הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2024, 07:55

הגעתי ל-Elden Beast.....
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2024, 15:36

מישהו פה שיחק בBlasphemous?
שיחקתי בדמו עכשיו והוא חביב מאוד אבל לא מדהים כמו שציפיתי (לא שהציונים שלו ממש בשמיים, ההמשך שלו דווקא כן מאוד מוצלח מהבחינה הזו)
שוקל להתחיל אותו כשאני עדיין ממתין עם BMW עד שיקבל עדכונים :)
אז אם מישהו פה שיחק - מה רמת הקושי לעומת משחקים אחרים, נניח הולו נייט או משהו כזה

עריכה:
טוב הוא איזה 20 שקל בחנות של אפיק אז אני מנסה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2024, 11:39

Klayman כתב:הגעתי ל-Elden Beast.....

והוא נוצח( אוף.. לא אהבתי את הקרב איתו בכלל.. הבוס שלפניו היה יותר כיף ומאתגר). פעם ראשונה שאני מסיים משחק של פרום! לקח לי רק שנה וחצי on and off, אבל יאיי!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2024, 12:09

מזל טוב קלייימן!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2024, 13:45

תודה! עכשיו נשאר רק ללכת לחפש את מוג :D. קצת שכחתי מזה איפשהו בדרך משום מה. סיימתי את המשחק עם דמות ברמה 135
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אוקטובר 2024, 14:00

מזל טוב קליימן! :)
איזה סוף קיבלת? לא זוכר כבר ממש מה בדיוק עשית ומה לא.. ומסכים איתך לגבי האלדן ביסט, בוס די בינוני שניסה לעשות ספקטקל ולא לגמרי פגע במטרה. נו טוב, ממשיך את המסורת שלהם של בוס אחרון די בינוני בכל המשחקים. מלבד דארק סולס3 שהבס האחרון שלו מאוד מגניב, וסקירו כמובן אם אנחנו מחשיבים שמגיע לשיא שלו בסוף.
אבל הבוס האחרון הוא תמיד בכלל בDLC, ושם הם פוגעים בכל הזדמנות! מצחיק שהמשחק היחיד שלהם שסיימת הוא זה שבאורך של כל האחרים יחד פחות או יותר. עכשיו רק נשאר ה DLC שהוא באורך כל משחק רגיל אחר שלהם ;) .
אגב, אל מלניה הגעת?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2024, 16:47

לא הגעתי גם אליה.. חושב שהתברברתי באזור הסודי קצת יותר מדי, ואז פשוט חזרתי לדרך הראשית. קיבלתי את הסיום של ה Elden Lord - אם זה אומר לך משהו :) (זה האצ'יבמנט שקפץ). אני לא מתיימר להבין, כי לא עקבתי באמת אחרי הסיפור.

עריכה : הסתכלתי בויקי ונראה שקיבלתי את הסוף הדיפולטי :Age of Fracture Ending
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2024, 03:23

כל הכבוד קליימן!
אתה מתכנן לעבור ישר לDLC?

אני בינתיים די נהנה מBlasphemous… עברתי 3 בוסים, 2 די בקלות והשלישי לקח לי איזה 15 נסיונות וניצחתי אותו בעיקר בגלל מזל לדעתי כי לפעמים הוא עשה איזה מהלך שהיה הורג אותי ולפעמים לא, אז נפלתי על הפעם שלא :) מקווה שאצליח לסיים אותו ולא אפרוש באיזה בוס קשה במיוחד בהמשך.
מה שכן, הוא מעתיק ממשחקי סולס כל מני אלמנטים, כמו חפצים שאין לך מושג מה הם עושים אלא אם אתה בודק באינטרנט, ואני ממש לא מת על זה. למה לא לכתוב פשוט?! מה זה נותן? :/

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אוקטובר 2024, 11:06

אשמח לשמוע באילו חפצים נתקלת כששיחקת במשחק סולס שלא היה כתוב מה הם עושים והיית צריך לבדוק באינטרנט :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2024, 12:25

