הם מחליטים מראש. אז אם הם החליטו שיהיה מצב 60FPS היתה פשרה מראש לדחוף את הגרפיקה ברמה "סבירה" כדי שהקונסולה תוכל ריאלית להתמודד עם שני המצבים. בדור הזה בגלל שרוב המשחקים שאנחנו משחקים הם משחקי פס4 שעוצבו שנים מראש לחומרה שלו אז אפשר לדחוף 60FPS על הפס5 אין פה מעבר לזה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 21 ספטמבר 2024, 16:59

לא אמרתי שאין פשרות גרפיות במצבי 60FPS, אבל על פניו לפי הנתונים של סוני השחקנים חיים עם זה בשלום.

DrKeo כתב:רגע, חשבתי שבלעדיים לא משנים. כל כך מוזר שסוני תוציא מליונים על משהו שלא משנה.

לא נאמר שהם לא משנים. נאמר שמפריזים בחשיבותם.
אז תגיד לי אתה בתור מי שמאמין בחשיבותם האבסולוטית של בלעדיים: מדוע הפס5 לא מציינת השנה את אחת משנות השיא של המותג לאור ליין-אפ הבלעדיים/בלעדיים לקונסולה המצויין ב 2024?

Rebirth - בלעדי. ממוצע 93.
Rise of the Ronin - בלעדי. ממוצע 77.
HD2 - בלעדי בקונסולות. ממוצע 83. המשחק המוכר המהיר ביותר אי פעם של סוני.
Stellar Blade - בלעדי. ממוצע 82.
אסטרו בוט - בלעדי. ממוצע 95.
Wukong - בלעדי בקונסולות. ממוצע 81. הסנסציה של הדור במכירות.

רוצה להוסיף חבילות הרחבה ל FF16?
חבילת ההרחבה האחרונה של דסטיני 2 עם ממוצע 91?
רימאסטר של TLOU2 שהוא אחד המשחק הכי נמכרים השנה באירופה?
Lego Horizon שיגיע?
רימאסטר של חביב הקהל Until Dawn שמגיע?
רגליים של ספיידרמן 2 מסוף שנה שעברה?
zenless zone zreo שבלעדי בנתיים בקונסולות?
רימייק סיילנט היל 2 בלעדי בקונסולות?
משחק פוטבול מכללות אחרי העדרות של עשור בלעדי לדור הנוכחי שמכר באופן מטורף?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 97 אורחים