היי, אני כן שיחקתי בהולונייט, והיו שם כמה חפצים שלא מסבירים מה הם עושים אם אני זוכר נכון, וגם בדימון סולס, אמנם טיפה אבל מספיק כדי לא להבין דברים ממה שכתוב (או לא כתוב) לי עליהם… וגם באנדר ליליז היו 3 חפצים כאלה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אוקטובר 2024, 14:31

לא התכוונתי שלא שיחקת, התכוונתי שאני לא זוכר חפצים כאלה :).
ספציפית בסולס אני מתכוון. את הולוו נייט שיחקתי מזמן ואני כבר לא זוכר, בשאר המשחקים שציינת לא שיחקתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2024, 16:28

זה בדרך כלל חפצים שקשורים לקווסטים, אבל גם charms וכד׳

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוקטובר 2024, 15:02

זהו, בבוס האחרון, וואו איזה משחק. גם ניצחתי את המלינה של ווקונג - Earlang Shen, איזה קרב.

עריכה, זהו - ניצחתי. מתמודד ראוי למשחק השנה ללא ספק. לקח רק 55 שעות לסיים :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2025, 18:06

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוגוסט 2025, 11:33

התחלתי את Wuchang (כרגע בבוס השלישי), משחק מאוד חביב, אבל קצת מרגיש בוסר ביחס לטופ של הז'אנר, Wukong Black Myth לדוגמא היה מרשים פי כמה בגיימפליי ובטח ברמת המוצר בצד הטכני.

ממש אהבתי את העץ Skill שהם עשו, זה טייק יפה על העץ Skill שאהבתי מFF10 ודרך ממש מגניבה להמתקצע בנשק מסויים.

יש בערך חמישה סוגי נשקים במשחק, כל אחד עם עץ שדרוג משל עצמו, מעבר לכך זה דיי Souls סטנדרטי. המשחק מאוד ליניארי, מרגיש שעיצובית הוא מאוד Demon souls, מדורות רחוקות, המון מלכודות ויריבים שקופצים עליך שיגרמו לך Cheap death, מצד אחד זה שומר אותך על הקצה מצד שני זה יכל להיות מעצבן לפעמים.

לסיכום - עדיין לא שיחקתי Sekiro וShadow of the Edtree ואני ממשיך להשקיע בB games של נז'אנר, לכו תבינו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2025, 11:49

[Stick]שחק בסקירו כבר![/Stick]

אבל אם אתה רוצה אז תתחיל ב9 סולס :)
הוא גם יהיה אחלה של הכנה לסקירו, אם כי לדעתי 9 סולס אפילו יותר קשה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אוגוסט 2025, 17:33

Laskin כתב:[Stick]שחק בסקירו כבר![/Stick]

:D

Death_119 כתב:התחלתי את Wuchang (כרגע בבוס השלישי), משחק מאוד חביב, אבל קצת מרגיש בוסר ביחס לטופ של הז'אנר, Wukong Black Myth לדוגמא היה מרשים פי כמה בגיימפליי ובטח ברמת המוצר בצד הטכני.

ממש אהבתי את העץ Skill שהם עשו, זה טייק יפה על העץ Skill שאהבתי מFF10 ודרך ממש מגניבה להמתקצע בנשק מסויים.

יש בערך חמישה סוגי נשקים במשחק, כל אחד עם עץ שדרוג משל עצמו, מעבר לכך זה דיי Souls סטנדרטי. המשחק מאוד ליניארי, מרגיש שעיצובית הוא מאוד Demon souls, מדורות רחוקות, המון מלכודות ויריבים שקופצים עליך שיגרמו לך Cheap death, מצד אחד זה שומר אותך על הקצה מצד שני זה יכל להיות מעצבן לפעמים.

לסיכום - עדיין לא שיחקתי Sekiro וShadow of the Edtree ואני ממשיך להשקיע בB games של נז'אנר, לכו תבינו.

אז אני אוסיף - שחק ב Shadow of the Edtree כבר!
איזה כיף לך, יש לך את שני המשחקים הכי טובים של פרום בספרייה האחורית (אם נחשיב את ההרחבה כמשחק בפני עצמו של 25-40 שעות), ואתה משחק ב...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אוגוסט 2025, 15:21

Stick כתב:
Laskin כתב:[Stick]שחק בסקירו כבר![/Stick]

:D

Death_119 כתב:התחלתי את Wuchang (כרגע בבוס השלישי), משחק מאוד חביב, אבל קצת מרגיש בוסר ביחס לטופ של הז'אנר, Wukong Black Myth לדוגמא היה מרשים פי כמה בגיימפליי ובטח ברמת המוצר בצד הטכני.

אז אני אוסיף - שחק ב Shadow of the Edtree כבר!
איזה כיף לך, יש לך את שני המשחקים הכי טובים של פרום בספרייה האחורית (אם נחשיב את ההרחבה כמשחק בפני עצמו של 25-40 שעות), ואתה משחק ב...

ברור, אבל כבר התחלתי את Wuchang ואני ממש נהנה.

הוא ממש משחק Souls סולידי, הוא גם נראה ממש טוב ככל שמתקדמים בסביבות והבוסים ממש סבבה.

המנגנון של Might שהוא למעשה המשאב של קסמים ושעושה Augmentation לנשק שלך ממש מגניב. הוא גם מאוד blood borne שהוא הסולס האהוב עליי. מאוד מהיר, אגרסיבי, והמון Dodging.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 אוגוסט 2025, 22:33

יש לי בערך 15-20 שעות במשחק ועברתי כבר איזה שבעה בוסים אז אני חושב שיש לי מושג דיי טוב לשפוט אותו כרגע, המון דברים טובים בדרך:

המשחק הוא פשוט העתק מאוד לא מקורי של Dark souls, הוא נמצא מבחינת האיכות איפה שהוא בין Dark Souls 2 ל-3.
הוא מאוד ליניארי, עם התפצלויות ברמת Dark souls, קרי - לפעמים יש אזור שניים שאפשר ללכת אליהם באיזה סדר שנרצה, הם נגישים או לא, על השחקן לגלות.
אין עולם Hub אחד מובהק, אבל כן יש מקומות מרכזיים שנאלצים לחזור אליהם בגלל מסחר וNPCים. יש Teleportation אז זה בסדר.

המשחק שאב את כל המכניקות של Dark souls כמעט על סוגיו - יש Parrying כמו בסקירו (תלוי בסוג הנשק), הCombat יחסית מאוד אג'ילי ואגרסיבי כמו בBloodborne (תלוי בסוג הנשק), הכל באמת מאוד לא מחדש ומאוד סולידי ועובד טוב.

יש לו המון, המון פוליש - הוא נראה לא רע (משחק Unreal 5), ולמעשה הוא תוצר ממש מרשים לסטודיו סיני אלמוני שזה המשחק AAA הראשון שלו.
מנגד הוא גם מאוד בסיסי, הקומבט לא באמת מתקדם מעבר למה שלומדים ב-10 שעות הראשונות, זה לא הSand box המטורף של משחקי From ובדגש Elden ring. אני משחק בערך אותו הדבר את מרבית המשחק, זה לא משעמם, אבל זה ניכר שהמשחק מאוד לא יחודי.

במשחק יש 5 סוגי נשקים, שמשנים מאוד את סגנון המשחק, חרב ארוכה שמאפשרת לעשות Parrying ומנגד מאפשר Reach מאוד גבוה לשחקן וכנראה מתאימה מאוד לסיבוב הNG הראשון.
בקצה השני - Class של שתי חרבות קצרות, שם כבר יש מכניקה שנקראת Clashes בהן חרבות שלך ושל היריב מתנגשות, מה שמוריד את הנזק ומאפשר ומעודד להיות מאוד אגרסיבי.

יש גם Class של גרזן שהוא Build Strength סטנדרטי, הגרזן מאוד איטי (על סוגיו) אבל עושה נזק מאוד גבוה.

יש חנית וחרב קצרה בודדת, לא הצלחתי להבין את הקטע של שני אילו בהינתן שיש שתי חרבות וLong sowrd.

ברמת העיקרון לכל נשק יש 2 סוגי יכולות מרכזיות - יכולת אישית של הנשק (כמו שהוסיפו בDark souls 3 וכמובן בElden ring) ומה שנקרא disciplines שהיא יכולת של סוג הנשק, אפשר לשנות אותה בBone fires. הדרך להשיג עוד disciplines זה לשדרג את הדמות, הן שוכנות תחת הענפים של סוגי הנשק השונים.

עליית הרמה היא הטובה ביותר שראיתי בז'אנר, אולי החידוש היחיד, והייתי שמח אם משחקים עתיידים של From היו מאמצים את הגישה, יש את המטבע שמקביל לSouls, אם מתים מחצית הולך (לעומת הכל במשחקי From), אבל החידוש זה בעץ, הוא בנוי כמו העץ שדרוג של FF10, כל Node במפה הענקית הוא שדרוג של משהו, והעץ בנוי ממפות ענק שמחולקות לסוגי הנשקים וגם כאילו שהן יותר מפוקסות בקסמים.

אפשר בכל נקודה לאפס את כלל העץ ולהשקיע את הנקודות איך שרוצים, אבל לטעמי המשחק מעודד אותך להשקיע בשני Classes בריצה, אין באמת הגיון לאפס הכל ולהשקיע בClasses אחרים לטעמי, עדיף לשמור לריצת הNG+ הבאה.

יש סטטיסטיקה נוספת שנקראת Might, שמהווה את המשאב של יכולות מיוחדות (יכולת מיוחדת של הנשק, וdisciplines לצד היכולת להשתמש בקסמים). אפשר לצבור עד 5, הם נגזרות מקומבואים מתמשכים או Dodging או Parrying של הדמות, קרי - משחקים היטב, צוברים Might. הMight הוא זמני, לא ניצלת - אחרי איזה חצי דקה הוא נעלם. הוא לא מתאפס אם נפגעים.

הקסמים זה דיי סטנדרטי, יש המון, ובטוח אפשר לעשות Build יפה של קוסם, אבל המשחק לא מראה איך בקלות כי צריך לצבור Might.

הExploration ממש, ממש טוב, המשחק ליניארי, אבל הסביבות עצומות ומורכבות, לא פעם לוקח לי שעות למצות כל אזור.

הבוסים שפגשתי מאוד סולידיים, לא משהו מיוחד, אבל אני מת לא פעם, הם הוגנים ואני נהנה ולא מרגיש שהמשחק לא הוגן (לפחות כרגע).
הדבר היחיד שלא אהבתי בכל הקשור אליהם - לפעמים המשחק עושה קצת Demon souls ומכריח אותך ללכת לא מעט מBone fire (Shrines במשחק) כדי לחזור לבוס, זה מעצבן וחסר פואנטה. לא תמיד, אבל זה קיים. לא יודע למה.

לסיכום - משחק מאוד סולידי, מאוד דומה לDark souls, לא מחדש כלום, מאוד ממליץ למי שאוהב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 ספטמבר 2025, 15:19

אני חושב שאני באזור הרביעי מתוך 5, המשחק ממש, ממש טוב, בוסים ממש סולידיים, אני ממש מופתע לטובה. ועוד ממה שהבנתי הטובים ביותר נמצאים בשני הActים האחרונים שאני כרגע מתחיל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ספטמבר 2025, 22:14

זהו סיימתי, הבוס האחרון פשוט בוס גרוע, הוא בוס של גימיק, אם משחקים איתו ללא גימיק הוא סתם קרב סתמי ומייגע של 10 דקות , יש לו המון חיים ופשוט קרב AOE משמים. אם משחקים על הגימיק, מחסלים אותו בדקה וחצי.

בשל חפץ שנתתי לא קיבלתי לשחק בבוס הסודי האחרון וחבל, אבל חוץ מזה הרגתי 23 מתוך 24 בוסים רובם מאוד סולידיים ומאוד מוצלחים ובאמת קרבות ממש טובים שממש נהנתי מהם. יופי של משחק.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים